Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Lochem > Hotel Hof van Gelre > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel Hof van Gelre

Hotel Hof van Gelre  

Hotel Hof van Gelre - Aanzicht

Hotel - Lochem

Hotel Hof van Gelre is een luxe 4-sterren hotel. Het hotel is gelegen in het mooie Achterhoek in de plaats Lochem. De Achterhoek is bij uitstek geschikt voor mooie wandel- en fietstochten, langs kronkelende riviertjes, kleine dorpen en verschillende kastelen. Na een dag in de natuur kun je in het hotel heerlijk ontspannen in het verwarmde binnenzwembad. Hotel Hof van Gelre beschikt over 46... meer info
vanaf 49 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

22 beoordelingen 8.4

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Exclusief! 3 dgn Achterhoek incl. diner en fietsen

2 nachten v.a. € 85,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Achterhoek incl. diner en MORE

2 nachten v.a. € 132,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Achterhoek

1 nacht v.a. € 49,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Achterhoek Luxe Comfort kamer

1 nacht v.a. € 59,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Achterhoek eenpersoonskamer

1 nacht v.a. € 67,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door D.J Bohle uit Sint Maarten, op 19 maart 2019 (Stelletje)

8

Beoordeling door INGRID Ingrid Dijk-Edelman uit Reeuwijk, op 13 maart 2019 (Stelletje)

Warm welkom, fijne kamer met goede bedden. Een goed uitgebreid ontbijt en lekker avond eten met streek producten. Zoals de omschrijving van het hotel was, dat kregen we ook. Het is een wat gedateerd hotel naar de huidige maatstaven, maar dat geeft ook veel sfeer. Wij hebben 3 fijne dagen gehad, met heel vriendelijk personeel!! Het heeft ons aan niets ontbroken.

Tip! Mooie fiets en wandel omgeving, de Hanze steden zijn echt de moeite waard te bezoeken. De Canadese begraafplaats in Holte is indrukwekkend! Kan je alleen met openbaar vervoer reizen dan is dit prima te doen.

8,2

Beoordeling door A. van Lieshout uit Zwijndrecht, op 21 februari 2019 (Gezin)

8,8

Beoordeling door NJ Middag uit IJsselstein, op 30 januari 2019 (Gezin)

Fijn hotel, een goed restaurant en vriendelijk personeel.

8,4

Beoordeling door PHC van der Zande uit Steenbergen, op 19 januari 2019 (Gezin)

Prettige omgeving, met heel vriendelijke medewerkers. Een uitstekende kamer, uitgebreid ontbijt en gezellige lounge. Kortom: het bezoeken weer waard. Gehele hotel en medewerkers stralen plezier en enthousiasme uit, als Brabanders voelden we ons hier thuis.

Tip! Mooie plaats, met een gezellig plein en leuke winkels. Prachtige omgeving, we hebben mooie wandelroutes gelopen. Ook de inwoners zijn vriendelijk en behulpzaam.

10

Beoordeling door JCA Adriaansen uit Steenbergen, op 19 januari 2019 (Stelletje)

Gewoon alles, de gastvrijheid, vriendelijk personeel, wij voelden ons er gewoon thuis.

Tip! Hebben de wandelroute 'Poort van Lochem' gewandeld, ondanks de regen hebben we er van erg van genoten. Ook het centrum van Lochem is gezellig.

9

Beoordeling door H.C. Mertens uit Rijsbergen, op 10 januari 2019 (Stelletje)

Mooi.

9

Beoordeling door M Kuipers uit ETTEN-LEUR, op 29 december 2018 (Gezin)

We hebben genoten vanaf het moment van ontvangst tot het vertrek. Vriendelijk ontvangst en informatie over fietstochten in de omgeving. We werden ook geattendeerd op de wildproeverij, heerlijk was dat. Uitstekend diner met live muziek. Goede bedden en fijn dat je koffie en thee kunt zetten op de kamer. Badkamer ietwat verouderd.

Tip! Zutphen is een hele leuke stad om te bezoeken. Gewoon de omgeving verkennen per fiets of auto.

8,2

Beoordeling door JOHAN Schuuring uit AMSTERDAM ZUIDOOST, op 17 juli 2018 (Gezin)

Lekker eten en goede bedden.

Tip! Mooie omgeving, soms zanderige paden en veel lawaai van hard rijdende auto's.

7,2

Beoordeling door H. Lutje Schipholt uit Enschede, op 17 juli 2018 (Stelletje)

Bijzonder mooie ligging in het groen. Het zicht op de vele verschillende mooie bomen en struiken vanaf hert terras. Een sfeervol hotel. Zie verder bovenstaande beoordeling. Dichtbij het centrum van Lochem.

De lift is wat aan de krappe kant, maar voor ons niet echt bezwaarlijk.

Tip! Mooie omgeving met fraaie kastelen en museum MORE in Ruurlo.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 juli 2018 (Groep)

Leuk hotel met een mooie geschiedenis. Heel gemoedelijk en gastvrij. Heerlijk diner. Zwembad en fietsen erbij in het arrangement echt top.

10

Beoordeling door F Slakhorst uit Veenendaal, op 3 juni 2018 (Stelletje)

Mooie kamer met balkon. Lekkere bedden. Het weer was prachtig dus we konden volop fietsen.

Tip! Mooie fietsroutes, kastelentocht! Erg mooi.

8,4

Beoordeling door NM van Lier uit HOUTEN, op 27 december 2017 (Gezin)

Prima hotel, goede ligging, mooie omgeving. Heel aardig personeel.

Het diner dat bij het arrangement hoorde was niet zo best. Niet duidelijk voor ons dat de flesjes wijn die klaar stonden niet van het huis waren.

Tip! Vanaf Lochem met de fiets naar Ruurlo om daar naar museum More te gaan in het kasteel is een aanrader.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 december 2017 (Stelletje)

Prachtige ligging en omgeving van het hotel in Lochem.

Wij namen een upgrade kamer comfort. Toen bleek dat de verwarming het niet werkte. De kamer was dan ook de eerste paar uur heel onbehaaglijk. Als noodoplossing werd een elektrisch kacheltje geplaatst. In een ander kamer bleek ook daar de verwarming niet te werken. Wij hebben niet om een tegemoetkoming in de "upgrade" gevraagd. Maar dat had wel zo coulant geweest.

Tip! De wandelroute om de Sallandse berg is de moeite waard.

6,8

Beoordeling door D van Uden uit Helmond, op 10 april 2018 (Stelletje)

Super mooi hotel en een mooie omgeving.

8,2

Beoordeling door J Felix uit Kampen, op 28 februari 2018 (Stelletje)

Een mooi hotel zowel binnen als buitenkant met vriendelijk personeel. Mooi schoon. Waren zeer tevreden.

Tip! Wij vonden het centrum mooi en ook nu de winter was het een hele mooie omgeving.

8

Beoordeling door J De Groot uit Haarlem, op 7 maart 2018 (Stelletje)

Tip! De stadswandeling was erg leuk. De pijlen soms lastig te vinden.

8,2

Beoordeling door G.J.M. Witlox uit Vlijmen, op 5 maart 2018 (Gezin)

We hebben genoten van alles. We maken er altijd iets van.

Het diner vonden wij matig, niet in overeenstemming met de aankondiging.

Tip! Ruurlo, Gorssel en Deventer, dan zijn de dagen goed gevuld.

8,8

Beoordeling door M van Asselt uit Elst, op 15 juni 2018 (Stelletje)

Het ontbijt en diner waren heerlijk. Prima fietsen en lekkere bedden.

De kamer was erg benauwd, met de zon via het dak de kamer in.

Tip! Prachtige omgeving en prachtige wandeltochten via receptie.

8,2