Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Hotel - Restaurant Hoogeerd

Hotel - Restaurant Hoogeerd  

Hotel - Restaurant Hoogeerd - Aanzicht

Hotel - Niftrik

Hotel - Restaurant Hoogeerd is een familiehotel gelegen in het land van Maas en Waal, tussen Niftrik en Wijchen. Het hotel is eenvoudig te bereiken vanuit alle richtingen en heeft een prachtige ligging aan de Maas. Het hotel staat bekend om haar gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Parkeren is gratis net zoals het gebruik van WiFi. Hotel - Restaurant Hoogeerd is een driesterrenhotel en... meer info
vanaf 84 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

64 beoordelingen 8.4

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Exclusief! 3 dagen Maas en Waal

2 nachten v.a. € 84,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Exclusief! 4 dagen Maas en Waal

3 nachten v.a. € 94,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 15 juni 2019 (Stelletje)

Vanuit hotel zicht op de Maas.

Tip! Ideaal als startpunt voor fietstochten Nabij gelegen Ravenstein is zeer pittoresk.

9,2

Beoordeling door H.A.M. Ummels uit HOOG SOEREN, op 29 november 2018 (Stelletje)

Vrijwel alles. Vooral de ligging van het hotel, in een woord fantastisch, zo aan een zijarm van de rivier de Maas. Ook het contact met het personeel was uitstekend.

Bijna niets, slechts wat geluidsoverlast van de kamer boven ons.

Tip! Het land van Maas en Waal is werkelijk prachtig. Dat geldt ook voor de plaatsen die wij bezocht hebben, zoals Ravenstein, Batenburg, Zaltbommel en Megen. Ook bezochten wij kastelen, zoals de ruïne van Batenburg, het kasteel Hernen en Loevestein. Zeker de tocht ernaartoe, langs de rivierdijk, is de moeite waard. Kortom, we komen beslist nog een keer terug!

8,8

Beoordeling door NANCY Nottebaere uit Kuurne, op 18 juni 2019 (Stelletje)

De ligging van het hotel aan het water. Lekker ontbijt.

Kleine kamer waar we regelmatig ons hoofd stootten aan het plafond, kamer 14. Lamp in badkamer flikkerde fel en we hebben 2 dagen na elkaar moeten vragen om dit op te lossen, wat toen uiteindelijk wél werd opgelost.

Tip! Héél mooie omgeving om te wandelen en fietsen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 31 oktober 2018 (Gezin)

Ligging.

De kamer hadden moeten opwaarderen.

Tip! Ravenstein bezocht.

6,5

Beoordeling door Anoniem, op 18 september 2018 (Stelletje)

Een prima familiehotel, vlakbij Wijchen en Nijmegen (goed te fietsen).

8

Beoordeling door J.J. Wagemans-Barendrecht uit Zoetermeer, op 5 september 2018 (Gezin)

Leuk hotel, met terras met uitzicht op het water. Vriendelijke medewerkers. Receptioniste loopt mee om kamer te wijzen. Ontbijtbuffet goed. Restaurant prima. Kamer schoon. Airco aanwezig. Openslaande deuren naar balkonnetje.

Balkonnetje erg klein.

Tip! Heerlijk fietsen in de omgeving. Leuke dorpjes. Pontjes. Nijmegen is een leuke stad. Stadswandeling aan te raden. Terrasjes aan de kade. Tuinen in Appeltern.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 augustus 2018 (Gezin)

Het hotel ligt aan de Maas, met een prachtig uitzicht.

Tip! Mooi gelegen, in het rivierengebied. Met leuke oude stadjes in de omgeving, zoals Ravenstein, Grave Megen en Batenburg.

7,8

Beoordeling door PG Goelema uit Musselkanaal, op 19 augustus 2018 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 augustus 2018 (Stelletje)

Tip! Mooie omgeving en goede fiets route en van alles te doen.

8,4

Beoordeling door T. Koek uit Beerta, op 15 augustus 2018 (Stelletje)

Kamer, restaurant en locatie heel goed.

Door het warme weer was de kamer veel te warm, geen airco.

Tip! De tuinen van Appeltern.

9

Beoordeling door R Pastoor uit Norg, op 14 augustus 2018 (Stelletje)

Goed hotel op een mooie locatie. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel.

Kamer soms ietwat gehorig.

Tip! Nijmegen is een leuke stad. Grave heeft leuke horecagelegenheden in een oud stadscentrum. Er zijn hele mooie fietsroutes vanaf het hotel.

8,4

Beoordeling door B de Jong uit Krimpen aan den IJssel, op 14 augustus 2018 (Stelletje)

Een goed restaurant. Schone kamer. Behulpzaam personeel

Tip! Prachtige omgeving voor fietstochten en de locatie is nabij een grote stad: Nijmegen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 juli 2018 (Gezin)

Laagdrempelig. Correctheid. Vriendelijk. Behulpzaam. Meedenkend zoals bv.het aanzetten van de airco op de kamer tijdens de hoge temperatuur. Etc.

Ik zou het niet weten,of het moet al zijn dat de feetsberging aan de kleine kant was.

Tip! Leuke oude stadjes met zijn bezienswaardigheden. Veel fietspaden. Zwemwater.

8,5

Beoordeling door P.A P.A. Slootweg uit Zoetermeer, op 31 juli 2018 (Stelletje)

Locatie c.q. ligging.

Tip! Fijne fietsomgeving.

8

Beoordeling door A Tassel uit odijk, op 31 juli 2018 (Gezin)

Alles.

8

Beoordeling door G Van Heemskerk uit Oudewater, op 15 juli 2018 (Stelletje)

Mooie locatie, prima hotel en vriendelijk personeel.

Het brandalarm ging af om 2.00 uur in de nacht, dat is echter overmacht.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 juli 2018 (Groep)

Alles prima verzorgd.

Prijs huur E-bike te duur (30€).

Tip! Fijne fietstocht naar tuinen van Appeltern.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 juni 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 juni 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door JEF Kuppens Jef Dreesen Marie-Jeanne uit bree, op 12 juni 2018 (Stelletje)

Pracht van een ligging.

Op sommige plaatsen slechte wegaanduiding op de fietsroute.

Tip! Zeer mooie omgeving om te fietsen. Rustige kamer om te slapen. Goed ontbijt goed 3 gangen menu. Een aanrader om terug te komen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 10 juni 2018 (Gezin)

Je krijg gewoon wat je verwacht.

8

Beoordeling door M. van der Weegen uit Steenbergen, op 20 mei 2018 (Stelletje)

Zeer vriendelijke medewerkers en perfecte bediening.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2018 (Gezin)

Vooral de ligging van het hotel.

Tip! We hebben de pontjes route gefietst en dat vinden wij een echte aanrader, dit door de natuur en de mooie landelijke omgeving en de leuke plaatjes.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2018 (Stelletje)

Het prachtige uitzicht en de keuze voor een ruimere kamer. Overdekte fietsenstalling. De hartelijke ontvangst.

Wifi niet beveiligd. Weinig ruimte in de badkamer voor je spulletjes. Tv alleen vanuit bed te bekijken. Maar dit zijn maar kleine dingen die niets afdeden aan het fijne verblijf. Voetveren waren nog niet in bedrijf. Was wel aangegeven vanaf mei, maar het bleek pas in het weekend in werking te gaan.

Tip! Fietsen over de dijk. Grave bezoeken, prachtig vestingsstadje. Al die kleine dorpjes waren de moeite waard om te bekijken. Diverse bierbrouwerijen. Een schitterende omgeving. Ravenstein zeer de moeite waard, met veel overblijfselen van de oorlog en een heerlijk restaurant. Een Italiaans restaurant (Donato), niet te evenaren.

8,2

Beoordeling door R Barmentloo uit apeldoorn, op 7 mei 2018 (Gezin)

Mooie locatie en vriendelijk personeel. Ook mooie fietsroutes.

Kamer niet al te groot en geen uitzicht.

Tip! Tuinen van Appeltern, hortensia kwekerij in Zoelen zijn erg leuk. Ook Wijchen mooie plaats. Ook fietsroutes erg mooi Door omgeving.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 2 mei 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door G Van der Schaaf uit Drachten, op 18 april 2018 (Gezin)

Aan de Maas en mooi centraal in het door ons te bezoeken gebied.

Geen waterkoker op de kamer.

8,6

Beoordeling door A C Klein uit Alkmaar, op 16 april 2018 (Gezin)

Het verblijf was prima.

Wat we minder lekker vonden waren de bedden, veel te zacht en het kussen hard dus slecht geslapen.

Tip! We zijn in Wijchen geweest dat was heel gezellig de markt was ook leuk.

8,3

Beoordeling door G v G. van der Knokke uit RIJSWIJK ZH, op 14 april 2018 (Groep)

De aankomst met zeer vriendelijk personeel. Alles was uitstekend.

Tip! Heerlijke omgeving om te fietsen.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 13 april 2018 (Stelletje)

Uitzicht op het water.

Dat er op het terras gerookt werd, als je een lunch besteld en er rookt iemand bij jou in de buurt, dan smaakt het bij ons niet meer.

Tip! Veel fietsmogelijkheden.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 april 2018 (Stelletje)

Fijne kamer, vriendelijk personeel.

8,6

Beoordeling door J. Hoving uit Alkmaar, op 8 april 2018 (Gezin)

9,6

Beoordeling door MIEN Mien Cortooms uit HEUSDEN GEM ASTEN, op 8 april 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en een mooie omgeving. Goed eten en drinken.

Dat wij zelf geen koffie konden zetten op de kamer en geen toiletartikelen.

Tip! Kei mooi.

8,2

Beoordeling door J.H. van Schijndel uit ROSMALEN, op 5 april 2018 (Stelletje)

Mooi aan de Maas, groot fietsenhok met veel stopcontacten, rustig gelegen.

Tip! Genoeg om te fietsen, hartje Nijmegen goed te doen op de fiets. Fiets kun je gratis in centrum stallen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 maart 2018 (Stelletje)

Gastvrij ontvangst.

Kamers waren niet warm.

Tip! De omgeving is prima!

8,4

Beoordeling door J Buiter uit Peize, op 21 maart 2018 (Stelletje)

Vriendelijk ontvangst. Prettige sfeer. Dit was de tweede keer dat wij hier waren. Echt een hotel om terug te keren.

We kwamen via de achterdeur beneden binnen en moesten, voor we de buitendeur konden openen, langs het rookhok, waar een gore lucht vandaan kwam. De entree van deze achterin en uitgang doet afbreuk aan het gezellige restaurant. Overwogen zou kunnen worden om een rookhok, los van het gebouw, een eind verderop naar achteren op het terrein te maken.

Tip! We hebben weer door de Vennen, ten oosten van Wichen gewandeld. Een prachtig wandelgebied.

9

Beoordeling door J Buiter uit Peize, op 12 maart 2018 (Stelletje)

Dat het een klein hotel is. Aardig en voorkomend personeel. Ruim voorzien ontbijt. Tijdens het ontbijt mooi uitzicht op de Maas. Gezellig zitje bij de open haard.

Wij hadden een kamer, op de bovenste verdieping, naast de lift. Wij zijn 's nachts een paar keer wakker geworden van het lawaai van de lift.

Tip! Kregen een goede tip van de persoon achter de balie om te gaan wandelen in het gebied van de Overasseltse en Hatertse Vennen. Mooi en stil gebied toen wij er wandelden.

9

Beoordeling door H v Jansen uit wageningen, op 4 maart 2018 (Stelletje)

Zeer vriendelijk.

9,3

Beoordeling door Anoniem, op 25 februari 2018 (Gezin)

Een mooie uitvalsbasis naar wat naburige dorpjes, stadjes en steden, inclusief Duitsland.

Tip! De omgeving is een prima fietsgebied.

7,6

Beoordeling door J J.Quartel uit hellevoetsluis, op 11 december 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door N.J.M. Haring uit Hoogkarspel, op 5 september 2017 (Gezin)

9

Beoordeling door R van Sommeren uit Roden, op 5 augustus 2017 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door J.M.J. Koppenhol uit tholen, op 21 juni 2017 (Stelletje)

De lokatie, gastvrijheid en vriendelijkheid van het personeel. Verrassend was, dat als je het niet nodig vond om de kamer schoon te maken, je een tegoedbon kreeg van € 2,50€ of €5.

Tip! Wij vonden het leuk om te fietsen met gebruikmaking van de knooppunten. Op 1 van onze routes richting Overasselt kwamen we een melkveehouderij tegen die ook nog blauwe bessen teelt. Je kon hier koffie/thee met bosbessenvlaai nuttigen, heerlijk een echte aanrader.

9,8

Beoordeling door ANNIE Kanbier uit Voorschoten, op 8 juni 2017 (Groep)

Geweldig mooi hotel en een afgesloten fietsen hok en als er wat aan de hand is lopen ze mee en lossen het op een woord geweldig.

Tip! Erge mooie fiets routes met pontjes.

9,2

Beoordeling door N Van der Spek uit Berkel en Rodenrijs, op 7 juni 2017 (Stelletje)

Heel fijn hotel voor mooie fietstochten.

Jammer dat er auto's langs het terras rijden.

Tip! Het kasteel in Hernen en naar Grave en Cuyk en mooi fietsen langs de Maas.

8,6

Beoordeling door J.H. KLEISMAN uit ENSCHEDE, op 1 juni 2017 (Groep)

Geweldige locatie, zeer vriendelijk personeel.

Tip! Mooie fietsroutes.

8,8

Beoordeling door E.C.M. Spruijt uit Oudorp, op 24 mei 2017 (Gezin)

Prijs/kwaliteit was verrassend.

De tv ontvangst en de minimale Wi-Fi.

Tip! Lekker fietsen over de dijk!

8,5

Beoordeling door H Haxe uit Leersum, op 19 mei 2017 (Gezin)

Goed, zoals personeel.

Tip! Geweldig.

8

Beoordeling door H. Clement uit Kapelle, op 7 mei 2017 (Gezin)

Goede prijs-kwaliteitsverhouding en mooi fiets uitgangspunt.

Tip! Het land van Maas en Waal is een prachtig fietsgebied. Dagje Nijmegen ook aan te raden.

8,2

Beoordeling door J Pot uit Ter Apel, op 7 mei 2017 (Stelletje)

9

Beoordeling door MCA Claassen uit Budel, op 7 mei 2017 (Stelletje)

De ligging en de service.

Douche was klein en na het douches alles nat.

Tip! Heel mooie locatie voor te fietsen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 mei 2017 (Stelletje)

Prachtige kamer met mooi uitzicht. Heel fijn gehad.

Tip! Heusden, fietsen in de omgeving en langs de Waal en Maas met pontjes. De zeven heuvelen, kortom genoeg te beleven.

8,4

Beoordeling door G. Visser uit Assen, op 1 mei 2017 (Stelletje)

Rustige omgeving. Prima eten en drinken. Vriendelijk personeel.

Eén boxspring was nogal beslapen.

8

Beoordeling door P.H. van Ballegooijen uit Hapert, op 5 april 2017 (Stelletje)

De ligging en het uitzicht (upgrade) en de mooie fietsroutes.

Erg kleine badkamer.

Tip! Het land van Maas en Waal met daarbij de leuke steden in de buurt zoals Wijchen, Nijmegen, Ravenstein en Cuyk.

8

Beoordeling door R.J.M. Kleijn uit Zoetermeer, op 29 maart 2017 (Stelletje)

Leuk hotel met zeer vriendeljik en service gericht personeel. Het uitzicht op de voor het hotel gelegen rivier de Maas is erg leuk.

De naar verhouding tot de kamer een zeer kleine badkamer.

Tip! Nijmegen is een gezellige stad met veel leuke horeca en een leuke binnenstad.

8,2

Beoordeling door JPH Masselink uit Tubbergen, op 24 maart 2017 (Stelletje)

Alles in het het hotel was prima verzorgd, beslist een aanrader.

Tip! We zijn naar het oorlogsmuseum in Overloon en Corpus in Leiden geweest, kijkje in Nijmegen en Arnhem. Verder was het weer te slecht om te wandelen of iets te doen! Maar we hebben ons wel vermaakt.

9,6

Beoordeling door B.J. Harmsen uit Duivendrecht, op 1 maart 2017 (Stelletje)

Makkelijke bereikbaarheid van de dorpen/steden in de omgeving.

Tip! We hebben redelijk wat steden bezocht zoals Batenburg, Grave, Oss, Ravenstein en Wijchen. Allemaal interessant zowel voor jongeren als ouderen.

7,8

Beoordeling door S. Vijfvinkel uit rotterdam, op 23 januari 2017 (Gezin)

Gewoon er even tussenuit, goed geslaagd. Herhaling waard.

Tip! Leuke kleine plaatsjes in de omgeving bijvoorbeeld Grave.

8,2

Beoordeling door J van Pelt uit Rozenburg, op 3 december 2016 (Stelletje)

Prima hotel, heel mooie locatie, vriendelijk personeel en een prima restaurant.

8

Beoordeling door TGM van Genugten uit Sint-oedenrode, op 29 november 2016 (Gezin)

Prima hotel.

Tip! In de zomer fijn om te fietsen.

8,7

Beoordeling door J.C. Erkens uit Zoetermeer, op 19 november 2016 (Gezin)

De kamer aan het water, met ontbijt konden we ook in de zaal aan de kant zitten zodat we nasr het water konden kijken en ook met dineren weer. Vriendeljk personeel. Echt genoten.

Tip! Leuke wandeling in Ravenstein gemaakt. In de stellingmolen zit een brouwerij, De wilskracht. Uitgeroepen tot beste bier van Brabant. Leuke plaats vonden we ook Wijchen. Mooi kasteel. Nijmegen ook leuke stad.

8,8

Beoordeling door J Bosveld uit Geldrop, op 11 november 2016 (Groep)

Mooie kamers, goede bediening in het restaurant, vriendelijk personeel. Leuke uitvalsbasis voor uitstapjes.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 augustus 2016 (Stelletje)

Super locatie, lekker eten en vriendelijk personeel. Het was top!

8,6

Beoordeling door JGM Vaessen uit Maasbree, op 17 april 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en alles goed verzorgt.

Tip! Alle omliggende dorpen met enkele kastelen.

8,8