Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Makkum > Strandhotel Vigilante > Beoordelingen

Beoordeling van Strandhotel Vigilante

Strandhotel Vigilante  

Strandhotel Vigilante

Hotel - Makkum

Strandhotel Vigilante is gelegen aan het IJsselmeer in het Friese plaatsje Makkum. Direct voor het hotel bevindt zich het strand en via de boulevard ben je zo in het centrum van dit voormalige vissersplaatsje. Strandhotel Vigilante ligt op korte afstand van de afsluitdijk en de Friese stad Sneek. Het comfortabele 4-sterren Strandhotel Vigilante heeft naast een ideale ligging,... meer info
vanaf 39 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

109 beoordelingen 8.3

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 2 dagen Makkum

1 nacht v.a. € 39,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 2 dagen Makkum Luxe zeezijde

1 nacht v.a. € 49,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Makkum

2 nachten v.a. € 74,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Makkum Luxe zeezijde

2 nachten v.a. € 94,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Makkum

1 nacht v.a. € 44,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Makkum Luxe zeezijde kamer

1 nacht v.a. € 59,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Makkum incl. diner

1 nacht v.a. € 74,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Makkum

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Makkum Luxe zeezijde kamer

2 nachten v.a. € 109,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Makkum incl. diner

2 nachten v.a. € 109,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Makkum incl. sauna de Leliehof

2 nachten v.a. € 119,25 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door YPM Janssen Groesbeek-Cremers uit Molenhoek, op 4 mei 2019 (Stelletje)

De locatie.

Tip! De kaartjes bij de receptie vonden wij erg fijn. Wij hebben de stadswandeling in Sneek gedaan. Ook de in bloei staande bollenvelden waren prachtig.

8,8

Beoordeling door R.M. Gijsberts uit Nijmegen, op 1 mei 2019 (Stelletje)

Centrale ligging.

Tip! Het Jopie Huisman Museum.

8,6

Beoordeling door CNM Duijnisveld uit Poeldijk, op 20 april 2019 (Stelletje)

9,5

Beoordeling door A. Vianen uit De Bilt, op 18 april 2019 (Stelletje)

Mooie uitvalsbasis voor noord- en west Friesland.

Tip! Makkum is leuk. Leeuwarden is een mooie en levendige stad, met veel cultuur. Prachtige dorpjes in de directe omgeving. De locatie van het hotel, aan het strand, bij mooi weer is dit prachtig.

8,4

Beoordeling door J L de Graaf uit Purmerend, op 11 april 2019 (Stelletje)

Het totaalplaatje, prima kamer, vriendelijk personeel en goede kwaliteit eten. Niet te zuinig, goed gevulde wijnglazen, sfeervol restaurant. Kortom alles helemaal top.

Tip! We hebben de steden in de omgeving bezocht, echt een aanrader!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 mei 2019 (Gezin)

Rustige ligging aan het IJsselmeer. Prima ontbijt en diner. Leuk modern restaurant.

Rond het hotel was weinig te beleven.

8,7

Beoordeling door M Ton uit Dronten, op 1 mei 2019 (Stelletje)

Pal aan het strand en voldoende dingen te doen/zien als het weer minder is.

Rustige kamer gevraagd. maar een kamer gekregen die recht boven de receptie lag.

Tip! Strand voor de deur!

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 april 2019 (Gezin)

Ontbijt uitmuntend en de kamer helemaal top. Het was allemaal perfect.

Tip! Het plaatsje Makkum is niet bijzonder, maar in de omgeving is er genoeg te doen. Sneek Hindeloopen, het strand en lekker fietsen.

10

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2019 (Stelletje)

Helemaal top, zeer gezellig en erg vriendelijk personeel.

9

Beoordeling door H.H Bosch uit Assen, op 13 maart 2019 (Stelletje)

De sfeer, de inrichting met open haarden. De ligging etc.

Tip! Ik vind het altijd leuk om aan het water te zitten en wiij hebben de overnachting gebruikt om wat door Friesland te toeren: vanuit Leeuwarden en Bolsward naar Makkum en de volgende dag naar Hindeloopen en Workum.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 maart 2019 (Stelletje)

Friesland heeft veel leuke plaatsen om naar toe te gaan.

We hadden niet gereserveerd in het restaurant en vonden dat we niet zo leuk werden weggezet.

8

Beoordeling door L Kort uit Harkstede, op 25 februari 2019 (Stelletje)

Gezellige sfeer haardjes aan leuke zitjes. Zeer vriendelijk personeel.

Geen bad op de kamer, alleen een douche.

9

Beoordeling door J Bakker uit Huissen, op 18 februari 2019 (Stelletje)

Mooi weer.

Tip! Je kan lekker eten in Makkum bij Restaurant It Posthûs.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 februari 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving om terug te komen in de zomer.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 februari 2019 (Stelletje)

9

Beoordeling door Anoniem, op 30 januari 2019 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door J Noeverman uit Enter, op 22 januari 2019 (Stelletje)

De rust.

Tip! Makkum met zijn oude straatjes en de stadjes Hindelopen en Stavoren.

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 januari 2019 (Gezin)

Pal aan het IJsselmeer gelegen.

Tip! Bezoek Makkum en de omliggende dorpen en steden.

9

Beoordeling door Anoniem, op 11 januari 2019 (Stelletje)

Alles zag er netjes uit, komen zeker nog eens terug.

Tip! Dicht aan het IJsselmeer, je kunt diverse kant op voor dagje uit.

8,4

Beoordeling door J van der Staal uit Geldermalsen, op 11 januari 2019 (Stelletje)

Locatie kamer personeel ontbijt diner allemaal top!

Tip! Mooie locatie. Veel Friese steden bezocht. Heel erg mooi.

8,4

Beoordeling door H.A.M ten Hoopen uit Eibergen, op 27 december 2018 (Gezin)

Wij vonden het hartstikke fijn in dit hotel. We hebben een upgrade genomen naar een zeezicht kamer, heerlijk.

Tip! Pal aan het strand. Je kunt er heerlijk wandelen, ongeveer 3 km lopen naar het stadje, goed te doen. We komen zeker terug en nemen de fiets mee om de omliggende plaatsjes te bezoeken.

10

Beoordeling door A Ten Kortenaar uit Huizen, op 22 december 2018 (Stelletje)

Dichtbij het strandje gelegen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 15 december 2018 (Stelletje)

Goed hotel, met een goed ontbijt en diner.

Tip! Het planetarium in Franeker is een aanrader voor ieder om te bezoeken.

8

Beoordeling door RWG Bulham uit Bergen op zoom, op 12 december 2018 (Stelletje)

Het hotel ligt aan het water, dus een mooie ligging. Leuke plaatjes om Makkum, zoals Workum en Sneek. Het eten in het hotel was uitstekend.

Betaald parkeren.

Tip! Workum en Sneek zijn hele leuke en gezellige plaatsen. We komen graag nog een keer terug. Je kunt je er prima vermaken, de mensen zijn gastvrij.

9

Beoordeling door JHW Faasen uit Waalre, op 11 december 2018 (Groep)

We hebben enorm genoten en we komen zeker nog een keer terug!

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 december 2018 (Gezin)

8,2

Beoordeling door P Boonstra uit Bussum, op 5 december 2018 (Gezin)

De omgeving en het zeer goed verzorgde ontbijt.

Ik vond de inrichting van de kamer niet bijzonder (een beetje saai), maar smaken verschillen. Dit geldt eigenlijk ook voor de receptieruimte, wat vaak het visitekaartje is van een hotel.

7,6

Beoordeling door AJP van den Berg uit Ugchelen, op 1 december 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving, we hebben leuke fietstochten gemaakt.

Tip! De veemarkt in Workum.

8,2

Beoordeling door A Fransen uit Druten, op 9 november 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 29 oktober 2018 (Groep)

8

Beoordeling door L.C.B. Vehof uit Borne, op 25 juli 2018 (Gezin)

De locatie en de badkamer met een ruime wastafel.

Geen airco en ook geen hor voor de ramen in verband met meerdere muggen bij het meer!

7,4

Beoordeling door HG de Gouw uit Waalwijk, op 19 juli 2018 (Gezin)

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2018 (Stelletje)

De locatie.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2018 (Stelletje)

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 22 juni 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door MARNIX Marnix en Rita Bouckaert-Vantieghem uit 8530 Harelbeke, op 2 juni 2018 (Stelletje)

Een goed hotel, vriendelijk personeel, ideaal gelegen om te fietsen, parking bij het hotel en de fietsenstalling.

Tip! Makkum is een typisch fries dorp, ook Harlingen is zeker de moeite waard om te bezoeken.

8,6

Beoordeling door G Visscher uit Genemuiden, op 29 mei 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door A.J.M Kroon uit Nieuwerkerk aan den IJssel, op 23 mei 2018 (Gezin)

Ligging, locatie.

Tip! Oude stadjes en festiviteiten.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 april 2018 (Stelletje)

Hotel vernieuwd en aantrekkelijk, ligging goed en prima uitvalsbasis voor tripjes door dit deel van Friesland.

Tip! Steden en dorpen in de buurt zijn leuk zoals Bolsward, Sneek en Workum. Andere kleine dorpen zoals Allingawier of Exmorra zijn ook de moeite waard om eens naartoe te gaan.

7,8

Beoordeling door A. Klein Hulse uit Apeldoorn, op 15 april 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door P. Regtvoort uit Nieuwerbrug, op 5 april 2018 (Gezin)

Wij hebben genoten van twee dagen in Makkum en Beach Hotel Vigilante! Een aanrader!

Tip! Mooie omgeven met leuke fietsroutes naar omliggende plaatjes. Bij het hotel liggen diverse routes voor diverse afstanden klaar.

8,6

Beoordeling door H Bakker uit Huissen, op 28 maart 2018 (Gezin)

De omgeving. En het prachtig vernieuwde restaurant. Top.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 maart 2018 (Gezin)

Goede uitvalsbasis om Friesland te bekijken.

Tip! Harlingen. De Friese Terpen.

8,8

Beoordeling door C Hof uit Bant, op 3 maart 2018 (Stelletje)

Prachtige plek, mooi om te lopen deze tijd van het jaar.

10

Beoordeling door B Goedee uit Oss, op 5 december 2017 (Gezin)

Douche geen antislip. Niet veilig. Diner werd 2gangen geserveerd, aanbieding was 3 gangen bij uitnodiging met moeite door receptie gecorrigeerd. Bedankt.

Tip! Dorpskern Makkum bijzonder aantrekkelijk.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 november 2017 (Gezin)

Een wijntje drinken in de serre van het restaurant, met prachtig uitzicht op IJsselmeer en de Afsluitdijk. De gemoedelijke sfeer en je kunt heerlijk dineren in het restaurant. TOP!

Tip! Een kleine maar leuke dorpskern in Makkum en havens. Sneek en Dokkum zijn beslist de moeite waard om te bezoeken.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 november 2017 (Gezin)

Leuke omgeving en aan het IJsselmeer. Vriendelijk personeel en lekker eten, goede kamer.

Bij aankomst handelde het personeel eerst de eigen dingen af en gaf men het gevoel dat we stoorden.

Tip! Het museum Allingawier was prachtig ook zagen we het wou dagemaal onder stoom alles was heerlijk rustig.

9,2

Beoordeling door B.G. Deetman uit Wageningen, op 19 november 2017 (Stelletje)

Uitzicht IJsselmeer.

Tip! Kazematten op de Afsluitdijk zeer de moeite waard.

7,4

Beoordeling door J.H.M. Engelen uit Maarheeze, op 22 oktober 2017 (Stelletje)

8,7

Beoordeling door H.B. Woltering uit Dieren, op 21 oktober 2017 (Stelletje)

De locatie.

Tip! Je kunt er mooie fietstochten maken. Leuke plaatsen op acceptabele fietsafstand.

8,3

Beoordeling door D.L.M. de De heer uit velserbroeki, op 27 september 2017 (Stelletje)

Mooie grote kamer en badkamer, koffie lekker, locatie prima, waren er al voor de 3e keer.

Wij hadden het idee dat het ontbijt wat saaier was geworden, brood erg droog niet vers. Avondeten zat erbij, maar was ons niet duidelijk dat we bij moesten betalen, beetje jammer.

Tip! Fijn aan het IJsselmeerstrand, zijn shoppers, dus naar Sneek en Leeuwarden geweest, erg leuk.

7,5

Beoordeling door H.T.G Evers uit DIEREN, op 7 juli 2017 (Gezin)

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 juni 2017 (Groep)

Om aan het water te lopen en zitten. Goede fietsen om de omgeving te verkennen.

Dat het ver van Makkum ligt.

Tip! Goede fietsroutes. We zijn naar Workum en omgeving wezen verkennen. De tweede dag naar Harlingen en Bolsward. Alle twee mooie routes.

8

Beoordeling door HFN van Driesum uit HOUTEN, op 5 juni 2017 (Gezin)

Uitstekend hotel met uiterst vriendelijk en behulpvaardig personeel. Zowel het ontbijt als het diner zeer goed. Prachtig gelegen aan een rustig strand.

De kussens kunnen wat groter en voller. Bij warme buiten temperaturen het ontbreken van airco op de kamers.

Tip! Sneek heel leuk winkelen met mogelijkheid tot rondvaart. Hindelopen en Stavoren oude binnenstad met bruggetjes.

8,6

Beoordeling door R Rave uit Enschede, op 12 mei 2017 (Stelletje)

We vonden alles prima en leuk.

Tip! De omgeving was fantastisch en Hindelopen vonden we erg leuk en je kunt er heerlijke paling kopen bij de vriend van Jopie Huisman aan de dijk.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 mei 2017 (Stelletje)

Het hotel lag op een mooie locatie aan het IJsselmeer.

Tip! Je kunt hier fijn wandelen, fietsen of leuke stadjes bezoeken zoals makkum, Workum met zijn Jopie Huisman museum, Bolsward, Sneek en Harlingen.

7,8

Beoordeling door B.A.M. van de Kamer uit Hoorn, op 9 mei 2017 (Stelletje)

Sfeer, ambiance, het eten, eigenlijk was alles top. Ook de ligging aan het IJsselmeer was super.

Tip! Wij hebben drie dagen vanuit het hotel gefietst. windkracht 5-6 oostenwind! Op een gewone fiets. Wij gingen de eerste dag naar Bolsward. Prachtig. De tweede dag naar Workum en Hindeloopen en nog wat kleinere plaatsjes. Ook super. En de dag van vertrek zijn we vanuit het hotel nog naar Harlingen geweest. Wat een mooie stad.

10

Beoordeling door H van der Hoop uit Heerde, op 3 mei 2017 (Stelletje)

Locatie.

Tip! Makkum is een leuk plaatsje. We hebben er mooi kunnen fietsen in de omgeving.

7,8

Beoordeling door A.F.M. Mensink uit Oldenzaal, op 3 mei 2017 (Gezin)

In de avond over het strand wandelen.

Midden in de nacht wakker worden van het brandalarm, aankleden en uit bed moeten.

Tip! Mooie natuur, sfeervolle omgeving.

7,6

Beoordeling door HFN van Driesum uit HOUTEN, op 2 mei 2017 (Gezin)

Heerlijk gelijk aan zee. Vriendelijk personeel, goed eten.

Brandalarm 03.00 uur 's nachts. Hele nacht niet meer geslapen. Dag erna weg.

Tip! Workum eeuwenoude kerk en Jopie Huisman museum. Sneek (Weduwe Douwstra) fabrikant van Beerenburg. Hele leuke gezellige binnenstad. Restaurant Klein Java heerlijk Indonesisch eten.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 2 mei 2017 (Groep)

Mooi gelegen direct aan het IJsselmeerstrand. Goed verzorgde moderne kamers. Goed verzorgd ontbijt en dito diner; vriendelijk personeel.

Badkamer kan helderder verlicht worden boven spiegel.

Tip! Friese steden bezoeken is een must; (in de zomer) ook veel watersportmogelijkheden.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2017 (Stelletje)

Prettige bediening en aardig personeel.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2017 (Groep)

Het uitzicht is geweldig.

7,2

Beoordeling door J.G. Osseforth uit leersum, op 14 april 2017 (Stelletje)

2e dag ontbijt was het behoorlijk druk. Terwijl men dit weet was er diversen malen beleg/brood op.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 april 2017 (Groep)

8,2

Beoordeling door E.K. Kanits uit Best, op 8 april 2017 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door J. Postma uit Vroomshoop, op 4 april 2017 (Stelletje)

De gastvrijheid, vriendelijke ontvangst en mooie rustige kamer, prachtige en rustgevende omgeving! Alles fantastisch!

Tip! Het hotel ligt op een steenworp afstand van mijn geboortedorp Schraard. Het is net even thuiskomen. Bolsward, een prachtig stadje met veel gezellige winkels, restaurantjes en vele bezienswaardigheden net als Sneek en Harlingen. In een woord een fantastische omgeving!

10

Beoordeling door M. Krul uit Sint Pancras, op 4 april 2017 (Groep)

Mooi hotel, mooie omgeving en vriendelijk personeel.

Tip! Heerlijke fietsroutes.

8,2

Beoordeling door H. Jansen uit Hengelo, op 3 april 2017 (Gezin)

Goede bediening.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 april 2017 (Gezin)

Vooral de perfecte ligging, met het strand recht voor de deur.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2017 (Stelletje)

De felicitatie bij incheck ter gelegenheid van ons 10-jarig huwelijk en de attentie daarvoor op onze kamer.

De fors ingezakte bedden. Rugverziekers.

Tip! Een heerlijke pizza gegeten in Bolsward. Tweemaal een schitterende zonsondergang gezien vanuit onze kamer aan zeezijde. Wat toeristische bezienswaardigheden bezocht zoals het kleinste vissershaventje van Nederland in Laaksum en het Jopie Huisman museum in Workum. Verder de mooie cultuurhistorische museumroute Aldfaerserf, gereden en Sneek bezocht.

8

Beoordeling door C.M. Drenth uit Schiedam, op 26 maart 2017 (Gezin)

Rustig gelegen aan het strand.

De wandeling naar Makkum is niet echt een gezellige wandeling.

Tip! Mooie plek om heel Gaasterland te bekijken, Makkum, Workum, Hindeloopen, Franeker en Sneek allemaal te bezoeken.

8,4

Beoordeling door J. Smit uit Huizen, op 26 maart 2017 (Gezin)

Alles was prima, mooie ligging.

Tip! Heel leuk dorp, ook de plaatsen er omheen waren leuk om te bekijken.

9

Beoordeling door M Duijkers uit Zoetermeer, op 25 maart 2017 (Stelletje)

We hadden een kamer met uitzicht op het IJsselmeer (upgrade). Ruim, met koffie/thee zet mogelijkheid. Schoon, goede bedden. Lekker ontbijt. Eenmaal daar 's avonds gegeten. Was ook goed (kaart is niet al te uitgebreid, maar voor één keer is het voldoende keus).

Tip! Omgeving is bijzonder. Veel fraaie dorpen, het IJsselmeer aan je voeten. Veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen (hoewel, als het hard waait is dat wat minder aangenaam, want veel open land).

9

Beoordeling door A. Moors uit Millingen aan de Rijn, op 15 maart 2017 (Stelletje)

Onze kamer lag boven de ingang. 's Avonds last van geluidsoverlast en rokende gasten, het was erg irritant.

Tip! Het hotel ligt in een mooie locatie. Prima uitvalsbasis voor verkenning van Friesland.

8,8

Beoordeling door B.E.H. van der Meijden uit Grubbenvorst, op 15 maart 2017 (Stelletje)

De locatie was ontzettend rustig en relaxed. Het was lekker aan het water.

De bar sluit al om 23.00 uur.

Tip! Heerlijk vanuit je bed uitkijken over het IJsselmeer en in de verte de Afsluitdijk zien.

8,4

Beoordeling door J.W. Boegman uit Arnhem, op 14 maart 2017 (Stelletje)

Prima kamer. En heel vriendelijk personeel.

Tip! Wij hebben allerlei dorpjes en stadjes bezocht. Dwars door de polder. Stavoren, hier was niets open. Nog te vroeg in het jaar. Hindeloopen, Makkum, Workum, Bolsward en Sneek erg leuk en prachtige oude pandjes en straatjes. Opvallend vriendelijke mensen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 maart 2017 (Stelletje)

Goede kamers, lekkere bedden en een mooie omgeving.

8

Beoordeling door J Bakker uit Huissen, op 7 maart 2017 (Gezin)

Goede locatie en prima vriendelijk personeel, gezellig houtvuurtje.

8

Beoordeling door A de Corte uit deurne, op 6 maart 2017 (Stelletje)

Alles was goed!

9

Beoordeling door M Reemnet uit Amsterdam, op 28 februari 2017 (Gezin)

Goed hotel, aardig personeel.

8

Beoordeling door M.H Volmer- kuipers uit Oldenzaal, op 27 februari 2017 (Stelletje)

Door de storm was het restaurant veel te koud. Verwarmingscapaciteit te gering.

Tip! Zomerdag een mooie fiets omgeving.

7,4

Beoordeling door H van Gemeren uit Rotterdam, op 23 februari 2017 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 23 februari 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door N Dekker uit Zoetermeer, op 23 februari 2017 (Stelletje)

Heel attent en zeer vriendelijke personeel. Gezellige sfeer in het hotel.

Sapjes bij het ontbijt waren wel heel erg hotel onwaardig. Soort multinectar achtig iets was mierzoet en smaakte heel erg nep. De andere variant met ananas was niet veel beter. Waar is de echte jus d'orange? En net als bij veel hotels is ook hier de gerookte zalm uit het assortiment verdwenen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 20 februari 2017 (Stelletje)

Restaurant en omgeving.

Slechte douche.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 februari 2017 (Stelletje)

Leuke omgeving en mooi weer.

Tip! Leuke dorpen in de buurt, we gaan nog wel eens terug.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 februari 2017 (Stelletje)

uitstekende ligging aan een mooi strand en een gevarieerd achterlandl

de scrambled eggs

9

Beoordeling door J.A.M. Scholten uit Ootmarsum, op 18 februari 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door C Voorwinden uit Geldermalsen, op 16 februari 2017 (Stelletje)

De ligging.

Geen koffie- en theefaciliteiten op de kamer.

7,4

Beoordeling door RB van den Berg uit Houten, op 13 februari 2017 (Stelletje)

De mooie omgeving bij Afsluitdijk.

Tip! Harlingen is een fijne plaats. Komen zeker nog een keer terug in ander jaargetij!

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 10 februari 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel. Lekker gegeten.

7

Beoordeling door I.R. Ilse Wolff uit Middelburg, op 9 februari 2017 (Stelletje)

Rustig gelegen.

Voor een 4* hotel vond ik een ligbad een gemis. De site deed vermoeden dat het hotel in het centrum van Makkum ligt. Wifi moest je steeds weer opnieuw instellen.

Tip! Als uitvalsbasis voor Leeuwarden (Fries Museum), Assen (Drents Museum) en Bolsward (familiebezoek) een prima hotel met een goede ligging.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 februari 2017 (Stelletje)

Prachtige ligging. Door voorseizoen heerlijk rustig. Derhalve geen herrie buiten, parkeren geen probleem. Restaurant betaalbaar en lekker eten. Wandelmogelijkheden. Goede uitvalbasis voor stadjes rondom. Personeel aardig. De aanbiedingsprijs!

Tip! Lekker gewandeld door het nu verlaten bungalowpark. Workum en Hindeloopen bezocht. Lekker suikerbrood gekocht bij de bakker in Makkum. Wij bezoeken Friesland vaak, meestal ergens in de Zuid-Westhoek. Makkum ook goed bevallen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 2 februari 2017 (Gezin)

Het was erg rustig. Wij hebben goed geslapen en goed gegeten. Daarnaast ook goed rondgereden

Tip! Bezoek Hindeloopen, Workum en Stavoren wanneer het weer goed is.

8

Beoordeling door Anoniem, op 24 december 2016 (Stelletje)

Ruime kamer met zicht op het IJsselmeer. Sfeervol restaurant met voldoende afstand tussen de diverse tafels.

De badkamer is erg basic, er ontbreken rekjes voor de handdoeken, lekkende kraan en een loszittende wcbril. Veel vlekken in de vloerbedekking van de kamer.

Tip! Friesland is prachtig met dorpjes, waterpartijen en buitengewoon vriendelijke en aanspreekbare inwoners.

7,4

Beoordeling door G.N. de Groot uit Hardenberg, op 30 november 2016 (Gezin)

Zeer ontspannend.

Het ontbreken van een vergrotingsspiegel en te weinig licht in de badkamer.

Tip! Prachtige en originele Friese havenplaatsjes.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 oktober 2016 (Stelletje)

Het hotel heeft een huiselijke uitstraling, gezellig dus! Het ligt prachtig aan het IJsselmeer.

Bepaalde receptionistes vonden we wat minder vriendelijk en het ontbijt was elke dag exact hetzelfde en werd niet voldoende aangevuld. Hierdoor had je vaak lege broodmanden. Tip: Misschien leuk om i.p.v. elke dag suikerbrood afwisselend een andere Friese lekkernij te serveren!

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 oktober 2016 (Groep)

Goed hotel in leuke omgeving. Veel mogelijkheden buiten de directe omgeving.

Liever niet op de begane grond maar hoger om iets van het uitzicht te zien.

Tip! Afsluitdijk, Leeuwarden musea en stadsgebeuren, Workum met Jopie Huisman museum en mooi centrum met visafslag. Hindeloopen, Harlingen en natuurlijk het IJsselmeer van alle kanten.

8

Beoordeling door W.G Hilferink uit Amstelveen, op 17 oktober 2016 (Stelletje)

Rust en omgeving.

Wij misten een koelkastje in de kamer.

Tip! Pittoresk. Landelijk. Workum, Makkum en Bolsward prachtige gebouwen. Aardige mensen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2016 (Stelletje)

Miste een koekkast op de kamer.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2016 (Stelletje)

Locatie, direct aan IJsselmeer, is fantastisch.

Tip! Leuke steden en dorpen in de omgeving.

7,8

Beoordeling door WHM Lange uit boekel, op 14 februari 2016 (Stelletje)

Aan het water.

In Makkum was niks te beleven lag denk ik aan de tijd van het jaar.

Tip! Sneek is wel leuk.

7,8

Beoordeling door M.H. Huveneers uit Haarlem, op 3 januari 2016 (Gezin)

Heerlijk uitwaaien op het strand!

Tip! Je kan prima shoppen in de buurt. Nogmaals uitwaaien op het strand. Prima locatie!

8,2

Beoordeling door B.J. Janus uit Amsterdam, op 6 juni 2015 (Stelletje)

een prachtige ruime kamer in een geweldige lokatie aan het IJsselmeer, die voor herhaling vatbaar is.

Tip! de omgeving is erg mooi en er zijn vele bezienswaardige plaatsen op korte afstand van Makkum.

9

Beoordeling door F Drenten uit RUURLO, op 27 mei 2015 (Stelletje)

Erg vriendelijk personeel. We zijn erg verwend met Kerst 2014.

Tip! Leuk dorp Makkum. Gezellige Kerstnachtdienst in de Nederlandse Hervormde Kerk. Sneekermeer, Wokrestaurant Sneek, mooi strand en goede bestemming om te wandelen.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

We hadden een kamer met uitzicht op zee. Ook de ontbijtzaal heeft uitzicht op het strand en de zee.

Tip! Het hotel is aan het strand gelegen, je bent zo op de boulevard voor een wandeling. Makkum is een leuk plaatsje aan het IJsselmeer.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Stelletje)

Was wat weinig te doen in omgeving in deze periode.

Tip! Planetarium is zeer de moeite waard. Heel leuk en interessant.

7,8

Beoordeling door m Hosmar uit Wilnis, op 18 mei 2015 (Gezin)

Het was heerlijk relaxed! En een prima keuken!!!

Te ver van het dorpje

Tip! we zijn al vaker in deze omgeving geweest maar het is altijd een vakantiegevoel, dat maakt het zo leuk. Jammer dat Jopie Huisman gesloten was.

7,6