Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Ootmarsum > Hotel Wyllandrie > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel Wyllandrie

Hotel Wyllandrie  

Hotel Wyllandrie

Hotel - Ootmarsum

In het sfeervolle Twentse plaatsje Ootmarsum vind je Hotel Wyllandrie. Het hotel heeft een waanzinnige ligging, bovenop de Kuiperberg! Deze unieke locatie zorgt ervoor dat je tijdens je verblijf kunt genieten van een prachtig uitzicht. In de omgeving liggen vele natuurgebieden, zoals Natuurgebied Het Lutterzand, De Bergvennen of Springendal. Daarnaast ligt het hotel vlakbij de Duitse... meer info
vanaf 25 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

70 beoordelingen 7.8

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Twente HP Basic kamer

2 nachten v.a. € 66,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Twente HP Standaard kamer

2 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Ootmarsum Basic kamer

1 nacht v.a. € 33,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Ootmarsum Standaard kamer

1 nacht v.a. € 25,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Ootmarsum Comfort kamer

1 nacht v.a. € 25,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Ootmarsum Basic kamer

2 nachten v.a. € 66,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Ootmarsum Standaard kamer

2 nachten v.a. € 59,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Ootmarsum Comfort kamer

2 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 27 november 2018 (Gezin)

De gemoedelijke sfeer en het vriendelijke personeel.

Tip! Leuke omgeving, zeer geschikt om fietstochten te maken.

7,8

Beoordeling door H Bos uit Scharnegoutum, op 22 november 2018 (Stelletje)

Hotel staat op een mooie plek. Personeel vriendelijk.

Kamer is aan onderhoud toe. B.V. schilderwerk en loszittende w.c.d.

Tip! De omgeving is erg mooi, was genieten.

6,8

Beoordeling door P Koolmees uit Capelle aan den ijssel, op 22 november 2018 (Stelletje)

De omgeving,een schitterend wandel en fietsgebied. Gezellig hotel waar we zeker nog een keer naar toegaan.

Een klein detail, het uitzicht van de kamer was iets minder, keek uit op het dak van een paar bijgebouwen.

Tip! Ootmarsum openlucht muzeum en de wijdse natuur.

8,8

Beoordeling door A.J.M. Schooltink uit BAak, op 20 november 2018 (Groep)

Mooie locatie, prima ontbijt en goede dagschotel.

De kamers zijn een beetje krap.

Tip! Goede fiets omgeving, we bezochten ook het Henny Kuiper wielermuseum in Denekamp, en het stadje Ootmarsum natuurlijk.

7,8

Beoordeling door T Evers uit Dronten, op 3 januari 2019 (Stelletje)

Ligging van het hotel, lekker rustig, dicht bij het mooie stadje Ootmarsum.

Kapotte lift en de kleine kamer.

7

Beoordeling door W.A. Klunder uit Bennekom, op 18 november 2018 (Gezin)

Goede indruk, maar kamer te klein en te simpel. Wij wisten dat niet en als wij van te voren geweten hadden hadden wij graag een betere kamer en meer comfort genomen.

Tip! Prachtige omgeving, wij komen zeker nog eens terug.

8,2

Beoordeling door J Put uit EERBEEK, op 17 november 2018 (Stelletje)

Mooi gelegen hotel, met nette kamers.

Tip! Prachtige fietsroutes.

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 november 2018 (Stelletje)

Goed hotel ook wel dicht bij het centrum 20 minuten lopen.

Tip! Mooi klein stadje veel terrasjes ook om te fietsen zijn er diverse mogelijkheden.

7

Beoordeling door P Platteel uit Hazerswoude, op 13 november 2018 (Stelletje)

De rust en het vriendelijke personeel.

Tip! Mooi, Ootmarsum is een leuk stadje met een mooie kerk.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 4 januari 2019 (Stelletje)

De wandelroutes vanuit het hotel en het vriendelijke personeel.

De beperkte keuze op de menukaart, waarschijnlijk door de lage bezettingsgraad in het hotel. De eetzaal met bar is netjes, maar niet echt gezellig.

7,2

Beoordeling door M.A. Gerharts uit Rotterdam, op 12 november 2018 (Gezin)

Attent en vriendelijk personeel. Prima bedden en een prachtige oude lounge waar we aan de leestafel de kranten hebben gelezen. Zeer ruim en net restaurant.

Onaangename geur in gang bij de toiletten.

Tip! Het dorp zelf is heel gezellig met de vele terrasjes, galerieën en mooie beelden. Almelo en Hengelo zijn leuk om te bezoeken en bekend van de textiel. In Fleringen staat een oude eikenboom van 500 jaar oud, de Kroezenboom genaamd, gewoon een te gekke boom. In Tubbergen, bekend van de motorraces (zie overal afbeeldingen van motorrijders) is een bezoek aan de oude neogotische basiliek St. Prancratius zeker waard. Net over de grens met Duitsland ligt Nordhorn waar wij prettig gewinkeld hebben.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2018 (Stelletje)

Wandelmogelijkheden.

Tip! Leuk, aantrekkelijk stadje.

7,6

Beoordeling door AL Koekoek uit Hoogeveen, op 10 november 2018 (Gezin)

Mooie omgeving en dichtbij het centrum. Het hotel beschikte over een inpandige fietsenstalling met elektra voor het opladen van de accu's.

Het bed was minder goed maar voor een paar nachten wil het wel.

Tip! Wij waren daar alleen om te fietsen. Geweldig mooie omgeving om een fietstocht te maken.

7,5

Beoordeling door A Goedendorp uit Groningen, op 30 oktober 2018 (Stelletje)

Het uitzicht vanaf onze kamer.

Een achterhaald hotel met mindere slaapkamers.

Tip! De omgeving is prachtig en ook de plaats Ootmarsum is de moeite waard. Uitschieter het Openluchtmuseum.

7,2

Beoordeling door M.G.M. de Vreede uit Nieuw - Dordrecht, op 2 november 2018 (Stelletje)

Mooie ligging van het hotel, in een mooie omgeving.

Tip! Het stadje Ootmarsum en de diverse galeries waren een bezoek meer dan waard.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 oktober 2018 (Groep)

Een schitterend mooie locatie.

De badkamers zijn aan renovatie toe.

Tip! De plaats Ootmarsum, een mooie streek om te wandelen en te fietsen.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 22 augustus 2018 (Groep)

8,4

Beoordeling door S Jager uit Eelde, op 3 november 2018 (Stelletje)

Ligging van het hotel.

Kamers zijn klein en is aan een opknapbeurt toe, maar heb begrip dat dit nog even duurt i.v.m. dat het hotel net weer open is.

7,6

Beoordeling door WJM van der Heul uit Edam, op 19 november 2018 (Gezin)

De omgeving.

De achteruitgang van dit hotel.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 augustus 2018 (Gezin)

Het personeel was zeer vriendelijk en de locatie was mooi.

Tip! We hebben een mooie wandeling gemaakt in de omgeving.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 oktober 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving. Mooie locatie en gezellig dorp.

Kamer erg sober en achterstallig onderhoud. Hele inrichting sober. Ontbijt niet uitgebreid en alles wijst op kosten besparen.

Tip! Prettige fiets omgeving.

6,4

Beoordeling door T Oostra.Boer uit Beilen, op 4 november 2018 (Groep)

We hebben leuke dagen gehad.

De kamer was wat gedateerd, maar staat op de lijst om op te knappen.

Tip! De omgeving is prachtig. Mooie fietstochten, alleen ben je soms wel een E-bike nodig.

7,6

Beoordeling door J.M.J. Vogels uit Beek en Donk, op 13 augustus 2018 (Gezin)

Aardig personeel goed behulpzaam voor herhaling vatbaar eten was ook goed 's morgens en avond eten veel keus.

Dat er veel bijen waren en er was geen koelkast want mensen met medicijnen in de koelkast kunnen leggen.

Tip! Mooie fietsroutes mooi winkel centrum mooi kleine winkels kunst mooi markt en het uitgaansleven is goed maar in het hotel was het ook goed wandel routen enz.

8

Beoordeling door Anoniem, op 10 augustus 2018 (Stelletje)

Alles.

Tip! Schitterende omgeving om te fietsen.

8,8

Beoordeling door WMPF van Bakel - Vlassak uit Veghel, op 6 augustus 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2018 (Gezin)

De omgeving.

Tip! Mooie omgeving.

7,8

Beoordeling door E.M Van den Bulk uit Rotterdam, op 21 juli 2018 (Gezin)

8,4

Beoordeling door ECT De vries silvius uit Sneek, op 13 juli 2018 (Gezin)

Terras uitzicht.

7,2

Beoordeling door J Buursema uit Siddeburen, op 11 juli 2018 (Gezin)

Mooie locatie.

De kamers waren erg gedateerd, maar wij verbleven ook op een basic kamer.

Tip! Een prachtige omgeving, mooie plaats Ootmarsum. Fietsen kun je in het hotel huren , perfect!

7,8

Beoordeling door RON Mulder uit Heerenveen, op 4 juli 2018 (Stelletje)

Sfeer gemoedelijk, vriendelijk personeel, ligging hotel is vlak bij Ootmarsum, ontbijt en hoofdgerechten zeer goed.

Kamer was een basic kamer, negatief was een penetrante riool geur op de (warme) kamer en in de gang en in de kamer waren geen horren aanwezig dus muggen, vooral de eerste nacht. Wel positief was dat voor de tweede nacht het personeel met een passende oplossing kwam om iets aan die riool lucht te doen.

Tip! Openluchtmuseum was fantastisch, verder de vele kunst winkels (met glaskunst en schilderijen waren een aanrader, ook de vele terrassen en dito winkels maken Ootmarsum gezellig.

8

Beoordeling door JC Elema uit Grevenbicht, op 30 juli 2018 (Groep)

Heel vriendelijk personeel en de kamers waren schoon en goede bedden.

De kamers zijn aan de kleine kant, maar netjes.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 juli 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door P.J.M. van der Helm uit Naaldwijk, op 10 juli 2018 (Stelletje)

Mooie locatie. Vriendelijk personeel. Blij met het fietsenhok.

Ik miste gebakken ei met spek bij het ontbijt. Dat er geen lift was.

Tip! Hele mooie omgeving om te fietsen.

8

Beoordeling door CJ Regts-vroon uit Rotterdam, op 2 juli 2018 (Stelletje)

Het hotel ligt erg mooi en de mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

Tip! Het hotel ligt erg mooi de omgeving is prachtig echt een aanrader.

8,8

Beoordeling door A. van Engelen uit Vianen, op 29 juni 2018 (Stelletje)

De ligging van het Hotel, en vriendelijk personeel. Fietsenstalling was ook goed.

De kamer was erg aan opknappen toe. De bedden waren wel prima.

Tip! Ootmarsum is een mooi kunstenaarsstadje met veel mooie winkels/galerieën.

8,2

Beoordeling door A.J Reumerman uit alphen a/d rijn, op 30 juli 2018 (Gezin)

Aangenaam hotel jammer dat er geen airco is.

Ik heb de indruk dat het hotel en hobby kok in dienst heeft (presentatie diner ver onder de maat). Eerste avond aardappel verbrand. Tweede avond 1,5 uur wachten op je bestelling en dan het gevraagde niet krijgen, geen excuus.

Tip! Omgeving prachtig.

7,8

Beoordeling door J Hakvoort uit Urk, op 26 juni 2018 (Gezin)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2018 (Gezin)

Gezellig de avond doorbrengen met andere gasten meest ouderen met een drankje erbij.

Geen tv in de zaal beneden.

Tip! Ootmarsum een leuk gezellig stadje met terrassen en musea.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 juli 2018 (Gezin)

Een aangenaam en rustig verblijf.

Er moet nog wel wat aan het gebouw worden op geknapt. Maar dat deed niet af aan een aangenaam verblijf. De kamers zijn niet allemaal even up to date maar wel netjes.

7,8

Beoordeling door W.J. Bouma uit Franeker, op 19 juni 2018 (Gezin)

Er is geen lift aanwezig, veel gangen, deuren en trappen. Het was het allemaal net niet. Het menu was niet erg gevarieerd. Alleen broccoli soep (twee dagen achterelkaar) en sate v/d haas was al drie dagen uitverkocht.

7,2

Beoordeling door J van Leeuwen uit Spijkenisse, op 19 juni 2018 (Gezin)

De ligging van het hotel, er is een fijn terras, Het is een prachtig, wat hoger gelegen groot oud herenhuis. De grote eetzaal ziet er fris uit. Het personeel is vriendelijk en gastvrij. Fijn was het dat we een goed en schoon bed hadden, en er elke dag schone handdoeken waren.

De kamer die we hadden was wel erg budget. Er is b.v. geen kast om iets op te bergen, achter het bed zitten grote gaten in de muur afgedekt met plaatjes, die er regelmatig afvallen. De douchedeur schuift heel moeilijk. In de vloerbedekking zitten heel veel vlekken, en ons uitzicht was het dak van het naastgelegen gebouw, op 2 meter afstand, en als we naar beneden keken , keken we op een smerig plat dak. waarschijnlijk van de personeelsuitgang, want 's avonds laat en s,morgens heel vroeg werden we wakker van komende en gaande mensen. Gelukkig hebben we er alleen maar hoeven slapen.

Tip! De omgeving is prachtig. we hebben er heerlijke fietstochten en wandelingen gemaakt in de mooie natuur. Ootmarsum is een echt kunstenaars stadje, Leuk om op het gemak doorheen te gaan, met zeker voldoende horeca. We hebben genoten.

7,2

Beoordeling door A.A. Kerkhof uit Eerbeek, op 10 juni 2018 (Gezin)

Zeer mooie locatie, met super vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer rustig gelegen met een heel mooi uitzicht en vele terrassen met mooi uitzicht. we hadden mooi weer zodat we buiten konden ontbijten en dineren. Perfect zeker voor herhaling vatbaar.

Tip! Fietsen in deze omgeving is een aanrader met verschillende mooie fietsroutes. Singraven bij Denekamp en de bronnen, sprengen bij Vasse zijn zeker de moeite waard. De springendal route is ook bijzonder.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 juli 2018 (Stelletje)

Personeel klantvriendelijk.

Kamer had geen kast, dus je dient te leven uit je koffer. Waar je de koffers ook zette deze stonden in de weg.

6,5

Beoordeling door HENK Henk Maas uit BOXTEL, op 10 juli 2018 (Stelletje)

Mooie ligging.

Sober ontbijt, badkamer uit jaren 70.

Tip! Ootmarsum is een heel leuk dorp, je kan heel mooi fietsen in de omgeving.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 juni 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door G Froma uit Castricum, op 6 juni 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2018 (Gezin)

De ligging en rust.

Wij hadden gevraagd een kamer op de 1e verdieping en kwamen zonder uitleg op de 3e! Men heeft kennelijk opstart problemen en (te) weinig bekwaam personeel. De 1e avond liep het avondeten voor geen meter.

7,5

Beoordeling door J. Aartman uit Nieuwkoop, op 4 juni 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving om te fietsen en leuke plaatsjes er om heen.

Was back in de kamer.

Tip! Mail ons als er daar weer een aanbieding is.

7,8

Beoordeling door A.K Koster uit Nieuwerkerk AAN den IJssel, op 25 mei 2018 (Stelletje)

Helaas geen enkele opbergruimte in kamer, dus alles in je koffer bewaren. Geen wifi in kamer, terwijl dit wel aangegeven was!

7,8

Beoordeling door W. de Ronde uit Tiel, op 3 april 2018 (Stelletje)

Goed ontvangst, met gezellig personeel, bediening goed. Ontbijt en diner, alles oké.

Tip! Hotel, prachtig gelegen op de berg, mooi uitzicht. Ootmarsum is een leuk en gezellig stadje. Schoolmuseum erg leuk, Openluchtmuseum erg interessant, veel wandel- en fietsroutes.

10

Beoordeling door Anoniem, op 22 juni 2018 (Gezin)

Mooie locatie.

Kamer moet nog worden gerenoveerd en wastafel hoort bij de badkamer en niet in de kamer. Uitzicht op vieze dakpannen.

Tip! Ootmarsum biedt prachtige uitgaansmogelijkheden op velerlei terrein; fietsen, wandelen, galeries, musea etc.

7

Beoordeling door N Baarsma uit Drachten, op 26 maart 2018 (Groep)

De ligging van het hotel.

Tip! We hebben de omgeving bekeken. In Ootmarsum diverse galeries bezocht. Familiebezoek in Hengelo. Wandelen in de omgeving van Twickel.

8,4

Beoordeling door RC Steenhorst uit Geldrop, op 15 mei 2018 (Gezin)

Klantvriendelijkheid en schone en nette kamer met douche. Ligging van het hotel, op de laatste ochtend een pracht van een eetzaal met bar mogen inwijden.

Trapjes lopen met de koffers, alhoewel het personeel direct klaar stond om te helpen. Gehorigheid van de afvoerleidingen.

Tip! Vanuit dit hotel prachtige fietstochten gemaakt naar o.a. Het Lutterseveld en andere domeinen. Richting Denekamp en Duitsland in via Bad Bentheim was een van de mooiste routes welke je via Route.nl kunt rijden en downloaden.

8,6

Beoordeling door C Sterk van Bel uit Apeldoorn, op 9 maart 2018 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 18 februari 2018 (Stelletje)

Rustige omgeving, net buiten het centrum. Dichtbij de wandelroutes.

Tip! Prachtige wandelomgeving.

8

Beoordeling door P.A. Eikelenboom uit Groot-Ammers, op 3 juli 2018 (Stelletje)

Mooi terras, vriendelijke bediening. Prima eten en drinken.

Wel wat gedateerd hotel, geen lift, geen airco en geen ligbad waar we wel in de reservering om hadden gevraagd (uiteraard evt. tegen betaling). Werd bij het inchecken ook niet gezegd waarom niet.

Tip! Prachtige omgeving, uiteraard Ootmarsum zelf, maar ook andere plaatsen zoals Denekamp en Nordhorn.

7,6

Beoordeling door JHM Peeters uit Velp (Gld), op 18 februari 2018 (Stelletje)

Een mooie ligging, vriendelijk personeel.

De kamers zijn veel te gehorig.

Tip! In februari nog een prachtig landschap om te wandelen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 januari 2018 (Stelletje)

Vriendelijke mensen, goede service, leuk stadje Ootmarsum, prachtige ligging. We komen zeker een keer terug!

Tip! Ootmarsum is zeer de moeite waard met oude centrum, het schoolmuseum, museum van Ton Schulten. Veel fiets wandelmogelijkheden. Fietstocht naar Enschede is goed te doen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 maart 2018 (Stelletje)

Tip! Mooie locatie.

8,6

Beoordeling door T.A van Sloten uit Nieuw Amsterdam, op 1 juli 2018 (Stelletje)

Zeer mooie stijlvol hotel op mooie locatie, met mooi terras nabij het leuke Ootmarsum met prachtige fiets-omgeving. Vriendelijk personeel.

Strakke deurdrangers waardoor deur hard dichtslaat. Gehorige kamers.

Tip! Ootmarsum bekijken, fietstochten in prachtige omgeving.

6,2

Beoordeling door S.A. Marien uit Naarden, op 14 april 2018 (Groep)

Vriendelijk personeel! Heerlijk uitgebreid goed verzorgd ontbijtbuffet. Middag/avond voor vertrek heerlijk op terras gezeten, geborreld en gegeten.

Tip! Heerlijk gefietst in en om Ootmarsum. Volg of de paddenstoelen of knooppunten. Niet beide want dan zorgt het voor verwarring is onze ervaring. Bezoek openluchtmuseum en zeker de moeite waard. Het schoolmuseum.

7,6

Beoordeling door JHM Elemans uit Beuningen, op 23 maart 2018 (Stelletje)

Versieringen voor Pasen waren super mooi. Ligging hotel perfect.

Tip! Ootmarsum vond ik geweldig. Vele galerieën en leuke winkeltjes. Meen een dikke portemonnee mee. Kortom hebben er erg van genoten.

7,8

Beoordeling door J de Goede uit Belt-Schutsloot, op 13 maart 2018 (Stelletje)

Mooie locatie, mooie omgeving.

Kamer erg klein en wastafel op de kamer is ook niet van deze tijd.

Tip! Wij hebben de Sageland route gereden was erg mooi, en gewandeld in de omgeving.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 februari 2018 (Stelletje)

Mooi gebouw, keurige kamer op een leuke manier aangekleed. Zeer vriendelijk ontvangst en af en toe een praatje, voordeel van kleinschalig hotel. Omgeving wandelen. Ondanks de renovatie van het gebouw geen geluidshinder of overlast.

Tip! Fantastisch wandelgebied. Bezoek landgoed Singraven met rondleiding, echte aanrader. Gezellig centrum, met vele galerieën.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 maart 2018 (Stelletje)

Het er heerlijk op uit gaan samen. Prachtige ligging van het hotel, mooi gebouw en wat gerenoveerd is ziet er prima uit. Goed kunnen en gratis parkeren.

Onze Kamer was erg klein, en de TV was moeilijk om naar te kijken. Kan er niet recht voor zitten, en op het bed zitten was voor ons geen optie.

Tip! Ootmarsum is een bijzonder mooi en Hystorische plaatsje. Veel bezienswaardigheden. Mooie tochten door de omgeving. Dicht bij leuke plaatsjes in Duitsland. Wij hebben er van genoten.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2018 (Gezin)

Het personeel doet goed Hun best het de mensen naar de zin te maken. Zo hebben ons uitgelegd dat ze sinds vorig jaar alles weer op de rit proberen te Krijgen via een Nieuwe eigenaar. Een stichting.

Prima. De kwaliteit van de kamer was select. Maar dat begrijp ik.

Tip! Fijne omgeving. Leuk fietsgebied.

6,8

Beoordeling door R.E. Bos uit Dronten, op 23 december 2017 (Gezin)

De omgeving van Ootmarsum. Het hotel was nog in opbouw, waardoor er veel leegstand was. Het geheel heeft de potentie om een interessante locatie te worden.

7

Beoordeling door E. Neefs uit Breda, op 6 januari 2018 (Stelletje)

Heerlijke locatie, informeel en comfortabel. Vriendelijke benadering en erg welkom.

Geen kast op de kamer, waar je heel goed mee kunt verblijven. Meer informatie van en over de omgeving wellicht.

Tip! Prachtige wandelroutes, historisch en kunstzinnig. Rust en natuur gewenst en gevonden.

8

Beoordeling door W.A.M. Wooning uit Voorburg, op 28 januari 2018 (Stelletje)

Prachtige ligging en een redelijke kamer.

Tip! Omgeving is prachtig. Ootmarsum héél leuk dorp, zoals veel dorpjes in de buurt. Jammer dat in de maand januari veel winkels/galeries/musea in Ootmarsum e.a. gesloten zijn.

7,8

Beoordeling door T. Albers uit Grave, op 21 maart 2018 (Stelletje)

Het ontbijt was prima en het bed lag heerlijk.

Er waaide een zeer koude oostenwind (we hadden net het koudste weekend van het jaar geboekt) die pal op ons raam stond. Het was zo verschrikkelijk koud, de kamer was niet warm te krijgen. Zelfs de gordijnen dicht en de verwarming hoog mochten niet helpen.

Tip! Helaas was het te koud om een wandeling door de natuur te maken. Wel zijn we naar Nordhorn geweest, wat een erg leuk plaatsje was. Ook Enschede was zeer de moeite waard.

8