Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Oosterhout > Hotel Oosterhout > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel Oosterhout

Hotel Oosterhout  

Hotel Oosterhout

Hotel - Oosterhout

Hotel Oosterhout is gelegen, tussen de Biesbosch en Breda, in het centrum van Oosterhout. Oosterhout is een gezellige Brabantse stad met vele musea, terrasjes en een bruisend winkelhart. De Brabantse steden Breda en Tilburg liggen op korte afstand, evenals de Efteling en Safaripark Beekse Bergen. Vanuit dit sfeervolle hotel, kunnen mooie wandel- en fietstochten worden gemaakt. Een dag naar De... meer info
vanaf 42 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

220 beoordelingen 7.8

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Oosterhout Halfpension

2 nachten v.a. € 69,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Oosterhout

1 nacht v.a. € 42,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,- per boeking
Verblijfsbijdrage: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Oosterhout

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,- per boeking
Verblijfsbijdrage: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Oosterhout incl. diner

2 nachten v.a. € 99,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,- per boeking
Verblijfsbijdrage: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door MA Van Kester uit Poeldijk, op 13 augustus 2018 (Gezin)

Dat het fijn is de kamer, de mensen het eten maar vooral de vriendelijkheid van al het personeel.

Tip! Wij vinden de terrassen rond de kerk en het winkelgedeelte erg leuk en dan na al dat geslenter heerlijk te kunnen eten in het hotel.

8,4

Beoordeling door C.J. Van der C.j. Maarel uit RILLAND, op 13 november 2018 (Groep)

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 oktober 2018 (Stelletje)

Heerlijk rustig.

8

Beoordeling door E.J. E.J. Van Eeuwen uit Zwolle Ov, op 31 oktober 2018 (Stelletje)

Prima locatie, zo midden in het stadje. Het eten was lekker.

Tip! Jammer dat op maandag alle fietswinkels dicht waren, je kon nergens een fiets huren.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 oktober 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 november 2018 (Groep)

Prachtige locatie zo achter de kerk. Goede uitvalsweg voor fietstochten. Heerlijk ontbijt. Ook lekker gegeten in het restaurant, wat er heel gezellig uitziet.

Nou ze waren bezig met renoveren. Waar we trouwens geen last van hebben gehad.

Tip! Leuk fietstochtje naar Drimmelen, waar we hebben genoten van de Biesbosch. Het weer werkte ook mee. We zijn zelfs 2 keer geweest in Hotel Oosterhout.

8,8

Beoordeling door M. Gielen uit Helmond, op 20 oktober 2018 (Stelletje)

Ligging in het centrum.

8

Beoordeling door JM van der Aa uit uden, op 28 oktober 2018 (Stelletje)

Kort bij de Biesbosch. En het daarbij behorende entree.

Dat er juist in dat weekend een wielerronde was en daardoor centrum werd afgesloten. Ook het startpunt van de fietsroutes was moeilijk te vinden.

Tip! De fietsroute was in het centrum niet overal te vinden. Ook duurde het best even voordat we de stad uit waren.

7,8

Beoordeling door TAR Smale uit Hellendoorn, op 23 oktober 2018 (Gezin)

Gastvrij. Heel vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Er waren geen fietshuur mogelijkheden aanwezig.

Tip! De plaats Oosterhout en vooral het centrum. Veel natuur in de omgeving.

8,8

Beoordeling door K.W. Zwijgers uit Rijswijk, op 16 oktober 2018 (Stelletje)

Het hotel is een goed uitgangspunt om te wandelen.

Eigenlijk alleen het betaald parkeren.

Tip! We hebben 2 wandelingen gemaakt, namelijk wandelen door de heilige driehoek en de stadswandeling. Verder was een bezoek aan de Biesbosch inbegrepen en daar hebben we van genoten. Het dorpje bij de Biesbosch, Drimmelen, is ook een aanrader. Daar zijn nog gebouwen, kerkjes en woningen uit 1800 te bezichtigen. Erg genoten!

8

Beoordeling door K Sluijs uit Oudewater, op 15 november 2018 (Stelletje)

Lekker in het centrum. Goed geholpen bij balie, wij wilden iets omzetten. Super-aardig. Ontbijt, bar, restaurant, personeel.

In de badkamer hing een rioollucht. Dit hebben wij ook doorgegeven. Er valt nog wel wat op te knappen aan de kamers (badkamer deur o.a.).

Tip! Leuke winkels en gezellige kroeg-straat.

7,5

Beoordeling door J. Nijmmeijer uit Denekamp, op 6 november 2018 (Stelletje)

Personeel vriendelijk. Midden in centrum.

Onze verdieping stond vol met schildersspullen. Vloerbedekking vol verfvlekken, grote natte kringen en rommeltje op de vloer op de gang, dus dat was schrikken bij verlaten van de lift. Jammer dat daar geen melding van werd gemaakt bij het inchecken en wat de reden daarvan was.

7,2

Beoordeling door GHM van den Boogaard-de Jong uit OIRSCHOT, op 14 oktober 2018 (Groep)

Fijn centraal gelegen hotel, je kan lopend naar het centrum. De aanbieding gecombineerd met een rondvaart door de Biesbosch!

Geen oplaadpunt voor de e-bike in de garage.

Tip! Leuk plaatsje, veel gezellige terrasjes, mooie fietsomgeving. Een aanrader voor fietsers.

10

Beoordeling door P.N Van den Broek uit Deurne, op 4 oktober 2018 (Groep)

Gezellig, midden in het centrum gelegen. Oosterhout is een mooie plaats.

Tip! Mooie plaats, met een gezellig terras.

8,7

Beoordeling door J.F. Pot uit Zwolle, op 26 september 2018 (Stelletje)

De omgeving. Oosterhout zelf. Tocht door de Biesbosch.

Parkeren was een eind weg en erg duur. Parkeerplaats is voor de deur met max 2 uur. Dus moet je ver weg parkeren.

7,4

Beoordeling door R.H. Voigt uit Amsterdam, op 15 oktober 2018 (Stelletje)

Leuk plaatsje en een mooie omgeving.

Kamer was prima, echter de verlichting was nog niet af (elektra was gedeeltelijk aangesloten).

Tip! De rondvaart door de Biesbosch en daarna een bezoek aan het Biesbosch Museum.

8,6

Beoordeling door W Van Nieuwburg uit Schijndel, op 21 augustus 2018 (Stelletje)

Goed verzorgd en fijn personeel.

8

Beoordeling door T. Sandbergen - Vermeer uit Hellevoetsluis, op 25 oktober 2018 (Gezin)

Het hotel was prima. De kamers keurig en ruim net als de badkamer. Wij waren met 14 personen en er was voor ons apart gedekt aan één grote tafel. Super.

Het ontbijt was erg ongeorganiseerd. Vaak waren de broodmandjes leeg en werd alles te laat aangevuld.

Tip! Het hotel ligt midden in de stad, Een rondvaart door de Biesbosch was ook erg leuk en viel goed in de smaak van de gasten.

7,7

Beoordeling door H.G. van Vlerken uit Purmerend, op 23 oktober 2018 (Stelletje)

Lekker dicht bij het centrum (de markt) en best een mooie kamer.

Een matig diner in het hotel.

Tip! Heerlijke terrasjes op de markt, leuke stadswandeling (bij het VVV). We mochten ook een kijkje nemen bij het Vestzaktheater De Schelleboom. Het hoogtepunt was natuurlijk de rondvaart van 2 uur door de Biesbosch.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2018 (Stelletje)

Hotel midden in het centrum. Heel vriendelijk personeel.

Tip! Mooie plaats.

8,2

Beoordeling door J. Slootman uit Zoetermeer, op 17 augustus 2018 (Groep)

Prima ligging in het centrum.

Tip! Gezellig centrum, leuk museum, fijn uitstapje Biesbosch.

8,4

Beoordeling door PTM Krebbers uit Druten, op 21 augustus 2018 (Groep)

In het centrum gelegen, de terrassen op de Markt zijn erg gezellig.

Dat er weinig rekening wordt gehouden met de fietsen, vooral het opladen (4 stopcontacten erg weinig) en de berging.

Tip! Mooi fietsen in Brabant.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2018 (Stelletje)

Zo vlak bij het centrum, super gezellig.

Tip! Heerlijk fietsomgeving en met de boot vanaf Drimmelen gevaren.

7,2

Beoordeling door WAA Vereijken uit Luyksgestel, op 13 augustus 2018 (Groep)

Midden in het centrum en goedkoop.

Tip! We hadden een boottocht bij ons arrangement, die vonden we wat minder. In de Biesbosch is niet veel te zien.

9,2

Beoordeling door W.A Wen Hofman uit Nijmegen, op 21 augustus 2018 (Stelletje)

De locatie, midden in het centrum van de leuke plaats Oosterhout en de fietstochten in de omgeving.

Beginnend achterstallig onderhoud zoals: beschadigingen op badkamerdeur en licht aangeslagen kit voegen, slechte douchekop en bedlampjes ontbraken. Beperkte voorzieningen voor de fietsen.

Tip! Omgeving Oosterhout en Breda is zeer de moeite waard om te fietsen, diverse leuke dorpen en een afwisselend landschap.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 augustus 2018 (Individueel)

Midden in het centrum van Oosterhout gelegen.

Badkamer niet echt hygiënisch. De eerste avond hebben we lekker gegeten in restaurant Mix, dus de tweede avond weer, maar toen viel het tegen.

Tip! Oosterhout heeft een heel gezellig centrum, met veel terrasjes.

7,6

Beoordeling door J. Pol uit Stadskanaal, op 21 augustus 2018 (Stelletje)

Hotel midden in Oosterhout.

Het parkeren.

Tip! Gezellig plein bij de kerk op loopafstand van het hotel, fijne boottocht door de Biesbosch.

8,4

Beoordeling door J.K. de Graaf uit Kockengen, op 13 augustus 2018 (Gezin)

Omgeving, winkels, horeca, alles dichtbij.

Parkeren.

7,3

Beoordeling door J. Nijsse uit Ewijk, op 17 augustus 2018 (Stelletje)

Het fijne, vriendelijke personeel.

De voorraad van het ontbijt. Veel dingen waren op en er liep geen personeel rond. Tafels waren ook niet opgeruimd zodat we er konden gaan zitten. We waren toch ruim binnen de tijd om te ontbijten.

Tip! We vonden de rondvaart door de Biesbosch erg mooi. Verder jammer dat we niet buiten konden zitten bij het hotel.

7

Beoordeling door Anoniem, op 21 augustus 2018 (Groep)

Centraal gelegen.

Een hotel en bejaarden appartementen in een gebouw.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2018 (Stelletje)

Op fiets afstand van de biesbosch. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Toen we aankwamen bij het hotel vonden we het een beetje vreemd er uit zien. Maar binnen zag het er leuk en gezellig uit. Leuke bar voor een drankje met een hapje.

Terras was gesloten terwijl het lekker weer was.

Tip! Prachtige fietsroutes in de omgeving. Leuk met het pontje in de Biesbosch en dan heerlijk genieten van de natuur.

7,2

Beoordeling door GJ Gieskens uit Deurne, op 17 augustus 2018 (Stelletje)

Ligging in het dorp.

De akoestiek in de eetzaal. Ook vrij donker allemaal. Ontbijt de 1ste ochtend al het brood zeer droog. 2de ochtend wel oké.

Tip! Rondvaart in de Biesbosch is zeker de moeite waard.

7,8

Beoordeling door A Stieva uit Kudelstaart, op 12 oktober 2018 (Gezin)

De ligging is prima, in het centrum. Het hotel zelf was wat sfeerloos.

De badkamer, douchen in het bad is gevaarlijk. De kamer is toe aan vernieuwing, veel beschadigd en vieze voegen. Jammer dat het hotel geen goede fietsenstalling heeft.

7,8

Beoordeling door G.J. te Bogt uit EIBERGEN, op 9 augustus 2018 (Stelletje)

7

Beoordeling door W Thierry uit Leidschendam, op 17 augustus 2018 (Stelletje)

Oosterhout zelf.

Hele slechte badkamer. Niet schoon en de afvoeren deden het niet.

5,8

Beoordeling door M.A. Zwanenburg uit Wapenveld, op 13 augustus 2018 (Gezin)

Prima.

Tip! Veel te doen in de omgeving. Biesbosch.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2018 (Gezin)

Mooi restaurant, mooie bar, diner prima verzorgd. Goede bedden.

De kamer kan wel een opknap beurt hebben.

Tip! Het bezoeken waard glas museum Leerdam, Kasteel Loevestein, Dordrecht mooi, de Biesbosch

7

Beoordeling door FJA vander Burgt uit Berghem, op 10 augustus 2018 (Stelletje)

Goed en vriendelijk personeel.

Tip! De rondvaart door de Biesbosch. Mooie omgeving om te fietsen.

7,4

Beoordeling door B. Roenhorst uit Hengelo, op 10 augustus 2018 (Stelletje)

Leuk personeel. bereidheid voor vragen, werd goed behandeld.

Het douchen moest in het bad gebeuren dat is niet handig als je al oud bent. Wij konden geen fietsen huren daar en als je geen auto hebt best lastig.

Tip! Omgeving is mooi. Biesbosch is mooi. Maar een beetje ver van Oosterhout af.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 augustus 2018 (Stelletje)

Centrale ligging in Oosterhout centrum. Toch rustige ligging. Geschikt voor onze bezoeken aan familie. Boottocht Biesbosch was ook leuk.

Geen nabije parking. Geen nachtlampje om bij te lezen op kamer 38: er staken slechts draadjes uit het stopcontact zonder verdere aangesloten verlichting.

7,6

Beoordeling door J.T.M. Keijzer uit Weesp, op 10 augustus 2018 (Gezin)

7

Beoordeling door HTM Franssen uit horst, op 7 augustus 2018 (Gezin)

Goed.

8,3

Beoordeling door R Scholten uit Hoogeveen, op 10 augustus 2018 (Stelletje)

Centraal gelegen, fietsenstalling, uitrijkaart parkeren voor weinig, koffie- en theefaciliteiten op de kamer, vriendelijke medewerkers. Gewoon alles goed.

In de hittegolf van augustus 2018 misten we een koelkast op de kamer een beetje.

Tip! We hebben leuke fietstochten in de omgeving gemaakt, ook de boottocht door de Biesbosch was prima.

8,8

Beoordeling door E..D Alberts-Strijers uit Den Haag, op 5 augustus 2018 (Stelletje)

Fietsen in omgeving.

7,4

Beoordeling door J Jansen uit Vriezenveen, op 3 augustus 2018 (Gezin)

Mooie locatie.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2018 (Stelletje)

Prima hotel. Vriendelijk personeel. Het ontbijt was best voldoende alleen het brood was een minpuntje. Een lekker donker volkoren brood(je) erbij en ook dat was top.

Tip! Stad Oosterhout is erg gezellig, centrum om de hoek (kerk) van het hotel. Breda en de Biesbosch op fietsafstand. Super.

8,4

Beoordeling door M Priems uit Berlicum, op 2 augustus 2018 (Stelletje)

De ligging, een hele mooie stad en vriendelijk personeel.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2018 (Stelletje)

De ligging ten opzichte van het gezellige stadscentrum.

De kamer had geen verlichting in het slaapgedeelte, alleen een lamp in het gangetje, zodat je niet kon lezen op de kamer. Niets aan te doen volgens de receptie.

Tip! Ons arrangement was inclusief een tocht door de Biesbosch, wat wij een leuke combinatie vonden met twee hotelovernachtingen, mede gezien de voordelige arrangementsprijs.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 augustus 2018 (Stelletje)

Dat het midden in het centrum ligt.

Soort bejaardenhuis. De 2e etage was nog niet gerenoveerd. De badkamer was niet schoon, de toiletpot was smerig.

Tip! Dat het vlak bij het plein ligt is geweldig. Veel leuke terrassen met restaurants en ijssalon.

6,8

Beoordeling door GJM Hoge Bavel uit Oldenzaal, op 1 augustus 2018 (Groep)

7,6

Beoordeling door HG Baas uit Enschede, op 31 juli 2018 (Gezin)

Midden in het centrum.

Kamer was nog niet helemaal klaar. Het ontbrak aan stopcontacten en een koelkast is ook niet verkeerd.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 21 juli 2018 (Stelletje)

Alles!

Tip! Het hotel ligt erg leuk aan de voet van de kerk. Biesbosch ligt vlakbij en is met de fiets te bereiken voor een leuke boottocht. Kan natuurlijk ook met de auto.

8,6

Beoordeling door H.G. Aveskamp uit Losser, op 22 juli 2018 (Stelletje)

Prima.

7

Beoordeling door Anoniem, op 20 oktober 2017 (Stelletje)

Goed restaurant en vriendelijke behulpzaam personeel.

De kamer was minder dan verwacht en veel rommel van vebouwing.

Tip! Biesbosch en de stad Breda.

5,6

Beoordeling door HJO Lemckert uit 'S-GRAVENHAGE, op 9 oktober 2017 (Gezin)

Locatie, kamer, ontbijt en goede bediening diner.

Parkeren.

Tip! Biesbosch altijd doen.

7,7

Beoordeling door NHP Nico Blom uit Heerhugowaard, op 8 oktober 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 oktober 2017 (Gezin)

Mooie omgeving.

Badkamer, na het douchen hele natte vloer. Menu keuze was minder en lang wachten op een maaltijd. Een dag later bij een Grieks restaurant wel perfect gegeten.

Tip! Mooie fietstochten gemaakt.

6,7

Beoordeling door MARJO van Kersbergen uit Waddinxveen, op 23 maart 2018 (Stelletje)

Dat het hotel zo centraal ligt. Je loopt zo Oosterhout in.

Het dagmenu wat er bij zat, was erg weinig. Dit stelde niet zoveel voor. Als compensatie kregen we een bakje met friet erbij. Het is zo'n mooi hotel, dan verwacht je meer van het eten.

Tip! Centrum met overdekte winkels is erg leuk. Zeker een bezoekje brengen aan Brownies en downies. Wat een heerlijke appeltaart hebben ze daar. Wat ook zeker de moeite waard was is de kerk in Oudenbosch. Een half uurtje rijden. Dit is ongeveer dezelfde kerk als de Pieterskerk in Rome, alleen dan 16 keer kleiner. Echt een bezoek waard. Ga dan hierna lunchen bij Koffie en Meer, dit zit aan de overkant. Echt heerlijk wat je daar als lunch krijgt.

7,8

Beoordeling door GHM Heijneman uit Zevenaar, op 4 oktober 2017 (Gezin)

Goed.

Nacht (lawaai).

7,8

Beoordeling door JCRJ Ploum uit Landgraaf, op 26 februari 2018 (Stelletje)

Gelijk aan het winkelcentrum en toch rustig.

Het betaald parkeren.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2018 (Gezin)

Heerlijk dicht bij het centrum en busstation.

7,8

Beoordeling door P van Loenen uit Amsterdam, op 2 oktober 2017 (Groep)

Het hotel lag midden in een het leuke centrum.

Tip! Brabant museum oud Oosterhout. Is zeker de moeite van een bezoek waard.

8

Beoordeling door J Schotman uit Nijverdal, op 26 september 2017 (Stelletje)

Er zat een bootreis bij en dat was geweldig,ook vanwege het mooie weer. We waren een dag te vroeg, geen probleem en dus konden we blijven. Ook boottocht werd verzet zonder morren. Klasse!

Tip! De Biesbosch is een prachtig wandel- en fiets gebied. Wij zijn langs verschillende mooie dorpjes gefietst ,het veerboot bij Lage Zwaluwe Leemans prachtig, maar we waren laat, dus niet gedaan. Volgende keer, ook bezoekcentrum van Staatsbosbeheer was goed om te zien.

7,8

Beoordeling door M d' Hollosy uit Varik, op 27 september 2017 (Gezin)

Locatie en boottocht.

De renovatie van het hotel. Tv uit de oertijd.

Tip! Prima, centraal gelegen hotel.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 september 2017 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 september 2017 (Gezin)

De prima ligging in het centrum.

Tip! De boottocht door de Biesbosch.

7,8

Beoordeling door H.J. De Jong uit Moordrecht, op 17 september 2017 (Stelletje)

Locatie.

Inrichting van het hotel.

Tip! Vlakbij de Biesbosch.

6,8

Beoordeling door T Koelman uit Purmerend, op 16 september 2017 (Gezin)

Het complete arrangement dat goed verzorgingshuis en betaalbaar is.

Tip! We kwamen vnl. voor een bezoek aan de Biesbosch en om de omgeving te fietsen. Daarin zijn we niet teleurgesteld en de ligging van het hotel midden in het centrum is ook een plus punt. Wij hebben genoten, de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar.

8

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2017 (Stelletje)

In zij geheel en gezellige stad.

Niet passende kamer-sleutels.

Tip! Mooi gezellige stad en fietsomgeving, Biesbok boottocht wel mooi, maar een beetje saai en langdraderig, en ziet weinig.

8

Beoordeling door G Otter uit Zoetermeer, op 10 september 2017 (Stelletje)

Dichtbij in het gezellige centrum. Ontbijt prima, personeel professioneel en mooie omgeving.

Geluidsoverlast buitenlandse werknemers in het hotel, erg matig diner en hotel wordt nu gerenoveerd.

Tip! Kroegjes en restaurants op het plein.

7,6

Beoordeling door A.F. Riswick uit Voorschoten, op 10 september 2017 (Stelletje)

De ligging en locatie is prima. Centrum redelijk dichtbij. Het hotel is goed en ik zie dat ze volop bezig zijn met het restaureren van de kamers. Sommige zijn nog niet klaar. Onze kamer was al aardig gerestaureerd met nieuwe meubels, maar er moesten nog enkele dingen worden aangepast zoals buis tv, wat ook een platte moet worden. Restaurant en faciliteiten zijn prima. Aardig en servicegericht personeel binnen gehele hotel/restaurant

De kamerdeuren zitten veren op om de deuren te sluiten. Deze zijn niet goed afgesteld, de deuren klappen veel te hard dicht. Dit geeft geluidsoverlast.

Tip! Omgeving is prachtig. Wij hebben in de omgeving gebruik gemaakt van de rondvaarttocht over de Biesbosch. In het centrum van Oosterhout zitten ook goede restaurants en cafés.

9

Beoordeling door AA Op den Brouw uit St Maartensdijk, op 8 september 2017 (Gezin)

Sauna op de gang we kregen de sleutel en mochten voor een paar uur daar gebruik van maken, gratis. Je loopt naar buiten en zo het winkelcentrum en centrum in. Gemoedelijkheid.

Andere gasten die 's nachts luidruchtig waren.

Tip! Gewoon lekker winkelen terrasjes, Biesbosch.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 7 september 2017 (Stelletje)

Echt genoten!

8,2

Beoordeling door H Blok uit Wezep, op 7 september 2017 (Gezin)

Vriendelijke en behulpzaam personeel. Het was in onze ogen een eenvoudig hotel, maar de bedden en kamer was prima. Het ontbijt was eenvoudig, maar goed. Laatst waren via u nog bij v.d. Valk in Antwerpen. Hier was het ontbijt zeer overvloedig, wij gingen vergelijken met het ontbijt in Oosterhout, en moesten concluderen, hier is het ontbijt eenvoudig maar dit is toch eigenlijk goed zo.

Tip! Vaartocht Biesbosch was heel leuk, ook kan er goed gefietst worden in deze omgeving.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 september 2017 (Stelletje)

Midden in centrum.

2e dag ontbijt was slecht.

7,2

Beoordeling door PJF Aelberts uit Eindhoven, op 15 september 2017 (Gezin)

De auto in de parkeergarage en de prijs maar voor een nacht te betalen.

Tip! Midden in het centrum, mooi winkelcentrum, boottocht in Drimmelen wat bij de prijs was inbegrepen en leuke fietsroutes.

8

Beoordeling door I.M. Krabbe uit Hengelo, op 3 september 2017 (Groep)

Het hotel lag mooi in het centrum. De parkeerfaciliteit was prima geregeld door het hotel. Ook de mogelijkheid voor het parkeren van de fietsen was prima geregeld.

In het arrangement dat we geboekt hadden was een dagschotel in het restaurant inbegrepen. Wij vonden de kwaliteit daarvan slecht.

Tip! Prachtige boottocht gedaan door de Biesbosch. Mooie fietsroutes. Breda ligt op korte fietsafstand. Mooie stad.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 september 2017 (Stelletje)

Mooi gelegen hotel in het centrumn. Goed eten in het restaurant.

Tip! Leuk oud stadje. Mooie terrasjes. Goede eetgelegenheden. Vriendelijke bevolking.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 september 2017 (Stelletje)

Goede kamer, prima bedden!

Ouderwetse Televisie. Niet enthousiast over de dagschotel, met name de sla uit het metalen bakje.

Tip! Leuk om zo dichtbij de grote kerk te logeren. Genoten van de tocht door de Biesbosch, veel mensen aan boord en toch heel rustig!

7

Beoordeling door Anoniem, op 29 augustus 2017 (Stelletje)

Midden in het centrum.

Tip! Prachtige gezellige beetje bourgondische stad. Leuke terrasjes. Dichtbij de Biesbosch en leuke fietsroutes, fietsknopennetwerk.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 augustus 2017 (Groep)

De excursie naar de Biesbosch en de ligging van het hotel!

Alles was goed, alleen moesten wij te lang op het diner wachten (ca. 1uur).

7,6

Beoordeling door J M Janssen uit Uden, op 29 augustus 2017 (Stelletje)

Prettig en vriendelijk personeel, vers fruit compote bij ontbijt en echt lekker brood.

Bad in badkamer extreem lage wc pot.

Tip! Ligging hotel dicht bij mooi winkelcentrum, natuurlijk de boottocht vanuit Drimmelen.

7,8

Beoordeling door J. Rhenen uit Driebergen-Rijsenburg, op 29 augustus 2017 (Gezin)

Een goed en verzorgd hotel Alleen miste we een 2e stoel op de kamer. Verder niets dan lof.

Tip! Ontzettend mooie omgeving vooral de Bieschbos en de rondvaart.

9,2

Beoordeling door E Slaa uit Enschede, op 21 augustus 2017 (Gezin)

Nabijheid leuk stadscentrum, keuken, bar, foyer.

Gehorigheid, kapotte afvalemmer, handdouche in bad.

Tip! Natuurlijk de Biesbosch en rondvaart.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 augustus 2017 (Gezin)

Gemoedelijk, vriendelijk personeel en heerlijk gegeten.

Het douchen was minder leuk want de hele badkamer dreef gelijk deur sloot niet goed af.

Tip! Hebben een mooie tocht door de Biesbosch gemaakt was erg gezellig en mooi.

8

Beoordeling door EM. Wallraf uit OVERPELT, op 20 augustus 2017 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door G. Egbertzen uit Zutphen, op 17 augustus 2017 (Gezin)

We waren actief met bezoeken en fietsen en rondvaren.

Tip! De Biesbosch rondvaren.

7,2

Beoordeling door A. de Pooter uit Zaamslag, op 14 augustus 2017 (Stelletje)

Mooi hotel nog wel wat verder moderniseren o.a. badkamer. Prima verzorgd ontbijtbuffet. Diner ook goed. Veel opbergruimte wat kasten e.d. betreft.

Geen balkon en kamer aan de krappe kant.

Tip! Prima ligging op steenworp van grote marktplein. Biesbosch mooi uitstapje.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2017 (Groep)

De ligging midden in het centrum van Oosterhout.

Tip! Mooie omgeving Biesbosch gevaren, Drimmelen een mooi dorp.

7,2

Beoordeling door J.M. Heijnes uit DIEMEN, op 6 oktober 2017 (Stelletje)

De locatie en de boottocht.

De badkamer was op het eerste gezicht oud maar schoon maar de wc was echt heel vies onder de rand. Toen we daar wat van zeiden vond de jongeman dat gewoon een mededeling die hij door zou geven. Ook het diner was niet fijn. Oud opgebakken friet en een vette schnitzel.

Tip! Boottocht met verhaal van de kapitein was erg leuk.

5,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 augustus 2017 (Stelletje)

Wij zijn zeer tevreden over Hotel Oosterhout. We zijn vriendelijk ontvangen. Het ontbijt was lekker en zag er verzorgt uit. Voor herhaling vatbaar.

9,4

Beoordeling door ROBERT Segers uit arendonk, op 15 augustus 2017 (Groep)

Een leuke plaats om te fietsen maar we hadden een beetje pech met het weer!

8,2

Beoordeling door FG Mölder uit Erm, op 8 augustus 2017 (Gezin)

Leuk vonden we dat er meegedacht wordt. Aan de receptie aangegeven de kamer beneden te bedompt en niet fijn te vinden en er werd gezocht naar alternatieven die voor ons goed waren en dat was heel fijn. Ze zijn bij de receptie erg attent en dat was gewoon leuk om te zien.

Minder fijn was het eten 's avonds. We hadden een plate saté en mijn man lust dit niet, dus werd er een alternatief voorgesteld waarbij mijn man tegen meerprijs een biefstuk nam. De biefstuk bleek laf en niet gekruid te zijn en moest op smaak gemaakt worden met saus uit een flesje. Er was geen jus bij de biefstuk. We waren niet aan de barbecue en dit werd door ons niet op prijs gesteld. Dit ook aangegeven aan de bediening en deze zou het met de kok bepraten. Geen reactie terug gehad. Ook de aardappelpuree was niet lekker romig. We hebben dan ook gekozen de andere avond ergens anders te gaan eten. Dit was echt onvoldoende.

Tip! Fijn dat we vanuit het hotel meteen even de stad in konden en ook die viel ons mee. Er zijn genoeg bezienswaardigheden in de buurt en ook de vaart door de Biesbosch was leuk. We hebben altijd zelf een boot gehad en al was het anders, het was gewoon leuk om dit even weer te doen.

7,8

Beoordeling door A.L.P.V. den Reinders uit Den Haag, op 7 augustus 2017 (Groep)

Goede, centrale ligging. Mooie omgeving, leuke restaurants.

Ik had 1 maand van te voren fietsen besteld. Kreeg nog antwoord dat ze het fijn vonden dat ik dat zo bijtijds deed. Toen ik bij aankomst naar de fietsen vroeg, waren die er niet. Er was niets mee gedaan! De fietsenmaker was ook nog op vakantie, wel een ander gebeld. Fietsen moesten nog opgeladen worden, konden pas 3 uur later met een fiets weg die maar voor 40% was opgeladen. Onze tocht 3 uur later begonnen en eerder moeten afbreken en bij een kinderboerderij moeten opladen om Oosterhout te halen. Onze eerste dag was slecht begonnen. Kosten 50 euro voor het huren. Hotelmedewerkers zijn nergens meer op terug gekomen. Bij afrekening zei men dat ze het gehoord hadden! Heel slechte, onbetrouwbare service

Tip! Leuk om de Biesbosch tocht te varen, alleen gaat de bus maar 1x per uur naar Drimmelen.

7,4

Beoordeling door D Boorsma uit Schoorl, op 15 augustus 2017 (Gezin)

7,4

Beoordeling door F.A.M. Kaaij uit Koedijk, op 6 augustus 2017 (Stelletje)

Goede centrale ligging; zeer goede bedden!

Zeer lange wachttijd voor het diner. Ik heb niets tegen slow cooking, maar als het één uur duurt alvorens het bestelde hoofdgerecht verschijnt is bij mij het geduld op.

Tip! Leuk winkelen, dichtbij het hotel.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 13 augustus 2017 (Gezin)

Dicht bij het centrum.

Dat wij als ouderen moesten douchen in het bad dat vond ik voor ons gevaarlijk.

Tip! Rondvaart Biesbosch was goed, goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

7,3

Beoordeling door J Dekker uit Almelo, op 14 augustus 2017 (Stelletje)

Goede ligging t.a.v. het centrum en goed bed.

Warm eten was niet lekker patat was opgewarmd en was echt niet te eten is doorgegeven aan de keuken maar werd niets meegedaan. 1 maaltijd zat in het arrangement maar omdat ik vegetarisch wilde moest ik 10 euro bijbetalen dit is gek het vegetarische broodje hamburger die ik kreeg i.p.v. het vleesgerecht wat mijn echtgenoot kreeg want een vleesgerecht is duurder.

Tip! Leuke stad met terrassen en de Biesbosch in de buurt.

6,8

Beoordeling door W. J. Lammers uit Lochem, op 14 augustus 2017 (Gezin)

Dat het midden in het centrum ligt. Je kunt snel de plaats in wandelen.

Het hotel is wat oudbollig. De lift viel uit, was lastig voor onze zus / schoonzus omdat zij wat minder goed ter been is. De ruimtes liggen ook wat uit elkaar en er was beperkt plek om bij elkaar te zitten.

Tip! Lounge zou gezelliger kunnen zijn. Hapjes stonden op de bar en iedereen kon hieruit wat nemen niet zo smakelijk, serveer per tafel uit.

8,2

Beoordeling door C.C. van Sabben uit Terneuzen, op 8 augustus 2017 (Gezin)

Het voldeed aan onze verwachting.

Jammer dat er maar 1 stoel op de kamer stond verder alles prima in orde.

Tip! Biesbosch is een must. Het winkelcentrum van Oosterhout is prettig om te verblijven als het weer niet meewerkt.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 9 augustus 2017 (Stelletje)

Dicht bij het centrum en toch rustig. Mooie omgeving, de bootreis door de Biesbosch.

Douchen in het bad. Verder was het prima.

Tip! Leuk winkelcentrum. Aardige mensen. De Biesbosch mooie natuur leuke bootreis gehad. Leuke markt in Drimmelen leuke haven kan je lekker zitten.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 augustus 2017 (Stelletje)

Dat het hotel in het centrum ligt.

De kamer en badkamer karig ingericht.

6,8

Beoordeling door JNP Beers uit Heerhugowaard, op 12 augustus 2017 (Stelletje)

Gelegen midden het centrum van Oosterhout. Juist omdat het zo'n bruisend centrum betreft. Heel leuk!

Het betrof een aanbieding met een boottocht door de Biesbosch (prima) en een maaltijd op de eerste dag. Dit laatste was een afknapper: hache met patat. Geen groente erbij. Smaak was wel goed, maar het was een veel te summiere benadering van het woord "maaltijd".

8,2

Beoordeling door J van Horssen uit Asten, op 11 augustus 2017 (Individueel)

Tip! Prachtige omgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 13 augustus 2017 (Stelletje)

Alles.

Tip! Overal waar je nog nooit geweest bent is het leuk, omdat het nieuw is. Je moet natuurlijk wel een positieve instelling hebben.

10

Beoordeling door M van Maarseveen uit Vianen, op 1 augustus 2017 (Groep)

Stadstrip Oosterhout was geslaagd door de uitstekende locatie in hartje Oosterhout, achter de Basiliek, bij de markt met terrasjes en het aantrekkelijke Winkelcentrum, in de buurt van de Stadstuin, het klooster, enz. Roomservice was perfect schoon en fris. De boottocht door de Biesbosch was mede door het schitterende weer een topper, wat elke Nederlander gezien moet hebben, vanwege dit unieke werelderfgoed.

Informatie bij de VVV was op het moment dat wij er waren niet mogelijk, de baliemedewerkster was telefonisch in gesprek en kon ons niet te woord staan. Ze wees op de info "Proef ons veelzijdig Oosterhout". Wij hadden een vraag over bezoek kloostertuinen. Zonder info kwamen wij bij Klooster Sint Catharinadal erachter dat er alleen in juni open dagen zijn voor bezichtiging! Zet dit in de VVV info.

Tip! De omgeving van de Markt, met de fonteinen, waar jonge gezinnen en hun kroost zich vrolijk vermaakten was voor ons de favoriete plek. Dat is voor gepensioneerden uit het onderwijs "de kers op de taart'"! En wat ons zo was opgevallen; in Oosterhout zijn ze zo oprecht vriendelijk en kijken ze in je ogen! (behalve bij de VVV.)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2017 (Stelletje)

Oud maar wel schoon. Een prachtig bed. Echt heel goed voor iemand met rugklachten.

Het parkeren dat je niet voor het hotel kan staan en daardoor extra kosten had.

Tip! Heerlijk dicht in de stad lekker even winkelen op loopafstand. Prettig om op de fiets in de omgeving te verkennen. Brabant is sowieso erg leuk.

8,2

Beoordeling door F van der Wal uit Oldenzaal, op 24 juli 2017 (Gezin)

De locatie lekker centraal.

De kamer was klein en koel te krijgen. Jammer dat er geen koffieapparaat en koelkast waren.

Tip! Leuke stad met mooie oude gebouwen.

7,6

Beoordeling door L.K. van Vliet uit Rockanje, op 23 juli 2017 (Stelletje)

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2017 (Gezin)

7,5

Beoordeling door M. Zwan uit Vlaardingen, op 19 juli 2017 (Gezin)

Altijd gezellig zo bij het centrum, de markt, die mooie kerk en veel natuur in de rondte.

Het was heel benauwd om te slapen met raam open steeds muggen niet echt fijn geslapen ondanks dat de bedden uitstekend zijn.

Tip! De kerk vanbinnen moet je zien.het winkelcentrum geweldig. De Biesbosch een aanrader. De markt met al zijn terrassen heel gezellig. Op 50 auto minuten van Vlaardingen zit je in een heel andere sfeer veel gemoedelijker.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 juli 2017 (Stelletje)

Ligging vlakbij het stadscentrum met leuke terrasjes.

De balen wasgoed in de gang. De rommel op de trappenhuizen. De harde klap waarmee de kamerdeur dichtging. Erg gehorig. De kamer was deels opgeknapt, maar sommige dingen waren erg oud en dringend aan vervanging toe.

6,2

Beoordeling door A.E.G.M. Jansen uit Amsterdam, op 15 juli 2017 (Groep)

Heerlijke bedden, verleidelijk uitgebreid ontbijt. Avondeten niet bijzonder. Frites slecht gebakken.

Tip! De Basiliek erg mooi. Boottocht en natuur prachtig, museum van Biesbosch in Werkendam ook geweldig.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 juli 2017 (Gezin)

Tip! Mooie omgeving, gezellige stad.

6,8

Beoordeling door A van den Barselaar uit Wassenaar, op 7 juli 2017 (Stelletje)

Dat het hotel midden in de stad stond.

Dat ze aan het verbouwen waren. En een televisie uit het jaar nul.

Tip! Schitterend om te fietsen.

7,8

Beoordeling door WFM Jenster-Veldhuizen uit Nijkerk, op 20 augustus 2017 (Groep)

De boottocht door de Biesbosch en vlak bij de binnenstad.

De kamer: Ons hele verblijf bleef de kraan lopen, daardoor slechte nachtrust! De badkamer rook naar schimmels. Die zaten er overal tussen de strippen en de deur! De plate de joure waren spareribs. Ik denk dat 60 % van de gasten dat niet eet! Alternatief: 10€ pp meer betalen. We hebben al heel veel arrangementen uit de krant gedaan, maar dit hadden we nog niet mee gemaakt.

Tip! De omgeving was een goede keus van ons, maar voor hotel Oosterhout kunnen wij geen positieve reclame maken. Helaas!

6,2

Beoordeling door WILLY Van Elst uit Herentals, op 21 juli 2017 (Stelletje)

Mooie streek om te verkennen met de fiets. Ook de fietsstalling in een afgesloten garagebox was voor ons een geruststelling! Mooi stadje met leuke terrasjes en restaurants! Wij hadden een leuke, ruime en verzorgde kamer: prijs/kwaliteit een topper!

Veel nachtlawaai van hangjongeren!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 juli 2017 (Groep)

Goede ligging midden in Centrum van Oosterhout. Parkeergarage dichtbij, 1 maaltijd inclusief was en inclusief de boottocht.

Tip! VVV stadswandeling was leuk.

9

Beoordeling door E Gouma uit Deventer, op 8 juli 2017 (Groep)

Hotel ligt midden in de stad. Dichtbij restaurantjes, winkels en de markt. Mooie omgeving om te fietsen. Vriendelijk personeel. Fietsen gehuurd via het hotel.

Hotel wordt momenteel verbouwd en nogal veel rommel achter gelaten door de bouwvakkers. Overal in de gang stonden matrassen, gereedschap enz. Kamer was oud maar wel schoon. Her en der bladerde het stucwerk van de muur af.

Tip! Wij hebben gefietst in de omgeving en dat was erg mooi. Ook zijn wij met de rondvaartboot over de Biesbosch gevaren, wat ook mooi was. Zat bij ons arrangement in.

7,6

Beoordeling door PCM van Dijk uit Monster, op 2 augustus 2017 (Stelletje)

Hotel midden in het centrum.

Dat je 's avonds aan tafel van half 8 tot 9 uur moet wachten op de dagschotel, zeker voor iemand met een pijnlijke knie.

Tip! Mooie rondvaart door de Biesbosch en film in het info-centrum te Drimmelen. Ook aan te raden is het Brabants-museum in Oud-Oosterhout.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 juli 2017 (Stelletje)

Centraal gelegen in het dorp. Prima bedden en de kamer was schoon.

Het diner is slecht.

Tip! Prachtige fietstochten en een boottocht door de Biesbosch.

8,8

Beoordeling door H Groenendal uit Amstelveen, op 10 juli 2017 (Stelletje)

Het marktplein en het grote winkelcentrum, de bezienswaardigheden en het verblijf, het ontbijt en diner in het hotel.

Het parkeren van de auto was nogal duur.

Tip! De trip en de boottocht in de Biesbosch was een beetje te lang, 2uur, 1 uur is lang genoeg, maar de verzorging aan boord was prima.

7,6

Beoordeling door W Zwanenburg uit Katwijk, op 5 augustus 2017 (Gezin)

De locatie in het centrum.

De fietsplattegrond, daar klopte niet veel van. Route Drimmelen was niet te doen. Ook geen menukaart in het restaurant aanwezig met prijslijst.

Tip! De rondvaart door de Biesbosch is een aanrader.

7,8

Beoordeling door T. van Leuveren uit Baarn, op 10 juli 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2017 (Stelletje)

7

Beoordeling door JJN KAARSEMAKER uit WERVERSHOOF, op 7 juli 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door A de Jong uit ENKHUIZEN, op 29 juni 2017 (Stelletje)

Wij vonden het personeel erg vriendelijk en behulpzaam!

Het hotel is echt aan vernieuwen toe, ze zijn er mee bezig maar doe het dan zonder gasten.

Tip! De omgeving is heerlijk, we hebben erg genoten van de boottocht door de Biesbosch, en heerlijk geshopt en een mooie route gefietst.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 juli 2017 (Stelletje)

Dat het inclusief een boottocht Biesbosch is.

7,8

Beoordeling door M.C.F. van der Werf uit Duivendrecht, op 2 juli 2017 (Stelletje)

Leuke plek voor een korte trip. Oosterhout en omgeving is een bezoek waard.

Helaas, zoals vaker met dit soort aanbiedingen, het bij de prijs inbegrepen diner is echt niet van goede kwaliteit.

Tip! De Biesbosch is een bezoek waard. En ook de winkels in het centrum van Oosterhout zijn een bezoekwaard.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 juli 2017 (Groep)

Het hotel ligt midden in het centrum, dus ook ' s avonds loop je zo het centrum in. Het aanzicht van het hotel doet je wel even laten schrikken, je denkt zo het verzorgingstehuis in te lopen ( zit er ook bij). Dus misschien de entree wat meer opleuken, vandaar waarschijnlijk dat je deze op de site ook niet ziet. De kamers waren overig netjes en schoon! Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Tijdens het eten hadden we een hoofdgerecht bij het arrangement in zitten. We kregen niet een hoofdgerecht, maar een dagschotel. Hier moesten we de patat apart bij betalen, terwijl dit er bij het hoofdgerecht wel bij zit. Het hoofdgerecht was spareribs, dit vond twee mensen van onze groep niet lekker, er werd toen direct wat anders geregeld. Het eten was verder erg lekker en zag er goed verzorgd uit.

Op de kamer misten we een spiegel (alleen in de badkamer) en een waterkoker op de kamer zou ook prettig zijn.

7,4

Beoordeling door H van Slingerland uit Roosendaal, op 3 juli 2017 (Individueel)

Dat het dicht bij het centrum lag.

Dat het niet bekend was dat het gerenoveerd werd dus ongezellig, jammer dat we dat niet wisten. En veel lawaai in de vroege uurtjes door bevoorrading van de winkels etc. dat voor het hotel plaatsvond. Dus de achterkant van de bedrijven.

Tip! De rondvaart door de Biesbos is een aanbeveling.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 juli 2017 (Stelletje)

Zeer rustige buurt in het centrum.

Tip! Leuk winkelcentrum.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 25 juni 2017 (Stelletje)

Het verblijf was goed verzorgd.

De douche in het bad, gevaarlijk voor ouderen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2017 (Stelletje)

De omgeving, mooi om te fietsen. Alleen weinig echte fietspaden.

De badkamer, liever een douche.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen, De Biesbosch met de boot was heel leuk.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 juni 2017 (Stelletje)

Omgeving, gezellig stadje, rust, volledig en lekker ontbijt.

Kamers zijn iets verouderd, maar daar wordt aan gewerkt, wel iets te veel last van omgevingslawaai, slaande deur, geschuif stoelen.

Tip! Lekker gegeten in MIX, als ook in het restaurant de lekkernij.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 juni 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 juni 2017 (Stelletje)

Midden in de stad, prima ontbijt. Leuke rondvaart door de Biesbosch. Maar vooral erg vriendelijk en betrokken personeel.

De stalling van de fietsen in rommelige garages.

Tip! Oosterhout is een leuke plaats en fietsen in de Biesbosch is ook erg leuk. Op korte afstand van Breda.

8,5

Beoordeling door C.E.M. van Dam-Kooijman uit Alkmaar, op 14 juni 2017 (Gezin)

Mooi centraal gelegen hotel. Schone kamer. Vriendelijk personeel, goed ontbijt. 's Avonds lekker gegeten.

Tip! Oosterhout is een mooie plaats met gezellige terrassen, leuke straatjes met eethuizen en cafés, en een groot winkelgebied. Centraal een prachtige kerk met een groot plein. Buitenkant ziet er uit als bejaardenwoningen. (maar binnen heb je daar geen last van).

7,8

Beoordeling door GF Savelberg uit Wijk bij Duurstede, op 9 juni 2017 (Stelletje)

Gezellige bar en restaurant, loopafstand gezellige markt met leuke terrasjes, rondvaart Biesbosch. Hebben 3 heerlijke dagen gehad!

Tip! Veel van Biesbosch gehoord maar nog nooit geweest; 2 uur Rondvaart was geweldig, mede door informatie gedurende de tocht.

8,8

Beoordeling door C P M Verheij uit Wateringen, op 5 juni 2017 (Gezin)

Direct in het centrum en dicht bij de Biesbosch. Jammer dat de balkonnetjes een beetje klein zijn. Verder prima!

Tip! Leuke rondvaart door de Biesbosch. Lekker gefietst in de omgeving.

7,6

Beoordeling door J.H Van Leeuwen-van Esch uit Rotterdam, op 26 juli 2017 (Stelletje)

Prima bedden en vriendelijk personeel.

Zeer saai hotel, aan de oubollige kant. Lampjes met de sticker van Ikea er nog op.

6,4

Beoordeling door R Rieter uit Nijmegen, op 29 mei 2017 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door D. Lammers uit Aalten, op 21 mei 2017 (Stelletje)

Midden in Oosterhout, gezellig centrum.

Tip! Beekse bergen, centrum Oosterhout, Biesbosch.

8

Beoordeling door BJW Brinks uit Neede, op 21 mei 2017 (Gezin)

De ligging van het hotel: hartje Oosterhout.

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2017 (Gezin)

7,6

Beoordeling door M. van de Velde uit Goudswaard, op 18 mei 2017 (Groep)

Alles. Eten was goed, ambiance en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Afstand naar het centrum perfect. Je loopt de deur uit en je bent in het hartje van Oosterhout. Een leuke stad met winkels, bars en restaurants alles op loopafstand. En we hebben het ontzettend getroffen met het weer. Een absolute aanrader zeker de combi met het uitstapje naar de Biesbosch.

Tip! Leuk stadscentrum met zijn winkels en restaurants. Mooie groene omgeving. Boottocht Biesbosch was het hoogtepunt. Dat is echt de moeite waard, wat een mooie natuur. Verder nog in Drimmelen geweest met zijn pittoreske straatje en in Geertruidenberg ,typisch oud stadje, jammer dat het begon te regenen toen we wat zaten te eten dus moesten dit binnen voortzetten, maar het restaurant zag er ook weer heel leuk uit. Kortom het was een geslaagd weekend!

9,2

Beoordeling door N.P.J. Karsten uit Waddinxveen, op 17 april 2017 (Stelletje)

Het vriendelijke personeel aan de balie en zeer zeker ook in de bediening! Aan het eind van de middag even iets drinken in het restaurant met hapjes! Lekkere biertjes en wijnen! Wanneer de verbouwing achter de rug is, komen we nog een keer terug!

Tip! Het winkelcentrum in de buurt vonden we best leuk! Ook andere terrasjes en restaurants op loop afstand. Maakten een mooie fietstocht waarvan wij dachten een knooppuntentocht te doen. Helaas waren de nummers gewijzigd en moesten wij zelf zien weer in het hotel te komen. Het werd een puzzeltocht!

8,4

Beoordeling door MA Van Kester uit Poeldijk, op 22 februari 2017 (Gezin)

We hebben genoten van onze kamer, het lekkere eten en alleen maar aardige mensen meegemaakt. Het was uitstekend!

Tip! Wij hebben vooral genoten van alle winkels in Oosterhout.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 december 2016 (Stelletje)

Het is een gezellig hotel, midden in de plaats, goed berijkbaar.

Tip! Gezellige winkel straat, met verschillende soorten winkels, restaurants en cafés. Met de bus naar Breda is ook een optie, een leuke stad met Verschillende museums. Wij hebben ons uitstekend vermaakt.

8,2

Beoordeling door JJ Weggemans uit LELYSTAD, op 2 december 2016 (Gezin)

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 oktober 2016 (Stelletje)

Hotel midden in het centrum maar toch rustig gelegen.

Tip! Tapas eten bij Magic and Bites. Op je gemak rondstruinen in het centrum met alle winkels die je maar wilt. Genieten van een kop koffie of een goed glas op een van de vele terrasjes.

7,4

Beoordeling door JM JM van Beurden uit Utrecht, op 15 oktober 2016 (Gezin)

6,8

Beoordeling door E. van Veen uit Alkmaar, op 15 oktober 2016 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2016 (Gezin)

Compleet.

8

Beoordeling door VAM Ligtvoet uit Woerden, op 27 september 2016 (Stelletje)

Mooi aanbod op een mooie lokatie en geef daarom een goed cijfer.

Tip! Mogelijkheden om te fietsen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 28 september 2016 (Gezin)

Dat het een verblijf plaats is die we niet verwacht hadden. Het hotel was goed, het dorp was boven onze verwachting, zo leuk en gezellig!

Tip! Het plaatsje Oosterhout is bijzonder en boven verwachting en alle plaatsen er omheen zoals Antwerpen en Den Bosch en ook Breda zijn makkelijk met de auto te bereiken.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 september 2016 (Gezin)

Mooie omgeving, goed georganiseerde medewerkers, gezellig in omgang. Mooie fietsroutes in omgeving, veel te doen.

8,2

Beoordeling door A Dobbelsteen uit Heeswijk, op 3 september 2016 (Stelletje)

Hotel staat in een levendig centrum.

7

Beoordeling door Anoniem, op 26 september 2016 (Gezin)

Het was gewoon en goed.

Tip! Gelegen in het centrum, erg leuk voor 's avonds weg.

8,2

Beoordeling door A van Bergen uit Roden, op 22 september 2016 (Groep)

Super gemoedelijk!

9,5

Beoordeling door Y.M.H. van Dam uit Leersum, op 17 september 2016 (Stelletje)

In het centrum.

Tip! Hotel ligt in het centrum dus dat is lekker om een terrasje te pakken.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 september 2016 (Stelletje)

Lekker dicht in het plaatsje zelf.

7,2

Beoordeling door A.A. Quartel uit Puttershoek, op 28 augustus 2016 (Stelletje)

Goed. Schoon, eenvoudig hotel. Ontbijt met alles erop en eraan. Dicht bij het centrum. Mogelijkheid om de fiets in een berging te zetten.

Tip! De VVV is om de hoek van het hotel, daar is alle informatie te krijgen. Prachtige fietsomgeving.

8,4

Beoordeling door JH Megens uit M. a/d Rijn, op 22 augustus 2016 (Stelletje)

Goede verzorging, we waren veel te vroeg, meestal gaan we dan de omgeving verkennen, maar konden al om 11:30u op de kamer.

Tip! Mooi fietsen, centrum meer dan genoeg winkels, leuke terrasjes en de mooie Basiliek zeker de moeite waard.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 juni 2017 (Stelletje)

Mooie locatie, rustig, vriendelijk personeel.

Perikelen rond het parkeren.

Tip! Prima uitgangspunt voor bezoek aan de Biesbosch en Dordecht. Er waren meer mogelijkheden, wij hebben voor deze twee gekozen (mede i.v.m. "driedaagse")

8,2

Beoordeling door R j Tromp uit krommenie, op 12 juni 2017 (Stelletje)

Het was gezellig.

Ze hebben van te voren niet verteld dat het hotel gerenoveerd werd tijdens ons verblijf.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 augustus 2016 (Stelletje)

Het hotel ligt midden in het centrum van Oosterhout. Kamer was prima. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.

Verblijf was inclusief diner. Eten was prima, bediening vriendelijk, maar het duurde erg lang voordat we iets te eten kregen. De 1e dag pas na 1 uur wachten. Nadat we er een opmerking over gemaakt hadden was dit de volgende dag stukken beter!

Tip! Voor de fietsliefhebbers een zeer mooie omgeving om te fietsen!

8

Beoordeling door GA Bosman uit Coevorden, op 18 augustus 2016 (Stelletje)

Heel vriendelijk en hulpvaardig personeel. Kamers iets gedateerd, vooral de tv, maar wel schoon. Lekker dicht in de buurt van het centrum. Goed en uitgebreid ontbijt. alles bij elkaar was het een prima verblijf.

Tip! Hele leuke fietsroutes in de omgeving van Oosterhout.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2017 (Groep)

Prima verblijf. Rustig. Op loopafstand van het centrum. En ontzettend genoten van het mooie weer, maar dat krijg je.

Jammer dat we niet ergens buiten konden zitten. Behalve op het terras van de brasserie. Verplichte consumptie. Vergeten aan te geven dat we fietsen hadden willen huren. Dit was jammer, omdat er op maandag geen mogelijkheden zijn om ergens iets te huren. Uiteindelijk op een recreatiepark gelukt.

Tip! Gezellig centrum, gebruik gemaakt van terrasjes op de markt. Koopzondag. Veel leuke winkels. Fietsen gehuurd op een recreatiepark Dan natuurlijk de rondvaart op de Biesbosch. Zeker een aanrader.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2016 (Groep)

Ik heb met mijn familie een heel gezellig weekend gehad. Toen het personeel doorhad dat ik mijn verjaardag vierde werd er snel voor slingers en versierde stoel gezorgd. Hierbij zeer zeker een pluim aan het personeel, zeer vriendelijk en gastvrij.

Sommige bedden waren niet zo goed, maar ik hoorde van een renovatie voor de kamers. Dat is prima.

Tip! Gezellige uitgaansgelegenheden, bij de kerk. En in het winkelcentrum mooie Zandsculpturenfestijn.

7,2

Beoordeling door JC Handl uit amsterdam, op 24 augustus 2016 (Stelletje)

De sfeer van het hotel en bijzonder goede keuken, leuke inrichting van het restaurant.

De kerkklok die van slag was 's morgens, maar kon er wel om lachen.

Tip! De plaats Oosterhout is gezellig met een fantastisch winkelcentrum, mooie kerk en een leuk plein met fontein. Jammer dat het regende, maar toch fijn gehad.

9,4

Beoordeling door KEES De brabander uit monster, op 10 augustus 2016 (Groep)

8,2

Beoordeling door J van Maare uit Amersfoort, op 7 augustus 2016 (Gezin)

Locatie envriendelijkheid.

Tip! Markt leuke plek, concert geweldig (zomerorkest). Voor de 'buitengewesten' moet je met de auto zijn.

9,4

Beoordeling door GLM Eestermans uit Spijkenisse, op 19 oktober 2016 (Gezin)

Prijs en de kwaliteit. Omgeving en dichtbij winkelstad Breda.

Frituurlucht in de hal/receptie.

Tip! Hotel heeft overheerlijke spareribs. In Oosterhout is restaurant de Verbeelding een aanrader,

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 juli 2016 (Stelletje)

Dat het erg gezellig was in Oosterhout, goed hotel en een zeer goed ontbijt.

Alles was goed alleen een tip, gewoon toilet papier op de wc.

Tip! Was te warm om wat te doen dus hebben we ons vermaakt op het Waterlooplein

9,4

Beoordeling door J van Es-Visser uit De Rijp, op 28 mei 2017 (Stelletje)

Goed verzorgd.

Geen stopcontacten lastig met de mobiel.

Tip! Prachtige plek, dicht bij de winkel. Mooi plein met fijne terrassen. Bij het diner erg leuk personeel.

8,5

Beoordeling door A.G. van der Meij uit ALKMAAR, op 18 mei 2017 (Groep)

Hotel heel centraal gelegen midden in de binnenstadk

Het zeer snel bonnen schrijven van de Handhavers. Wij waren al fietsend de weg kwijt en reden per ongeluk op een wandelgebied (is trouwens het hele centrum) en binnen 50m hadden we een bekeuring ad €67,00 p.p. te pakken. De receptie van het hotel klaagde daar ook over. Voor het hotel is een parkeerplaats en vele gasten hebben voordat ze goed en wel konden inchecken al een bekeuring te pakken. Je krijgt bijna geen kans om de informatie te krijgen waar je als hotelgast kunt parkeren in een parkeergarage. Wij Vinden het jammer voor het hotel maar wij raden al onze vrienden sterk af om in Oosterhout te verblijven.

Tip! Als ik weer richting Biesbosch ga, en dat wil ik zeker doen, dan wil ik naar Geertruideberg. Nergens betaald parkeren overal kun je komen en de horeca en VVV zeer toeristenvriendelijk. Heb genoten van de boottrip.

7,2

Beoordeling door A Schoemaker uit Lieren, op 26 mei 2017 (Stelletje)

Helemaal top. Vriendelijk personeel. Top locatie.

Geen warm waterkoker om thee of koffie te maken, moet u zien als tip!

Tip! Brabant top, we kenden het niet erg goed, maar het was geweldig. Oké, alles zat mee, weer, uitjes, fietstochtjes, bootrondreis.

8

Beoordeling door K Van der Wal uit Kuinre, op 23 augustus 2016 (Stelletje)

Lekker ontspannen, in het centrum was erg fijn.

Wij hadden halfpension en de keus bij het diner was erg matig, 3 avonden hetzelfde gegeten personeel heeft laatste avond diner zelf aangepast.

Tip! Den Bosch is een aanrader en fietsen op de Drunense heide super!

6,6

Beoordeling door A Meijer uit Schiedam, op 8 augustus 2016 (Stelletje)

De plaats Oosterhout en omgeving.

Parkeergeld. Prijs- kwaliteitsverhouding voor een glas wijn niet correct .i.p.v. 1 glas wijn had ik beter 1 fles kunnen kopen en daar 2 dagen mee doen. De hoeveelheid in een glas en dat voor € 4,95 is niet correct.

Tip! Wij hebben per fiets de plaats Drimmelen bezocht en de andere dag met de auto daar naar toe en vervolgens bij het Informatiedentrum een wandelroute van 12 km gehaald en gelopen.

7,8

Beoordeling door B.F. Eekma uit Ulft, op 7 juni 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel.

Men was bezig met renovatie en dat geeft toch een onverzorgde indruk.

Tip! Mooie rondvaart door de Biesbosch.

6,8

Beoordeling door S.J. Goverse uit Zierikzee, op 22 mei 2017 (Stelletje)

De kwaliteit van de bedden was zeer goed.

De parkeervakken zijn erg klein.

Tip! Op het plein bij de kerk erg gezellig.

6,8

Beoordeling door J. van der Sluis uit Harderwijk, op 22 mei 2017 (Stelletje)

Vriendelijkheid en attent tijdens ontbijt en diner.

Vloerbedekking kamer.

Tip! De boottocht over Biesbosch.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2017 (Groep)

Een mooi centrum, een boottocht op de Biesbosch, personeel heel vriendelijk!

Ze zijn een verdieping aan het vernieuwen, maar we hebben er geen last van gehad.

Tip! Biesbosch erg groot, volgende keer met een kleinere boot en een wandeling.

8,8

Beoordeling door FRED Grove uit Alphen aan den Rijn, op 27 juli 2016 (Stelletje)

Wij hadden prachtig weer dus genieten op een terras op de markt nabij het hotel. Ook de verbouwing is geslaagd.

Jammer dat voor het parkeren betaald moet worden, maar het niet anders.

Tip! Oosterhout is een mooie stad. De omgeving is prachtig om te fietsen. Drie dagen geweest en drie fietstochten gemaakt. Maar ja, het weer werkte wel mee.

8,4

Beoordeling door M.H. Grove jonker uit Alphen aan den Rijn, op 27 juli 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Geweldige locatie op het plein.

Tip! Mooie fietstochten.

8,4

Beoordeling door JM Perez Torrens uit Harderwijk, op 18 juli 2016 (Stelletje)

De locatie.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 juli 2016 (Stelletje)

Kamers wat klein, heel klein straaltje uit de kraan van de wasbak.

Tip! Oosterhout een leuke stad. Breda dichtbij en ook heel gezellig.

7,6

Beoordeling door GTM van Eck uit Eemnes, op 28 september 2016 (Stelletje)

Leuk hotel op heel goede ligging met goedkoop en prima parkeren en met een goed ontbijt en leuke bar.

De bedden en dus het slapen vonden we minder dan we gewend zijn.

Tip! Doel was fietsen in de omgeving en dat is prima gelukt. De stad Oosterhout verbaasde ons positief met het hele grote en aardige winkel aanbod. Dat wisten we niet vooraf. Oosterhout zou dat meer moeten promoten. Verder hebben we zeer goed vegetarisch gegeten bij een zeer goed restaurant.

7,4

Beoordeling door P de Wit uit Montfoort, op 13 juli 2016 (Stelletje)

Mooie fietstochten, mooie locatie, dicht bij centrum,mooi terras, personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Erg genoten. Alleen badkamer moeilijk om te douchen, maar daar gaan ze wat aan doen. Ontbijt en dagschotel goed.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 mei 2017 (Stelletje)

In het centrum.

2-persoonskamer, maar er was maar één stoel, wel een poef daar kun je niet lekker op zitten.

Tip! Met de boot naar de Biesbosch geweest de Baseliek ligt om de hoek.

7,7

Beoordeling door MCA Luiken uit wessem, op 15 oktober 2016 (Stelletje)

Vriendelijk. kleinschalig. gezellig.

Renovatie hard nodig.

7

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2017 (Stelletje)

Oude inrichting.

5,6

Beoordeling door B.E. Zweverink uit Alphen a/d Rijn, op 10 juli 2016 (Gezin)

Mooie plek in het centrum.

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 juni 2016 (Groep)

Midden in de stad, gratis tapas.

Fiets beetje duur.

Tip! Leuke plaatsjes o.a. Geertruidenberg.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 31 augustus 2016 (Stelletje)

De plaats midden in het centrum

De wat gebrekkige kamer, een stuk muur dat los zat, randen rondom het bad met zwarte schimmel.

Tip! De Biesbosh was geweldig

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 november 2016 (Stelletje)

Ligging, vlak bij het centrum. Heel leuk dorp en met de bus zit je zo in Breda. Vriendelijk personeel.

Bed was een beetje zacht en jammer dat er geen koffie/thee faciliteiten op de kamer waren.

Tip! Bij de bowling in Oosterhout kun je heel goed eten met allerlei kleine gerechten van wild tot pindakaasijs. Onbeperkt en de omgeving was ook zeer gezellig. Bij de café de Beurs kon je een kleine bierproeverij doen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 november 2016 (Groep)

De vriendelijkheid van het personeel.

Slechte matrassen, hele dunne slechte kussens, sombere en donkere kleuren van het meubilair. We hadden een aanbieding maar dat wil toch niet zeggen dat je geen kwaliteit van kamer mag verwachten. We hadden diners in het assortiment die alleen op de soep en het sausje bij het vlees na beide dagen gelijk waren, jammer.

Tip! Het mooie weer maakte veel goed en de kasteelwandeling van de VVV in Breda en de rondvaart in de Biesbosch vanuit Drimmelen waren erg leuk om te doen.

6,4

Beoordeling door ACWB Veenhuijsen uit BODEGRAVEN, op 7 december 2016 (Stelletje)

De prettige sfeer in het hotel en de vriendelijke personeel.

Miste een spiegel in de kamer.

Tip! Wij kennen Oosterhout, hebben er vroeger gewoond. Leuke plaats gezellig centrum.

8

Beoordeling door Anoniem, op 10 januari 2017 (Gezin)

Ligging van het hotel zeer dicht bij het centrum. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Diner in restaurant en ontbijtbuffet prima. Leuke winkels en veel te doen in de buurt.

Kamer wat verouderd. Springveren nogal goed te voelen in matras.

Tip! Speelgoedmuseum en Brabants museum een bezoek waard.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 juni 2016 (Stelletje)

Prima welkom en opvang bij aankomst en tijdens hele verblijf. Het gevoel thuis te zijn.

Tijdens diner erg lange wachttijden, veel onnodig heen en weer geloop van personeel. Het was erg warm op de kamer.

Tip! Oosterhout is een mooie stad en ligt erg centraal t.o.v. Belgie, Zeeland, Brabant etc.

7,6

Beoordeling door H.K Steenbrgen uit Meppel, op 2 november 2016 (Stelletje)

Alles.

De Matrassen en eetzaal in een aparte hoek.

Tip! De Biesbosch. Breda, een aantal bezienswaardigheden. Safaripark de Beekse Bergen.

9

Beoordeling door E De Boer uit Amsterdam, op 14 mei 2017 (Stelletje)

Het hotel is midden in de stad.

De plate du jour was zeer slecht.

Tip! De Biesbosch was zeer leuk.

8

Beoordeling door K.J. Bak uit Sint Maarten, op 6 september 2016 (Gezin)

Leuk hotel in leuke stad en omgeving.

Een doorgezakt bed. Kamers zijn heel warm.

Tip! Biesbosch, WK vierspannen en corso in Zundert. Allemaal dichtbij en top-vermaak.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 augustus 2016 (Gezin)

Hotel gelegen in centrum met vriendelijk en behulpzaam personeel.

Kamer donker en enigzins gedateerd. Keuze van diner beperkt en zelfs op opeenvolgende 3 dagen weinig variatie.

Tip! Mooie fietsomgeving met als hoogtepunt de Biesbosch voor jong en oud voor zelf varen of laten varen.

7,3

Beoordeling door LVJ Van Steijn uit Noordwijkerhout, op 13 oktober 2016 (Gezin)

Gemoedelijk en aardig personeel en goede locatie dicht bij het centrum.

De parkeer kosten.

Tip! Heerlijk gefietst, een prachtige omgeving. Mooi winkel centra. Gezellige restaurantjes en terrasjes.

7,4

Beoordeling door F Muyrers uit Bocholtz, op 22 september 2016 (Stelletje)

Prachtige locatie midden in het centrum.

Slechte matrassen en flinterdun toiletpapier.

Tip! Rondvaart Biesbosch, Markt in Oosterhout, Molens van Kinderdijk.

7,8

Beoordeling door J.B. Twickler uit ROTTERDAM, op 15 juni 2016 (Gezin)

Goed personeel, heerlijk ontbijt.

Een hele onduidelijke tv, erg verouderd.

Tip! Heerlijk fietsen, gezellig centrum met plein vol terrasjes.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 september 2016 (Gezin)

Restaurant was prima.

Op de kamer was de TV hopeloos ouderwets. Ook de spiegel was aan vervanging toe. Het dekbed had zijn beste jaren allang geleden gehad.

7,2

Beoordeling door C.A. van Esch uit Hazerswoude-Rijndijk, op 16 oktober 2016 (Stelletje)

Alles was verder naar ons zin.

Bij het diner moesten we nogal lang wachten, een keer eerder ook al.

Tip! Het is een prettig hotel midden in het centrum,met de steden Tilburg en Breda in de buurt. We hoorden ook dat het hotel een algehele opknapbeurt krijgt, dus wordt nog aantrekkelijker.

7,8