Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Golden Tulip Ampt van Nijkerk  

Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Hotel - Nijkerk

Het Golden Tulip Ampt van Nijkerk is een comfortabel 4-sterrenhotel gelegen aan de rand van de Veluwe in Nijkerk. Het hotel, dat over een binnenzwembad, sauna en Turks Stoombad beschikt, is gemakkelijk te bereiken via de A28 en ligt dichtbij de gezellige stad Amersfoort. Het Golden Tulip Ampt van Nijkerk is een sfeervol hotel met vele faciliteiten. Je komt heerlijk tot rust in de sauna of... meer info
vanaf 47 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

63 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Veluwe incl. wellness

2 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Veluwe Standaard kamer

1 nacht v.a. € 47,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Veluwe Superior kamer

1 nacht v.a. € 52,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Veluwe Standaard kamer incl. diner

1 nacht v.a. € 72,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Veluwe Junior Suite

1 nacht v.a. € 57,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Veluwe Standaard kamer incl. diner

2 nachten v.a. € 119,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 8 maart 2019 (Gezin)

Rustige omgeving leuke mensen.

Wandelroute klopte niet, verouderd.

Tip! Mooi landgoed en prachtige duiventil, leuke uitstapjes naar Spakenburg en omgeving.

7,8

Beoordeling door J Hatzmann uit Losser, op 25 juni 2019 (Stelletje)

Mooi hotel, met een heerlijk ontbijt. Grote parkeerplaats en goed te bereiken. Nijkerk en omliggende plaatsen zijn met de fiets goed te bezoeken. Er is een overdekte- en afgesloten fietsenstalling en er zijn genoeg oplaadpunten voor de E-bike. Vriendelijk personeel.

Dat er in de badkamer de hele dag een rioollucht hing en dat de kopjes niet schoon waren.

Tip! We hebben leuke en gezellige plaatsen bezocht zoals Harderwijk, Spakenburg, Putten en Nijkerk.

8,6

Beoordeling door J Ras uit Haren GN, op 21 september 2018 (Gezin)

8,2

Beoordeling door H.H Van der heijden uit STEENSEL, op 25 augustus 2018 (Individueel)

Prima personeel.

Het tapijt in het restaurant vonden wij er niet schoon uit zien, zaten vlekken in. We twijfelen niet dat het tapijt elke dag gestofzuigd werd, maar de vlekken die er niet uit kunnen is geen prettig aanzicht.

Tip! Het dorp Nijkerk was een leuke dag.

6

Beoordeling door W.J.B. Meelen uit Gemert, op 20 augustus 2018 (Stelletje)

Tip! Leuke fietsroutes

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2018 (Gezin)

Fietsen op Veluwe.

Herrie van autoweg 301.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2018 (Stelletje)

Lekker rustig gelegen, gezellige sfeer in het hotel en mooie fietsroutes in de buurt.

Tip! Hele mooie omgeving, nabij water en bos, dus fijn om te wandelen en te fietsen.

8

Beoordeling door M Kerybin uit Vlissingen, op 26 juli 2018 (Gezin)

Eigenlijk alles. Wij werden vriendelijk ontvangen, mooie schone kamer. Heerlijk gegeten in het restaurant, zowel diner als ontbijt. Prachtige omgeving om actief bezig te zijn.

Eén puntje,dat onze nieuwe fietsen 's nachts buiten moesten staan.

Tip! Naar Harderwijk gefietst,een heel gezellig stadje met leuke winkels. Terug langs het Veluwemeer gefietst. Volgende dag richting Putten, Ermelo en over de heide en bossen gefietst.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 juli 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving en fijn hotel met ontzettend vriendelijk personeel.

Fietstochten die niet kloppend waren vanuit het hotel.

8,7

Beoordeling door HJ Jager uit Alblasserdam, op 16 juli 2018 (Stelletje)

Mooie fiets routes in de buurt. Heerlijk even er tussen uit en betaalbaar.

Tip! Mooie omgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 juli 2018 (Stelletje)

Zwembad aanwezig.

Diner.

Tip! Prachtige omgeving, heerlijk fietsen, gezellige terrasjes en winkelen prima.

8,8

Beoordeling door G de Vries uit IJMUIDEN, op 5 juli 2018 (Stelletje)

Eigenlijk alles, vriendelijk personeel, fijne kamer, heerlijk eten.

Tip! Leuke plaatsjes, heerlijke fietsomgeving.

9

Beoordeling door G Kastenberg uit Wierden, op 5 juli 2018 (Stelletje)

Leuke fietsroutes vanuit het hotel.

Penetrante schoonmaaklucht opdekamer, die na veel luchten verdween.

Tip! Nijkerk leuke stad.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 juli 2018 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door K.H Dijkstra uit Groningen, op 24 juni 2018 (Gezin)

Gastvrijheid, zwembad. Wij komen binnenkort weer terug.

Geen zeep in de douche bij het zwembad.

Tip! Leuke vissersplaats Spakenburg-Bunschoten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2018 (Stelletje)

Een prima verblijf om fietstochten te maken.

Tip! Polder Arkemheen is mooi en Spakenburg.

8,2

Beoordeling door N Hogenhout Moleman uit Badhoevedorp, op 23 mei 2018 (Stelletje)

Een hotel waar je je gelijk thuis voelt, vriendelijk personeel.

Tip! Prachtige omgeving, Nijkerk is een gezellig plaatsje met goede restaurants. Het is de moeite waard om naar de zandsculpturen te gaan kijken.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2018 (Gezin)

8,3

Beoordeling door A.M.S. Rucker uit Waalwijk, op 12 mei 2018 (Stelletje)

Tip! Heerlijke fietsomgeving. Het oude ambachten en speelgoedmuseum in Terschuur is een aanrader. We hebben ons daar de hele dag prima vermaakt.

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 april 2018 (Stelletje)

Prima hotel, goede ligging, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Slechte voorziening voor de fietsen, geen afsluitbare fietsenstalling.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen of te wandelen.

7,2

Beoordeling door A Foederer uit Eindhoven, op 5 april 2018 (Stelletje)

Goed ontbijt. Als ze niet ons bed hoefden recht te leggen kregen we een consumptie met bitter garnituur. Best goed geregeld als je er toch maar 2 nachten bent.

Geen föhn in kamer gevraagd bij receptie was er niet. We hadden een upgrade van de kamer gedaan was €10 per nacht. Kamer leek bij binnenkomst best schoon maar er lag ontzettend veel stof op plaatsen die niet erg opvielen.

Tip! Centraal gelegen. Dicht bij Amersfoort vonden wij een mooie plaats.

6,4

Beoordeling door JOHANNES van der Velden uit loenhout, op 4 april 2018 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

Klein bad.

Tip! Omgeving Nijkerk was leuk.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 maart 2018 (Stelletje)

Tip! Bezoek Spakenburg! Echt de moeite waard.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 maart 2018 (Groep)

Alles was goed verzorgd.

Tip! Wandelroute van 2 1/2 uur. Veel verschillende vogels gezien. En een ijsvogel gezien.

7,2

Beoordeling door W.M.J Gevers uit rosmalen, op 22 februari 2018 (Gezin)

Goed ontbijt en een goed diner. Vriendelijk personeel.

Tip! Nijkerk is een leuk plaatsje. Spakenburg is een mooi uitstapje.

8,2

Beoordeling door J.A. de Jongh uit Prinsenbeek, op 18 februari 2018 (Stelletje)

Wij vonden het een mooi en schoon hotel en een fijne locatie. Het eten was heerlijk.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 februari 2018 (Groep)

8,2

Beoordeling door W.G.E. Aelfers uit Elsloo, op 17 februari 2018 (Gezin)

Mooi verzorgt hotel, vriendelijk personeel, mooie kamer met goede bedden.

Te slappe kussens, die mogen echt beter.

Tip! Wij zijn nog in Spakenburg en Amersfoort geweest, beide een aanrader.

8,2

Beoordeling door E Vonk uit bARENDRECHT, op 12 februari 2018 (Groep)

Mooie schone kamers en heel vriendelijk personeel en goede maaltijden.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 februari 2018 (Stelletje)

Goede uitvalsbasis naar de Veluwe. Vriendelijk personeel en een prima ontbijt.

Tip! Spakenburg is leuk en natuurlijk park de Hoge Veluwe.

7,6

Beoordeling door A.S.W.V. de Jonge uit Heemskerk, op 27 januari 2018 (Stelletje)

Gezellig, prettige ontvangst, prima barman en lekker gegeten.

Koude kamer bij binnenkomst, verwarming stond uit en dat was toch wel zeer verfrissend.

Tip! Beetje rondgetoerd en wat kringlopen gedaan.

8,2

Beoordeling door M Seegers uit Sneek, op 25 januari 2018 (Stelletje)

Ontbijt, Kamer, zwembad, sauna waren prima voor elkaar. Personeel was vriendelijk.

Tip! In Putten zit een heel goed restaurant: T-Rex. Je moet wel reserveren anders is er geen plek. Ook heeft het hotel een leuke wandel en fietsroute in de omgeving.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 januari 2018 (Gezin)

7,6

Beoordeling door J van der Pas uit Barendrecht, op 5 december 2017 (Stelletje)

Sauna.

7,4

Beoordeling door IDA Ida Jacobs uit Hellevoetsluis, op 20 november 2017 (Groep)

Geweldig hotel, leuke omgeving.

Tip! Spakenburg is een leuk dorpje. Speelgoedmuseum in Ter schuur is enig.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 oktober 2017 (Groep)

We waren om half 2 daar in het hotel en mochten gelijk naar de kamer, dus niet om 2 uur wat inchecken betreft. Er werd ons gevraagd of de kamer de andere dag ook schoongemaakt moest worden, maar dat vonden wij niet nodig. I.pv. kregen we een bon voor elk een drankje en een bittergarnituur. Vond ik super! Daar hebben we gelijk maar gebruik van gemaakt. Kamer zag er prima uit , er was een waterkoker en koffie en thee. Wij vonden het er goed uitzien en schoon.

Tip! Zaterdag zijn we in Spakenburg/Bunschoten geweest. Leuke plaats en door het prachtige weer zeer druk daar. Van Nijkerk zelf hebben we niet veel gezien. We hadden schitterend weer, warm zelfs. Kortom voor herhaling vatbaar! Mooi hotel, veel faciliteiten en goed te vinden!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 oktober 2017 (Groep)

Prima hotel, gezellige bar, leuke wellness.

Nogal buiten het dorp.

7,4

Beoordeling door W Versluijs uit Oostburg, op 4 september 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 augustus 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving en goed hotel. Beslist de moeite waard om nog een keer heen te gaan. Dit keer helaas niet veel tijd i.v.m. familieomstandigheden.

Tip! Mooie bosrijke omgeving. Leuke plaatstsen in de buurt.

8,4

Beoordeling door E. Tchai uit Barendrecht, op 19 augustus 2017 (Groep)

Vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt en mooie uitvalsbasis voor uitstapjes. Fijne ontspannen sfeer.

Jammer dat bij zo'n mooi en verzorgd hotel je als gast naar binnen moet door een haag van rokers bij de hoofdingang.

Tip! Barneveld was erg leuk en de boottocht met de Stedemaeght van Batavia stad naar Hoorn is ook een aanrader.

8,8

Beoordeling door A den Haan uit s-Gravenzande, op 4 augustus 2017 (Stelletje)

Alles goed.

Tip! Een mooie omgeving om te fietsen.

7,8

Beoordeling door G.W.M. van der Meijden uit Delfgauw, op 24 juli 2017 (Stelletje)

We hebben een paar heerlijke dagen gehad in een goed hotel en een leuke fietsomgeving.

8,2

Beoordeling door H Vega uit Heemskerk, op 23 juli 2017 (Stelletje)

Was goed.

Laatste nacht werkzaamheden aan de weg, geen oog dicht gedaan.

Tip! Prima sauna, maar geen klok ook niet in zwembad.

7,6

Beoordeling door N Dekker uit Zoetermeer, op 8 juli 2017 (Groep)

Zeer groot gezelschap bridgers, allen van oudere leeftijd wat oponthoud gaf bij het ontbijt. Uitchecken op zondag was ook een crime doordat de bridgers ook weg gingen en allen nog wel een rekening te vereffenen hadden die de nodige uitleg behoefde. Jammer dat er op zo'n moment maar 1 dame aan de balie zit. De rij stond in slingers door de gang en hal. Wij zijn maar buiten op terras gaan zitten wachten.

8,2

Beoordeling door J Krikke uit Sneek, op 25 juni 2017 (Groep)

Het ontbijt en het buiten eten bij mooi weer.

Personeel restaurant eerste dag erg nors en niet erg professioneel. Tweede dag stuk vriendelijker! Kamer heeft geen airco, dat is bij warm weer een ramp. Tuimelramen kunnen open maar dan erg veel last van lawaai rijksweg, muggen en het licht.

Tip! Amersfoort.

6,4

Beoordeling door MGA Smulders uit Tilburg, op 19 juni 2017 (Groep)

Gezellige bar en goed eten in het restaurant. Ook de ontbijtruimte is heel gezellig.

Zoals in bijna alle hotels moet je om te douchen in het bad klimmen en zo mogelijk nog erger er ook weer zonder valpartijen uit zien te komen. Waarom doen die hotels dat toch terwijl ik van iedereen hoor negen van de tien personen alleen maar douchen. Dit is dus niet alleen in dit hotel het geval.

8

Beoordeling door Anoniem, op 10 juni 2017 (Stelletje)

Alles keurig netjes, goede locatie.

Tip! Omgeving is mooi, Spakenburg tripje.

9

Beoordeling door HT Sargentini uit NOORDWIJK ZH, op 6 juni 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en prettig verblijf gehad.

Badkamer erg klein.

Tip! Super fiets omgeving.

7,6

Beoordeling door A.P. Quartel uit Voorburg, op 4 juni 2017 (Stelletje)

Het dag en nacht gezoem van afzuiging? Heel irritant. Het aangeboden drie gangendiner was een aanfluiting. Smakeloze diepvries schnitsel, erg vet.

Tip! Omgeving is prachtig.

7,4

Beoordeling door A Kouseband uit Anna Paulowna, op 22 mei 2017 (Stelletje)

Het hotel was gunstig gelegen en het zag er allemaal keurig uit, ook het terras lag gunstig.

Jammer dat er geen koelkast op de kamer was.

Tip! Een dag gefietst van uit het hotel was een leuke route. Ook een wandeling gemaakt vanuit het hotel, ook een mooie route. Nijkerk is een leuke plaats en ligt centraal in het land.

9

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2017 (Stelletje)

Fijne sfeer. We voelden ons snel thuis. Goede verzorging. Vriendelijke mensen.

Tip! Bunschoten en Spakenburg. Fietsen op de Veluwe.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2017 (Stelletje)

Het concept betreffende het schoonmaken van de kamer. Bij verblijf van meer dan een nacht is er de mogelijkheid de kamer niet schoon te laten maken en de handdoeken nogmaals te gebruiken. We vonden dit een heel goed idee en hebben er graag aan meegedaan. Dat we daarvoor een extra drankje kregen aangeboden, was een leuke bijkomstigheid. Ook zonder dat hadden we hiermee ingestemd.

Niet heel makkelijk te bereiken met openbaar vervoer.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2017 (Stelletje)

Lekker ongedwongen.

Tip! Amersfoort we hebben een fiets gehuurd en dan kun je de oude binnenstad goed bekijken.

7,6

Beoordeling door W van Dooren uit Tilburg, op 18 mei 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door G.J. - Hilhorst uit Kockengen, op 15 mei 2017 (Stelletje)

Gezellig hotel, niet te groot en vele mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten.

Veel te weinig plek om je fiets te stallen.

Tip! Oude ambachten museum in Terschuur is een aanrader. Pluimveemuseum in Barneveld.

9

Beoordeling door Anoniem, op 12 mei 2017 (Stelletje)

Goed hotel, heerlijk eten en drinken, goede bedden.

Tip! Heerlijk om te fietsen bv. langs de Zuiderzee maar ook in bossen.

8

Beoordeling door J. Hofman uit Leeuwarden, op 10 december 2015 (Gezin)

Uitstekend net hotel, met goede voorzieningen (Zwembad, Solarium) en uitstekend personeel van de Receptie, Bediening, medewerkers Ontbijtservice.

De vloerbedekking van onze kamer was niet wat het hoort te zijn. We zagen in eerste instantie niet de bruine substantie op de vloerbedekking, maar de volgende dag zagen we in het licht steeds meer vieze plekken in de vloerbedekking. We hebben dit ook aangegeven bij de receptie en in het evaluatie-formulier gezet. Dat dit echt niet kon, en als we het eerder hadden ontdekt hadden we de kamer geweigerd.

Tip! De omgeving was bij ons bekend, want er woont in de omtrek familie van ons. Ja kan er mooi fietsen richting Putten of naar Spakenburg. En vlakbij is ook Amersfoort een bezoek waard.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 23 oktober 2015 (Gezin)

Dat het personeel meedacht over kamerindeling,waar je best kon eten met een grote groep etc.

Tip! Dolfinarium Harderwijk, Hans en Grietje,pannenkoekenhuis Zeewolde, Zandscupture Garderen, familierestaurant Wildebras Garderen.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 5 augustus 2015 (Stelletje)

zeer vriendelijk en professioneel personeel

9,2

Beoordeling door J. Bakker uit Nieuwerkerk ad IJssel, op 30 juli 2015 (Stelletje)

De Barbecue was leuk en goed wat prijs/prestatie betreft. We hadden natuurlijk geluk, dat het op de betreffende avond mooi weer was. (do, 24/7). Fietsen waren goed, zodat wij vrijdag de hele dag hebben gefietst, echter zie 'minder leuk'.

Onze knooppunten route klopte niet helemaal, waardoor we wat verdwaald raakten en we onze oorspronkelijke route niet afgemaakt hebben.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen, kan via de knooppunten van de ANWB.

7,4

Beoordeling door F. Tichem uit Nieuwerkerk ad IJssel, op 27 juli 2015 (Stelletje)

Voldoet aan de eisen.

Drankjes aan de bar erg duur!

Tip! Muziekje in de sauna.

7,4

Beoordeling door S. Tichem uit Nieuwerkerk aan den IJssel, op 26 juli 2015 (Stelletje)

Dat er op de fiets genoeg te doen was in de omgeving. En ook nog lekker even zwemmen en sauna in op het eind van de dag was heerlijk.

Het vroege uitchecken om 10.00 uur. En dat ik bij een fietsarangement 15 euro moet bijbetalen voor een elektrische fiets i.p.v. een gewone terwijl € 10,- het prijsverschil is. Beetje vreemd.

Tip! Wij vonden Spakenburg en Barneveld erg leuk om te bezoeken.

8,2