Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Ommen > Charme Hotel Wildthout > Beoordelingen

Beoordeling van Charme Hotel Wildthout

Charme Hotel Wildthout  

Charme Hotel Wildthout- Aanzicht

Hotel - Ommen

Charme Hotel Wildthout ligt in het dorp Ommen, regio Salland. Een prachtige natuurlijke omgeving, waar genoeg te beleven is. Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand, een villa waar de burgemeester van het dorp vroeger woonde. Met haar 20 kamers is het een warm hotel, gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. De kamers van het hotel hebben een moderne stijl en zijn voorzien van een... meer info
vanaf 37 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

340 beoordelingen 8.1

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Salland incl. diner

2 nachten v.a. € 69,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Ommen Charme kamer

1 nacht v.a. € 37,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Ommen Deluxe kamer

1 nacht v.a. € 47,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Ommen Deluxe kamer

2 nachten v.a. € 89,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 29 september 2016 (Gezin)

Het totale pakket.

Tip! Prachtige omgeving.

9

Beoordeling door J.T. Nachbar uit Alkmaar, op 12 januari 2019 (Stelletje)

De omgeving van Ommen, vooral het Vechtdal.

Tip! De mooie omgeving, o.a. Junne en Beerze. Plus de stuwen en nieuwe waterwerken. Zoals de reanimatie van een aantal oude Vechtarmen. Bijzonder gaaf.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 januari 2019 (Gezin)

8,4

Beoordeling door B Schuppert uit Paterswolde, op 12 januari 2019 (Individueel)

Zo'n gezellig sfeervol hotel met geweldig personeel!

9

Beoordeling door C.G.M. KLAPPE uit Amsterdam, op 9 januari 2019 (Gezin)

Het warme ontvangst en de prettige medewerkers. Heerlijk eten en enthousiaste eigenaren.

Tip! We hebben lekker gewandeld en ons laten verwennen.

9,2

Beoordeling door M.P.M. Wesselman uit Roelofarendsveen, op 1 februari 2019 (Stelletje)

De ligging van het hotel, de vriendelijke ontvangst. De service van de medewerkers is bijzonder goed, net zoals het eten. Dit laatste verdient een extra pluim.

De hotelkamer was prima om te slapen, maar behoorlijk gedateerd. Deze kamer verdient een opknapbeurt om deze weer bij de tijd te brengen.

Tip! Mooie omgeving, met groen direct in de buurt, uitstekende wandelmogelijkheden. Op vrijdag hebben wij de ijsbaan bezocht, erg leuk. Omdat het zaterdag volop regende zijn we naar Zwolle getogen: leuke stad met als hoogtepunten Museum de Fundatie en het Herman Brood Museum.

7,6

Beoordeling door W.A.J. Nederend uit Montfoort, op 9 januari 2019 (Stelletje)

Heel gastvrij.

Tip! Het was herfst (koud), maar we hebben toch heerlijk gefietst.

9

Beoordeling door PWL Groenveld uit Amersfoort, op 11 februari 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Uitstekend verzorgd diner. Redelijke uitgebreid ontbijtbuffet. In tweede instantie prima kamer.

Bij aankomst kregen we kamer 11 toegewezen; twee steile trappen omhoog naar kleine kamer met dito badkamer (op toilet met knieën tegen deur), enkel glas ramen (geraas van autoverkeer) en slecht werkend CV-element. Na overleg en geruime tijd wachten kregen we voor 50 euro extra kamer 23 aangeboden. We gingen akkoord met 25 euro extra, omdat we graag een comfortabele kamer wilden. Kamer 23 is een van de nieuwbouw-kamers; ruim, eigentijdse voorzieningen en smaakvol ingericht. Wij vonden het aanzienlijke kwaliteitsverschil tussen beide kamers en de min of meer 'gedwongen' bijbetaling een vreemde gang van zaken.

Tip! Schitterende wandelomgeving! Wij liepen dag 1 van de NS-tweedaagse Vechtdalpad én een rondwandeling over de prachtige Sprengenberg.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 8 januari 2019 (Gezin)

Prima gelegen, een leuk en kleinschalig hotel, met familiaire trekken.

Tip! Prima wandelgebied, maar het was najaar/winter tijdens ons verblijf, dus we hebben niet alles ervaren.

8

Beoordeling door D.A. IJtsma uit Leek, op 2 juli 2018 (Individueel)

Het was een prettige omgeving met vriendelijk personeel. Rustige plek en kamer, erg netjes en mooi.

Slechte plek om motoren te parkeren. Allemaal grind. We hebben het besproken in het hotel en met volle begrip werd naar een oplossing gezocht maar nu is het geen aanrader voor motor rijders. Maar een optie vanuit hotel zou worden overwogen of er toch een stuk geschikt voor motoren zou kunnen worden gemaakt.

Tip! Lemele berg, Bad Bentheim en het centrum van Ommen zijn de moeite waard. De omgeving is landelijk en bosrijk en erg mooi en rustgevend.

7,8

Beoordeling door H.T. Kleijn uit ZEIST, op 2 juli 2018 (Gezin)

Fijn hotel, mooie omgeving om te fietsen.

Geen overdekte fietsenstalling.

Tip! Mooie omgeving met gezellige plaatsen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 juni 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door HENNIE Hennie Jansen uit Dalen, op 7 juni 2018 (Stelletje)

Dag hap was onvoorstelbaar goed! Complimenten! Personeel ook zeer vriendelijk en genoeg! Onze kamer wel erg gedateerd maar dat komt nog! Zeker aanrader.

Nou, in het begin de kamer maar dat vergeet je zo bij zoveel vriendelijkheid.

Tip! Mooie fietsroutes.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 april 2018 (Gezin)

Het personeel was vriendelijk en hulpvaardig. Gezellige inrichting versiert met bloemen.

Onze kamer was op de 2de verdieping, dus veel trappen lopen.

Tip! De natuur is prachtig. We hebben heerlijke fietstochten gemaakt. De vecht maakt het dubbel mooi.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 april 2018 (Stelletje)

Vriendelijke behandeling. Mooie locatie met een fijn terras.

Kamers zijn te klein. Goede bedden en wel netjes. Diner vonden wij duur, wel exclusief.

Tip! Goed startpunt voor fietsroutes.

7,4

Beoordeling door AFJ Van Hooijdonk uit Woensdrecht, op 30 mei 2018 (Gezin)

Prachtige omgeving, rustig.

Jammer dat er geen lift is, dat is voor sommige mensen toch wel handig. Een lichtpuntje op nachtkastje zou handig zijn.

Tip! Prachtige omgeving. Nationaal Tinnen Figuren Museum in Ommen is ook mooi om te bezichtigen.

8,5

Beoordeling door G Groeneveld uit Groningen, op 30 april 2018 (Stelletje)

Eigenlijk alles. Perfect hotel.

Tip! We hebben heerlijk gefietst in een prachtige omgeving.

8,4

Beoordeling door W Kanij uit Rijswijk, op 29 april 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door J.H. Monné uit Beverwijk, op 12 april 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door T.B Tilly uit Rotterdam, op 31 maart 2018 (Stelletje)

Wij vonden het een heel leuk verblijf. De bedden waren goed. Het hotel heeft een huiselijke sfeer en het ontbijt was heel goed verzorgd. Heel aardig personeel. Het was een heerlijk weekend.

Tip! Het is een hele mooie en leuke omgeving je kan er heerlijk wandelen. Er zijn wandelroutes in de buurt van 5 of 10 km. Zwolle en Almelo zijn vlakbij voor als je wilt winkelen. Nordhorn is ook de moeite waard is net over de grens in Duitsland. Ommen zelf is ook leuk er zijn verschillende winkels,restaurants en cafés. Het is 1 km lopen vanaf het hotel. Er rijd ook een bus de halte is voor het hotel.

8

Beoordeling door HC Kneefel uit Rotterdam, op 14 maart 2018 (Gezin)

8,6

Beoordeling door P.T. de Visser uit Oostvoorne, op 14 februari 2018 (Stelletje)

Rustig, ruim, mooi gelegen, vlak bij Ommen-centrum, schoon. Een heel mooie arrangement met 2 nachten, incl. ontbijt en maaltijd.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 februari 2018 (Stelletje)

9

Beoordeling door Anoniem, op 30 januari 2018 (Stelletje)

Makkelijk te bereiken en een vriendelijk ontvangst.

8

Beoordeling door AAGM van de Bildt uit Moordrecht, op 7 maart 2018 (Gezin)

De sfeer van het oude hotel en gastvrijheid.

Tip! Tinnen museum in Ommen.

7,6

Beoordeling door M.J. Bolle uit Oosterland, op 13 maart 2018 (Gezin)

Heel vriendelijk personeel.

Tip! We waren er een paar dagen uit en dan ben je gewoon in een juig-stemming.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2018 (Stelletje)

De omgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 maart 2018 (Stelletje)

Prima verblijf voor 2 nachten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 maart 2018 (Stelletje)

Het diner is geweldig. Topkok.

Badkamer is klein.

Tip! Mooie wandelomgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 maart 2018 (Stelletje)

Sfeervol hotel, kleinschaligheid, vriendelijke bediening!

8,2

Beoordeling door PJ Brouwers uit Roosendaal, op 22 januari 2018 (Stelletje)

Hartelijke bediening. Heerlijk eten. Warme sfeer.

Tip! Stad Zwolle met Waanders boekwinkel .

8,2

Beoordeling door J den Ouden uit Zevenhuizen, op 19 december 2017 (Stelletje)

Het verblijf was prettig, gezellig en sfeervol. Heerlijk gegeten.

Tip! Je kan hier heerlijk fietsen en wandelen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 april 2018 (Stelletje)

Vriendelijke personeel.

Kamer 1 was een beetje gedateerd, kan wat verf gebruiken, krappe douche en wc.

Tip! Zwolle is een leuke stad, 1 dag is te kort om alles te zien.

7

Beoordeling door Anoniem, op 17 maart 2018 (Stelletje)

Prettige, enthousiaste gastvrouw en heer.

8,6

Beoordeling door C.M. van Hooft uit heeswijk dinther, op 16 februari 2018 (Stelletje)

De gastvrijheid.

De verzorging van het gebouw en het schilderwerk.

8,4

Beoordeling door M.A.J. van Rossenberg uit Soest, op 16 december 2017 (Stelletje)

Personeel en omgeving.

Tip! Een prachtige omgeving om te fietsen of te wandelen. Ommen, Dalfsen, den Ham, Deventer, Blokzijl, Hardenberg, Gramsbergen en nog veel meer dorpen zijn leuk om te stoppen voor een drankje in de dorpskern. Het personeel van Wildthout verdient een dikke 10 en dit geldt ook voor het ontbijt en het diner. Wat hebben wij hier heerlijk gegeten.

9

Beoordeling door E Willems uit Helmond, op 26 januari 2018 (Stelletje)

De omgeving, de gastvrijheid en het restaurant. Het diner was boven verwachting, goede keuken.

De kamer was erg klein. Het Sanitair oké (schoon) maar oud.

Tip! Gelegen nabij route Pieterpad. Het station en het centrum zijn op loopafstand.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 31 januari 2018 (Stelletje)

Twee keer uitstekend gedineerd met een prima bediening. Gastvrijheid staat voorop.

De badkamer is gedateerd.

Tip! Rondom Ommen kun je goed wandelen en fietsen.

8,4

Beoordeling door J.C. van de Laak- van Roosmalen uit Sint Oedenrode, op 11 december 2017 (Groep)

Het stijlvolle hotel en mooie omgeving en erg vriendelijk personeel. We werden 's-avonds verwend met eigengemaakte lekkernijtjes.

Zoals de eigenaresse al zei: de renovatie van de slaap/badkamers is een must.

Tip! Een erg goed vertrekpunt voor het Pieterpad.

7,8

Beoordeling door W Wagenaar uit Badhoevedorp, op 1 december 2017 (Stelletje)

Het was vrij rustig. Vinden we OK.

8,2

Beoordeling door M.TH.F. Haverkamp uit Gouda, op 1 december 2017 (Stelletje)

Mooie locatie en echt fantastisch eten.

Kamer was op de bovenste etage met wat schuine muren. Er was geen lift daar hadden wij geen last van.

Tip! De keuken en het menu van deze locatie is echt top!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 december 2017 (Stelletje)

Sfeervol hotel.

Het hotel ligt buiten Ommen, je kan niet snel even het dorp in.

Tip! We waren in deze omgeving voor familiebezoek. Hoogeveen, Emmen en Erica.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 april 2018 (Gezin)

Wij hadden kamer 11, klein, een soort zolderkamer. Als je recht op de WC ging zitten, zat je half in de kamer. We hadden een stoel om op te zitten.

6,4

Beoordeling door SYH Coolen uit Veldhoven, op 29 november 2017 (Groep)

Het enthousiasme van de gastvrouw en heer en vriendelijkheid al het personeel.

Tip! Prima locatie voor als je het Pieterpad wilt doen en zeker als je van culinair dineren houdt dan ben je hier op de goede plaats.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 november 2017 (Stelletje)

De ongedwongen sfeer. Heerlijk eten.

Tip! We hebben zelfs een café gevonden waar we konden kaarten.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 november 2017 (Gezin)

Gezellig, mooi.

8,4

Beoordeling door A.J.J. Simons uit Ransdaal, op 16 november 2017 (Gezin)

De omgeving. We hebben leuke uitstapjes gemaakt. Uitstekende diners. Zeer goede keuken en vriendelijk personeel.

Tip! De stad Zwolle. Wandelen in de directe omgeving en op de Sallandse heuvelrug. Bezoek aan het Liberty museum in Nijverdal en de stad Deventer. Zeer mooie en bijzondere stad.

8,2

Beoordeling door J.H. J.H. Sikking uit Delft, op 14 november 2017 (Gezin)

Prettige behandeling en verkeerde boeking(mijn fout) goed en keurig opgelost.

Tip! Een van de mooiste landschappelijke gebieden van Nederland.

8,4

Beoordeling door J.G. van Leeuwen uit De Meern, op 10 november 2017 (Stelletje)

Prima verblijf op mooie locatie. Vriendelijk personeel. Mooie wandelomgeving en leuke plaats Ommen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 november 2017 (Stelletje)

Kleinschalig en gezellig.

Het hotel heeft wel wat achterstallig onderhoud.

Tip! Prettig om te fietsen. Ommen een leuk dorp, met leuke restaurants.

9

Beoordeling door W Steenhoff uit Capelle a/d IJssel, op 10 november 2017 (Gezin)

Het mooie weer, ligging gunstig voor wandelen en fietsen.

7,6

Beoordeling door J Verstegen uit Nijmegen, op 13 november 2017 (Stelletje)

Bijzonder vriendelijk personeel en eigenaren. Diner was boven verwachting!

Kamers zijn (nog) onder de maat.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 november 2017 (Stelletje)

Kleine kamer waar je amper kon zitten. 3 Lampen waren stuk zodat lezen absoluut niet mogelijk was. We kregen geen rekening met specificatie.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 8 november 2017 (Stelletje)

Omgeving en vriendelijke eigenaren.

Kamer en badkamer te klein.

Tip! Fietsroutes en bossen. Centrum en terrassen waren leuk in Ommen.

7,2

Beoordeling door V Nickolson uit Den Haag, op 7 november 2017 (Stelletje)

Kleinschalig en sfeervol , goede uitvalwegen en mooie omgeving. Heerlijk 's avonds gegeten. Goede ontvangst en prettige bediening.

De badkamer was erg klein (je moest jezelf in bochten wringen).

Tip! Wij gingen hier naar toe vanwege de omliggende steden zoals Zwolle en Deventer en ook Ommen is gezellig.

8,6

Beoordeling door GJ. Janssen uit Uithoorn, op 6 november 2017 (Stelletje)

De gemoedelijke sfeer en de vriendelijkheid van alle personeelsleden.

Tip! Mooie bosrijke omgeving en we zijn naar kasteel Nijenhuis geweest dat erg de moeite waard was.

8,2

Beoordeling door M Engelsman uit Dordrecht, op 3 maart 2018 (Gezin)

Mooie lounge.

Opdringerig personeel dat constant je iets probeert te verkopen. Kamer kleurloos, slechte bed verlichting. Ook weinig licht in de overigens mooie lounge.

7,6

Beoordeling door H.J. van H.j.van uythoven uit zoetermeer, op 5 november 2017 (Stelletje)

Omgeving.

De term keuze menu slaat als een op een broodplank.

Tip! Omgeving is zonder meer aantrekkelijk en de moeite waard.

6

Beoordeling door H.G. van Wamel uit Groot-Ammers ZH, op 6 november 2017 (Stelletje)

Wij vonden alles perfect.

10

Beoordeling door Anoniem, op 6 november 2017 (Stelletje)

Fraaie ligging, goed hotel en gastvrij.

Het achteraf gelegen fietsenschuurtje (fietsenhok).

Tip! Prachtige omgeving met een schitterende natuur!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 oktober 2017 (Gezin)

Prachtige omgeving, mooi hotel. Heerlijk eten!

Tip! Leuke stadjes, Ommen en Dalfsen vonden we heel leuk. Prachtige wandel en fiets omgeving. Heerlijk relaxed.

7,8

Beoordeling door A.N.M. van Marrewijk uit Maasland, op 4 oktober 2017 (Groep)

Omgeving en gebouw.

Tip! Mooie wandeling. Goed gegeten in ander restaurant.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 september 2017 (Gezin)

Goed hotel mooie omgeving.

Tip! Prachtig gebied om te wandelen en te fietsen.

8,4

Beoordeling door AHJM van Leeuwen uit herveld, op 4 juni 2017 (Stelletje)

Lekker rustig, buiten de bebouwden kom, lekker tussen de bomen.

Kamer en douche erg gedateerd. Overige interieur in het hotel weinig charme, doet de naam geen eer aan.

Tip! Je kunt heerlijk de natuur in wandelen, fietsen. Heerlijke bossen.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 mei 2017 (Stelletje)

De sfeervolle inrichting.

Dat er geen lift was.

Tip! De hele omgeving is mooi, vooral om te fietsen. Vilsteren met de sluis Dalfsen en langs het Vechtdal fietsen.

8

Beoordeling door H. Lammers uit Helmond, op 16 mei 2017 (Gezin)

Zowel het hotel als ook de omgeving staan garant voor een geslaagd verblijf. Het hotel draagt hieraan bij door een uitstekende en prettige verzorging; de omgeving van Ommen biedt de mogelijkheid tot mooie wandel- en fietsroutes. Een aanrader voor iedereen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 mei 2017 (Gezin)

Mooie omgeving!

8,6

Beoordeling door J.B. Doodeman uit Nibbixwoud, op 6 mei 2017 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 mei 2017 (Stelletje)

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 3 mei 2017 (Stelletje)

Alles.

Tip! Heel mooi wandel- en fietsgebied.

8,2

Beoordeling door D Schreuders uit Alkmaar, op 11 april 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving, heerlijk ontbijt, beste bedden en een fijne badkamer.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 april 2017 (Gezin)

8,4

Beoordeling door F.P.M. Jespers uit Voerendaal, op 5 april 2017 (Stelletje)

Rustige omgeving, knus hotel, makkelijk parkeren.

Tip! Fijne fietsomgeving. We hebben de mooie stad Zwolle bezocht.

8,4

Beoordeling door C. Clement uit Vlaardingen, op 1 april 2017 (Gezin)

Heerlijk diner!

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2017 (Stelletje)

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

Tip! Heerlijk gewandeld in een prachtige omgeving en gezellig winkelcentrum.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2017 (Gezin)

De ligging van het hotel.

Tip! Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 maart 2017 (Stelletje)

Aangezien het weer perfect was hebben we veel gefietst in de omgeving. Het hotel ligt kort bij het centrum het is eventueel ook te voet te doen. Het personeel was super vriendelijk en belangstellend. Ook het eten was goed en er hing een gezellige sfeer in het hotel.

8

Beoordeling door JJC van den Bergh uit Ossendrecht, op 15 maart 2017 (Stelletje)

´s Morgens een goed verzorgd ontbijt. Dag van aankomst was inclusief een diner wat zeer goed was verzorgd met klantvriendelijk personeel. Ook de uitbater was zeer vriendelijk en behulpzaam naar iedereen toe. In het gastenboek heb ik gelezen dat er al koppels diverse malen hier hadden geboekt al met al een aanrader vooral ook omdat je niet ver van diverse leuke steden verwijderd bent voor een middag shoppen.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 9 maart 2017 (Stelletje)

Prachtige plek, personeel vriendelijk en heerlijk eten!

8,6

Beoordeling door JWM ligthart uit made, op 10 maart 2017 (Stelletje)

Alles prima.

Tip! Mooie wandelomgeving.

8,4

Beoordeling door J Krajenbrink-Heersink uit varsseveld, op 12 maart 2017 (Stelletje)

Het was een rustige en gemoedelijke sfeer in het hotel.

Tip! Wij hebben weinig ondernomen in verband met het slecht weer. Bezoek aan dierentuin in Emmen is een aanrader.

7,4

Beoordeling door P Jansen uit Houten, op 7 maart 2017 (Stelletje)

Goed hotel, prettig gelegen.

Het is er niet minder om maar de indeling van de kledingkast vonden wij niet erg handig.

Tip! Gezellig dorp lopend goed bereikbaar, mooie omgeving direct in de omgeving bossen om heerlijk te wandelen. We hebben het Tinmuseum bezocht. Schitterend.

8,4

Beoordeling door JVM de Ruijter uit Amsterdam, op 26 februari 2017 (Stelletje)

Zeer sfeervol hotel, zeer prettig personeel, mooie omgeving.

Tuin (staan vakantiehuisjes in), ik dacht een soort landgoedje.

Tip! Mooie omgeving.

8

Beoordeling door J. Lassche van der Weg uit Nagele, op 17 februari 2017 (Groep)

8

Beoordeling door Anoniem, op 17 februari 2017 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 februari 2017 (Stelletje)

Rustiek pand. Goede kwaliteit- prijs verhouding.

Tip! Goede omgeving om te wandelen.

8,4

Beoordeling door N Roos uit 45, op 7 februari 2017 (Stelletje)

De omgeving + treinverbinding naar Zwolle.

Tip! Ruime mooie fietsmogelijkheden + bereikbaarheid mooie stad Zwolle.

8

Beoordeling door H.E. Smeets uit Wijchen, op 4 maart 2017 (Gezin)

Prachtig en zeer sfeervol hotel. Een aanrader, we hebben genoten.

8,7

Beoordeling door ANDRE De Prez uit den haag, op 28 januari 2017 (Gezin)

Hotel op zich zeer gewaardeerd. Prettige sfeer, goede ligging, vriendelijk personeel.

Restaurant van hotel berekent behoorlijke prijzen. Het is absurd bij een hoofdgerecht (waar dat niet bij is) 3 euro extra voor een minischaaltje frites te vragen. Komt heel vervelend over; een slecht prijsbeleid dat naar eigen waarneming hotelgasten ook aanzet tot "elders eten en consumeren". In mijn stad (Den Haag) zelden meegemaakt, afgezien nog van de lagere prijzen in het algemeen.

Tip! Prachtige omgeving, namelijk boswachterij Ommen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 29 januari 2017 (Stelletje)

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 25 januari 2017 (Gezin)

Een prachtige locatie.

Tip! Je bent zo in de bossen!

8,5

Beoordeling door D.R. Groeneveld uit Brielle, op 1 maart 2017 (Gezin)

Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Uitstekend eten.

Klein toilet en douche.

Tip! Prachtig wandelgebied in de omgeving. De Vechtplaatsen zijn zeer de moeite van een stadswandeling waard.

8,2

Beoordeling door E.S. Bruin uit Warmenhuizen, op 22 januari 2017 (Stelletje)

Een mooie locatie en gezellige sfeer.

8

Beoordeling door M.C Pouls uit Venlo, op 8 maart 2017 (Stelletje)

Mooie wandelingen gemaakt in de sneeuw.

7,6

Beoordeling door M. M Roukens uit Ridderkerk, op 7 februari 2017 (Stelletje)

Bijzonder aardig personeel en een leuk restaurant.

Kamer erg simpel, kleine t.v, geen makkelijke stoelen!

Tip! Wij vonden Zwolle een heel gezellige stad.

8,2

Beoordeling door A.J. Best lak uit nieuwe niedorp, op 2 mei 2017 (Stelletje)

De locatie en het gebouw zelf.

Kamer erg basic.

Tip! Prachtige omgeving, je fietst zo de natuur in. Dicht bij centrum Ommen.

8

Beoordeling door A Mosselman uit Aalsmeer, op 11 februari 2017 (Stelletje)

De ligging, het goede eten en de klantvriendelijkheid.

De prijzen voor het diner waren (te) hoog. Het fietsenhok was op een bijna onbereikbare plek. Wat we een rare actie vonden, was het serveren van de koffie. We bestelden een gewone koffie; kregen daar ongevraagd zoete lekkernijen bij. We vonden dit erg attent, maar later bleek dat gewoon in rekening gebracht te zijn. Dit voelde niet goed!

Tip! Een bezoek aan Zwolle is de moeite waard. Er starten ook mooie wandelingen en fietstochten vanuit het hotel.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 januari 2017 (Gezin)

Lekker rustig en in een mooie omgeving. Goede matrassen. Plezierige bediening en management.

De muren (zeker achter het bed) kunnen wel wat nieuwe verf gebruiken. De drankjes zijn wat aan de hoge kant geprijsd. 4 cava's, 4 espresso en een 0,5 l spa water voor €34 is wat overdreven en nodigt niet uit tot herhaling de dag erna.

Tip! De omgeving is ronduit fantastisch voor wie van buiten zijn houdt.

8,3

Beoordeling door E.M. Venema-Alkema uit Dordrecht, op 1 januari 2017 (Stelletje)

De relaxte sfeer, de gastvrijheid, het vriendelijke personeel, het uitstekende eten.

Geen klachten. Hooguit de hotelkamers beneden. Die mogen wel wat vernieuwd worden.

Tip! Prachtige NS (Ommen) rondwandeling gemaakt, o.a. langs Landgoed De Laer, Regge, Vecht.

8

Beoordeling door GHM van der Linden uit Utrecht, op 2 januari 2017 (Stelletje)

Dit is een hotel met zeer gastvriendelijk personeel. Het eten is er uit de kunst en het personeel weet wat een goede bediening is. Daarnaast is men exact op de hoogte wat de keuken te bieden heeft. De sfeer onder het personeel is zeer goed en men doet er van alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Het personeel is een uitstekend team.

Een klein minpuntje is al die blisterverpakking van jammetjes, boter, hagelslag enz. bij het ontbijt. Zeer milieuonvriendelijk natuurlijk en het zou zo goed bij het hotel passen als men regionale producten opnam in het assortiment.

Tip! Het hotel is prachtig gelegen en van hieruit zijn er talloze wandelingen te maken. Echt schitterend is die van Ommen naar Dalfsen door het Vecht rivierendal. Terug met de trein. Maar ook natuurlijk de Lemelerberg.

8,8

Beoordeling door AJ Geerdink uit Borne, op 27 mei 2017 (Gezin)

Vriendelijke ontvangst en niet zo massaal, de kamer was lekker koel en schoon. Mooie locatie en een heel prachtige omgeving om te fietsen. We hadden geluk met het mooie weer.

De aanbieding van Zoweg was erg aantrekkelijk en het diner was goed maar te culinair, het drinken er bij maakte het toch wel weer duur. De kaart was voor ons dan ook niet echt aantrekkelijk om een tweede keer te eten.

Tip! Mooie omgeving en fijne fietspaden veel groen.Ommen is een gezellige plaats.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2017 (Groep)

Vriendelijk personeel en zeer rustig gelegen. Ook gemakkelijk dat we alles na afloop tegelijk konden afrekenen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 december 2016 (Gezin)

Rustig hotel, sfeervol in deze periode. Fantastisch vriendelijk personeel. Eigenaars hebben het prima voor elkaar.

Tip! Sauna bij hotel Paping is de moeite waard en omgeving is heerlijk om te wandelen of fietsen. Verder is het centrum ook bijzonder gezellig met de nodige leuke restaurantjes.

8,2

Beoordeling door J Leijenaar uit Zuidhorn, op 22 december 2016 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 december 2016 (Stelletje)

Een leuk en kleinschalig hotel. Alles was netjes.

Tip! Echt aanraders zijn Zwolle en Deventer, mooie steden in de buurt van Ommen.

8,4

Beoordeling door T.A. Adema uit Heiloo, op 3 november 2016 (Gezin)

De locatie, de omgeving, de dagschotel en het vriendelijke personeel.

8

Beoordeling door M van Kampen-pols uit Landsmeer, op 24 maart 2017 (Gezin)

Mooi gelegen hotel met zeer klantvriendelijk personeel. Echt een hotel om terug te komen.

Bij een langer verblijf, in ons geval 3 nachten, is het ontbijt wat eentonig. Een kleine verandering is welkom. Afstand naar het Centrum van Ommen, is voor OV gebruikers wat verder weg. Positief, voor de deur stopt een bus naar het station.

Tip! Mooi wandel en fietsgebied. Zwolle en Dalfsen zijn goed bereikbaar met OV.

7,8

Beoordeling door C.M. van der Ploeg uit Leidschendam, op 15 november 2016 (Stelletje)

De omgeving en het centrum van Ommen, het is ook leuk om uit te gaan. De vele restaurantjes, keuze genoeg voor een gezellig avondje uiteten. Wij vonden het super.

Tip! Mooie omgeving voor een stevige wandeling en bezoek zeker het centrum van Ommen.

8,6

Beoordeling door CMA Dekkers uit Steensel, op 30 april 2017 (Stelletje)

Het in het arrangement inbegrepen hoofdgerecht was verrassend goed.

Hotel ligt een flink stuk buiten Ommen. Naar het centrum is toch wel 20 minuten lopen.

Tip! Prima uitvalsbasis om een paar trajecten van het Pieterpad te lopen, zoals wij hebben gedaan.

7,6

Beoordeling door N.J.M Van der have uit gouda, op 6 november 2016 (Stelletje)

Mooi hotel en een goed ontbijt.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 april 2017 (Groep)

Vriendelijk personeel, mooi pand, smaak- en sfeervol ingericht restaurant, goede bedden. Diner was heerlijk, niet veel keus. Prima ontbijt.

Kleine kamer, om in de kast te kunnen moest je stoel en tafeltje opzij zetten, klein simpel tv-tje zonder teletekst, sproeier douche was formaat handdouche.

Tip! Mooie omgeving, vooral Beerze e.o.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 januari 2017 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel en heerlijk gedineerd! Prima keuken.

De badkamer is erg netjes, maar de kamer kan wel wat verf gebruiken. Ook een eigen föhn zou prettig zijn.

Tip! De wandeling bij het Reggedal is heel erg mooi. Het startpunt is vlakbij het hotel, echt een aanrader.

8,2

Beoordeling door J.W.G. de Gier uit Den Haag, op 8 november 2016 (Gezin)

Diner fantastisch, omgeving mooi en vriendelijke benadering.

Geen lift.

Tip! Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Het mooie weer heeft hierbij ook een rol gespeeld.

8,2

Beoordeling door J Slieker uit Hellevoetsluis, op 8 november 2016 (Stelletje)

Vanuit het hotel zijn mooie fietstochten te maken.

Tip! De fietsroute Dalfsen - Ommen is aan te bevelen, goed aangegeven met knooppunten. het Nationaal tinnen figuren museum in Ommen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 november 2016 (Gezin)

Ommen een mooie plaats met leuke winkels en horecagelegenheden en met een mooie omgeving.

Tip! Leuke musea.

8,2

Beoordeling door M de Vries uit Wolvega, op 13 november 2016 (Stelletje)

Informele ontvangst heerlijk eten, lekkere wijn.

8

Beoordeling door H de Kruik uit Montfoort, op 9 november 2016 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel. Waren ook erg behulpzaam.

Wij misten alleen een klein tafeltje.

Tip! Het museum van tinnen figuurtjes is zeker een aanrader.

7,8

Beoordeling door H H Tromp uit HARDINXVELD-GIESSENDAM, op 7 november 2016 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 november 2016 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door GAJM Koning-Vluggen uit Maastricht, op 31 oktober 2016 (Stelletje)

Leuke, ontspannen dagen in een gezellig hotel in een mooie omgeving. Terrasje bij de kamer met uitzicht op paddenstoelen en herfstkleuren was een sfeervol extraatje.

Koffie- en theefaciliteiten horen tegenwoordig op een hotelkamer. Verder niets negatiefs te melden!

Tip! Mooie omgeving om te fietsen. Behalve in het hotel kun je ook heerlijk en betaalbaar eten in De vrienden van Ommen.

8,2

Beoordeling door H.A. Berends uit Schiermonnikoog, op 27 oktober 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt en diner.

8,6

Beoordeling door ANKE kruip uit Groesbeek, op 26 oktober 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving.

Kamer zeer gedateerd.

Tip! Fantastische fietsmogelijkheden.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 maart 2017 (Stelletje)

Gastvrijheid en de positie aandacht, heerlijk eten.

We waren met 2 stellen. kamer 23 vonden we wat krap.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 januari 2017 (Stelletje)

Het was prima.

Geen haarföhn.

Tip! Een mooie omgeving.

7,4

Beoordeling door H Liefaart uit Oudenhoorn, op 25 oktober 2016 (Stelletje)

Een leuk kleinschalig charmehotel met vriendelijk personeel, gelegen in een prachtige omgeving. Fijn is ook dat je gratis kunt parkeren.

Tip! Het hotel ligt voor wandelaars en fietsers in een ideale omgeving. Je kunt ook lopend naar het station of het centrum van Ommen. Hier zijn leuke winkels en restaurantjes te vinden.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 oktober 2016 (Stelletje)

Mooie locatie, mooi pand.

Tip! Ideaal fiets- en wandelgebied.

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 november 2016 (Stelletje)

7

Beoordeling door J Zeilmaker uit Hendrik Ido Ambacht, op 20 oktober 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, prima kamer en een geweldige keuken. Prima ligging om te wandelen en fietsen in de omgeving.

Tip! Volop fietsmogelijkheden in de omgeving, gezellige stopplaatsen onderweg voor koffie. Wandelen op de Holteherberg of de Lemeleberg, allemaal mogelijk.

9,2

Beoordeling door HW Pellegrom uit Utrecht, op 20 oktober 2016 (Gezin)

Het personeel is heel klant vriendelijk en heeft kennis van zaken. De keuken is SUPER komt dat er mensen lopen doe bij de Librije hebben gewerkt. Al met al zeker de moeite waard ,wij gaan binnenkort weer boeken.

Dat het maar twee dagen waren. Alles was TOP.

Tip! Wij hebben huizen gekeken,voor de toekomst. Kunnen we tenminste hier vaker eten.

8

Beoordeling door J.J. Schoenmaker uit Rozenburg, op 16 oktober 2016 (Stelletje)

Het was een fijn verblijf en wij hebben genoten. Personeel is zeer vriendelijk en de diners waren top, prima uitleg, dus echt smullen.

Tip! Het is voor fietsers een hele mooie omgeving.

8,2

Beoordeling door C Verduyn uit Woerden, op 16 oktober 2016 (Stelletje)

9,4

Beoordeling door T Maaswinkel uit Hoofddorp, op 20 september 2016 (Stelletje)

Spontane en vlotte incheck, cq ontvangst. Upgrade kamer zonder enige bijbetaling, geweldig. Heerlijke bedden en een hele goede keuken Ook het ontbijtbuffet was bijzonder goed. Directie ook behulpzaam, geen moeite is teveel. Voor herhaling vatbaar!

Tip! Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug met het bezoekerscentrum en terras! De paarse heide in augustus, wandelroutes en fietsroutes, in dorp Ommen kun je via de receptie fietsen huren. We bezochten Hasselt, een klein pittoresk hanzestadje. Zwartsluis, bij VVV gratis havenrondvaart.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2016 (Stelletje)

Gezellige bedienden hele mooie omgeving, mooie kamer.

Tip! Ommen is een gunstig gelegen stad met veel bezienswaardigheden, een mooie omgeving.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 30 juli 2016 (Stelletje)

De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. De enorme inzet van het eigenaars-echtpaar.

Tip! In directe omgeving mooie fietspaden/wandelpaden. Bushalte aan de overzijde hotel, station op loopafstand. Vecht dichtbij; prima wandelterrein. Dedemsvaart was een eyeopener (kalkovens).

7,8

Beoordeling door EJAM van Daele uit Hansweert, op 3 september 2016 (Stelletje)

Alles. Mooi hotel, vriendelijk personeel en prima keuken.

Tip! Mooi gebied om te wandelen en te fietsen.

8,4

Beoordeling door H Van Randeraad uit Zeist, op 19 september 2016 (Individueel)

Zeer vriendelijk personeel, gratis een kamer upgrade. Zeer goed ontbijt en prima service.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 juni 2016 (Stelletje)

Sfeervol hotel in een mooie omgeving. Je kunt er prima eten.

Tip! Ideale omgeving om te wandelen en fietsen en het is er nog redelijk rustig ook. Heel aardig zijn de rustpunten, particuliere plekjes waar je even lekker kunt uitrusten met een drankje!

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2016 (Gezin)

7,8

Beoordeling door W.M. de Cloe uit Diemen, op 21 augustus 2016 (Stelletje)

De omgeving, rustig gelegen maar vooral het diner was geweldig.

Tip! Mooie fietsroutes, leuke plaatsjes in de buurt, Lemele en de Lemelerberg.

8,5

Beoordeling door A.W. Quist uit Delft, op 11 augustus 2016 (Stelletje)

Geweldig kamer, ontbijt en locatie.

Tip! We waren in Lemele-Ommen bij ons gezin op de camping met 12 personen en alleen wij (ouders) in hotel. Was super.

9,6

Beoordeling door PHA PHA Campfens uit ALMERE, op 17 augustus 2016 (Groep)

We zijn heel goed ontvangen. Hele goede keuken waar de smaak de boventoon voert.

Tip! Ommen is een leuk dorp, knooppunten fietsroutes en goed eten. Goed hotel wat wil je nog meer?

8,2

Beoordeling door F Verhagen uit DELFT, op 11 augustus 2016 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door T Stam uit Koog a/d Zaan, op 11 augustus 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 oktober 2016 (Gezin)

De omgeving: heerlijk gefietst en gewandeld!

De kamer: klein, schuine wanden waardoor je amper rechtop kon staan, gehorig, gedateerde badkamer met (levende) insecten in de plafondlamp.

Tip! Fietsroute Dalfsen-Ommen met kasteel Rechteren.

7

Beoordeling door S.J. Brouwer uit Broek op Langedijk, op 19 juli 2016 (Stelletje)

Vriendelijke medewerkers en een fantastische keuken.

Tip! Een fietstocht langs de Regge met zijn stuwen, vistrappen en Meanders. Fantastisch, 2 karrenwielen met ooievaars en een ijsvogel gezien. Mooi coulissenlandschap.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 juli 2016 (Gezin)

9,2

Beoordeling door J.W. Dorr uit Bergen (NH), op 28 februari 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en goede bediening. Uitgebreid ontbijtbuffet.

Krappe badkamer.

Tip! De Vechtstreek is een mooie omgeving voor een vakantietripje.

8,2

Beoordeling door L van der Wulp uit 'S-GRAVENDEEL, op 14 juli 2016 (Stelletje)

Een prachtig hotel met een mooie tuin. Een goed verzorgde kamer met een deur naar buiten en een zitje.

Tip! Prachtige omgeving, bossen en de rivier de Vecht.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 december 2016 (Stelletje)

Prima plaats, dichtbij de stad en bij mooie plaatsen in de buurt.

Een personeelslid was niet erg professioneel, sprak een bezoekster neerbuigend aan i.v.m. een incident op de oprit.

Tip! Precies op tijd voor een historisch evenement in Den Ham, heel leuk.

7,8

Beoordeling door F.A.M. Houtveen uit Hoogland, op 12 juli 2016 (Groep)

Vriendelijkheid, betrokkenheid en openheid personeel, voortreffelijke keuken, prachtige locatie.

Tip! Verrassing: dorpje Rheeze.

8,7

Beoordeling door A van Trigt uit Spijkenisse, op 6 juli 2016 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door F. Bosshardt uit Mijdrecht, op 6 juli 2016 (Gezin)

8

Beoordeling door E.R. Moonen uit Heemskerk, op 3 juli 2016 (Stelletje)

Verblijf was uitstekend, kamer 21 met mooi uitzicht, vogeltjes waren veel te zien. Bedden waren uitstekend, goed geslapen, t.v. was ook goed, wasgelegenheid uitstekend. Als je niet goed ter been bent, kies dan beneden, dan betaal je 10,00 euro per dag meer voor deze kamer, en dat is de moeite waard want er is geen lift. Alles was goed, ook het personeel was zeer actief, ze staan altijd voor je klaar.

Tip! Wij zijn geen fietsers wegens onze leeftijd, maar met de auto kom je overal. Kastelen bezocht, Ommen was een mooie plaats, we hebben gevaren, en gewandeld. Ootmarsum zijn we ook geweest, zeer mooie plaats, alle plaatsen in de omgeving zijn mooi.

8,8

Beoordeling door B. van Baren uit IJsselstein, op 27 juni 2016 (Stelletje)

De ruimte in en rond het hotel: serre, grote tuin en de natuur rondom.

Tip! Grote variëteit aan uitstekende fietspaden (met tal van knooppunten) door bossen en heide. Favoriete bezienswaardigheid: het streekmuseum in Ommen. Enthousiaste gids vertelt honderduit over heden en verleden.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 mei 2016 (Stelletje)

De persoonlijke benadering van het personeel.

Tip! Prachtige omgeving om te fietsen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 mei 2016 (Stelletje)

10

Beoordeling door Anoniem, op 17 november 2016 (Individueel)

De eerste dag een zolderkamer, deze is ongeschikt voor oudere gasten De tweede dag een prima kamer gekregen op de begane grond.

Tip! De natuur.

7,6

Beoordeling door J Schuurmans uit Wijchen, op 6 mei 2016 (Gezin)

Prachtige omgeving Ommen leuk plaatsje ja we vonden het helemaal top!

Tip! 50km gefietst en het was heel erg mooi.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 10 mei 2016 (Stelletje)

Tip! Schitterende omgeving. Heerlijk gefietst in de omgeving en de Sallandse Heuvelrug.

9

Beoordeling door Anoniem, op 5 mei 2016 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door N.C. van Dijk uit Berkel en Rodenrijs, op 1 mei 2016 (Stelletje)

Gezellig hotel.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 oktober 2016 (Stelletje)

De locatie, het hotel, het vriendelijke personeel en het heerlijke eten. Fantastisch. Was echt een uitje.

Geen föhn op de kamer.

Tip! Ommen is een leuk dorpje. Heel gezellig. Vooral als je al binnen komt rijden. Prachtige omgeving om te fietsen.

8,4

Beoordeling door HJ Laros uit Sint Nicholaasga, op 22 oktober 2016 (Stelletje)

De locatie, ligging, klantvriendelijkheid en informatie over de omgeving.

Dat je niet een karafje wijn kon bestellen, maar alleen een hele fles. En dat er, bij nader inzien een bedrag voor (extra) koffie in rekening werd gebracht die we niet hebben gehad en waarvoor niet getekend was. Het bedrag is te knullig voor woorden, maar het is niet passend.

Tip! De fietstocht langs de Vecht is een aanrader.

8,2

Beoordeling door CBG Daamen uit Maastricht, op 1 mei 2016 (Stelletje)

Gastvrijheid, betrokken personeel, verrassende keuken en ook de dagschotel was compleet met zelfs een amuse.

Tip! Prachtig wandel- en fietsgebied.

8,4

Beoordeling door P.A. Kits uit Elst Utr., op 3 mei 2016 (Gezin)

8

Beoordeling door JURRIAAN de Jonker uit Sint Pancras, op 24 april 2016 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 april 2016 (Stelletje)

Gezellig hotel, mooie ruime kamer en schoon.

Tip! Mooie omgeving. Ommen is echt de moeite waard, veel winkels en nog meer terrasjes.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 30 juli 2016 (Groep)

Mooi hotel met reuze vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten (arrangement was inclusief dagschotel).

De kamer was verzorgd en schoon, maar helaas moesten we overal bukken vanwege de balken. En het douchegordijn was een beetje onhandig.

Tip! Prachtig wandelen in de omgeving.

8

Beoordeling door R Hagedoorn uit Bergen (NH), op 20 april 2016 (Stelletje)

Lekker geslapen. Goed gegeten !! Mooie omgeving.

Staat van onderhoud.

Tip! Aanrader het museum Nijenhuis.

8

Beoordeling door WS Betting uit heerhugowaard, op 19 mei 2016 (Gezin)

De zweer en knus.

Kamer was wat verouderd.

Tip! Dorp was wel leuk.

7,2

Beoordeling door RM Nardten uit Papendrecht, op 25 oktober 2016 (Stelletje)

Zeer vriendelijk en plezierig personeel. Eetzaal gezellig ingericht met fraaie zithoek.

Kamers zijn wat gedateerd maar wel schoon. Oude badkamer en TV-tje. Dit zal wel het sluitstuk zijn geweest of moet nog gedaan worden.

Tip! Zéér bosrijk. Mooie verharde fietspaden met duidelijke bewegwijzering. Aanrader langs de Vecht te fietsen om de sluizen en vistrappen te zien. Ommen centrum op loopafstand. Zijn diverse fraaie fietsroutes beschikbaar. Vele leuke restaurantjes.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 april 2016 (Stelletje)

Kleinschalig, gastvrij, heel vriendelijk. Alles was goed.

Tip! Mooie natuur heerlijk gewandeld en de volgende dag gefietst.

8,6

Beoordeling door J van Dijkhuizen uit Velp, op 19 april 2016 (Stelletje)

De locatie van het hotel, de omgeving in ruimere zin, de bejegening door personeel, de inrichting van diner- en ontbijtruimte en last but not least: de rust en ontspannen sfeer.

Tip! De omgeving is rustiek, het landschap dienovereenkomstig rustgevend. Het natuurgebied in de directe omgeving (Lemelerberg, het bos en de hei eromheen en de rondom liggende landerijen) is prettig om in te verblijven en leent zich uitstekend voor (flinke) wandelingen en fietstochten. Het stadje Ommen, en niet te vergeten de rivier de Vecht dragen aan een en ander nog bij.

9

Beoordeling door Anoniem, op 28 augustus 2016 (Gezin)

Sfeer.

Kleine kamer. Gebrek aan contactdozen voor opladen telefoon en fietsaccu's.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 april 2016 (Individueel)

Keurig nette kamer op begane grond met klein terras, prima ontbijt in een gezellige serre. De eigenaar is zeer vriendelijk en het personeel ook.

Nu geen probleem in de zomer zou een koelkastje in de kamer wel aangenaam zijn. Verder niets op aan te merken. Alles was prima.

Tip! Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Ommen is een mooie plaats om te verkennen d.m.v. een wandelroute.

9

Beoordeling door J v Dieren uit IJsselmuiden, op 2 augustus 2016 (Stelletje)

Hotel ligt op een prachtige locatie , heel mooi hotel en mooie omgeving. Het het eten was er voortreffelijk, heel goed verzorgd.

Hotelkamers mogen wel een opknapbeurt hebben.

Tip! Mooie, bosrijke, leuke plaatsjes dichtbij. Leuk om daar even rond te kijken.

9,5

Beoordeling door ATCM Veldhuizen uit Helmond, op 16 september 2016 (Stelletje)

Alles.

De kamer stonk.

Tip! Giethoorn.

7,4

Beoordeling door J.P. Veerman uit aalsmeer, op 9 april 2016 (Stelletje)

Vriendelijke mensen, gezellige accommodatie, mooie omgeving, lekker eten!

Tip! Ommen is een mooi aan de rivier gelegen dorp. We hebben er heerlijk in de omgeving gefietst en gewandeld, nadeel is nu dat in de bossen rondom Ommen héél veel gekapt is, daardoor erg grote moddersporen o.a. langs de wandelpaden.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 oktober 2016 (Stelletje)

Fijn hotel, erg vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten! prachtige omgeving!

Alleen de t.v was aan de kleine kant.

Tip! Prachtige fiets routes!

8,4

Beoordeling door J F Poot uit Maassluis, op 21 oktober 2016 (Gezin)

De mooie omgeving en het goede en zeer smaakvol ingerichte hotel.

Het grind bij de parkeerplaats is niet makkelijk als je met fietsen verblijft.

Tip! Wij hebben 3 dagen gefietst en de omgeving is erg afwisselend, we hebben genoten.

7,6

Beoordeling door ROB Rob Knijnenburg uit Voorschoten, op 26 juli 2016 (Stelletje)

De locatie met gezellig terras.

Wij vonden het zeer jammer dat we voor het uitstekende diner naar binnen moesten terwijl het heel erg mooi weer was. Er werd buiten niet gedekt!

Tip! De omgeving van Ommen is gewoonweg erg mooi!

7

Beoordeling door J Wigman uit Hendrik Ido Ambacht, op 6 april 2016 (Stelletje)

Leuk hotel met vriendelijk personeel en geweldig eten. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Ook Ommen is een gezellige plaats.

Tip! Koop een wandel/ fietskaart van de omgeving. Rond Ommen zijn vele (korte en langere) wandelingen uitgezet. Bv. De Lemeler en de Archumerberg.

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 juni 2016 (Stelletje)

Mooie locatie, stijlvol hotel met zeer vriendelijk personeel.

De badkamer had een slechte douchecabine en de bedden mogen wat steviger.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2016 (Stelletje)

Dorpsfeest in Ommen.

Kamer 14 is geen leuke kamer, opgesloten gevoel.

Tip! Bessen plukken in Vriezenveen.

6,2

Beoordeling door F.J. Snijder van Wissenkerke uit Lelystad, op 26 april 2016 (Gezin)

Plezierige omgeving. Personeel bijzonder vriendelijk en behulpzaam.

De badkamer, hoewel keurig en schoon, was iets aan de kleine kant.

Tip! De omgeving is prachtig, voor zowel fiets als wandeltochten.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 augustus 2016 (Stelletje)

Gastvrijheid en de locatie!

Menukaart weinig keus. Portie erg klein, prijs te hoog !

8,2

Beoordeling door W Capel uit TILBURG, op 6 april 2016 (Gezin)

Bijzonder smakelijk en mooi opgediend diner. Pluim voor de kok.

Vlekjes in voetsprei en boven hoofdeinde bed.

Tip! In de directe omgeving schitterende wandelingen o.a. Steile oever en Beerze buiten gewandeld. Beeldentuin in Witharen. Prachtige tuin en hartelijke eigenaren.

8,2

Beoordeling door M.J.M.A. van Leeuwen uit Uithoorn, op 17 april 2016 (Individueel)

Dichtbij de natuur, fietsen en wandelen.

Tip! Genoeg wandel- en fietsroutes.

8,2

Beoordeling door G Swietering uit Krommenie, op 5 april 2016 (Groep)

de informatie bij de receptie.

Te kleine badkamer.

Tip! De Zegelerberg.

10

Beoordeling door P.J. Vogel uit BERKEL EN RODENRIJS, op 5 april 2016 (Stelletje)

Goede verzorging en prima eten en vriendelijk en behulpzaam personeel.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 maart 2016 (Stelletje)

Dichtbij verschillende wandelroutes en station.

7

Beoordeling door Anoniem, op 3 september 2016 (Stelletje)

Een heerlijke rustgevende omgeving, fietsroutes beschikbaar bij de receptie. Vriendelijke en persoonlijke benadering. Diner was uitstekend en ontbijt prima, zeker het vers gebakken bruine brood!

De kamer was vrij basic en matras te zacht. Voor 3 nachten en gezien de prijs wel acceptabel. Wij hadden kamer 1 en deze lag boven de receptie. Hierdoor was het 's avonds en 's ochtends vroeg niet echt een rustige plek om te vertoeven. Tip: Iets gezondere muesli i.p.v. cruesli, waar veel suiker in zit.

7,5

Beoordeling door M Rossing uit Apeldoorn, op 31 maart 2016 (Stelletje)

Mooie locatie en gebouw. Aardig personeel en heel lekker eten.

De kamer kan wel een update gebruiken, vlekken boven het bed op de muur. Badkamer oud.

7,4

Beoordeling door E.J.W.. Bruinsma uit Hellevoetsluis, op 22 augustus 2016 (Groep)

Wij vonden de omgeving schitterend en ideaal om te fietsen.

Wij zijn zeer ontevreden over de rekening. Na het diner bestelden wij 2 Irish coffee die op de menu kaart vermeld stonden voor 8.5 euro per stuk en 2 koffie voor 2.50 euro. op de rekening werd echter voor de Irish coffee 19.50 euro en voor de koffie 7.50 euro in rekening gebracht. Ook 's avonds werd ons andere bedragen voor de koffie in rekening gebracht. Toen wij daar iets van zeiden werd ons verteld dat er Friandises bij was geserveerd maar die hadden wij helemaal niet besteld. Toen we bij het vertrek gingen afrekenen werd ook nog eens tweemaal de consumpties van de eerste avond in rekening gebracht. Al met al hadden wij hierover een zeer onprettig gevoel en zullen wij zeker hier nooit meer terugkomen. Ik denk dat dit ook wederzijds is want andere bezoekers kregen een folder met aanbiedingen voor een volgend bezoek maar die kregen wij niet. We hadden die ook niet geaccepteerd.

6

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2016 (Gezin)

Vriendelijke gastvrije medewerkers. Prima kwaliteit eten en drinken.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 maart 2016 (Stelletje)

Gewoon even lekker er uit naar een mooie omgeving. Prettige mensen in het hotel en eenvoudige maar prima overnachtingsplaats met goede keuken.

Tip! Prachtige omgeving en zeker op een (elektrische) fiets - in het dorp te huur - prima rond te toeren. Als je een keer echt bijzonder wilt gaan eten, ga dan naar Mooirivier in Dalfsen. Prima eten en mooie locatie aan het water.

7,6

Beoordeling door W Bouwstra uit Heerde, op 14 april 2016 (Stelletje)

Een prima locatie in een schitterende omgeving. De eigenaresse en medewerkers laten zich van hun beste kant zien. Het was goed mogelijk om een tuinkamer te krijgen en dat in ruil met de charmekamer. De charmekamer vinden we duidelijk minder aansprekend dan een tuinkamer. Verder nog wat kleinigheden, het verdient aanbeveling om naast roomboter ook Becel als smeerboter aan te bieden. Veel gasten gebruiken standaard gezonder smeersel. De kamer is zeer acceptabel qua prijs. Eten en drinken zitten in een segment dat aan de hoge kant zit.

Tip! Je kunt prachtig fietsen en wandelen in de omgeving.

8,2

Beoordeling door H.J. LANS uit Etten-Leur, op 31 maart 2016 (Individueel)

De ontvangst was buitengewoon vriendelijk. Bij ons drankje een portie bitterballen in de aanbieding. Maaltijd was eenvoudig, maar heerlijk. Vooraf-je extra.

De kamer was van goede schone bedden voorzien. Echter géén "gemakkelijke" stoelen en een erg smalle kast (zwembadkastje - grootte) met 2 compartimenten voor 1 jas en 1 hanger kleding p.p.

Tip! Dorpscentrum van Ommen op ongeveer ½ uur lopen. Aardige winkeltjes en mooie terrassen.

7,6

Beoordeling door C. Brouwer uit Hoorn, op 11 april 2016 (Gezin)

Mooie omgeving met veel mogelijkheden voor een bezoek aan musea. De locatie van het hotel is prima. Goed geoutilleerde kamer en een prima badkamer.

Slecht weer.

Tip! Gezien het slechte weer, weinig of niets van omgeving gezien. Ommen als plaats stelt niet veel voor. Het Drents Museum is zeker de moeite waard om te bezoeken.

8,8

Beoordeling door LCF MULDER uit SCHIEDAM, op 26 maart 2016 (Gezin)

Het diner was super, erg goed en lekker.

De kamer was erg eenvoudig, wel schoon.

Tip! Ik zal het zeker aanbevelen bij mijn kennissen en familie.

7,8

Beoordeling door W.J Vlot uit Den Helder, op 27 maart 2016 (Stelletje)

De kamer had een eigen terrasje. Alles was perfect geregeld.

8

Beoordeling door GJ Hallink uit Hoek van Holland, op 29 maart 2016 (Gezin)

Tip! De omgeving, bossen, bezienswaardigheden en binnensteden.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2016 (Stelletje)

Lekker kunnen relaxen op een andere plek dan thuis.

Het te vroege eind-tijdstip van het ontbijt.

7,8

Beoordeling door P.C. Krijnen uit Etten Leur, op 29 maart 2016 (Stelletje)

Geweldig.

Te kleine tv.

Tip! De omgeving is een aanrader.

9,2

Beoordeling door J Gronefeld-Loef uit 's-Gravenzande, op 23 maart 2016 (Groep)

Mooie omgeving, heerlijk relaxed, lekker eten.

Tip! Kasteel Nijenhuis Heino, rustige bosrijke omgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 3 april 2016 (Gezin)

De ontvangst met bitterballen.

Het beklimmen van de vele trappen/trappetjes.

Tip! Een prachtige omgeving om te fietsen!

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2016 (Stelletje)

Gezellig hotel. Het eten was prima.

We hebben 3x gevraagd om een kapotte lamp te vervangen in de kamer zodat we wat konden lezen. Niet gedaan. In de ruimtes van het hotel was het wel sfeervol, maar te donker om te lezen.

Tip! De omgeving is ons bekend, erg mooi. Wij gingen om vrienden te bezoeken.

7,4

Beoordeling door J Miltenburg uit Tienhoven, op 26 februari 2016 (Stelletje)

Prima restaurant. Vijf gangen menu is een aanrader.

Up grade naar grotere kamer viel wat tegen (€ 20,00 per dag). We hadden nu kamer op de begane grond met tuin. Tuin in februari niet echt een upgrade. Kamer vonden wij niet echt ruimer.

Tip! Ommen leuk en gezellige plaats.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 februari 2016 (Stelletje)

Zeer attent personeel. Het diner was voortreffelijk en leuk dat het personeel goed kon uitleggen welke ingrediënten er in zaten.

Onze kamer was een soort zolderkamer (nr. 14) waar je makkelijk je hoofd kon stoten met in het looppad een paal. De aankleding en vooral het licht kan wel wat sfeervoller.

6,8

Beoordeling door H. Egberts uit ZOETERMEER, op 15 maart 2016 (Stelletje)

Mooi kleinschalig hotel.

De kamer was aan de kleine kant.

Tip! Mooie fietsroutes.

7,3

Beoordeling door PBE de Ridder van Beek uit Krimpen a/d IJssel, op 14 maart 2016 (Gezin)

Heerlijke omgeving, relaxte sfeer en leuke aankleding van de ruimtes.

Beetje kleine kamer.

Tip! Wij hebben zelf een mooie route gereden via Coevorden Gramsbergen Hardenberg Emmen Dalen Gees en Geesbrug leuk om weer eens door deze omgeving te rijden. Veel veranderd erg veel bijgebouwd, maar het blijft leuk.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 31 maart 2016 (Stelletje)

De locatie. Leuke omgeving. Kleinschalig.

Ontbijt is geen uitschieter. Alles is aanwezig, maar niet meer dan dat. Jam in cupjes is erg gewoon.

8

Beoordeling door P.F. Lugtenborg uit Zuidlaren, op 14 maart 2016 (Stelletje)

De stoeltjes op de kamer zaten erg hard. Weinig informatie over de omgeving en bezienswaardigheden in Ommen.

7,4

Beoordeling door M Moorman uit Dinxperlo, op 14 maart 2016 (Stelletje)

Leuk, smaakvol ingericht. Omgeving is bovenverwachting. komen hier zeker nog eens!

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2016 (Groep)

De grootste verrassing was het diner. Werkelijk heerlijk gegeten!

Tip! Schitterend wandelen in de omgeving!!

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 maart 2016 (Stelletje)

8,3

Beoordeling door EM Scholtens uit Aalten, op 28 februari 2016 (Groep)

Sfeervol hotel, prima ontbijt over algemeen vriendelijk personeel.

De restanten van onze voorganger lagen nog onder de kapstok, meubilair in de badkamer was gescheurd, stopcontact achter nachtkastje behoorlijk beschadigd, (gevaarlijk) volgende dag na schoonmaken van de kamer moeten vragen om handdoeken ( werd toen wel prima opgelost). Prijs /kwaliteit verhouding van toetje lijkt nergens op bij eten ook niet een keer gevraagd of we nog wat te drinken wilden.

7

Beoordeling door M.H. van Bokhoven uit Amstelveen, op 28 februari 2016 (Stelletje)

Gewoon alles! Van de eerste tot de laatste minuut genoten! Kamer was niet groot, maar kraakhelder en met warmer weer zouden wij ook zeker van het terrasje hebben genoten.

Tip! We hebben de 2 nachten/3 dagen ten volle benut. 3 maal een heerlijke wandeling. Ommen als plaatsje was aardig, niet spectaculair, maar wij komen dan ook voor de natuur en vanuit het hotel zijn gelijk al aardige wandelingen te maken.

8,6

Beoordeling door E Oudenaarden uit Montfoort, op 29 februari 2016 (Stelletje)

Het is een sfeervol hotel.

Diner viel tegen. Vlees was veel te taai. We kregen wel een ander aanbod, maar de aardigheid was er wel af. Twee glazen wijn kregen we gratis (vanwege het taaie vlees).

Tip! Bosrijke omgeving. Hotel is vlakbij het centrum. Een wandel en fiets gebied.

7,6

Beoordeling door J Lems uit Baarn, op 29 februari 2016 (Stelletje)

Ligging en omgeving.

Geen koffie en thee faciliteiten op kamer.

Tip! Oude boerderij.

7,6

Beoordeling door M.H. Savenije uit Schiedam, op 24 februari 2016 (Gezin)

Geweldig!!!

Tip! Wij hebben genoten van de omgeving, maar ook van de stad Zwolle en de Fundatie (museum).

7,8

Beoordeling door A Visser uit Hendrik-Ido-Ambacht, op 18 februari 2016 (Groep)

Een leuk en goed 3 sterren hotel de kamers waren netjes en schoon echt een aanrader, gezellige zitjes, ruim opgezet, vriendelijk personeel, een heerlijk ontbijt met alles erop en er aan, echte verse koffie uit een bonen machine.

De menukaart, deze kaart is niet erg uitgebreid en de keuze is niet wat je verwacht zijn meer een culinaire gerechten, bedoel geen grote keuze als voor gerecht en nagerecht de kwaliteit is goed.

Tip! Ommen is een gezellig stadje, Giethoorn is niet te ver, schitterde omgeving.

8

Beoordeling door H.J. Plasman uit Papendrecht, op 17 februari 2016 (Stelletje)

Huislijke sfeer.

Kamer was netjes maar eenvoudig. €5,- voor een glas wijn vinden wij prijzig.

Tip! Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Ommen is een gezellige plaats, we zijn er vaker geweest.

7,6

Beoordeling door B.W. Clemens uit Hillegom, op 17 februari 2016 (Stelletje)

De omgeving is prachtig, we hebben heerlijke wandelingen gemaakt. Het hotel ligt op een mooie locatie, en heeft een bijzondere geschiedenis, net als Ommen zelf. Verder was iedereen supervriendelijk en hebben we heerlijk gegeten.

Eigenlijk vonden we niets 'minder' leuk aan ons verblijf, maar we hebben wel wat tips: gezien de vele wandelaars, en de locatie van het hotel langs het Pieterpad zou het fijn zijn om meer wandelinfo in het hotel te vinden. Er is bijvoorbeeld een prima wandelknooppunten netwerk waar ook een kaart bij is. Deze is nu alleen verkrijgbaar bij de Readshop in het dorp, misschien zouden deze kaarten ook in het hotel verkocht kunnen worden? Andere tip: een waterkokertje met thee en koffie op de kamer.

Tip! Beklim de Archemerberg en geniet van het mooie uitzicht.

9

Beoordeling door GAM van Adrichem uit Venlo, op 14 februari 2016 (Stelletje)

De ligging en het personeel wat zeer klantvriendelijk is en voortreffelijk eten.

Tip! Prachtig wandel en fietsgebied.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 februari 2016 (Stelletje)

Rustige locatie, op korte afstand van Ommen.

Tip! Bezoek aan Deventer was top.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 februari 2016 (Gezin)

7,2

Beoordeling door G.L. van Hiele uit Sleeuwijk, op 29 januari 2016 (Stelletje)

Mooie Deluxe kamer en rustig gelegen op verzoek. Prachtig startpunt voor een fietstocht. Vriendelijke bediening.

8,6

Beoordeling door P Schouten uit Spijkenisse, op 2 februari 2016 (Gezin)

8,6

Beoordeling door A.G. Heesen uit Nieuwegein, op 12 maart 2016 (Stelletje)

Goede ligging, op redelijke afstand van het centrum en het station. Heel goed ontbijt, met regelmaat aangevuld, vriendelijk en behulpzaam personeel.

De afzuiginstallatie in de douche werkte niet.

Tip! Goede fiets en wandelomgeving, veel leuke plaatsjes om te bezoeken/bezichtigen.

9

Beoordeling door CPA Bekking uit Wateringen, op 27 januari 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 januari 2016 (Stelletje)

Prachtige locatie, goed ontbijt en een verrassend diner. Bijzonder sympathieke staf. Je voelt je direct thuis.

We hebben het heel goed gehad. Het enige wat we misten: een föhn op de badkamer.

Tip! Prachtige omgeving. Heerlijk gewandeld door de bossen en langs de rivier de Vecht. Op loopafstand van het station met halfuur dienst naar Zwolle. En op loopafstand van het stadje Ommen met leuke winkels en gezellige terrasjes. We bezochten in Zwolle o.a. Museum 'De Fundatie' met interessante tentoonstellingen. We zijn zeker van plan een keer terug te gaan.

8,2

Beoordeling door WH Spaans uit Den Haag, op 25 februari 2016 (Stelletje)

De ambiance/uitstraling van het hotel, stijlvol en gemoedelijk, bij vlagen riant.

Het was op de gangen te warm.

Tip! Aanrader, zelfs in de winter met regen en weinig zon, de Sallandroute. Deze is uitstekend bebord en leidt langs vele mooie plekken. Ook heel mooi, is de route langs de linkeroever van de IJssel van Hattem naar Deventer. De Sauna bij Hotel Hampshire in Ommen is klein maar fijn. Wel is het overal zo warm dat ik er hoofdpijn van kreeg. De kipsaté is echter voortreffelijk, zo mals heb ik deze nooit eerder gegeten.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 januari 2016 (Stelletje)

Leuk en gezellig verblijf gehad.

Tip! Omgeving is lekker rustig en toch dicht bij het centrum. Veel fiets-en wandelroutes.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 januari 2016 (Stelletje)

Heerlijk rustig en mooie kamer. Schone en ruime badkamer. Kortom prima hotel. Zeer aardig personeel.

7,2

Beoordeling door W.M.C. Hurkmans uit Nuland, op 15 januari 2016 (Gezin)

Leuk personeel, vriendelijk ontvangst en prima service.

Tip! Prachtige locatie en prima wandelgebied.

8,3

Beoordeling door A.M.J. Emmen uit Breda, op 5 maart 2016 (Groep)

Goede slaapkamer met voldoende privacy. Mooie ligging en omgeving. Prima personeel en service. Verlichting liet wel wat te wensen over, geen mogelijkheid om iets te lezen in het hotel, de verlichting was wel sfeervol maar daarmee was ook alles gezegd. Je kon er alleen zitten en iets gebruiken en dat was het.

Tip! Leuk dorpje en een prachtige bosrijke omgeving. Leuk dorpje met mooie winkels en een bosrijke omgeving waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen.

7,6

Beoordeling door R.O Peetoom uit Obdam, op 14 januari 2016 (Stelletje)

Goede sfeer in en om het hotel.

Bij terugkomst, wanneer het hotel dicht is, is het erg donker om het pand heen.

Tip! Mooie omgeving, lekker veel wandelroutes.

8,2

Beoordeling door HH Klerken uit Voorschoten, op 31 december 2015 (Stelletje)

8,3

Beoordeling door J.P. Ruiter uit Heiloo, op 20 december 2015 (Groep)

De echte persoonlijke betrokkenheid van elk personeelslid, zelfs de kinderen van de eigenaar wenste ons een goedemorgen. De locatie van ons ontbijt in de serre, gaf ons dat heerlijke serene moment van genieten op ons weekendje weg.

Tip! We zijn binnendoor naar Nordhorn gereden voor de kerstmarkt. Die was beneden onze verwachting maar we hebben toch genoten.

9,3

Beoordeling door C de Graaf uit Raamsdonksveer, op 16 december 2015 (Stelletje)

Gezellig hotel, heel schoon, smaakvol gedineerd, prima ontbijt, zeer prettig personeel.

Iets te kleine kamer.

Tip! Ommen ligt redelijk centraal met gezellige steden.

8

Beoordeling door F.A.M. F. Houtveen uit Hoogland, op 16 december 2015 (Groep)

Mooie locatie, maar vooral de gastvrijheid van het personeel en de sfeer die ze daarmee neerzetten. De passie om er iets moois van te maken is heel herkenbaar. En, niet onbelangrijk, genoten van een uitstekend diner.

9

Beoordeling door Anoniem, op 9 december 2015 (Gezin)

Sfeervol hotel, mooi gelegen. Verrassend was het fantastische restaurant heerlijk dineren!

Tip! Goed uitgangspunt om te wandelen.

8,2

Beoordeling door J Kleinepier uit Middelburg, op 2 februari 2016 (Stelletje)

De locatie en de omgeving.

Kwaliteit van de tv en de gehorigheid.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 december 2015 (Stelletje)

9

Beoordeling door EMPAJ Akkermans uit Helmond, op 4 februari 2016 (Stelletje)

Goede locatie, leuk hotel, ruime kamer en een goed restaurant.

Kleine badkamer, 2 keer om de handdoeken gevraagd, achterstallig onderhoud.

Tip! De omgeving van Ommen is uitermate geschikt om te wandelen en te fietsen. Zwolle heeft een historisch centrum, waar je ook goed kunt winkelen. Voldoende culinaire mogelijkheden in de omgeving.

8,6

Beoordeling door A.M.A De Groot uit Zeeland, op 19 november 2015 (Gezin)

Uitstekende verzorging, professioneel personeel. Goede sfeer en een goed restaurant.

Tip! Ootmarsum, kunstenaarsdorp. Katholieke kerk in Tubergen, uiteraard met de glas-in-loodramen van 5 generaties Nicolas, uitstekende VVV Tubergen. Tentoonstelling en tuin met kunstwerken in Heino speciaal de tekeningen van Annemieke Busschers. Leuk dorpje Ommen. Uitstekende mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Betsy de Groot. Zeeland Noord Brabant.

8,4

Beoordeling door HJ Van Veen uit Roden, op 24 februari 2016 (Stelletje)

De ligging, de sfeer enzovoorts.

De badkamer, scheuren in de vloertegels en de zijkant van het bad was slordig. Geen föhn.

Tip! Prachtig wandelen langs rivier De Regge.

8

Beoordeling door JGM van Wijgerden uit amsterdam, op 3 november 2015 (Stelletje)

Diner zoutarm bereid tot onze grote en plezierige verrassing: meestal zijn de gerechten elders aan de zoute of zeer zoute kant. Zeer rustige omgeving dichtbij prachtig wandelgebied. Gastvrije bejegening.

Slecht leeslicht in de lounge. Vreselijke muziek tijdens diner: wij geven de voorkeur aan geen muziek of zacht klassiek. Kamer nogal klein, maar daar verblijven we verder niet; het bed was heerlijk!

Tip! De rondwandeling vanaf parkeerplaats de Steile Oever is zeer afwisselend en nu in de herfst uniek en vol paddenstoelen als je goed kijkt.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 februari 2016 (Stelletje)

Het diner was echt een avondje uit, de gerechten waren schitterend opgemaakt en het was fantastisch lekker. Het hotel is zeer smaakvol ingericht. Leuk, dat er bij het arrangement een maaltijd (plate service) en een portie bitterballen was inbegrepen.

De bedden en nog wat kleine dingen in de badkamer. Ik heb al mailcontact gehad met de leiding van het hotel, zij vertelden dat ze dit gaan verbeteren.

Tip! Ommen is een klein, rustig en gezellig winkelstadje. We zijn ook naar het Rijssens Museum geweest, het was de moeite waard. We hebben een kleine rondleiding gehad en daarna een wandeling gemaakt in het park bij het museum dat uitliep op een kleine kinderboerderij.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 november 2015 (Stelletje)

De bedden waren goed. Het ontbijt was redelijk.

Erg kleine kamer, de ruimte tussen het bureau en bed was minimaal. Tijdens het douchen werd je verrast door afwisselend koud en warm water. Het echoot in het restaurant. Tijdens het ontbijt werd niet alles op tijd bijgevuld.

Tip! Op een half uur rijden ligt de leuke stad Zwolle.

5,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 november 2015 (Stelletje)

De ruime lounge, het café gedeelte en het heerlijke eten.

De serveersters waren vriendelijk en dat klonk soms gemaakt. Verder mogen ze wat meer attent zijn op de gasten, als deze iets willen bestellen. Kijk rond als je met elkaar praat.

Tip! Het Tinnenmuseum in Ommen was verrassend en het stad is leuk om te wandelen te bekijken.

6,5

Beoordeling door N.E. ten Bosch-Strampraad uit Leidschendam, op 2 december 2015 (Gezin)

Het hotel is heerlijk kleinschalig en heeft vriendelijk personeel.

Tip! Het tinnen figuren museum is een aanrader en met de trein ben je snel in Zwolle. Het station is op loopafstand van het hotel.

9

Beoordeling door L PLOEG uit Veenendaal, op 25 november 2015 (Gezin)

Mooie omgeving, zeer vriendelijk personeel. Goede, schone kamer. Wandel- en fietsroutes aanwezig.

Tip! Wandeling in Vilsteren (kluizenaarshut).

8,4

Beoordeling door J Fahrenfort-Hoek uit Amsterdam, op 20 januari 2016 (Gezin)

Wij vonden alles leuk. Voor de prijs die wij betaald hebben was er niets op aan te merken. Het hotel lag leuk en het personeel was heel vriendelijk. Wij hebben er 3 nachten geslapen en voor herhaling vatbaar.

Tip! Toen onze kinderen klein waren, nu ongeveer 35 jaar geleden kwamen we met een voetbal pupillen clubje twee keer per jaar. In de zomer 2 weken en in de herfst 1 week naar een kampeerboerderij in Ommen, bij boer Ekkelkamp. We gingen dan naar de Sahara de Lemelerberg en het zwembad de Groene jager en wandelen en fietsen. Mijn man en ik zijn nu teruggegaan naar de Sahara en de Lemelerberg en daar lag nu sneeuw. Wij komen zeker nog eens terug

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 29 november 2015 (Gezin)

Prijs-kwaliteit verhouding was erg goed. Diner was erg smakelijk en zeer verzorgd. Persoonlijk welkom door de vriendelijke eigenaar. Personeel was ook erg vriendelijk.

Tip! Heel fijn gewandeld in de buurt: Eerde en Vilsteren.

8,4

Beoordeling door AEJ Alders uit Heemstede, op 2 november 2015 (Stelletje)

Sympathieke tegemoettreding. Behulpzaam en vriendelijk. Goede verzorging.

Tip! Zeer mooie omgeving. Vriendelijke bevolking, prettige sfeer op terrassen en in winkels. We troffen goed weer, dus konden er ook per fiets op uit. Zeer goede fietsmogelijkheden.

8

Beoordeling door ESM Honselaar uit Leiden, op 4 november 2015 (Stelletje)

Vriendelijkheid en gastvrijheid van de eigenaren. Het heerlijke eten, echt iets bijzonders en zeer smakelijk. Het is zeker een adres dat ik aanraad bij vrienden en familie. Verblijf gecombineerd met twee etappes van het Pieterpad. Het hotel heeft bijgedragen om van dit weekend een feestje te maken.

Tip! Locatie ligt prima op de route van het Pieterpad. Omgeving is fantastisch om te fietsen en te wandelen. Daarna met een bokbiertje en bitterballen op de bank bij de haard.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 november 2015 (Stelletje)

Wij hebben het goed gehad. Vriendelijke mensen. Onze kamer was nog niet gereed bij aankomst. Daar werd toen meteen werk van gemaakt.

Tip! In Heino is een prachtige expositie portretten van Annemarie Busscher.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 november 2015 (Groep)

Gastvrijheid en kwaliteit.

Voor mij waren de matrassen een probleem. (te hard)

Tip! Vilsteren e.o.

8

Beoordeling door HJ Vos uit Leusden, op 18 november 2015 (Stelletje)

Mooie omgeving, leuk hotel. Al het personeel was zeer betrokken bij het bedrijf en dat straalden ze uit. Niets was te veel.

Dat de dagschotel van te voren vast stond en er geen keus was. Wij vonden het hoofdgerecht niet onze smaak, maar dat was geen enkel probleem toen wij dat aangaven. Gelijk werd er iets vervangend op tafel gezet. Heerlijk. Groot compliment.

Tip! Wij zijn er heengegaan om te wandelen. Veel en mooie routes aangegeven door een uitstekend wandelknooppunt netwerk. Erg afwisselende omgeving. We komen zeker terug!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 februari 2016 (Stelletje)

Goed restaurant

Gedateerde kamers en inrichting

Tip! Vechtdal

6,8

Beoordeling door E. Evers uit Velsen noord, op 14 november 2015 (Stelletje)

Eigenlijk alles was leuk, geen enkel minpuntje.

Tip! Prachtige omgeving. Veel door het hotel uitgestippelde wandelroutes gevolgd.

8,8

Beoordeling door I.J. Musch-Rol uit Purmerend, op 7 november 2015 (Stelletje)

De mate waarin ik snel in de natuur om ons heen kon vertoeven. Maar ook dat tijdens het diner tot 2 keer toe wij verrast werden met een extraatje.

Op de dag van aankomst was de route (volgens de tom-tom) niet mogelijk. Het hotel wist dat en had, naar onze mening, even ons moeten berichten hoe wij het hotel wel zouden kunen bereiken. Het heeft ons 40 minuten extra geduurd om het hotel te vinden. Een kopje koffie als ontvangst was zeker op z'n plaats geweest.

Tip! De omgeving is prachtig, het is langs de regge leuk wandelen maar ook het gebied De Junne ligt vlakbij. Het jaargetijde gaf schitterende kleuren aan. Het stadje Ommen vond ik erg gezellig.

7,8

Beoordeling door A Nobel uit Kinderdijk, op 6 november 2015 (Stelletje)

Kwaliteit diner goed en verzorgd. Hartelijk personeel gedurende het verblijf. Het aanbieden van wandel en fietsroutes.

De accommodatie voor de fietsen was minimaal.

Tip! Mooie omgeving met mooie fietsroutes en wandelroutes. Ommen is een gezellig plaatsje.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 november 2015 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 november 2015 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door T van Leuveren uit BAARN, op 3 november 2015 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door K.F. Drent uit Winsum, op 31 oktober 2015 (Stelletje)

Huiselijke sfeer. Persoonlijke benadering. Veel sfeerverlichting (vuurkorf / veel kaarslicht). Schone kamer. Prima eten en drinken. Rustige ligging

Geen lift aanwezig. Gehuurde fietsen hadden onderhoud nodig.

Tip! Prachtige bosrijke en gevarieerde omgeving. Rivier De Vecht is bijzonder fraai. Knooppuntenroutes voor fietsers - heel mooie paden. Voldoende terrasjes en restaurants in de omgeving. Hier willen wij wel vaker komen!

8,6

Beoordeling door S Volp uit Amersfoort, op 28 oktober 2015 (Stelletje)

Enthousiaste nieuwe jonge eigenaar met ondernemerszin, daghap bij aanbieding Zoweg.nl was veel beter dan verwacht, haute cuisine waardig. Goede keuken / kok aan te raden.

Verwachting was in bos gelegen hotel, echter vrijwel langs provinciale weg hoewel geen geluidsoverlast. Verder om goed te blijven scoren zal er het nodige gedaan moeten worden aan ventilatie badkamer, en wat schilderwerk binnen. Wij sliepen op de begane grond uitbouw. Prima bedden. Bed verlichting nog eens bezien. Het is prettig als je op bed kunt lezen met betere verlichting. Maar dat komt vast goed. En je kunt niet alles direct verwezenlijken. We komen zeker eens terug.

Tip! Wandeling Lemelerberg is echt een aanrader.

7,8

Beoordeling door CMM van Winden uit Monster, op 15 november 2015 (Stelletje)

Heerlijk rustige kamer en zeer vriendelijk personeel.

Tip! Bezoek aan Kasteel Nijenhuis en Zwolle is zeer de moeite waard.

8

Beoordeling door J.A. Wendels uit Hardinxveld Giessendam, op 2 november 2015 (Stelletje)

We werden hartelijk ontvangen bij de receptie. Het personeel is uiterst vriendelijk. Het dagmenu bij het arrangement was prima (zelfs boven verwachting). Het hotel straalt een gezellige sfeer uit. Je voelt je gelijk thuis in het hotel. De kamer is ruim en heeft een mooie badkamer. Het hotel ligt in een prachtige omgeving. Een hotel om terug te komen.

Heel lang nagedacht maar niets kunnen vinden. Zie dit als een compliment.

Tip! Bezoek Ootmarsum, een gezellig en fotogeniek stadje. Hier bevind zich het Openluchtmuseum wat een bezoek mer dan waard is. Als bonus mag je bovendien gratis het Drostenhuis bezoeken, wat erg mooi is.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 oktober 2015 (Stelletje)

Heerlijke ligging midden tussen de bomen. Goede keuken!

8

Beoordeling door Anoniem, op 25 oktober 2015 (Stelletje)

Lekker in het groen en vlakbij stad. Mooie uitvalsbasis.

Beetje gedateerd interieur, zowel kamers als ontbijt- en andere ruimtes. Ik zou zeggen: fris het eens op.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 oktober 2015 (Stelletje)

De menukaart verraadt dat er enthousiast gewerkt wordt aan het naam maken als restaurant. Dus ook een uitstekend 'toeristenmenu' voor de Zoweg gast!

Tip! We hebben de drie bergen afgelopen en 'beklommen' waaronder de Lemeler Berg en verder de vergeten paden langs de herinneringen aan Krishnamurti rondom Ommen afgelopen. ISBN 978-906271064-5

8,2

Beoordeling door P. van den Anker uit Nijmegen, op 28 oktober 2015 (Stelletje)

Prima hotel, lekker eten en een mooie omgeving.

Tip! Mooi uitzicht vanaf de Lemelerberg en verrassend mooi wandelen bij de "Steile oever".

8

Beoordeling door H A ter Hans ter Heege, voorzitter SP-afd. Bommelerwaard uit Rossum Gld, op 30 oktober 2015 (Stelletje)

Vriendelijke ontvangst. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Tip! Heerlijk fietsen met prachtige fietspaden door de bossen. Mooie herfstkleuren. Sahara wandeling.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 oktober 2015 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, goed ontbijt en lekkere dagschotel

Te kleine badkamer met een gevaarlijke in/uitstap van de douche.

7,5

Beoordeling door W.J. Roos uit Pijnacker, op 28 oktober 2015 (Stelletje)

Charme Hotel Wildthout is een gunstig en fraai gelegen hotel nabij het centrum van Ommen.

Geen.

Tip! Met ons verblijf in dit zonnige najaar van 2015 konden wij volop genieten van de schitterende bosrijke omgeving van Ommen. Nooit eerder zulke prachtige herfsttinten in de natuur gezien.

7,4

Beoordeling door J Straatsma uit Peize, op 25 oktober 2015 (Stelletje)

Zeer vriendelijk en attent personeel. Mooie loungeruimte. Gezellige dinerzaal. Mooie ontbijtservies met een prima ontbijt. De koffie was super! Goed diner Mooie kamer met een terrasje.

Eigenlijk niets.

Tip! Mooie fietsroutes: Rondje Dalfsen-Lemele-Ommen en Reestdalroute.

9

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2015 (Gezin)

Relaxed en prettig personeel, fietsen te huur en lekker eten.

Tip! Mooie fietstochtjes en wandelingen, rustige omgeving.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 25 oktober 2015 (Stelletje)

Goed gesitueerd en voldoende voorzieningen.

Geen goede informatie omtrent fietsroutes. Geen lift. Moeilijkheden, problemen met de consumpties. Wordt niet goed bijgehouden. De dagschotel was in onze ogen niet een complete maaltijd. Niet geschikt voor echte ouderen.

Tip! In de paar dagen verblijf hebben we fijn kunnen fietsen, want het hotel ligt in een mooie natuur omgeving. Geen tijd gehad voor andere bezienswaardigheden.

7,6

Beoordeling door G.M.C. Loogman uit Maarssen, op 25 oktober 2015 (Groep)

Prachtig gelegen hotel, zeer vriendelijk,personeel, uitstekende verzorging.

Tip! Lemelerveld/berg, de tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart, winkelen in Zwolle.

8,4

Beoordeling door A.E.M. de Leeuw uit Arkel, op 23 oktober 2015 (Stelletje)

Vriendelijkheid van het personeel, gezellige lounge en inrichting van het restaurant. Schone kamers. Het uitgebreide ontbijt. Het ontbijt was erg uitgebreid en het diner 's avond's was heerlijk en smaakvol opgediend.

De 2e dag waren al om 9 uur de croissants op, deze werden niet meer aangevuld. Bij het diner: Het rundvlees was wat minder; taaie en harde stukjes. De visschotel van mijn man was wel erg lekker. De kamer was wat aan de kleine kant.

Tip! De meertjesroute was leuk en goed te doen. Iets meer dan 5 km. Ook Ommen is een leuke plaats om door heen te lopen, te winkelen of wat te eten of te drinken.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 oktober 2015 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 oktober 2015 (Groep)

Mooie omgeving, prachtig om te wandelen en te fietsen. Voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein. Een sfeervolle hotelvilla met een uitstekend ontbijtbuffet met heerlijk versgebakken bruin en lichtbruin brood en diverse verse broodjes. Wat ons ook opviel was de uitstekende koffiemachine met vers gemalen bonen voor diverse koffie varianten, dat kom je niet veel tegen. De bedden zijn uitstekend en de douche is lekker ruim en een goede douchekop. Wij hadden een kamer op de begane grond waar we op de ruime tuin uitkeken. En vooral het vriendelijke behulpzame personeel. Kortom een zeer geslaagd weekend met vrienden. Een hotel waar je je zeker welkom voelt.

Tip! Ommen is een leuk dorp met diverse gezellige eetgelegenheden. Ook de moeite waard om bij Kasteel Eerde een wandeling of fietstocht in de bossen te maken. Ootmarsum is een leuk en knus dorp waar veel te zien is. Bad Bentheim (Duitsland) is op korte afstand en ook leuk om even rond te kijken.

8

Beoordeling door E. Blom uit Den Haag, op 18 oktober 2015 (Stelletje)

De mooie fietsomgeving.

n.v.t.

Tip! Wij waren er slechts 2 nachten, maar komen zeker nog een keer terug vanwege de mooie fietsroutes. Het hotel straalt een huiselijke sfeer uit en het diner (1 keer inbegrepen in de boeking) was eg goed.

8

Beoordeling door R Meijer uit Warmenhuizen, op 27 oktober 2015 (Stelletje)

Mooie omgeving, heerlijk eten, rustige sfeer.

Oude kleine beeldbuis tv.

Tip! Wij hebben in Zwolle en Enschede de Turner tentoonstellingen bezocht. Met name het Twents museum was de moeite waard. Bovendien een mooi gebouw en minder druk dan de Fundatie in Zwolle. Zwolle heeft een mooie oude binnenstad, Enschede achter het museum een moderne wijk op de plaats waar in 2000 de vuurwerkramp was. Ook hebben we de Lemeleberg bezocht. Leuk restaurant met uitzicht en vele wandelmogelijkheden.

8,4

Beoordeling door R. Ritsema uit Winsum, op 9 oktober 2015 (Stelletje)

Vooral de omgeving.

Tip! We hebben fietsen gehuurd en hebben met erg veel plezier in de omgeving gefietst.

7

Beoordeling door Anoniem, op 9 oktober 2015 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 oktober 2015 (Stelletje)

De sfeer, het personeel en de eigenaren.

8,2

Beoordeling door J A W Bruil uit zaandam, op 3 oktober 2015 (Stelletje)

De algehele entourage zeer goed, ontvangst prima, mooie ruime kamer en badkamer zeer goed.

De TV is voor hedendaagse begrippen veel te klein (plasma scherm).

Tip! We misten toeristische routes voor de auto.

8

Beoordeling door E.S Jongkoen uit Rotterdam, op 3 oktober 2015 (Stelletje)

De hartelijke houding van het personeel.

Niets.

9,2

Beoordeling door H Neels uit Goes, op 8 september 2015 (Stelletje)

Mooi en gezellig hotel.

Tip! Ommen is een leuk en gezellig stadje waar het leuk winkelen is en ook door de vele gezellige terrassen het is ook leuk toeven aan de Vecht veel mooie campings in de omtrek.

8,3

Beoordeling door JPM van Vugt uit VELDHOVEN, op 25 augustus 2015 (Stelletje)

De warme sfeer die er hing

Niets was minder leuk

Tip! Geweldige fietsroutes

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 oktober 2015 (Stelletje)

Heerlijk hotel, prima kamer en vriendelijk personeel. Uitstekend gedineerd. Het ontbijt was ook goed.

Televisie met beeldbuis en zulke slechte kwaliteit, dat kan echt niet meer tegenwoordig.

8,6

Beoordeling door K Timmermans uit Sprang-capelle, op 24 augustus 2015 (Stelletje)

Mooie omgeving, vriendelijke personeel, goed wifi netwerk. Onoplettendheid over de aankomstdatum van ons is door het hotel zeer netjes opgelost.

Weinig ruimte voor fietsen stalling. Niet zo belangrijk, maar de tv is niet meer van deze tijd en was zeer onduidelijk.

8,4

Beoordeling door M van der Plank uit Dordrecht, op 25 augustus 2015 (Gezin)

Mooie omgeving. Goede keuken. Vriendelijk personeel. Goede en schone kamer.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 augustus 2015 (Stelletje)

De uitstraling van het hotel en de vriendelijkheid van personeel en eigenaar.

Daar kan niemand wat aan doen we hadden 3 dagen regen.

Tip! Ee zijn alleen naar Giethoorn geweest en hebben daar een overdekte rondvaart gedaan. We hebben het wel gezellig gehad!

8

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2015 (Stelletje)

Vriendelijk.

8,8

Beoordeling door J Zanen-Voorsluijs uit Bergambacht, op 3 augustus 2015 (Stelletje)

Wij vonden het een leuk en gezellig hotel en vriendelijk echtpaar en personeel.

Tip! Mooi afwisselende omgeving.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 augustus 2015 (Stelletje)

We heb ben echt genoten mooie fietsomgeving, we hadden van de receptioniste 4 mooie route's gekregen met knooppunten erop wat erg makkelijk fietsen was. Goed onze kamer was zeer karig maar wel netjes. We kregen een hartelijke ontvangst en 's avonds een heerlijke plate van biefstuk met lekkere salade en frietjes plus 2 x ontbijt. En op de koop toe een schaaltje overheerlijke bitterballen. En dat dan voor deze mooie prijs. Het was prima verzorgd met zeer vriendelijk personeel.

Eigenlijk niets zoals ik zei voor het geld dat we betaald hebben kan je ook niet verwachten de beste kamer te krijgen.

Tip! De fietsroute's die aangeboden worden moet je echt fietsen vooral de visroute is erg mooi. Het plaatsje Ommen mag er ook zijn reuze gezellig en lekker om te winkelen. Er zijn vele terrasjes en de mensen zijn zeer vriendelijk.

8,2

Beoordeling door W Schuttevaar uit Rotterdam, op 2 september 2015 (Stelletje)

De ruimte van de douche was veel te klein, de kamer was ook wat klein.

Tip! Mooie omgeving.

6,8

Beoordeling door J Romeijnsen uit Middelburg, op 27 juli 2015 (Stelletje)

De vriendelijke en zeer charmante houding van het personeel. Alles goed geregeld en daarbij een goed verzorgd diner.

Geen echte minpunten ervaren.

Tip! Fantastisch om vanuit het hotel te gaan fietsen in het Vechtdal (knooppuntenroutes).

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 23 februari 2016 (Stelletje)

Helaas was een van ons beide ziek.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 juli 2015 (Stelletje)

Mooie fiets omgeving.

8

Beoordeling door A de Waele uit Oosterhout, op 28 juli 2015 (Stelletje)

De ligging en uitstraling van het hotel + de aanwezigheid van een serre, buitenterras en wijdse groene ruimte rond het hotel. Prima keuken : verfijnd diner : mooi om te zien en heerlijk om te eten. Brood bij het ontbijtbuffet was heel lekker.

Tempo van opdienen diner zou ietsje hoger mogen liggen. Witte kuipstoeltjes in de serre ogen leuk (design) maar zitten niet heel fijn.

Tip! Prima fiets-en wandelomgeving. Veel aktiviteiten en recreatiemogelijkheden in de regio.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2015 (Gezin)

Omgeving hotel super personeel en eigenaren.

Tip! Het was een prachtige om gevingen we hebben genoten.

9

Beoordeling door Anoniem, op 16 augustus 2015 (Stelletje)

Terras bij de kamer.

Ietsje gedateerd.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2015 (Stelletje)

6,6

Beoordeling door E Scholt uit Lith, op 12 augustus 2015 (Stelletje)

Het bed was goed, de kamer schoon.

De kamer en badkamer waren zeer krap bemeten.

Tip! Prachtige omgeving voor wandelen en fietsen. Een bezoek aan Zwolle.

7

Beoordeling door M.G.F. Rutten-Janssen uit Heumen, op 13 augustus 2015 (Stelletje)

Goede service, vriendelijk personeel, kijkt ook op tripadviser.

8,2

Beoordeling door B Schutten uit Hengelo, op 13 augustus 2015 (Gezin)

Goed ontbijt mooi hotel, prachtig gelegen.

Tip! Mooi dorp aan de vecht ideaal omgeving om te wandelen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2015 (Gezin)

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 augustus 2015 (Stelletje)

Hotel prima ligging als uitgangspunt om te fietsen! Enthousiaste vriendelijke mensen! Goede nette kamer. Wij hebben 3 fijne dagen gehad!

9,4

Beoordeling door K.B.H Popken uit ALKMAAR, op 8 augustus 2015 (Stelletje)

Prachtig verblijf.

Niets is minder leuk.

Tip! Te veel om op te noemen.

7,7

Beoordeling door J De Vet uit Baarle-nassau, op 5 augustus 2015 (Stelletje)

Alles was leuk en zeer vriendelijk personeel en eigenaren

Tip! Zeer mooie fiets omgeving.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 augustus 2015 (Gezin)

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima eten en goede slaapkamers/bedden.

Tip! Mooi wandel en fietsgebied. Leuk centrum en haven in Ommen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 augustus 2015 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 oktober 2015 (Stelletje)

Een gastvrij onthaal en heel vriendelijk en attent personeel.

Het weer had beter gekund. Maar dat heeft natuurlijk niets met het hotel te maken.

Tip! We hebben heerlijk gefietst en gewandeld in de omgeving van Ommen. Wat een mooi landschap!

8,2

Beoordeling door T.J. van den Ham uit Maarsbergen, op 29 juli 2015 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door M. van der Laan uit Nieuwegein, op 24 juli 2015 (Stelletje)

8

Beoordeling door R Slagboom uit Harderwijk, op 20 juli 2015 (Stelletje)

Heel gemoedelijk en fijn personeel. Als je iets wilde wat niet op de kaart stond was dat geen probleem, de kok maakte het voor je klaar.

Tip! Wij zijn in het centrum geweest. Het regende later dus wij gingen naar de bus om weer naar het hotel te gaan. Mijn man vroeg aan een bewoner bij de bushalte: "hoe laat gaat de bus?" Hij wist het niet, maar ging even Googelen en kwam terug en zei: "Ik breng jullie wel even want de bus duurt nog 3 kwartier". Waar kom je dat nog tegen?

8,4

Beoordeling door J Zandhuis uit Wolvega, op 20 juli 2015 (Stelletje)

Voor weinig geld krijg je heel veel.

Tip! Mooie fietsroutes en de terrasjes in Ommen zijn gezellig.

7,8

Beoordeling door W Van Den Berg uit Ravenstein, op 17 juli 2015 (Stelletje)

Het verblijf in het hotel was perfect. Een mooie locatie met veel mogelijk heden om de omgeving te verkennen.

8,6

Beoordeling door HMJ van Zandbeek uit Sint Michielsgestel, op 19 juli 2015 (Stelletje)

Wij hebben het als zeer aangenaam ervaren.

Tip! Bijzonder mooie en natuurrijke omgeving en een zeer leuk hotelletje.

8,2

Beoordeling door H. van Eijk uit Pernis, op 7 juli 2015 (Stelletje)

Het kleinschalige. Echt héérlijk gegeten, bijzonder goeie keuken. Super vriendelijk en voorkomend personeel. Wij hadden fantastische dagen.

9

Beoordeling door JH Molenkamp uit Brummen, op 3 juli 2015 (Stelletje)

Het personeel was erg klantvriendelijk. De kwaliteit van het eten was prima! Erg gastvrij! Grotendeels erg smaakvol ingericht.

Misschien iets meer info over de omgeving op de kamer zelf.

Tip! Omgeving is erg mooi. Je kunt eindeloos fietsen en wandelen zowel in bosrijk gebied als langs het water.

8,6

Beoordeling door F Duinkerke uit Yerseke, op 2 juli 2015 (Stelletje)

De gemoedelijke sfeer, behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel en de omgeving en het weer

Tip! Prachtige fietsomgeving, mooi afwisselend landschap.

8

Beoordeling door J de Ruyter uit Assendelft, op 18 juni 2015 (Gezin)

De vriendelijkheid van de gastheer,ontzettend lekker eten en de zeer charmante locatie maakten het een zeer ontspannen verblijf

Dat op zondag er in de dorpjes geen kip was!

Tip! Heerlijke omgeving om te fietsen en te wandelen, de rust van de provincie en aardige mensen. 't olde huuske aan de vecht is een grote aanrader om te lunchen!

10

Beoordeling door Anoniem, op 17 juni 2015 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Op zich prima hotel, alleen wat verouderd en dat merk je vooral in de badkamer aan schimmel en afgebladderde kastjes.

Prima restaurant en aardige bediening.

Tip! Voor wandelaars een prima omgeving en wie een stukje met de auto wil rijden is de Orchideeënhoeve in Luttelgeest een aanrader.

7

Beoordeling door K.B.H Popken uit Alkmaar, op 20 mei 2015 (Gezin)

7,6

Beoordeling door J van de Weitgraven uit Nijkerk, op 19 mei 2015 (Gezin)

gastvrijheid van het personeel, erg behulpzaam ze geven het gevoel dat niets teveel gevraagd is. Eetzaal en serre zijn mooie ruimtes om te eten en drinken.

Tip! er is genoeg te doen in de omgeving, je kunt heerlijk wandelen

7,7

Beoordeling door M Minderhout uit Goes, op 18 mei 2015 (Stelletje)

goede ontvangst, veel tijd en uitleg van wat of er te doen is ion de omgeving, attent personeel, heerlijk diner, schone kamer en een goed bed.

behalve het weer , eigenlijk niets

Tip! neem de wandelpaden door het bos, verrassend en erg leuk om te doen

8,6

Beoordeling door K Rosema uit Sint Annaparochie, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Heel gastvrij personeel. Geen opmerkingen

7,8

Beoordeling door R Huygen uit Edam, op 18 mei 2015 (Gezin)

6,3

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door P.E.I. Lanson de Roode uit Hoorn, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Verkeerd diner. We bestelden kalfsoester en kregen een tournedo.

7