Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Meerkerk > Tulip Inn Meerkerk > Beoordelingen

Beoordeling van Tulip Inn Meerkerk

Tulip Inn Meerkerk  

Tulip Inn Meerkerk - Biesbosch

Hotel - Meerkerk

Tulip Inn Meerkerk is erg centraal gelegen langs de A27 tussen de bekende steden Utrecht en Breda, op nog geen 8 kilometer van Gorinchem. Het hotel is dan ook erg makkelijk te bereiken met de auto. De auto kun je parkeren op het parkeerterrein van het hotel, dit is kosteloos. Het hotel ligt op korte afstand van de mooie natuurgebieden Rivierenland en Nationaal Park De Biesbosch.  De... meer info
vanaf 39 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

213 beoordelingen 7.5

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Biesbosch incl. rondvaart

2 nachten v.a. € 59,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Biesbosch incl. rondvaart

1 nacht v.a. € 39,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door W Ebbers uit Borculo, op 7 juli 2019 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door AM Annemie Rousseau uit Sint-Katelijne-Waver, op 4 juni 2019 (Stelletje)

Laat al het negatieve commentaar achterwege aub! Super vriendelijk personeel, de kamers zijn aan vernieuwing toe, maar heel proper! Zeer lekker ontbijt, met vers fruit, pannenkoeken, koffiekoeken, groot assortiment brood, rosbief, zalm; Wat willen mensen nog meer?

Tip! Zeer mooi om te fietsen.

9,3

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2019 (Stelletje)

De vrouw aan de balie was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Tip! Het is een prachtig fietsgebied. De bevertocht met de boot was ook mooi, jammer genoeg zie je overdag geen bevers of andere dieren.

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2019 (Stelletje)

We hebben er van genoten...

Tip! Mooi bezoek aan de Biesbosch en leuke vaartocht met fluisterboot uit Werkendam.. Interessant bezoek aan Biesbosch Museum...

7,7

Beoordeling door B. Boom uit Leeuwarden, op 8 mei 2019 (Stelletje)

Rustig.

Tip! Biesbosch.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 april 2019 (Gezin)

7,8

Beoordeling door GL Van Mierlo uit Ospel, op 6 juli 2019 (Groep)

Was goed vertoeven.

Was er best druk.

Tip! Mooi omgeving en de Biesbosch was mooi.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 juli 2019 (Stelletje)

Mooie badkamer, verrassend met La Place en Starbucks en Mc Donalds als buren. Zeer vriendelijk en gastvrij personeel in het hele hotel. Ontbijt bij La Place.

Het hotel zit nogal een stukje van Meerkerk af. De kamer toont wat oud en smoezelig maar de badkamer is weer verrassend mooi. Uitzicht uit hotelkamer was achterkant van La Place maar zo kon je wel de zonsondergang zien.

Tip! Mooie dorpjes in de buurt, lekker gereden langs de Lek. Bezoek aan de Biesbosch is een echte aanrader en ook bezoek aan Leerdam is leuk en dichtbij.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 juni 2019 (Groep)

Een erg leuk en centraal gelegen hotel. De kamer was prima. Badkamer ook. Alleen de badkamerdeur mag op een andere plek komen. En vooral het douchegordijn er uit en een losse douchekop, dat is stukken handiger dan een douchekop die uit de muur komt.

Als er wordt schoongemaakt dan ook graag de stoelpoten meenemen die waren erg stoffig.

Tip! Omgeving erg mooi. Een dagje Leerdam erg leuk en neem vooral de fiets mee.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2019 (Gezin)

Dat het hotel wel vlak aan de snelweg ligt.

Tip! In Meerkerk zelf is niets bezienswaardig, in Leerdam glasblazen en glasmuseum aanbevelenswaardig waardig en het Biesboschmuseum.

7,5

Beoordeling door A.G. van Beveren uit Koog aan de Zaan, op 13 juni 2019 (Gezin)

Hotel uitsluitend te gebruiken voor overnachtingen. Het hotel heeft geen lobby, bar of iets van dien aard. Dat is uitbesteedt aan La Place, die er vervolgens niets van bakken. Slechte ervaring bij La Place, absoluut niet aan te raden om daar te gaan eten.

Tip! Ligt aan de snelweg dus niet zo interessant om hier iets over te vertellen. Wel in de omgeving naar o.a. de Biesbosch geweest.

5,2

Beoordeling door A. Kraaij - Hilkema uit 't Zand, op 11 juni 2019 (Stelletje)

De service aan de balie! Aardige mensen die altijd voor je klaarstaan en heel gedienstig zijn! Het ontbijt, luxe en divers!

De twee vieze stoelen in de kamer.

Tip! Het ligt uit de bewoonde wereld maar met de auto kom je overal en met de fiets is alles ook redelijk bereikbaar, alleen het openbaar vervoer is daar niet echt aanwezig. Wij waren op de fiets en troffen het met het weer en konden daarom naar de Biesbosch fietsen. De veerponten zijn ook fantastisch van bv van Gorinchem naar Werkendam en is goedkoop.

8,8

Beoordeling door R.G.A de Waal uit Rozenburg, op 5 juni 2019 (Gezin)

Locatie.

Geen minibar en de bank in kamer was versleten en een scheur.

7,2

Beoordeling door R Van der Wal uit Amsterdam, op 5 juni 2019 (Gezin)

Gezamelijk op pad in een onbekend gebeid.

Vloerbedekking kamer nogal groezelig. Raam in een van de kamers kon niet open.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2019 (Groep)

De voordelige prijs. Vriendelijk personeel! Het ontbijt bij La Place 1x Diner bij La Place, zo handig dichtbij. Zelfs een aardig uitzicht uit het raam van de kamer. De ruimte om je toilettas neer te zetten. Zelfs stuk duurdere hotels hebben vaak geen plek om je toilettas neer te zetten, zodat je de deksel van het toilet moet dichtklappen om die tas kwijt te kunnen raken. Dus hulde!

De douchekop van de douche gaf een niet prettige miezerige straal. En de temperatuur was moeilijk te regelen. Klein minpuntje.

Tip! Biesbosch was heerlijk, van genoten. Slot Loevestein was ook zeer de moeite waard. Willemstad is ook een aanrader evenals Breda.

7,6

Beoordeling door N Wijnker uit Hensbroek, op 29 mei 2019 (Groep)

De gezelligheid van onze vrienden en behulpzame personeel.

De oubollige kamer en slappe bedden.

Tip! Met de fluisterboot door de Biesbosch was fantastisch! Echt een aanrader.

6

Beoordeling door T. Haan uit Leek, op 28 mei 2019 (Individueel)

Vlak langs snelweg.

Geen o.v. naar Biesbosch.

Tip! Stad Rotterdam.

7

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2019 (Stelletje)

Alles.

Geen lekkere leuke lounge ruimte, dat is erg jammer.

Tip! Biesbosch geweest, glasblazerij in Leerdam erg leuk, kinderdijk ook erg leuk.

8

Beoordeling door T Hoekstra uit buitenpost, op 26 april 2019 (Gezin)

6,8

Beoordeling door BHA Veenhuis uit Kampen, op 11 april 2019 (Stelletje)

De combinatie met La Place, alles vers, perfect. De rondvaart door de Biesbosch, erg leuk en interessant!

Het te lage toilet op de kamer.

Tip! De Biesbosch en bezoek Dordrecht.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 april 2019 (Stelletje)

Centraal gelegen.

Tip! De Biesbosch.

7

Beoordeling door A Staal uit Berkhout, op 28 maart 2019 (Stelletje)

Bezoek aan de Biesbosch.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 17 maart 2019 (Stelletje)

Goed uitgangspunt voor verschillende uitstapjes in de buurt.

Het hotel is verouderd, er is in de avond niets te beleven.

Tip! Er zijn veel leuke dingen in de buurt. Het Glasmuseum en glasblazerij in Leerdam. De rondvaart en het museum in de Biesbosch. Gorinchem met bioscoop en Slot Loevestein.

6,6

Beoordeling door A. Blom uit Westerbork, op 11 februari 2019 (Gezin)

Balkonschuifdeur werkt niet (kapot); heb ik gemeld.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 december 2018 (Stelletje)

De streek waarin het ligt. Het ontbijt bij la Place. Ruime kamer dat wel, met fijn zitje.

Zeer gedateerde kamers, hier durf je echt niet op blote voeten op de vloerbedekking te lopen.

Tip! Leerdam, Biesbosch. Prachtig.

6,2

Beoordeling door C M van Honschoten uit Haarlem, op 23 november 2018 (Groep)

Het eten in La Place. Het is er koud, het tocht en is ongezellig.

5,8

Beoordeling door B Van Kooten uit Kesteren, op 20 november 2018 (Stelletje)

Lekker ontbijt in la place.

Kamers zijn wat over de datum, kan wel een opknapbeurt gebruiken.

Tip! Vaartocht over de Biesbosch was erg leuk.

7,2

Beoordeling door W Van Schipstal uit Escharen, op 30 oktober 2018 (Stelletje)

Het vriendelijke ontvangst bij aankomst.

Tip! Een mooie omgeving om te fietsen, langs Kinderdijk, Gorinchem en de Biesbosch.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 25 oktober 2018 (Stelletje)

Nadat we een andere kamer toegewezen gekregen hadden was het prima .

De eerste kamer vol dode vliegen en niet gestofzuigd.

Tip! Mooie fietsroutes, Leerdam gezellig.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 oktober 2018 (Stelletje)

Ontbijten bij La Place, een belevenis, prima verzorgd en heel veel keuze. Zeer attent personeel.

Als je gaat dineren bij La Place, dan sta je in de rij voor het eten.

Tip! De Biesbosch was schitterend. Gorinchem is een heel aardige plaats om te bezoeken.

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 oktober 2018 (Stelletje)

Prettig. Goede kamer en een goed ontbijt.

Het parkeerterrein was niet verzorgd.

Tip! Mooie fietsroute. Groene omgeving.

8

Beoordeling door B Schouten uit Abbekerk, op 16 oktober 2018 (Gezin)

Ontbijt.

Hotel wat verouderd, geen airco en geen ramen die open konden.

Tip! De Biesbosch en het museum en rondvaart.

7,2

Beoordeling door B.A.M. Hornberg uit Heemskerk, op 16 oktober 2018 (Groep)

Leuke combinatie met La Place voor het ontbijt. Kamer was goed.

Vlak bij snelweg en het was een beetje zoeken naar de locatie.

Tip! Mooie en leuke steden / plaatsen zoals Gorcum, Leerdam e.d. Prima locatie voor de Biesbosch, inclusief een leuke en mooie tocht met de fluisterboot.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 september 2018 (Gezin)

La Place is redelijk. Hotelkamer was oké, was gerenoveerd.

Zeer verouderd hotel. Heel warm in de kamer. Heel slecht geslapen. Veel herrie door snelweg. Geen WiFi etc.

Tip! De Biesbosch en boottocht waren prachtig.

7

Beoordeling door A.W. Ab Albers uit Assen, op 23 augustus 2018 (Stelletje)

Vriendelijk ontvangst. Goed bad. Leuke combinatie met La Place. Met ruime keuze aan ontbijt. Schoon en een goede service.

Een wat ouderwetse en achterstallige uitstraling wat betreft gangen en trap. Op de kamer mag ook wel een frissere vloerbedekking.

Tip! Vanuit dit hotel heerlijk met de fiets langs de Linge gereden. Genoten van de fortificaties van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Vanuit Gorinchem met de pont over naar Woudrichem.

7,8

Beoordeling door W. van Dijk uit Poeldijk, op 22 augustus 2018 (Stelletje)

De upgrade die we kregen en de mooie omgeving.

Hotel kan zelf wel een upgrade gebruiken aan de buitenkant en het trappenhuis.

8,4

Beoordeling door J.F.M. Boeijen uit Mierlo, op 22 augustus 2018 (Stelletje)

Uit van huis op vakantie, fietsen en andere omgeving.

Ligging.

Tip! De Biesbosch en omgeving.

6

Beoordeling door Anoniem, op 22 augustus 2018 (Gezin)

De verzorging.

Eten was in een "La Place" vestiging, niet in het hotel. Doet goedkoop aan, wat deze aanbieding trouwens ook was.

Tip! Tip: betaal toch iets meer en boek een hotel in een mooiere omgeving. Hier is binnen een straal van minstens vijf kilometer niets leuks te doen. Ook geen mooie fietsomgeving.

6,3

Beoordeling door I Schadde I Schadde van Dooren uit KATWIJK ZH, op 12 augustus 2018 (Stelletje)

Mooie, schone kamer.

Geen bar om 's avonds wat te drinken, La Place en Starbucks waren al om 9 uur/9.30 dicht.

Tip! Zijn naar Kinderdijk geweest met z’n molens en een leuke vaartocht over de Biesbosch gehad in fluisterboot, ook Leerdam is leuke plaats met leuk haventje.

8,2

Beoordeling door J.W. Wortelboer uit Hoofddorp, op 9 augustus 2018 (Gezin)

Centraal gelegen voor veel uitstapjes. Ruime kamers en een prima ontbijt.

Tip! Vestingstadjes Gorinchem en Woudrichem zijn een bezoek waard. Maar ook Kinderdijk, Dordrecht, Breda en Den Bosch zijn goed bereikbaar per auto.

7,3

Beoordeling door E. Kotterer uit Rijnsburg, op 8 augustus 2018 (Stelletje)

Zeer comfortabele mindervalidenkamer.

Ontbijten en dineren bij de buren.

Tip! Rustige omgeving en prachtige Biesbosch.

8,8

Beoordeling door HANS Sterk uit Eindhoven, op 8 augustus 2018 (Stelletje)

Alles prima, alleen jammer dat er geen airco was. Verder kamer (upgrade) prima.

Tip! Mooie omgeving. De Biesbosch was erg leuk, mooi museum, heel leerzaam. Gorinchem is ook gezellige stad. De omgeving van Meerkerk is ook gezellig, 's avonds hebben we in de dorpjes eromheen gegeten. Leerdam viel tegen wat betreft het centrum.

8

Beoordeling door JH Schlahmilch uit Nijmegen, op 29 juli 2018 (Gezin)

Boot tocht Biesbosch.

Warm in de kamer, geen airco. De middag zon scheen in de kamer.

7,4

Beoordeling door H Boels uit Stadskanaal, op 19 juli 2018 (Gezin)

Omgeving, locatie.

Tip! Prachtige omgeving en fietsroutes.

8,6

Beoordeling door H Schonewille uit Enschede, op 14 juli 2018 (Gezin)

Het hotel is snel aan renovatie toe. WC defect, vieze vloerbedekking, douchegordijn is uit de tijd.

Tip! De Biesbosch was zeer interessant. Prachtige omgeving.

6,8

Beoordeling door H. Nauta uit Grootschermer, op 12 juli 2018 (Stelletje)

Dichtbij de steden die wij wilden bezoeken en dichtbij Nationaal Park de Biesbosch.

Dat het hotel niet in een dorp was, even lopen buiten hotel was niet zo leuk bij de snelweg. Maar ik had geen last van de snelweg qua geluidshinder.

Tip! Biesbosch was leuk en mooi. Leerdam Glasmuseum, Gorinchem leuk stadje en verder zijn we nog naar Dordrecht geweest (is wat verder weg).

8,2

Beoordeling door A.J KAANDORP uit VAASSEN, op 10 juli 2018 (Stelletje)

Goed bereikbaar, leuk personeel en zeer nette kamer.

Tip! Leuke vaartocht door de Biesbosch gemaakt.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2018 (Gezin)

Centraal gelegen. We kwamen om te fietsen en hebben dat alle kanten op gedaan. Het personeel was bijzonder vriendelijk.

Tip! Alblasserwaard, prachtige fiets routes, ook de Biesbosch en Gornichem zeer de moeite waard. Fietsen rond en boven Leerdam ook mooi!

8

Beoordeling door H.A. Heij uit Wons, op 4 juli 2018 (Stelletje)

Strategische ligging t.o.v. Biesbosch, maar wel langs drukke snelweg A27. Het ontbijt bij La Place was uitstekend.

De eerste kamer die ons werd aangeboden had op meerdere plaatsen loshangend behang, de vloerbedekking was niet schoon en een van de handdoeken vertoonde een vlek. Toen we daarover een opmerking maakten bij de receptie kregen we een gratis upgrade naar een gemoderniseerde kamer, die eerst werd aangeboden voor 10 euro p.n. extra. Deze tweede kamer was goed, zoals verwacht mag worden. Verder is de vloerbedekking op de gangen en trappen vlekkerig en maakt het geheel geen frisse indruk.

Tip! De boottocht in de Biesbosch was een mooie ervaring evenals het museum.

7,4

Beoordeling door F.R. de Bruijne uit Amsterdam, op 3 juli 2018 (Gezin)

Prima hotel voor fietstochten! La Place naast de deur.

Tip! Mooie omgeving. Gorinchem, veerboot Werkendam, Biesbosch. Vanuit Amsterdam door het Groene Hart via Montfoort gefietst naar Meerkerk. Idem terugweg maar nu over Oudewater en Nieuwkoopse plassen.

8

Beoordeling door N.H van Seggelen uit Arnhem, op 30 juni 2018 (Gezin)

Nette schone kamer, zeer vriendelijk personeel en een goed ontbijt.

Zeer slecht geslapen vanwege de 2 grote aggregaten die dag en nacht het hotel van stroom voorzien. De bromtonen waren zo zwaar dat er geen raam of deur geopend kon worden 's nachts. Het gevolg was een warme benauwde kamer. Onbegrijpelijk dat de aggregaten zo dicht (20 mtr) op het hotel geplaatst zijn. Dit is voor ons een reden om niet meer terug te komen.

Tip! Prachtige omgeving om te fietsen. Mooie kleine pittoreske dorpjes en natuurlijk de Biesbosch.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2018 (Stelletje)

Goed bed.

De eerste dag broodjes taai en miste koffie faciliteiten. Beetje verouderd, aan renovatie toe.

6,6

Beoordeling door J.M. Mol uit ritthem, op 22 juni 2018 (Groep)

De medewerkers aan de receptie balie zijn top.

Het hotel heeft een uitstraling dat het betere tijden heeft gekend. Veel lawaai, 's morgens vroeg al van verkeer en werkzaamheden van buiten af.

Tip! Leuke fietstocht langs de Linge en Gorinchem is een mooie stad.

7,2

Beoordeling door P de Winter uit melissant, op 20 juni 2018 (Stelletje)

Fijne dagen gehad, een mooie fietsomgeving.

Tip! De Biesbosch vaart was mooi en langs de Lek is prachtig fietsen. We hopen er nog eens terug te komen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 13 juni 2018 (Stelletje)

Leuke excursie naar Biesbosch met een keurig geplande boottocht. Ook een dag in Leerdam geweest naar Glasmuseum en Glasblazerij. In Leerdam een aantal prima restaurantjes. De chinees China Garden is zeker aan te bevelen, heerlijk eten en hele leuke bediening.

8,6

Beoordeling door FPAJ de Bresser uit Eindhoven, op 13 juni 2018 (Stelletje)

De Biesbosch, het Museum en de rondvaart was prachtig. De medewerkers van het hotel zijn zeer vriendelijk.

Dat het hotel geen eet- en drinkfaciliteiten heeft.

Tip! Woudrichem is ook zeer de moeite waard.

6,8

Beoordeling door J.M. Baars uit Giesbeek, op 11 juni 2018 (Gezin)

Mooie omgeving voor fietsers.

Tsja, het geluid van de autoweg was/is goed te horen op de kamer. Echter met de schuifdeur dicht nergens last van.

Tip! Biesbosch-centrum en rondvaart bij Werkendam. Glasstad Leerdam. Schoonhoven met veerpont goed bereikbaar. Allerlei mooie dorpjes in de omgeving goed per auto of fiets bereikbaar.

8

Beoordeling door WOUT Wout Gommers uit YSSELSTEYN LB, op 21 mei 2018 (Stelletje)

De centrale ligging van het hotel, in de buurt van Kinderdijk, Leerdam, Biesbosch en ook Dordrecht. Het ontbijt is samenwerking met La Place is zeer goed.

De locatie van hotel, aan de snelweg. Het hotel is verouderd, kamer is toe aan een opknapbeurt.

Tip! Kinderdijk en Nationaal Park De Biesbosch. Daarnaast zijn de steden Dordrecht, Gorinchem en Leerdam leuke steden om te bezoeken.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 20 mei 2018 (Gezin)

Goede uitvalsbasis voor uitstapjes.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2018 (Gezin)

Mooie fietsomgeving.

Gehorige kamer.

Tip! De Linge route.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2018 (Stelletje)

De locatie hadden we helaas van te voren niet goed bekeken, anders hadden we niet voor dit hotel gekozen. 't Was wat 'uitgestorven' gevoel, weinig mensen in het hotel.

Tip! Prachtige steden bezocht: Leerdam, Dordrecht. De rondvaart in de Biesbosch was erg de moeite waard en Kinderdijk bezoeken is een ware aanrader!

5,4

Beoordeling door L.P.E. Peters-Haas uit Wijchen, op 16 mei 2018 (Stelletje)

Badkamer/toilet.

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 mei 2018 (Gezin)

Arrangement met Biesbosch varen was leuk en prijs gunstig.

Kamer kon schoner en bij ontbijt was niet goed duidelijk wat wel en niet bij het buffet hoorde.

Tip! Goede start voor een bezoek aan de Biesbosch. Goed ontbijt.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 mei 2018 (Stelletje)

Prima hotel voor de prijs.

7,4

Beoordeling door K.S. Blaauw uit Lochem, op 14 mei 2018 (Stelletje)

Gunstige ligging t.o.v.ons reisdoel de Biesbosch.

's nachts en 's morgens vroeg ronkende vrachtauto's.

Tip! Mooi en informatief museum.

7

Beoordeling door Anoniem, op 13 mei 2018 (Gezin)

Koffie drinken bij Starbucks en de Mc Donald voor de kinderen.

Standaardkamer heeft wel een opknapbeurt nodig. Kamer en badkamer is oud spul en de douche was niet fijn.Gangen en vloeren in hotel ook verouderd. Geen gratis wifi in hotel dat er wel bijstond bij boeking. Je moet naar La Place voor de wifi. Het is dat we er 3 dagen zaten voor een leuke prijs, want voor de normale prijs zou het niet waard zijn.

5,8

Beoordeling door J de Jong uit Eindhoven, op 6 mei 2018 (Stelletje)

Een strategische ligging. Een heerlijk ontbijt.

Geen wifi op de kamer zelf.

Tip! Leerdam / rivier de Linge. Schoonhoven bv om te dineren. Gorinchem is een prachtig vestingstadje / uitvalsbasis voor een bezoek aan bc Loevestein.

7,8

Beoordeling door J.W. Veld uit Enschede, op 11 april 2018 (Stelletje)

Het ontbijt.

Tip! Dit hotel is ideaal voor uitstapjes.

6,6

Beoordeling door J Heddema uit Tolbert, op 3 maart 2018 (Stelletje)

Een goede kamer en prima ontbijtvoorziening in La Place.

Geen wifi op de kamer.

Tip! Een ideale uitvalsbasis voor trips.

7,8

Beoordeling door W Bakker uit Almelo, op 5 februari 2018 (Stelletje)

Het ontbijt bij La Place was heerlijk, fijn dat het zo dichtbij is. Het hotel ligt dichtbij het mooie natuurgebied de Biesbosch. De bedden lagen lekker. We kregen voldoende handdoeken die steeds vervangen konden worden als ze te nat waren geworden.

Het hotel heeft achterstallig onderhoud. Wij kregen een standaard kamer terwijl we een upgrade geboekt hadden. De douche lekte aan de onderkant. We kregen wel voldoende handdoeken die steeds vervangen konden worden als ze te nat waren geworden.

Tip! De rondvaart in de Biesbosch was erg mooi. Kan me voorstellen dat het echt genieten is in de zomer. De hele Biesbosch is de moeite waard. Ook zijn er wat gezellige plaatsen in de buurt.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 november 2017 (Stelletje)

Alles was heel goed, de kamers waren prima en het ontbijt ook.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 november 2017 (Gezin)

Heerlijke fietsomgeving.

Hotel kan hier en daar wat vernieuwing gebruiken, wat oubollig!

Tip! Het fietsroutenetwerk start voor de deur.

7,4

Beoordeling door G Horstman uit Beekbergen, op 4 oktober 2017 (Gezin)

Tip! De Biesbosch is schitterend en de boottocht ook.

7,2

Beoordeling door G. Visser uit Assen, op 2 oktober 2017 (Stelletje)

De omgeving. Wij waren niet eerder in deze streek geweest en konden met prachtig weer diverse steden per auto en/of fiets bezoeken. Ook de aangeboden boottocht (inclusief) werd door ons erg gewaardeerd en we hebben hier dus zeer van genoten.

Vloerbedekking in kamer 118 voldeed niet aan onze verwachtingen. Vlekken in het tapijt.

Tip! Biesbosch: aanrader. Schoonhoven: idem. Gorinchem: idem.

7

Beoordeling door Anoniem, op 19 september 2017 (Gezin)

Vriendelijke ontvangst, heerlijk ontbijt en een kamer met bad.

Tip! Arrangement met fluisterboot was erg mooi.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 september 2017 (Gezin)

Prima.

Tip! We waren er voor de Biesbosch.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 september 2017 (Groep)

We hebben genoten van de omgeving.

Het hotel ligt direct bij de A27. Voordeel: makkelijk. Nadeel: veel lawaai van autoverkeer! Het hotel is niet zo geschikt om nog even gezellig aan de bar te zitten.

Tip! Wij zijn naar Kinderdijk geweest. En natuurlijk de Biesbosch. Heel interessant,museum en daarna rondvaart. Ook Woudrichem is leuk vestingstadje.

7

Beoordeling door J.G. Wisman uit Smilde, op 29 augustus 2017 (Stelletje)

In een paar dagen tijd veel gedaan. O.a. fluisterboottocht, de steden Dordrecht en Gorinchem en Leerdam. Afstanden waren heel goed te doen.

Tip! Biesbosch Museum was zeer de moeite waard. De stad Dordrecht gaan wij nog een keer bezoeken. Dus misschien zien jullie ons weer.

7,8

Beoordeling door M. Schrage uit Amsterdam, op 25 augustus 2017 (Stelletje)

De tocht met de fluister boot door de Biesbosch.

De slechte inrichting.

Tip! De Biesbosch is een wonderschoon stuk natuur.

7,2

Beoordeling door J Janssen uit Geldrop, op 24 augustus 2017 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door S.J. Ronda uit Stadskanaal, op 20 augustus 2017 (Groep)

Mooie uitvalsbasis voor fietstochten e.d.

Het hotel is enigszins gedateerd en verdient een up-grading; het personeel was erg vriendelijk, de kamer was niet schoon, veel stof onder de bedden

Tip! Varen en fietsen door de Biesbosch. Fietsen langs de Linge en door het groene hart.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 13 augustus 2017 (Stelletje)

Kamer goed verzorgd, wel wat gedateerd, maar omdat het niet duur was hoeft dat ook niet modern te zijn.

De locatie, je kunt 's avonds niet echt even een wandeling maken omdat het aan de snelweg ligt.

Tip! Biesbosch, molens Kinderdijk, dorp Nieuwpoort, Giessenburg, de natuur in dit mooie rivierengebied, het is allemaal beslist de moeite waard!

7,4

Beoordeling door H. Schraa uit Heemskerk, op 13 augustus 2017 (Gezin)

Een prima kamer (opgewaardeerd).

De WC pot moet echt een kwart gedraaid worden. Iets grotere mensen kunnen niet of alleen dwars op de pot zitten.

Tip! Het arrangement met de Biesbosch is een goede aanbieding.

7,8

Beoordeling door JMM de JMM de Vreede uit PIJNACKER, op 12 augustus 2017 (Stelletje)

De Biesbosch was leuk en het fietsen was ook goed te doen.

Dat veel mensen de WC in de nacht door trekken ging de hele nacht door. Zeer slechte nacht voor beiden. En de bedden waren slecht, eigenlijk niet te beslapen. We hadden een upgrade naar een superieur kamer met bad. Kamernummer 221.

Tip! De Vogels waren onze favoriet en die hebben we veel gezien.

8,2

Beoordeling door JWC van Dommelen uit Eindhoven, op 6 augustus 2017 (Groep)

Leuk en fijn personeel en prima kamers.

Dat er wel een bar e.d aanwezig was, maar deze bleef gesloten en was niet fijn als je 's avonds thuis komt, dat je eigenlijk meteen naar je kamer moest gaan. Of je kon bij naastgelegen AC iets te drinken halen, maar dat is toch niet de bedoeling, dacht ik. Grote tegenvaller.

Tip! Leuk om in de omgeving te vertoeven.

8

Beoordeling door W.A.M. Overberg uit Veldhoven, op 3 augustus 2017 (Stelletje)

Wij hebben heerlijk gefietst. Het bed was prima.

De kamer was aardig aan renovatie toe. Zoals een likje verf. De badkamer zag er bij de douchewand niet zo fris uit. En een thermostaat kraan zou ook fijn zijn voor dat je de kraan nu goed op temperatuur had was je al weer een paar minuten verder. En het behang was zwart en overal los. De vloerbedekking was ook vies.

6,8

Beoordeling door G. van Roekel uit Ede, op 3 augustus 2017 (Stelletje)

Het vriendelijke personeel. Prachtige kamer.

Het verkeerslawaai.

Tip! Mooi startpunt.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, goede bedden, een klein bad. Ruime parkeerplaats, op dat moment voor een grote auto met fietsaanhanger.

Interieur gedateerd, geen thermostaatkraan. Wel goed verder hoor.

Tip! Mooie omgeving! Biesbosch makkelijk bereikbaar. Heerlijk gefietst, ook vanuit het Biesboschmuseum naar Kinderdijk. Biesboschmuseum is zeker een aanrader en ook de fluisterboottocht.

8,2

Beoordeling door MJ Linschoten uit Houten, op 30 juli 2017 (Gezin)

De entourage en de sfeer waren prima. Alles zag er schoon en verzorgd uit.

Tip! We hebben een bezoek gebracht aan Gorinchem, Dordrecht en de Biesbosch. Dit is ons prima bevallen. Voor herhaling vatbaar.

8,6

Beoordeling door CHWM Smits uit Maastricht, op 29 juli 2017 (Stelletje)

Het lag vrij centraal voor de plaatsen waar wij naar toe wilden. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel

Tip! Biesbosch was erg mooi. Was ook ons doel om naar toe te gaan. Maar ook Dordrecht en Leerdam waren de moeite waard.

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 juli 2017 (Stelletje)

Goede uitvalsbasis voor bezoek aan diverse omliggende gebieden en plaatsen.

8

Beoordeling door G.J.A. Bennink uit Rijssen, op 25 juli 2017 (Gezin)

Goed hotel.

Kamer erg warm.

Tip! De Biesbosch.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 juli 2017 (Stelletje)

Het personeel deed goed zijn best om alles zo goed mogelijk te regelen voor de gasten. Want door de overname ging er in de planning wel eens iets mis en daar ging het personeel goed mee om ten opzichte van de gasten. Mooie kamer.

De locatie vlak bij de snelweg. Dat er een overname was kon je ook merken.

Tip! De Biesbosch is mooi en ook de plaats Gorinchem is een leuke plaats om naar toe te gaan.

7,8

Beoordeling door DH. Keuper uit Almelo, op 24 juli 2017 (Stelletje)

Dat ik de vrijheid had om te gaan en te staan waar ik wilde. Het hotel is een leuk startpunt voor verschillende fietstochten. De vaartocht met de fluisterboot is aardig, maar niet spectaculair. Van de fauna hebben we weinig opgevangen. Leerdam, met zijn glasblazerij, was bijzonder interessant. Kortom, het hotel is een aardig uitvalpunt voor verschillende uitstapjes.

De matrassen zijn beschermd tegen eventuele ongelukjes, maar daardoor wordt het bed zweterig warm.

7,4

Beoordeling door WJHM Stofmeel uit Waalre, op 22 juli 2017 (Stelletje)

Heerlijk met een bad op de kamer, kom je bijna niet meer tegen.

Te zachte dunne kussens.

Tip! We hebben vanuit het hotel fietstochten gemaakt naar Leerdam om daar rond te kijken, en naar het Biesboschmuseum om met de fluisterboot te gaan. Voor dat laatste is wel aan te raden om vanuit Gorinchem de Riveer te nemen naar Werkendam (kost inclusief fiets €2,00 enkeltje), dat scheelt een hoop zwoegen want het museum en de opstapplaats van de fluisterboot liggen nog een behoorlijk eind buiten Werkendam. Verder was het, dankzij het mooie weer heel fijn te fietsen op goede fietspaden.

8

Beoordeling door P.C.H. Witteman uit Roelofarendsveen, op 17 juli 2017 (Stelletje)

Goed ontbijt en simpel diner tegen redelijke prijs.

Woensdagnacht tot 2 uur wakker gelegen van luidruchtig feest.

Tip! VVV Gorinchem had mooie fietstocht met knooppunten van ca. 53 km. Glasblazerij Leerdam is bezienswaardigheid.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 juli 2017 (Stelletje)

Vriendelijkheid van het personeel. Naast rondvaart met fluisterboot ook een toegangsmunt gekregen voor het Biesbosch museum. Bescheiden doch goede dinerkaart. Fietsersvriendelijk.

Gehorige kamers. Zachte bedden.

Tip! Veel drukte rond het hotel vanwege aanwezigheid van Starbucks en Macdonald!

7,8

Beoordeling door J Luining uit SIDDEBUREN, op 16 juli 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

De kamers waren erg verouderd en simpel. Een likje verf en nieuwe vloerbedekking zal al een heel ander aanblik geven.

Tip! We hadden een boottocht in de Biesbosch bij het arrangement in. Erg leuke ervaring.

5,8

Beoordeling door G.J. Broekroelofs uit BRUCHT, op 4 juli 2017 (Stelletje)

De klantvriendelijkheid van het personeel. Prima kamer, prima ontbijt.

Het verkeerslawaai. Dat er geen airco op de kamer is.

Tip! Het Biesbos museum en de rondvaart zijn een echte aanrader. Trek er een hele dag voor uit. En ga met de auto.

7

Beoordeling door J.AM Cruijsen uit Deurne, op 29 juni 2017 (Groep)

We hebben alleen overnacht en ontbeten en dat was prima.

7,2

Beoordeling door E. M. Leenders uit Beek en donk, op 28 juni 2017 (Stelletje)

De kamer was ruim het personeel vriendelijk en behulpzaam.

Dat het weer te wensen overliet dat was jammer.

Tip! Meerkerk is een erg leuk plaatsje ook de Biesbosch is een aanrader.

8

Beoordeling door FLOR Van Springel uit Turnhout, op 27 juni 2017 (Gezin)

Zeer goed was wel kort aan autostrade dan ben je zo weer weg. Het ontbijt was goed en het personeel ook. De kamer was netjes.

De autostrade, maar het geluid viel uiteindelijk nog wel mee.

Tip! We hebben de buurt verkend met de fiets, da 's zo al leuk op zich en dan de velden in de omgeving.

8

Beoordeling door D Heijmen uit DOETINCHEM, op 26 juni 2017 (Gezin)

Prima.

Goed.

Tip! Prijs kwaliteit prima Meerkerk mooie stad!

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 21 juni 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving om te fietsen. Vriendelijk personeel.

Vloerbedekking op de gang en kamer is niet fris. Badkamer toe aan een modernere uitvoering.

6,6

Beoordeling door E.J. Speelziek uit lunteren, op 15 juni 2017 (Stelletje)

Gewoon goed met prima ontbijt.

In de 2e nacht geluidsoverlast van Engelse automobilisten tot laat in de nacht van zaterdag op zondag.

7,2

Beoordeling door H.J. van der Burg uit Oosterwolde Fr., op 14 juni 2017 (Gezin)

De omgeving Kinderdijk en de Biesbosch.

Vuile vloerbedekking.

7

Beoordeling door Anoniem, op 12 juni 2017 (Stelletje)

We hadden een leuke krantaanbieding met rondvaart in de Biesbosch, welke voor ons gereserveerd werd. Prima service!

In het hotel geen gezelligheid; de bar nodigde niet echt uit en ook geen gezellig zitje of terras. Het is dan ook meer een 'doorgangshotel'.

Tip! De Biesbosch is zeer de moeite waard!

7,8

Beoordeling door J Veldhuis akkerbouw uit vlagtwedde, op 10 juni 2017 (Gezin)

Dat er geen gezellig café bij was om even wat te drinken.

7

Beoordeling door S Uebing uit Egmond aan den Hoef, op 8 juni 2017 (Gezin)

De koffie was goed. En het personeel Is echt bijzonder aardig en meedenkend. Erg prettig. Schone kamer en schone douche.

Het ontbijt was matig. Roerei leek wel van eipoeder gemaakt, de bacon was sompig en niet uitgebakken, de gekookte eieren waren te lang gekookt (beetje groen). Het foyer rook in de avond beetje naar vet.

Tip! Goede uitvalsbasis voor de Biesbosch en andere natuurgebieden. Ruime parkeerplaatsen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 31 mei 2017 (Stelletje)

We kregen de kamer tegenover die van een bevriend stel, zoals we hadden aangegeven als wens. De kamer was lekker ruim en de douchestraal was krachtig. Het ontbijt was uitstekend, het personeel vriendelijk en we zaten zo op de A27 voor onze dagelijkse uitstapjes. Toen ik geboekt had, werd ik de volgende dag gebeld om te vragen naar onze wensen voor de boeking van de fluisterboottocht in de Biesbosch. Het hotel heeft gelijk gereserveerd voor ons zodat de tocht verzekerd was en de tickets klaar lagen bij aankomst in het hotel.

Vlekken in de vloerbedekking op de kamer. Het behang liet los bij de naden. De kleurstelling was van begin jaren negentig. Dit gaf een wat armoedige uitstraling aan de kamer.

Tip! Dordrecht is een prachtige stad en het Dordrechts Museum oversteeg onze verwachtingen. Wat een prachtige collectie hebben zij in huis. En de expositie van Aert Schouman was erg mooi. Het dorpje Woudrichem was zo mooi en kneuterig en we hebben het huis gezien van dokter Tinus. De Biesbosch is een uniek stukje Nederland en mooi te verkennen met de fiets en de fluisterboot. Met de auto was het een korte rit naar Oud-Alblas waar wij geparkeerd hebben om vervolgens een rondje te fietsen richting Kinderdijk, werelderfgoed in Nederland.

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2017 (Gezin)

Je bent snel op de fiets in een mooie omgeving.

Geluid van de snelweg, maar dat wisten we van te voren en was niet echt hinderlijk,

Tip! Prachtige fiets omgeving met mooie watertjes en fietspaden.

8

Beoordeling door P Seymore uit Wijster, op 15 mei 2017 (Gezin)

We wilden de Biesbosch bezoeken en daarom was het verblijf in het hotel goed en plezierig.

We missen net een koelkastje.

Tip! De Biesbosch was de moeite waard te bezoeken.

7,8

Beoordeling door J Hulkenberg uit Zevenaar, op 10 mei 2017 (Stelletje)

Uitvalplek voor uitstapjes Biesbosch en steden als Gorinchem.

Lawaai 's nachts van buiten.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2017 (Gezin)

7

Beoordeling door J Geleijnse uit s-Gravenzande, op 5 mei 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 mei 2017 (Stelletje)

Schone kamer, aardig personeel, goede uitvalsbasis voor fietstochten.

Restaurant was gesloten. Tapbiertje gedronken in ongezellige bar. Geen koffie- en theefaciliteit op de kamer.

Tip! Alblasserwaard was prachtig. Gefietst langs de Linge. Gevaren en gewandeld in de Biesbosch.

7

Beoordeling door PHJ van Hoef uit Geleen, op 5 mei 2017 (Stelletje)

Flexibel personeel, lossen onvolkomenheden goed en snel op. Goede deal met fluisterboot in Biesbosch erbij!

Kamer wat gehorig (snelweg), maar geen groot probleem. In de directe omgeving niks te doen, maar voor ons geen probleem.

7,8

Beoordeling door A.E.M. van Leijen uit Heiloo, op 2 mei 2017 (Stelletje)

Het hotel ligt niet ver van natuurgebieden, waar wij voor komen. De ligging naast de snelweg is op zich niet verkeerd. Dan ben je snel op de locatie. Ondanks dat het hotel wel wat verouderd is, is de verzorging prima.

Het is jammer dat je als gast niet altijd als individu wordt gezien. Als voorbeeld denk ik aan nog een borreltje nemen om een uur of tien 's avonds in de bar. Omdat het niet druk is in het hotel is alles al schoongemaakt en wil men liever naar huis.

Tip! De Biesbosch ligt niet ver van het hotel (een half uurtje rijden) en is een prachtig gebied om te vertoeven. Ook Kinderdijk en de stad Dordrecht zijn leuke locaties om te bezoeken.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2017 (Stelletje)

Biesbosch arrangement.

Voor twee personen was er maar een badhanddoek. Verder oké.

7,6

Beoordeling door P.R. Petersen uit Alphen aan den Rijn, op 27 april 2017 (Gezin)

De fluisterboot.

Het tapijt in de kamer was niet schoon. Douchekop was kapot. TV viel vaak uit. Bediening in de eetzaal was slecht, geen brood, moest er om vragen.

Tip! De fluisterboot is aan te raden.

4,8

Beoordeling door A.J. Dijkslag uit Veessen, op 14 april 2017 (Stelletje)

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Ontbijt werd niet op tijd aangevuld. Teweinig tafels gedekt. Fietsen schuur was niet op orde, moesten eerst de boel aan de kant zetten om onze fietsen te kunnen plaatsen.

7,2

Beoordeling door AMA Van Riel uit Tilburg, op 7 april 2017 (Gezin)

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 26 oktober 2016 (Stelletje)

De vele bezienswaardigheden in de omgeving (met de auto of op de fiets).

Er zaten veel vlekken in de vloerbedekking.

Tip! We vonden kasteel Loevestein, Kinderdijk en de Biesbosch erg mooi en we hebben een mooie fietsroute gefietst erg genoten.

7,4

Beoordeling door A.J. van Bodegraven uit Putten, op 23 oktober 2016 (Stelletje)

Kamer is netjes. Al zou het toch iets meer van deze tijd mogen zijn.

Bijliggende restaurants gedateerd met hier en daar achterstallig onderhoud.

Tip! Biesbosch bezoek met de fluisterboot was erg mooi.

7,8

Beoordeling door R Meuwese uit Lelystad, op 22 oktober 2016 (Stelletje)

Het arrangement met een vaartocht in de Biesbosch. Prima kok in het hotel (diner).

Te zachte bedden. Bevoorrading ontbijt. Er werd slecht aangevuld.

Tip! Veel bezienswaardigheden aan beide zijden van Maas, Waal en Merwede.

7

Beoordeling door A.K. Buseman uit Meeden, op 10 oktober 2016 (Stelletje)

Eigenlijk alleen als slaaplocatie gebruikt.

8

Beoordeling door WJG Wielink-tuenter uit zevenaar, op 9 oktober 2016 (Stelletje)

Ruime kamer.

Geen koffie/thee voorziening op de kamer.

Tip! Een heel slecht AC restaurant in de buurt.

7

Beoordeling door J.P.M. Geelhoed uit Kloetinge, op 8 oktober 2016 (Gezin)

Prijs kwaliteit goede fietsenstalling.

Lawaai A27.

Tip! Om te fietsen langs de Linge of langs de Lek naar Kinderdijk goed te doen vanaf Meerkerk.

7,8

Beoordeling door JGC van de Pas uit Overloon, op 7 oktober 2016 (Groep)

Tip! Vriendelijk personeel. Als uitvalsbasis om te fietsen ligt het hotel goed, maar voor avondvertier ligt het nergens. Prachtige tocht over de Biesbosch gehad, maar de tocht er naartoe per fiets viel erg tegen. De boot ligt wel in de gemeente Werkendam, maar nog 14 km verder als het dorp. Bovendien zijn rondom Gorkum meerdere knooppunt bordjes verdwenen, zodat het moeilijk zoeken is. Graag aan het hotel doorgeven dat de afstand per fiets naar de aanlegsteiger ongeveer 45 km is als je met knooppunten wilt fietsen.

7,4

Beoordeling door KCWA Bimbergen uit oss, op 5 oktober 2016 (Stelletje)

De omgeving was prima, veel te doen en met de fiets.

Tip! Prima ligging je kan alle kanten op, per fiets auto etc.

7,8

Beoordeling door M. Heij uit Epe, op 28 september 2016 (Stelletje)

Mooie fiets omgeving. Leuke rondvaart door de Biesbosch.

De snelweg zo dichtbij.

Tip! De Biesbosch, prachtig museum daar!

7,6

Beoordeling door HM van Oosterhout uit helmond, op 28 september 2016 (Stelletje)

De omgeving en de diverse mogelijkheden tot vrijetijdsbesteding, maar zeer zeker het personeel dat er alles aan doet om je een fijn verblijf te geven zodat je je er thuis voelt. Heerlijk verwend door de kok bij het avond eten.

Tip! Mooie omgeving voor te fietsen. In Leerdam diverse musea bezocht wat zeer de moeite waard was.

8,4

Beoordeling door A.E. van der Zee uit amsterdam, op 25 september 2016 (Stelletje)

7

Beoordeling door J Verweij uit Alphen a d Rijn, op 24 september 2016 (Stelletje)

De ligging ten opzichte van de Biesbosch, alhoewel je toch de auto moest gebruiken aangezien heen en terug per gewone fiets te ver was.

De ligging ten opzichte van het dorp Meerkerk was te ver om te lopen na een drukke dag en moest je met de auto doen. De route stond bovendien slecht aangegeven. Kortom een prima hotel helaas erg afgelegen.

Tip! Prachtige omgeving het rivierenlandschap en de Biesbosch. Ook de stadjes (Gorkum,Woudrichem) zijn prachtig en hebben leuke stadswandelingen.

6,8

Beoordeling door A.A. Kroon uit Assendelft, op 21 september 2016 (Stelletje)

Het mooie weer.

Toilet werkte niet op een van de kamers. Verhuisd naar een andere kamer. Op het hoofdgerecht van het diner 3 kwartier gewacht, was niet door gekomen bij de kok. We zijn opgestapt en naar het zelfbedieningsrestaurant gegaan. Gehele entourage vonden wij sfeerloos.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2016 (Stelletje)

Kamer was netjes en schoon. Vriendelijk personeel.

Vloerbedekking op de gangen is echt aan vervanging toe. Ik miste een airco, was ook wel erg warm die paar dagen dat wij er waren.

Tip! Mooi omgeving is de Biesbosch, om te wandelen en te fietsen. Leerdam is ook de moeite waard, glasblazerij. Stad Gorinchem is een mooie stad om te winkelen of gewoon te wandelen.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2016 (Gezin)

7

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2016 (Gezin)

6,6

Beoordeling door A.H. Schuurhuis uit maarssen, op 11 september 2016 (Groep)

Prima hotel.

Tip! We hebben een leuke rondvaarttocht gemaakt door de Biesbosch.

7,2

Beoordeling door N.I. N.I. Sjarbaini-Moechtar uit 's-Gravenhage, op 7 september 2016 (Gezin)

Eindelijk een echte mindervalide kamer, ruim en schoon.

Dat de tussen deuren van de galerij naar de kamers door iedereen, ook niet-hotelgasten betreden kunnen worden!

Tip! De Biesbosch bijvoorbeeld.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 september 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door A.J.M. Roosengarten uit Grubbenvorst, op 5 september 2016 (Stelletje)

Iedereen was klantvriendelijk en niets teveel.

De nabijheid van wegen met vooral in de ochtend het lawaai van alle verkeer.

Tip! Ideaal om met de fiets te verkennen. Bezienswaardigheid vooral de Biesbosch.

8,6

Beoordeling door H.U. ter Mull uit Lelystad, op 31 augustus 2016 (Gezin)

We werden zeer vriendelijk te woord gestaan. De receptie medewerkster gaf ons heel veel informatie, een dame die daar op z'n plaats is en heel correct was. Geweldig.

Tip! We zijn begonnen met de fluisterboot, die zeer veel herrie maakte. Geen beest gezien op een Ijsvogel na, Maar de natuur is schitterend. We zijn in Dordrecht, Zwijndrecht geweest op de 1e dag. De 2e dag naar slot Loevestein, hier een rondleiding gehad, zeer interessant. 's Middags naar het Glasmuseum en de glasblazers in Leerdam geweest. En de 3e dag weer terug naar huis.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 augustus 2016 (Stelletje)

De autoweg geef heel veel herrie

Tip! 'Mooi polder landschap. Leuk rijden langs de Linge. Mooie steden en dorpen in de omgeving.

7

Beoordeling door AJM Takken uit Eersel, op 29 augustus 2016 (Gezin)

Vanaf deze plek konden we leuke uitstapjes maken.

Tip! We zijn geweest naar Kinderdijk, Biesbosch en Marienwaerdt in Beesd. Alle drie erg leuk.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 augustus 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en mogelijkheid de fietsen in een schuurtje te stallen.

Douche en W.C aan onderhoud toe.

Tip! Fietsmogelijkheden. Kinderdijk. Biesbosch fluisterboot en museum. Mogelijkheden met Riveer om een steden te bezoeken (Gorinchem, Dordrecht) Eetgelegenheden in Gorinchem.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 augustus 2016 (Groep)

Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

Minder leuk de klacht die wij doorgaven, niet gelijk behandeld. Vervolgens de dag dat wij gingen vertrekken. Receptie vergeten door te geven? Manager zal antwoord geven naar aanleiding van de klacht, wij hebben de gegevens volgens receptiemedewerkster. Vervolgens niets van gehoord, zeer slechte zaak. Het hotel was op sommige gebieden wel toe aan renovatie; vloerbedekking erg vies zowel kamers als gangen.

Tip! De omgeving van de Biesbosch is erg mooi. 25 km afstand.

7

Beoordeling door Anoniem, op 27 augustus 2016 (Groep)

Vriendelijk personeel. Goede kamer. Goed ontbijt.

Mis een koelkast op de kamer.

Tip! Leuke rondvaart met den fluisterboot over de Biesbosch.

7,8

Beoordeling door F Viersen uit Burdaard, op 27 augustus 2016 (Gezin)

Goede kamer en badkamer. Wel goed restaurant maar vreselijk ongezellig.

Het tapijt van kamer 120 vonden we zo vies dat we sokken aandeden om niet op blote voeten te lopen. Omdat het een leuke aanbieding was hebben we het zo gelaten. Als we de gevraagde kamer prijs per nacht zouden moeten betalen hadden we de kamer geweigerd. Verder was de kamer vergeven van de muggen. Beide dingen medegedeeld bij de uitcheck. Zou zelf nooit voor zo'n snelweg accomodatie kiezen.

Tip! Biesbosch museum en mooie oude dorpen en stadjes.

6

Beoordeling door F.W. van Maurik uit Nieuwegein, op 25 augustus 2016 (Stelletje)

Te dicht bij snelweg. Drukte parkeerplaats vanwege Mac Donald's.

Hotelkamer slecht, vieze vloerbedekking. Doorspoelen zeer slecht wc.

Tip! Landelijk, Biesbosch.

6

Beoordeling door MP de Jeu uit Leiderdorp, op 24 augustus 2016 (Gezin)

Hebben het zeer naar ons zin gehad. Geboekt via Zoweg.nl

Tip! Excursie gemaakt naar de Biesbosch, met de fluisterboot, genoten.

8,3

Beoordeling door P.A. Bentvelsen uit Amsterdam, op 24 augustus 2016 (Stelletje)

Het merendeel van het personeel was vriendelijk en attent.

Bij aankomst om 13.00 uur was er een heel klantonvriendelijke medewerkster!

Tip! De rondvaart met de fluisterboot over de Biesbosch was geweldig! De aanwezigheid van folders met informatie over uitstapjes in de omgeving vind ik heel erg goed!

6,2

Beoordeling door J van Essen uit Utrecht, op 21 augustus 2016 (Groep)

7

Beoordeling door Anoniem, op 21 augustus 2016 (Stelletje)

Combinatie van handige locatie en 'reuring': terugkerende vakantie gangers etc. dus leuk om te observeren tijdens het verblijf.

Tip! Leerdam (Glas) en Biesbosch.

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 augustus 2016 (Stelletje)

Goede ontvangst, erg vriendelijk. Er werd een upgrade kamer aangeboden voor 10 euro. Hebben we genomen en kregen een prima kamer. Ontbijt: er was ruim voldoende aanwezig en werd ook steeds aangevuld.

Tip! Tips omgeving: Dordrecht, Gorinchem zijn beide erg mooie plaatsen! Kinderdijk met zijn molens. Rondvaart op de Biesbosch erg de moeite waard! Starbucks naast het hotel!

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 augustus 2016 (Groep)

Alles wat je nodig hebt voor een paar nachtjes, was aanwezig. Goede bedden. Correct personeel.

Balkon was eigenlijk een 'Frans balkon', dus je kon er niet op. Het openen van de deur was omslachtig. Douche had geen losse handdouche, jammer. Kamer moest wat opgeknapt worden: vloerbedekking, behang et cetera wat versleten. Bij de bedlampjes kan je niet lezen. Verkeerde plek/armatuur?

Tip! Bezoek aan Biesbosch museum in Werkendam was erg interessant. Boottochtje was iets korter dan beloofd en ging meer over stukken open water dan echt door kleinere doorgangen. Autotochtje door polders in de omgeving gaven goed beeld van de (platteland) omgeving. Altijd leuk voor stadse mensen!

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 augustus 2016 (Gezin)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2016 (Stelletje)

Het bezoek aan de Biesbosch.

Het weer (de regen).

Tip! Als het mooi weer was geweest meer leuke dingen kunnen doen.

7,4

Beoordeling door T Spoor uit Schalkhaar, op 15 augustus 2016 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door F.J. du Long uit Uitgeest, op 15 augustus 2016 (Stelletje)

Dicht bij de Biesbosch en andere locaties voor ons.

Vond het jammer dat Tulip Inn deze locatie zo verwaarloost. Entree wat duidelijker, teveel pleinen bij de andere deelnemers. Hotel is aan upgrading toe, vloeren douche zijn inmiddels vies en te bruin. De eetzaal is niet uitnodigend . Ik zou het buffet verplaatsen, de keuken hierbij integreren en zichtbaar maken voor de passant en hotelbezoekers. Lift stuk, gangen te donker door de gedateerde bakstenen wanden en verlichting. Mijn kritiek is opbouwend bedoeld omdat het zonde zou zijn dat hierdoor de zaak minder zou worden met alle gevolgen van dien.

Tip! Ik zou meer toeristisch optreden, aparte balie met info, excursies, eventueel aanbiedingen. Het achterland heeft veel te bieden. Voor de gasten een betere tuin achterin inrichten met horeca evenementen.

7

Beoordeling door E. Lowijs uit Hoogeveen, op 14 augustus 2016 (Stelletje)

Dat onze fietsen in een aparte ruimte konden staan om op te laden. Het uitzicht uit onze kamer 211.

Harde douche straal en moeilijk om de temperatuur te mengen.

Tip! Het is een mooie omgeving om te fietsen.

8

Beoordeling door P De Jong uit Heerhugowaard, op 10 augustus 2016 (Stelletje)

Dat was prima.

Het lawaai. Deuren slaan erg hard dicht en de snelweg,

Tip! Geen bijzonderderheden.

6,8

Beoordeling door R.C. Lohman uit PIJNACKER, op 9 augustus 2016 (Gezin)

Prima uitgangspunt voor tochtjes in de buurt zoals De Biesbosch.

Kwaliteit van de kamer slecht. Behang en vloerbedekking zijn nodig toe aan vervanging. Geen waterkoker, geen koelkastje, regelmatig stank in de kamer afkomstig uit de badcel.

6,4

Beoordeling door P Kroon uit Haarlem, op 9 augustus 2016 (Gezin)

Gezellig en prima hotel, fluisterboot tocht erg interessant. Zou alles zo nog een keer doen.

Het weer, maar daar kon niemand wat aan doen.

Tip! De omgeving en de kleine plaatsen zoals Montfoort IJsselstein Oudewater en Woudrichem, fantastisch!

8,4

Beoordeling door EJ van Ginkel uit Lunteren, op 7 augustus 2016 (Stelletje)

De ongedwongen sfeer en alles bij de hand.

Al die regen.

Tip! De Biesbosch.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 augustus 2016 (Stelletje)

Prima hotel op een gunstige locatie om de omgeving te bezoeken. Erg behulpzaam personeel.

De kamer had iets beter schoongemaakt kunnen worden.

Tip! Bezoek vooral de Biesbosch en Dordrecht.

7,8

Beoordeling door MG van Druten uit Lent, op 6 augustus 2016 (Groep)

We hadden een rustige royale kamer. De reis naar de Biesbosch was gemakkelijk te vinden. We hadden mooi weer.

Tip! Leuk om langs de dijken te rijden door de dorpjes.

7,6

Beoordeling door LOU Urlings uit Geulle, op 5 augustus 2016 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door WPJ Van Tunen uit Uitgeest, op 5 augustus 2016 (Stelletje)

Goed voor elkaar, vriendelijke mensen.

Tip! Veel mogelijkheden om te fietsen, langs de Lek. Niet te ver van de Biesbosch.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 augustus 2016 (Stelletje)

Lekker gefietst en een dagje naar Dordrecht. Villa Augustus in Dordrecht was erg leuk.

Onze hotelkamer was hard aan een nieuw behang toe.

Tip! Mooie omgeving om fietstochtjes te maken. Gorinchem en Woudrichem zijn mooie oude stadjes. Ook de Biesbosch is zeker de moeite waard.

7

Beoordeling door Y Bolwijn uit Almere, op 3 augustus 2016 (Gezin)

Nette kamer, jammer dat er geen airco aanwezig is op de kamer.

Last van de snelweg als je het raam open hebt.

Tip! Gorinchem, Dordrecht, Biesbosch en Leerdam leuke plaatsen om te bezoeken en om te winkelen.

8

Beoordeling door AJJ Oudhuis uit Heerhugowaard, op 3 augustus 2016 (Stelletje)

Het vriendelijke personeel.

Het enige wat wij vervelend vonden is, dat wij twee losse bedden hadden. Zo gauw je bij elkaar ging liggen, dan viel je er bijna tussen. Als de bedden nu vast gezet konden worden dan heb je dat probleem niet.

Tip! De prachtige fietsroutes en wij vonden het een hele mooie omgeving. Wij hebben er erg van genoten.

7,6

Beoordeling door M.A. Meesters uit Haarlem, op 2 augustus 2016 (Stelletje)

Een prima hotel voor de nachtrust. Bezoek aan Gorcum.

Het hotel ligt 's avonds een beetje in niemandsland.

Tip! Mooie fietstochten gemaakt door de Biesbosch, langs de Linge en ooievaarsroute. Leuke vaartocht met een fluisterboot en informatief bezoek aan het museum in de Biesbosch. Voor fietsers is een overtocht per veer van Gorcum naar Werkendam interessant als alternatief voor de moeilijk te vinden fietsroute over de Merwedebrug. Gaat in 15 minuten per supersnelle boot!

7,2

Beoordeling door J.M. van Drongelen uit Noordwijk, op 2 augustus 2016 (Individueel)

Gemoedelijk hotel, aardig behulpzaam personeel. Veel uitleg ook over omgeving. We kregen een gerenoveerde kamer.

Koelkastje was fijn geweest. Airco of een ventilator ook.

Tip! Biesbosch met fluisterboot was leuk, zat bij het arrangement, top! Dordrecht bezocht en fietstocht langs de Linge. Was veel te doen in omgeving.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2016 (Gezin)

Hotel was prima. En Meerkerk is een goede locatie om de omgeving te verkennen. Dichtbij de snelweg zit je zo in Gorinchem, Slot Loevestein, Kinderdijk en de Biesbosch.

De temperatuur in de hotelkamer was erg hoog. Het was buiten 27 graden, maar 's nachts in het hotel ook. We hebben in Meerkerk een ventilator moeten kopen om de nachten een beetje verkoelend te kunnen doorbrengen.

Tip! Meerkerk is een prima uitvalbasis om de omgeving te verkennen. Je zit zo op de snelweg. Kinderdijk en de Biesbosch zijn in een half uurtje te bereiken. En Slot Loevestein is via een boottripje vanaf Gorinchem een leuke dagtrip. Ook het pittoreske dorpje Woudrichem is een bezoekje waard.

7,5

Beoordeling door MONIQUE Eerdekens uit Eksel, op 31 juli 2016 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel!

De kamer was dringend aan vernieuwing toe! Oud en vuil behang en zeer vuil vast tapijt. Beperkt ontbijt. Brood niet altijd even vers en vaak lang wachten tot bepaalde producten bijgevuld werden.

4,6

Beoordeling door W.A.M. van Beijnen uit Utrecht, op 31 juli 2016 (Groep)

Geen elektrische fietsen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 juli 2016 (Stelletje)

7

Beoordeling door MHJ Janssen uit Herten (Roermond), op 31 juli 2016 (Stelletje)

Uitstekende bedden! Lekker geslapen. Balkondeur was open te zetten: enige koelte.

Kamer: vieze vlekken op behang en vieze vlekken in de vloerbedekking. Kamer maakte een gorige indruk. Behang gescheurd op diverse plaatsen. Te weinig kleerhangers in de kast. Aan renovatie toe. Geluid van de snelweg.

Tip! Biesbosch. Paardenmarkt in Alblasserdam met het lekkerste broodje zalm dat we ooit gegeten hebben!

6,6

Beoordeling door TL KRabbendam uit Budel, op 31 juli 2016 (Stelletje)

Prettig en ongedwongen. Vriendelijk personeel. Bij ons arrangement zat een tocht met een fluisterboot door de Biesbosch, erg mooi!

Tip! We zijn naar Gorinchem gefietst en hebben daar de Vestingwandeling gedaan, zeer de moeite waard! De beschrijving kost 2 euro en is verkrijgbaar bij de VVV.

7,6

Beoordeling door M. Robbers uit Apeldoorn, op 29 juli 2016 (Stelletje)

Personeel bijzonder gastvrij.

Geen gescheiden afval en iedere dag schone handdoeken.

Tip! Uitje naar de Biesbosch zeer geslaagd.

8,6

Beoordeling door B Boersma-Dijsselhof uit Hoogland, op 29 juli 2016 (Stelletje)

Vriendelijke ontvangst. Behulpzaam bij terugkrijgen vergeten hoed.

Schuifpui op de tweede verdieping was moeilijk te openen. Stortbak w.c. bleef 's nachts uren doorlopen. Rond half twaalf 's nachts op vrijdag een half uur lang gierende remmen van auto's die te hard de bocht doorgingen. Dacht even dat er iets aan de hand was.

Tip! Gorinchem is dichtbij en en enorm leuk. Mooie gezellige markt om te eten. Met de pont naar Woudrichem geweest. De Biesbosch is geweldig. Fijne boottocht met uitleg. Fantastich museum, mooie wandeling buitenmuseum. Heerlijk dagje uit. Reuze aan te bevelen!

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 juli 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, goede service, mooie omgeving.

Minpuntje is de vloer bedekking op de kamer was vies.

Tip! De Biesbosch Kinderdijk en de Linge fietsroute.

8

Beoordeling door C. Mud uit Zeuvenhoven, op 18 juli 2016 (Gezin)

Geluidssterkte tv was voor een slechthorende te zacht afgesteld.

Tip! Biesbos trip/museum aan te bevelen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 juli 2016 (Gezin)

Correcte bediening.

Koffie en thee bij ontbijt uit kannen (was niet altijd warm en koffie te sterk geworden).

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 juli 2016 (Gezin)

7,3

Beoordeling door G van Wifferen uit HEINO, op 15 juli 2016 (Stelletje)

Klant vriendelijk ontvangen. Op de terugweg naar huis (oosten des lands) een tussenstop in Meerkerk.

Tijdens een rondje fietsen Herenlanden verschrikkelijk veel wind, maar dit is de locatie niet te verwijten.

Tip! Mooie fiets omgeving. Vooral als er niet veel wind staat.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 juli 2016 (Stelletje)

We hebben mooi weer gehad, daardoor mooie fietstochten gemaakt.

Je zit voor je gevoel ver van de bewoonde wereld.

Tip! Fietsen langs de Linge, op de dijk een fantastiche koffie stop in een schitterende tuin.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 juli 2016 (Stelletje)

Prima locatie, lekker centraal.

Kamers gedateerd, geen goed bed (zacht) douche slecht (doorgegeven) we mochten naar een andere kamer maar daar hadden we geen zin in.

Tip! Leerdam, Gorinchem, Biesbosch , alles op fietsafstand!

7,6

Beoordeling door W.J.H. Hanssen uit Eygelshoven, op 12 juli 2016 (Stelletje)

De omgeving, goede wifi, ontbijt. Lekker bed. Geen geluidsoverlast van autoweg als raam dicht is.

Brandalarm midden in de nacht en de reactie hierop van het personeel. Badmatje niet vervangen nadat dit in badkuip was gedeponeerd. Toilet op de kamer erg krap. Een lift buiten werking gedurende gehele verblijf van 4 dagen. Geen airco en geen haarföhn.

Tip! Dordrecht prachtig evenals Gorinchem en de fluisterboot tocht op de Biesbosch met museum. In Meerkerk lekker gegeten op dorpspleintje.

7,8

Beoordeling door H.J. Voskuilen uit Nijmegen, op 7 juli 2016 (Stelletje)

Het was een ruime kamer, prima badkamer. Makkelijk dicht bij de snelweg en toch weinig overlast daarvan.

Het was met name zondagavond erg lawaaierig door een grote race-autoclub die daar logeerde met met veel geclaxonneer en radiogeluid, bleef aan en afrijden. Ook maandagochtend konden we er rond 06.00 uur niet meer van slapen. Het hotel ligt wel redelijk ver van de Biesbosch af. Niet zo'n logische combinatie vonden wij. Als je zou willen fietsen van daaruit moet je wel een flinke aanloop nemen.

Tip! Gorcum is een aardig stadje en Dordrecht was zeer de moeite waard. De rondvaart op de Biesbosch was leuk evenals het museum. Maar de fietsafstand naar de Biesbosch viel ons tegen.

8,2

Beoordeling door R.F. Roode uit Aalsmeer, op 7 juli 2016 (Stelletje)

De fluisterbootrondvaart. En de leuke stadjes in de buurt.

De bedden waren te zacht, waardoor wij beiden 's morgens last van onze rug hadden.

Tip! Kinderdijk vonden we erg mooi alleen jammer dat je niet bij de molens kon komen, maar de kleine plaatjes als Nieuwpoort, Schoonhoven enzo waren erg verrassend.

7,4

Beoordeling door V.J. van Schieveen uit Zuiderwoude, op 5 juli 2016 (Gezin)

De ontvangst was goed. Aardige dames en zij hebben ons goed wegwijs gemaakt.

Tip! We zijn eerst in het museum geweest. Dat vonden we schitterend. Zo mooi opgezet. Geweldig. Daarna zijn we gaan varen met de fluisterboot. Dat was prachtig. De kapitein heeft ontzettend leuk en enthousiast vertelt. We hebben heel wat van de Biesbosch gezien.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 29 juni 2016 (Gezin)

Mooie omgeving om te fietsen!

Tip! Prachtige Biesbosch, fijn gefietst langs De Lek en De Linge.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 juni 2016 (Stelletje)

Alles, vooral de mogelijkheid om de bus te nemen.

Versleten tapijt in de gang en op de trap.

Tip! Prachtige fietstocht over de dijk van de Linge en langs de Merwede. Dordrecht: meer dan de moeite waard. Voor de Biesbosch komen we nog een keer terug.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 juni 2016 (Stelletje)

Gratis upgrade daar wij bij aankomst niet in de computer stonden dit ter compensatie in verband met wachten. Kamer prima inclusief de badkamer met ligbad en aparte douche. Ontbijt prima!

Schoonmaaksters op zondagochtend al vroeg in onze gang aan de schoonmaak waarbij er heel hard heen en weer werd gepraat.

Tip! Leerdam is een leuk stadje om te bezoeken.

6,8

Beoordeling door J.H.M Munten Keereweer uit st.Maartensbrug, op 28 juni 2016 (Groep)

Vriendelijk personeel.

Het matras. We hebben bij een bed een stoel tegen het matras gezet anders rolde je je bed uit.

Tip! Een tip van het personeel om via Arke naar slot Loevenstijn te rijden was een hele goede, mooie omgeving en geen snelweg. Top!

7,8

Beoordeling door F.J.J. Fransdonk uit Amsterdam, op 27 juni 2016 (Gezin)

Bediening, vriendelijke mensen.

Snelweg te dichtbij.

Tip! De Biesbosch was voor ons een ware ontdekking .Ook het Museum is aan te raden.

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 juni 2016 (Stelletje)

Tip! Gorkum is vlakbij gelegen en bij mooi weer is het heerlijk aan de Waal zitten en schepen te kijken. Of maak een boottochtje naar Slot Loevesteijn, Woudrichem of Ford Vuren. Ook een auto/fietstochtje over de Waaldijk is aan te bevelen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 juni 2016 (Gezin)

Goede ruim opgezette kamer. Vriendelijke bediening, beperkte kaart,maar uitstekend eten.

Je moet alles met de auto doen.

7

Beoordeling door Y Lustig uit Vijfhuizen, op 16 juni 2016 (Stelletje)

Mooi weer gehad Gorinchem erg leuk.

Dordrecht. Goed om te vertellen dat je beter niet met de auto daar naar toe moet gaan. Jammer dat er niet meer informatie over Gorinchem bij de informatie zat.

Tip! Gorinchem een hele leuke en gezellige plaats met goede restaurants. En de flusiterboot door de Biesbosch.

7,8

Beoordeling door L.J. Friederichs uit HEERLEN, op 15 juni 2016 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Tip! De Biesbosch. De rondvaart die bij de prijs was inbegrepen in het arrangement. Het Gorcums museum. Ook de wastafel vond ik erg mooi.

7,4

Beoordeling door M S Bartlema uit Heemskerk, op 8 juni 2016 (Stelletje)

De centrale ligging.

De drukte rondom het AC restaurant en de etensluchten van het AC bij binnenkomst.

Tip! Meerkerk is een erg mooi gelegen dorp. Leuke restaurantjes. Bezoek Dordrecht, watertaxi Kinderdijk en rondvaart door de stad. Bezoek Gorichem, Woudrichem en Slot Loevestein. Rondvaart Biesbosch + Biesboschmuseum in Werkendam, schitterend!

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 juni 2016 (Gezin)

Eigenlijk alles, verblijf, eten en helemaal de vriendelijkheid van het personeel!

Tip! Heel erg geschikt als uitvalsbasis om te fietsen in de omgeving.

8,8

Beoordeling door E.W. Lemaire uit Leiden, op 2 juni 2016 (Groep)

Het personeel is heel vriendelijk en wil met je mee denken.

Moest wennen aan de locatie, veel verkeer en mensen. Maar eenmaal op de kamer of beneden in het restaurant was het rustig en de sfeer prettig.

Tip! We zijn met het openbaar vervoer gegaan en dat was goed te doen. Meer info vanuit het hotel is gewenst, je voelt je dan als niet autorijder meer welkom!

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2016 (Gezin)

De omgeving en de fluisterbootstocht in de Biesbosch.

Tip! Rustige omgeving, de stad Leerdam en de Biesbosch.

7,6

Beoordeling door G Kleinnijenhuis uit Zwolle, op 26 mei 2016 (Stelletje)

Tip! De stad Dordrecht, fietsen langs de Linge en de boottocht door de Biesbosch.

7,6

Beoordeling door L. Den Hoed uit Dieren, op 22 mei 2016 (Gezin)

De inbegrepen tocht met de fluisterboot in de Biesbosch.

Tip! Zowel Dordrecht als Gorinchem zijn een bezoek waard.

7,8

Beoordeling door PAUL Van Looveren uit Wuustwezel, op 10 september 2015 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2015 (Stelletje)

Locatie. De combinatie met de Biesbosch.

Tip! Met de fluisterboot mee. Het natuurgebied Biesbosch. De wandelingen en het hotel. Hele vriendelijke medewerksters bij de Balie. Fantastische service. Ook erg lekkere koffie.

10