Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord  

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord - Aanzicht

Hotel - Oisterwijk

Net buiten het mooie Oisterwijk ligt Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord. Het hotel vind je tussen de uitgestrekte bossen en een uniek heide- en vennengebied. Het hotel ligt centraal en is makkelijk te bereiken zowel met eigen- als openbaar vervoer. Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord ligt tussen de gezellige steden Den Bosch en Tilburg en zijn beide binnen een half uur te berijden. De 64... meer info
vanaf 34 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

90 beoordelingen 8.1

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Brabant incl. diner

2 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Brabant

1 nacht v.a. € 34,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Brabant

2 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door M.F. Schellekens uit Utrecht, op 22 maart 2019 (Stelletje)

Restaurant/diner was erg goed.

Kamer wel heel sober, kaal en primair.

7

Beoordeling door Anoniem, op 10 februari 2019 (Stelletje)

Omgeving en hotel prima.

Alleen dat het hotel midden in het dorp lag. Niet zo erg hoor.

Tip! Wylermeer, zijn in Kranenburg en Mookerheide geweest.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 februari 2019 (Stelletje)

De ligging van het hotel.

Slechte verlichting vanaf het parkeergedeelte. Ook slecht wegdek bij parking. Erg koud op de kamer, de verwarming deed het niet.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 januari 2019 (Gezin)

Mooie omgeving en vriendelijk personeel.

Tip! De Lind winkelen, de terrassen en omliggende dorpen.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 20 januari 2019 (Stelletje)

Plezierig hotel, met leuk personeel en op een bijzondere locatie. Het ontbijt was lekker, met speciaal brood. Het diner en de bediening waren erg goed. Het hotel oogt wat ouderwets, maar daardoor heeft het wel charme. De kamer was wat klein, maar het uitzicht was wel mooi.

Tip! Op loopafstand van Oisterwijk. Een leuk en gezellig plaatsje, met een hele oude lindeboom. Vanuit het hotel loop je zo de prachtige natuur in.

9

Beoordeling door D. Spijkerman uit Zuidwolde, op 14 januari 2019 (Stelletje)

Prachtige omgeving om te fietsen en wandelen. Vriendelijk personeel.

Tip! Er zijn prachtige bossen en vennen, waar je vanuit het hotel zo naartoe kunt wandelen of fietsen.

7,6

Beoordeling door DICK van der Kaaij uit Zoetermeer, op 13 januari 2019 (Gezin)

De locatie.

Tip! Heerlijke wandel- en fietsmogelijkheden, direct buiten de deur. Oisterwijk is een gezellig dorp.

9

Beoordeling door Anoniem, op 24 december 2018 (Gezin)

We hebben heerlijk gegeten. De locatie, midden in het bos.

Tip! Prachtige omgeving.

7,8

Beoordeling door E.M. Verhagen uit Rotterdam, op 22 december 2018 (Stelletje)

Wij vonden het fijn dat onze kamer aan de achterkant van het hotel lag, met uitzicht op het bos.

Tip! Wii hebben iedere dag mooie wandelingen gemaakt in het bos. Onze auto kon op de parkeerplaats blijven staan, omdat de wandelingen vanuit het hotel starten. Aan de overkant van de weg heb je keuze uit een aantal wandelingen, lang of kort.

8,6

Beoordeling door R. Willocx uit AALST, op 21 december 2018 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 december 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 december 2018 (Gezin)

Mooie locatie en vriendelijk personeel.

Fietsenstalling.

Tip! Mooie omgeving en een prachtige natuur.

7,6

Beoordeling door A.P Peters uit Putten, op 14 december 2018 (Stelletje)

Een zeer goed ontbijt, heerlijk diner en de prachtige omgeving.

8

Beoordeling door GJ Teunissen uit Apeldoorn, op 11 december 2018 (Stelletje)

Alles was prima verzorgd.

De kamer is aan vernieuwing toe.

Tip! Prachtige omgeving. We hebben veel gefietst en gezien.

7,4

Beoordeling door K Minderhoud uit Koudekerke, op 10 december 2018 (Groep)

Nette kamer, goede keuken.

Tip! Hotel ligt mooi in de bossen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 5 december 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door M. de Jong uit Haarlem, op 5 december 2018 (Stelletje)

Goed verzorgde kamer, een goed ontbijt en diner. Uitstekende locatie voor de wandelaars, de vennen liggen op nog geen 100 meter van het hotel.

Tip! De bossen en de vennen. Het blijft een prachtig gebied, om er even uit te zijn en tot rust te komen.

8,4

Beoordeling door H Zwaan uit benningbroek, op 4 december 2018 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 november 2018 (Stelletje)

Alles het was perfect.

Tip! Mooie omgeving en een gezellig centrum. Voor herhaling vatbaar.

9

Beoordeling door J.H. de Jong uit Gouda, op 31 oktober 2018 (Gezin)

Locatie.

Tip! Veel gefietst mooie bossen.

7,8

Beoordeling door AJ Bastemeijer uit Zwijndrecht, op 30 oktober 2018 (Gezin)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 oktober 2018 (Gezin)

Ik was er een nachtje met mijn dochter van elf om te wandelen. Prachtig gelegen hotel, heerlijk gegeten in het restaurant en mooie wandelingen in het vennengebied (we waren daar om te wandelen).

Tip! De Veertien Vennenroute van 11 km was prachtig.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 oktober 2018 (Groep)

Het was een prettig hotel, met vriendelijk en behulpzaam personeel.

Dat er alleen in de zomermaanden openbaar vervoer is naar het centrum of het station.

Tip! Als je van wandelen en fietsen houdt, dan is dit een el dorado. Je loopt zo het bos in naar de vennen, prachtig, echt een aanrader. Het is echt een heel fijn hotel.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 26 oktober 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door T. Konijn uit Bovensmilde, op 25 oktober 2018 (Groep)

De sfeer in het hotel. Het is een gezellig en niet al te groot hotel, met een uitstekend restaurant.

Tip! Het hotel ligt in de buurt van het centrum van Oisterwijk. Een gezellig centrum met een uitstekend winkelaanbod. Vergeet niet de wandelschoenen en/of fiets mee te nemen. Vanuit het hotel kan je prachtig wandelen en fietsen. Het hotel verhuurt ook fietsen en E-bikes, waar wij dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Ook steden als Den Bosch en Breda liggen in de buurt. Een aanrader voor een paar dagen Brabant.

8,4

Beoordeling door E A H van den Oever Meyer uit Eindhoven, op 22 oktober 2018 (Groep)

Relaxed.

Een wat verouderd hotel.

6,8

Beoordeling door M.J. Heijkoop uit Rotterdam, op 20 oktober 2018 (Gezin)

De mooie ligging van het hotel, in combinatie met het mooie weer en het gezelschap.

De kamers zijn iets gedateerd.

Tip! Mooie vennen, Boshuis Venkraai in Oisterwijk, mooie omgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 oktober 2018 (Stelletje)

Heerlijk gegeten en een prima ontbijt.

Tip! Mooie natuur.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 oktober 2018 (Stelletje)

Wij zijn al 2 keer in dit hotel geweest en vinden het heel goed, we komen beslist nog een keer terug. Tegen vrienden bevelen wij het ook aan om naar Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord te gaan.

9

Beoordeling door J Hordijk uit Krimpen aan de Lek, op 9 oktober 2018 (Stelletje)

De omgeving.

Het hotel is aan renovatie toe. Er alleen op ooghoogte schoon gemaakt, niet daarboven.

Tip! Centraal gelegen voor fietstochtjes. Ook de grote omliggende plaatsen zijn met de fiets bereikbaar, we hebben de auto dan ook niet gebruikt.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 oktober 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 oktober 2018 (Gezin)

Omgeving.

Tip! Bossen vennen en terug naar de roots van mijn vrouw, Oisterwijk

7,4

Beoordeling door C.J. Van IJperen uit vlaardingen, op 8 oktober 2018 (Stelletje)

De omgeving en de locatie.

Tip! Super fijne fietsroutes, naar onder andere het Trappistenklooster en mooi om te wandelen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 oktober 2018 (Stelletje)

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Tip! Veel mogelijkheden voor fietstochten en wandelingen in de prachtige omgeving. Bossen, heide en vennen. Geweldig.

8

Beoordeling door T.M. Kroeze uit Tiel, op 3 oktober 2018 (Gezin)

De fietsomgeving.

De fietsenstalling.

8,6

Beoordeling door A Meendering uit Alkmaar, op 2 oktober 2018 (Individueel)

Comfortabel, gezellig en schoon.

7,6

Beoordeling door J.J.J. Groeneweg uit dronten, op 23 augustus 2018 (Gezin)

Prima. Pracht locatie.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 20 augustus 2018 (Gezin)

Een heerlijke locatie, midden in het bos, je wandelt of fietst zo de bossen in.

Piepende deur.

Tip! Mooie galeries in het dorp, de grote spijker van Natuurmonumenten.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 augustus 2018 (Stelletje)

Omgeving in combinatie met de hotel-ligging.

Dat er huisdieren worden toegelaten in een hotel.

9,6

Beoordeling door H.P. Van Scheppingen uit Almere, op 16 augustus 2018 (Stelletje)

Prachtig hotel en fantastische natuur.

Tip! We hebben veel door de bossen gefietst en langs de vele vennen. Het hotel heeft mooie knooppuntroutes beschikbaar. Oisterwijk is een leuk en gezellige dorp.

10

Beoordeling door NELY Duijzer uit brakel gld, op 16 augustus 2018 (Gezin)

Wij hebben een geweldig weekend gehad. Het 3-gangen diner, het ontbijt, goede bedden en een schitterende locatie. Mooie plek om te fietsen. Wij komen zeker terug.

Tip! Tilburg is ook leuk om via knooppunten heen te fietsen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2018 (Stelletje)

Er was geluisterd naar ons verzoek voor een kamer met uitzicht.

Niet een gratis kopje koffie of thee op de kamer of op de gang.

Tip! Leuke terrassen op loopafstand.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2018 (Stelletje)

De kamer was relatief wel klein.

8

Beoordeling door G.A Boomkamp uit Borne, op 14 augustus 2018 (Stelletje)

Uitgebreid en smakelijk.

Tip! Helaas hebben door de regen weinig kunnen fietsen. Daarom maar met de auto naar Tilburg.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 augustus 2018 (Gezin)

Genieten van een drankje op het terras. Goed ontbijt met veel keuze uit brood- en kaassoorten.

Helaas geen vers fruit meer bij het ontbijt op de 2e dag.

8,2

Beoordeling door M Tilborghs uit Bergeijk, op 12 augustus 2018 (Stelletje)

Vriendelijk ontvangst, mooie ligging, fiets en wandel routes vanaf het hotel.

Tip! Mooi fiets en wandelgebied en het centrum van Oisterwijk wat heel gezellig is op minder dan 10 minuten fietsafstand.

8

Beoordeling door M.M. Jonkers uit Barendrecht, op 12 augustus 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving, nette, schone kamer. Gemoedelijke sfeer!

Veel te weinig plek in de fietsenstalling. Fietsen waren ingebouwd door andere fietsen. Ook jammer dat er geen aandacht is besteed aan de beplanting rond en op het terras. Iedere avond even de tuinslang erop had ervoor gezorgd dat het er niet zo dor uitzag.

Tip! Schitterde fietstocht gemaakt naar Oirschot!

8,6

Beoordeling door C.J. Muldijk uit Hellevoetsluis, op 9 augustus 2018 (Gezin)

De sfeer en zeer klantvriendelijk personeel.

10

Beoordeling door C van Dorp uit Maasland, op 6 augustus 2018 (Stelletje)

Het personeel was heel vriendelijk, het ontbijt was heel goed en we hadden een lekkere koele kamer aan de boskant. We konden heel goed overal heen fietsen, mooie plaatsen in de buurt, overal wel een terras.

Tip! Met de fiets naar Loon op Zand, heerlijk in de bossen fietsen. De leuke terrasjes in Oisterwijk, waar je lekker kan eten.

8,8

Beoordeling door A.F.T.M. van Rooij uit Rijswijk, op 5 augustus 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Helaas, geen airco op de kamer.

7,6

Beoordeling door THEO Vernimmen uit graauw, op 3 augustus 2018 (Groep)

Alles dik in orde.

Tip! De omgeving is prachtig.

8,8

Beoordeling door L.A Husen uit Dordrecht, op 25 juli 2018 (Stelletje)

Lekker ontspannen!

Tip! Je kunt er heerlijk fietsen en wandelen, Oisterwijk is ook een leuke plaats!

7,8

Beoordeling door M.J.C. Vinke-Boers uit Enschede, op 19 juli 2018 (Stelletje)

Gastvrijheid.

Tip! Bossen en vennen.

7,8

Beoordeling door F.A.M. van Venrooij uit Schimmert, op 16 juli 2018 (Stelletje)

Het personeel is top. Zeer goed verzorgd ontbijt buffet. Een uitstekend 2-gangen diner. We hebben er perfect geslapen, het was er heerlijk rustig. De omgeving en de locatie waren top.

Tip! We hebben heerlijk in de omgeving gewandeld (een stuk van het Hertogenpad).

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 juli 2018 (Stelletje)

Vriendelijk en gastvrij hotel.

Het slot van de fietsenberging.

Tip! Oisterwijk e.o. moet toch wel algemeen bekend zijn. Gewoon, schitterende (fiets)omgeving.

8,2

Beoordeling door AD Middelkoop uit culemborg, op 8 juli 2018 (Stelletje)

Mooie locatie, vriendelijk personeel, heerlijk diner.

Tip! Midden in de bossen waar je heerlijk kunt fietsen. Oisterwijk is een leuke en gezellige plaats met veel terrasjes.

9,2

Beoordeling door R Schouten uit Culemborg, op 7 juli 2018 (Gezin)

Mooie locatie, goede keuken.

8

Beoordeling door J. De Ligt uit Vlaardingen, op 4 juli 2018 (Stelletje)

Het hotel is aan de bosrand gelegen en als je op het terras zit heb je het gevoel dat je midden in het bos verblijft.

Toen wij in het hotel verbleven was het snikheet maar op de kamer is geen airco. De hele dag is er muziek te horen wat als doel heeft achtergrond muziek te zijn. Het volume staat hoog en de muziek zou beter in een disco te horen zijn maar niet in een hotel waar merendeels vutters en nog ouderen komen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 juli 2018 (Stelletje)

Mooie koele kamer terwijl het buiten 30 graden was. Rustige ligging, fijn terras. Prettig personeel.

In het arrangement zat een 2 gangen menu, dit viel ons tegen. Mijn man had een entrecote. Deze was te veel doorbakken. Ik had zalm met dille saus. De zalm had te lang in de pan gelegen en was erg droog.

Tip! Een wandeling om het ven, wandeling in het natuurgebied voorbij Rozephoeve. Wandeling bij bezoekerscentrum Natuurmonumenten. Iets drinken bij de Venkraai.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 juni 2018 (Stelletje)

Schitterend gelegen voor het maken van mooie natuurwandelingen.

De wat beperkte parkeergelegenheid.

Tip! Prachtige grote en kleinere vennen op korte afstand van elkaar. Ook een fraai bezoekerscentrum van Natuurmonumenten.

8

Beoordeling door D.W. Bottinga-Nijhuis uit Ruurlo, op 25 juni 2018 (Stelletje)

De omgeving is ontzettend mooi voor wandel- en fietstochten. Vriendelijk ontvangst aan de balie.

Tip! Wij hebben veel gefietst, ook de tocht over de Loonse- en Drunense Duinen was erg mooi. Kleine opmerking betreffende de fietsritten die aan de balie gratis te verkrijgen zijn: Deze hebben hier en daar wat aanpassingen nodig; knooppunten die niet vermeld zijn. Bv. de Kampina fietstocht: Tip: Na knooppunt 22 moet vermeld worden knooppunt 90 vervolgens is de fietsroute dan weer goed.

8

Beoordeling door F L Koops uit Bellingwolde, op 19 juni 2018 (Stelletje)

Het was een mooi oud hotel in een mooi bos omgeven gebied. Niet al te ver van het centrum.

De kamer was oud en helaas niet helemaal schoon, de nootjes van de vorige bezoekers lagen nog in een hoek.

Tip! Mooie en gezellige kroegjes in de buurt. Fiets en wandelpaden in overvloed.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2018 (Gezin)

Tip! Bosrijke omgeving.

7,4

Beoordeling door H Remeijn uit DELFT, op 29 mei 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving, Oisterwijk heeft een leuk centrum.

Belachelijk kleine kamer. Die was ook nog direct boven het terras gelegen, waar gepraat werd tot 01.00 uur 's nachts en sigarettenrook die binnen kwam.

Tip! Geweldig Thais restaurant op het Lindenplein. Gezellig stadscentrum, dichtbij mooie natuurgebieden.

7,2

Beoordeling door E Dijkstra uit Zuidlaren, op 27 mei 2018 (Gezin)

Omgeving, ambiance en gastvrijheid. We komen zeker terug.

Te zachte bedden.

Tip! Mooie fietsroutes.

9,2

Beoordeling door A.A. Kerkhof uit Eerbeek, op 27 mei 2018 (Gezin)

Het hotel ligt in een geweldig mooie omgeving. Het straalt binnen en buiten rust uit. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.

Tip! Er zijn heel veel fiets- en wandelmogelijkheden, met prachtig zicht op de vennen en de bossen. Ook zijn de fietscafés een mooie onderbreking.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 mei 2018 (Stelletje)

Het ontbijt en de omgeving.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 mei 2018 (Stelletje)

Mooi, schoon en strak hotel. Lekker eten en zeer vriendelijk personeel. De ligging van het hotel is praktisch.

Tip! Den Bosch is een mooie stad. Vele mooie fietsroutes.

7,8

Beoordeling door AJH van der Wilk uit Delft, op 24 mei 2018 (Stelletje)

De ligging en omgeving. Prachtig!

De fietsverhuur was een beetje chaotisch. We moesten de fietsen zoeken rond het hotel, stonden niet bij de stalling maar ergens anders.

Tip! Veel bossen en vennen, met prachtige fietsroutes in de omgeving. Oisterwijk heeft een gezellig centrum om een hapje te eten.

8,8

Beoordeling door M J Meinders-Andeweg uit Wijk bij Duurstede, op 19 mei 2018 (Gezin)

De prachtige locatie van het hotel, ondanks de drukke weg ervaar je de rust. Het heerlijke terras waar genoeg ruimte is om te genieten van een drankje. Heerlijk dicht bij Oisterwijk waar je zo even heen kan fietsen.

De kamers waren erg gedateerd en vrij klein. Daardoor kunnen er niet 2 stoeltjes geplaatst worden zodat je 's avonds in je kamer ook lekker kunt zitten. Nu kun je niet anders dan op bed plaats nemen, wat echt niet prettig zit.

Tip! De omgeving is prachtig, zowel om te fietsen als te wandelen, de Campinaheide, de bossen en vennen. Wij hebben ook de Abdij Koningshoeve in Berkel-Enschot bezocht, wat ook de moeite waard is. Oisterwijk zelf is ook prachtig en gezellig om 's avonds iets te gaan eten of drinken.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2018 (Gezin)

Heerlijk in de bossen, fijn om een weekendje te relaxen.

Tip! Lekkere omgeving m te fietsen in de bossen. Den Bosch en Tilburg geweest.

7,4

Beoordeling door THEO Pauwels uit vogelwaarde, op 15 mei 2018 (Groep)

Dat het personeel niet constant om drinken kwam vragen, je moest ze echt zelf aanroepen.

Tip! Zeer mooie fiets omgeving.

8,5

Beoordeling door I Molenaar uit Hoorn, op 14 mei 2018 (Stelletje)

Alles was prima, kamer, ontbijt, diner en vriendelijke bediening.

7,8

Beoordeling door R van Wijk uit streefkerk, op 14 mei 2018 (Stelletje)

Omgeving en de mensen.

Tip! Vennen en bossen.

8

Beoordeling door J Schuil uit Diever, op 13 mei 2018 (Stelletje)

Je thuis voelen.

Tip! Vennenwandelingen. Den Bosch. Kamp Vught.

8

Beoordeling door O Rose uit Utrecht, op 11 mei 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving, aardig personeel, leuk terras en goed ontbijt.

Wifi was slecht en bij het diner was vlees niet lekker, erg taai.

Tip! Gezellige en mooie stad Oisterwijk, prachtige natuur door bos en vennen, bos Kampina ook erg mooi fietsen, ook leuke dorpen in de omgeving om naar toe te fietsen.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2018 (Gezin)

We hadden mooi weer.

De douche had iets groter gemogen.

Tip! Mooie omgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2018 (Stelletje)

De bediening.

Tip! Een prachtige omgeving. Wij hebben er echt van genoten.

9

Beoordeling door MARIA Kester uit Maasdijk, op 9 mei 2018 (Gezin)

Mooi weer.

Donkere kamer.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2018 (Gezin)

Prachtige locatie en goede uitvalsbasis voor de omgeving.

Tip! Mooie wandelpaden uitgezet.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 6 mei 2018 (Stelletje)

Mooie ligging buiten dorp in natuurgebied.

Tip! Prachtige wandel- en fietsroutes (bossen en vennen, heide van campina).

8

Beoordeling door W.T. Nijmeijer-Donker uit Apeldoorn, op 30 april 2018 (Stelletje)

Groene omgeving. Vriendelijk personeel. Goede accommodatie.

De kamer was niet schoongemaakt na onze eerste dag van verblijf. Dit hebben we gemeld bij de receptie en dit is correct opgenomen en afgehandeld.

Tip! Ontzettend mooie omgeving, met veel wandel- en fietsroutes.

7,4

Beoordeling door A.C.H. Voers uit Amersfoort, op 30 april 2018 (Gezin)

Het ontvangst, de omgeving en het eten. Het restaurant ziet er goed uit.

De kamer is aan wat vernieuwing toe, erg krap. Net goed om te slapen, alhoewel het ene matras wel zeer zacht was, ook dit heeft wat aandacht nodig.

Tip! Lekker snel in Den Bosch en dus een goede uitvalsbasis.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 april 2018 (Stelletje)

Het personeel was bijzonder vriendelijk en het hotel ligt prachtig bij de bossen en de vennen.

Ik vind het altijd wel fijn als er gelegenheid is om zelf even een kopje koffie op de kamer te kunnen zetten. Dus het gemis van een waterkoker.

Tip! De fietsknooppunten klopten totaal niet, iets om rekening mee te houden als je een route uitkiest.

8,2

Beoordeling door M Stunnenberg uit Mijnsheerenland, op 23 april 2018 (Stelletje)

Tip! Mooie omgeving om te fietsen.

8,2

Beoordeling door C.B. Holland uit Nijverdal, op 18 april 2018 (Stelletje)

De ligging en de prijs/kwaliteitsverhouding.

9