Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg

Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg  

Kasteel Vorden

Hotel - Lochem

Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg ligt aan de voet van de Lochemse Berg, in het gelijknamige plaatsje Lochem. Gastvrijheid staat in dit hotel centraal. Te midden van de prachtige natuur van de Achterhoek, hoef je je geen moment te vervelen. Een dagje naar Hanzestad Zutphen behoort ook tot de mogelijkheden! Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg telt 36 comfortabele hotelkamers. De kamers zijn... meer info
vanaf 37 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

53 beoordelingen 8.1

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Lochem

1 nacht v.a. € 37,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,75 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Lochem

2 nachten v.a. € 90,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,75 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door PS Pieters uit Den Helder, op 6 september 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 augustus 2019 (Stelletje)

8

Beoordeling door D Steeneveld uit Biddinghuizen, op 5 augustus 2019 (Stelletje)

7,5

Beoordeling door J.J. Schuller uit Terheijden, op 30 juli 2019 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door J. Swaving Dijkstra uit Naarden, op 20 juli 2019 (Stelletje)

De prachtige omgeving in alle rust wandelen.

Tip! Lochem, wat een prachtig vesting stadje, genoten van een heerlijke fietstocht en zomaar ergens koffie drinken bij een geweldige gelegenheid, de witte wieven.

9,6

Beoordeling door E. Van Velgel uit Bavel, op 15 juli 2019 (Gezin)

De rust.

9,5

Beoordeling door Anoniem, op 30 augustus 2019 (Groep)

Mooie locatie.

Het diner was niet smaakvol.

6,8

Beoordeling door A.TH. Jansen uit Diemen, op 12 augustus 2019 (Individueel)

Het sympathieke personeel en deskundigheid in de contacten.

De vloerbedekking in de kamers liet echt te wensen over. En verder een suggestie: plaats een extra glaswand in de doucheruimte, zodat het toilet min of meer droog blijft.

Tip! De omgeving is fraai en het plaatsje Lochem is de moeite waard door zijn historie .De bar is een prettig ontmoetingspunt voor de gasten.

8,4

Beoordeling door A van der Woude uit Rijswijk, op 8 augustus 2019 (Stelletje)

Ligt mooi en rustig in de bossen en op loopafstand van het centrum met vele winkels en restaurants.

De kamerdeuren die heel hard dichtklappen. Dat is met name ‘s nachts en vroeg in de ochtend niet prettig. Wellicht kunnen de drangers lichter ingesteld worden en rubbers tussen de deuren geplaatst worden.

Tip! Zwolle, Deventer en Zutphen met de gezellige markt op zaterdag en vele terrassen. Het More museum in Gorssel is een aanrader.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 augustus 2019 (Stelletje)

De prachtige omgeving.

Het was heel warm. Er stond een ventilator. Dat was ook echt nodig.

Tip! Wij hebben daar ongeveer 200 km gefietst prachtig.

7,4

Beoordeling door N Kikkert uit Purmerend, op 1 augustus 2019 (Stelletje)

Geen airco!

7,4

Beoordeling door W.J. Janssen uit Ouderkerk aan de Amstel, op 31 juli 2019 (Gezin)

De ontspannen sfeer in het hotel, prima kamer en badkamer.

De steile straat naar het hotel toe na een dagje fietsen.

Tip! Prima gefietst door bosgebied en omliggende dorpjes. In Lochem prima op terrassen gezeten en gegeten.

8

Beoordeling door M M Kengen uit Huis ter Heide, op 27 juli 2019 (Gezin)

Mooie locatie. De ruime en gerenoveerde kamer.

Eigenlijk niets minder leuk, maar sommige zaken hebben nog renovatie nodig.

Tip! Prima fietsmogelijkheden en Lochem is een leuk plaatsje.

8,2

Beoordeling door F Turenhout uit Noordwijk, op 27 juli 2019 (Stelletje)

De ligging.

Vieze douche en vloerkleed in de kamer.

7,2

Beoordeling door B.A. Meijer uit Rotterdam, op 18 juli 2019 (Stelletje)

Goede centrale ligging voor fietstochten. Vriendelijk personeel.

De kamer is toch wat stoffig, er zat op de armatuur van het bedlampje een dikke laag stof.

Tip! Met de fiets naar Zutphen is een aanrader. Zet de routeplanner op de fiets en vermijd snelwegen, dan kom je door een mooi landschap. Lochem heeft een goede keus aan diverse restaurants. Zowel lopend als met de fiets goed bereikbaar. In het hotel is het eten ook prima, voor als je niet meer weg wil.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 juli 2019 (Gezin)

Mooie locatie, goede fietsmogelijkheden.

Raamhor defect, terwijl het wel essentieel was in die periode.

Tip! 8 kastelenroute gefietst. Erg mooi.

7,8

Beoordeling door J.J.T.M. Martens uit Grave, op 15 juli 2019 (Stelletje)

De omgeving.

Douche/wc niet al te groot.

Tip! Leuke fietstocht gemaakt. Mooi om te bezoeken zijn Zutphen, Borculo en Lochem.

8

Beoordeling door H.J Jongbloed uit Hippolytushoef, op 15 juli 2019 (Stelletje)

Goede accommodatie, vriendelijke medewerkers en een super ontbijt.

Het restaurant was de eerste avond gesloten. We besloten de tweede avond in het hotel te eten. Mijn man had gestoofde schol besteld à € 21.50, maar wat hij daarvoor kreeg was, een half scholletje iets wat op zomergroente moest lijken kon hij niet terug vinden en een plakje rode biet. De ober kwam vragen of hij er patat bij wilde, wat we nog bij moesten betalen. Ik zelf had een Fletcher hamburger besteld wat op een plank geserveerd werd en met het snijden alle kanten op vloog. Ook dat gerecht was maar minimaal. Jammer achteraf dat ik er geen foto van had gemaakt. De laatste avond maar in het dorp gegeten.

Tip! Mooie omgeving, heerlijk gefietst.

8,4

Beoordeling door J Wagenmakers uit Huizen, op 14 juli 2019 (Gezin)

Ligging en rust.

Alles prima, maar in restaurant wat weinig personeel bij het diner, dus lange wachttijden.

Tip! Prachtig land, veel natuur en mooie kastelen.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 juli 2019 (Stelletje)

De prachtige ligging, het uitermate vriendelijke en behulpzame personeel, het dorpje Lochem dichtbij, prima ontbijtbuffet. Alles was prima, ook fietsenstalling.

Tip! Heerlijke fietstochten gemaakt. Dat is het enige, er zouden meer fietsknooppunten routes aangeboden kunnen worden, maar de VVV is in het dorp.

9

Beoordeling door J Bakker uit Wormer, op 13 juli 2019 (Gezin)

Mooi hotel, mooi gelegen en vriendelijk personeel.

De fietsenstalling overvol en slecht toegankelijk.

Tip! Mooie fietsroutes van het hotel.

10

Beoordeling door Anoniem, op 12 juli 2019 (Stelletje)

8

Beoordeling door A. van Klingeren uit Haarlem, op 8 juli 2019 (Stelletje)

De vriendelijke ontvangst en de mooie ligging van het hotel in de bossen, maar vlakbij het centrum van Lochem!

In deze tijd zou ieder hotel airco moeten hebben, maar we hebben veel profijt gehad van de grote ventilator.

Tip! De plaats Lochem is erg gezellig met veel restaurants en terrassen. Ook ligt Lochem heel gunstig in de Achterhoek met mooie routes en met Zutphen en Deventer in de nabijheid.

8,6

Beoordeling door G.M. Groot uit Limmen, op 8 juli 2019 (Gezin)

Mooie locatie, en we hebben heerlijk gefietst in de omgeving.

Tip! Museum more bezocht in Gorssel.

7,4

Beoordeling door CEA van Damme uit krabbendijke, op 8 juli 2019 (Gezin)

Mooie omgeving.

Tip! Hele rustige ligging van het hotel in de bossen. Fijne omgeving om te fietsen.

9

Beoordeling door F.J. F.J. Edelbroek uit Nieuwegein, op 8 juli 2019 (Stelletje)

Gastvrijheid, lekker gegeten, mooie omgeving.

Tip! Van de receptie kregen we wen prachtige fietsroute die door kleine dorpjes en plaatsen als Borculo en Ruurlo ging. Ook Lochem is een mooi plaatsje!

8

Beoordeling door H.C. Henk Stam uit Wassenaar, op 7 juli 2019 (Stelletje)

Rustige kamer.

Geen zitje buiten Lochem.

Tip! Lochem leuke plaats. Goede aanwijzing naar hotel.

9

Beoordeling door WE Berkhout uit Hillegom, op 7 juli 2019 (Stelletje)

Alles.

Restaurant; alles op.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 juli 2019 (Stelletje)

Mooie locatie om vanuit het hotel fietstochtjes te ondernemen. Een goede hor voor het raam, tegen muggen en een prima ontbijt.

8,4

Beoordeling door JA Notenboom uit Amsterdam, op 5 juli 2019 (Gezin)

De omgeving is top. De gemoedelijkheid van het personeel, maar ook de gemoedelijkheid van de mensen in Lochem en omgeving, heerlijk.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 juli 2019 (Gezin)

Mooi weer lekker fietsen helemaal top.

Tip! Mooie de omgeving het stadje Lochem leuk om te wandelen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 juli 2019 (Stelletje)

Ondanks dat het hotel geen uitstraling heeft, het ligt wel leuk in de bossen.

Het slot van de kamer, de sloten moeten echt vervangen worden, deze zijn nu met een heel simpele loper allemaal te openen. Omdat de kleine kluis ook niet werkte heb ik spullen in de auto laten liggen, vond ik veiliger. Kamer was beetje duf, slechte afzuiging, hebben hele tijd 2 ramen open gezet.

Tip! Lochem is leuk stadje, prima restaurants op loopafstand van het hotel.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 juli 2019 (Gezin)

Prettige omgeving.

Tip! Cactus tuin in Ruurlo.

9

Beoordeling door C Stolk uit Heerde, op 1 juli 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Afdaling naar fietsenstalling.

Tip! Omgeving was prettig om te fietsen.

7,6

Beoordeling door G Otter uit Zoetermeer, op 28 juni 2019 (Gezin)

De lokatie van het hotel.

Ontbijttafels werden niet snel genoeg opgeruimd zodat als je later kwam moest wachten of zelf de tafel moest ontruimen. Als tip meegegeven aan de receptie.

Tip! Bijzonder mooie fiets en wandelomgeving. Zeker een aanrader om het gebied rondom Lochem te ontdekken. Lochem heeft ook een gezellig plein met horeca rondom de kerk.

9

Beoordeling door A.W van der Kooij uit Maassluis, op 27 juni 2019 (Stelletje)

Zo vanuit de bewoonde wereld zit je midden in het bos. Uniek en dan het uitzicht op het boerenleven met al die schapen. We hebben er van genoten.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 25 juni 2019 (Stelletje)

Het hotel ligt lekker rustig gelegen. We konden 's avonds een kaartje leggen en het biljart was ook fijn. We hebben heerlijk gegeten.

Was best warm op de kamer.

Tip! Mooie omgeving, schitterend gebied om te fietsen. Lochem is een gezellig dorp.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2019 (Gezin)

Mooi gelegen hotel, goede kamer. Eenvoudig, maar goed verzorgd ontbijt. Aardig personeel.

Tip! Naast Lochem, gezellig, leuke straatjes en terrasjes, is ook Doesburg een bezoekje waard.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 juni 2019 (Groep)

Alles.

Tip! We hebben heerlijk gefietst en omliggende plaatsen bezocht.

8,2

Beoordeling door MARC Willemsen uit Bemmel, op 19 juni 2019 (Gezin)

Locatie, ontbijt en personeel.

Kamer was niet helemaal schoon. Bed veel te zacht. Tafels buiten niet fris. Kleding bedienend personeel slordig. Jammer dat er op de kamer geen koelkastje is.

Tip! Omgeving prachtig. Kasteel Ruurlo schitterend, met mooi park. Lochem levendige stad met veel horeca en goede eetgelegenheden. Een bezoek aan Zutphen is een aanrader.

7,5

Beoordeling door P.J.M. van Oorschot uit Eindhoven, op 18 juni 2019 (Stelletje)

Hele mooie locatie midden in een bos, boven op een berg. je kunt heel fijn wandelen in de directe omgeving van het hotel. De kamer is voldoende groot, heeft geen airco maar wel een hor in de raam. Daardoor konden we op een bijzonder hete dag tijdens ons verblijf de raam helemaal open zetten en daardoor toch prima slapen. De omgeving van het hotel is ook bijzonder stil, was thuis weer wennen.

De badkamer is van alle gemakken voorzien, maar wel erg smal. De bovenburen kun je horen lopen, dit konden we horen in de avond en ochtend. In de nacht hebben we hier helemaal geen last van gehad.

Tip! Er zijn een aantal bijzonder leuke musea in de buurt, zoals bijvoorbeeld het Zoutmuseum. Een heel interessant museum voor zo iets gewoons als zout.

7,8

Beoordeling door P van Balen uit Egmond aan Zee, op 17 juni 2019 (Gezin)

Schitterend gelegen, in de bossen. De afsluitbare fietsenstalling.

Er was geen menukaart te vinden in het restaurant.

Tip! Fantastische fietsroutes.

8

Beoordeling door J.P.C. Smolders uit Bladel, op 7 augustus 2017 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 mei 2017 (Stelletje)

De rust en omgeving.

Te weinig licht op de kamer.

Tip! Enter en Borculo.

7,6

Beoordeling door A van Ham uit Koedijk, op 26 april 2017 (Gezin)

Prachtig gelegen in het bos. Kamer met bad, uitstekende tv. Zeer vriendelijk personeel.

Tip! Ligt vlakbij Zutphen, een erg leuke stad. Lochem zelf moet ook leuk zijn, maar daar zijn we niet geweest

8,6

Beoordeling door MJ Lommers uit Drunen, op 27 maart 2017 (Gezin)

De rust, het diner, het vriendelijk en deskundig personeel.

7,6

Beoordeling door L.M.A.M. Laurijssen uit Alphen NB, op 7 maart 2017 (Gezin)

Alles prima, vriendelijk personeel.

Inrichting etc. gedateerd.

Tip! Mooi omgeving.

7,8