Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Odoorn > Hotel De Oringer Marke > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel De Oringer Marke

Hotel De Oringer Marke  

Hotel De Oringer Marke

Hotel - Odoorn

Hotel de Oringer Marke is een prachtig 3-sterren hotel gelegen in het centrum van Odoorn, een pittoresk dorpje in Drenthe. In de directe omgeving van het hotel zijn vele recreatie mogelijkheden zoals wandelen en fietsen in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Winkelen kun je doen in Emmen met de grootste markt van Drenthe op elke vrijdag van 8:00 tot 14:00 en vergeet vooral niet Wildlands... meer info
vanaf 0000

Unieke deals ontvangen

19 beoordelingen 8.4

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door A.P Woestenberg uit Oostzaan, op 13 januari 2019 (Stelletje)

We hebben het geweldig gehad! Komen zeker nog eens terug! Maar dan in de zomermaanden.

Tip! Markt in Wezup.

7,6

Beoordeling door P. van Vliet uit almere, op 26 december 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door J.H.A. ter Braak uit Delden, op 7 november 2018 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 november 2018 (Gezin)

Alles en de fietsroutes. Mooie omgeving.

10

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2018 (Stelletje)

Fijne kamer, goede bediening.

9

Beoordeling door H Nijdam uit Purmerend, op 18 juni 2018 (Stelletje)

Goed hotel. Prachtige locatie.

7,8

Beoordeling door G. van den Berg uit Leeuwarden, op 17 juni 2018 (Stelletje)

Goede ontvangst. Schoenberg Kramer. Vriendelijk personeel.

Tip! Geweldige fietsroutes.

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 april 2018 (Gezin)

Perfect.

Tip! Drouwenerzand.

9

Beoordeling door H Timmer uit Rheden, op 10 april 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving om te fietsen en een prima aanbieding.

Tip! We kregen een fietsroute van het hotel, dat was een mooie tocht. We zijn ook leuk langs de uitkijktoren van Odoorn gefietst.

8,6

Beoordeling door Y.H.M. Konings uit Lichtenvoorde, op 27 november 2018 (Stelletje)

Het hotel was met name gericht op senioren en we hebben er 1 avond gegeten. Het eten was vrij zout.

Tip! We hebben heerlijk gefietst. De omgeving had genoeg te bieden en Drenthe is mooi. Afwisselend landschap, veel plaatsen op fietsafstand. We hadden daarbij mooi weer.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door P. Van Vliet uit Blaricum, op 1 april 2018 (Groep)

Ruime kamer goede bedden. Vriendelijk personeel. Rustig dorp, goede wandelmogelijkheid.

Kamer had een onbestemd luchtje. Op balkon stond een plastic beker met sigatettenpeuken.

Tip! In Noord Emmen prachtige hunebedeandeling. Tegenover Oringer Marke goed pannenkoekenrestaurant. In Klijndijk ook mooie wandelingen.

8

Beoordeling door B. Hoogerheijde uit MIDDELBURG, op 30 april 2018 (Stelletje)

Goede keuken (diner) en lekker vers brood bij het ontbijt.

De badkamer is vrij klein en de schuifdeur tussen de badkamer en de kamer is niet ideaal.

Tip! Veenpark is erg mooi.

7,8

Beoordeling door A Ponger uit Arnhem, op 10 maart 2018 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door J. Roelofs uit Dordrecht, op 20 maart 2018 (Stelletje)

Eten was erg goed!

8,2

Beoordeling door T.E. Jiskoot uit Dordrecht, op 17 april 2018 (Gezin)

Lekker 3 dagen er tussen uit. Prima hotel, goede kamer, alles aanwezig.

Tip! Leuke plaatsjes bezocht.

8

Beoordeling door A.A. Degenkamp uit Gouda, op 2 april 2018 (Stelletje)

De aanbieding.

Zeer warme gang en kamer.

Tip! Centraal gelegen in een mooie provincie.

8,8

Beoordeling door W.J.A. Maaskant uit Heemstede, op 2 april 2018 (Gezin)

Een leuke vakantie in Drenthe.

Het snoeien van de bomen, want die zagen er na afloop triest uit. Wij hadden liever een tweepersoonsbed gehad.

Tip! Verder hebben we genoten. Helaas was de natuur nog vrij doods.

8

Beoordeling door A Goossens uit Geertruidenberg, op 4 maart 2018 (Gezin)

Mooie schone kamer leuke omgeving echt genoten.

Tip! Vlakbij Emmen en Borger heel leuk fietsen dus niks mis mee.

9,6