Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Nijkerk > Hotel De Roode Schuur > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel De Roode Schuur

Hotel De Roode Schuur  

Hotel & Gasterij De Roode Schuur - Aanzicht

Hotel - Nijkerk

Een bezoek aan Hotel De Roode Schuur is echt de moeite waard! Het 4-sterren designhotel bevindt zich op de Veluwe, aan de rand van het centrum van Nijkerk met een rustige ligging. Het interieur van het hotel is modern en stijlvol, in de sfeer van het landelijke boerenleven, maar dan wel helemaal van deze tijd. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes beschikbaar. Tijdens deze routes geniet... meer info
vanaf 34 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

23 beoordelingen 8.3

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Veluwe Comfort kamer

2 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 5 dagen Veluwe Comfort kamer

4 nachten v.a. € 138,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Veluwe Comfort kamer

1 nacht v.a. € 34,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Veluwe Comfort Plus kamer

1 nacht v.a. € 39,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Veluwe Comfort kamer

2 nachten v.a. € 34,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Veluwe Comfort Plus kamer

2 nachten v.a. € 39,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen.

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door G.B. Wentink uit Vlissingen, op 14 mei 2019 (Stelletje)

Vooral de gastvrijheid en het ontvangst waren uitstekend en vriendelijk.

Tip! We zijn naar de zandsculpturen geweest. een aanrader. Ook De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest is bijzonder.

9,8

Beoordeling door J.E. Petersen-Grégoire uit Naaldwijk, op 28 april 2019 (Gezin)

Het restaurant Moeke Nijkerk.

Tip! Mooie fietsroutes.

8,8

Beoordeling door F.G.A. Dirkzwager uit Maasdijk, op 20 maart 2019 (Stelletje)

Mooie kamer, super. Leuk uitzicht.

Jammer dat er geen leuke ruimte is om mensen te ontmoeten en lekker lui iets te drinken of iets te lezen. Onhandig voor het ontbijt, trapje op en trapje af.

Tip! Door het niet droge weer, veel winkels bezocht.

8,5

Beoordeling door T Oosterom uit Rijswijk, op 3 maart 2019 (Individueel)

8,2

Beoordeling door B Treffers uit Wijk en Aalburg, op 15 mei 2019 (Gezin)

Toilet in de kamer, heel jammer van zo'n mooi hotel.

Tip! Mooie wandel route in de omgeving.

7,5

Beoordeling door ELIZE van der Kooij-Smit uit 's-Gravenhage, op 11 mei 2019 (Stelletje)

De moderne inrichting.

De locatie vond ik wat tegenvallen.

7,8

Beoordeling door A.C. Oosting uit Willemstad, op 10 mei 2019 (Stelletje)

Het naastgelegen restaurant Moeke is zeer de moeite waard! De houten klompen zijn ook leuk, net zoals het 'niet storen' bordje.

Tip! Lekker geluncht in Nijkerk. Bunschoten-Spakenburg bekeken, ook leuk.

8

Beoordeling door PAM V Dijk uit 's-Gravenzande, op 27 april 2019 (Stelletje)

Het is een mooi hotel.

De bedden zijn wat slap.

Tip! Erg mooie omgeving, we hebben lekker kunnen fietsen. Nijkerk is een gezellig stadje.

9

Beoordeling door Anoniem, op 25 april 2019 (Gezin)

De kamer was in Zweedse stijl. Wij vonden echter dat de wc wel een deur had mogen hebben, door de glazen wand zit je echt in het zicht.

Toen wij op de 2de dag na het fietsen op de kamer kwamen, was de kamer nog niet schoongemaakt.

Tip! Wij zijn naar Putten en het bos tussen Putten en Garderen gefietst.

7,6

Beoordeling door MA van Rijn - van Veen uit Roelofarendsveen, op 18 maart 2019 (Gezin)

Een mooie omgeving, vriendelijk personeel, alles was gezellig en schoon.

Op de slaapkamer was het toilet en de douche van mat glas en de deur sloot niet. Als je dus in de kamer was en er zat iemand op de toilet kon je alles zien. Wij vonden dat niet prettig. Dat is voor ons een reden om dit hotel niet meer te boeken. Wat jammer is want verder is alles perfect.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 25 februari 2019 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door W Boelsma uit Gasselternijveen, op 3 februari 2019 (Groep)

Prima hotel met mooie aankleding. Goed ontbijt, vriendelijk personeel en een prima restaurant naast het hotel.

Dat er in het toilet geen deur aanwezig was.

Tip! Vlakbij Amersfoort gelegen, een mooie stad om te bezoeken.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 januari 2019 (Stelletje)

Centraal gelegen. Mooi ruime kamer. Vrij koffie en thee halen in het restaurant. Prima sauna. Goed ontbijt.

Toegang tot restaurant beperkt i.v.m. trap. Het restaurant is ook te klein t.o.v. het aantal gasten. Douche bij de sauna is spiegelglad.

8

Beoordeling door Anoniem, op 10 januari 2019 (Stelletje)

De trendy kamer.

De ligging.

Tip! Restaurant bij het hotel. Helemaal leuk.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 januari 2019 (Stelletje)

De locatie.

8,8

Beoordeling door F Van Kessel uit Weert, op 2 september 2018 (Stelletje)

Mooie fietsroutes.

8

Beoordeling door C de Kort uit Tilburg, op 9 juli 2018 (Gezin)

9,2

Beoordeling door H. Kattenberg uit Bodegraven, op 7 juli 2018 (Gezin)

7,2

Beoordeling door W Van der Pol uit Ridderkerk, op 21 april 2018 (Stelletje)

Het was echt een top locatie met vele mogelijkheden, zeker om te fietsen!

Echt een minpunt is, dat de deur van de douchecabine ook de deur van het toilet is!

Tip! Er zijn bossen, Veluwemeer en heide! Echt alles in de buurt!

7,8