Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Odoorn > Hotel De Oringer Marke > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel De Oringer Marke

Hotel De Oringer Marke  

Hotel De Oringer Marke

Hotel - Odoorn

Hotel de Oringer Marke is een prachtig 3-sterren hotel gelegen in het centrum van Odoorn, een pittoresk dorpje in Drenthe. In de directe omgeving van het hotel zijn vele recreatie mogelijkheden zoals wandelen en fietsen in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Winkelen kun je doen in Emmen met de grootste markt van Drenthe op elke vrijdag van 8:00 tot 14:00 en vergeet vooral niet Wildlands... meer info
vanaf 34 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

44 beoordelingen 8.4

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Drenthe + diner (bijgebouw)

2 nachten v.a. € 79,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Drenthe + diner (hoofdgebouw)

2 nachten v.a. € 89,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Odoorn incl. Wildlands

1 nacht v.a. € 55,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Odoorn (bijgebouw)

1 nacht v.a. € 34,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door W Hansma uit Kollum, op 19 augustus 2019 (Gezin)

7,4

Beoordeling door J.M. Piek uit Utrecht, op 30 juni 2019 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel met geweldige services , hier kan en mag bijna alles. Er is de hele dag gratis koud water je mag zelfs je flesjes voor onderweg vullen.

Tip! Wij hebben 1 dag gewandeld en 2 dagen gefietst. In het hotel hebben ze goede en mooie tochten 23 en ongeveer 40 km. Wij hebben genoten.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 juni 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

Tip! Prachtige omgeving voor fietsers.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 mei 2019 (Stelletje)

Helemaal naar wens. We komen zeker een keer terug.

Tip! Een hele mooie omgeving, met veel fietsmogelijkheden. Ootmarsum is een hele gezellige plaats.

9,4

Beoordeling door J Stoutjesdijk uit Ridderkerk, op 30 april 2019 (Gezin)

Schoon en vriendelijk personeel, goed eten, gewoon super.

Tip! Uiteraard de Hunebedden, veel fiets- en wandelmogelijkheden.

9,2

Beoordeling door CJ van Hulten uit Elshout, op 11 april 2019 (Stelletje)

Er was een mooie lounge ruimte voor de avond.

Tip! Mooie wandel- en fietsroutes.

8

Beoordeling door L. Warmenhoven uit Reeuwijk, op 17 juli 2019 (Stelletje)

Heerlijk gedineerd en prima ontbijt.

Kamer buiten het hotel waar 's avonds een groot personeelsfeest werd gehouden veel stank van de BBQ, harde muziek en veel lachende mensen, was echt een hel. We hebben geklaagd en kregen een andere kamer. We moesten onze koffers weer pakken en alles weer over brengen. Kortom een zeer nare ervaring.

Tip! De omgeving was prachtig. Heerlijk gefietst.

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 juni 2019 (Gezin)

Kamer poetsen gebeurde met Franse slag.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2019 (Gezin)

De service en medewerking van het personeel.

Tip! We hebben de Hondsrug route gereden en deze is zeer de moeite waard.

8,4

Beoordeling door F.P.M. Penninngs uit Cuijk, op 30 april 2019 (Gezin)

Alles wordt volledig waargemaakt!

8

Beoordeling door Anoniem, op 13 april 2019 (Gezin)

De vriendelijke bediening. Het mooie terras waar wij heerlijk in de zon hebben gezeten. Het heerlijke uitgebreide ontbijt 's morgens.

Wij verbleven aan de overkant van het hotel geen probleem. Ook heel erg netjes. Alleen de douche een beetje aan de kleine kant.

Tip! De mooie bossen richting Borger. Waar je heerlijk kunt fietsen. En de mooie natuurgebieden.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2019 (Gezin)

Even weg zijn.

Te weinig heet water uit de kraan en sneeuw op de tv zenders.

Tip! Fietsen in de omgeving was prima, ‘s avonds is er niet veel te doen.

8

Beoordeling door C. van Geel uit Ede, op 26 maart 2019 (Stelletje)

De goede verzorging, de nette kamers en het zeer goede personeel.

Tip! We hebben helaas weinig van de omgeving kunnen zien, vanwege familiebezoek.

10

Beoordeling door H Grevink uit Groesbeek, op 25 maart 2019 (Gezin)

Prima hotel en goed verzorgd.

Tip! Hele mooie omgeving.

10

Beoordeling door Anoniem, op 23 maart 2019 (Gezin)

Fijne sfeer, er waren veel wielerploegen aanwezig in dit sporthotel.

Tip! Goed om te wandelen in omgeving, check hiervoor de site van Staatsbosbeheer.

8,2

Beoordeling door H.A. Smale uit Zutphen, op 15 maart 2019 (Gezin)

Alles prima!

Tip! Omgeving is prachtig en de vouchers voor Hunebedden was grote verrassing! Dus bezoek aan dit Museum is net als Hotel De Oringer een aanrader.

9

Beoordeling door W.M. Friggen uit Zoetermeer, op 6 maart 2019 (Stelletje)

Heel gezellig en gemoedelijk hotel en heel vriendelijk personeel.

8,8

Beoordeling door J.A. Maris uit Fijnaart, op 6 maart 2019 (Gezin)

9,2

Beoordeling door E WEEDA uit Amsterdam, op 6 maart 2019 (Individueel)

Vriendelijk en behulpzaam personeel, prettige atmosfeer, mooie omgeving, heerlijk ontbijt!

Tip! Schapenkudde.

8,8

Beoordeling door HM Kuipers uit Leusden, op 2 maart 2019 (Stelletje)

Erg vriendelijk personeel.

De kamer was donker.

Tip! De mooie landelijke omgeving.

7,8

Beoordeling door I.M. Voorneveld uit Spaarndam gem. Haarlem, op 27 februari 2019 (Gezin)

7,8

Beoordeling door W.J.M. van de Veerdonk uit Schiedam, op 26 februari 2019 (Stelletje)

De gemoedelijkheid en vriendelijkheid van het hotelpersoneel.

Tip! Mooie startplaats om te fietsen, bezoek (gratis) van Hunebedcetrum in Borger.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 februari 2019 (Gezin)

Gezellig en huiselijk.

7,2

Beoordeling door A Koot uit Wijk bij Duurstede, op 24 februari 2019 (Stelletje)

Lekker rustig en dichtbij Emmen.

Tip! Mooie plek om de stad in te gaan, om te eten en winkelen.

8,4

Beoordeling door M Kok uit Woerden, op 22 februari 2019 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door A.P Woestenberg uit Oostzaan, op 13 januari 2019 (Stelletje)

We hebben het geweldig gehad! Komen zeker nog eens terug! Maar dan in de zomermaanden.

Tip! Markt in Wezup.

7,6

Beoordeling door P. van Vliet uit almere, op 26 december 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Y.H.M. Konings uit Lichtenvoorde, op 27 november 2018 (Stelletje)

Het hotel was met name gericht op senioren en we hebben er 1 avond gegeten. Het eten was vrij zout.

Tip! We hebben heerlijk gefietst. De omgeving had genoeg te bieden en Drenthe is mooi. Afwisselend landschap, veel plaatsen op fietsafstand. We hadden daarbij mooi weer.

7,6

Beoordeling door J.H.A. ter Braak uit Delden, op 7 november 2018 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 november 2018 (Gezin)

Alles en de fietsroutes. Mooie omgeving.

10

Beoordeling door H Nijdam uit Purmerend, op 18 juni 2018 (Stelletje)

Goed hotel. Prachtige locatie.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2018 (Stelletje)

Fijne kamer, goede bediening.

9

Beoordeling door G. van den Berg uit Leeuwarden, op 17 juni 2018 (Stelletje)

Goede ontvangst. Schoenberg Kramer. Vriendelijk personeel.

Tip! Geweldige fietsroutes.

8

Beoordeling door B. Hoogerheijde uit MIDDELBURG, op 30 april 2018 (Stelletje)

Goede keuken (diner) en lekker vers brood bij het ontbijt.

De badkamer is vrij klein en de schuifdeur tussen de badkamer en de kamer is niet ideaal.

Tip! Veenpark is erg mooi.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 april 2018 (Gezin)

Perfect.

Tip! Drouwenerzand.

9

Beoordeling door T.E. Jiskoot uit Dordrecht, op 17 april 2018 (Gezin)

Lekker 3 dagen er tussen uit. Prima hotel, goede kamer, alles aanwezig.

Tip! Leuke plaatsjes bezocht.

8

Beoordeling door H Timmer uit Rheden, op 10 april 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving om te fietsen en een prima aanbieding.

Tip! We kregen een fietsroute van het hotel, dat was een mooie tocht. We zijn ook leuk langs de uitkijktoren van Odoorn gefietst.

8,6

Beoordeling door W.J.A. Maaskant uit Heemstede, op 2 april 2018 (Gezin)

Een leuke vakantie in Drenthe.

Het snoeien van de bomen, want die zagen er na afloop triest uit. Wij hadden liever een tweepersoonsbed gehad.

Tip! Verder hebben we genoten. Helaas was de natuur nog vrij doods.

8

Beoordeling door A.A. Degenkamp uit Gouda, op 2 april 2018 (Stelletje)

De aanbieding.

Zeer warme gang en kamer.

Tip! Centraal gelegen in een mooie provincie.

8,8

Beoordeling door P. Van Vliet uit Blaricum, op 1 april 2018 (Groep)

Ruime kamer goede bedden. Vriendelijk personeel. Rustig dorp, goede wandelmogelijkheid.

Kamer had een onbestemd luchtje. Op balkon stond een plastic beker met sigatettenpeuken.

Tip! In Noord Emmen prachtige hunebedeandeling. Tegenover Oringer Marke goed pannenkoekenrestaurant. In Klijndijk ook mooie wandelingen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door J. Roelofs uit Dordrecht, op 20 maart 2018 (Stelletje)

Eten was erg goed!

8,2

Beoordeling door A Ponger uit Arnhem, op 10 maart 2018 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door A Goossens uit Geertruidenberg, op 4 maart 2018 (Gezin)

Mooie schone kamer leuke omgeving echt genoten.

Tip! Vlakbij Emmen en Borger heel leuk fietsen dus niks mis mee.

9,6