Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant De Zon

Fletcher Hotel-Restaurant De Zon  

Fletcher Hotel-Restaurant De Zon

Hotel - Oosterwolde

Vlakbij het Nationaal Park Drents-Friese Wold en natuurgebied Fochteloërveen vind je Fletcher Hotel-Restaurant De Zon. Je verblijft hier in de natuurlijke omgeving van Friesland, waar je de mooiste wandelingen en fietstochten kan maken. Ook liggen de steden Assen, Heerenveen en Drachten in de omgeving van het hotel. Waarna je in het hotel kan ontspannen in de sauna of onder de zonnebank.... meer info
vanaf 24 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

72 beoordelingen 7.5

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Friesland

1 nacht v.a. € 24,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Friesland

2 nachten v.a. € 44,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door R Blankert uit Schiedam, op 3 februari 2019 (Stelletje)

De locatie midden in het dorp.

Tip! Wij gingen voor een saunabezoek in Zevenhuizen en kozen voor een locatie in de buurt.

7,6

Beoordeling door JMAG Heijnen uit Neerkant, op 25 januari 2019 (Stelletje)

Friesland zelf, we waren er nog nooit geweest.

Tip! Mooie omgeving en bezienswaardigheid zoals kamp Westerbork en de gevangenis in Veenhuizen zijn echt de moeite waard.

7

Beoordeling door D Schuurmans uit Echt, op 26 januari 2019 (Stelletje)

Een zeer gastvrij ontvangst en een kopje koffie na het uitladen van de bagage.

Tip! Een leuke plaats en omgeving, tussen twee provincies.

8,2

Beoordeling door ELS Holkeman uit 's-Gravenhage, op 29 januari 2019 (Stelletje)

Erg gezellig dorp. De kamers zijn een beetje gedateerd. Goede parkeerplaats achter het hotel. Het was erg koud in Friesland -8.

Tip! Zeker het Veenhuizen museum bezoeken, een aanrader erg interessant.

8

Beoordeling door Anoniem, op 29 januari 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 januari 2019 (Stelletje)

Dat mijn vrouw goed heeft geslapen!

Ongezellige kamer met vlekken op de vloer; ik had nog liever laminaat of vinyl i.p.v. stoffen vloerbedekking met vlekken gezien.

Tip! Vanuit Assen is het best nog ver op een avond rijden, maar wij konden de boeking niet meer annuleren.

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 januari 2019 (Stelletje)

We waren er maar 1 nacht, vanwege een doorreis. Enkele jaren geleden hadden we meer overnachtingen en dat was super.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2018 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 januari 2019 (Gezin)

Buiten verwachting een leuke plaats in Friesland.

Woonunits zijn gedateerd. Liever meer betalen voor een betere kamer dan een woonunit.

Tip! Wandelen in Oranjewoud wordt aanbevolen. Heerenveen, Joure, en met name Lemmer kan ik aanbevelen.

6,2

Beoordeling door A.J. Smit uit Naaldwijk, op 29 juni 2018 (Gezin)

Prima ligging van het hotel.

Tip! Hotel ligt centraal in mooi fietsgebied.

7,6

Beoordeling door M.R. Verwer-Achterberg uit Woerden, op 13 mei 2018 (Gezin)

Goed ontbijt en een prima kamer, met goede bedden. Ook goede parkeergelegenheid.

Tip! Wist niet dat Oosterwolde zo'n gezellig centrum had.

8,3

Beoordeling door H Callaars uit Tiel, op 22 juni 2018 (Stelletje)

Prima verblijf.

Tip! Omgeving mooi.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 31 mei 2018 (Gezin)

Centraal gelegen.

Geen airco!

6,8

Beoordeling door JMA Gordijn uit Utrecht, op 29 mei 2018 (Gezin)

Mooie omgeving. Zeer behulpzaam vriendelijk personeel.

Erg warme kamers, ook ´s nachts, zeker op de tweede verdieping.

Tip! De ontbijtruimte en dinerruimte waren aangenaam royaal. Diner was heel goed. Huurfietsen van goede kwaliteit. Fietsen in de omgeving is geweldig.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 januari 2019 (Stelletje)

De ligging in het dorpje, de lekkere bedden, goed ontbijt,lekker uit eten en vooral de omgeving.

De toiletruimte in onze kamer was zwaar verouderd niet schoon/hygiënisch en rook niet goed! Dit kan je eigenlijk niet zo aanbieden aan de klant.

Tip! De hele omgeving is mooi!

7,2

Beoordeling door T.M. van Oostrum uit Uitwijk, op 25 mei 2018 (Gezin)

Goed gegeten en ontbeten.

Tip! Leuke bezoeken gebracht aan de botanische tuin in Buitenpost en in Dokkum.

7,4

Beoordeling door C Smelter uit Hengelo Ov, op 23 mei 2018 (Gezin)

De ligging in het centrum.

De kamer wel wat gehorig.

Tip! Mooie fietsomgeving. Vooral fochteloërveen met verharde fietspaden, was prachtig.

8

Beoordeling door AA Jannink uit Almelo, op 17 mei 2018 (Gezin)

Fietsroutes in en om Oosterwolde en midden in het dorp.

7,6

Beoordeling door D. Jacobs uit Zaltbommel, op 17 mei 2018 (Stelletje)

Centraal gelegen tussen Heerenveen en Assen (museumbezoek) en Fochteloërveen.

Tip! Bezoek aan Fochteloërveen voor unieke natuur en kraanvogels de moeite waard!

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 mei 2018 (Stelletje)

Het was een goed hotel.

Je moest wel eens wachten in het hotel om wat te drinken. Ze hadden het druk dus eventueel meer personeel.

Tip! We hebben heerlijk gefietst in de omgeving. Er liggen routes in de lobby. Wij hebben een mooi natuurgebied en de bossen gedaan. Dat was ongeveer 40 km.

8

Beoordeling door B,G van Bg van rijsewijk uit Wageningen, op 11 mei 2018 (Stelletje)

Ligt erg centraal, goed ontbijt.

Kamer 31: wc doortrekken van andere gasten, erg gehorig en 's avonds schijnt er steeds licht precies in kamer, niet zo prettig.

Tip! Leuk om te fietsen, weinig restaurants, Balkan een aanrader.

7,2

Beoordeling door E Bredewoud-plat uit epe, op 12 mei 2018 (Gezin)

Het is een mooie locatie midden in het dorp. De medewerkers zijn erg vriendelijk en de kamers waren schoon.

8,7

Beoordeling door H Clement uit Kapelle, op 13 mei 2018 (Stelletje)

Gezellig hotel in het centrum van Oosterwolde. Goed uitgangspunt voor dagtochten per auto of fiets. Mooie omgeving.

Tip! Dagje Groningen, Leeuwarden of Veenhuizen. Startpunt voor mooie fietsroutes.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 mei 2018 (Stelletje)

Omdat wij vroeg weg moesten kregen we een pakketje eten mee i.p.v ontbijt super.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2018 (Groep)

Mooie locatie. Goed ontbijt en diner.

Personeel maakte veel fouten met afrekenen.

Tip! Gevangenis Veenhuizen mooie bezienswaardigheid. Mooie omgeving om te fietsen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 31 mei 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving om heerlijk te kunnen fietsen.

Buitenkant hotel verdient een verfbeurt, kamers sober uitgevoerd. Container uitvoering.

Tip! 3 dagen heerlijk gefietst in een omgeving met veel variatie.

6,4

Beoordeling door H. Meulenbroek uit Enschede, op 23 april 2018 (Stelletje)

Fijne omgeving om te fietsen.

Kamers niet schoon, en oubollig.

Tip! Gevangenis Veenhuizen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 april 2018 (Groep)

Omgeving.

7

Beoordeling door Anoniem, op 23 april 2018 (Stelletje)

Alles. We hebben heerlijk gefietst door de mooie omgeving. We hadden drie zonovergoten dagen, echt super heerlijk.

8,6

Beoordeling door W Steenbreker uit Wehl, op 24 april 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door J.W. Gerfin-Beerens uit Hoogland, op 12 april 2018 (Stelletje)

Alles.

Tip! Fietsen en Assen.

9,2

Beoordeling door H Vunderink uit Veenendaal, op 9 april 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 april 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 mei 2018 (Stelletje)

Makkelijk bereikbaar, parkeergelegenheid en ontbijt oké.

De prijs van 4 euro om een thermoskan met heet water te vullen voor thee op de kamer.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 juni 2018 (Stelletje)

Ontbijt en diner waren lekker en goed verzorgd, binnen ziet het er netjes uit.

Er is geen airco op de kamer, was een beetje jammer met deze warmte,de toiletpot is aan vernieuwing toe, een vieze rand erin, en er hing een vieze lucht op het toilet. Op het eigen parkeerterrein zagen de kamers er aan de buitenkant verouderd uit, een nieuwe laag verf kan wonderen doen.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen door het Drents-Friese Wold, een prachtig natuurgebied.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 maart 2018 (Stelletje)

De sfeer.

Weinig garnituur keuze diner.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 februari 2018 (Gezin)

7,2

Beoordeling door T Van Koolwijk uit Beuningen, op 11 oktober 2017 (Gezin)

Fijn in het centrum. Er waren twee van de drie lampjes op de kamer kapot, maar de volgende dag, na melding hiervan, zijn ze meteen gemaakt.

Tip! We waren niet om de omgeving daar. Geen mening.

8,2

Beoordeling door E.T Spijkerman uit Rotterdam, op 1 maart 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving.

7,8

Beoordeling door A Vianen uit de Bilt, op 14 april 2018 (Stelletje)

Mooie centrale plek om de omgeving te bezoeken

Slechte gehorige kamers, volledig uit de tijd moeten nodig opgeknapt worden. Een raadsel hoe dit hotel aan drie sterren kan komen. Het kost bijna niks maar dan heb je ook niks.

Tip! Assen zeer de moeite waard met het Drents Museum, Fochteloo prachtig moeras natuurgebied.

5,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 oktober 2017 (Gezin)

Geweldig ontbijt en super aardig personeel.

Tip! Prachtig gefietst in het Drents-Friese woud.

7,2

Beoordeling door CA Nelis uit Yerseke, op 5 maart 2018 (Stelletje)

De omgeving.

De kamer is wat aan de sombere kant, er zijn 2 lampjes boven het bed maar er is er een kapot, wat ons betreft mag de tv zeker een halve meter naar boven zo dat je van uit bed ook naar tv kan kijken. De matrassen zijn goed, het is alleen jammer dat ze uit elkaar schuiven als je bij elkaar wil liggen. Er was maar 1 nachtkastje wat niet handig is.

Tip! Het stadion Thialf is goed aan te rijden, eveneens is de omgeving mooi.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 maart 2018 (Stelletje)

Personeel was aardig, ontbijt was eenvoudig maar prima. Als je in de buurt wilt wandelen, is dit een prima hotel.

Kamers zeer oud en gehorig. Je slaapt als het ware in een soort containerwoning/bouwkeet en kan letterlijk de buren verstaan. Sanitair oud.

Tip! Drents-Friese Wold is een mooi stuk natuur, dichtbij.

5,8

Beoordeling door CMH Veltman-Janssen uit Amsterdam, op 9 april 2018 (Stelletje)

De omgeving. Fijne dagen gehad.

Een matras dat op de grond valt als je op de hoek gaat zitten en dan niet meer kunnen opstaan vanwege slechte knieen.

Tip! De Kruidhof in Buitenpost, een echte aanrader met een leuk museum erbij. Natuurlijk het museum on Leeuwarden bezocht. En op de terugweg langs Espel gereden en daar De Stekkentuin bezocht.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 maart 2018 (Stelletje)

Ons doel was een bezoek aan de musea in Assen en Leeuwarden. Oosterwolde was dus een zeer praktische locatie!

7,4

Beoordeling door A Gort uit Dordrecht, op 30 maart 2018 (Stelletje)

De ligging in het dorp. Gemoedelijk personeel.

We waren niet op de hoogte gesteld van een feestavond, die een slapeloze nacht opleverde.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2018 (Stelletje)

Wij deden alleen slapen en ochtend ontbijt wat heel erg goed was. Overdag waren wij weg.

Tip! Lekker kort bij de winkels in Oosterwolde. Naar Duitsland geweest, in Papenburg lag een groot schip wat je kon bezichtigen. Die ligt tot april daar dan vertrekt hij naar Tahiti Wel van te voren aan melden via internet, kosten €13,50 per persoon duurt 2 uur.

7,5

Beoordeling door E le Clercq uit OOST-SOUBURG, op 30 april 2018 (Stelletje)

Rustig gelegen.

Gedateerd hotel.Mag vooral de kamers wel eens een nieuwe opknap beurt krijgen. Vloerbedekking met verf, wanden kapot, kleding kast schimmel van vocht, plafond met gaten en verschillende plafond platen, Krappe deur naar douche/wc dus zijwaarts in de douche/wc stappen.

Tip! Mooie omgeving,veel gezien van Friesland, en vriendelijke mensen en behulpzaam in diverse dorpen en steden.

7,2

Beoordeling door M. van der Veen uit Amsterdam, op 29 april 2018 (Stelletje)

Andere omgeving, lekker verzorgd.

Beetje armoedige kamer, vooral de badkamer. En het geluid van de afzuiging in de wc en badkamer.

Tip! Heerlijk gefietst in het Drents Fries woud.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2018 (Stelletje)

Aardige sfeer.

Gehorigheid kamer.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2018 (Stelletje)

Het hotel ligt midden in het stadje, dus lekker winkelen en anders wanneer het zomer is, lekker naar de bootjes kijken die langs het hotel varen.

Het hotel is erg gehorig. Wij hadden een gezin met 3 kleinen kinderen boven ons die maar op en neer bleven rennen. In de ochtend om 07.00 uur begon het al. De vloeren zijn waarschijnlijk van hout.

Tip! Het hotel ligt dicht bij Sneek, waar wij het modelspoor museum bezochten. Erg leuk.

7,3

Beoordeling door J.A Schadenberg-Brandsma Schadenberg-Brandsma uit Balk, op 7 maart 2018 (Stelletje)

Prijs ten op zichte van het gebodene.

8,4

Beoordeling door F Vink uit Capelle ad ijssel, op 14 maart 2018 (Gezin)

6

Beoordeling door J. Monster uit Nieuwegein, op 3 maart 2018 (Gezin)

Rustig gelegen in het dorp. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Prima kamer, goed bed.

Tip! We hebben in de directe omgeving niets gedaan, we hebben de steden Assen en Leeuwarden bezocht in verband met exposities die we daar wilden bezoeken.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 maart 2018 (Stelletje)

Keurig schoon en lekker bed.

Vieze vloerbedekking kamer 3 en zo'n kleine "badkamer" met een zeer smalle deuropening (caravan) dat als je een beetje fors bent er nauwelijks doorheen kan. Echt niet van deze tijd.

Tip! DE museum Joure, modelspoormuseum Sneek. Als je navigatiesysteem in je auto op: vermijd snelweg zet, kun je prachtige tochten maken over boerenweggetjes waar je anders nooit zou komen. Neem de tijd, echt Prachtig!

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 oktober 2017 (Stelletje)

Mooie ligging in het stadje.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 februari 2018 (Gezin)

Gezellig en vriendelijk.

Tip! Rustig maar overal vriendelijke en gezellige mensen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 februari 2018 (Stelletje)

Prima service, vriendelijk personeel. Eten en drinken prima.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 februari 2018 (Stelletje)

Ontspannend, gastvrij.

8,4

Beoordeling door G Poortman uit Rijssen, op 22 juli 2017 (Stelletje)

Goed.

8,2

Beoordeling door JOSé Wolters uit Herkenbosch, op 20 februari 2018 (Stelletje)

Het hotel ligt op een leuke locatie, midden in het dorp. Doet gezellig aan, kleinschalig en vriendelijk. Prijs/kwaliteit heel goed!

Gehorigheid. Het regende tijdens de nacht, en dat was nogal gehorig vanaf het dak/plafond in de slaapkamer.

Tip! Prachtige natuurgebieden in de nabije omgeving. Drent-Fries Wold en Fochterlöerveen. Leuke winkeltjes in het dorp zelf.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 juli 2017 (Stelletje)

Gezellig, betrokken personeel. Ligging in mooie fietsomgeving. Deal inclusief fiets.

Kamer was erg warm.

8

Beoordeling door A.N.C. Stokkermans uit Wervershoof, op 12 juli 2017 (Stelletje)

De gastvrijheid.

Het was heel warm op de kamer. Ik mistte een terras.

Tip! De omgeving was ideaal om te fietsen vanwege de vele vrijliggende fietspaden en de afwisselende natuur.

7,4

Beoordeling door M Zwanenburg uit Dordrecht, op 20 januari 2018 (Gezin)

Prettig personeel.

7,2

Beoordeling door I. Boetje uit Dordrecht, op 17 juli 2017 (Gezin)

Lag in een mooie omgeving.

Tip! Giethoorn.

8

Beoordeling door R.A. Mastenbroek uit Zoetermeer, op 3 februari 2018 (Gezin)

De manier van doen van Jeroen (eerste dag) en het heerlijke 3-gangen diner. De tweede dag de klantvriendelijkheid van Jacqueline.

De eerste ochtend geen ontbijtbuffet door omstandigheden.

Tip! Diverse streek- en stadsmusea bezocht. Mooie toeristische routes in de omgeving.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 oktober 2017 (Groep)

Gezellige café ruimte, prettige bediening.

Factuur klopte niet. Administratie niet in orde.

Tip! Vochteloer veen, Veenhuizen gevangenismuseum.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 juli 2017 (Stelletje)

Hotel ligt erg centraal.

De parkeervakken achter het hotel opnieuw aangeven. Er wordt nu dubbel geparkeerd, waardoor andere mensen er met de auto niet uit kunnen.

Tip! Prachtige omgeving voor te fietsen.

7,6

Beoordeling door J Kelder uit Nijverdal, op 22 februari 2018 (Groep)

Ligging midden in het centrum van Oosterwolde met uitstekende voorzieningen.. We hadden prachtig weer. Uitstekende en goed verzorgd ontbijt. Schone kamers. Voldoende parkeerplaatsen.

Kamers zijn verouderd en zijn toe aan een renovatie. Dan kan ook de gehorigheid verbeterd worden.

Tip! Prachtige omgeving voor wandelaars en fietsers met name de Kale Duinen. Bezoek aan de bibliotheek was zeer informatief omdat hier een steunpunt zit van de VVV. Hier was de medewerkster zeer behulpzaam.

8

Beoordeling door JMR de Raaij uit Amterdam, op 28 juni 2017 (Stelletje)

Heerlijke bedden, ventilator aanwezig, goed ontbijt, vriendelijk personeel.

Lawaai van gasten op de binnenplaats.

Tip! Het Friese Wold daar fietsen en zwemmen was heerlijk.

7,2

Beoordeling door PHA Campfens uit almere, op 30 januari 2018 (Gezin)

Midden in het centrum en een goede uitvalbasis.

Gedateerd, op het randje dat het echt niet meer kan.

Tip! Leuke uitvalbasis in een mooie omgeving. Leuke sauna in Boyl.

4,8