Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Landhuishotel Herikerberg

Landhuishotel Herikerberg  

Algemeen

Hotel - Markelo

Op de top van de Herikberg nabij nationaal park de Sallandse Heuvelrug, vind je 4 sterren Landhuishotel Herikerberg. Gelegen in het pittoreske dorpje Markelo, nabij Almelo, Hengelo, Enschede, Deventer en te midden van een bosrijke omgeving. Het hotel heeft een centrale ligging en op 10 minuten afstand van de A1. Op de grens tussen de Achterhoek en Twente en dus de ideale uitvalsbasis om beide... meer info
vanaf 44 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

22 beoordelingen 8.6

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Twente

2 nachten v.a. € 49,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 4 dagen Twente

3 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Twente incl. diner

2 nachten v.a. € 65,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Twente Halfpension Comfort kamer

2 nachten v.a. € 109,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Twente - Economy kamer

1 nacht v.a. € 44,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Twente - Comfort kamer

1 nacht v.a. € 49,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Twente - Bostuin kamer

1 nacht v.a. € 59,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Twente - Economy kamer

2 nachten v.a. € 89,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Twente - Comfort kamer

2 nachten v.a. € 99,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Twente - Bostuin kamer

2 nachten v.a. € 119,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door JCL Geerts uit Gemonde, op 6 oktober 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2018 (Gezin)

Een prima locatie met vele uitvalmogelijkheden, aan de rand van het bos gelegen met uitgezette wandelroutes.

Tip! Wij houden van de natuur en de rust.

9,2

Beoordeling door A. Velstra uit Haulerwijk, op 24 april 2018 (Stelletje)

Hartelijk ontvangen, schone kamer met bad, heerlijk eten. Buiten zitten met wijntje ,met de vogels fluitend om je heen! Goede fietsroutes in een prachtige omgeving bv. Holten, Rijssen en Goor.

Tip! De Sallandse Heuvelrug route goed te doen met bossen, hei en mooie huizen en vergezichten! De kastelen route ook mooi alleen geen 4 kastelen gezien maar dat kwam door prachtig warm weer!en terras Diepenheim! Kortom, wij komen vast weer genieten van een paar prachtige dagen voor een prima prijs!

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2018 (Gezin)

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 maart 2018 (Stelletje)

10

Beoordeling door Anoniem, op 3 maart 2018 (Stelletje)

Gastvrij personeel, goede kwaliteit bier, wijn en eten. Prachtige natuur.

Tip! VVV wandeling van 13 km was erg mooi.

9

Beoordeling door H.J. Ulfman uit Hellevoetsluis, op 22 februari 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door A.M.C.E. Gielissen uit Nuenen ca, op 17 februari 2018 (Stelletje)

Ruime en schone kamer. Bijzonder vriendelijk en hulpvaardig personeel. Goed van eten en drinken.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 maart 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door WAME Pieters uit HOENSBROEK, op 29 december 2017 (Gezin)

We hebben genoten van ons verblijf. Een mooi en rustig hotel, met een prachtige omgeving.

Tip! Het gevarieerde landschap, de mooie vergezichten.

9,3

Beoordeling door N.H. Dalman uit NAALDWIJK, op 12 maart 2018 (Stelletje)

Het landlevengevoel.

Tip! Direct het bos in voor een wandeling, ook geweldige fietsmogelijkheden. Rijssen is een leuk stadje. We hebben alweer geboekt voor eind april!

9

Beoordeling door Anoniem, op 30 december 2017 (Stelletje)

Heerlijk ontspannen.

Rumoerig bij ontbijt.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen.

8

Beoordeling door C.F. van der Sluis uit Apeldoorn, op 28 december 2017 (Stelletje)

Een mooie locatie en mooie ruime kamers.

7,8

Beoordeling door F. Boersma uit ZUIDLAREN, op 18 februari 2018 (Gezin)

De gezelligheid/sfeer in het hotel. De locatie geeft mogelijkheden voor prachtige wandelingen.

De keuken is goed alleen de gebakken tong liet te wensen over.

Tip! Bezoek aan Diepenheim is een aanrader.

9,2

Beoordeling door J Koopman uit Zevenbergen, op 30 december 2017 (Stelletje)

Goed restaurant, sfeervol Landhuishotel. Voldoende parkeerplaatsen. Leesbladen en kranten in de lounge.

Kamer was wat gedateerd. met name de badkamer. De banken en fauteuils in de lounge zijn ook aan vervanging toe. Slijtplekken worden verhuld door overal plaids en kussens op te leggen. Het geheel ziet er wel sfeervol uit dus jammer dat het niet eerder wordt vervangen. 6 jaar geleden zijn wij hier ook geweest en toen zag alles er perfect uit en was er meer aandacht voor detail.

Tip! Omgeving is mooi om te fietsen. Leuke plaatsen zoals Deventer en Zutphen zijn goed te bereiken.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 december 2017 (Stelletje)

Ruime kamer, goed ontbijt.

Slechte wifi.

Tip! Openluchtmuseum Arnhem, wandelen in de bossen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 december 2017 (Groep)

Een gezellige lounge en een mooie omgeving.

Een beperkt ontbijtbuffet.

7,6

Beoordeling door HA van Gorcom uit Amersfoort, op 21 december 2017 (Gezin)

De locatie en de totale sfeer rondom de Kerst. Het diner en de flexibiliteit van personeel met onze wens om niet gebruik te maken van het geboden diner, dat was zalm, wat we beiden niet lusten, werd zo op onze wens aangepast naar spies en vleesgerecht. Chapeau!

Tip! Wandeling in het bos op pad. Bezoek Zutphen en Ruurlo, beiden dichtbij met de auto.

9