Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant de Witte Raaf

Fletcher Hotel-Restaurant de Witte Raaf  

Fletcher Hotel-Restaurant de Witte Raaf

Hotel - Noordwijk

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf ligt in de sfeervolle badplaats Noordwijk. Het is een elegant hotel, dat wordt omgeven door mooie bossen en duinen. Een rustige omgeving, op korte afstand van de drukte en op nog geen 1,5 km van de zee. Perfect voor een paar heerlijke dagen aan de kust. Het hotel is tevens een officiële trouwlocatie, vanwege de sprookjesachtige omgeving. Fletcher... meer info
vanaf 47 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

91 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Noordwijk incl. diner

2 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Noordwijk

1 nacht v.a. € 47,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Noordwijk

2 nachten v.a. € 95,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2019 (Stelletje)

Direct aan de duinen en fietsroutes.

De verwarming was stuk, maar dit werd goed opgelost.

8

Beoordeling door L.C. Ruitenberg uit Wolvega, op 14 maart 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving. Het vriendelijke personeel deed hun best om de gasten het naar de zin te maken.

De kamer/badkamer was gedateerd. Het was een benauwde, kleine kamer, kamernummer 127. De badkamer was klein, had geen afzuiging. de badkuip was klein en glad, zonder steunen aan de muur, met een douchegordijn, de geur was onprettig in de badkamer. De koffer kon je niet goed kwijt; het daarvoor bestemde rekje stond of voor de kamerdeur of voor de badkamerdeur. Weinig ruimte om bagage op te ruimen, doordat de kamer zo klein is. De kamer was een echte domper op het verblijf. het was zeker geen 4 sterren. dit ook aangegeven bij de receptie van de witte raaf. Onze mening is dat Fletcher Hotels transparant moeten zijn om juist aan te geven dat je ook in een kamer kan verblijven die minder dan 3 sterren is.

Tip! De ligging van het hotel is leuk, vanuit het hotel kun je mooi wandelen naar bos, duinen en de zee.

6

Beoordeling door A Goossens uit Bergen op Zoom, op 16 maart 2019 (Stelletje)

Mooie locatie.

Bij uitchecken niet even de vraag hoe het verblijf was geweest. De enige opmerking er staan geen kosten meer open. Niet klantvriendelijk om niet even te vragen naar ons verblijf.

7,4

Beoordeling door R R Schuurhuis uit Zwolle, op 13 maart 2019 (Stelletje)

De prachtige omgeving, de ontvangst, we kregen direct goede fietsroutes mee. kortom een fijn hotel!

Tip! Noordwijk en Noordwijkerhout zijn leuke plaatsen! Museum in Noordwijkerhout vonden we erg leuk!

8,4

Beoordeling door F.E. Franssen uit Hoogezand, op 12 maart 2019 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door J.F.H.A. Hans Boumans uit Beugen, op 10 maart 2019 (Stelletje)

Centraal tov enkele grote steden zoals Alkmaar, Leiden, Haarlem. Kortbij strand.

Kamer 228, één matras was aan de zachte kant. Andere was prima.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 maart 2019 (Stelletje)

De behulpzame receptiemewerkers om het een en ander op te zoeken en ons wegwijs te maken in Noordwijk.

Tip! Vrijdagavond genoten van de verlichte carnavalsoptocht in Noordwijk binnen. Dankzij de Witte Raaf receptie.

8

Beoordeling door H. Arkes uit Emmen, op 6 maart 2019 (Stelletje)

Het fijne personeel.

De bedden.

Tip! Wij kwamen puur voor het strand en de zee dat was prachtig.

8,6

Beoordeling door PETRA Wiersma uit Zuidlaren, op 1 maart 2019 (Stelletje)

Hartelijk en behulpzaam personeel, ligging hotel, prima kamer.

Dat we deze keer een vaststaand driegangen menu kregen met daarop vis en wild. Is niet onze smaak. De overige keren mochten we van de kaart kiezen. Daarnaast vond ik de groentes erg karig, geen salade erbij. Jammer. Daarom tweede avond buiten de deur gegeten.

Tip! Ga lekker fietsen door de duinen en bezoek centrum en het strand. Prachtige omgeving!

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 maart 2019 (Stelletje)

Heel goede kok. Vriendelijk personeel.

Dat er werd gezogen in het vertrek direct naast de eetzaal, terwijl de gasten aan het ontbijt zaten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 februari 2019 (Stelletje)

Dat het vlak bij bossen en strand ligt. Personeel erg vriendelijk voor zover we er iets mee te maken hadden.

Achteraf gebouwtje. en kamer wat gedateerd. En eenvoudig.

Tip! Het strand in Noordwijk altijd fijn!

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 maart 2019 (Stelletje)

Sfeer. Omgeving.

Tip! Mooi weer. Fietsen door de duinen. Dagje Leiden.

7,8

Beoordeling door L. van Ginneken uit Dongen, op 28 februari 2019 (Groep)

Mooi hotel dat heel gunstig is gelegen, je bent zo in de bossen,duinen en het strand zowel lopend als met de fiets. Hotel heeft ook uitstekende fietsen te huur voor een hele goede prijs. Er zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen.

Tijdens het ontbijt wordt de hal gestofzuigd, zeer irritant. Ook nog eens met een harde borstel wat meer onnodig geluid maakt.

Tip! Je kan fantastisch wandelen en fietsen. In de bossen duidelijk aanduiding van de paden dmv gekleurde palen. Fietsroutes zijn er ook in overvloed, deze zijn te volgen via de ANWB bordjes. Zeer aan te bevelen is het natuurgebied tussen Noordwijk en Zandvoort, prachtige flora maar vooral fauna, hier lopen heel veel edelherten die goed te zien zien omdat ze niet schuw zijn.

8

Beoordeling door C.A.M. van den HEUVEL uit Waalre, op 27 februari 2019 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door E.R. Clarijs van Zetten uit Schiedam, op 21 februari 2019 (Stelletje)

Een knus en gezellig hotel!

Een veels te warme kamer! De onderlakens schoven alle kanten op. Kan opgelost worden door hoeslakens te gebruiken.

Tip! Prachtige ligging, vlakbij bossen, duinen en strand! Super!

8,8

Beoordeling door PWL Groenveld uit Amersfoort, op 25 februari 2019 (Stelletje)

Het hotel is geweldig gelegen, pal tegen het duinengebied; een ideale uitvalsbasis voor wandelingen. Het hotel zelf heeft een stijlvolle en originele architectuur, zoals het ronde restaurant paviljoen. Wij hadden een zeer ruime en nette kamer. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Zowel het diner als het ontbijt waren heerlijk en uitstekend verzorgd. Een plek om terug te komen!

Tip! Als wandelaars kwamen wij royaal aan onze trekken. Eerste dag zuidwaarts naar Noordwijk en Katwijk over het strand, terug door de duinen. Dag 2 noordwaarts over het strand en terug door waterleidingduinen - schitterend gebied! Op het strand van Noordwijk hebben we tweemaal heerlijk gegeten in sfeervolle en eigenzinnige strandtenten: Lodge en Tulum. Vooral Lodge, met veel groene (kamer)planten en loungemuziek!

9

Beoordeling door W Strampel uit Haren Gn, op 21 februari 2019 (Gezin)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 februari 2019 (Stelletje)

mooie kamer, prettige ruimte om wat te drinken. Direct de duinen in kunnen.

Tip! Fijn om vanuit het hotel de duinen in te lopen en naar zee te gaan.

9

Beoordeling door B.A van Hemmen uit Westerbroek, op 8 februari 2019 (Gezin)

Omgeving. Bij bos duin strand.

Temperatuur kamer niet te regelen.

8,8

Beoordeling door J.R. de Vries uit Garsthuizen, op 10 februari 2019 (Stelletje)

6,7

Beoordeling door A.J. Breimer uit Hurdegaryp, op 25 januari 2019 (Stelletje)

Leuke locatie, vlakbij wandelroutes en strand!

Temperatuur kamer, uitzicht op boom-wal; erg donkere kamer!

Tip! Duinen en strand.

7,4

Beoordeling door CF Pater uit Doorn, op 12 februari 2019 (Stelletje)

Omgeving vooral.

Simpele ongezellige kamers.

8,4

Beoordeling door A.,G. Jonkman uit Stuifzand, op 13 februari 2019 (Stelletje)

Ligging in de duinen. Mooi hotel en goede verzorging en eten.

Erg kleine kamer en badkamer. Badkamer was vrij oud, maar wel netjes en schoon.

Tip! Omgeving is prima.

7,8

Beoordeling door A Kuijt uit Putten, op 8 februari 2019 (Gezin)

Huiselijke sfeer.

Prijzen voor consumptie zijn ruim!

Tip! Wandel gebied Door het bos naar de duinen en was fijn.

7,8

Beoordeling door B.J. Kors uit Enschede, op 15 januari 2019 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 februari 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, prima eten en dito kamer.

8

Beoordeling door CBJ van Baardwijk uit 'S GRAVENMOER, op 5 januari 2019 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 januari 2019 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 december 2018 (Stelletje)

Update en gratis naar grotere kamer. Voortreffelijk diner en vriendelijk personeel.

Tip! Je bent zo in de bossen en in steden om te winkelen of leuke dingen te doen.

9,8

Beoordeling door H.G van der Ahe-Draaijer uit Westbeemster, op 18 februari 2019 (Stelletje)

Vlakbij de duinen en de zee gelegen.

We sliepen in een bijgebouw, met een raam dat uitkeek op blinde muur.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2018 (Stelletje)

Wij hebben enorm genoten. Prima hotel, goede kamers en het eten was erg lekker. Helemaal top.

9,4

Beoordeling door J.S Hellinga uit doetinchem, op 22 maart 2018 (Stelletje)

Mooi hotel, goede sfeer en vriendelijk personeel, Heerlijk gegeten. We troffen erg koud weer, maar de open haard in het hotel maakte veel goed.

Tip! Noordwijk is een mooie plaats. Strand en duinen, heerlijk om te wandelen.

8

Beoordeling door G.H. Wissink uit Driebergen-R., op 27 maart 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 februari 2018 (Stelletje)

De ligging is geweldig.

Tip! We hebben schitterende wandelingen gemaakt.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 februari 2018 (Gezin)

Mooi gastvrij hotel.

Tip! Aan te raden: bezoek aan Haarlem (verschillende mooie musea), mooi strand bij Noordwijk.

8

Beoordeling door EJ Miltenburg uit nieuwegein, op 29 maart 2018 (Groep)

Goede locatie, lekker direct tegen de duinen aan. De uitstraling van buiten, het ziet er erg mooi uit.

De kamers zijn gedateerd.

Tip! Het mountainbiken over de speciale uitgezette paden.

8,2

Beoordeling door HGB van Hoorn uit HOOGLAND, op 26 december 2018 (Stelletje)

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime kamer.

Was erg koud in de hotel kamer.

Tip! Zijn naar de kerstmarkt in Haarlem geweest. In Leiden was ook veel te beleven, Rembrandt. Noordwijk, een gezellig en leuk winkel centrum, en natuurlijk het strand om uit te waaien.

7,8

Beoordeling door MPM - Reimerink uit Enschede, op 31 januari 2018 (Groep)

Wij vonden het een hele mooie locatie in een mooie omgeving. Voor ons was het te ver om naar het strand te lopen dus hebben we de auto genomen. Dat was goed te doen. Fijn ook dat er parkeerplaats bij was. Wij hebben genoten van het eten en hebben 's avonds lekker in de loungeruimte gezeten met een wijntje er bij. Zeker voor herhaling vatbaar!

8,8

Beoordeling door F Boschma uit Arnhem, op 3 maart 2018 (Stelletje)

Rust, duinen en zee dichtbij, lekker eten, aardig personeel.

Geen koffie faciliteit op de kamer, geen echte glazen.

Tip! Leiden leuke stad met vele musea ook. Lopen naar Noordwijk of zelfs Scheveningen over het strand, of beter nog met de bus heen: lopen naar de Witte Raaf, in bad en lekker eten. Tip!

8

Beoordeling door S. Hofman uit Zwinderen, op 26 december 2018 (Stelletje)

Mooi hotel en mooi centraal i.v.m strand en plaats Noordwijk.

Dat je 's morgens buiten om moet om te ontbijten.

Tip! Mooie omgeving en dicht bij het strand.

7,2

Beoordeling door M.C.M. Schilders uit Diessen, op 19 januari 2018 (Stelletje)

Heerlijke strandwandelingen! Lekker gegeten!

Wij zijn twee nachten geweest en ons bed was niet opgemaakt! Wij kwamen terug en ons bed was nog hetzelfde als toen we gingen! Dat verwacht je toch niet in een vier-sterren hotel?

Tip! Wij zijn alleen op het strand en de duinen geweest! Voor andere bezienswaardigheden doen we een andere keer!

8

Beoordeling door Anoniem, op 25 maart 2018 (Gezin)

Ruime kamer met veel kastruimte.

Geen koffie- en theefaciliteiten.

Tip! Gegeten bij restaurant La Madonna in Noordwijkerhout: goedkoop, lekker en veel.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 25 december 2018 (Stelletje)

De omgeving en locatie. We hadden het ook getroffen met het weer. Het hotel ligt op een schitterende locatie zeker voor wandelaars en fietsers

Het hotel is redelijk gedateerd en zeker de kamers. De badkamer niet geschikt voor ouderen door het diepe bad met douche. Een kleine TV op de kamer.

Tip! Prachtige fietspaden alleen jammer van het wielrenners terrorisme op die fietspaden. Geen aanrader voor ouders met kinderen op die fietspaden. Leuk is een bezoek aan het Spacecenter in Noordwijk.

7,8

Beoordeling door H J Gibcus uit Peize, op 22 maart 2018 (Gezin)

De ligging tegen de duinen en prima gastvrijheid.

Dat beide dagen tijdens het ontbijt het cafe/bar werd gestofzuigd. Verzoek om de tussendeur tussen ontbijt/dinerzaal en cafe even af te sluiten. Kleine moeite. Helaas was er geen leestafel aanwezig en meerdere comfortabele zitjes zou mooi zijn.

Tip! Uiteraard zee en strand en de grote steden binnen handbereik.

7,4

Beoordeling door J Van Gurp uit Sommelsdijk, op 30 december 2017 (Gezin)

Alles was goed verzorgd.

8

Beoordeling door J.H. Boerma uit Steenbergen, op 25 december 2017 (Stelletje)

Het hotel, de lokatie, het personeel, ontbijt en diner, parkeergelegenheid en wifi.

De kamer was gedateerd en de laminaatvloer was vies. Mocht wel eens vaker gedweild worden.

Tip! Geweldig dat je vanuit het hotel zo naar de duinen en het strand kon lopen. Heel leuk om naar Noordwijk over het strand te lopen, te winkelen en via de duinen terug te lopen naar het hotel. Prachtige omgeving.

7,8

Beoordeling door A. Henderix uit ROERMOND, op 17 februari 2018 (Stelletje)

Prettige sfeer en vriendelijk personeel.

Tip! Hotel ligt tegen de duinen. Goede locatie voor fietsen en wandelen door de duinen. Uitgestrekt duingebied. Ongerept, prachtig. Het strand is breed. Er na toe lopen kost een kwartiertje.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 december 2017 (Stelletje)

De ligging.

Tip! Het strand.

9,4

Beoordeling door H.J. Holtermans uit Boxmeer, op 17 februari 2018 (Gezin)

Uitstekend en fantastisch verblijf gehad.

8,8

Beoordeling door P. Schutte uit Terneuzen, op 18 februari 2018 (Stelletje)

Prima locatie om uitstapjes te maken.

De kamer was voor ons alleen bereikbaar via buiten. Dit was door het koude weer, minder prettig.

Tip! Mooi strand, genoten van de Lion king in Scheveningen en een mooi dagje uit in Haarlem gehad.

8,2

Beoordeling door PJHC van Lieshout uit Eindhoven, op 21 december 2017 (Stelletje)

Lekker snel in de duinen.

Interieur een beetje uit de tijd.

8

Beoordeling door J.A. van Aartrijk uit Apeldoorn, op 18 december 2017 (Stelletje)

Het diner was bijzonder goed, goede bedden en vriendelijk personeel. Gunstig gelegen voor uitstapjes naar bijv. Den Haag.

Te moeten douchen in het bad en een kleine TV.

Tip! Gemeentemuseum Den Haag.

7,8

Beoordeling door N.D. Nicolai uit Zuidwolde, op 31 mei 2018 (Gezin)

Heerlijk verblijf gehad. Aanrader is een fiets te huren. Goede e-Bikes zijn bij jet hotel aanwezig. Personeel is zeer vriendelijk.

Kamers zijn zeer gedateerd. Hier en daar stukken behang van de muur. Vlekken in de vloerbedekking.

Tip! Omgeving in prachtig. Heerlijk fietsen en naar het dichtbij gelegen strand.

6,6

Beoordeling door AW Aw Van.sundert uit ETTEN-LEUR, op 15 december 2017 (Stelletje)

Kort aan zee.

Douchen in bad op onze leeftijd een beetje gevaarlijk.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 december 2017 (Stelletje)

Dicht bij het strand.

8,2

Beoordeling door P Kraan uit Zwaag, op 12 februari 2018 (Groep)

Vriendelijk personeel.

Bij het ontbijt was de vloer niet gestofzuigd.

Tip! Locatie nodigt uit tot uitstapjes binnen een straal van 100 km.

8

Beoordeling door Anoniem, op 23 december 2017 (Stelletje)

Dat je dicht bij het strand verblijft, gratis parkeren.

In het hotel was weinig informatie over toeristische activiteiten.

Tip! Leuke theatervoorstelling.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 december 2017 (Stelletje)

Locatie, vlak bij het strand.

Zeker geen 4 sterren hotel, vreselijk oubollig.

Tip! Noordwijk is achterhaald, verpauperd. Noordwijkerhout is leuker.

6,3

Beoordeling door M. van der Woude uit Amersfoort, op 18 maart 2017 (Stelletje)

Ik heb dit arrangement kado gedaan aan mijn zoon en zijn vriend, zij hebben zeer genoten. Ik belde vooraf voor nog wat informatie, toen hoorde ik dat er een upgrade van de kamer was. Zij waren zeer verrast, ook over het speciale menu dat hun werd voorgezet.

8

Beoordeling door W Sterken uit Zwolle, op 19 maart 2017 (Stelletje)

De ligging aan de rand van het duingebied en de gerieflijke ontbijt- en eetzaal.

Tip! In de onmiddellijke omgeving toegang tot het duinengebied met prachtige fietspaden naar Noordwijk en Katwijk.

8,4

Beoordeling door CJ Hoogenboom uit Wijchen, op 17 februari 2017 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 februari 2017 (Stelletje)

Het was een heerlijk weekendje uit voor ons, in een mooie omgeving.

Tip! Heerlijk wandelen in het bos en terug over het strand.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 februari 2017 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door F. ten Cate uit Rotterdam, op 7 februari 2017 (Stelletje)

De locatie en ambiance.

Tip! Met gehuurde E-bikes de mooie omgeving verkennen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 februari 2017 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 26 januari 2017 (Stelletje)

We konden de auto laten staan en zo via de duinen naar het strand en de zee. We hadden prachtig weer, super!! Tijdens ons diner stond er een hert bij het raam.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 december 2017 (Stelletje)

Rustig, goed verzorgd. We boften met het weer.

De vitrage was gescheurd en met witte verf. De manager was zeer onpersoonlijk, in drie dagen niets geen aandacht.

Tip! Noordwijk heeft leuke strandtenten en we hebben een museum bezocht in Leiden.

9,2

Beoordeling door A.J. Van den Heuvel uit Eindhoven, op 19 januari 2017 (Gezin)

Gewoon er even lekker tussenuit.

Tip! We hebben Scheveningen, Den Haag, Leiden en Haarlem bezocht.

8,2

Beoordeling door AAD Withaar uit ELBURG, op 11 januari 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, nette kamer en prima ontbijt.

Wij hadden een koude kamer. Moest door een elektrisch kacheltje worden bij verwarmd.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 maart 2017 (Stelletje)

Geweldig.

8

Beoordeling door WPJ Wpj jansen uit ROSMALEN, op 4 januari 2017 (Gezin)

Tip! Mooi wandelgebied.

7,8

Beoordeling door G.W. G.W. Dijkman uit Doetinchem, op 1 januari 2017 (Stelletje)

8,3

Beoordeling door JGL Poort uit amersfoort, op 22 december 2016 (Gezin)

Even iets anders.

De kille kamer.

Tip! Uiteraard het strand.

7,2

Beoordeling door A. Zoggel uit Berlikum, op 17 december 2016 (Stelletje)

Niks op aan te merken.

Tip! Leuk om te fietsen en te wandelen, dat hebben we ook veel gedaan.

9,2

Beoordeling door CJ van Rietschoten uit heerde, op 15 december 2016 (Gezin)

Prima gastvrij, mooi gelegen hotel. Ligt buiten het centrum en van het strand af; dat is dan jammer maar met een auto is dat prima op te lossen. Vriendelijk en behulpzaam personeel, en heerlijk gegeten.

8

Beoordeling door W. Pitlo uit Hoogeveen, op 9 december 2016 (Gezin)

De omgeving en de werkwijze in het hotel waren goed.

7

Beoordeling door H.M.T. Reydon uit Goirle, op 9 januari 2017 (Stelletje)

Het personeel, van receptie tot ober, was erg vriendelijk en professioneel.

De broodjes bij het ontbijt waren niet zo vers.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 december 2016 (Gezin)

Het vriendelijke personeel!

9,4

Beoordeling door APGM van de Wiel uit Etten-leur, op 15 maart 2017 (Stelletje)

Prima hotel met een mooie locatie. Het is heerlijk om te wandelen en fietsen in de omgeving.

De kamer was iets gedateerd.

8,2

Beoordeling door G.W. Veen uit Twello, op 19 maart 2017 (Stelletje)

Ligging hotel. Ontbijt en diner waren prima. Gezellig terras.

De bediening had, zeker tussen 16.00 en 19.00 uur weinig aandacht voor gasten in de lounge. Men kwam wel regelmatig achter de bar om iets te doen maar maakten geen contact met de aanwezige bezoekers. Badkamer is aan renovatie toe evenals de verwarming op de kamer (tikt erg bij het warmer worden).

Tip! Het strand en de duinen. Prachtige wandelingen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 december 2016 (Gezin)

De mooie ruimtes en het heerlijke ontbijt.

Groente en aardappels waren erg karig bij het diner.

Tip! De zonsondergang was prachtig! En het fietsen door de duinen ook.

8,8

Beoordeling door L. Scheurwater uit Dorderecht, op 2 december 2016 (Stelletje)

Dat we fietsen konden huren om naar Noordwijkse boulevard te gaan.

De bedden hebben ons waarschijnlijk rugpijn bezorgd.

Tip! Een mooi bosrijk duingebied, waar je heerlijk kunt wandelen en het strand is niet ver weg.

7,8

Beoordeling door AG Douwes uit holsloot, op 28 november 2016 (Stelletje)

De heerlijke rust en vriendelijkheid van het hotel.

Tip! Prachtige zonsondergang aan zee, met een hert erbij, alsof je zo een plaatje in wandelt.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 januari 2017 (Stelletje)

Mooi gebouw, vriendelijk personeel.

De kamer waar we eerst gehuisvest waren, was steenkoud en de verwarming was niet ontlucht. Het bleef koud. gelukkig andere kamer gekregen, maar ook daar was de verwarming niet goed ontlucht. Dat is in januari niet handig.

Tip! Corpus in Oegstgeest is een aanrader. Leuke manier om te leren over je lijf. Beelden aan Zee in Den Haag blijft ook favoriet.

7,8

Beoordeling door J.C. den Hamer uit Axel, op 14 maart 2017 (Stelletje)

Prachtig gelegen zo in de natuur en een mooie uitstraling.

Wadkamer was minder en gedateerd en bij het bad niet zo schoon.

Tip! Op vriendenbezoek geweest en naar Soldaat van Oranje in Katwijk.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 maart 2017 (Gezin)

Vriendelijkheid personeel, gastvrijheid en bereid onze vragen in te willigen.

Weinig flexibiliteit bij verzoek om kaasplankje bij de borrel.

Tip! Strand, duinen, gezellige winkelstraat.

7,8

Beoordeling door S.B. van Hartskamp uit Sint- Michielsgestel, op 18 november 2016 (Gezin)

Relaxed, mooi hotel.

Tip! Mooi, dichtbij het strand. Lekker café/restaurant op de hoek.

8,4