Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant Carlton

Fletcher Hotel-Restaurant Carlton  

Fletcher Hotel-Restaurant Carlton

Hotel - Naaldwijk

Fletcher Hotel-Restaurant Carlton is een sfeervol 4-sterren hotel, gelegen in het plaatsje Naaldwijk. Vlakbij het hotel vind je het strand van Kijkduin. Het hotel ligt tussen de steden Den Haag en Rotterdam, nabij de historische stad Delft. Ook niet ver van de gezellige boulevard van Scheveningen, met de bekende Pier van Scheveningen. Door de centrale ligging is het hotel eenvoudig... meer info
vanaf 47 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

275 beoordelingen 7.5

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Naaldwijk incl. diner

2 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Naaldwijk

1 nacht v.a. € 47,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Naaldwijk

2 nachten v.a. € 95,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door H van den Bos uit Almelo, op 8 juli 2019 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door H Jansen uit Amstelhoek, op 30 juni 2019 (Groep)

8

Beoordeling door MC Van de Berg uit Heesch, op 9 maart 2019 (Stelletje)

Het was allemaal leuk en goed.

Minder was de autoweg langs het hotel best wel gehorig.

Tip! Strand en Naaldwijk had een mooi winkel centrum.

7,2

Beoordeling door H.A. van Gorcom uit Amersfoort, op 1 juli 2019 (Stelletje)

Fijn hotel, goede ligging kan vanuit het hotel diverse fietstochten maken op redelijke afstanden, bv. Hoek van Holland, Delft, kassenroute etc.

De bewegwijzering naar het hotel, vooral in Naaldwijk. Veel nieuwe wegen, vooral richting Delft, door hotel geleverde fietsroute niet actueel.

Tip! Hoek van Holland en dan de wandelboulevard. Delft, mooie stad. verrassende omgeving, zeker door de vele kassen.

9,2

Beoordeling door SML Theuns uit Bergen op Zoom, op 29 juni 2019 (Stelletje)

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 juni 2019 (Groep)

Het prachtige weer en het vriendelijke personeel.

Kamers waren niet schoon.

6,3

Beoordeling door J.M Visser uit Ugchelen, op 27 februari 2019 (Gezin)

Het bijzonder vriendelijke personeel. Charlotte, Maus met zijn vrolijkheid en stagiair Kick met zijn onvermoeibare inzet, maakten het weekend compleet.

Tip! Delft, een prachtige stad.

8,8

Beoordeling door P van der Stoel uit Leersum, op 2 februari 2019 (Stelletje)

Leuk om terug te zijn in de plaats waar ik 60 jaar geleden werkte.

Lange wachttijd voor het beperkte gratis diner.

Tip! Een glazen stad met een historisch centrum. Het Heilige Geest hofje.

8

Beoordeling door Anoniem, op 29 december 2018 (Stelletje)

Uitzicht op een drukke verkeersweg en verkeerslichten.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 december 2018 (Gezin)

Het rijden door de glazenstad.

Het diner was wel erg pover. Een flesje kraanwater heel erg duur.

7,2

Beoordeling door R.J. de Vries uit Bergen op Zoom, op 14 november 2018 (Stelletje)

9

Beoordeling door Anoniem, op 8 november 2018 (Stelletje)

Goed hotel, mooi op fietsafstand van Den Haag.

9,4

Beoordeling door C.J.W. Bomhof uit Apeldoorn, op 8 november 2018 (Gezin)

Heerlijk rustig, mooie omgeving.

Het drukke verkeer, al je gewend bent met open raam te slapen.

Tip! Het Westland museum, indrukwekkend zoals 't vroeger was.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 november 2018 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 november 2018 (Gezin)

Gezellig hotel.

Tip! We hebben in de omgeving gefietst, naar Den Haag, mooie omgeving.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 november 2018 (Stelletje)

Centraal in het Westland, dus dicht bij het strand en 3 grote steden.

Te dicht bij een drukke verkeersader.

Tip! Het strand van Monster.

7,6

Beoordeling door JAN Oudshoorn uit Bloemendaal, op 6 november 2018 (Stelletje)

Prima locatie en vriendelijke bediening. Alleen de aanrijroute waren op een aantal plaatsen veranderd door weg werkzaamheden maar daar kan de het hotel weinig aan doen. Voor fietsers (zoals wij) waren er veel mogelijkheden in de directe omgeving.

Tip! Maassluis is mooi. Schipluiden ook. en de Vlietlanden zijn leuk om doorheen te fietsen. Gelukkig hadden we ook buitengewoon gunstig en mooi weer.

6,2

Beoordeling door CH van Kouwen uit Nieuwegein, op 4 november 2018 (Groep)

Dat het probleem de zelfde dag werd opgelost. Goede bedden.

Dat de gordijnen stuk waren. Stofnesten in de kamer.

Tip! Leuk stadje Naaldwijk en dicht bij de zee. 8 Km en je zit in Hoek van Holland.

7

Beoordeling door C. Kerssens uit Boxtel, op 4 november 2018 (Gezin)

Prettig en hulpvaardig personeel.

Gordijnen hingen soms los van de rail.

Tip! Niemand in ons gezelschap vond de koffie echt lekker. Misschien ander merk koffie of koffiekannen met filter koffie bij het ontbijt?

6,8

Beoordeling door WJ Kip uit Escharen, op 4 november 2018 (Gezin)

Overnachtingsplek nodig.

De snelweg, moest met raam dicht op kamer verblijven! En de dekbedden waren veel te dik!

6,6

Beoordeling door W.A.M.J. van de Wetering uit Boxtel, op 2 november 2018 (Stelletje)

Goed, verzorgd en vriendelijk.

De liften niet schoon tegenover de rest, onbegrijpelijk.

Tip! Wij zijn met de fiets naar Scheveningen geweest erg mooi en naar Delft geweest.

7,8

Beoordeling door R.H.G. Bake uit Almelo, op 15 oktober 2018 (Gezin)

7

Beoordeling door T van Doorn uit Veghel, op 10 oktober 2018 (Stelletje)

Leuke locatie, vlakbij grote steden. Uitstekend avond eten.

Kamer was minder.

Tip! Duinen en zee.

6,2

Beoordeling door J.E. Vogel- van Toren uit Soest, op 10 oktober 2018 (Gezin)

Keurig schone kamer en een perfect ontbijt en diner.

Doet een beetje ouwbollig aan.

Tip! Alleen maar kassen in de omgeving en het hele wegennet waren ze aan het veranderen, waardoor er zeer slechte weg aanwijzingen waren.

7

Beoordeling door J.M. de Ridder uit Beuningen, op 8 oktober 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 23 augustus 2018 (Stelletje)

Personeel was vriendelijk. Er was voldoende parkeergelegenheid.

Het meubilair is eigenlijk aan vervanging toe, zag er oud uit.

Tip! Het centrum van Naaldwijk is leuk. In de omgeving kun je mooi fietsen en ook het strand is dichtbij.

7,2

Beoordeling door L.W. Mentink uit Raalte, op 23 augustus 2018 (Stelletje)

Goede accommodatie, rustig hotel.

Druk verkeer.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 augustus 2018 (Gezin)

Heerlijk hotel, met personeelsleden die ervoor zorgen dat jij je extra welkom voelt!

Locatie lag verder weg dan gepland, auto was onmisbaar.

Tip! Strand Monster is een aanrader voor de rustzoekers!!

8,2

Beoordeling door T.F.H. Weller uit Cadier en Keer, op 22 augustus 2018 (Stelletje)

Het Westland en de kust. Den Haag en Delft goed per fiets bereikbaar.

7,4

Beoordeling door J. Pol uit Stadskanaal, op 21 augustus 2018 (Stelletje)

Door de duinen kunnen fietsen en de fietsverhuur in het hotel.

De douche was niet helemaal schoon en werkte niet goed.

Tip! De kassen, door de duinen fietsen naar Scheveningen.

6,8

Beoordeling door A Verweij uit Roden, op 20 augustus 2018 (Individueel)

Fietsen meenemen!

Tip! Lekker fietsen naar Hoek van Holland, daarna langs de kust en door de duinen fietsen, prachtig!

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2018 (Gezin)

Wij hebben genoten van de fietstochten.

door diverse weg omleidingen (opgebroken wegen), waren de knooppunten zeer moeilijk te volgen.

Tip! Een bezoek aan Delft was zeer de moeite waard. Ook fietsen over de zeedijken.

7,8

Beoordeling door R Kampschreur uit Westervoort, op 19 augustus 2018 (Gezin)

We vonden het diner het minst van alles. Het waren geen bijtgare groenten maar bijna rauwe. De kamer maakte een niet al te frisse indruk. Vloerbedekking,vitrage.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2018 (Gezin)

Prettige sfeer binnen het hotel. Prima verzorging van de kamer door het personeel.

Het drukke autoverkeer vlak langs het hotel is bijzonder storend. Een klein bedrag van bijv. € 0,50 voor gewoon leidingwater is acceptabel. Maar het is belachelijk dat ons voor dit kraanwater € 2,75 in rekening werd gebracht. Op kamer 115 werkt de mengkraan niet optimaal.

Tip! Den Haag!

6,6

Beoordeling door H.G. Barewijk uit Amsterdam, op 18 augustus 2018 (Stelletje)

Goed ontbijt en goed diner. Bushalte naar Den Haag dichtbij. Heel vriendelijk personeel.

Ligging hotel, te dicht bij de autoweg, ramen konden i.v.m. lawaai niet open. Mooie tuin om even te relaxen of te drinken echter geen (begroeide) geluidsmuur aanwezig dus wederom veel lawaai en zicht van (vracht)auto's.

Tip! Scheveningen en Kijkduin zijn aanraders.

7

Beoordeling door C.C. Melis-Meijers uit Utrecht, op 18 augustus 2018 (Stelletje)

Lekker gegeten, rustige kamer.

Tip! Heerlijke fietstochten gemaakt.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door HJ HARRIE Ketelaars uit veghel, op 17 augustus 2018 (Stelletje)

De omgeving.

De bedden waren te zacht (oud)!

Tip! Het Westland.

6,6

Beoordeling door D Kuiper uit Zwolle, op 17 augustus 2018 (Gezin)

De omgeving.

7

Beoordeling door A.F.J. Wilmink uit Mariaparochie, op 16 augustus 2018 (Stelletje)

Van daaruit kun je mooi fietsen in de omgeving.

Wij zaten daar met de hele warme dagen, als je een raam open zet had je veel verkeerslawaai.

Tip! Je van daaruit mooi fietsen naar de Rotterdamse haven of het strand.

7,4

Beoordeling door B. Luijpen uit Son, op 15 augustus 2018 (Stelletje)

Ontvangst was goed, bediening ook prima!

Hotel is verouderd vooral de kamers en de gang, eten was matig en lauw maar ik moet het wel plaatsen in de "prijs kwaliteit." verhouding, misschien arrangement duurder maken en iets meer keus in de menu's ontbijt was beter en uitgebreid genoeg, maar het brood was ook niet echt vers. Nogmaals voor de prijs was het niet verkeerd hoor!

Tip! Omgeving hotel niet bijzonder (industrieterrein) wél in de buurt van strand en Den Haag dus dat is prima.

5

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2018 (Groep)

Dichtbij strand en leuke steden.

Hotel gelegen op bedrijventerrein en aan de snelweg.

Tip! Delft en Hoek van Holland.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel in het hotel. Goede ligging wat betreft het maken van fietstochten of uitstapjes met de auto. Naaldwijk heeft een gezellig centrum.

De kamers zijn ruim, maar wel gedateerd. Vloerbedekking was niet echt schoon. Wel goede bedden.

Tip! Leuke fietstocht naar Den Haag en Scheveningen gemaakt!

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 augustus 2018 (Gezin)

Dat we een ventilator konden krijgen.

Geen afzuiging in de douche.

Tip! De omgeving is leuk. Veel stranden in de buurt en Naaldwijk is een leuke plaats.

8,4

Beoordeling door H. Paus uit Didam, op 13 augustus 2018 (Stelletje)

Dat we vanuit Naaldwijk zuid Holland hebben verkend.

Het etenl, ze vergaten ons steeds en het eten was niet gaar.

Tip! Den Haag.

6,8

Beoordeling door R.J.P. Hompes uit Weert, op 13 augustus 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door A. Cooijmans uit Sint-Michielsgestel, op 13 augustus 2018 (Stelletje)

Diner en leuk restaurant. Koffiezet-mogelijkheid op de kamer.

Veel geluidsoverlast van verkeer.

Tip! Veel mogelijkheden voor uitstapjes, b.v. stranden, Delft, Den Haag.

6,8

Beoordeling door N Swijghuizen uit Afferden, op 12 augustus 2018 (Gezin)

Kort bij de zee.

Dat het aan een drukke weg ligt, hebben slecht geslapen door verkeerslawaai.

Tip! De rondvaart naar de Maasvlakte was prachtig.

7,2

Beoordeling door D. Kalk uit Deventer, op 12 augustus 2018 (Gezin)

7,4

Beoordeling door CF Schepers uit Musselkanaal, op 11 augustus 2018 (Stelletje)

De locatie en de omgeving.

De tijd tussen de gangen, tijdens het diner, was niet correct de tussentijd duurde te lang naar onze mening.

Tip! Kijkduin is prima.

6,8

Beoordeling door AWL Heijmans uit s-Hertogenbosch, op 10 augustus 2018 (Stelletje)

Het gemoedelijke.

Het lawaai van het langskomen verkeer.

Tip! Prachtige omgeving met strand, duinen en kassen. Heerlijk om te fietsen.

7,8

Beoordeling door P.J. van Afferen uit Mook, op 10 augustus 2018 (Stelletje)

Prima kamer. Vriendelijk personeel. Mooi hotel.

Kamer gelegen aan een drukke weg. Regelmatig ambulance. Veel herrie. Raam gesloten moeten houden. Jammer.

Tip! Varend corso was erg leuk. Delft mooie stad. Dicht bij stranden Hoek van Holland en Kijkduin. Mooie fietsroutes.

8,4

Beoordeling door CHGPG Cornelis uit VELDHOVEN, op 9 augustus 2018 (Stelletje)

Locatie ideaal, strand en steden.

Tip! Met de fiets langs de kust en naar Delft een mooie vriendelijke stad. Gasten divers, redelijke leeftijd tot zeer jonge leeftijd. Ontspannen tijdens ontbijt en diner. Leuke ontspannen dagen gehad.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 augustus 2018 (Stelletje)

Oubollig, inrichting aan vervanging toe. Oogde daarom niet schoon en fris.

Tip! Delft op korte afstand. Meer dan een bezoekje waard.

6,2

Beoordeling door MWT Van riel uit kaatsheuvel, op 9 augustus 2018 (Stelletje)

Strand dichtbij.

Harde lawaai van al die auto’s en vrachtwagens.

Tip! Prachtige omgeving.

6,4

Beoordeling door JH Nijboer uit Amersfoort, op 8 augustus 2018 (Gezin)

Voor weinig geld een redelijk hotel.

Hotel is toe aan een verfrissingsbeurt. Oud meubilair, saaie hotelgangen, onaangename luchtjes, maar vooral krankzinnig veel lawaai bij geopende ramen.

Tip! Stranden in de buurt, zoals Monster (beetje saai) en Kijkduin wel erg goed, maar half uur rijden.

7

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2018 (Stelletje)

Aardig personeel.

Geen airco en veel verkeersgeluid.

7

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2018 (Gezin)

Fijn dat het hotel centraal ligt, waardoor er veel mogelijkheden zijn voor fietsroutes. Het ontbijt was prima.

Het hotel is echt gedateerd. Geen airco en veel lawaai van de snelweg.

Tip! Hoek van Holland is heel gezellig, Maassluis is ook een leuk dorp. Vrijdag hebben we in de Lier naar de bloemencorso op het water gekeken. Fantastisch!

7

Beoordeling door T Peek uit Apeldoorn, op 6 augustus 2018 (Stelletje)

Ja, het verblijf was goed. We moesten wel 1 uur wachten tussen de soep en de hoofdmaaltijd. En je moest alles meteen afrekenen, mocht niet op rekening op ons kamernummer.

Tip! Wij hebben heerlijke fietstochten gemaakt.

6,8

Beoordeling door H Gabriels uit Goirle, op 6 augustus 2018 (Gezin)

Dat we in Hoek van Holland, Scheveningen, Monster en Kijkduin hebben kunnen rondkijken.

De kamer was verre van fris, bedompt en geen airco.

5,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2018 (Gezin)

Het hotel had veel moeite gedaan aan onze referentie i.v.m. het douchen.

De lange wachttijd tijdens het eten 's avonds.

Tip! Wij gingen om naar het strand te gaan en hebben hier ook van genoten. Het is ook plezierig dat het centrum van Naaldwijk op loopafstand van het hotel is.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 augustus 2018 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door REGINA Playford uit SON EN BREUGEL, op 5 augustus 2018 (Stelletje)

De ontspannen sfeer. Ondanks het door te weinig personeel allemaal wat traag ging, was het eten heerlijk. De kamer was oud, het meubilair was aan vervanging toe. Het was wel heel schoon.

Tip! De fietstochten waren mooi, we hebben een eigen route gepland. Eten bij Grand Café - Restaurant Bij5 was heerlijk.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 augustus 2018 (Stelletje)

Lekker eten en we hebben goed geslapen.

Was er heel warm. Geen airco op kamer.

Tip! Naaldwijk is een heel leuk plaatsje. Mooi winkelcentrum en 's avonds een leuk plein vol terrasjes. Overdag zijn we naar het strand van Kijkduin geweest.

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 augustus 2018 (Gezin)

Het personeel is zeer vriendelijk, we waren er al om 12 uur en er was al een kamer vrij, dat noem ik service!

Tip! Leuke plaatsen in de nabijheid, zoals Delft, Kijkduin, Scheveningen en Den Haag. Allen zeer de moeite waard, door de vele culturele bezienswaardigheden.

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 augustus 2018 (Stelletje)

Goed personeel.

Bij het ontbijt was de koffie machine geregeld op storing.

Tip! Mooi om te fietsen in de omgeving, ligt dicht bij het strand.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 augustus 2018 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door E Revet uit ‘s-Hertogenbosch, op 4 augustus 2018 (Individueel)

Leuke omgeving om te fietsen, aardige steden en dorpen. Dicht bij het centrum van Naaldwijk. De vele kranten en koffie- en theefaciliteiten uitstekend‼️

De drukke autoweg! Geen airco, geen koelkast.

Tip! Boottocht en het bekijken van de corsoboten‼️ De fietsroute langs de kust met uitzicht op zee en strand‼️

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 augustus 2018 (Stelletje)

Fijn om er even uit te zijn en het gezellig te hebben met familie.

Tip! Strand bij Monster, lekker rustig!

7,4

Beoordeling door G. Berculo uit Amersfoort, op 4 augustus 2018 (Stelletje)

Hotel ligt goed gelegen voor een trip naar de kust en fietstochtjes in het Westland. Bedden waren goed.

Matig ontbijt. Met het hete weer van de afgelopen tijd werd een airco op de slaapkamer zeer gemist, evenals in de ontbijt- en dinerzaal. Vloerbedekking in de kamer had veel vieze vlekken en was slecht gestofzuigd in de hoekjes. Wastafel van kamer 115 was verstopt bij aankomst en hebben wij zelf opgelost, maar gaf wel een vieze stank.

Tip! Prachtig fietspad door de duinen tussen Hoek van Holland en Scheveningen. Het hotel vormt een prima uitvalsbasis voor het strand bij Monster/Ter Heijde op slecht 10 minuten rijden met de auto en circa 30 minuten met de fiets.

7

Beoordeling door L.P.M. Szarzec uit Beilen, op 4 augustus 2018 (Stelletje)

Prima locatie om te fietsen en voor een dagje strand. Het ontbijt was uitstekend en ook het heerlijke 2-gangen diner was goed verzorgd. De kamer was schoon en netjes. Voldoende parkeerruimte.

Onze kamer lag aan een drukke weg en vanwege het warme weer moest het raam wel open. Dat gaf wel veel overlast van het verkeer. Op de kamer geen koelkast en ook geen kleine safe. De waterkoker kon alleen op de grond op een stopcontact worden aangesloten. Voor de fietsen was er een deels overdekte plek, maar erg vol met huurfietsen van het hotel.

Tip! Naaldwijk heeft een gezellig centrum, met leuke restaurants. Ook ben je zo op het ruime strand van Hoek van Holland met gratis parkeren. Verder kun je er een leuke fietstocht langs de kust maken.

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 augustus 2018 (Stelletje)

De omgeving.

Het hotel ligt aan drukke provinciale weg, geluid bij geopend raam. Raam open voor een beetje frisse lucht. Het was een beetje een bedompte kamer en behoorlijk gedateerd.

Tip! Waterweg, Hoek van Holland en een indruk van de enorme kassen.

6,7

Beoordeling door WILLY A.A. Pauwels uit Waregem, op 31 juli 2018 (Stelletje)

Heel lekker gegeten, zowel ontbijt als diners.

Geen airco, geen ijskast en zeer veel lawaai van buitenaf.

6,2

Beoordeling door GH Engelen uit Den bosch, op 30 juli 2018 (Gezin)

Geen airco, jammer.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 juli 2018 (Stelletje)

De aandacht van de ober(s) bij het diner.

Dat er in de directe omgeving niets te doen was.

6,6

Beoordeling door JCM Frabken uit Tilburg, op 28 juni 2018 (Gezin)

7,2

Beoordeling door J.G Kolk uit Dieren, op 28 juni 2018 (Gezin)

In de nacht ging het brandalarm af (gelukkig loos alarm).

Tip! Goede fiets omgeving.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 juni 2018 (Stelletje)

De drukke weg die aan de voorkant van de hotelkamer liep. Geen airco en klein koelkastje op de kamer aanwezig.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 juni 2018 (Gezin)

Dicht bij steden.

Tip! Den Haag verkennen.

8,8

Beoordeling door K. Schokker uit Wolvega, op 23 juni 2018 (Stelletje)

Alles was goed verzorgd.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 juni 2018 (Groep)

8

Beoordeling door TMJ Vranken uit Maastricht, op 12 juni 2018 (Stelletje)

Lekker eten: ontbijt en diner.

Veel geluid van wegverkeer, (te) zachte bedden, douche in het bad i.p.v. apart.

7,8

Beoordeling door F Wiltink uit Bemmel, op 6 juni 2018 (Stelletje)

Vriendelijk en gastvrij personeel, fijn kunnen fietsen naar Delft en Hoek van Holland.

Het hotel heeft veel achterstallig onderhoud en de overdekte fietsstalling was 3x niks. Alle Fletcher fietsen stonden onder de overkapping, sommige waren al tijden niet gebruikt. Dus onze e-bikes moesten buiten de overkapping staan en wij vonden het hotel geen 4sterren waardig.

Tip! Naaldwijk was een gezellig dorp en het was goed fietsen in de omgeving bv. Delft. Hoek van Holland en Rotterdam.

8

Beoordeling door JB Stevens uit Ootmarsum, op 28 mei 2018 (Stelletje)

Vriendelijke bediening, goed ontvangst. Ruime kamer, het is wel noodzakelijk om de ramen te sluiten! Het verkeerslawaai is anders storend. Diner was prima, maar er was een lange wachttijd tussen de gangen. We hebben van 19:00 tot bijna 21:00 uur getafeld en dit lag niet aan ons eet tempo. Dit was geen groot probleem, maar wel een puntje om op te letten.

Tip! Het duingebied tot aan Katwijk is geweldig en de bossen in Wassenaar zijn ook heel mooi. Een dagje Rotterdam gaat goed met bus en trein. De stad geeft veel variatie, heel modern, maar ook nog mooie vooroorlogse gebouwen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel, prima ontbijt en smakelijk diner. Handig dat we goede fietsen konden huren.

Onze kamer lag op de eerste verdieping, aan een splitsing van een doorgaande weg, met het raam open kon je elkaar net verstaan. Het raam dicht dempte het geluid prima, maar het werd wel erg warm 's nachts, er was wel enig ventilatie maar geen air-conditioning.

Tip! Met de fiets naar het strand, heerlijk. Tochtje naar Den Haag was een beetje spannend, de door het hotel geleverde route stopte halverwege in the-middle-of-nowhere.

6,8

Beoordeling door J.M. Breeuwsma uit Gorredijk, op 25 mei 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door H Bokdam uit Hengelo, op 23 mei 2018 (Gezin)

6,6

Beoordeling door W Akkermans uit Helmond, op 18 mei 2018 (Stelletje)

Dat we daar mooie fietsroutes hadden heel veel gedaan.

De herrie 's nachts van het verkeer dat daar continu langs raasde de hele nacht door heb dus 2 nachten niet geslapen en doe je de raam dicht dat is het stikkend benauwd dat was dus wel minder.

Tip! Mooie omgeving wil er wel terug om er nog meer te gaan fietsen maar dan wel een ander iets rustiger hotel.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2018 (Gezin)

Mooie kamer, goed bed en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Het terras zat aan de weg waardoor je de uitlaatgassen goed kon ruiken.

Tip! Ongeveer een kwartiertje van het strand.

8,2

Beoordeling door MRF Tuizenga-Brouwers uit Hoogland, op 12 mei 2018 (Stelletje)

Prima. Kamer toch wel erg gedateerd, maar ja, voor die prijs.

Tip! Strand, gezellige stedentrips enz.

7

Beoordeling door L.J.M Mackaay v.d.wansem uit arnhem, op 7 mei 2018 (Gezin)

De ontvangst en het ontbijt.

Het iets wat oubollige geheel, oud (te) kleine tv. Het te lang moeten wachten op het toetje (dik half uur) omdat de automatische administratie (nog) niet goed werkt.

Tip! Prachtige uitval basis voor strand (Hoek van Holland) shoppen (Den Haag), musea (Delft).

7,2

Beoordeling door W van Driel uit Nieuw Lekkerland, op 6 mei 2018 (Stelletje)

Tip! Het is jammer dat er in de advertentie staat over 3 dagen Kijkduin. Maar in werkelijkheid het hotel in Naaldwijk staat en dat is toch ruim 10 kilometer verder bij het strand vandaan.

7,6

Beoordeling door J. W. H. Kleverwal uit Tonden, op 21 april 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 april 2018 (Stelletje)

Het personeel was vriendelijk. Het ontbijt en diners waren goed van kwaliteit en voldoende. Het geheel was schoon.Koffie en thee op kamer te zetten.

Hotel en kamers zijn gedateerd. In de kamer was een grote scheur in de muur, behang was op bepaalde plaatsen afgescheurd, gaten in vitrage.

Tip! Naaldwijk een mooie plaats met een leuk centrum. Den haag, Delft, Scheveningen, Hoek van Holland, binnen een kwartier bereikbaar. Iets verder maar binnendoor naar de Keukenhof. Nog geen uur rijden.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 maart 2018 (Stelletje)

Goede aanbieding/ prijs kwaliteit verhouding. Lekker gegeten.

Badkamer aan een opknapbeurt toe. Omgeving veel verkeerslawaai.

Tip! Ligging voor bezoeken aan steden en kust prima.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 maart 2018 (Stelletje)

Leuke plek om naar verschillende activiteiten te gaan.

7,8

Beoordeling door J Hogewoning uit Roden, op 24 maart 2018 (Stelletje)

Dichtbij uitvalswegen.

9,7

Beoordeling door H. ten Hoopen uit Eibergen, op 21 maart 2018 (Gezin)

Aardig, behulpzaam personeel.

Verkeerslawaai. Er was een Qmusic feestje dat best wel veel lawaai veroorzaakte. Lag aan de kamer, we zaten er precies boven.

Tip! We waren eerst naar de Markthal in Rotterdam geweest volgende dag naar Scheveningen en de laatste dag naar Den Haag.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2018 (Stelletje)

We hadden een arrangement met diner, erg lekker gegeten. Vriendelijk personeel.

Het hotel is erg gedateerd, aan renovatie toe.

Tip! Delft bezocht, de moeite waard.

6,8

Beoordeling door F.P.J. Thijssen uit Ugchelen, op 14 maart 2018 (Stelletje)

Het hotel is erg gedateerd. De eerste kamer die wij kregen was erg lawaaierig en het rook erg onfris naar boenwas. De ventilatie werkte niet. Het uiterst vriendelijk personeel zorgde zonder problemen voor een andere kamer. Pluim op de hoed. Het hotel is gelegen in een ongezellige omgeving tussen een drukke weg en industrie gebied. Nodigde niet uit om 's avonds even gezellig te wandelen.

Tip! We hebben genoten van Delft en de zee.

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 maart 2018 (Stelletje)

Gezellig eten.

De kamer was oubollig en overal plekken op de meubels.

6,2

Beoordeling door D.H. Van Sluis uit Aduard, op 14 maart 2018 (Stelletje)

De service van het personeel en het eten was fantastisch.

De kamers zijn oud en slecht onderhouden en hetzelfde geldt voor de badkamers.

6,5

Beoordeling door Anoniem, op 12 maart 2018 (Stelletje)

De vriendelijkheid van het personeel. Goede restaurant en prettige bediening.

Veel verkeerslawaai. De locatie niet echt aantrekkelijk.

Tip! De stad Delft is zeer de moeite waard en goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit het hotel. Bushalte praktisch voor de deur.

8,2

Beoordeling door A.G. Jonkman uit Stuifzand, op 10 maart 2018 (Stelletje)

De ligging op een zeer druk punt. Slapen met dichte ramen vanwege het lawaai. Slechte matrassen en bedden.

Tip! Dichtbij de plaatsen waar we moesten zijn.

7,4

Beoordeling door E.H. Runia uit Midlum, op 7 maart 2018 (Stelletje)

Bij aankomst hebben we genoten van een voortreffelijk diner!

Het hotel staat op een kantorenterrein, niet aantrekkelijk.

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 maart 2018 (Stelletje)

Het feit van er even uit te zijn in een andere omgeving en leuke dingen zien. Het hotel was schoon en alles prima voor elkaar.

Het hotel staat in een industrieterrein, tussen hele drukke verkeerswegen. Geen mooie omgeving. Veel verkeerslawaai.

Tip! In het voorjaar en zomer is het leuk om naar Hoek van Holland en Scheveningen te gaan. Nu was er nog veel dicht en in opbouw op het strand. De pier was erg leuk, ook in de winter. Shoppen in Naaldwijk is ook leuk. Bij langer verblijf is het vast ook leuk om naar Den Haag en Delft te gaan.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 maart 2018 (Stelletje)

Goede kamer, fijne bediening en gezellige eetruimte.

Geen extra deken in wintertijd. Wij slapen graag met een raam een stukje open.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 maart 2018 (Stelletje)

Tip! Met openbaar vervoer (bus) ben je zo in centrum Delft.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 maart 2018 (Groep)

7,4

Beoordeling door B Van de Stroet uit Zeist, op 2 maart 2018 (Stelletje)

Erg gastvrij.

Tip! Wij doen aan Geocaching, hier liggen veel caches in de buurt hierdoor hierdoor veel gezien van de omgeving!

7,4

Beoordeling door J Bakker uit Huissen, op 27 februari 2018 (Stelletje)

Bezoek aan Naaldwijk en Delft.

De kamers zijn gedateerd.

Tip! Delft is leuk, goed restaurant.

7,8

Beoordeling door A.T.M. van Son uit Tiel, op 24 februari 2018 (Stelletje)

Het weer was net dit weekend bijzonder mooi.

Tip! Prachtige locatie om met de fiets mooie tochten te maken met de fiets.

8

Beoordeling door A.H.J.L. van Vonderen uit Boxmeer, op 23 februari 2018 (Gezin)

Was wel goed, kamer kan gemoderniseerd worden.

Diner was niet zo goed georganiseerd, bediening/en of keuken,kon het niet aan.

Tip! Wij waren er voor de zee/kust, altijd leuk.

6,6

Beoordeling door J De Graaf-Bosch uit Dokkum, op 22 februari 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

Dat de kamer niet schoon was vloerbedekking vies en de meubels waren ook erg stoffig. Niet fris, vitrage kapot.

Tip! Hoek van Holland en Delft, prachtige stad

6,6

Beoordeling door A van den Berg uit Vierlingsbeek, op 22 februari 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door G van den Brink uit Schoonebeek, op 22 februari 2018 (Gezin)

Heerlijk even genieten en niets hoeven doen. We werden vriendelijk ontvangen.

Tip! Wij kennen de omgeving goed, ook al veranderd er veel. Maar deze keer was het alleen familiebezoek. Het Westlands museum vinden wij erg mooi, daar wij ook wel dingen of foto's van onszelf zien. Wij komen uit Naaldwijk en hebben 37 jaar in Maasdijk gewoond. Kijkduin vinden wij ook gezellig. Misschien een volgende keer.

7,8

Beoordeling door W Beltman uit Dalfsen, op 21 februari 2018 (Gezin)

Tip! Naar strand geweest.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 februari 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel & uitstekende keuken.

Kamers zijn wat gedateerd.

7,2

Beoordeling door J Dingemans uit Kapellen, op 20 februari 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 februari 2018 (Stelletje)

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 februari 2018 (Gezin)

Goed.

Tip! Leuke uitvalsbasis voor een bezoek aan het strand of een van de omliggende steden zoals Den Haag en Delft.

8

Beoordeling door H Dekker-Flierman uit Almelo, op 31 januari 2018 (Individueel)

Netjes.

Tip! Naaldwijk. Leuk winkelcentrum De Tuinen. Zaterdag Den Haag in geweest. Veel bezienswaardigheden. Zondag Scheveningen boulevard.

8

Beoordeling door JJ Beekhuizen uit Beuningen, op 26 november 2017 (Gezin)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 november 2017 (Stelletje)

Fietsen naar Delft en centrum Naaldwijk.

Veel herrie van verkeersplein.

Tip! Naaldwijk heeft een mooi centrum en ligt op loopafstand.

7,6

Beoordeling door P. Van meerendonk uit Hoogland, op 18 november 2017 (Individueel)

7

Beoordeling door P.H. SCHOLTENS uit Zevenaar - Niederlande, op 18 november 2017 (Stelletje)

Bij aankomst balie niet bezet, geen bel aanwezig, duurde even voor er iemand uit kantoor kwam. In de bar was niemand aanwezig, geen reactie op de aanwezige bel, moest naar receptie om personeel achter de bar te krijgen. Toen ik na de maaltijd wilde tekenen voor genoten drankjes etc., bleek er een fout in de bon te zitten. Er werd een nieuwe bon gemaakt, die door mij werd getekend. Met het afrekenen bij vertrek, bleek de foutieve bon toch extra in rekening te zijn gebracht (onzorgvuldigheid/onachtzaamheid) er werd geen enkel excuus gemaakt.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 november 2017 (Stelletje)

Vanuit hotel simpel naar andere bestemmingen.

Tip! Vanuit het hotel is het gemakkelijk om naar Den Haag te reizen.

8

Beoordeling door J Rens uit Nunspeet, op 7 november 2017 (Gezin)

Makkelijk berijdbaar, Naaldwijk een leuke plaats met mooi winkelcentrum.

Bij het hotel slechte fietsenstalling en voor de avond ongezellige zit hoekjes.

Tip! Delft een leuke stad met mooie kerker een aanrader. Mooie fietsomgeving met goede fietspaden.

6,8

Beoordeling door S B van Hartskamp uit Sint Michielsgestel, op 5 november 2017 (Gezin)

Fietsmogelijkheden.

Herrie van het verkeer.

6,8

Beoordeling door J m Noordman uit Bakkeveen, op 5 november 2017 (Stelletje)

7

Beoordeling door WJM Uijtdehaag uit Nispen, op 4 november 2017 (Stelletje)

Goed ontbijt.

Dicht bij drukke weg.

Tip! Dicht bij Scheveningen, Delft, Den Haag en makkelijk per fiets bereikbaar.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 november 2017 (Stelletje)

Ruime kamer, vriendelijk personeel.

Op industrie terrein en geluid van wegen (ook tijdens de nacht).

Tip! Strand, bezoek Den Haag en familie.

7,4

Beoordeling door PH DM Hulsbosch uit Vught, op 31 oktober 2017 (Stelletje)

Wel gezellig, niet te modern en goede ligging om wat te ondernemen.

Fietsen waren niet in beste staat.

Tip! Bezoek aan Delft, fietsen naar Hoek van Holland daarna via de kust naar Ter Heijden of Kijkduin prachtig om te ondernemen, Ook bezoek aan Scheveningen lekker langs het strand lopen en daarna gezellig in een strandtent wat eten en drinken.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 31 oktober 2017 (Gezin)

8,8

Beoordeling door G.J.M. Westermaat Wennekes uit Vianen, op 30 oktober 2017 (Gezin)

Het personeel was heel erg klantvriendelijk en netjes.

De kamer die heel erg stoffig was. Na onze klacht kregen we een andere kamer. Deze was wel schoner, maar zeker niet stofvrij.

Tip! Delft, prachtige stad.

7,8

Beoordeling door MPH de Man uit uden, op 30 oktober 2017 (Groep)

7,6

Beoordeling door C.A. de Raadt uit Vedlhoven, op 30 oktober 2017 (Stelletje)

Alles.

Kamer iets gedateerd.

Tip! Druivenmuseum, Delft, Strand.

8

Beoordeling door H Katerborg uit Groningen, op 29 oktober 2017 (Gezin)

Restaurant was leuk.

Aan de snelweg. Veel geluidsoverlast.

Tip! Wij zijn naar Den Haag en Scheveningen geweest hier hebben we van genoten.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 oktober 2017 (Stelletje)

Royale kamer met zitbank en tafel.

Ligging direct aan drukke weg.

Tip! Uitstapjes naar Den Haag en Delft, op minder dan 30 min rijden.

7,2

Beoordeling door JAJ van Gemert uit Bladel, op 28 oktober 2017 (Stelletje)

We kwamen eerder aan dan 15:00 uur, maar konden toch al inchecken. Daarbij kregen we een ruime nette kamer toegewezen. Er is voldoende gratis parkeerruimte. De mogelijkheid tot fietshuur. Het personeel was zeer klantvriendelijk.

Ondanks de ruime kamer, was er geen kapstok aanwezig. Het hotel is nogal gedateerd, een renovatie zou het veel aantrekkelijker maken. Van de 2 liften werkte er maar 1.

Tip! De afstand naar het centrum is te voet zeer goed te doen. Via route.nl hebben we een prachtige fietsroute gedownload van/naar Delft, door een deel van het Westland. De route komt langs het VVV in Delft, waar je een mooie stadswandeling kunt maken. Restaurant tip: De Beren op de Beestenmarkt. Kortom, een prima dagje uit.

7,2

Beoordeling door PA de Kruijf uit Almere, op 8 oktober 2017 (Gezin)

De rust.

Tip! De pier Scheveningen De Haagse Markt.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 oktober 2017 (Groep)

Gezellige uitstraling.

Tip! Scheveningen Lion King geweest, Rotterdam Markthal en Delft historische dag.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 september 2017 (Stelletje)

Goede kamer, uitstekende ligging.

Tip! Den Haag, Delft.

8

Beoordeling door J. Dielissen Dielissen uit Hedel, op 26 september 2017 (Gezin)

6,7

Beoordeling door T Wiegman Wiegman uit Groningen, op 24 september 2017 (Groep)

Schone kamers, goede bedden en een goed ontbijt.

Dat we voor een halve liter Fletcher (kraan)water € 3,75 moesten betalen.

Tip! De stad Rotterdam was fantastisch.

7,4

Beoordeling door R.H. R.H. Tjalma uit Zeist, op 21 september 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

Gedateerd hotel, zowel van binnen als van buiten broodnodig aan een opknapbeurt toe!

Tip! Je kunt leuke fietstochten maken in het Westland.

7

Beoordeling door H van Wisselingh uit Kampen, op 20 september 2017 (Gezin)

Ruime en zeer comfortabele kamer met overal goede verlichting, handdoeken werden iedere dag gewisseld.

Verkeerslawaai is vooral in de nacht hinderlijk.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 september 2017 (Stelletje)

Dat er geen ruimte is waar je 's avonds een kaartje kunt leggen.

7,2

Beoordeling door J.C.G. Bevers uit Bakel, op 19 september 2017 (Stelletje)

Ligging van het hotel, (aan zeer drukke weg, veel geluid).

6,4

Beoordeling door ANJO Van den Tweel uit Woerden, op 14 september 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, super goed gegeten.

Kamer wel verouderd. Bar niet echt gezellig. Locatie aan drukke weg en slecht bereikbaar.

Tip! Dichtbij Delft en de kust.

7,6

Beoordeling door RMJ Velsma uit Best, op 13 september 2017 (Individueel)

Goed verzorgd hotel met heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

Hotel ligt niet zo mooi.

Tip! Alles is goed te bereiken met de fietst. Den Haag, Scheveningen, Delft.

8,8

Beoordeling door L Kingma uit OOSTERWOLDE, op 13 september 2017 (Stelletje)

Tip! Vanwege slecht weer hebben we geen fiets- of wandeltocht kunnen maken. We zijn naar Delft geweest.

8,4

Beoordeling door M H Langenkamp uit Zwolle, op 9 september 2017 (Stelletje)

Prima kamer.

De kamer lag aan een drukke auto weg.

Tip! Ideaal om van hieruit te gaan fietsen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 september 2017 (Stelletje)

Eten was lekker en personeel vriendelijk! Ligging was wat het verkennen van de omgeving betreft prima.

Dat als je om een rustige kamer vraagt dan toch nog het drukke verkeer hoort dit omdat het hotel wordt omgeven door snelwegen. Dus voor mensen die echt rust nodig hebben misschien niet zo geschikt. Hotel kamers mogen ook wel een opknapbeurt.

7

Beoordeling door E.J. de Ruijsscher uit Oostburg, op 7 september 2017 (Stelletje)

Vriendelijke bediening. Ontbijt en diner goed verzorgd. Goede parkeergelegenheid.

Best veel geluidsoverlast van voorgelegen snelweg met stoplichten, waardoor je geen raam kon openzetten en geen airco, dus best warme kamer.

Tip! Naaldwijk centraal gelegen dus alles binnen korte afstand.

7,4

Beoordeling door G Van Meerkerk uit Rotterdam, op 6 september 2017 (Gezin)

Kamer. Personeel, festiviteiten Naaldwijk, fietshuur.

Ligging, wegwerkzaamheden.

Tip! Naaldwijk, strand.

7,6

Beoordeling door P.L Verheijen uit Elsendorp, op 6 september 2017 (Stelletje)

De locatie langs de snelweg.

6

Beoordeling door R Kreeftenberg uit Zelhem, op 6 september 2017 (Stelletje)

6

Beoordeling door J.H.M. Claessens uit Boxmeer, op 6 september 2017 (Stelletje)

De kamer/badkamer. Ondanks het goedkope arrangement kregen we een kamer-update, de executive room. Niet verwacht. We kwamen overigens vanaf een ander hotel in Bergen NH en hadden daar een kleine kamer met superkleine badkamer. Het verschil kon niet groter zijn.

Tip! De plaats Naaldwijk vonden we niet heel bijzonder. We kwamen er om te fietsen. Een fietsknooppunt was redelijk dichtbij het hotel. Het Westland is mooi om er een keer doorheen te fietsen. De duinen en het strand zijn ook niet zo ver. Fietsen naar Hoek van Holland met een fietsroute langs de Nieuwe Waterweg vonden we heel bijzonder.

9

Beoordeling door JT de Graaf uit Geldermalsen, op 30 augustus 2017 (Stelletje)

De kamer was ruim, alleen een beetje gedateerd,het personeel is bijzonder behulpzaam en uiterst vriendelijk en het ontbijt was weer fantastisch en bijzonder uitgebreid. Het diner was heerlijk en de bediening zeer behulpzaam. Dit personeel verdient een beter en mooier hotel.

De lokatie was niet geweldig maar dat komt door de drukke kruising.en wegen in de nabijheid. We konden helaas niet met een raam open slapen. Aan de andere kant moeten we niet zeuren want het verblijf was belachelijk goedkoop.

Tip! Je zit op een steenworp afstand van den Haag en Delft. Madurodam was weer heel leuk en het leuke Centrum van Delft is ook een bezoekje waard. Naaldwijk is een leuk stadje waar je prima kunt eten.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 29 augustus 2017 (Stelletje)

Verkeersoverlast.

Tip! Binnenstad Naaldwijk zeer mooi.

6,6

Beoordeling door A Muller uit Dommelen, op 20 augustus 2017 (Gezin)

Vriendelijk, goede uitvalbasis naar zee.

Beetje meer personeel kan geen kwaad.

Tip! Strand, leuke fietstochten en rust.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 augustus 2017 (Stelletje)

De vriendelijkheid van al het personeel. Loopafstand naar het centrum is goed te doen. Mooie fiets omgeving.

De locatie, maar dat is niet te veranderen.

Tip! Hoek van Holland en Scheveningen zijn goed te bereiken. Veel kassen in omgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2017 (Gezin)

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2017 (Stelletje)

Ongedwongen sfeer. Vlak bij leuke steden en de kust.

Wandelen in de omgeving is niet aantrekkelijk.

Tip! Leiden en de kust.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2017 (Gezin)

Goed.

Tip! Perfect gelegen.

8

Beoordeling door C.J. van der Mark uit Nieuwegein, op 14 augustus 2017 (Stelletje)

Centrale ligging hotel, bushalte dichtbij. Vriendelijk personeel.

Ontbreken van een minibar en de wachttijden tussen de gerechten (diner) was erg lang. Voorbeeld 45 minuten op hoofdgerecht moeten wachten. Het is fijn wanneer de gerechten niet achter elkaar geserveerd worden maar deze tijden zijn echt te lang. Op het bedienend personeel is niets aan te merken. Waren erg vriendelijk en hielpen goed.

Tip! We hebben de volgende plaatsen bezocht: Delft, Leiden, Den Haag, Scheveningen, Katwijk aan Zee. Met name Delft en Leiden is een aanrader, prachtige steden.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 augustus 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 9 augustus 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, mooi hotel, goede bedden, nette kamer, lekkere koffie en superlekker eten.

Ons raam in de kamer kon niet helemaal open. Het hele hotel was erg warm. Veel verkeerslawaai. Op het terras kon je elkaar bijna niet verstaan door langsrijdende vrachtwagens.

Tip! Ter Laak orchideeënkwekerij in Wateringen. Strand Kijkduin of Scheveningen. Op het moment dat wij er waren, was er een varend bloemencorso.

7,4

Beoordeling door CH K Korte uit BLIJHAM, op 8 augustus 2017 (Stelletje)

Mooie uitvalsbasis om de omgeving en kust te verkennen.

Tip! Vlakbij de kust en Delft!

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 augustus 2017 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel.

Miste een koelkastje.

Tip! Veel water mooie fietstochten gedaan en naar zee geweest.

7,2

Beoordeling door G.H. ten Brinke uit Zwolle, op 6 augustus 2017 (Stelletje)

Centrale ligging voor stadsbezoek Delft en Den Haag. En combinatie met uitgebreid, goed verzorgd ontbijt.

Kamers waren op zich goed, maar wel verouderd en niet goed schoon (stoffig).

Tip! Delft was fantastisch, Den Haag ook super (vooral bezoek aan Mauritshuis moeite waard). Helaas teveel regen waardoor fiets lenen/huren geen optie was. Ook daarvoor leent de locatie en omgeving zich uitstekend.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2017 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 augustus 2017 (Groep)

Hadden verkeerd geboekt. Bedoeling was Carlton Beach. Maar toch wel leuk weekend ondanks dat het constant regende.

Tip! Te slecht weer om eigenlijk veel te doen. Wel naar Delft. Erg mooi.

7,2

Beoordeling door I.P. van Wijngaarden-Vuurpijl uit Hengelo, op 31 juli 2017 (Gezin)

Goed ontbijt en aardig personeel.

Vergane glorie wat betreft de kamer. Losse toiletbril, scheur in muur en beschadigde wasbak.

Tip! Geschikte uitvalsbasis voor dagtrips, strand en shoppen in Den Haag.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 31 juli 2017 (Gezin)

Ontbijt.

Kamer / badkamer.

6,4

Beoordeling door J.E.M Haine uit Maastricht, op 27 juli 2017 (Stelletje)

Mooi centraal gelegen, goed bereikbaar met de fiets en bus.

De warmte op de kamer, geen airco. Als we het raam opendeden, dan kwam er teveel herrie van het verkeer binnen.

8

Beoordeling door J. Hagen uit Hardinxveld-Giessendam, op 19 juli 2017 (Stelletje)

Alles wat we bij het Fletcher hotel Carlton hebben gekregen was, waar we op gehoopt hadden. Kamers naast elkaar, zo hoog mogelijk. Prima.

Dat het hotel momenteel slecht te vinden/bereiken was ivm. straatwerkzaamheden. Dat er voor een kleine groep geen echte plaats was om een spelletje te doen / kaartje te leggen.

Tip! Lekker shoppen. Lopend naar het centrum, met alle mogelijkheden, ongeveer 15 min. Lopen.

7,6

Beoordeling door G.F. Lemmers uit Malden, op 17 juli 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel zeer behulpzaam fijne royale kamer lekker diner en prima ontbijt.

De drukke verkeersweg die aan het hotel ligt, ondanks dat hebben we toch degelijk geslapen.

Tip! De omgeving ligt goed centraal ten opzichte van centrum Naaldwijk en uitvalswegen fijne fietspaden en redelijk dicht bij het strand mooie fietsroutes komen zeker nog een keer terug.

8

Beoordeling door J.A. Janssen uit Puiflijk, op 16 juli 2017 (Stelletje)

De ligging ten opzichte van de zee, den Haag, Rotterdam en Delft. Lekker ontbijt. Aardig personeel.

Beetje ouderwetse inrichting. Enorm verkeerslawaai.

Tip! Bij mooi weer naar zee, bij wat minder naar de stad.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 juli 2017 (Stelletje)

Gezellig.

Wij vonden het eetgedeelte en de kamer gedateerd, niet meer van deze tijd.

Tip! Vlakbij de zee en mooie duinen en daar kwamen wij voor.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2017 (Gezin)

Goede kamer maar mis vaak een minibar of ijskastje.

Slechte weer.

8

Beoordeling door DHG van den Hurk uit KRIMPEN AAN DEN IJSSEL, op 9 juli 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en goede kamer. Goed ontbijt.

Drukte verkeer. Kwaliteit van het diner is goed, maar porties aan de kleine kant.

Tip! Naaldwijk heeft een leuk centrum, prachtige fietsomgeving naar Gravenzande en Monster, prachtige stranden, mooi hofje in Naaldwijk.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 juli 2017 (Stelletje)

Het personeel en het gebeuren in de eetzaal.

Het leek alsof wij op een racecircuits zaten wat het geluid betrof als wij het raam open moesten doen. Het was erg warm en geen airco. Erg druk.

Tip! Het strand was magnifique.

6,8

Beoordeling door C.J. Gevers uit Oss, op 6 juli 2017 (Stelletje)

Even er tussenuit.

Het hotel was erg gedateerd. De grootste struikelblok was dat het niet schoon was. Veel stof en plakkerig. De openbare ruimten - zowel binnen als buiten - waren erg beperkt. Meer geschikt voor de zakenman die een overnachting zoekt dan voor een stel dat ontspanning en rust kiest.

Tip! We zijn een dagje naar het strand in Monster geweest en dat was leuk.

7

Beoordeling door Anoniem, op 5 juli 2017 (Stelletje)

Fietsenstalling. Goed punt om vanuit te fietsen naar strand, Den Haag enz. Gratis parkeren. Hulpvaardig personeel. Avondeten super!

Zeer kleine tv op kamer.

Tip! Midden tussen de kassen, 6 km vanaf rustig strand Monster, 17 km vanaf Den Haag met fiets, in Den Haag gratis bewaakte fietsenstalling anders € 4.00 per uur met auto! Naaldwijk leuk winkelcentrum met ook nog een theater.

7,6

Beoordeling door M Sanders - Heijnen uit Eindhoven, op 29 juni 2017 (Gezin)

Even eruit, even ontspannen, lekker genieten langs het strand.

Het lange wachten bij het diner, de champignonsoep die niet te eten was, leek helemaal niet op champignonsoep, toen ik daar van zei werd verteld dat het door de blender was gehaald. Prijzen consumpties behoorlijk hoog.

Tip! Fijn fietsen in de omgeving, mooie routes.

6,6

Beoordeling door H. H. van de Kamp uit Amersfoort, op 26 juni 2017 (Stelletje)

In de buurt van strand en steden.

Kamer aan erg drukke weg.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 juni 2017 (Gezin)

7,2

Beoordeling door JCH Meppelink uit Giethoorn, op 20 juni 2017 (Gezin)

Uitvalbasis voor strand en steden bezoek.

Ligging hotel aan zeer drukke verkeersweg met splitsing. Te veel lawaai hinder.

Tip! Fijn strand Monster. Bezoek Den Haag met rondvaart.en bezoek Scheveningen met z'n havens.

7

Beoordeling door G. Lippinkhof uit Enschede, op 19 juni 2017 (Stelletje)

Dat we dicht bij de kust zaten. En dat we vrienden konden bezoeken in de buurt van Naaldwijk!

Het verkeer en de directe omgeving! En alle kassen!

Tip! Fietsen door de duinen naar Scheveningen en Hoek van Holland vonden we erg leuk! Verder bestaat de omgeving van Naaldwijk grotendeels uit glas! Helaas konden we in het hotel geen raam open zetten i.v.m. het verkeerslawaai!

7

Beoordeling door Anoniem, op 16 juni 2017 (Stelletje)

Dichtbij Den Haag en de div. kustplaatsen.

Hotel was heel lawaaierig omdat de weg heel druk was. Je kon geen raam open zetten vanwege het verkeerslawaai en er was geen airco. Ook kon je geen gewoon glas water bij je glas wijn krijgen. Je moest een 'duur' flesje water kopen. Geen 4 sterren waardig.

Tip! Het Westland is een mooie streek.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 juni 2017 (Gezin)

Echt goed.

De weg erheen vlakbij het hotel was een beetje zoeken.

Tip! Naar het strand geweest en Den Haag bezocht, o.a. Mauritshuis en de Gevangen Poort.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2017 (Groep)

Tip! Ideale ligging voor Kijkduin, de Maasvlakte en leuke fietstochten.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 juni 2017 (Stelletje)

Omgeving biedt mogelijkheden, zoals fietsen, strand etc.

Het personeel in het restaurant was bijzonder weinig attent. Na 1,5 uur nog geen eten. Wachten op een broodmandje, 45 minuten. De fiets die wij huurden zat dik onder het stof en stofwebben. Moesten we eerst schoonmaken. En dat voor 40 euro plus 10 euro afkoop eigen risico.

Tip! Strand Hoek van Holland is erg de moeite waard. Evenals omliggende plaatsen als Delft en Den Haag.

7

Beoordeling door J.C. Bronkers uit Haaskbergen, op 6 juni 2017 (Gezin)

Uitstekend ontbijt buffet.

De matrassen konden wel wat steviger.

Tip! Mooie fiets routes, strand.

7,7

Beoordeling door J. Dozeman uit Dedemsvaart, op 17 mei 2017 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2017 (Stelletje)

Je zit er lekker centraal en kunt leuke uitstapjes maken.

De ligging van het hotel, het ligt aan een erg drukke weg dit ook omdat wij aan de voorkant van het hotel onze kamer hadden.

Tip! Naaldwijk ligt op loopafstand en je kunt er lekker winkelen en een drankje te doen. Met de bus naar het mooie Delft is prima te doen, je stapt er voor de deur in en uit.

8

Beoordeling door H Spenkelink uit HENGELO, op 12 mei 2017 (Gezin)

7,4

Beoordeling door E.L. Rodigas uit Uden, op 6 mei 2017 (Stelletje)

Gratis upgrade naar een grotere kamer en relatief lage prijs voor de kamer. Vriendelijk personeel. Dicht in de buurt van de kust. Prima ontbijt en diner was ook prima.

Enigszins gedateerd hotel, behoeft wel onderhoud. Tweemaal verzocht een bureaulamp te vervangen, is niet gebeurd.

Tip! Dicht in de buurt van interessante plaatsen: Rotterdam, Den Haag, Delft en Wassenaar. Zeer bezienswaardig museum in Wassenaar: Voorlinden. Echt een aanrader.

7,6

Beoordeling door R. Van Ravesteyn uit Zwolle, op 22 april 2017 (Stelletje)

Centrale locatie voor hele Westland.

De route naar het hotel is via navigatie niet goed te vinden. Aanwijsborden kunnen duidelijker.

Tip! Zowel kust als Den Haag goed bereikbaar.

8

Beoordeling door Anoniem, op 17 april 2017 (Stelletje)

Ligt dicht bij Kijkduin. Heerlijk langs het strand wandelen.

De omgeving is "ongezellig". Slechte bewegwijzering.

6,5

Beoordeling door C.G. Schippers uit Zelhem, op 17 april 2017 (Gezin)

Dat alles naar ons zin was. Laat de klagers maar klagen het zijn negatieve mensen. Haal deze negatieve informatie van de site. Wij hebben er ons gelukkig er niet aan gestoord. Het was weer goed en klasse, toppie toppie!

Het lig wat buiten het centrum, maar met de auto geen probleem.

Tip! Het winkel centrum waar een dorp al niet in kan zijn. Wij waren op familie bezoek in Loosduinen. Onze leeftijd is 86 en 83 maar mijn vrouw is wel gevallen in het centrum van Loosduinen, bril stuk blauw oog, tand door haar lip en een beschadigde duim, maar vrijdag morgen naar huis in ose mooie rustige dorp in de Achterhoek. Mvg. C.G. Schippers te Zelhem.

8,3

Beoordeling door HM van Weezep uit Nijverdal, op 13 april 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 31 maart 2017 (Gezin)

Mooi hotel, vriendelijk personeel, nette kamer, goed eten en niet duur.

Tip! Prachtige omgeving om te fietsen, wat wij dan ook hebben gedaan. Mooi centraal in 't Westland.

8

Beoordeling door G.J. Brinkers uit Diepenheim, op 20 maart 2017 (Stelletje)

Wij hebben een paar prachtige dagen in en rond het hotel gehad. Vooral de strand bezoeken waren succes vol. Het is voor herhaling vatbaar. Een punt van aandacht zou nog kunnen zijn een inloop douche voor ouderen die wat slechter ter been zijn. Met vriendelijke groeten uit Diepenheim, Dini en Gerrit Brinkers.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 maart 2017 (Stelletje)

Goed hotel en goed restaurant.

Drukke snelweg.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2017 (Stelletje)

Prima bedden, vriendelijk personeel.

Dat er weinig tot niet gebruik gemaakt werd van de bar, en het hotel is op zich wel gedateerd.

7,2

Beoordeling door STEVEN van de Pol uit Hoevelaken, op 15 maart 2017 (Gezin)

7,6

Beoordeling door M Streefland uit Leek, op 14 maart 2017 (Gezin)

Overzichtelijk, verder een gewoon goed hotel.

Lastig te bereiken, lawaai snelweg waaraan het hotel ligt.

Tip! Strandwandeling, bezoek musea Den Haag en Scheveningen.

7,2

Beoordeling door J. de Graaf uit Bunschoten, op 11 maart 2017 (Gezin)

Het personeel in het hotel was vriendelijk en gastvrij.

Het is een groot gemis dat er niet op de kamers gerookt mag worden, want buiten roken vind ik niet sociaal.

8,8

Beoordeling door EA van der GOES uit Hoogeveen, op 8 maart 2017 (Gezin)

Ligging ten opzichte van het centrum prima. Vriendelijk personeel.

Kamers gedateerd, kapotte stopcontacten naast het bed, douche in bad met onhandig douchegordijn, sluitingstijd stipt 23.00 uur. In de map op de kamer staat nog 24.00 uur.

Tip! Delft erg leuke stad.

6,8

Beoordeling door AALM Doorleijers uit Eindhoven, op 12 december 2016 (Stelletje)

Zeer gastvrij hotel, vriendelijk personeel, eten zowel ontbijt als diner uitstekend.

Kamer inrichting wat gedateerd.

Tip! Het centrum van Naaldwijk is erg leuk en de straatjes nabij het hotel, met zijn grachten de moeite waart. Ook den Haag, Scheveningen en Delft zijn erg dichtbij.

8,2

Beoordeling door G. Sturing uit Hoogeveen, op 1 december 2016 (Stelletje)

Goed bereikbaar en een prima diner.

Geen koelkastje op de kamer.

Tip! Rotterdam en Den Haag dichtbij.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 november 2016 (Stelletje)

Dat we een ruime kamer hadden, met een heerlijk ligbad en goedebedden.

7,6

Beoordeling door R.J. de Vries uit Bergen op Zom, op 2 november 2016 (Stelletje)

De Accommodatie, ons verblijf was daar vanwege een verjaardag.

8,4

Beoordeling door F Bosma uit Arnhem, op 30 oktober 2016 (Stelletje)

Attente reactie van het personeel op het feit dat wij onze huwelijksdag opnieuw vierden!

Verblijf was prima, maar de juiste plaats van het hotel qua locatie kan duidelijker worden aangegeven.

Tip! We hebben het strand bij Monster bezocht, waren onder de indruk van de gigantische bloemenindustrie in het Westland, museum bezocht in Den Haag en de Markthal in Rotterdam. Het was genieten alles bij elkaar!

8,2

Beoordeling door J.G.H.M. Puts uit Echt, op 28 oktober 2016 (Gezin)

Dat de kinderen extra werden gevraagd of ze het menu lustten. Zo niet dan hadden ze een alternatief.

Hotel ligt aan 2 zeer drukke wegen. Geluid is goed op de kamer te horen. Kamers gedateerd. Stopcontacten achter bed niet goed vast gemonteerd.

Tip! Mooi wandelen door de duinen in Hoek van Holland en schepen kijken.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 24 oktober 2016 (Gezin)

Op korte afstand van Den Haag, bushalte vlakbij het hotel, leuk restaurant, goed ontbijt.

Te zachte matrassen en oud meubilair in de kamer.

Tip! Naaldwijk is een leuke plaats, ligging van het hotel is minder interessant, Den Haag is goed bereikbaar en daar is van alles te doen/te zien.

7,4

Beoordeling door R Wilbrink uit HENGELO OV, op 19 oktober 2016 (Stelletje)

Alles.

Tip! Wij zijn speciaal naar Naaldwijk gegaan om op het strand uit te waaien. En dat is prima gelukt.

8,4

Beoordeling door HHM Sombezki-Giesbertz uit Venlo, op 19 oktober 2016 (Stelletje)

Goeie locatie om o.a. Delft te bezoeken.

Kamer gedateerd, alleen een ligbad met een ouderwetse douchegordijn, niet erg handig om als 65+ in en uit te klimmen. Verder een iritante urine geur rond de wc.

Tip! Bezoek aan Delft een aanrader, ook makkelijk met de bus te bereiken.

6,8

Beoordeling door M.L. Busker uit Zwijndrecht, op 16 oktober 2016 (Gezin)

We hebben alleen geslapen en gegeten in het hotel.

De herrie van het verkeer.

Tip! Delft een heel mooie stad.

7,2

Beoordeling door JH de Vries uit Coevorden, op 15 oktober 2016 (Gezin)

Uitgebreid!

Vrij drukke weg.

Tip! Duinen prachtig om te fietsen.

7,4

Beoordeling door J Zondervan uit Steenwijk, op 13 oktober 2016 (Stelletje)

Tip! Leuk om te fietsen.

6

Beoordeling door Anoniem, op 11 oktober 2016 (Stelletje)

Goede centrale locatie t.a.v. plannen fietsroute. Alles goed verzorgd. Rustige omgeving. Vriendelijk ontvangst.

7

Beoordeling door Anoniem, op 11 oktober 2016 (Stelletje)

7

Beoordeling door J.R. Cools-stokman uit arnhem, op 9 oktober 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door G.H. De Vries uit Assen, op 7 oktober 2016 (Stelletje)

Goed bed. Goed eten.

Lawaai. Geen airco.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 oktober 2016 (Stelletje)

Het voelde prettig aan. Vriendelijk geholpen. Personeel was behulpzaam en vriendelijk. We hadden een kamer aan de goede kant.

Je komt buiten niet tot rust. Zeer veel verkeer. Te doen voor een avond. Maar daar kan het personeel niets aan doen.

Tip! Op de fiets naar Den Haag. Leuke binnenwegen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 oktober 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door T.J.M. te Plate uit Groenlo, op 4 oktober 2016 (Groep)

We hebben ons meteen thuis gevoeld. Perfecte hulp vanuit de receptie en ander personeel. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

De bewegwijzering naar het hotel toe.

Tip! Bloemenveiling Naaldwijk. Bezoek aan het mooie Delft.

7,6

Beoordeling door AJM Vinkenvleugel uit Oldenzaal, op 4 oktober 2016 (Stelletje)

Binnenstad van Naaldwijk en de fietstochten door de duinen.

Tip! Hoek van Holland en Kijkduin.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 oktober 2016 (Stelletje)

Dicht bij Naaldwijk, Monster (strand) en Den Haag. Ontbijt, diner en personeel waren oké.

Bijzonder druk verkeer door nabij gelegen bloemenveiling, geen airco op de kamer.

Tip! Strand per fiets bereikbaar (6 km). Ook kijkduin is per fiets prima te doen.

7,6

Beoordeling door J H J H J H ten Hove-Enkelaar uit KAMPEN, op 3 oktober 2016 (Individueel)

Hotel ligt heel centraal dicht bij centrum en station. Alles op loopafstand. Ook fietsafstand. Kijkduin en Scheveningen goed te doen, mooie routes. Prima locatie ga er zeker nog weer naar toe.

Tip! Alles dichtbij Centrum, Station, Scheveningen, Kijkduin, een aanrader.

7,6

Beoordeling door E.A Pin uit Culemborg, op 2 oktober 2016 (Stelletje)

Heerlijk om te fietsen leuke omgeving.

Tip! Lekker dicht aan de kust . Goed hotel.

8,2

Beoordeling door M.A.H. Keizers-Rijks uit Neer, op 30 september 2016 (Stelletje)

Prima hotel.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 september 2016 (Stelletje)

Super personeel, dat goed als team samenwerkt.

Op de kamer is het verkeer buiten goed te horen en de kamer is verder simpel.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 september 2016 (Stelletje)

Netheid.

Tip! Heel veel gefietst naar: Hoek van Holland. Strand. Duinen.

7,6

Beoordeling door P Gianotten uit Someren, op 29 september 2016 (Stelletje)

Goedkoop.

Drukke omgeving en weg. Gedateerde inrichting.

6

Beoordeling door BMG Van Aken uit Varsselder, op 29 september 2016 (Groep)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 september 2016 (Stelletje)

Gezellig ontbijten en buiten op het terras.

Geen airco, het geluid van de vrachtauto's.

Tip! Lekker naar Scheveningen en Hoek van Holland gefietst.

8

Beoordeling door Anoniem, op 9 september 2016 (Stelletje)

Dichtbij steden.

Geen airco,bed niet opgemaakt en geen handdoeken. Receptie werd ingelicht en desondanks niet gebracht. Erg warm op de kamer en de ramen konden niet open i.v.m. lawaai van de snelweg. Hotel was tegenover bloemenveiling.

Tip! Steden zoals Delft etc.

6,6

Beoordeling door FJM Copier uit berlicum, op 4 september 2016 (Stelletje)

De omgeving, de hint voor een bezoek aan Naaldwijk van de receptie.

Temperatuur kamer, geen airco, wel op verzoek een ventilator. Ligging hotel, veel geluidsoverlast van zwaar verkeer. U kent 2 soorten reserveren voor het diner, 1 bij de receptie als aanmelding, 2 een specifieke tafel in het restaurant, hetgeen tot misverstand en lichte teleurstelling leidt.

Tip! Hofjes van Naaldwijk. Monster geen vrij parkeren meer aan het strand.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 september 2016 (Stelletje)

Verzorgde maaltijden.

Warme kamers.

Tip! Delft mooie stad.

6,6

Beoordeling door JJM Tielemans uit Waalre, op 1 september 2016 (Gezin)

We hadden vooraf de reviews gelezen. Dat beloofde niet veel goed. Men viel vooral over de vier sterren. Dat is ook teveel. Drie lijkt me prima. Het viel vervolgens alleszins mee. Wij hebben een prima verblijf gehad. Niets op aan te merken. Het vooral jonge personeel deed goed haar best. De inrichting is niet oubollig, maar ietsje gedateerd. Ons maakte dat niets uit. Zoals overal bevolkt de grijze golf dit soort hotels. Zij moeten niet mekkeren, maar tevreden zijn over de goed prijs/kwaliteit verhouding. Kortom: gewoon op de lijst handhaven!

Tip! Het dorp Naaldwijk heeft veel te bieden. Wij gingen met de fiets naar Den Haag en naar Hoek van Holland. allemaal goed bereikbaar per huurfiets.

7

Beoordeling door H Jager uit oude pekela, op 22 augustus 2016 (Gezin)

Centraal gelegen.

Wij misten een koelkastje en ik vind € 3,40 voor water bij diner en wijn nogal prijzig.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 augustus 2016 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Tip! Varend bloemen en fruit corso.

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 augustus 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en lekker eten. Goede bedden.

Tip! Goede fietspaden. Gefietst van Naaldwijk naar Scheveningen en terug over de dijk naar Hoek van Holland. In Kijkduin was er een leuke (kunst) braderie op zondag. Appeltaart met slagroom en koffie genuttigd.

7,4

Beoordeling door M.J. van der Sluis uit Zwolle, op 18 augustus 2016 (Stelletje)

6,4

Beoordeling door H. van Beek uit VLYMEN, op 18 augustus 2016 (Stelletje)

We hebben heerlijk gefietst, mooie omgeving. Alles was naar wens.

Tip! Je kunt hier alle kanten op, Hoek van Holland, Den Haag en Scheveningen. Heel mooi fietsgebied.

8

Beoordeling door D van't Sant uit Nieuwegein, op 15 augustus 2016 (Individueel)

Dat alles in het hotel aanwezig is zoals fiets verhuur.

De drukke weg waar het hotel aan ligt.

Tip! De omgeving is prachtig je kunt langs het strand fietsen of leuke plaatsen bezoeken alles is mogelijk.

7,2

Beoordeling door H.F.H.M van Beurden uit Nieuwkuijk, op 14 augustus 2016 (Stelletje)

Goede locatie voor de mooie fietsomgeving.

Het lawaai van de snelweg als de ramen openstonden.

Tip! De omgeving is heel gevarieerd. Strand, steden en fijne knooppuntenroutes die langs de vaarten/grachten gaan. Zelfs een bezoek aan de bloemenveiling was voor mijn man een aanrader. De Japanse Watergarden in Naaldwijk was een tegenvaller. Veel kleiner dan in mijn herinnering en zeer commercieel. Tip voor hotel: zorg voor een map met fietsroutes in de omgeving die je mee kunt nemen. (bv. ordner met gekopieerde routes die je als gast kunt inzien/meenemen). In plaats van het zitje in de hal eventueel een grote tafel waaraan je de krant kunt lezen of een tijdschrift ten slotte liggen de kranten op een hoek van de balie en staand lezen is niet zo fijn. Succes met onze info.

7,6

Beoordeling door W.S.M Sibelt uit Lemelerveld, op 14 augustus 2016 (Stelletje)

We verbleven hier voor 2 nachten, via een aanbieding in De Stentor. Net personeel en kamer was schoon. Alles wat wij nodig hadden was wel aanwezig. Ook werden wij gewezen op de uitgaansmogelijkheden. Fietsen verhuur geen gebruik van gemaakt i.v.m. slecht weer.

Beetje gedateerd hotel, oud meubilair en kan wel een likje verf e.d. gebruiken. Geen aparte douche gedeelte maar in bad staan. Dit is voor oudere gasten of zij die moeilijk ter been zijn wel lastig. Alles wel netjes schoon. Geen balkon.

Tip! Makkelijke uitvalsbasis om Kijkduin, Scheveningen, Den haag te bezoeken. Naaldwijk leuk ingericht centrum met voldoende winkels en eetgelegenheid.

7

Beoordeling door J.N.A.M. Aerts uit Tilburg, op 13 augustus 2016 (Stelletje)

Gewoon leuk gehad, prima medewerkers.

Een bad en geen douche, ook wel vanwege onze lichamelijke problemen moeilijk in en uitstappen, had misschien voorkomen kunnen worden. Het kan bijna niet anders maar wel veel auto lawaai, maar komen zeker nog eens terug!

Tip! Hoek van Holland met boottocht. Delft met ov wat prima gaat, rondvaart en museum bezoek en de markt. Laatste dag met uitzonderlijke goede uitleg richting Den Haag en met tram naar Haagse markt en naar Scheveningen en het centrum bezocht. Gewoon prima naar ons zin! Speciaal dank aan medewerkster van balie, aan wie wij de sleutel hebben gegeven en mee hebben afgerekend!

7,8

Beoordeling door A Fokke uit Harde, op 12 augustus 2016 (Stelletje)

Mooie kamer.

Tip! Strand van Scheveningen is dichtbij.

9,5

Beoordeling door J.F.J.A Theeuwes uit 's Gravenmoer, op 12 augustus 2016 (Gezin)

Leuk en goed. Leuke locatie om te fietsen.

Tip! We zijn naar het varend de Corso gaan kijken. Echt aan te bevelen!

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 augustus 2016 (Groep)

Kamer was voorzien van alles! Ontbijt was perfect en locatie was prima! Naaldwijk heeft een leuk en gezellig centrum.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2016 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door H van Zwol uit Emmen, op 5 augustus 2016 (Stelletje)

Actie incl. diner.

Locatie en de entree buiten mag meer verzorging.

Tip! Antiek en curiosa boekenmarkt iedere dinsdag en zaterdag Delft.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2016 (Groep)

Tip! Strand is vlak bij dus heerlijk gewandeld!

6,5

Beoordeling door Anoniem, op 2 augustus 2016 (Groep)

Het goede weer voor onze fietsvakantie. De omgeving met zijn uitgebreide kassengebied en de korte afstanden naar den Haag, Delft en Hoek van Holland.

Tip! Goede fietsverbindingen, knooppunten kloppen niet altijd en zijn soms door de bladgroei moeilijk te zien. Is eens wat anders dan over "de Hei" fietsen.

7,6

Beoordeling door A Ebbink uit Zevenaar, op 29 juli 2016 (Groep)

Dat de kamer geen airco had waar door we vanwege het warme weer het raam niet open konden doen omdat het hotel grenst aan drukke weg.

Tip! Omgeving zelf zijn weinig bezienswaardigheden tenzij je naar den Haag of Delft gaat. Deze keer zijn we naar het strand van Monster geweest wat leuk was.

7,2

Beoordeling door G.A.A.J. Van de Rijt uit TILBURG, op 27 juli 2016 (Stelletje)

Het ligt gelukkig wel in de buurt van steden als Delft en Den haag en ook het strand is dichtbij.

Het hotel ligt pal aan een drukke weg, buiten zitten is niet echt gezellig. Het hotel is dringend aan een update toe, het interieur is oubollig en verouderd en het terras en groene aankleding zijn in zeer slechte staat. En ze moeten echt airco in de kamers laten maken. Het was zo benauwd op de kamers. Het personeel zorgde gelukkig nog voor een ventilator nadat we over de warmte hadden geklaagd.

Tip! Delft is een super leuke stad en het strand bij Monster is lekker dichtbij en mooi.

6,5

Beoordeling door N. Michielsen uit Gilze, op 22 juli 2016 (Gezin)

Mooie fietsomgeving.

Geen airco, en in de avond niet veel te doen.

Tip! Strand en fietsomgeving mooi.

7

Beoordeling door R Langenberg uit Landgraaf, op 14 juli 2016 (Stelletje)

Mooi centraal gelegen, gratis parkeren.

Deuren van kamer sloegen kei hard dicht.

9

Beoordeling door Anoniem, op 8 juni 2016 (Gezin)

Ik vond het op zich een goed hotel, de prijs is goed. Alleen jammer dat de kamer niet zo schoon was!

7,2

Beoordeling door LPCM van Keulen uit Veldhoven, op 19 mei 2016 (Gezin)

Goede uitvalsbasis voor uitstapjes, geweldige aanbieding van Zoweg.nl.

Tip! Een geweldige uitvalsbasis voor uitstapjes naar bijvoorbeeld Den Haag, Delft, Rotterdam, het Groene Hart en de Noordzee.

7,8

Beoordeling door W.J.M. Jöersen uit Hengelo, op 18 mei 2016 (Gezin)

Vriendelijk personeel.

Wake up call, kloppen op de deur. Het is dan toch gehorig.

Tip! We zaten lekker dit bij Hoek van Holland, helaas waaide het erg hard en was het te koud voor het strand.

7,8

Beoordeling door J.A Schoneveld uit Dronten, op 17 mei 2016 (Gezin)

Zeer vriendelijk personeel, koffie op de kamer, fietsen naar Hoek van Holland, kijkduin en Scheveningen.

Even moeilijk te viinden. Recentelijk de weg afgesloten omgeleid.

Tip! Druk in het Westland met de vele vrachtwagens. Leuk gefietst naar Hoek van Holland, Kijk duin, Scheveningen, den Haag.

9

Beoordeling door DIRK MARIEN uit LOMMEL, op 14 mei 2016 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door A.H. Neggers v. Loon uit Oostelbeers, op 13 mei 2016 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2016 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 mei 2016 (Stelletje)

De prijs/kwaliteit.

Herrie van verkeer.

Tip! De Keukenhof.

7

Beoordeling door PHJG Teussink uit Enschede, op 20 april 2016 (Stelletje)

Gastvrijheid, lekker centraal gelegen voor tripjes in de omgeving.

Tip! Den Haag: Sjieke winkelstad.

8

Beoordeling door MGM Aveskamp uit Denekamp, op 24 maart 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

Badkamer is niet geschikt voor minder invalide door dat je in bad moet douchen.dus mijn vrouw kon niet douchen.

Tip! Den Haag, Monster, Scheveningen. Voor Den haag zet je auto op een pr/Rijswijk/Ypenburg afslag 9 en dan met de tram voor 2 euro.

8