Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Noordwijk > Hotel Astoria > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel Astoria

Hotel Astoria  

Hotel Astoria

Hotel - Noordwijk

Hotel Astoria ligt in de gezellige badplaats Noordwijk, op minder dan 10 minuten lopen van het strand. De ideale uitvalsbasis, om heerlijk langs de boulevard te struinen en de duinen op te zoeken. Daarnaast zorgen de vele winkeltjes en restaurants voor voldoende vertier. In de zomer is het hier helemaal goed vertoeven, wanneer de sfeervolle strandtenten zijn geopend. Hotel Astoria... meer info
vanaf 42 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

64 beoordelingen 7.7

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Exclusief! 3 dagen Noordwijk incl. diner

2 nachten v.a. € 89,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,15 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Exclusief! 5 dagen Noordwijk incl. 2 keer diner

2 nachten v.a. € 178,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,15 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Noordwijk

1 nacht v.a. € 42,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,15 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Noordwijk

2 nachten v.a. € 90,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,15 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door C. Hazelaar uit Zeist, op 6 juli 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, kleine, maar goed ingerichte kamer, royaal ontbijtbuffet.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 januari 2019 (Stelletje)

Gemoedelijk hotel, in een leuke badplaats.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 januari 2019 (Stelletje)

Noordwijk is een mooie plaats, goede parkeergelegenheid en dichtbij het centrum. Wij wilden de tweede avond ook graag in het hotel dineren, maar bij te weinig gegadigde wordt er geen diner in het hotel gegeven. Waardoor wij elders moesten gaan dineren (geen probleem).

Tip! Wij zijn naar de musical Soldaat van Oranje geweest, echt een aanrader.

8

Beoordeling door J.D. Nieuwland uit Zoetermeer, op 31 december 2018 (Stelletje)

Prachtige locatie.

Tip! Het diner in het hotel was heerlijk.

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 november 2018 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 september 2018 (Groep)

Tip! Het strand en een bezoek aan Leiden.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 augustus 2018 (Gezin)

Hotel vlak bij zee.

Gehorig.

Tip! De zee en duinen.

8,2

Beoordeling door I.C Pieterse- Bunnik uit Amersfoort, op 9 juli 2018 (Gezin)

Wij hebben heerlijke zonnige dagen gehad.

Alles was prima, mooie omgeving.

Tip! Mooie omgeving en heerlijk gefietst.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 juni 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 juni 2018 (Gezin)

Op loopafstand van zee, winkels en museums. Vriendelijk personeel in het hotel.

Tijdens ons verblijf heel veel en harde wind maar das de natuur en kan niemand iets aan doen.

Tip! Ondanks de wind hebben we ons toch goed vermaakt.

7,7

Beoordeling door H.M.A van Bennekom uit Schalkwijk, op 29 mei 2018 (Stelletje)

Dicht bij zee.

De gehorige leidingen die veel herrie maakte als iemand warm water gebruikte.

7,2

Beoordeling door M.E Kreukniet uit Bergambacht, op 17 mei 2018 (Gezin)

Tip! Strand.

8

Beoordeling door J Fokke uit Vriezenveen, op 12 mei 2018 (Gezin)

7,6

Beoordeling door J. Hoesté-Blokhorst uit Beckum, op 11 mei 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door A.I. Costan uit Soest, op 22 mei 2018 (Stelletje)

De ligging, de rust en het is schoon.

Het was ‘s nachts koud op de kamer.

Tip! De zee en de duinen. We hebben heerlijk gefietst in de omgeving.

7,5

Beoordeling door HMJ Buuts v.d. linden uit Elsendorp, op 8 mei 2018 (Stelletje)

Schone kamer en vriendelijk personeel goed ontbijt.

Tip! Op loopafstand van de zee.

8,6

Beoordeling door H.A van Gorcom uit amersfoort, op 20 mei 2018 (Gezin)

Een mooie locatie, vlak bij de zee.

Dat de deur van de kamer niet openging en er later op de avond een monteur kwam die het slot heeft vervangen. Op dat moment hebben we geen excuus van het personeel gekregen, wel later van de receptioniste toen ik afrekende.

Tip! Een fietstocht door de duinen naar Zandvoort.

9

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 april 2018 (Stelletje)

Wij vonden het een goed arrangement en waren zeer tevreden.

Tip! We hadden fantastisch mooi weer en konden fijne strandwandelingen maken. Bovendien hebben we volop genoten van de vele terrassen op het strand en in Noordwijk. Beslist voor herhaling vatbaar.

8

Beoordeling door F.J.F. Cremer uit Soerendonk, op 5 november 2017 (Gezin)

Ligging bij zee.

Toegankelijkheid toiletruimte door in de weg staand nachtkastje.

Tip! Mooi strand, leuk museum, leuke horeca en winkels.

7

Beoordeling door JHA Bos uit Losser, op 7 november 2017 (Stelletje)

Dichtbij strand en centrum.

De kamer was erg klein (nr. 20). 3 bedden 1 stoeltje aan bureau. TV hoog aan de muur. Kon alleen vanuit bed tv kijken. Wifi alleen in de badkamer bereikbaar.

6,2

Beoordeling door M.J Bauer-Baaij uit Goes, op 2 april 2017 (Stelletje)

Het hotel lag dicht bij boulevard en winkels.

Het bad, voor senioren is het beter om een douche te hebben.

Tip! Het is een dorp voor mooi weer, een mooie boulevard, maar de winkels zijn minder.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 februari 2017 (Stelletje)

Heerlijke ontbijt, voldoende uitgebreid en er werd steeds aangevuld. Ook de warme maaltijd werd verzorgd aangeboden. De ontbijtzaal/restaurant zag er leuk aangekleed en verzorgd uit. Schone kamers, vriendelijk personeel.

Tip! Dichtbij zee en het centrum van Noordwijk.

8,2

Beoordeling door TJ van Baak-Peelen uit Apeldoorn, op 9 december 2017 (Groep)

Vriendelijk ontvangst, alleen jammer dat we bij aankomst geen welkomstdrankje aangeboden kregen, terwijl het wel op de boeking staat.

Geen gekookt ei en sneetjes brood bij het ontbijt. Advies toch een buffet.

Tip! Dicht bij de zee en het Circustheater. Boulevard wordt mooier!

7,2

Beoordeling door H Vd Berg uit Deventer, op 7 maart 2018 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 17 januari 2017 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door CJJ Van Hal uit Doetinchem, op 22 december 2016 (Stelletje)

Eenvoudig. Goede prijs kwaliteit. Dichtbij strand en centrum.

8

Beoordeling door A Verweij uit Roden, op 18 november 2016 (Stelletje)

Alles prima.

Tip! Prachtig strand.

8,2

Beoordeling door CJ Hotze uit Oegstgeest, op 13 november 2016 (Stelletje)

Noordwijk verkennen vanuit normaal, geen protserig, hotel met Noordwijks personeel. En zo Noordwijk vergelijken met Katwijk. Dat er vlakbij villawijk van Noordwijk is.

Tip! Het Noordwijks museum.

8,4

Beoordeling door C.E. Leeftink uit Enschede, op 13 juni 2018 (Stelletje)

De vriendelijkheid en de netheid.

Hadden dwingend om een bad gevraagd maar niet gekregen. Jammer.

Tip! De zee. Super.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 januari 2017 (Stelletje)

Het mooie weer.

Tip! Heerlijk in het zonnetje langs het strand.

7,2

Beoordeling door E.J. Menne uit Roermond, op 17 november 2016 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Kamer was wat klein en de matrassen erg zacht (kuil).

Tip! Wandelen langs het strand en de zee en dichtbij grote steden.

7,8

Beoordeling door K.N Bekkenutte uit Groenlo, op 30 oktober 2016 (Gezin)

Er werd rekening gehouden met de wensen van de klant.

Tip! Omgeving een heerlijk strand met genoeg restaurants waar je voor een redelijke prijs kunt eten. Daarnaast een winkelstraatpassage met veel shopmogelijkheden. Bezienswaardigheid behalve het strand en het immense hotel daar ter plekke hebben wij in een korte periode van nog geen 2 dagen niets anders kunnen ondernemen.

7,7

Beoordeling door DAVE den Hollander uit Eindhoven, op 31 juli 2016 (Stelletje)

Gastvrij hotel, vriendelijk personeel.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2018 (Stelletje)

Mooie locatie, prima service, lekker eten. Het personeel was heel vriendelijk en gastvrij.

Er zaten een paar werknemers tussen die misschien net met het verkeerde been uit bed waren gestapt. De hotelkamer was erg klein, we moesten schuin op het toilet zitten omdat het anders niet paste. Maar voor de rest is er niks verkeerd over het hotel en de werknemers te zeggen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 juli 2016 (Groep)

De korte afstand tot het strand, goed ontbijt en heerlijk diner in het hotel. Alles was goed geregeld.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 juli 2016 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 december 2016 (Stelletje)

Rustige periode dus overal rustig.

Tip! Door de duinen naar de pier in Scheveningen fietsen. Museum Volkenkunde in Leiden.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 juni 2016 (Stelletje)

Het hotel is gemoedelijk en ligt op loopafstand van het centrum.

8,6

Beoordeling door J van Van loo uit Ermelo02, op 2 december 2016 (Stelletje)

De kok is de tweede dag niet aanwezig geweest, terwijl het eten de eerste dag fantastisch was.

7,8

Beoordeling door E.A. Boelee schinkels uit Spijkernissen, op 12 juni 2016 (Groep)

Dat we vlak bij het strand zaten en de winkels waren gezellig. Terrassen waren leuk.

8,8

Beoordeling door H Bijleveld uit Zwolle, op 18 februari 2017 (Stelletje)

Locatie prima. Openbaar vervoer om de hoek. Heerlijk ontbeten. Vriendelijk personeel.

Tweede avond erg lawaaierig boven ons.

Tip! Prima strandwandeling gemaakt. Met bus naar Leiden geweest.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 mei 2016 (Stelletje)

Lekker dicht bij zee. We troffen het met prachtig weer!

Tip! Fietsen in de duinen.

7,8

Beoordeling door MJA van den Akker uit Oirschot, op 5 december 2016 (Groep)

Het was lekker dicht bij de zee.

De bedden waren erg zacht.

Tip! De omgeving is erg mooi en dicht bij de grote steden, de hofjes in Haarlem waren erg leuk om te gaan bekijken.

8

Beoordeling door C. -- Cor Frerichs uit "s-Hertogenbosch, op 15 december 2017 (Gezin)

De bar was om 22.30 uur dicht. Rekening gebruikte consumpties zowat bij elke gast verkeerd en te hoog. Badkamer behelpen. Op het toilet raken de knieën zowat de wastafel. De douche is voor magere mensen. Nogmaals daar logeren zal niet gebeuren.

Tip! Noordwijk is voor ons zeer bekend. Leuk centrum, de zee en Den Haag dichtbij.

5,8

Beoordeling door W Davelaar uit harderwijk, op 12 april 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door A.J. Peters uit Valkenswaard, op 1 december 2016 (Gezin)

Gewoon een goed hotel, met aardig personeel. Het is wat je verwacht, prima dus!

Dat ik niet meer naast het hotel kon parkeren toen ik 's avonds uit Leiden terugkwam.

Tip! Op korte afstand van de boulevards, het strand en de zee. Heerlijk gewandeld langs de kust naar onder andere Katwijk aan zee. Gegeten in de prachtige ambiance van Branding Beachclub.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 november 2016 (Stelletje)

Het strand, de winkelstraat en de stad Leiden.

Het weer was slecht.

Tip! Leiden was de moeite waard.

6,6

Beoordeling door A de Leeuw uit Ede, op 30 maart 2016 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door AC Engelen uit apeldoorn, op 24 maart 2016 (Groep)

8

Beoordeling door KB Koning uit Assen, op 13 april 2016 (Stelletje)

Goed hotel. Gunstig gelegen, op loopafstand van het strand. Het ontbijt en het diner was prima. Ook een fijne bediening.

De ontvangst door de receptionist was bijzonder onvriendelijk. Er kon nauwelijks een welkomstgroet af. Ook is ons geen welkomstdrankje aangeboden , zoals in de boekingsbevestiging staat aangegeven.

Tip! We hebben mooie fietstochten gemaakt door de bollenstreek. De Keukenhof bezocht, bijzonder fraai. Lekker uitwaaien op het strand.

8,4

Beoordeling door S. van Roon uit Soest, op 23 maart 2016 (Gezin)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 maart 2016 (Gezin)

Dat het Hotel vlak bij de zee lag en in leuke plaats.

Dat je om koffie en thee moet vragen, het is lopend buffet dan is het plezierig dat je ook je eigen koffie en thee kan pakken. Moesten lang wachten voor we warm water in de douche hadden.

Tip! Mooi plaatsje, vlakbij de duinen.

7

Beoordeling door R Boersen uit `t Zand, op 4 november 2016 (Stelletje)

Leuk maar gedateerd hotel op een centraal gelegen plek.

Parkeren op eigen terrein maar wel geld voor vragen.

Tip! Ideaal voor een lekkere strandwandeling of even snel het centrum in. Vertier genoeg.

7,2

Beoordeling door MF Rijken uit almelo, op 4 maart 2016 (Stelletje)

Het hotel is oké voor overnachten/kamer is schoon en ontbijt is prima. Goede verwarmde aparte rookruimte aanwezig. Het hotel is op loopafstand van de winkels en de zee.

De badkamer is onpraktisch ingedeeld en de vloer wordt nat tijdens het douchen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 maart 2017 (Groep)

Kort aan zee en leuk stadje. Fietsen kunnen huren en fijn door de duinen gefietst.

Krap met parkeren.

Tip! Diit verblijf is geboekt voor Soldaat van Oranje en wat gezelligs te doen.

7,2

Beoordeling door R.A. van den Berg uit nijmegen, op 22 maart 2017 (Stelletje)

Ruime, schone kamer, centrale ligging met parkeerfaciliteiten.

Parkeerplaatsen naast hotel erg krap.

Tip! Leiden leuke stad, strand op loopafstand. Prima i.c.m. bezoek musical Soldaat van Oranje.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2016 (Stelletje)

Kleinschalig hotel, dicht bij boulevard en strand.

Bovenste etage heeft kamers met plat dak, kamer wordt erg warm bij hoge buitentemperatuur.

Tip! Strand en duinen om de hoek. Perfect!

8

Beoordeling door GRC Velema uit Groningen, op 14 juli 2016 (Stelletje)

De locatie. Dicht bij het strand.

De satelliet was kapot en daardoor waren er geen Nederlandse tv zenders beschikbaar. Hiervoor zijn wij niet gecompenseerd nadat wij hierom vroegen. Dat vonden we wel een beetje raar omdat dat toch een service is waar je op rekent.

6,6

Beoordeling door C.A.M. Sijm uit Grootebroek, op 22 juni 2016 (Groep)

Vriendelijk personeel. Het voortreffelijke ontbijt met verse jus d'orange en heerlijke broodjes, etc. De betaalbaarheid van de drankjes

We hadden 2 kamers geboekt voor 4 personen, het ene stel had een kamer op de begane grond en het andere stel op de 2 de etage, niet zo leuk! Parkeergeld betalen voor de auto.

Tip! Prachtige mooie omgeving, strand, leuke winkeltjes. Heerlijke fietstochten kun je er maken door de duinen en door het bos. Je kunt er heerlijk en betaalbaar eten bij de Lamme Goedzak (Parrallel Boulevard).

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 mei 2016 (Stelletje)

De afstand tot het strand was maar kort. Uitstekende strandtent.

De parkeergelegenheid bij het hotel was minimaal. Er schenen ook mogelijkheden te zijn in een nabijgelegen parkeergarage om de auto tegen gereduceerd tarief ( 6,50 euro) te stallen. Parkeren langs de straat kostte 3 euro per uur van 0 - 24 uur. Televisie miste een aantal Nederlandse zenders. Jammer. Jammer dat het Atlantikwall museum alleen op zondag geopend is.

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 juni 2016 (Gezin)

Het hotel ligt mooi gelegen vlakbij het strand.

De kamer was niet schoon achter de deur, lampen en tafel.

Tip! We waren hier voor de zee.

6,4

Beoordeling door A.M. Zuiker-Stam uit Hoogkarspel, op 7 april 2016 (Gezin)

Mooie en nette kamers, lekker dicht bij het strand, winkels en attracties.

Er ging bij het afrekenen iets mis, we kregen een rekening met een dubbel bedrag. Gelukkig wel gelijk rechtgezet.

Tip! Wij zijn naar het strand geweest en hebben bij de Italiaan "Pinoccio" lekker gegeten. Space Expo is een echte aanrader. We hebben ook genoten bij de Midgetgolf om de hoek "Rollygolf", hier heb je ook trampolines en autootjes voor kleine kinderen. Er zit ook een bowling naast.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 2 februari 2017 (Gezin)

Kleinschalig hotel in het centrum bij cafeetjes, restaurants en winkels.

Personeel hotel straalt geen gastvrijheid uit. Wij hadden een arrangement met welkomstdrankje en toegangskaart zwembad. Over beide is geen woord gezegd. Ontbijt werd niet voldoende aangevuld.

Tip! Den Haag en Leiden bieden leuke musea.

6,6