Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Mill > City Resort Hotel Mill > Beoordelingen

Beoordeling van City Resort Hotel Mill

City Resort Hotel Mill  

City Resort Hotel Mill - Wellnessboot

Hotel - Mill

City Resort Hotel Mill is een modern 4-sterren hotel, gelegen in het Brabantse dorp Mill. Het heeft een prachtig landelijke ligging nabij het centrum van het dorp. Het hotel is eenvoudig te bereiken en ligt op 15 autominuten afstand van Nijmegen. Kies voor een verblijf in combinatie met beauty en wellness resort “de Wellnessboot” met kruidenbad, binnenzwembad,... meer info
vanaf 47 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

155 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Brabant incl. Wellnessboot

1 nacht v.a. € 47,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door S van Bladel uit Eindhoven, op 5 mei 2019 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 25 maart 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 februari 2019 (Stelletje)

Hartstikke leuk.

Dat we bij aankomst lang moesten wachten voor we konden inchecken.

Tip! De wellness boot was super mooie, en super fijn.

8,5

Beoordeling door K. Timmerij uit Almelo, op 12 februari 2019 (Gezin)

Naast de sauna.

9

Beoordeling door DANIEL AA Lecluse uit Messelbroek, op 10 februari 2019 (Stelletje)

Combinatie hotel en wellness.

Tip! We gaan speciaal voor Wellnessboot.

9

Beoordeling door Anoniem, op 24 januari 2019 (Stelletje)

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 24 januari 2019 (Stelletje)

De afstand naar de sauna is perfect.

De kamer was te koud, kregen wel minikacheltje maar voor de kamer veel te klein. Vond de kamer ook verouderd. Zou niet meer terug gaan. Hapje besteld maar veel te duur voor de 7 hapjes. Personeel was wel erg aardig.

Tip! Loopafstand 2 min saunaboot Mill.

7,6

Beoordeling door W.A.J.P.M. Hendriks uit TILBURG, op 12 januari 2019 (Gezin)

Alles, de combinatie met de sauna en het hotel een absolute aanrader.

Tip! De omgeving is rustgevend in alle seizoenen, de sauna zeer uitgebreid en het aparte is het vliegtuig dat ook als slaapplaats gebruikt kan worden, wat wij zeker willen proberen bij het volgende bezoek.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 december 2018 (Stelletje)

Veel faciliteiten bij elkaar.

Hotel hadden wij iets moderner en hipper verwacht.

Tip! De nabije omgeving heeft niet zoveel te bieden.

6,8

Beoordeling door Y. van der Vis uit Oosterend, op 12 december 2018 (Gezin)

Dat de sauna zo dichtbij is.

Er waren gebreken aan de kamer, dat hebben we gemeld, maar het is niet verholpen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 december 2018 (Stelletje)

De ligging, naast de Wellnessboot.

De bedden zijn aan de harde kant en slecht televisieontvangst.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2018 (Groep)

Zeer relaxed op de Wellnessboot.

Geen waterkoker op de kamer om een kopje thee te zetten.

7

Beoordeling door D Ytsma uit Aerdt, op 7 maart 2018 (Stelletje)

Dat het naast de sauna gelegen was, zodat we lopend naar het hotel konden.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 februari 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door RPE Elzakker uit Ossendrecht, op 18 februari 2018 (Stelletje)

Even met elkaar ertussen uit in een drukke periode dat was fijn in combinatie met de wellness.

Kamers waren minimaal. Meestal staat er een flesje water 2 glaasjes was niet in dit geval. De matrassen waren niet voor onze ruggen bestemd, dat was jammer.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 februari 2018 (Gezin)

Heerlijk genieten in de sauna en daarna lekker dichtbij heerlijk slapen.

Tip! Genoten van de sauna en het hotel.

8,2

Beoordeling door L van der Ree uit Hoek van Holland, op 13 februari 2018 (Gezin)

Heerlijke wellnesdag en lekker ontbijt.

Slecht matras, veren in de rug en wakker met rugpijn. Niet echt schoon.

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 januari 2018 (Stelletje)

Dicht bij de wellnessboot en veel accommodatie.

Een beetje verouderd.

Tip! Lekker gegeten in Mill. Zijn maar 1 nacht geweest voor de wellnessboot.

7,6

Beoordeling door D. Luijmes-westerveld uit Dinxperlo, op 8 januari 2018 (Gezin)

Combinatie sauna en hotel.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 januari 2018 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door A Harmsen uit Utrecht, op 30 december 2017 (Gezin)

7,7

Beoordeling door R Slakhorst uit Arnhem, op 30 december 2017 (Stelletje)

Gebruik gemaakt van het arrangement inclusief Wellnessboot, is ons prima bevallen. Het eten in hotel en de Wellnessboot prima van kwaliteit.

Parkeerkosten zaten standaard bij de rekening.

Tip! Oorlogsmuseum Overloon is zeer de moeite waard of een dagje Den Bosch, is ons goed bevallen.

8,2

Beoordeling door J.P.F. Toonen Maas uit Someren, op 26 december 2017 (Stelletje)

Het ontbijt geweldig.

7,6

Beoordeling door J Bakker uit Breda, op 23 december 2017 (Stelletje)

Gezellige sfeer. Even genieten met ze twee zonder kids, ook wel eens fijn.

Tip! Mill is een leuk dorpje.

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 december 2017 (Stelletje)

Dat het tegenover de Wellnessboot was.

Veel geluiden dringen door vanaf de gang. Niet vanaf buiten.

Tip! Wellnessboot en mooie omgeving om te wandelen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 3 december 2017 (Gezin)

Heerlijk ontspannen in een fijne omgeving.

Prijzen.

Tip! Alleen op de saunaboot geweest.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 november 2017 (Stelletje)

Combinatie met Wellness.

Akelige trap vanuit parkeergarage niet te doen op hakken. Hotel schoon maar sobere kamers.

Tip! Het is goed eten bij Café Libre en Café het Centrum in Mill. Mooie steden in de omgeving; Nijmegen, ‘s Hertogenbosch etc.

7

Beoordeling door M.P. Adriani uit Wateringen, op 29 oktober 2017 (Groep)

De Wellnessboot, zo heerlijk en zo dichtbij het hotel.

De ruimte bij het ontbijtbuffet is erg smal, vooral als het druk is.

Tip! Shoppen in Nijmegen, top, erg leuke stad!

8,2

Beoordeling door Y Mater uit zoetermeer, op 22 oktober 2017 (Groep)

8

Beoordeling door C Struiksma uit Kampen, op 5 oktober 2017 (Stelletje)

De sauna.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 oktober 2017 (Groep)

Leuke ruimte voor het ontbijt.

Kamers zeer gedateerd smoezelig.

5,6

Beoordeling door JI Eikelboom uit Dwingeloo, op 3 oktober 2017 (Groep)

Het restaurant/eetcafé.

Geen mooi hotel. Ongezellig en sterk verouderd. Sauna was heel druk. Hotel was wel schoon.

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 september 2017 (Gezin)

De combinatie met de wellness boot!

8

Beoordeling door M van der Ley uit Zwolle, op 6 augustus 2017 (Gezin)

De sauna vonden wij ook erg leuk.

6,8

Beoordeling door A van Meel uit oosterhout, op 21 juli 2017 (Stelletje)

Heerlijk ontspannen, lekker bed en een goed ontbijt.

De parkeergarage is erg krap.

7,6

Beoordeling door C Simonis uit Amsterdam, op 6 juli 2017 (Groep)

De combinatie wellness boot en hotel!

Het enige wat er in onze mening aan de kamer ontbrak was een waterkoker, waarmee het mogelijk om zelf nog even een kop thee of koffie te zetten.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 juni 2017 (Groep)

Heerlijk relaxed. Mooie locatie.

Tip! Lekker de wellness. Leuke fietstocht.

9

Beoordeling door G.P.J. van Daalen uit Naaldwijk, op 15 juni 2017 (Groep)

De vriendelijke mensen in de horeca en de vele sportmogelijkheden.

Mijn kant van het bed lag niet lekker.

Tip! Grand café t Centrum: lekker eten voor een mooie prijs. Zooparc Overloon: lijkt een klein park maar is geweldig mooi ingericht met een fantastische looproute.

8,8

Beoordeling door J de Ruyter uit Assendelft, op 26 april 2017 (Groep)

Geweldig weekend gehad in hotel Fitland Mill, we kregen een luxe kamer, wat een leuke verassing, we hebben ontzettend genoten van de wellnesboot. Het vriendelijke personeel op de boot en in het hotel, het heerlijke ontbijt, de gaaf ingerichte bar! Dikke aanrader dus!

Tip! Vriendelijke omgeving, met als grote aanrader het mooie Nijmegen, de beeldentuin in Cuijk, het historische Grave en lieflijke dorpjes!

10

Beoordeling door Anoniem, op 16 april 2017 (Groep)

Het hotel is goed bereikbaar met openbaar vervoer. De wellness is top. Lunch op de wellness boot was heerlijk.

Het niveauverschil in het hotel. Een van mijn vrienden is slecht ter been. We hadden een kamer op de 2e etage en er zijn meerdere kleine trappen. We hadden in eerste instantie via u een luxe comfort kamer voor 3 personen (volwassenen) gereserveerd. En ondanks upgrade naar een superior room, was naast het 3e bed, alle andere zaken zoals flessen water, glazen, bekers, shampoo etc. op de kamer gericht op 2 personen.

Tip! De wellness is top.

6

Beoordeling door W W feenstra uit Zwartsluis, op 5 april 2017 (Stelletje)

Het relaxte, heerlijk, iedereen leek geduld te hebben.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 maart 2017 (Stelletje)

De combinatie met de Welnessboot is ideaal.

Tip! Mooie landelijke omgeving maar ook de fantastische stad Nijmegen is dichtbij voor een dagje shoppen en/of cultuur.

8

Beoordeling door JA Kamermans uit Oost-Souburg, op 8 maart 2017 (Gezin)

7,8

Beoordeling door J.M van Espen uit Axel, op 5 maart 2017 (Stelletje)

De Wellnessboot was leuk.

De tweepersoons boxspring was slecht. Wij hadden voor een tweepersoons bed gekozen, waarvan 2 losse toppers steeds uit elkaar schoven.

8,4

Beoordeling door JJ van Dijke uit THOLEN, op 4 maart 2017 (Stelletje)

10

Beoordeling door J.A. Kramp uit Amsterdam, op 2 maart 2017 (Gezin)

Mooie ervaring zo'n wellnessboot.

Tip! Sporten in combinatie met wellness vond ik helemaal top. Dank je wel!

8,5

Beoordeling door AMCG Vervoort uit EINDHOVEN, op 1 maart 2017 (Stelletje)

Dagje wellnessboot, geweldig.

De bedden waren zacht, dus pijn in onze rug maar receptioniste deed haar best voor een andere kamer. Helaas niet gelukt.

Tip! Wellnessboot, geweldig. Een echte aanrader. Massage bij geboekt, ook top!!!!

8

Beoordeling door R Saiedie uit Rotterdam, op 28 februari 2017 (Gezin)

Leuke plaats. Goede medewerkers en service.

De doucheruimte met schimmel.

Tip! Mooie omgeving.

7,8

Beoordeling door PETER Boks uit ALKMAAR, op 21 februari 2017 (Stelletje)

Afstand tot wellness.

Lift kapot. Dit bleek bij informatie al heel lang. Duur restaurant. De wellnessboot is wel eens aan een update toe.

Tip! Leuk en goedkoop restaurant in het dorp Mill. Grand.cafe Centrum.

7,6

Beoordeling door A.L.M.J. de Boer uit Ede, op 15 februari 2017 (Gezin)

Dat het heerlijk dichtbij de Wellnessboot ligt zodat je alleen maar hoeft over te steken. Het ontbijt is subliem!! Kamer prima op orde: alles aanwezig wat nodig is.

De lift functioneerde niet, geen automatische hulp om bagage mee naar boven te tillen. Bitterballen (die bij arrangement hoorde) konden alleen in hotel en niet op Wellnessboot, jammer. De kwaliteit van de tv-beelden op de kamer is abominabel slecht voor een Nederlands hotel.

8

Beoordeling door Anoniem, op 14 februari 2017 (Stelletje)

Leuk dagje uit.

Beetje gedateerd, spinrag aan het plafond.

Tip! Wellnessboot, leuk, sportlocatie naast het hotel prima.

7,4

Beoordeling door MMPG Dekkers Waale uit Steensel, op 10 februari 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel, goed verzorgd weekend.

Tip! Heerlijk dagje sauna. Mooie omgeving om te wandelen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 januari 2017 (Stelletje)

De Wellnessboot.

Betalen voor het parkeren, indien je gebruik maakt van de Wellnessboot betaal je geen parkeerkosten. Kamer gedateerd, tv zenders niet duidelijk.

Tip! We hebben lekker gewandeld.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 januari 2017 (Gezin)

8

Beoordeling door HENDRIKA De la Rivière uit Gentbrugge, op 12 januari 2017 (Stelletje)

De vriendelijkheid en de goede hygiene!

Tip! Wellnessboot was een super ervaring!

9,8

Beoordeling door R de Vries uit landgraaf, op 9 januari 2017 (Stelletje)

De sauna was wel goed, onderhoud daarvan minder. Behang hangt los.

Dat mijn vrouw zich 's avonds ging wassen en helemaal nat was. De kraan spetterde alle kanten op. Het was ook nog eens een invalide kamer.

Tip! Mooie omgeving.

6,4

Beoordeling door RIM Antheunisse uit wasik, op 8 januari 2017 (Gezin)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 januari 2017 (Gezin)

Netjes en schoon. Fijne kamer en vriendelijk personeel. Faciliteiten zijn geweldig.

Er is weinig te doen op loopafstand, buiten de Wellnessboot en het hotel.

Tip! Nijmegen is dichtbij, de route binnendoor via Grave en Malden is ook nog leuk om te rijden!

8,3

Beoordeling door J G M FUHLER uit Lisse, op 1 januari 2017 (Gezin)

Wij hadden een goede kamer.

De kranen van de douche en wastafel waren aangekalkt, waardoor het water niet goed uit de kranen kwam.

Tip! Een leuke omgeving met de boot op de achtergrond.

6,5

Beoordeling door C Mulder uit Leerdam, op 30 december 2016 (Stelletje)

Ruime kamer en vriendelijk personeel.

8

Beoordeling door DANIEL AA Lecluse uit Messelbroek, op 22 december 2016 (Stelletje)

De Wellnessboot vlakbij het hotel.

8,6

Beoordeling door SMH Mevissen uit Amsterdam, op 7 december 2016 (Gezin)

Het ontbijt was super, heel uitgebreid en genoeg aanwezig.

Dat de afstandsbediening van de tv niet overeen kwam met de tv waardoor hij het niet deed. Als je bij kamer 133 op de wc gaat zitten maakt die een geluid of hij ieder moment van de muur kan breken.

Tip! Jammer dat het verplicht werd voor het parkeren 5 euro te betalen. Je krijgt niet de keus of je er gebruik van wilt maken.

7,2

Beoordeling door JOS Kennis uit Haacht, op 5 december 2016 (Stelletje)

Ruime verzorgde kamer, heerlijk ontbijt en in het restaurant Des Werelds eindeloos genoten .

De lift is aan renovatie toe.

Tip! Prachtig fietsen en wandelen en genieten op de Wellnessboot.

10

Beoordeling door A Schoemans uit Bilzen, op 30 november 2016 (Groep)

Heerlijke wellness, lekker ontbijt.

De kwaliteit van het hoofdmenu liet wat te wensen over. Het voorgerecht was wel lekker. Jammer dat er geen koelkastje in de kamer was. Het was heel fijn een flesje wijn te krijgen bij aankomst, maar het kon niet koel gehouden worden.

Tip! Mill heeft niet echt iets te bieden, maar de wandeling langs het water en doorheen het veld was wel leuk. (kort, maar leuk, jammer dat Mill centrum niet echt iets te bieden heeft (ofwel hebben we 't niet gevonden)

7,2

Beoordeling door F.C. Veen uit Den Helder, op 18 november 2016 (Gezin)

Locatie en de Wellnessboot.

De verwarming was koud.

Tip! Wellnessboot fijn.

7,3

Beoordeling door ANGELIQUE Va laaren uit Vleuten, op 15 november 2016 (Groep)

Voor de 4e keer geweest. We genieten er elke keer weer van.

Er zijn een aantal sauna gebruiken die wel wat verbeterd kunnen worden.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2016 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 november 2016 (Groep)

Dat het hotel en de saunaboot op 1 terrein staan. Je loopt er s' morgens zo heen.

Tip! In het plaatje Mill is niets te beleven.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 november 2016 (Groep)

Alles bij elkaar, de Wellnessboot.

Onze kamer was niet gedaan de volgende dag. Nu maakte het niet uit, aangezien we er maar 1 weekend waren. Maar ik stond versteld dat het bed niet opgemaakt was, toen we 's avonds weer op de kamer kwamen.

Tip! Perfect, voor een weekend Wellness en shoppen in Nijmegen.

7,7

Beoordeling door AP Waldram uit Breukelen, op 24 oktober 2016 (Gezin)

Kregen een upgrade naar een mooie kamer.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 oktober 2016 (Gezin)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 september 2016 (Groep)

Het hotel is lekker rustig en de medewerkers erg vriendelijk.

Een scheef bed, waar goed op is ingespeeld en de entree naar het hotel is niet sfeervol.

Tip! Leuke wandelingen in de buurt, ook op te vragen bij de receptie. Het hotel is een goed 3 sterren hotel, 4 sterren is overdreven en zou je iets meer luxe bij verwachten.

7,2

Beoordeling door DANIEL AA Lecluse uit Messelbroek, op 28 september 2016 (Gezin)

Hotel vlak bij saunacomplex.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 september 2016 (Stelletje)

Mooie omgeving, leuk fietsgebied, mooie wellness.

7,8

Beoordeling door I JK Vd Velde uit Terneuzen, op 22 september 2016 (Gezin)

Genieten in de Wellnessboot.

8,2

Beoordeling door CJ Van den Bogaard uit Waalwijk, op 22 september 2016 (Gezin)

De sauna lekker dichtbij en het aardige personeel.

Het hotel aan de buitenkant heeft weinig uitstraling, de kamer die we het eerst kregen keek uit op een plat dak met apparatuur en buizen. Er zat ook luchtafvoer bij die zo veel herrie maakten dat wij meteen een andere kamer zijn gaan vragen, dit lukte gelukkig.

Tip! Leuke omgeving om te fietsen.

7

Beoordeling door DOMINIQUE Dheere uit zeveneken, op 1 september 2016 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel.

Weinig keuze in restaurant om te eten.

Tip! Zeer goede sauna.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 augustus 2016 (Stelletje)

Gemak van het van de kamer in het hotel naar de wellnessboot lopen. Goed en uitgebreid ontbijt. Zeer prettige bediening in de avond in het inpandige grand Cafe London. We wilden namelijk graag iets simpels eten, dat niet op de kaart stond, maar dit werd vriendelijk geregeld. Door korte afstand hotel/wellnessboot ideaal om goed uit te rusten.

Warme kamer, ramen konden we niet open houden wegens de muggen.

Tip! Gewoon, de ideale wellness/hotel-combinatie.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 juli 2016 (Stelletje)

Saunaboot, eten bij restaurant Des Werelds, mooie omgeving om te fietsen.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 25 juli 2016 (Stelletje)

Dicht bij de sauna.

Erg warm op de kamer.

7

Beoordeling door Anoniem, op 6 juni 2016 (Stelletje)

Er was veel te doen, bijna te veel voor 2 nachten. De Wellnessboot was heerlijk. Het personeel was vriendelijk en het drie gangen diner was heerlijk.

Het ontbijt was aan de karige kant voor iemand die een aangepast dieet heeft. Er was bv geen sojamelk oid. De menukaart op de Wellnessboot was zeer karig. Het was een Mexicaanse kaart met weinig variatie, kleine porties en ontzettend duur. Gelukkig konden we tussendoor van de boot af om even ergens anders te lunchen en dineren. Wel jammer, want lekker eten hoort bij de ervaring.

7

Beoordeling door JJR van der Goot uit Maasbracht, op 30 mei 2016 (Stelletje)

Combi fijn hotel, ontbijt en sauna.

8,8

Beoordeling door FRANS Vos uit Mol, op 25 april 2016 (Stelletje)

De Wellnessboot en het uitstekende verrassing diner in het restaurant des werelds.

De badkamer.

Tip! Prachtige groene wandel omgeving.

8,6

Beoordeling door K Stoffels uit Helmond, op 15 april 2016 (Stelletje)

De Wellnessboot.

De slechte douche. Er kwam een kleine, zwakke straal water uit. Wat het een uitdaging maakt om je haren te kunnen wassen.

6,6

Beoordeling door RR Postma uit Bodegraven, op 8 april 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door R Krabbe uit enschede, op 8 april 2016 (Groep)

Het all inclusive arragement in de sauna. Hele dag eten en drinken voor € 39,- euro. Ook de opbouw in een boot vorm. Erg leuk.

Een bar medewerkster (in de sauna) die misschien haar dag niet had. Geen lachje gezien. Toch jammer, voor ons is het een dagje uit.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 maart 2016 (Individueel)

9,3

Beoordeling door L.M. van Velzen uit Oss, op 16 maart 2016 (Gezin)

De combinatie wellnessboot - hotel. Tevens de zeer vriendelijke dame achter de receptie.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2016 (Gezin)

Prachtige Wellnessboot, goed onderhouden, perfecte avondmaaltijd in restaurant des werelds, en een prima ontbijt.

Kleine badkamer, slecht werkende lift, een enquête die je via het hotel online kon invullen en daar consumpties en bonbons voor kon krijgen, maar dit niet aan ons werd medegedeeld, terwijl we nog vroegen of er enquêteformulieren waren.

Tip! Leuk dat je kunt midgetgolfen, en mooie natuuromgeving met overblijfselen uit WO2 en molen.

8,2

Beoordeling door MHA Kraaijvanger uit Hapert, op 16 maart 2016 (Stelletje)

Fijne kamer, rustig hotel, behulpzaam personeel en erg goede en snelle schoonmakers.

Het kraantje bij de wasbak heeft weinig kracht, kunt er amper je tandenborstel nee schoonspoelen. Daarna loopt het water erg moeilijk erg. En het water uit de douche loopt zo richting de wastafel i.p.v. het afvoerputje. Wordt niet tegen gehouden door een randje of iets dergelijks

Tip! Erg fijn dat we wandelroutes kregen bij de receptie. Erg mooie wandeling langs de kazematten gemaakt en langs andere oorlogsherinneringen. Ook fijn dat je zo bij de Wellnessboot bent.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2016 (Groep)

Het was gewoon prima in orde. Ruime kamer (we waren met z'n drieën), goed ontbijt.

Tip! Wij zijn de omgeving niet in geweest. Alleen naar de Wellnessboot geweest. Dat was ook goed vertoeven.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 maart 2016 (Stelletje)

Onze kamer was bij aankomst om 11.30 uur al beschikbaar om onze spullen neer te zetten voordat wij naar de sauna gingen.

Tip! Ideaal in combinatie met een bezoek aan de welnessboot deze ligt om de hoek.

7,8

Beoordeling door C.M.G. Selder uit Roermond, op 10 maart 2016 (Groep)

Het vriendelijke ontvangst.

Tip! Met de Wellnessboot in Mill, is een ideale combinatie.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 8 maart 2016 (Stelletje)

Mooie kamer, lekker ruim en goed bed.

Locatie hotel aan parkeerplaats/grote parkeergarage lelijk!

6,6

Beoordeling door H Garming uit Dalen, op 4 maart 2016 (Stelletje)

De combinatie van wellness en sporten, vlakbij elkaar.

Hotel en kamer wat verouderd, geur ook wat muffig. Tip, in elk geval verven in kleuren van deze tijd.

7,8

Beoordeling door MARIA Van Bouwel uit Lichtaart, op 29 februari 2016 (Groep)

Alles.

8,8

Beoordeling door J.J.M. Schreibers uit Voerendaal, op 10 februari 2016 (Stelletje)

Een mooie kamer, vlakbij de Wellnessboot een pre. Ontbijt zeer goed en vriendelijk personeel.

8,4

Beoordeling door MAJ Rossen uit Nijmegen, op 10 februari 2016 (Gezin)

Alles.

Dat er geen bad in de badkamer was, alleen douche.

Tip! We zijn niet weggeweest.

7,8

Beoordeling door CWM van der Laan uit Doetinchem, op 2 februari 2016 (Stelletje)

Alles was perfect!

9

Beoordeling door Anoniem, op 28 januari 2016 (Stelletje)

Mooi hotel en leuk te combineren met de Wellnessboot of een dagje Nijmegen.

8,2

Beoordeling door C de Oude uit Capelle aan den IJssel, op 27 januari 2016 (Gezin)

Dat ik heerlijk een dagje kon ontspannen.

Het was heel erg druk.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 januari 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door AJ Heijne uit Oosterhout, op 14 januari 2016 (Stelletje)

Prima kamers, heerlijk ontbijt. Geweldige locatie naast de welnessboot.

10

Beoordeling door J Schagen uit Alkmaar, op 13 januari 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door P.J.G. Arink uit Twisk, op 12 januari 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door AJ Szmilko uit dordrecht, op 6 januari 2016 (Groep)

7,6

Beoordeling door LINDA Vermeer uit mol, op 2 januari 2016 (Stelletje)

Alles is op loopafstand.

De lift werkte niet. Het matras was doorgezakt. Ik heb het ook gemeld aan de balie en hoop dat deze vervangen wordt.

7,5

Beoordeling door B Versteeg uit Papendrecht, op 1 januari 2016 (Stelletje)

Na een dagje genoten te hebben op Wellnessboot was het verblijf in het hotel ontzettend relaxed. De upgrade voor een luxere kamer was erg fijn, mooie kamer!

Tip! De Wellnessboot is echt genieten, heerlijke sauna! Op de dag dat wij er waren was het volgeboekt maar dat hebben we niet als vervelend ervaren. Er is ruimte genoeg ook als het vol is. Dagje winkelen in Nijmegen is een aanrader.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 december 2015 (Gezin)

Alles!

8,8

Beoordeling door G Durkstra uit Groningen, op 29 december 2015 (Gezin)

De combinatie met toegang tot de wellnessboot. Het eten in het restaurant was ook goed. Het bed was lekker zacht en lag goed.

Er was wat weinig douchegel en shampoo voor twee personen. De kitrand in de douche op kamer 219 is aan vernieuwing toe.

Tip! De wellnessboot is erg gaaf, fijne sfeer, mooie uitstraling en vriendelijk personeel.

7,4

Beoordeling door MICH Peetroons uit hoboken, op 27 december 2015 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 december 2015 (Stelletje)

Sauna en wellness op de wellnessboot, prachtig!!!

8,4

Beoordeling door MCT Dekkers uit Eindhoven, op 24 december 2015 (Stelletje)

Ruime kamer, uitgebreid ontbijt. Goede bediening.

Te warme kamers. Gezoete melk voor de cappuccino. Ongemakkelijke stoelen in het ontbijt gedeelte. Onduidelijk voor ons het uitrijden met de auto. Bijzondere lift waarvan je de knop moest blijven vasthouden. De ongelijke vloeren.

Tip! De wellnessboot, we hebben het daar geweldig naar onze zin gehad. Lekkere koffie in het theater gedronken en door het dorpje gewandeld.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 december 2015 (Stelletje)

We hebben het gecombineerd met de Wellnessboot en dit is aan te bevelen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 november 2015 (Stelletje)

De Wellnessboot.

8

Beoordeling door FDM Hoogmoet uit Valkenswaard, op 24 november 2015 (Stelletje)

Het was een heel fijn verblijf. Luxe hotel met alle faciliteiten. Ook de combinatie met de wellnesboot was heerlijk.

8,4

Beoordeling door M. Vijftigschild uit Honselersdijk, op 18 november 2015 (Stelletje)

Combinatie met de Wellnessboot was fijn.

Vond de hygiëne in de kamer minder, vooral bij de douche, erg smoezelig.

7,2

Beoordeling door H Bruijs uit Eindhoven, op 18 november 2015 (Gezin)

De lift mag wel sneller.

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 november 2015 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 november 2015 (Stelletje)

Dichtbij de Wellnessboot waar wij verbleven.

N.v.t.

Tip! De Wellnessboot.

7,4

Beoordeling door HANS De Bie uit Ekeren, op 8 november 2015 (Stelletje)

De combinatie de Wellness Boot en hotel. Een mooi verzorgd ontbijtbuffet. Mill is een klein gezellig dorpje.

Kamers eenvoudig ingericht. Koffie of thee op de gang, maar slechts tot 17:00 uur. Een koffie-thee set op de kamer mag wel. Er hing een rare muffe geur in de gangen.

Tip! Mill is een leuk dorpje. Grand Café 't Centrum is een echte aanrader om iets te eten. Vriendelijke hulpvaardige bediening en lekker eten.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 november 2015 (Stelletje)

Prachtige ambiance, vriendelijke ontvangst, ruime gezellige kamer.

Er werd ons verteld dat het ontbijt tot 10.30 was, om 10.10 bleek het al voorbij te zijn. Bleek vaker voor te komen dat de dames bij de receptie de verkeerde tijden doorgaven. Gelukkig kregen we van een zeer vriendelijke dame een uitgebreid ontbijt! Waarvoor dank!

6

Beoordeling door Anoniem, op 1 november 2015 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 31 oktober 2015 (Gezin)

Een heerlijk hotel met enorme grote kamers.

Tip! Ideaal zo dichtbij de sauna.

9

Beoordeling door J Kalter uit Zaandam, op 25 oktober 2015 (Stelletje)

Faciliteiten.

De (hoge) temperatuur op de kamer.

Tip! Prima fietsomgeving.

8,7

Beoordeling door A Bal uit De Lutte, op 23 oktober 2015 (Stelletje)

Dichtbij Wellnessboot. Restaurant de Wereld had een leuk menuconcept. Het bed was goed.

De kamer was erg ongezellig. Dit komt mede door de verlichting, je kon kiezen tussen 6 lichtspots aan het plafond of 2 miezerige bedlampjes (eenzelfde lampje boven het bureau was stuk). Verder was de kluis defect, er was geen Ned. 1, 2 en 3 op de televisie en de lift was ook al stuk (fijn als je knieproblemen hebt). Er was geen koelkastje. Al met al geen kamer voor een romantisch weekendje.

Tip! Bezoek aan de Wellnessboot was heerlijk.

6,2

Beoordeling door EFM Verbunt uit Helmond, op 22 oktober 2015 (Stelletje)

De combinatie van sauna en overnachting, niet meer rijden naar je hotel.

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 oktober 2015 (Gezin)

Net hotel, prima verblijf.

Koud in de kamer. Thermostaat lijkt niet te werken. Geen luchtroosters in de ramen, dus lucht voelde erg bedompt aan.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 oktober 2015 (Stelletje)

Combinatie met de Wellnessboot op loopafstand.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 oktober 2015 (Gezin)

Het ontbijt en de rust.

Tip! Heerlijk genoten op de Wellnessboot en mooie wandelingen in de natuur kunnen maken.

7

Beoordeling door N.M. ten Vergert uit Enschede, op 14 oktober 2015 (Groep)

Heerlijk geslapen op kamer 111. Prachtige kamer. Echter wat ik minder vond was dat er een glazen schuifdeur (melkglas) voor het toilet was. Dit gaf niet echt een privé situatie. Verder 2 heerlijke dagen op de Wellnessboot gehad. Het concept eindeloos genieten (in het hotel) was echt super. Heerlijk eten van de kaart onbeperkt en goed. Heb al een aantal mensen dit hotel met Wellnessboot aanbevolen en ik kom zeker zelf nog eens terug.

De glazen schuifdeur voor het toilet.

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 oktober 2015 (Stelletje)

Hotel en saunaboot was leuk. Eten in restaurant was lekker.

Koffie en thee faciliteiten waren niet op de kamer maar op de gang. Helaas maar tot 5 uur beschikbaar waardoor je s' avonds geen kopje thee op je kamer kan drinken.

Tip! De Wellnessboot is prettig.

7

Beoordeling door SONJA Darcon uit Niel, op 4 oktober 2015 (Stelletje)

Tip! Leve de wellnessboot. Leuk stadje of dorpje. Dicht bij Eindhoven.

9

Beoordeling door E.A.E. Vissers uit VELDHOVEN, op 4 oktober 2015 (Stelletje)

Dichtbij sauna, goede bedden, heerlijk ontbijt en vriendelijk personeel.

Geen bad, koffie/thee op kamer misten we (koffieautomaat op gang maar tot bepaalde tijd bruikbaar en was heel vies).

Tip! De saunaboot is geweldig!

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 augustus 2015 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 augustus 2015 (Gezin)

Alles beviel prima!

8,5

Beoordeling door WJJM Teeuwen uit Maasbree, op 11 augustus 2015 (Stelletje)

Wellnessboot en fietsen.

Tip! Fietsen richting Grave en vandaar uit langs de Maas naar Boxmeer. En wandelen langs de bunkers.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 augustus 2015 (Groep)

De combinatie met de Wellnessboot.

7,8

Beoordeling door BART van Beylen uit Retie, op 27 juli 2015 (Stelletje)

Alles, de wellness, eindeloos genieten en zelfs het ontbijt.

9

Beoordeling door S. Weiss uit Elsloo, op 14 juli 2015 (Groep)

De wellnessboot

7,4

Beoordeling door J Heesmans uit Deurne, op 8 juli 2015 (Stelletje)

Het arrangement, met de Wellnessboot.

Tip! De Wellnessboot is super!

8,8

Beoordeling door M.B. van der Velden uit Vlaardingen, op 2 juli 2015 (Stelletje)

De sauna.

Erg oude rafelige handdoeken.

8,4

Beoordeling door MHJ Schellen uit Eindhoven, op 24 juni 2015 (Gezin)

Dat de sauna en de wellness zo lekker dicht bij elkaar liggen.

Tip! Stadje Grave in de buurt is gezellig! Ook prachtige wandelingen gemaakt in Mill.

9

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2015 (Gezin)

Erg grote kamer!!!

De kamer was erg groot, maar om het nu een deluxe kamer te noemen, nee. Behalve de grootte van de kamer was het verder een standaard kamer. Bij terug komst in het hotel dachten wij nog een kopje koffie op de kamer te drinken, maar helaas het koffieapparaat was afgesloten en bleek dat deze maar tot 17:00 gebruikt kon worden.

Tip! Erg leuk en lekker gegeten bij de heksenboom in sint anthonis

8

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2015 (Gezin)

Heerlijke sauna, heel vriendelijk personeel.

Hotel niet heel sfeervol

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 juni 2015 (Gezin)

8

Beoordeling door C.H.A. van Baalen uit 's-Gravenzande, op 30 mei 2015 (Gezin)

Leuke lokatie prachtige welness en hele aardige mensen

De airco bleef loeien was kapot maar verder was alles prima

Tip! Prachtige welness maar daar kwamen we voor

8

Beoordeling door A Van Corven uit Tilburg, op 27 mei 2015 (Stelletje)

Heerlijk ontbijt en suuuper locatie t.o.v. de sauna!

De inrichting van de kamer is opzich prima maar weinig romantisch

Tip! Saunaboot is super en er ligt een mooi pad nabij om hard te lopen

8

Beoordeling door J L Luijmes uit Dinxperlo, op 26 mei 2015 (Stelletje)

prima sauna

uitzicht vanaf de kamer

Tip! omgeving is prima, alleen zijn er weinig activiteiten.

8,6

Beoordeling door J Torenstra uit nieuwegein, op 26 mei 2015 (Stelletje)

alles maar vooral dat wi zo van het hotel naar de sauna konden

Tip! omgeving was mooi om te fietsen alleen het stadje stelde niets voor

9

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

We waren er speciaal voor de saunaboot, die was super. De kamer/het hotel vonden we niet bijzonder. Wel ruime kamer

Kamer was koud en moeilijk aangenaam te krijgen

Tip! Saunaboot, toppertje

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 20 mei 2015 (Groep)

heerlijke combi met de saunaboot

dat we in het weekend met openbaar vervoer niet meer bij het hotel wegkwamen.....

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Nieuwe kamer en prachtige douche

Tip! Sauna was heel leuk

7,6

Beoordeling door ROBERT Van der Velde - Darcon uit Niel, op 18 mei 2015 (Stelletje)

8

Beoordeling door CM Stalder uit Kleve, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Het wellnessboot - super als altijd!

8,8