Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg

Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg  

Kasteel Vorden

Hotel - Lochem

Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg ligt aan de voet van de Lochemse Berg, in het gelijknamige plaatsje Lochem. Gastvrijheid staat in dit hotel centraal. Te midden van de prachtige natuur van de Achterhoek, hoef je je geen moment te vervelen. Een dagje naar Hanzestad Zutphen behoort ook tot de mogelijkheden! Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg telt 36 comfortabele hotelkamers. De kamers zijn... meer info
vanaf 37 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

26 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 4 dagen Achterhoek

3 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,75 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Lochem

1 nacht v.a. € 37,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,75 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Lochem

2 nachten v.a. € 75,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,75 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 12 juli 2019 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 juli 2019 (Stelletje)

Mooie locatie om vanuit het hotel fietstochtjes te ondernemen. Een goede hor voor het raam, tegen muggen en een prima ontbijt.

8,4

Beoordeling door JA Notenboom uit Amsterdam, op 5 juli 2019 (Gezin)

De omgeving is top. De gemoedelijkheid van het personeel, maar ook de gemoedelijkheid van de mensen in Lochem en omgeving, heerlijk.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 juli 2019 (Gezin)

Prettige omgeving.

Tip! Cactus tuin in Ruurlo.

9

Beoordeling door A.W van der Kooij uit Maassluis, op 27 juni 2019 (Stelletje)

Zo vanuit de bewoonde wereld zit je midden in het bos. Uniek en dan het uitzicht op het boerenleven met al die schapen. We hebben er van genoten.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2019 (Gezin)

Mooi gelegen hotel, goede kamer. Eenvoudig, maar goed verzorgd ontbijt. Aardig personeel.

Tip! Naast Lochem, gezellig, leuke straatjes en terrasjes, is ook Doesburg een bezoekje waard.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 juli 2019 (Gezin)

Mooi weer lekker fietsen helemaal top.

Tip! Mooie de omgeving het stadje Lochem leuk om te wandelen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 juli 2019 (Stelletje)

Ondanks dat het hotel geen uitstraling heeft, het ligt wel leuk in de bossen.

Het slot van de kamer, de sloten moeten echt vervangen worden, deze zijn nu met een heel simpele loper allemaal te openen. Omdat de kleine kluis ook niet werkte heb ik spullen in de auto laten liggen, vond ik veiliger. Kamer was beetje duf, slechte afzuiging, hebben hele tijd 2 ramen open gezet.

Tip! Lochem is leuk stadje, prima restaurants op loopafstand van het hotel.

7,2

Beoordeling door C Stolk uit Heerde, op 1 juli 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Afdaling naar fietsenstalling.

Tip! Omgeving was prettig om te fietsen.

7,6

Beoordeling door G Otter uit Zoetermeer, op 28 juni 2019 (Gezin)

De lokatie van het hotel.

Ontbijttafels werden niet snel genoeg opgeruimd zodat als je later kwam moest wachten of zelf de tafel moest ontruimen. Als tip meegegeven aan de receptie.

Tip! Bijzonder mooie fiets en wandelomgeving. Zeker een aanrader om het gebied rondom Lochem te ontdekken. Lochem heeft ook een gezellig plein met horeca rondom de kerk.

9

Beoordeling door Anoniem, op 25 juni 2019 (Stelletje)

Het hotel ligt lekker rustig gelegen. We konden 's avonds een kaartje leggen en het biljart was ook fijn. We hebben heerlijk gegeten.

Was best warm op de kamer.

Tip! Mooie omgeving, schitterend gebied om te fietsen. Lochem is een gezellig dorp.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 juni 2019 (Groep)

Alles.

Tip! We hebben heerlijk gefietst en omliggende plaatsen bezocht.

8,2

Beoordeling door MARC Willemsen uit Bemmel, op 19 juni 2019 (Gezin)

Locatie, ontbijt en personeel.

Kamer was niet helemaal schoon. Bed veel te zacht. Tafels buiten niet fris. Kleding bedienend personeel slordig. Jammer dat er op de kamer geen koelkastje is.

Tip! Omgeving prachtig. Kasteel Ruurlo schitterend, met mooi park. Lochem levendige stad met veel horeca en goede eetgelegenheden. Een bezoek aan Zutphen is een aanrader.

7,5

Beoordeling door P.J.M. van Oorschot uit Eindhoven, op 18 juni 2019 (Stelletje)

Hele mooie locatie midden in een bos, boven op een berg. je kunt heel fijn wandelen in de directe omgeving van het hotel. De kamer is voldoende groot, heeft geen airco maar wel een hor in de raam. Daardoor konden we op een bijzonder hete dag tijdens ons verblijf de raam helemaal open zetten en daardoor toch prima slapen. De omgeving van het hotel is ook bijzonder stil, was thuis weer wennen.

De badkamer is van alle gemakken voorzien, maar wel erg smal. De bovenburen kun je horen lopen, dit konden we horen in de avond en ochtend. In de nacht hebben we hier helemaal geen last van gehad.

Tip! Er zijn een aantal bijzonder leuke musea in de buurt, zoals bijvoorbeeld het Zoutmuseum. Een heel interessant museum voor zo iets gewoons als zout.

7,8

Beoordeling door P van Balen uit Egmond aan Zee, op 17 juni 2019 (Gezin)

Schitterend gelegen, in de bossen. De afsluitbare fietsenstalling.

Er was geen menukaart te vinden in het restaurant.

Tip! Fantastische fietsroutes.

8

Beoordeling door J.P.C. Smolders uit Bladel, op 7 augustus 2017 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 mei 2017 (Stelletje)

De rust en omgeving.

Te weinig licht op de kamer.

Tip! Enter en Borculo.

7,6

Beoordeling door A van Ham uit Koedijk, op 26 april 2017 (Gezin)

Prachtig gelegen in het bos. Kamer met bad, uitstekende tv. Zeer vriendelijk personeel.

Tip! Ligt vlakbij Zutphen, een erg leuke stad. Lochem zelf moet ook leuk zijn, maar daar zijn we niet geweest

8,6

Beoordeling door MJ Lommers uit Drunen, op 27 maart 2017 (Gezin)

De rust, het diner, het vriendelijk en deskundig personeel.

7,6

Beoordeling door L.M.A.M. Laurijssen uit Alphen NB, op 7 maart 2017 (Gezin)

Alles prima, vriendelijk personeel.

Inrichting etc. gedateerd.

Tip! Mooi omgeving.

7,8