Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag  

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag

Hotel - Leidschendam

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag is een luxe 4* hotel, op 15 autominuten van de Nederlandse kust. Een ideale uitvalsbasis voor een paar dagen ontspanning op het strand van Scheveningen of een stedentrip naar het mooie Den Haag of Delft. Naast het hotel ligt het sfeervolle winkelcentrum Leidschenhage. Het hotel is goed bereikbaar en de auto parkeer je hier gratis. Fletcher... meer info
vanaf 52 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

32 beoordelingen 7.7

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Den Haag

1 nacht v.a. € 52,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Den Haag

2 nachten v.a. € 105,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen incl. Elysium

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen.

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door JULES De Vriese uit Oudenaarde, op 4 mei 2019 (Gezin)

Het hotel ligt in het centrum, de kamers zijn ruim en de bedden waren proper. Het personeel was vriendelijk en het ontbijt was goed en ruim voldoende.

Tip! De Keukenhof.

8,4

Beoordeling door H.M. Broekhuizen uit Maartensdijk, op 8 april 2019 (Gezin)

Keukenhof bezoek - Museum Louwman.

Huisadres hotel niet te vinden met Tom Tom.

Tip! Parkeren op grote parkeerplaats van de supermarkt, dan ben je bijna voor de hoofdingang van hotel. Museum Louwman.

7,4

Beoordeling door P Portma uit makkum, op 2 november 2017 (Stelletje)

We werden goed ontvangen, ondanks dat de kamer nog niet klaar was. We kregen een voucher voor koffie voor het wachten, heel attent. Mijn man was jarig en er lag op de kamer een kaart met bonbons, zo leuk!! Een mooie goede kamer met balkon, zeker voor herhaling vatbaar. Het ontbijt was prima, alleen hele kleine afbakbroodjes, maar genoeg keuze.

Het hotel ligt in een druk gebied met allemaal winkels, dus het was zoeken naar een parkeerplaats.

Tip! We hebben veel steden in de omgeving bezocht, onder andere Delft, Leiden en Gouda.

8

Beoordeling door J. van Oosterum uit Haaften, op 17 mei 2019 (Gezin)

vriendelijk ontvangst, vooral ook dat mijn vrouw rolstoel gebonden is.

De lift was stuk bij de ingang, daarom was de entree niet zo rolstoel vriendelijk, maar in het hoofdgebouw was alles goed en men was heel erg behulpzaam.

Tip! Omgeving: Keukenhof en een tocht langs de Noordzee. We hadden nogal veel wind dus de zee was voor ons heel mooi.

6,8

Beoordeling door G Kreukniet uit Sliedrecht, op 13 mei 2019 (Gezin)

Wij zijn wezen fietsen.

Tip! Mooi, om te fietsen en naar de bollenstreek.

7

Beoordeling door J.A.C.M. Martens uit Oosterhout, op 4 mei 2019 (Gezin)

Een gedeelte van het nieuwe winkelcentrum was open. Was leuk om er door te wandelen.

De ontvangst was minder.

Tip! Heel de omgeving bouwactiviteiten.

7,2

Beoordeling door P.H JANSEN uit Venray, op 23 april 2019 (Stelletje)

De kaartjes voor Keukenhof.

De lange wachttijden in het restaurant en de rommelige omgeving, door de bouwwerken in de nabijheid.

6,8

Beoordeling door M.E.A. Verkerk uit Den Haag, op 25 februari 2018 (Individueel)

Het goede restaurant, mooie ligging en balkon. Vriendelijk personeel. Het leuke antieke/ vintage winkeltje in de mall.

Tip! Gunstige ligging bij een park en leuke winkels.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 oktober 2017 (Stelletje)

Het restaurant.

De fietsenstalling is bijna niet te doen, zelfs gevaarlijk!

Tip! Winkelcentrum in de buurt en je bent lekker snel in Den Haag.

7,2

Beoordeling door E.H.J. Bomius uit Dordrecht, op 15 oktober 2017 (Stelletje)

Eetzaal aan het water.

Tip! Mauritshuis, Gevangen Poort, Binnenhof, Scheveningen etc.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 oktober 2017 (Gezin)

Het hotel ligt vlakbij een winkelcentrum. Aan de achterzijde ligt een geweldig mooi natuurgebied. Heel lekker gegeten, met geweldig vriendelijk personeel.

Tip! Ligt dichtbij de steden Den Haag en Leiden en vlakbij de kuststrook.

9,2

Beoordeling door HJ Peters uit BRUNSSUM, op 30 september 2017 (Stelletje)

Leuk zo dicht bij winkels en restaurants en hond die bij het ontbijt mocht zijn.

Tip! Dicht bij het strand.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 september 2017 (Groep)

Tip! Zowel snel in Delft als in den Haag.

7,6

Beoordeling door HJW Lenderink uit Hengelo G, op 7 september 2017 (Stelletje)

Locatie prima, bediening vriendelijk.

Ontbijtbuffet staat ongelukkig opgesteld! Continu mensen die achter je heen schuiven, ruimte veel te klein. Erg veel lawaai door het schuiven van de stoelen op de houten vloer. De fietsenstalling is veel te klein, fietsen staan in de regen!

Tip! Prachtige fietstocht naar Scheveningen en centrum Den Haag. Ook de trip naar Delft is perfect, mooie stad veel te zien en gezellige markt.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 september 2017 (Stelletje)

Dat we een fiets konden huren en ook dicht bij stad en strand zaten.

Tip! Strand en winkelcentrum.

8,4

Beoordeling door M.M. Timmer uit Hengelo, op 26 augustus 2017 (Groep)

Mooi hotel en prima service. Vriendelijk personeel en een heerlijk ontbijt. Perfecte aansluiting op de tram richting Den Haag. Een aanrader. Het ligt op een mooie locatie aan het water. Je kunt er lekker buiten zitten.

Er mist in de badkamer een klein vuilnisbakje en voor onze medereizigers was het niet handig om in bad te douchen.

Tip! Uitstapje Den Haag en Scheveningen perfecte verbinding.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 augustus 2017 (Gezin)

Prima locatie. Sfeervolle inrichting.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 augustus 2017 (Gezin)

Prima ontbijt en ontspannen sfeer in het hotel.

Tip! Den Haag, Delft en Scheveningen makkelijk te bereiken. Ook met de fiets. Allerlei musea bezocht en een mooie rondwandeling door Delft. Ook nog lekker aan het strand gelegen in Kijkduin.

7,4

Beoordeling door C Opendorp uit brakel gld, op 2 augustus 2017 (Stelletje)

Wij vonden het een hele mooie locatie en niet te vergeten, alles was schoon en netjes. Je kan er winkelen, naar het strand gaan of naar het bos. Wij hebben hele mooie fietstochtjes gemaakt, boven verwachting. Wij komen graag terug.

dat er veel buitenlandse gasten waren die over de gang renden 's avonds. Veel geschreeuw in de eetzaal, wat heel hinderlijk was.

Tip! Een hele mooie omgeving, zoals ik al zei.

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2017 (Stelletje)

We zijn hier al regelmatig geweest. Het is een mooi hotel en in de omgeving is genoeg te doen. Winkelcentrum Leidsenhage in de buurt en het strand van Scheveningen is vlakbij.

Er was een groot gezelschap met kleine kinderen. We werden 's morgens al vroeg wakker door krijsende en huilende kinderen, erg gehorig. De matrassen waren in deze kamer wat aan de harde kant.

Tip! Scheveningen en kijkduin. Winkelcentrum Leidsenhage is ook erg leuk, hoewel ze het nu aan het renoveren zijn.

8,2

Beoordeling door H.G.J. Hamse uit Tubbergen, op 28 juli 2017 (Stelletje)

Fijn hotel, schoon, goede kamer.

Ontbijt zou net wat beter kunnen. Bijv. vers brood.

Tip! Hotel ligt prima t.o.v. Den Haag, Scheveningen en Leiden. Mooie fietsroutes in de omgeving. Bij slecht weer is Den Haag prima bereikbaar per tram. (stopt nagenoeg voor de deur).

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 juli 2017 (Individueel)

De stad Den Haag.

Het restaurant was niet zo goed.

7

Beoordeling door R.J de Vries uit Bergen op zoom, op 12 juli 2017 (Gezin)

De plas achter het hotel en het winkel centrum Leidschehage.

8,8

Beoordeling door J.C. van Oost uit Goes, op 7 juli 2017 (Stelletje)

We misten de plattegrond met de omgeving van Leidschendam op een groot kader. Bij het diner miste we de warme groente. Het vlees, gesneden op een plankje, was niet geweldig. Het was niet warm meer, de smaak was wel goed.

Tip! We waren op bezoek bij kennissen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 2 juli 2017 (Stelletje)

Locatie, ontbijt en personeel vriendelijk.

Kamer oud en raam niet goed vast. Gordijn hing los en was smerig.

Tip! Winkelcentrum en tram dichtbij. Meer met bootjes achter het gebouw.

7

Beoordeling door AAMF van Anita van kaathoven uit SCHIJNDEL, op 30 juni 2017 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 28 juni 2017 (Stelletje)

Leuk hotel aan een meertje en centraal gelegen bij een groot winkelcentrum. Den Haag en Scheveningen zijn lekker dichtbij. In het arrangement zat ook een hoofdgerecht, maar dit was zeer beperkt (kiezen van 1 pagina) en uiteindelijk moesten we nog € 5,00 bij betalen voor een gerecht van deze pagina. Het eten was goed, maar niet bijzonder.

Tip! Groot winkelcentrum om de hoek.

8

Beoordeling door W. van Oijen uit Gemert, op 13 juni 2017 (Stelletje)

7