Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort

Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort  

Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort - Aanzicht

Hotel - Ooij

Fletcher Hotel-Restaurant de Gelderse Poort ligt te midden van het gelijknamige natuurgebied De Gelderse Poort. In het plaatsje Ooij, een van de groenste dorpjes van het land. Hier vind je onder andere de Ooijpolder, samen met de Bizonbaai, maar ook de Klompenwaard, Loowaard en Millingerwaard. Shopliefhebbers en cultuursnuivers zullen zich vermaken in de steden Nijmegen, Arnhem of het Duitse... meer info
vanaf 35 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

125 beoordelingen 7.7

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Ooij

1 nacht v.a. € 35,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Ooij

2 nachten v.a. € 73,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door JP Hulshof uit Soest, op 6 april 2019 (Stelletje)

Met de fiets door de polder naar Nijmegen.

Tip! De Waal met scheepvaart, de oude steenfabrieken, de 2 muren, overblijfsels van een fabriek, Oortjeshekken.

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 april 2019 (Gezin)

Het is een prachtige omgeving en de natuur is zo mooi. In het hotel is het goed toeven, het dorpje zelf stelt niet veel voor.

7,4

Beoordeling door A.M. van Rosmalen uit Prinsenbeek, op 30 maart 2019 (Stelletje)

Zeer goed en rustig gelegen, in mooie natuur.

Tip! Heel de Ooijpolder gezien, uitstapjes naar Kleef, Nijmegen en Berg en Dal.

8,8

Beoordeling door Y.E. Peerdeman uit Hoogwoud, op 23 maart 2019 (Gezin)

Het hotel vonden wij wat gedateerd. Geen leuke ligging (midden in een woonwijk). Het restaurant zag er wel gezellig uit. De lobby was daarentegen vrij groot en niet echt gezellig

Tip! In het dorp zelf was weinig of niets te zien. Gelukkig ligt Nijmegen op een kwartiertje rijden ongeveer. Dit is een leuke stad. Ook het dorp Berg en Dal is mooi, je waant je niet in Limburg of Duitsland.

6,6

Beoordeling door E A M Eeftink uit Bladel, op 7 maart 2019 (Gezin)

Zeer netjes. vriendelijk personeel.

Wij hadden een 3 gangen menu erbij gereserveerd. Mochten kiezen uit de kaart. Later wilden ze ons nog 7 euro bij laten betalen.niet correct.

8,2

Beoordeling door H.C. Hansson uit Ruurlo, op 5 maart 2019 (Gezin)

Vriendelijke ontvangst, behulpzaam.

Tip! Leuk, bankje op de dijk vlakbij - met aardige buurman.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 februari 2019 (Gezin)

Ooij polder. Omgeving buiten dorp. dorp veel moderner dan verwacht.

Gehorig. Gebruik door niet vakantiegangers. alleen op een kamer, drinken, roken, luidruchtig praten. Snap het vanuit hun perspectief, maar ik ben op vakantie.

Tip! Natuu prachtig. Theehuis superleuk!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 februari 2019 (Gezin)

Mooie ruime kamer en een heerlijk uitgebreid ontbijt.

Het hotel is wat gehorig.

Tip! Fietstocht over de Waaldijk!

8,7

Beoordeling door J Biemans uit Tilburg, op 26 februari 2019 (Stelletje)

Goed.

We vonden het goed, behalve 1 nacht, er waren jongelui met erg veel lawaai en konden niet slapen. Die nacht was er ook niemand bij de receptie 's nachts om eventueel te klagen. Verder komen we hier al jaren, naar alle tevredenheid.

8

Beoordeling door B van der Meide uit Amersfoort, op 17 februari 2019 (Gezin)

Dicht bij de rivier.

Wat gehorig.

Tip! Prachtige wandelingen in natuurgebied de Gelderse Poort en het rijk van Nijmegen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 februari 2019 (Stelletje)

Heerlijk wandelen.

Kamers gehorig.

Tip! Prachtige omgeving.

7,4

Beoordeling door M Harkema_ van Gelderen uit Ouderkerk aan de Amstel, op 11 februari 2019 (Gezin)

Goede fietsen.

We werden om 22:30 uur uit de gezelschapsruimte gezet omdat ze gingen sluiten. Er waren meer mensen die nog graag wilden kaarten. Veel te vroeg en verder kan je nergens heen. Zeer gedateerd hotel, oude badkamer (wel goede bedden) gehorig door opdekdeuren.

Tip! Nijmegen dichtbij, de bastei. Wandelen en fietsen in prachtige omgeving.

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 februari 2019 (Stelletje)

Gemoedelijk.

De locatie.

Tip! Een bezoek aan Nijmegen is zeker de moeite waard.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 4 februari 2019 (Groep)

Klein knus Hotel. Wij waren 's morgens de enige gasten met het ontbijt. Prima verzorgd.

Wij misten op de kamer een bureau met laden, waar je wat spulletjes in kon doen. Ook misten we een kast met planken voor je kleding. Nachtkastje met een laatje.

7,8

Beoordeling door N.M. Kraakman uit Bergen (NH), op 3 februari 2019 (Stelletje)

Het personeel was erg vriendelijk. Het ontbijt en het diner waren heel goed.

Tip! We zijn naar een kerstmarkt in Duitsland geweest. Ik vermoed dat je er in het voorjaar of in de zomer heerlijk kunt fietsen. Dat willen we zeker nog een keer doen.

8

Beoordeling door AM van Kempen uit Utrecht, op 31 december 2018 (Stelletje)

Natuurgebied op loopafstand. Eten heerlijk. Bushalte dichtbij.

Overal in de omgeving zagen wij nummers van wandelknooppunten, maar er was nergens een wandelkaart te koop met deze nummers.

Tip! Wandelen in de uiterwaarden van de waal.

7,6

Beoordeling door E. Erftemijer uit Zwanenburg, op 31 december 2018 (Gezin)

Het diner was erg goed en verzorgd.

Kamer wel erg sober ingericht.

Tip! Huur een fiets of neem je wandelschoenen mee.

7

Beoordeling door A Leker uit Koog aan de Zaan, op 29 december 2018 (Gezin)

Tip! We hebben diverse plekken bezocht. De wandeltocht van het hotel langs de Waal was erg leuk en mooi, met een mooi restaurant onderweg. Je kan ook langs de Waal fietsen en we hebben Nijmegen bezocht. Een erg gezellig pannenkoekenhuis en pretpark Tivoli.

8

Beoordeling door R Badoux uit Zoetermeer, op 27 december 2018 (Stelletje)

Het hotel ligt op een leuke locatie in een mooie omgeving. Ook leuk om de huurfietsen te gebruiken in de mooie omgeving.

De kamers zijn erg gehorig.

Tip! De Bizonbaai is een mooi natuurgebied op loopafstand van het hotel.

6,4

Beoordeling door C.C. Melis-Meijers uit Utrecht, op 26 oktober 2018 (Stelletje)

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 15 oktober 2018 (Gezin)

Locatie goed. De kamers zijn wat aan de kleine kant, maar de bedden zijn goed.

Tip! De Ooijpolder is mooi om op de fiets te ontdekken.

8

Beoordeling door G.N. van Groeningen uit IJsselstein, op 15 oktober 2018 (Stelletje)

De gemoedelijk en fijne sfeer.

Te weinig aansluitingen/mogelijkheden om de elektrische fiets op te laden.

Tip! Wij kennen de omgeving goed en die is prachtig. Rondje wandelen om de Bisonbaai en de oude steenfabriek is erg leuk. Je kan ook mooi fietsen via Millingen en aan de andere kant van de Waal naar Nijmegen en weer terug..

8

Beoordeling door MARIA Hurkmans uit Bakel, op 17 september 2018 (Stelletje)

Je kan hier leuk fietsen en relaxen.

Tip! Een mooie omgeving om te fietsen op de polderdijken.

8,2

Beoordeling door J. Paap uit Foxhol, op 6 juli 2018 (Stelletje)

Omgeving van Ooij is prachtig, ligging in woonwijk niet echt.

Sober maar doelmatig, waren bezig met verbouwing. UItzicht op parkeerterrein. Je mag het wel een vriendelijke uitstraling geven, zeker als je in een woonwijk ligt. Afschermen met hoge coniferen of ligusterhaag was beter.

Tip! De dijken en het uitzicht.

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 juli 2018 (Stelletje)

Prima hotel, vriendelijk personeel en keurig schoon. Ook de locatie is helemaal oké.

Tip! Prachtig om te fietsen en wandelen, de Millinger theetuin is o.a. een aanrader. Er zijn veel vogels, paarden koeien enz. erg leuk op de struinpaden.

10

Beoordeling door C. van Straten uit Wormer, op 2 juli 2018 (Gezin)

Alles

De vliegen in het restaurant.

Tip! Nijmegen, bevrijdingsmuseum, natuur.

8

Beoordeling door J.J. vd Merbel uit Halsteren, op 22 juni 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving, vooral voor fietsers.

Geen mooi zicht vanuit de kamer. Geen douche op de kamer alleen bad.

Tip! Fietsen langs de Waal en door de Ooij polder, prachtig!

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2018 (Gezin)

Leuke omgeving om te wandelen of fietsen.

Was de eerste avond/nacht warm op kamer.

Tip! Wandelen en fietsen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 juni 2018 (Stelletje)

De locatie. Goede kwaliteit bedden in het hotel. Hygiëne in het hotel is prima. Goede fietsen in de verhuur. Goede keuken met aardige keuze. Op één uitzondering na was het personeel vriendelijk en efficiënt. Billijke prijzen.

De gehorigheid in het hotel (buiten werd 's morgens vroeg al gewerkt aan een nieuw gebouw en binnen hoorden mijn vrouw en ik de buren praten en met de deuren slaan.) Een vrouwelijke medewerker in de bediening liet ons, na de menulijsten bij ons te hebben achtergelaten, verder in de steek. Zij kwam niet meer terug om onze menu- en drankkeuze op te nemen en bleef ons zichtbaar ontwijken. Ik zocht haar op en vond haar in gesprek met een collega bij de bar. Op mijn vraag of ze ons was vergeten zei ze "nee hoor, ik ben u niet vergeten". Waarom laat u ons dan zo lang wachten was mijn tweede vraag. Hierop liep zij weg. Ontevreden verlieten wij het restaurant.

Tip! De Ooij-polder is mooi. Leuk fietsen op de binnenwegen. Met de auto zijn veel plaatsen in de nabije omgeving te bezoeken.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 5 mei 2018 (Individueel)

Het ontbijtpersoneel zorgde zo goed voor ons! Complimenten. Verbeterpunt: graag vers fruit ipv blikfruit . Jammer dat wij rokende buren op balkon hadden waardoor wij genoodzaakt waren de deuren en ramen dicht te houden.het hotel lag centraal gelegen in de fantastische ooypolder! We hebben genoten.

Tip! Fort pannerden en de millingerwaard met zijn theehuis waren grote verrassingen.

8

Beoordeling door REC Kappen uit Enschede, op 4 mei 2018 (Individueel)

9

Beoordeling door Anoniem, op 4 mei 2018 (Stelletje)

Het is een prachtige locatie. Jammer dat het weer niet mee werkte. Het ontbijt was goed verzorgt.

Op onze kamer stonden stoelen waar echt niet op te zitten was. Ook erg jammer dat er beneden zo weinig te doen en zien was.

Tip! We hebben een uitstapje naar Duitsland gemaakt.

7,2

Beoordeling door HA Van den Berg uit Nes, op 4 mei 2018 (Stelletje)

Heerlijk rustig, in de buurt van natuurgebieden en de stad Nijmegen.

Tip! Afrika museum en de Valkhof in de buurt, de Millingerwaard en Gelderse Poort, mooie natuurgebieden.

8,4

Beoordeling door M.B. van de Water uit GOUDA, op 30 april 2018 (Stelletje)

Het is geweest wat we er van hadden verwacht.

Tip! Nijmegen was simpel per bus bereikbaar. De omgeving was zeer rustig. Vanuit het hotel kon je prachtig even een "ommetje" maken. Er is op fietsafstand veel te bezoeken en te zien!

8,2

Beoordeling door L. Cornelissen uit Rozendaal, op 29 april 2018 (Gezin)

Een prettige kamer - schoon - goede bedden en een ruime badkamer. Weinig hangers en geen Föhn.

Wat de kok op tafel liet zetten was zéér matig. Een flauwe hap.

Tip! I.v.m. het slechte weer hebben wij wat stadjes bezocht, zoals Kleve en de andere dag Goch en de gezellige stad Nijmegen.

8,2

Beoordeling door MC de Haas uit Halsteren, op 29 april 2018 (Gezin)

Het was goed.

Tip! Heel mooie omgeving alles goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2018 (Stelletje)

De ligging aan de rand van de prachtige natuur. Voor herhaling vatbaar. Prima keuken.

Douche was iets minder.

8,6

Beoordeling door J Dorstijn uit Vinkeveen, op 28 april 2018 (Gezin)

Was gewoon goed.

8

Beoordeling door Anoniem, op 13 april 2018 (Stelletje)

De ligging van het hotel.

Het restaurant was niet gezellig.

Tip! Prachtige fietstochten langs het water maken en een bezoek naar Nijmegen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 april 2018 (Groep)

Nijmegen en Arnhem makkelijk te bereiken. Mooi bustocht. Goed schoon.

6,8

Beoordeling door RIA Broodcooren uit alveringem, op 12 april 2018 (Gezin)

Prijs kwaliteit, zeer vriendelijk personeel.

Kleine porties bij de warme maaltijden en kleine keuze op kaart.

Tip! Mooie streek om te fietsen. Nijmegen een hele mooie stad.

6,7

Beoordeling door ANITA van Schie uit Spijkenisse, op 12 april 2018 (Stelletje)

Vriendelijk ontvangst en de hond was welkom.

Tip! Mooie rustige omgeving op de grens van Duitsland leuk dagje gewinkeld in Kleve op 30 min rijden!

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 10 april 2018 (Gezin)

Prima kamer, mooie omgeving, je kan er goed fietsen en wandelen.

Sanitair, vooral bij restaurant is erg verouderd.

Tip! De rivier de Waal, met veel boten.

7,8

Beoordeling door C.H. Wiegmann uit Den Haag, op 9 april 2018 (Stelletje)

7,7

Beoordeling door A.E. Lagendijk uit SPIJKERBOOR DR, op 4 april 2018 (Stelletje)

Wij kwamen voor de omgeving veel gewandeld.

Dat wij de kachel in onze kamer niet konden stellen veel te warm, de bar voor 's avonds mocht wel iets gezelliger.

Tip! De polders en de omgeving van de rivieren en de plaats Nijmegen.

6,8

Beoordeling door A. Wiemer uit Brummen, op 1 april 2018 (Gezin)

Er even een paar dagen tussen uit.

Tip! We zijn op de fiets naar Nijmegen gegaan en hebben daar wat rond gekeken en een hapje gegeten en op de terugweg kletsnat geworden dat was wat minder.

8,6

Beoordeling door WIM van den Heuvel uit Deurne Nbr, op 31 maart 2018 (Gezin)

De omgeving.

Nog al wat lawaai op de gang, maar dit kwam door andere gasten. Ze trekken de deur dicht i.p.v. de klink te gebruiken. Deurdranger goed afstellen op 2de verdieping.

Tip! De omgeving is mooi. De dijken, het uitzicht en veel water en vogels.

8

Beoordeling door G Brouwer uit Stadskanaal, op 30 maart 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving, veel natuur en de stad Nijmegen dichtbij. Het eten was goed en de bedden ook.

Het hotel is gedateerd ingericht, heeft een opfrissing nodig.

6,6

Beoordeling door CFM Paridaans uit Lage Mierde, op 24 maart 2018 (Gezin)

Centraal ten opzichte van Nijmegen en natuurgebied.

De kamers waren zeer gehorig.

6,8

Beoordeling door J.A van der Vecht uit Ijsselstein, op 23 maart 2018 (Stelletje)

3 dagen in een gezellige omgeving.

Wij hadden de mindervalide kamer. Direct naast de ingang. Geen probleem. Echter, rokers stonden in de hoek naast de ingang. Onder ons kamerraam. Dit kon dus niet open. Gelukkig was dit niet telkens heel lang door de lage temperaturen maar in de zomer lijkt me dit niet fijn.

Tip! Mooie omgeving. dicht bij attracties en evenementen zoals vermeld in de brochure. Helaas geen wandel of fietsweer.

7,6

Beoordeling door K Aldus uit Zeist, op 23 maart 2018 (Gezin)

De omgeving en Nijmegen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 maart 2018 (Stelletje)

Je kunt de auto makkelijk kwijt bij het hotel en het hele weekend laten staan als je wilt omdat je na 10 minuten lopen al bij de Waal bent waar je heerlijk kunt wandelen en direct in het dorp kun je de bus naar Nijmegen (mooie stadswandeling) nemen.

7,8

Beoordeling door H.H. Venema uit Leusden, op 19 maart 2018 (Stelletje)

Tip! Nijmegen de moeite waard.

7,6

Beoordeling door M. Visser uit Sliedrecht, op 15 maart 2018 (Stelletje)

We werden heel leuk geholpen bij het zoeken naar mooie routes in de omgeving. We kregen zelfs een kaart van de omgeving in bruikleen mee.

De hotelkamer was te warm en kon ook niet koeler gemaakt worden. We voelden ons niet prettig in de te warme kamer. Er werd ons bij de receptie niet verteld dat er ontbijtbonnen en verdere inhoud achter de rekening zaten. Bij het ontbijt werd er wel naar gevraagd. Dat kwam in eerste instantie raar over. Na het noemen van het kamernummer was alles weer goed. Het haakje voor de handdoek bij de fontein was kapot.

Tip! We hebben een mooi bevrijdingsmuseum in Groesbeek bezocht.

6,8

Beoordeling door HJ Willemsen uit putten, op 14 maart 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Prima eten.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 maart 2018 (Stelletje)

Mooie locatie voor wandelingen in de natuur.

Wij vonden het 's nachts erg warm op de kamer door de vloerverwarming.

Tip! We hebben heerlijk gefietst en gewandeld en de stad Nijmegen bekeken.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 13 maart 2018 (Stelletje)

De locatie, het dorp Ooij. Rustig en een goede uitvalbasis voor wandelingen.

Tip! Een mooi wandelgebied over de Dijk, langs de Waal.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 maart 2018 (Gezin)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 maart 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving, vriendelijk personeel. We hebben leuke dagen gehad.

De kamer is een beetje gedateerd en gehorig.

Tip! Langs de Waal wandelen is prachtig, Nijmegen is mooi en ook de omgeving. Prachtig om te wandelen en te fietsen! We komen een keer terug.

8,4

Beoordeling door HH Gras uit Losser, op 7 maart 2018 (Gezin)

Prima ontbijt, vriendelijk personeel, goede wifi. Gratis parkeren.

In de kamer was het heel erg warm en dat kon niet veranderd worden. De kamers zijn erg gehorig.

Tip! Je kunt erg eenvoudig met de bus naar Nijmegen.

7

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2018 (Stelletje)

Het diner was erg goed!

Het parkeerterrein lig aan de kant van de kamers. Als mensen om half 6 's ochtends vertrekken is dat duidelijk te horen. Ook de trappenhal is gehorig.

Tip! Mooie fiets/wandelomgeving.

7,2

Beoordeling door T.B Tilly uit Rotterdam, op 21 februari 2018 (Stelletje)

Heerlijk rustig, mooie omgeving en een goede busverbinding naar Nijmegen en omgeving. Goede matrassen heerlijk geslapen.

7,6

Beoordeling door J Straver uit Den haag, op 20 februari 2018 (Groep)

Mooi gelegen in de Ooijpolder en dichtbij Nijmegen. Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer waar wij afhankelijk van waren en met de bus zo in Duitsland.

Tip! Mooie wandel- en fietsomgeving.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 februari 2018 (Gezin)

Alles.

Tip! Natuurrijk.

9,2

Beoordeling door B Kooistra-hoekstra uit makkum, op 14 februari 2018 (Stelletje)

Heel gemoedelijk en dichtbij Nijmegen.

Tip! Nijmegen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 februari 2018 (Stelletje)

Gemoedelijk en een prachtige omgeving.

Tip! Nijmegen is een leuke stad natuurlijk, ook net carnaval toen we er waren dus gezellig.

8

Beoordeling door Anoniem, op 10 februari 2018 (Groep)

Het hotel heeft een gemoedelijke uitstraling. Vriendelijk personeel. En het 3-gangenmenu was erg lekker.

Onze kamer was erg eenvoudig en gedateerd.

Tip! De Ooijse Bandijk is bij rustig mooi weer heel goed te bewandelen. Nu stond er veel water op het lager gelegen land, maar ook dat gaf een mooi plaatje. Nijmegen stad blijf ik heel leuk vinden. Gezellig winkelcentrum.

7

Beoordeling door LC Lavooij uit Gilze, op 9 februari 2018 (Stelletje)

Ligging t.o.v. de wandelroutes en de Waal. Goed verzorgd ontbijt met attent personeel. Diner bijgeboekt was van goede kwaliteit.

De kamer is wel erg basic met 2 bedden van 80cm breed en een douche met een 50-er jaren douchegordijn dat tijdens het douchen tegen je aan 'plakt'. Met 'uitzicht' op een strookje 'plantsoen' met zwerfafval afgezet met een open hekwerk met gaas met pal daarachter geparkeerde auto's.

6,8

Beoordeling door A.J Brands uit Nieuw vossemeer, op 8 februari 2018 (Stelletje)

Een ontspannen sfeer.

Tip! Leuke wandelroute goede verbinding naar Nijmegen met de bus.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 februari 2018 (Stelletje)

Tip! Wandeling op de Duivelsberg (route aanwezig in hotel).

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 januari 2018 (Stelletje)

Tip! Prachtige Ooijpolder met vele vogels en prima wandel en fietsmogelijkheden.

7

Beoordeling door J.P. Schelfhout uit Kloosterzande, op 19 januari 2018 (Stelletje)

De rust. Mooie locatie.

Tip! Nijmegen. De hoge waterstand in de Waal.

8,8

Beoordeling door T.H. Baart uit Hulst, op 3 oktober 2017 (Stelletje)

Rustig gelegen maar op fietsafstand van Nijmegen, ideaal.

De voorziening voor elektrische fietsen: de stalling was te klein om ook op een fatsoenlijke manier fietsen van de gasten te stallen en op te laden. Voor alle gasten was er maar 1 oplaadpunt dus moest er met verlengsnoeren worden gewerkt. Aangezien er op zulke locaties steeds meer mensen komen die hun fietsen meenemen zou de voorziening wat beter mogen.

Tip! Uitstekende uitvalbasis om te gaan fietsen langs de Waal. Nijmegen op 6 km afstand, heerlijk om van de stad te genieten. Leuke dorpjes er omheen. Heb het al aanbevolen aan vrienden.

8,2

Beoordeling door J Kelder uit Nijverdal, op 25 september 2017 (Groep)

De ligging aan de Maas en de Ooypolder. Het uitstekende ontbijt en de vriendelijke medewerkers in het hotel.

Tip! We hebben gewandeld door de Ooijpolder wat een leuke wandeling was maar door de regenval nogal zwaar/modderig. De plaats Ooy heeft leuke pandjes en omgeving met veel klei afgravingen en veel vogels.Nijmegen is natuurlijk een aantrekkelijke stad waar je kunt winkelen, bezienswaardigheden bezoeken zoals de binnenstad en leuke horeca. Valkhof is een prachtige locatie met in ons geval een zangeres die prachtige liederen ten gehore bracht in deze sfeervolle omgeving. Je zit in de directe omgeving van Duitsland zoals Kleef waar je uitstekend kunt eten.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 20 september 2017 (Gezin)

Dichtbij wandelgebied, dichtbij Nijmegen.

Geen wandelkaarten aanwezig. Geen info over Nijmegen, zoals films etc.

Tip! Tijdens ons verblijf hadden we veel regen en er stond een harde wind. De wandeling, die ons aanbevolen werd door de receptioniste, was geslaagd.

6,8

Beoordeling door M.A. Heijligers uit Halsteren, op 1 september 2017 (Groep)

Gezellig personeel.

De bestelde E-Bikes waren er niet. In reparatie? Personeel heeft manager gebeld, maar er kon niets geregeld worden. Dus op de gewone fiets, waardoor we minder gezien hebben dan we hoopten. Slechte service, dat we hier voor moesten betalen. Als compensatie hadden ze de gewone fietsen wel gratis mogen verstrekken. Er waren standaard fietsroutes beschikbaar, die allemaal ver van het hotel begonnen. En waarvoor we moesten betalen. Service was geweest, als ze eigen routes hadden gemaakt, die vanaf het hotel startten.

9

Beoordeling door W rijkers uit Bergeijk, op 5 augustus 2017 (Stelletje)

Echt een locatie, waar mensen komen die geïnteresseerd zijn in de natuur en graag fietsen.

In het dorp is werkelijk niets.

Tip! De Ooij polders zijn geweldig mooi en de pontjesroute is nog mooier.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 juli 2017 (Gezin)

Centraal gelegen, tussen Nijmegen en Arnhem.

Tip! Heilig Land Stichting bij Nijmegen en het Openluchtmuseum in Arnhem bezocht. Heel mooi en interessant.

8,4

Beoordeling door J Verhoef uit Ugchelen, op 13 juli 2017 (Gezin)

Een schone en ruime kamer. Heerlijk ontbijt.

8

Beoordeling door M.L. van Veen uit oPPERDOES, op 11 juli 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door JE van Reijmersdal uit boxmeer, op 29 juni 2017 (Stelletje)

De omgeving.

Tip! Veel mooie fietstochten de theetuin Fort Pannerden Millingen de pontjes routes.

6,6

Beoordeling door MCW van Mierlo uit Budel-Dorplein, op 27 juni 2017 (Gezin)

Van Ooijen uit mooie fietsroutes.

Beetje laat op de kamers, fietsenstalling zo vol dat je zeer moeilijk bij oplaadpunt kunt komen, in Ooijen 's avonds niets te beleven.

Tip! Het was er goed vertoeven, bedankt.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2017 (Stelletje)

Tip! Nijmegen, Valkhof.

7,6

Beoordeling door DANNY Cuypers uit retie, op 2 juni 2017 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door FERDINAND Tormans uit Leopoldsburg, op 17 mei 2017 (Gezin)

Leuk.

Te weinig te zien in de onmiddellijke omgeving.

Tip! Fietsen was zeer aangenaam, de moeite waard.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2017 (Stelletje)

Het hotel lag in een prachtige omgeving. De beschikbaarheid van fietsen.

Tip! Het behoud van het natuurgebied, de rust en de vogels. De bizons die rustig in de Waal stapten.

7,8

Beoordeling door CHA den Brok uit zeeland, op 2 mei 2017 (Stelletje)

De fietsomgeving. De prijs in relatie tot de kwaliteit.

De kartonnen bekers.

Tip! Mooie omgeving om foto's te maken van het rivierenland. De natuur.

8,6

Beoordeling door J Biemans uit Tilburg, op 30 april 2017 (Stelletje)

Het is vertrouwd.

Tip! Je bent vlak bij Nijmegen, goede bus verbinding.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2017 (Gezin)

De kamer was schoon en ruim, het ontbijt goed. Het eten in het restaurant is prima. Over het algemeen vriendelijk personeel.

De kamer was wel erg 'basic', naast het bed en kastje met tv alleen 2 (harde) stoelen en een soort tuintafeltje. Geen kledingkast, wel een rek met hangertjes. Het hotel was erg gehorig.

Tip! Dichtbij Kleve en Nijmegen, leuke steden. Mooie fietsomgeving.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2017 (Gezin)

De kwaliteit en de vriendelijkheid van het personeel.

Tip! Een geweldige omgeving om te fietsen. De stilte en schoonheid van de polder, maar ook de mogelijkheid om de stad Nijmegen te bezoeken met zijn opvallende bebouwing en geschiedenis.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2017 (Stelletje)

7

Beoordeling door J van Boven uit Rotterdam, op 24 april 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 24 april 2017 (Groep)

Gewoon leuk en mooie omgeving waar we voor gekomen zijn. Wij hebben genoten!

Kamers erg gehorig en wat gedateerd.

Tip! Beslist een aanrader "De Theetuin" in Millingen ad Rijn, top. Minder de bewegwijzering. De dag dat wij er waren was t heerlijk toeven in de geweldige tuin. Wat ons bezoek van 3 uren genoeg zegt, de zonnigste dag van de week. Restaurant 't Spijker ook zeer de moeite waard, in Beek. Heerlijk geluncht.

7

Beoordeling door Anoniem, op 23 april 2017 (Gezin)

Mooie omgeving.

In Ooy zelf weinig te doen.

Tip! Een hele mooie omgeving om te wandelen en te fietsen.

7

Beoordeling door C.J. Glasbergen uit Noordwijk, op 23 april 2017 (Stelletje)

Mooi gelegen hotel! Vriendelijke bediening, keurige schone kamers.

Het gezamenlijke balkon. Hadden ze even moeten aangeven bij de receptie.

Tip! De mooie fietsroutes aan de Waal. Nijmegen is ook een mooie stad. Afrika museum in Berg en Dal is ook de moeite waard.

7,8

Beoordeling door R.H.G. Bake uit Almelo, op 21 april 2017 (Gezin)

7

Beoordeling door W van Eyk uit Vinkeveen, op 18 april 2017 (Stelletje)

Keurig personeel, hele goede bedden en een heerlijk diner.

De stoelen op de kamer zijn kogel hard.

Tip! Heerlijk gefietst.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 april 2017 (Stelletje)

We waren aan de vroege kant, maar dat was geen enkel probleem. De kamer was schoon, we mochten er in.

Op de een of andere wijze had men verzuimd de reservering in te voeren in hun systeem. Gelukkig was er nog een kamer. De opmerking: "U boft dat we nog een kamer hebben" vond ik minder geslaagd. Het was namelijk niet mijn fout. Verder dat een achtergelaten stukje patat op de grond in de eetzaal tijdens het ontbijt er de volgende dag nog lag, vonden we geen reclame.

7,8

Beoordeling door ROB Vennik uit DE BILT, op 15 april 2017 (Stelletje)

We hebben vanuit Ooij heerlijk kunnen fietsen.

De kogelbiefstuk was een ramp. Ik had gevraagd om een rood (ietsiepietsie gewoon) gebakken kogelbiefstuk. Een kogelbiefstuk is misschien iets minder mals dan de tournedos maar beslist malser dan een gewone biefstuk. Welnu, deze biefstuk was taai. Ik heb de klacht aan tafel besproken en ik hoefde het niet te betalen. Toch daalt je vertrouwen na zo'n ervaring in de keuken van het hotel, en dat is jammer.

Tip! De omgeving is prachtig, wij fietsen altijd via knooppunten en dat kan daar heel mooi.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 april 2017 (Stelletje)

De gezelligheid van het personeel de omgeving en het weer was prachtig.

De riool lucht in de eetzaal als je binnen kwam. En de badkamer niet helemaal schoon in het douche gedeelte.

Tip! Mooi, vlakbij Nijmegen en ook Duitsland, gezellig.

7,2

Beoordeling door J van Nimwegen uit Berkel en Rodenrijs, op 12 april 2017 (Stelletje)

De prachtige omgeving en de vele mogelijkheden.

Tip! Erg leuk was de theetuin in het natuurgebied in Millingen, leuke wandelroutes. Ook erg vriendelijk personeel bij de theetuin.

8,2

Beoordeling door M.J.C Koot uit Breukelen, op 12 april 2017 (Stelletje)

Van daaruit prima fietsen. Apart fietsenhok. prima. Iets achterhaald hotel, maar schoon. Het 3 gangen diner was perfect. Personeel vriendelijk. Ruime kamer. Prima douche.

We hadden gevraagd om een niet te zacht bed. Echter, ze waren zo zacht dat ik ze op de grond moest leggen om een beetje te kunnen slapen.

Tip! Schitterende fietspaden en mooie routes. Gezellige stad Nijmegen op ong. 5 km. De bloesem was nu schitterend.

7,4

Beoordeling door JHW Faasen uit Waalre ( Nederland), op 12 april 2017 (Stelletje)

Kamer 309 erg gehorig door bezoekers op dakterras (na 22.00 uur) en de douche van de buren.

7,6

Beoordeling door A Hoogakker uit STEIN, op 6 april 2017 (Gezin)

Dorpse omgeving. Vlak bij mooi natuurgebied.

Tip! Nijmegen is leuk fietsen ook.

7,6

Beoordeling door JAN Lubberts uit Assen, op 5 april 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving, rustig en goed personeel in het hotel.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen, je komt van alles tegen heuvels, afdalingen en zeer mooie dijken om over te fietsen. Door bossen en je kunt een rondje maken door middel van verschillende pontjes het water over te steken.

9,2

Beoordeling door J. Koeman Koeman uit Hilversum, op 3 april 2017 (Gezin)

Heerlijk een kamer waar ik niet ver hoefde te lopen. Heel veel dank.

Het diner was niet naar onze smaak, te weinig keus voor ons simpele mensen.

Tip! De Ooijpolder is een superpolder om te fietsen. Prachtige natuur deze tijd van het jaar.

8

Beoordeling door J.C. Verdonk uit Lelystad, op 2 april 2017 (Stelletje)

Vriendelijk ontvangst. We konden, ondanks vroege aankomst, de kamer al betrekken. Prima ontbijt, veel keus.

De kamer was wat sober ingericht. Ongemakkelijk zittende stoelen. De douche was erg minimaal. Klein straaltje bij een gebrekkig werkende kraan.

Tip! Heel mooie omgeving, ook heel geschikt voor bezoek aan Nijmegen of Duitse plaatsen zoals Kleve. Prima voor fiets en/of wandeltochten.

8,2

Beoordeling door L Boone uit Middelburg, op 31 maart 2017 (Individueel)

De ligging in de Ooypolder, Wandelroute door de polder.

Tijd voor renovatie. Bijv. beschadigde deuren in de kamer, beschadigde deurposten in de gangen, ontbreken van haken in de badkamer, sleetse zittingen stoelen in de ontbijtzaal. Zakelijke opstelling personeel.

Tip! Wandeling in de Ooypolder. Tweetal bewoonde ooievaarsnesten.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door B.H Hendriksen uit Spr.Capelle, op 24 maart 2017 (Stelletje)

Het was lekker dicht bij een grote stad.

In het dorp was weinig vertier.

Tip! Nijmegen is leuk en bij slecht weer was het met openbaar vervoer makkelijk te bereiken.

8,8

Beoordeling door H.N. Groeneveld uit Dordrecht, op 23 maart 2017 (Individueel)

Goede bedden, fijn dat er een molton op matras ligt soms ligt laken op matras in hotels dat is erg onprettig en zweterig, fijne kussens en extra kussen beschikbaar goed geregeld. Prettig dat het schoon is!

Tip! Fietsen dor de Ooij polder, prachtig gebied.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 maart 2017 (Groep)

Heerlijk rustige omgeving. Kamers beneden. Genoten van het diner.

Tip! Heerlijke wandeling gemaakt langs de Waal. Ooij is ook een erg mooi dorp.

6,8

Beoordeling door A.G. Lugtenberg uit Olst, op 17 maart 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving en zeer vriendelijk personeel. Hartstikke leuk, alleen waren de kamer en badkamer erg gedateerd.

Tip! We hebben de Zevenheuvelenweg gefietst met huur fietsen van het hotel.

8,4

Beoordeling door J Oude Booyink uit Deurningen, op 16 maart 2017 (Stelletje)

Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

De eerste ochtend waren er geen afgebakken broodjes en eieren, omdat de oven stuk was. De kamers waren gehorig, verder prima.

Tip! Zondag hebben we een wandeling van 20 km door de polder gemaakt, was erg mooi. Nijmegen dichtbij.

7,2

Beoordeling door J.A. Oudshoorn uit Voorschoten, op 16 maart 2017 (Stelletje)

Het bad.

Oven stuk bij ontbijt.

Tip! We zijn naar het Oorlogsmuseum in Overloon geweest. Heerlijk om in Ooij te wandelen of te fietsen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 maart 2017 (Stelletje)

Mooi buitengebied (Ooijpolder).

Hotel was erg warm, balkondeur steeds open gehad. Bedden redelijk.

7,2

Beoordeling door A. van Schalm uit Soesterberg, op 6 maart 2017 (Gezin)

Een leuke familie hotel en toch luxe ruime kamers. Ik kom zeker een keer terug.

9

Beoordeling door Anoniem, op 27 februari 2017 (Gezin)

We konden er al om 11 uur in, wat we erg waardeerden. Er is een gezellig restaurant.

Het weer werkte niet echt mee, we hadden graag wat meer gefietst!

Tip! Op de eerste dag hebben we heerlijk kunnen fietsen. We zijn naar Groesbeek geweest en hebben het Bevrijdingsmuseum bezocht.

8,4

Beoordeling door T.J. Schijf uit goor, op 23 februari 2017 (Gezin)

We waren in de koude tijd, dus hebben eigenlijk weinig gezien.We hebben een mooie omgeving gezien en moeten beslist in de zomer terug komen.

Tip! De omgeving was prachtig, vooral wanneer de zon zal schijnen. Wij hebben het nog niet goed kunnen meemaken, het was te koud. Nijmegen was een bijzonder mooie stad.

7,8

Beoordeling door A.H. van der Pijl uit Nieuwegein, op 19 februari 2017 (Stelletje)

Prima ontbijt.

Kale kamer met weinig fleur en veel te hoge toiletpot. Een stopcontact werkte niet en de TV heeft een klein beeld.

Tip! Weinig vertier in het dorp. Leuke trip naar Millingen en bezoek aan stad Nijmegen en Groesbeek was ook prima. Gehuurde fietsen waren o.k.

7,2

Beoordeling door J.J. Jager uit Uithuizen, op 16 februari 2017 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 februari 2017 (Gezin)

Keurig hotel, vriendelijk personeel en alles goed geregeld.

Dat onze kamer op de begane grond, grenzend aan de hal met een houten trap naar de hoger gelegen verdiepingen, dat gaf nogal wat lawaai zeker na 22.00 uur.

Tip! Mooie omgeving, zeker als je van uitzichten over rivieren en de stilte houdt.

8,2

Beoordeling door CEES de Jong uit bovensmilde, op 7 februari 2017 (Stelletje)

6,7

Beoordeling door F Roelofs uit Haastrecht, op 2 februari 2017 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 januari 2017 (Stelletje)

Zoals gezegd de locatie. Een goed ontbijt en een prima kamer.

Het diner, weinig keus en een beetje karig.

8,2