Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen  

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Hotel - Nijmegen

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen is aan de A73 gelegen, nabij Nijmegen. Cuijk is een oud stadje, aan de oevers van de Maas gelegen. Voor wandel- en fietstochten door het Brabantse en Gelderse landschap is dit de ideale uitvalsbasis. Nijmegen, de oudste stad van Nederland, is op een kleine 11 km van het hotel gelegen en zeker een bezoekje waard! Ook leuk om te combineren met een tripje naar... meer info
vanaf 39 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

30 beoordelingen 8.4

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 2 dagen Nijmegen

1 nacht v.a. € 39,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: 3,77%
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Nijmegen

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: 3,77%
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 11 december 2018 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door H. Spronk uit Oldebroek, op 30 oktober 2018 (Stelletje)

De omgeving om te fietsen.

8

Beoordeling door G. Zijlstra-Vrieswijk uit Hoevelaken, op 25 oktober 2018 (Stelletje)

Bij Van der Valk zoeken wij gezelligheid en behagelijkheid. Wij vinden dat in dit hotel ook en ervaren dat als een luxe.

Tip! We hebben prachtig gefietst in de regio. Met pontjes steeds heen en weer gevaren over de verschillende rivieren. Nijmegen bezocht, maar ook Grave en Millingen aan de Rijn. Wat een prachtig stuk Nederland, wij hebben genoten.

8,6

Beoordeling door LE van Lieshout - van Uitregt uit Heerlen, op 8 oktober 2018 (Gezin)

Het was een kort verblijf van 4 nachten. Wij hebben genoten en veel gefietst.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 oktober 2018 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 september 2018 (Stelletje)

Een keurig hotel, met een mooie fietsomgeving.

Tip! We hebben geweldig mooie fietstochten gemaakt. Veel charme, met de pont heen en weer. Leuke dorpjes in de omgeving.

8,6

Beoordeling door GG van de Munt uit Kootwijkerbroek, op 4 augustus 2018 (Stelletje)

Mooie locatie met veel water in de omgeving.

8,8

Beoordeling door WIM van Gijzen uit Rijswijk, op 31 juli 2018 (Stelletje)

De sfeer het comfort personeel de omgeving alles perfect.

Tip! Grave en Cuiijk leuke plaatsjes met veel historie.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2018 (Gezin)

Airco.

Tip! Mooie natuur, veel gefietst.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 juli 2018 (Stelletje)

Een heerlijke fietsomgeving. Een fantastisch ontbijt.

De matrasdekjes zijn te dun/slap.

Tip! De omgeving is prachtig, we hebben enorm gefietst. En genoten van de natuur. Twee plaatsjes bekeken.

7,8

Beoordeling door G.H. Brouwer uit Denekamp, op 11 juli 2018 (Stelletje)

Het mooie weer en de goede sfeer overal, dus ook in het hotel.

Tip! Nijmegen, de Ooijpolder en de Waal natuurlijk met de Spiegelwaal.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 10 juli 2018 (Stelletje)

Mooie kamer, leuke omgeving, heerlijk gegeten en vriendelijk personeel.

8,8

Beoordeling door J.R. J.R. Hendriksen uit Beilen, op 4 juni 2017 (Groep)

Grote kamer en badkamer, groot bureau, tv, koffieapparaat, alles prima in orde handig staand rek met plankjes in de badkamer.

Dat e-mail versturen niet lukte. (maar ik heb niet gevraagd bij receptie waar het aan lag en of het anders kon, het was niet echt belangrijk).

Tip! Fietsmuseum Velorama in Nijmegen laat een mooi overzicht zien van alle creatieve oplossingen die bedacht zijn om je als mens snel voort te bewegen, met behulp van grote en kleine wielen, soms in combinatie, met 2, 3 of 4 wielen per fiets; als tweezitter, naast of achter elkaar; met trappers aan de naaf, houten frame en rechte sturen. Later kwam pas de ketting en alle ontwikkelingen en verbeteringen leidden uiteindelijk tot het huidige fietsmodel.

8,8

Beoordeling door A Appeldoorn uit Papendrecht, op 25 september 2016 (Gezin)

Alles was oke geen aanmerking.

Tip! Nijmegen is mooi, Cuijk ook, Grave veel historie.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 juli 2018 (Stelletje)

Goed ontbijt, kamer met terras, fietsverhuur. Super was ook dat er gekopieerde mooie fietsroutes klaar lagen, dit was hele goede service!

Tip! Cuijk is een leuke plek. Je zit zo op de fiets in Nijmegen of Boxmeer.

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 september 2016 (Gezin)

Tip! Mooi kunnen fietsen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2016 (Stelletje)

Een mooi punt voor vertrek fietstochten.

7

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2016 (Stelletje)

Prima hotel om van daaruit te fietsen.

Tip! Prachtige omgeving. Mooie fietsroutes verschillende kanten op.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 juli 2016 (Gezin)

Prima hotel, beetje uit het centrum dus een auto is wel handig. We hadden een prosecco arrangement alleen de prosecco was nergens te bekennen. Daar hebben we later nog om moeten vragen. De kamer was prima alleen erg warm. Door het ontbreken van airco en het niet open kunnen zetten van een raampje was het erg benauwd. Ontbijt was oke. Vergeleken met andere v/d Valken iets minder. Croissantjes waren erg lekker!

7

Beoordeling door J.E.W. Vrauwdeunt uit Wijk bij Duurstede, op 30 juni 2016 (Stelletje)

Goed verzorgd ontbijt en avondeten.

Last van motoren 's nachts door de snelweg, die langs het hotel ligt.

7,8

Beoordeling door H.F Tiggeloven uit Delft, op 24 augustus 2016 (Stelletje)

Het was gewoon geweldig!

Miste wel een koelkastje op de kamer.

Tip! Mooie omgeving, heerlijk winkelen en mooie natuur.

9,4

Beoordeling door JCR Kooijmans uit wassenaar, op 13 september 2016 (Stelletje)

Prima kamer met koffie en balkon en wat heel belangrijk is het is er schoon.

Te weinig liften in het gebouw en dan zijn de gangen erg lang.

Tip! Vanuit het hotel is het 3 kilometer fietsen naar de maas en daar liggen zeer mooie fietsroutes en staan duidelijk aan gegeven.

8,4

Beoordeling door B.H. Ben Spijkers uit Rhoon, op 4 april 2017 (Stelletje)

De fietstochten in de omgeving.

De auto's op de snelweg produceren nogal wat lawaai.

Tip! De Maas is fantastisch om langs te fietsen. Ook kan je vanuit Mook een prachtige tocht door de bossen naar Nijmegen maken.

9,4

Beoordeling door R Blankert uit Schiedam, op 27 oktober 2016 (Stelletje)

Mooie locatie, vriendelijk personeel, ruime kamer, mooie badkamer.

Verwarming van de kamer niet optimaal. Koffiezetapparaat werkte niet. De waterkoker van voorheen zou prettiger en praktischer zijn.

8