Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant Veldenbos

Fletcher Hotel-Restaurant Veldenbos  

Fletcher Hotel-Restaurant Veldenbos

Hotel - Nunspeet

Het centraal gelegen Fletcher Hotel-Restaurant Veldenbos ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum, naast de weelderige bossen van Nunspeet. Bovendien is het hotel heel makkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer. Het hotel heeft een aantal grote pluspunten, zoals de Whiskey bar De HeerenkameR en een sauna en Turks stoombad.  Fletcher Hotel-Restaurant... meer info
vanaf 32 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

12 beoordelingen 7.1

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Veluwe

1 nacht v.a. € 32,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Veluwe

2 nachten v.a. € 65,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door A.I. Schaft-Ramaker uit Zaandam, op 1 april 2019 (Groep)

Gezellig personeel. Aardig en centraal gelegen.

We misten een stopcontact voor het opladen van telefoons en dergelijke. Dat was het enige.

Tip! Wij zijn in de Veluwse Bron geweest en dat was goed te doen vanaf het hotel. Nunspeet is een gezellige plaats om in te vertoeven.

8

Beoordeling door B Dekker uit Delft, op 14 juni 2019 (Stelletje)

Hotel staat op een prachtige locatie.

Kamer was uitgeleefd en oud, het zag eruit alsof iemand aan het verbouwen was.

Tip! Mooi.

5,7

Beoordeling door M.A. Schweitzer uit Diemen, op 3 juni 2019 (Gezin)

Leuke omgeving.

TV was stuk en bij het melden bij de receptie werd mij gezegd: Oh vergeten te melden dat de TV het niet doet en ik heb geen andere kamer voor u. Zij gaf aan dat ze dat bij het inchecken hadden moeten doen. Dat vond in raar want dat was ze zelf geweest. Ongeveer een half uurtje ervoor. Verder erg gedateerd sanitair. Je gaat zo maar 30 jaar terug in de tijd als je de kamer binnenkomt.

6

Beoordeling door JM Lammers uit Boskoop, op 29 mei 2019 (Stelletje)

Nunspeet zelf.

Zeer gedateerde kamer en hotel, stank in badkamer, matig ontbijt,

5

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2019 (Stelletje)

Ontvangst, vriendelijkheid, omgeving.

De staat van het hotel en inventaris op de kamer. Ook erg veel trappen en heel gehorig.

Tip! Mooie omgeving. Dichtbij dorp.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 februari 2019 (Stelletje)

De locatie is prima. Het hotel ligt in een leuke buurt en dichtbij het centrum van Nunspeet.

De kamers en eigenlijk het hele hotel heeft een flinke opknapbeurt nodig.

6,2

Beoordeling door G.H. Pepplinkhuizen uit Eindhoven, op 31 januari 2019 (Stelletje)

Mooi centraal gelegen, voor een kort verblijf op de Veluwe.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2018 (Gezin)

Een gemoedelijk en ietwat gedateerd hotel, op een mooie plek in Nunspeet. We hadden geboekt in combinatie met een bezoek aan de Veluwse Bron voor een aantrekkelijke prijs. We waren weinig in het hotel i.v.m. het bezoek aan de sauna, het ontbijt was goed.

Heel veel op- en afstapjes wat het voor minder mobiele gasten moeilijk maakt.

Tip! Bezoek gebracht aan de Kijktuinen van Nunspeet, de moeite waard. Het Zandsculpturenfestival in Garderen is een aanrader!

8

Beoordeling door PWRA Roelofs uit Voerendaal, op 19 mei 2018 (Stelletje)

Personeel erg vriendelijk en ondanks dat het hotel iets ouder is, toch alles netjes en schoon.

7

Beoordeling door Anoniem, op 26 maart 2018 (Groep)

Fijne kamer, mooie ligging en een fijn ontbijt.

Tip! Heerlijk vertrekpunt voor mooie lange wandelingen.

8,4

Beoordeling door L Jue Knol uit Den Haag, op 19 januari 2018 (Gezin)

Locatie perfect en het restaurant ziet er keurig uit.

Kamer is oubollig en douche en toilet oud en tegels erg vies.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 juni 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt en een goed diner.

Hete slaap kamer, nergens koeling.

Tip! Harderwijk leuke rondvaart, gezellige stad.

7,5