Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe

Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe  

Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe

Hotel - Putten

Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe (voorheen Hampshire Hotel - Mooi Veluwe), ligt middenin het Speulder- en Sprielderbos, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland. De ideale uitvalbasis voor onbegrensde wandel en fietstochten. Dit hotel is zo’n plek waar je graag nog eens terugkomt. Omdat de streek en het prachtige landschap zich niet in één... meer info
vanaf 32 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

304 beoordelingen 8.1

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Veluwe Kleine tweepersoonskamer

1 nacht v.a. € 32,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

4 dagen Veluwe Comfort kamer met terras

3 nachten v.a. € 148,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Veluwe Comfort kamer met terras

1 nacht v.a. € 34,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Veluwe Kleine tweepersoonskamer

2 nachten v.a. € 64,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Veluwe Comfort kamer met terras

2 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door W Sinke uit Ridderkerk, op 2 april 2019 (Gezin)

Het avond eten.

7,6

Beoordeling door BMJ Beljaars uit Haarlem, op 16 april 2019 (Stelletje)

Midden in de bossen, dat straalt zoveel rust uit. Gastvrij hotel, met vriendelijk personeel. Goed restaurant, waar je genoeg keuze hebt. Er wordt ook veel aandacht aan het ontbijt gegeven, er wordt zelfs rekening gehouden met eventuele allergieën.

Dat er nog gebruik wordt gemaakt van een douchegordijn.

Tip! Mooie boswandelingen zijn hier zeker aan te raden. Er liggen verschillende sauna’s en steden in de buurt. Ook het Dolfinarium is dichtbij.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 maart 2019 (Stelletje)

9

Beoordeling door P.J. Beekenkamp uit Maassluis, op 6 november 2018 (Stelletje)

Eigenlijk alles. De mensen waren vriendelijk, de omgeving was mooi en de kamer was erg goed.

Tip! De omgeving was wat wij er van hadden verwacht. Mooie fietsmogelijkheden. De zandsculpturen in Garderen waren het bezien waard.

9

Beoordeling door I Kuitwaard uit Noord-Scharwoude, op 20 augustus 2018 (Stelletje)

Wij komen hier al heel lang en vinden de plek fantastisch. Personeel vriendelijk.

Tip! Putten is een gezellig dorp om lekker te dineren en te borrelen. Fantastische omgeving om te fietsen, door de routes op de borden te volgen, kom je overal.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 juni 2018 (Stelletje)

Omgeving.

Kamer.

Tip! Mooie omgeving.

5,2

Beoordeling door AJ Voskamp uit zoetermeer, op 13 juni 2018 (Stelletje)

Als ik maar een bed heb dan is het al goed.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 juni 2018 (Gezin)

De omgeving en de ligging van onze kamers. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

In de kamer heb ik wel de benodigdheden gemist om een kopje thee/koffie te kunnen zetten. Ook vonden wij de prijzen in de bar te hoog nl. 8 euro voor 1 biertje en 1 Rivella.

Tip! De omgeving leent zich goed voor wandelingen en fietstochten die je kunt afsluiten bij ijszaak "De IJstijd" in Garderen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 mei 2018 (Stelletje)

Lekker er even tussen uit.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2018 (Gezin)

De rust, omgeving in het bos!

Parkeergelegenheid onder de bomen. Vonden wij minder! De schuifdeur kon niet op slot!

Tip! De fietsroutes waren verouderd. Vaak ontbraken er genummerde bordjes. Moesten vaak van de fiets afstappen, om op de informatiebord te kijken en dat fiets niet prettig.

7,2

Beoordeling door MARION Stienstra uit Vijfhuizen, op 8 mei 2018 (Gezin)

Het was fijn een kamer met een deur naar de binnentuin.

Het was in het gedeelte waar wij verbleven erg benauwd op ddd gang. Ook deed het ons erg denken aan een bejaarden tehuis met al die schilderijen op de gangen.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 april 2018 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door J Daams uit Poortugaal, op 18 april 2018 (Stelletje)

De ligging is voor fietsers prima.

Na een dag fietsen kan je het drankje beter elders doen. 5,50 voor een glaasje wijn en 4,00 euro voor een biertje zijn prijzen die ik niet verwacht in een familiehotel op de Veluwe.

Tip! Als je van de bossen houdt en wilt wild spotten dan zit je hier goed. Ook vind je hier mooie fietsroutes zonder een auto tegen te hoeven komen.

6,4

Beoordeling door GUIDO Denys uit Beernem, op 16 april 2018 (Groep)

Ruime kamers met terras. Prachtige ligging, midden in de bossen en een ideaal uitgangspunt voor veel fietsplezier. Vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijt. Restaurant heeft twee menukaarten. De geserveerde maaltijden zijn ruim voldoende en lekker.

Tip! Ongerepte natuur, met mooi verharde fietspaden, dwars door bos en heide.

10

Beoordeling door E Oortman uit Smilde, op 15 april 2018 (Stelletje)

Goede kamer. Schoon en groot bed. Heerlijke omgeving en vriendelijk personeel. Je welkom voelen.

Tip! We zijn heerlijk naar Sauna Drôme geweest. Een echte aanrader, genoten, niet te groot, goede opgietingen en vriendelijk personeel. Dus kortom een geslaagd uitje.

9

Beoordeling door Anoniem, op 31 maart 2018 (Stelletje)

De omgeving, heerlijk kunnen fietsen.

De herrie die mensen maken op de gang is duidelijk te horen op de kamer.

Tip! Nunspeet vond ik de leukste plaats.

7,6

Beoordeling door H. Kokke uit zundert, op 31 maart 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2018 (Gezin)

De stilte.

De verwarming in de badkamer bij mij en ook bij mijn vriend sprong pas na acht uur in de ochtend aan. Dat betekende in een koude badkamer douchen.

Tip! Kröller Müller natuurlijk.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 maart 2018 (Stelletje)

Prima.

Tip! Veluwse Bron is een aanrader.

7,5

Beoordeling door S.A. Bakker-Tjen uit Hoofddorp, op 8 maart 2018 (Stelletje)

Prijs/kwaliteit is goed. Receptie en personeel erg vriendelijk. Heerlijke bedden en beddengoed erg belangrijk!

Gevraagd om een kamer met uitzicht op het bos/groen. Uitkijk op de zijkant van een ander paviljoen en op andere kamers, jammer. Badkamer is verouderd. Schuifpui is oud en tocht enorm. Geen koffie en thee faciliteiten op de kamer vinden wij echt een min punt!

Tip! De omgeving is prachtig, mooie wandelpaden en fietspaden. Veel in de omgeving te doen Leuk hotel voor een paar dagen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 maart 2018 (Stelletje)

Prettige kamer met terras, handig voor rokers, want het hele hotel is uiteraard rookvrij. Een Goddelijk bed. Prima schoon. Sam is een waanzinnig fijne gastheer. Hulde. Ontbijt was uitgebreid en lekker. Veel biologische producten.

De kamer ziet er in het echt altijd kleiner dan op de foto op de website. Het diner viel wat tegen (fabrieksschnitzel). De meiden in de bediening waren wel erg vriendelijk.

Tip! De Veluwe en Kröller Müller, need I say more...

7,8

Beoordeling door S Kamstra uit purmerend, op 5 maart 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving, kleine maar fijne kamer, schoonmaak prima. Gezellig grand café en goed ontbijt en diner.

Kamers zijn vrij klein dit komt met name door het grote bureau dat erin staat, zonder bureau is er meer plaats voor een zitje. De sfeer in het restaurant kan gezelliger zeker als daar het wat luxere menu wordt geserveerd. Verder zijn de stoelen hier ook aan vervanging toe.

Tip! Heerlijk midden in de bossen, je hoeft niet eerst met de auto of fiets er naar toe. Putten is gezellig winkelen en Harderwijk is zeker een bezoek waard.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 maart 2018 (Gezin)

De locatie.

De kleine badkamer.

7,5

Beoordeling door T Oosterom uit Rijswijk, op 3 maart 2018 (Individueel)

Goede ontvangst met welkomst drankje. Goed internet.

Tip! Bosrijke omgeving. Goed bereikbaar met openbaar vervoer.

8,2

Beoordeling door PM van Duuren uit Eersel, op 20 februari 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel en een mooie omgeving.

Tip! Mooi fietsroutes.

8

Beoordeling door E.J Kwast uit Vlissingen, op 17 februari 2018 (Gezin)

Ontvangst was heel aangenaam en zeer vriendelijk. Ontbijt geweldig heel veel verschillende mogelijkheden en echt lekker en mooie omgeving.

Tip! De balie medewerkster gaf ons een tip voor een mooie wandeling en die was geweldig. Heel goed te volgen en verschillende landschappen.

9

Beoordeling door A Mak-Duinmeijer uit WORMER, op 8 februari 2018 (Stelletje)

Heerlijk gedineerd en ontbeten, gezelligheid bij de bar en de open haard. Schone kamers met heerlijke bedden. Mooie bosrijke en rustige omgeving. Ontzettend aardig personeel!

Tip! Heerlijk dagje sauna dome gedaan en lekker gewandeld in de omgeving.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 januari 2018 (Gezin)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 januari 2018 (Groep)

Vriendelijk personeel, een goed bed en een lekker ontbijt.

Het rook een beetje muf op de gang.

9,2

Beoordeling door C.E. Chris Leijdekker uit Bussum, op 18 januari 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 31 december 2017 (Stelletje)

Gastvrij, huiselijk, wij voelden ons gelijk thuis. Vriendelijke bediening. Alles was prima in orde.

Tip! Combinatie dagje welness Veluwse Bron met aansluitend overnachting in dit hotel is heel goed bevallen. Erg relax. Zeker nog het nagenieten in het Grand Cafe en de start met een heerlijk ontbijtbuffet.

8,4

Beoordeling door C.J. Mollien uit Badhoevedorp, op 30 december 2017 (Stelletje)

De vriendelijke ontvangst, eenvoudige kamer maar schoon en voorzien van goede bedden. De omgeving, zeker als het weer meewerkt. Wij hadden speciaal voor de kerstdagen gereserveerd en een kerstdiner erbij genomen. Eerlijk gezegd hebben wij de Kerst sfeer gemist, magere aankleding en hoewel het diner uitstekend was miste wij toch een kerstmuziekje op de achtergrond i.p.v. de neutrale muziek. Het personeel was ook heel vriendelijk. De eerlijkheid gebied wel te zeggen dat er geen kerstarrangement was aangeboden en waren onze verwachtingen wellicht te hoog gespannen.

Tip! Putten en omgeving is geen aanrader. Als je tijdens deze dagen iets wil ondernemen op een wandeling of fietstocht na, als het weer het toelaat. In het voorjaar, de zomer en de herfst is en blijft het een prachtige omgeving, waar veel te beleven valt als alles geopend is.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 december 2017 (Gezin)

Leuke ligging bosrijke omgeving en dicht bij de Veluwe met leuke plaatsjes.

Geen musea open op maandag.

Tip! Bezoek van diverse bekende sauna's.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 25 december 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door W Sinke uit Ridderkerk, op 7 december 2017 (Gezin)

Goed, mooie omgeving..

Tip! Wij waren bekend met de omgeving we hadden hier vroeger jaren gekampeerd.

7,8

Beoordeling door F.B. Suyker uit Geleen, op 3 december 2017 (Gezin)

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 november 2017 (Stelletje)

Het was een fantastisch mooie locatie midden in de bossen. De kamer was prima en keurig schoon.

n.v.t.

Tip! Wij zijn naar thermen Sanidrome geweest wat erg dichtbij het hotel is. Maar ook een wandeltocht in de prachtige omgeving (bossen) is zeker de moeite waard. Wandelroutes kun je vragen bij de receptie van het hotel.

9,2

Beoordeling door M.R. Verwer uit Woerden, op 20 november 2017 (Gezin)

Prachtig hotel gelegen in de bossen. Van daaruit mooie tocht gemaakt naar Park De Hoge Veluwe en het Kröller Muller Museum.

Dat er naast het tweepersoonsbed geen nachtkastje was.

Tip! Kröller Muller Museum en Park de Hoge Veluwe.

8,2

Beoordeling door C.E Leijdekker uit Bussum, op 8 november 2017 (Groep)

De kwaliteit van de bedden was niet geweldig. Dit blijken matrassen van het Hilton te zijn. Bij vriend staken de veren namelijk door.

Tip! Met name de Sauna Drôme was het doel. Over het algemeen wel tevreden.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 8 november 2017 (Gezin)

Slechte bedden, vieze kamer, gehorig.

4,2

Beoordeling door J.A. Hoving uit DRIEBERGEN, op 3 november 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving en goed eten. Speciaal aangepast sanitair voor mijzelf in een rolstoel, prima geregeld.

De kamer was een beetje aan de kleine kant. Inrichting hotelruimte een beetje sober.

Tip! Prachtige aanbieding met toegang tot Hoge Veluwe en Kröller-Muller museum.

8,8

Beoordeling door JRP van der Meulen uit Zaandijk, op 18 oktober 2017 (Groep)

Gelegen in de bossen en op korte afstand van steden.

Iets te kleine badkamer.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 17 oktober 2017 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door AJ Neugebauer uit Capelle a/d IJssel, op 7 oktober 2017 (Gezin)

Ligging van kamer, fijn met een terras en heerlijk in het bos gelegen.

Omdat ik noodzakelijk ben aangewezen op een aangepaste badkamer vond ik het niet prettig dat de aangepaste badkamer niet op de kamer aanwezig was maar op de gang en door meerdere gasten werd gebruikt. Die badkamer was wel prima geschikt voor mindervalide gasten. Het avondeten viel ons ook een beetje tegen (alle 4).

Tip! Wij komen hoofdzakelijk voor de bosrijke omgeving om o.a. heerlijke tochtjes te maken.

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 oktober 2017 (Gezin)

We kregen de appartementen, die we gevraagd hadden. Personeel heel vriendelijk en attent.

Tip! Garderen met de beeldentuin en zandsculpturen. Prachtige fietsroutes. Leuke Gezelle dorpjes in omgeving.

8,8

Beoordeling door I Kyrmos uit Rozenburg, op 30 september 2017 (Stelletje)

Dat onze honden erg welkom waren en we balletjes en kauwstaven voor hun kregen bij aankomst.

Kamer was klein voor 2 personen met 2 honden. Verder prima.

Tip! We vonden het bos prachtig.

8

Beoordeling door E van Manen uit Sneek, op 26 september 2017 (Groep)

De ligging van het hotel. De klantvriendelijkheid en klantgerichtheid van het personeel. Een grote fietsenstalling, voldoende ruimte voor een ieder, echter wat te weinig oplaadpunten voor de e-bikes.

Dat de wifi niet goed was, je kon er niks mee., misschien niet sterk genoeg?

Tip! Fantastische omgeving om te fietsen. Goede fietspaden en heel prettig dat fietsers voorrang hebben op rotondes. Leuke gezellige plaatsen in de omgeving.

8,2

Beoordeling door L.J. Kroon Remijsen uit MOERGESTEL, op 15 september 2017 (Gezin)

Ligging hotel en kamers op de begane grond. Uitstekende voorziening voor de fietsen.

Tip! Heerlijk veel gefietst.

8,8

Beoordeling door G.P.M. Aalbregt uit Beverwijk, op 11 september 2017 (Stelletje)

Goede accommodatie, goede sfeer.

Jammer dat er waarschijnlijk voor ons iemand in de hotelkamer met een hond had gezeten. Er hing een vieze geur dat is toch niet echt wat je verwacht in je hotelkamer.

Tip! Het is een heerlijke omgeving om te fietsen en te wandelen. De omringende dorpen bieden leuke terrasjes en winkeltjes. Voordeel van deze locatie is dat je ook zo bij een wellnessresort bent dus wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar! Hier is de rust nog te vinden die wij zoeken tijdens onze korte momentjes van even er tussenuit.

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 september 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving. Goed ontbijt en warme hap. Goede ontvangst.

Geen koelkast op de kamer.

8,2

Beoordeling door J.A.P. van Vliet uit Houten, op 11 september 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving met zeer afwisselende fietsroutes van verschillende lengtes. Ook op een regenachtige dag hebben we ons prima vermaakt bij deels overdekte activiteiten op slechts 5 kilometer afstand. Een heel uitgebreid ontbijt.

Tip! Prachtige fietsroutes door bossen, heidegebieden, langs het weter van het Veluwmeer en gewoon weilanden. Leuke plaatsen met gezellige terrassen in de omgeving.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 september 2017 (Stelletje)

De prachtige ligging van het hotel op onze mooie Veluwe.

Tip! Gunstig gelegen t.o.v. het Paleis Het Loo, de mooie heidevelden en de prachtige bossen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 31 augustus 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving, goede kamers.

Te weinig tafeltjes beschikbaar bij ontbijt. Restaurant al snel volgeboekt.

Tip! Heerlijk uitgangspunt om prachtige fietstochten te maken.

7,8

Beoordeling door E.M. van der Goes-Rijn uit H.I. Ambacht, op 30 augustus 2017 (Gezin)

Prachtige locatie, vriendelijk personeel.

Slechts 1 opmerking: doordat iedereen tegenwoordig een mobieltje en/of tablet heeft, zouden er meer stopcontacten moeten zijn op de kamer.

9

Beoordeling door SONJA Sonja bischop uit STEENWIJK, op 17 augustus 2017 (Stelletje)

Was goed en mooie locatie en personeel is heel vriendelijk en het eten was heel erg goed wij gaan er zeker nog eens terug kamers zijn goed we zaten op begaan de grond jaren een buiten plaats waar je lekker kan zitten heel erg goed hotel.

In de wc was geen wc borstel en de kamer was heel donker op de dag moet je het licht aan hebben, maar anders was als heel goed.

Tip! De omgeving was heel mooi en was ook genoeg te doen bos en klim bos restaurantjes zat in de omgeving.

9,8

Beoordeling door A.M.E van Van Santvoort uit dongen, op 14 augustus 2017 (Stelletje)

Leuke locatie. Alles naar wens.

Tip! Paleis het Loo en zandsculpturen was geweldig aanrader voor iedereen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2017 (Gezin)

Wij hebben alles als goed ervaren.

Tip! De hele mooie ligging van het hotel. Goede fietsen te huur. Genoeg oplaadpunten voor de elektrische fietsen. Een goede kamer en goed ontbijt. Je kan er ook terecht om heerlijk te dineren.

8,2

Beoordeling door F Dijkstra uit Enschede, op 10 augustus 2017 (Gezin)

Dat personeel heel vriendelijk en behulpzaam. En dat je lekker bij de kamer op een klein terrasje kunt zitten.

Tip! De zandschulpturen in Garderen echt de moeite waard en omgeving is mooi.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2017 (Stelletje)

7

Beoordeling door H Henk Hartman uit Lekkerkerk, op 28 juli 2017 (Stelletje)

Mooie en goede locatie en het personeel heeft zijn best gedaan om de gasten naar hun zin te maken.

Tip! Prima fietslocatie en een centraal punt om dagtochten in de omgeving te maken.

8,2

Beoordeling door J.F. Kaltner uit Leiden, op 20 juli 2017 (Stelletje)

Mooi en goed hotel in de Veluwe.

Min puntje is dat het terras wel eens goed schoongemaakt mag worden, dit is niet overal het geval maar wel in het rijtje waar onze hotelkamer zich bevond. advies is ook om de E-bikes te controleren of deze ook daadwerkelijk op de oplader zijn aangesloten door de vorige gebruiker, onze E-bike had een lekke band en accu was half vol. E-bike had de volgende dag nog steeds een lekke band.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 juli 2017 (Gezin)

Locatie.

Avond eten was erg weinig voor veel geld. Drank kostte te veel.

7,8

Beoordeling door K.G Peeters uit Essen, op 3 juli 2017 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door CA van Ravesteijn uit Rijswijk, op 2 juli 2017 (Stelletje)

Zie boven. Had geen kinderen bij ons dus moeilijk een cijfer te geven. Uitstekende verzorging door het personeel voor wat betreft de kamer.

1 stopcontact achter de televisie is te weinig. 1 stopcontact in de douche, is gevaarlijk. Weinig prive in het achtertuintje. Onoverzichtelijke rekeningen. Diner, kleine keuze.

Tip! Prima. Veel bos en heide. Zandsculpturen in Garderen. Fantastisch. Goed en lekker eten in Voorthuizen de Bunck. Paleis het 't Loo. Openluchtmuseum Arnhem.

8

Beoordeling door D de Snaijer uit DORDRECHT, op 2 juli 2017 (Gezin)

Prachtige omgeving keurig schoon hotel, alles prima.

De kamer is wat klein.

Tip! We zijn wat ouder (83) hebben leuke autotripjes gemaakt naar onder andere Elburg, en andere kleine plaatsen.

8

Beoordeling door D.H. Hoffstaetter uit Amsterdam, op 26 juni 2017 (Gezin)

Het buitenzitje bij de kamer en het gezellige terras en schilderijen aan de muren.

Geen airco als het warm is.

Tip! Erg mooi natuurschoon en gezellige dorpen en steden.

8

Beoordeling door Anoniem, op 25 juni 2017 (Gezin)

Het arrangement en de omgeving.

De kamer was erg warm.

Tip! Heerlijk fietsen in de bossen. Prachtige omgeving en centraal bij leuke plaatsen zoals Putten en Harderwijk.

8

Beoordeling door JACK Groenen uit Chaam, op 25 juni 2017 (Stelletje)

De kamer met buitenzitje. De locatie van het hotel.

Geen koffie/thee faciliteiten op de kamer. Te weinig ruimte in de fietsenstalling.

Tip! Zeer mooie locatie zeker een goede fiets omgeving.

7,2

Beoordeling door J. Van Gent uit NUMANSDORP, op 23 juni 2017 (Stelletje)

Hond mocht mee, vriendelijk en accuraat personeel, ligging t.o.v. van fiets- en wandeltochten, de maaltijden.

We zaten heel dicht tegen de doorgaande weg, roosters open was niet genoeg in de warme tijd en dan kon de schuifpui, weliswaar met haak beveiligd, open wat toch een wat onveilig gevoel geeft aan de bosrand.

Tip! Heerlijke bos fiets- en wandeltochten gemaakt, dorpjes op korte afstand.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 juni 2017 (Stelletje)

Mooi hotel, vriendelijk personeel. Kamer echt goed verzorgd en leuk met het zitje, buiten. Denk er zeker aan nog eens terug te komen.

Tip! Omgeving prachtig met al die bossen en terras ook erg gezellig. Harderwijk een heel leuk plaatsje. Hebben het naar ons zin gehad.

8

Beoordeling door W van Sligtenhorst uit Vlaardingen, op 20 juni 2017 (Stelletje)

Alles.

Tip! Garderen de beeldentuin is beslist een aanrader.

9,3

Beoordeling door C.J.H.M. de Jong uit middelbeers, op 17 juni 2017 (Gezin)

Het geheel was prima geregeld. Ook het verblijf was perfect.

Tip! Vier dagen fietsen in de prachtige omgeving.

9

Beoordeling door P.H. de De Lange-van Mechelen uit Houten, op 16 juni 2017 (Individueel)

Prachtige locatie en kamers met zitje buiten: geweldig. Warme maaltijd was prima alsmede de (dure!) fles wijn. Dat er geen gratis kraanwater wordt verstrekt vind ik typisch Nederlands: overal in Frankrijk krijg je standaard een gratis karaf kraanwater. Het water in Nederland is overal goed drinkbaar en weet u hoeveel het produceren van een fles water kost? Ik heb geen minpunten kunnen ontdekken en kom vast nog eens terug!

Tip! Wij hebben diverse plaatsen in de omgeving bezocht, waar wij anders niet komen. Gezien het mooie weer hebben wij veel terrassen bezocht en lekker gerelaxed.

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 juni 2017 (Gezin)

De ligging midden in het bos en de kamers met terras.

9

Beoordeling door A.M.J Bekhuis uit Hengelo ov, op 8 juni 2017 (Stelletje)

Prachtig gelegen in de bossen. Alle kamers begane grond. Lekker met een eigen terrasje.

Geen koelkast op de kamer.

Tip! Prachtige fietsroutes.

8,2

Beoordeling door P.C.H. Witteman uit Roelofarendsveen, op 8 juni 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving en kamers op begane grond met terras.

Geen airco. In de vleugel waar onze kamer (17) zich bevond was het heel erg warm.

8,2

Beoordeling door E.G. Boxma uit Almere, op 6 juni 2017 (Stelletje)

Rust en daar gaat het om.

7,5

Beoordeling door PDCA van van Poppel uit TILBURG, op 24 mei 2017 (Gezin)

Lekker in de natuur, lekker centraal, goed verzorgde kamer, goed ontbijt.

9

Beoordeling door Anoniem, op 22 mei 2017 (Stelletje)

Het hotel ligt mooi en je kunt zo het Speulderbos in wandelen. Personeel was erg vriendelijk. Ook vond ik het terrasje bij onze kamer erg prettig. Niet groot, maar je zat er helemaal 'privé' (we hadden toevallig 2 heerlijk zonnige dagen).

De kamers zijn erg gehorig. Je kon de gasten in de kamer naast je horen praten. Er logeerden veel deelnemers aan een hondenshow (of iets dergelijks) met hun honden in het hotel toen we er waren. Dat gaf wel enige geluidsoverlast. Maar dat is natuurlijk een momentopname, er zal niet iedere dag een hondenshow zijn.

Tip! Het Speulder en Spielderbos naast het hotel is prachtig. Putten is een leuker stadje dan ik had gedacht en heeft woensdagochtend een gezellige, vrij grote markt. Harderwijk kende ik alleen van het dolfinarium, maar het heeft een mooi oud stadshart, oude stadsmuren en je loopt vanuit het centrum zo het gezellige stadsstrand op, met terrasjes en eetgelegenheden.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2017 (Groep)

Omgeving.

Tip! Geschikt voor prachtige fietstochten bv. langs landgoed Staverden en wandelingen zoals Kroondomein 't Loo. Ook geschikt voor slecht weer, mogelijkheden zoals kasteel Cannenburch in Vaassen of paleis 't Loo.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 mei 2017 (Stelletje)

Er was een fantastisch glutenvrij ontbijt voor me geregeld!

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 mei 2017 (Groep)

Mooie omgeving.

Geen waterkoker/koelkastje op de kamer. Ontbijt redelijk, alleen veel dingen niet snel hervuld, ook al was je er om 9.15 uur. Op zondag geen spek, omdat er een bus Duitsers geweest was die alles opgemaakt hadden?

Tip! Genoeg te doen in de omgeving.

6,6

Beoordeling door J Dirks van Westen uit Bergen op Zoom, op 4 mei 2017 (Gezin)

We hebben een heerlijk weekend gehad. Heel vriendelijk personeel, schone kamer met een goed bed. Heel leuk aan de bosrand.

Tip! Prachtige omgeving. We hebben heel mooie fietstochten gemaakt.

7,8

Beoordeling door F Janse uit Kloetinge, op 1 mei 2017 (Stelletje)

Personeel vriendelijk en behulpzaam. Mooie omgeving.

Tip! Mooie wandelingen en prachtige fietstochten.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 april 2017 (Gezin)

De ligging en het gegeven dat je ook buiten kan zitten.

Het diner behorend bij het arrangement.Smakeloos, karig. Een snackbar waardig. Dit in grote tegenstelling tot het uitstekende ontbijt.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 april 2017 (Gezin)

Hotel rustig gelegen en vriendelijk personeel.

Bij aankomst werden wij te woord gestaan door Tobias (net kort in dienst van het bedrijf). De ervaren dames waren in vergadering was zijn excuus. Verder was het personeel heel netjes en vriendelijk.

Tip! We hebben fietsen gehuurd en de Veluwe verkend. Was weer netjes geregeld.

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 april 2017 (Gezin)

Mooie locatie in bos, nabij fietswegen, uitgebreid en goed verzorgd ontbijt, sauna.

Niet echt geschikt voor kinderen. Een klein speelhoekje binnen en een klein speeltuintje buiten zouden al een groot verschil maken. Nu was er echt niets voor ons zoontje.

Tip! Mooie bosrijke omgeving. Ideaal om mooie fiets- of wandeltochten te maken.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 april 2017 (Gezin)

Goed ontbijt, fijn personeel dat je begroet ook bij de receptie. Bar erg gezellig, ook leuk om een potje te poolen of gewoon gezellig bij te kletsen.

Kamer is erg ongezellig, en gehorig. Je hoort letterlijk op je kamer waar de mensen die in de hal lopen het over hebben. De uitstraling doet me een denken aan een verzorgingstehuis. €5 per biertje (Veluw biertje) erg prijzig. Zelfde bij andere restaurants gedronken scheelt best in prijs. Glaasje prosecco dat bij het arrangement zat niet gezien? Nu hebben wij er zelf niks over gezegd.

Tip! Leuk om heen te gaan: Burg Bieren, verschillende mooie sauna's in de buurt zoals Sauna Drôme en Veluwse Bron.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 april 2017 (Gezin)

Een mooie omgeving, maar wel aan een drukke weg gelegen.

Het warme eten vonden we niet alles. Niet erg heet . Het vlees erg bleek gebakken met bleke saus. (Kleine kaart)

Tip! Het achterland van het hotel vonden wij erg leuk met prachtige huizen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 april 2017 (Stelletje)

Heerlijk in de bossen, goed bereikbaar met auto en OV. Leuk, uitgebreid hotel met voldoende privacy en een heerlijk ontbijtje. Personeel zeer vriendelijk.

Er zat schimmel in de badkamer. Dit hebben we doorgegeven bij de receptie.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 maart 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving, terrasje bij de kamer, bezoek aan Putten, Harderwijk. Wij hebben veel gewandeld door het bos. Genoeg parkeerruimte. Goede en schone bedden.

In de gangen alsook in de kamer rook het erg "muf", te kleine badkamer, afstand tussen wc en wasbakje was veel te klein. Kamers zijn gehorig. Ontbijt was redelijk, personeel deed goed haar best, maar geen schoon tafeltje bij binnenkomst. Komkommer/tomaten moesten we zelf snijden (vind ik onhygiënisch).

Tip! Mooie boswandelingen, Harderwijk mooie plaats met historische binnenstad. Lekker gegeten in Putten bij mamma Alice en T-Rex.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 maart 2017 (Individueel)

Warm welkom, gastvrijheid van de medewerkers, ambiance grand café, leestafel, verzorging en interieur gangen/open ruimte, welkomstdrankje, gratis en goede parkeermogelijkheden.

Vreemd luchtje in de kamer (schoonmaakmiddel, vloerbedekking, textiel?).

Tip! Klimbos Garderen. Restaurant De Bonte Koe Garderen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 januari 2017 (Groep)

Goed arrangement in combinatie met Sauna Drôme. Prachtige ligging, wandelingen in het bos mogelijk direct vanuit het hotel.

Erg eenvoudige kamer, krappe badkamer. Niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

6,2

Beoordeling door N.W. van Gent uit Barendrecht, op 7 januari 2017 (Stelletje)

Mooi net hotel, in een bosrijke omgeving.

Tip! Mooie bossen en Putten is een leuke plaats met een leuk gezellig centrum!

9,2

Beoordeling door M. van der Stad uit rosmalen, op 2 januari 2017 (Gezin)

Heerlijk ontspannen na een aantal dagen. Een zeer vriendelijk personeel, de ligging en de kamers waren prima. Ook het ontbijt was zeer goed! Kortom, we komen zeker nog een keer terug.

Tip! Amersfoort is een leuke winkelstad, echt een aanrader. Een tip, ga vooral de bossen op de fiets of te voet verkennen.

8,4

Beoordeling door MC Verschoor uit Lisserbroek, op 26 december 2016 (Stelletje)

Erg vriendelijke medewerkers! Simpele kamers, maar keurig schoon.

Tip! Sauna Drôme.

8,5

Beoordeling door G.M. G.M. Baden uit Haaksbergen, op 25 december 2016 (Gezin)

In de kamer was de badkamer ouderwets en het toilet was te klein. Dit laatste s.v.p. verbeteren.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 december 2016 (Gezin)

Super fijne kamer met uitstekend en ruim bed. Mooie omgeving. Gezellig ontvangst. Vrolijker kan je het ontbijt niet starten, met het enthousiasme van de meneer die daar hielp.

Tip! De omgeving zag er mooi uit, maar wij bezochten de hele dag de sauna in Emst. We gingen eten in Putten in een tapas restaurant 'den Hertogh'. Heel gezellig, goed eten en dito prijs.

9,7

Beoordeling door PE Kulche uit Den Haag, op 15 december 2016 (Gezin)

Mooie locatie vooral en lekker ruim van opzet.

Mijn bed was enigszins verzakt. Dat van mijn vrienden niet.

Tip! Er was geen haarföhn op de kamer voor mijn vriendin maar gelukkig was de aardige baliemedewerkster bereid er een uit te lenen. Er waren wandel- en fietsroutes beloofd maar die waren er alleen voor Putten zelf. De meeste bezoekers zullen willen wandelen in de bossen op de Veluwe.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 december 2016 (Stelletje)

Een mooie omgeving. Het hotel lag lekker rustig midden in de natuur.

8,6

Beoordeling door G.M. Zuiderwijk-Bosscher uit Heemskerk, op 4 december 2016 (Stelletje)

De prachtige omgeving, van hotelkamer zo in het bos. Heerlijke bedden. Hartelijk en hulpvaardig personeel. Heerlijke diners, top kok.

Tip! Bosrijke omgeving, gevarieerd bos, loofbomen afgewisseld met naaldbomen etc.

9,4

Beoordeling door JAN Noomen uit bergambacht, op 2 december 2016 (Gezin)

Fietsvriendelijk, de fietsenberging met oplaadmogelijkheden voor accu's.

Tip! En mooie omgeving met prachtige fietstochten in de directe omgeving.

8

Beoordeling door ABM van Leeuwen uit Bodegraven, op 2 december 2016 (Stelletje)

De gastvrijheid en de vriendelijkheid van het personeel waren goed.

Tip! Wij zijn een dag naar Sauna Drome geweest met een goede ontvangst. We waren verrast dat onze eerste kopje koffie reeds betaald was, waarschijnlijk door het hotel. Op zondag zijn we naar De Hoge Veluwe gegaan en hebben het Kröller- Müller Museum bezocht. Verder hebben wij het verblijf als weldadig ervaren.

10

Beoordeling door A Flipse uit Spijkenisse, op 16 november 2016 (Gezin)

De klantvriendelijkheid van het personeel.

Het hotel ligt aan een weg.

Tip! Het hotel wordt omgeven door bossen.

7,8

Beoordeling door C Balkenende-Reijman uit Den Haag, op 16 november 2016 (Stelletje)

De ligging is perfect.

De bedden (matrassen) zakten behoorlijk door. Personeel is erg zakelijk. Drankjes bij het eten erg prijzig.

Tip! Putten is een erg leuk plaatsje om te winkelen. Restaurant Boshuis te Drie is een aanrader.

6

Beoordeling door Anoniem, op 14 november 2016 (Stelletje)

Midden in de bossen. Booral ideaal om te fietsen en wandelen. Leuke markt in Putten.

9,4

Beoordeling door H.J.J. Agterbos uit Oldenzaal, op 9 november 2016 (Stelletje)

Ligging.

Ventilatie van de kamer.

Tip! Mooie plek voor fiets en wandelroutes.

7,6

Beoordeling door H.P.W.M. Kerklaan uit Elewijt, op 9 november 2016 (Gezin)

De onmiddellijke nabijheid van het bos. Even oversteken en je kon al wandelen of fietsen.

Jammer, dat het hotel geen zwembad heeft. Mijn grote hobby is zwemmen. Als je 's morgens even kunt zwemmen, dan smaakt het ontbijt nog veel beter.

Tip! Boshuis Drie is een aanrader voor de fietser of de wandelaar. Een leuk restaurantje midden in het bos op loopafstand. Prima eten en een goede bediening.

8,8

Beoordeling door N.J Verhulst uit Delft, op 3 november 2016 (Stelletje)

Heerlijke omgeving, lekker rustig.

Ons saunadagje bleek op een badpakken dag!! Als we het hadden geweten, dan zouden we zaterdag naar de sauna zijn gegaan!

8,3

Beoordeling door J.H. van der Velden uit Vlaardingen, op 31 oktober 2016 (Stelletje)

Heerlijk gefietst in de omgeving en heerlijk gegeten, vooral de uiensoep!

Tip! Een waterkoker met wat thee of iets degelijks zou erg vriendelijk overkomen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 oktober 2016 (Stelletje)

Dat de sauna bij de prijs was inbegrepen.

Te ver van het centrum.

Tip! De ossenmarkt was erg gezellig!

7

Beoordeling door Anoniem, op 29 oktober 2016 (Stelletje)

De omgeving.

De televisie haperde voortdurend.

Tip! Steden als Apeldoorn en Amersfoort zijn vlakbij.

8

Beoordeling door B A M Harmsen uit steenderen, op 27 oktober 2016 (Stelletje)

Prima hotel voor kort verblijf mooie uitval basis voor wandelingen en fietstochte.n

Tip! Fietstochten gemaakt over de mooie Veluwe en naar de leuke plaatsen.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 27 oktober 2016 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door EH Daggers uit Groningen, op 26 oktober 2016 (Stelletje)

Omgeving en ligging lekker ontbijt.

Kale donkere kamer.

Tip! Veluwepark en museum.

7,2

Beoordeling door J.C. Vos uit Den Haag, op 26 oktober 2016 (Stelletje)

Wat relaxen en rond kijken in de omgeving.

Tip! De dorpjes zijn leuk en er is veel mooie natuur.

8,4

Beoordeling door MJ Gelderblom uit Alkmaar, op 24 oktober 2016 (Groep)

De omgeving is prachtig, fijn aan de kamer is dat je een eigen terrasje hebt. Het ontbijt is goed en er is voldoende keus. Personeel is vriendelijk.

De badkamer is eenvoudig. Geen koelkast op de kamer.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 oktober 2016 (Gezin)

8,3

Beoordeling door F van Urk-Hoefnagel uit Urk, op 19 oktober 2016 (Gezin)

Goed hotel, mooie ligging, heerlijk en uitgebreide ontbijtkeuze, lekker gegeten in het grand café.

Dat er geen koffiezetmogelijkheden op de kamer waren.

Tip! Prachtige fietstochten gemaakt over de Veluwe. Schitterende omgeving. Vandaar ook de keuze voor het hotel in deze omgeving.

8,2

Beoordeling door C.A. Struijs uit Burgh Haamstede, op 19 oktober 2016 (Gezin)

Mooie omgeving, schone kamers.

Prijs. Als je alleen bent betaal je 2 maal de arrangementsprijs, belachelijk!

5,8

Beoordeling door M Pirie uit Roermond, op 19 oktober 2016 (Stelletje)

De slechte matrassen.

Tip! Omgeving prachtig, genoeg te doen voor gezinnen met kinderen in de omgeving.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 oktober 2016 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door LEEN Voogd uit GOES, op 16 oktober 2016 (Stelletje)

Vriendelijkheid personeel, tijdens ontbijt/diner. Mooie ligging, netheid van de kamer. Mijn echtgenote heeft een gluten en lactose intolerantie, is goed op ingespeeld.

Tip! Mooie fietstochtjes gemaakt (route's van hotel, naar Otterlo en door de bossen.

9,2

Beoordeling door G. de Wit uit Doetinchem, op 15 oktober 2016 (Gezin)

Mooi hotel, mooie omgeving, goed bereikbaar.

Tip! Bosrijke omgeving, fietstochtjes.

7,4

Beoordeling door C den Den Besten uit Hoogvliet, op 14 oktober 2016 (Gezin)

Heerlijk hotel in een prachtige omgeving. Je loopt zo het bos in aan de overkant van de weg. Goed ontbijt en zeer vriendelijk personeel. Mooie grote kamer met klein terras.

Het hotel ligt wel dicht langs een doorgaande weg. Gelukkig lag onze kamer aan de goede kant. Geen geluid gehoord van de auto's.

Tip! Verblijf was een combinatie met een dag Sauna Drôme. Heerlijke dag gehad. Wandeling gemaakt in het bos aan de overkant van het hotel. In Harderwijk bij Bonanza heerlijk gegeten. Alles bij elkaar 3 heerlijke dagen gehad.

9

Beoordeling door Anoniem, op 13 oktober 2016 (Stelletje)

Rustig gelegen hotel, vlak bij het Speulder-en Sprielder bos. Veel fiets- en wandelmogelijkheden.

Kleine kamer.

Tip! Mooie bosomgeving om te fietsen en te wandelen. Leuke plaatsen in de buurt om naar toe te fietsen.

7,6

Beoordeling door GF Bos uit ENSCHEDE, op 12 oktober 2016 (Gezin)

Mooi in de bossen en wandelpaden. Lekker ontbijt, met soms oud brood jammer, er zijn genoeg vogeltjes in de buurt, verder prima broodjes, suikerbrood, rozijnenbrood, vers fruit, ananas en meloen, kiwi, appels, peren, sinaasappels en yoghurt, muesli, roerei, spek. Keus genoeg.

Geen föhn is erg jammer.

Tip! Kootwijker zand verstuiving , veel natuur, heide, bossen, fietsen is hier geweldig. Het hotel ligt in de bossen, heerlijk om te wandelen. Amersfoort leuk stadje in de buurt, wel met de auto, de moeite waard, neem ook eens een grachten tochtje, erg interessant. Putten is ook gezellig. Kortom goede keus voor een leuke prijs.

8

Beoordeling door A.J. Schilperoort uit Krimpen aan den IJssel, op 11 oktober 2016 (Stelletje)

Het grand café vonden wij het gezelligste het personeel was vriendelijk.

Het restaurant, een grote groep veel geluid over last als je zit te eten, de deuren werden niet dicht gedaan maar toen even mijn telefoon geluid gaf werd mij vriendelijk verzocht of ik het wat zachter kon zetten terwijl er een overdonderd geluid uit de eetzaal er naast kwam, maar personeel was prima.

Tip! Lekker dicht bij de bossen je kan er heel mooi fietsen en wandelen. Putten en Ermelo liggen dicht bij, super gezellig.

8,4

Beoordeling door W van der Veen uit Nijverdal, op 10 oktober 2016 (Gezin)

Het lag op een prachtige plek.

Kamer was wat klein en er stonden 2 stoelen en die waren knetterhard daar kon je niet makkelijk in zitten.

Tip! De plaats Putten in de buurt was een aangename verrassing met name de markt op woensdag.

7,8

Beoordeling door A Zwaan uit Lutten, op 25 september 2016 (Stelletje)

De omgeving van het hotel en lekker gegeten in het hotel.

Tip! Het bezoek aan de zand sculpturen in Garderen van Rien Poortvliet, zeer de moeite waard.

8

Beoordeling door Anoniem, op 23 september 2016 (Stelletje)

Tripje naar Putten en omstreken.

Vrij donkere kamer maar dit was ons van tevoren gezegd.

Tip! Landgoed Schovenhorst en de bosrijke omgeving.

9

Beoordeling door A Steghuis uit tilligte, op 18 september 2016 (Stelletje)

Heerlijk rustig en prima verzorgt.

Mindere bediening 's avonds op het buiten terras.

Tip! Heerlijk in de bossen van Putten en prachtige fietsroutes richting Harderwijk.

8,4

Beoordeling door SHARON Ceulemans uit Sint-Niklaas, op 15 september 2016 (Gezin)

De omgeving! Personeel was super vriendelijk en behulpzaam (niks te veel gevraagd).

Geen water op de kamer.

Tip! Mooie, groene omgeving, schitterend. Ideaal om te gaan fietsen en wandelen (super voor natuurliefhebbers). Op 30 min. rijden is de Veluwse Bron, must do voor sauna lovers.

8,6

Beoordeling door S Ditiecher uit Alkmaar, op 9 september 2016 (Stelletje)

Dat er een sauna was en de prachtige lokatie!

De kamer was gedateerd, het avondeten was niet lekker.

9,3

Beoordeling door MJJB Helfrich uit Zoetermeer, op 31 augustus 2016 (Stelletje)

Mooie locatie.

De kamers waren ietwat basic, echter niet oncomfortabel.

Tip! Mooie omgeving, rustig gelegen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 30 augustus 2016 (Stelletje)

De omgeving

Maar voor 1 dag koffie op de kamer

Tip! Veluwsebron bezocht een aanrader

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 28 augustus 2016 (Stelletje)

Onze ervaring met de medewerkers van dit hotel is goed. Ze waren vriendelijk, behulpzaam en servicegericht. Dit hotel ligt in een groenrijke omgeving met veel hoge bomen. Wij hebben heerlijk gegeten in het restaurant van het hotel.

Tip! Mooie fietsroutes ondernomen door de bossen. Ook heerlijk gelopen in de omgeving van het hotel.

8

Beoordeling door M. de Kok uit Rijswijk, op 27 augustus 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door CPH Savelkoul uit berg en terblijt, op 24 augustus 2016 (Gezin)

Omgeving, het ontbijt, gezellige sfeer

Kamer rook onfris

Tip! Fijne fietspaden

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 augustus 2016 (Stelletje)

Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer vriendelijk personeel. Mooie locatie in het bos. Verzorgde kamer. Fietsenverhuur.

Kleine opmerkingen: Geen airco, geen föhn en vrij kleine tv.

Tip! De Bostoren is het waard om te beklimmen.

8,2

Beoordeling door F. B. Suyker uit Geleen, op 21 augustus 2016 (Stelletje)

Mooie omgeving,prachtige ligging. Schone, prima kamers met eigen terras!

Fietsenloods is een puinhoop. Slecht genummerd, moeilijk te vinden en chaotisch !

Tip! Fietsknooppuntroutes zijn geweldig. Veluwestrand binnen bereik.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 augustus 2016 (Stelletje)

Mooi terras, vooral bij mooi weer heel prettig.

Tip! Heerlijk gegeten bij kasteel Vanenburg. Je kunt prachtig fietsen in de omgeving met behulp van de knooppunten.

8

Beoordeling door C Mulder uit Mijdrecht, op 21 augustus 2016 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door W. Ditewig uit De Lier, op 20 augustus 2016 (Stelletje)

Alles prima, terras met zitje bij de kamer is top.

9

Beoordeling door Anoniem, op 18 augustus 2016 (Stelletje)

Gemoedelijk.

Kamer vieze geur.

Tip! Loopt zo de bossen in.

8,4

Beoordeling door TONY Van Kenhove uit Sint Kruis Winkel, op 14 augustus 2016 (Stelletje)

Sfeer, gezelligheid in De Veluwe.

Regen tijdens de ochtendwandeling.

Tip! Prima begeleiding in het hotel voor zowel fiets- als wandeltochten.

8,8

Beoordeling door J Burgerhout uit helmond, op 13 augustus 2016 (Gezin)

De ruime airconditioned kamer tegen een wel hoge extra prijs en de ligging van het hotel in het bos was goed.

De standaard kamer leek meer op een verpleeghuiskamertje, erg klein en zonder uitstraling!

Tip! Veel gefietst!

7,4

Beoordeling door G.W. de Bruin uit Krimpen aan den IJssel, op 11 augustus 2016 (Gezin)

Goede omgeving om te fietsen.

8,8

Beoordeling door R Mandemaker uit Schagen, op 2 augustus 2016 (Gezin)

Een heerlijk relaxed weekend, wat ik leuk vond is dat we een zitje bij onze kamer hadden.

Minder leuk vond ik dat er geen airco op de kamer was en dat de deur weinig open kon, dus warm op de kamer en we zijn door muggen lek gestoken. De aanwezigheid van een ventilator of plafondventilator had ik wel prettig gevonden.

Tip! Mooie omgeving waar je leuk kunt fietsen en/of wandelen.

7,8

Beoordeling door S Houtzager uit Hillegom, op 2 augustus 2016 (Stelletje)

Goed verzorgd, goede kamer, schoon en netjes vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar.

Tip! De omgeving was ons bekend.

9

Beoordeling door P.J. Bogaards uit Den Haag, op 29 juli 2016 (Gezin)

Het feit dat je een terras hebt bij je kamer. Bij lekker weer echt een plus!

Tip! Prachtige bosrijke omgeving waar je heerlijk kunt fietsen. Nationaal Park de Hoge Veluwe en Kröller Müller Museum op 20 minuten auto afstand. Putten is een leuke gezellige plaats met voor ieder wat wils. De ijssalon IJstijd in Garderen is een must.

8,6

Beoordeling door E Voorrecht uit Rotterdam, op 15 juli 2016 (Groep)

We hadden een mooie superiour kamer. Lekker ruim en op de begane grond. De omgeving van het hotel is erg mooi. Er zit ook een prive sauna bij (gratis bij een superiour kamer) die je kunt reserveren.

De douche was zeer matig voor een dergelijke kamer, de waterdruk was erg laag. Tevens liep het toilet door, maar dat kan gebeuren. Ontbijt ben ik wel beter gewend bij een Hampshire Hotel! Niet zo heel veel keus qua beleg, en beperkt warm aanbod. Kwaliteit was OK.

Tip! In de omgeving is veel te beleven, wij gaan graag naar een van de wellnessresorts in de buurt.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 juli 2016 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door HW Bijl uit ijmuiden, op 4 juli 2016 (Stelletje)

Goed personeel, ontbijt en diner goed. Kamer goed en terrasje bij de kamer ideaal. Voor herhaling vatbaar.

Tip! Prima hotel, zeker als je de fietsen mee hebt.

8

Beoordeling door M Kuiper uit 's-Gravenzande, op 1 juli 2016 (Stelletje)

Ligging hotel in de natuur en terrasje bij de kamer.

De W.C. in kamer 65 maakte veel herrie na het doorspoelen. Terras was slecht verzorgd. (rondom en op het terras veel onkruid).

Tip! Veel wild in de omgeving, herten vlakbij het hotel langs fietspaden gezien.

7,7

Beoordeling door N Bier uit Blokker, op 22 juni 2016 (Stelletje)

Mooie locatie. Gezellige uitstraling. Heerlijk om te fietsen met de knooppunten routekaarten van hotel.

Koffie in bar/bistro niet te drinken.

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 juni 2016 (Stelletje)

Prima Hotel en erg vriendelijk personeel, kortom een aanrader.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 juni 2016 (Individueel)

De rust van de omgeving

De putlucht uit het doucheputje.

Tip! Hadden geboekt in combinatie met de sauna in Putten. Hebben een geweldig weekend gehad. Zowel in de sauna als in het hotel ontzettend vriendelijk personeel. Overal veel rust. Mooie omgeving.

9

Beoordeling door P Geers uit Woubrugge, op 9 juni 2016 (Stelletje)

Het gastvrije ontvangst. Aardig en beleefd personeel. De locatie midden in het bos.

De kamer was vrij klein en het terrasje had uitzicht op de parkeerkaats.

Tip! Bij uitstek een prachtige fietsomgeving, veel terrasjes in de dorpen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 7 juni 2016 (Stelletje)

Was gezellig.

Kamer vlak aan de verkeersweg.

Tip! Prachtige omgeving veel gefietst. De zand sculpturen in Garderen prachtig!

8,2

Beoordeling door M Krijgsman uit Krimpen aan den IJssel, op 2 juni 2016 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door M Smeets - Stuijts uit Sittard, op 31 mei 2016 (Gezin)

Prachtige locatie, aan bosrand, dichtbij het leuke stadje Putten. Mooie hotelkamer met een heerlijk privé terrasje. Vriendelijk en behulpzaam personeel, ontbijtje was perfect! Wij hebben 3 heerlijke overnachtingen gehad. De bedden zijn prima, hotelkamer is schoon. Alleen de doucheruimte is wat klein maar wel efficiënt. Prima parkeermogelijkheid en gratis wifi. Complimenten!

De doucheruimte is ietwat klein, thee- en/of koffievoorziening op de kamer ontbreekt, evenals een wc borstel!

Tip! Mooie bosrijke omgeving, genieten!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 mei 2016 (Stelletje)

De ligging, midden in de bossen, van waaruit we een mooie fietstocht konden maken. Een heerlijk rustgevend terras.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 mei 2016 (Stelletje)

De omgeving is prachtig, direct in de bossen.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 20 mei 2016 (Gezin)

Mooie omgeving.

Gehorigheid van de kamer, kon de buren horen hoesten/praten. Kwaliteit en beperkte menukeuze restaurant/grand café. Onderbezetting personeel in restaurant en vooral grand café waardoor te lang moeten wachten op het plaatsen van een bestelling . Kwam de sfeer ook niet ten goede.

Tip! Veluwse Bron

7

Beoordeling door Anoniem, op 20 mei 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door G Hoogduijn uit Delft, op 15 mei 2016 (Stelletje)

Attent en vriendelijk personeel!

Erg krappe badkamer.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 mei 2016 (Gezin)

Rustige locatie, vriendelijke mensen en goede service.

Verkeerde kaarten meegegeven voor het museum. Niet nagegaan welk arrangement we hadden geboekt. Bij het diner werden wij bij de gasten met halfpension geplaatst. Ook niet gecontroleerd dus.

Tip! Veel groen, leuk winkelcentrum in Putten.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2016 (Gezin)

Prima te combineren met een dagje sauna

Kamers gedateerd.

7

Beoordeling door P Groeneveld uit Alkmaar, op 22 april 2016 (Stelletje)

Prima hotel en goed ontvangen. Mooie omgeving en aardig personeel.

Naast ons zaten waarschijnlijk bouwvakkers o.i.d die heel vroeg op moesten staan en gingen douchen. We werden wakker van gebrom en getik van de boiler o.i.d. Qua geluid niet goed geïsoleerd. Het gebouw is iets verouderd en ook enkel glas schuifdeuren.

7,4

Beoordeling door A. de Wildt uit Krommenie, op 20 april 2016 (Gezin)

De gemoedelijke sfeer in het hotel. Het personeel was heel vriendelijk.

Tip! Wij hadden een verblijf met een dagje sauna Drome in Putten. Een prima arrangement. Wij hebben de dag na aankomst de sauna dag benut, en dat is heel prettig. De volgende morgen het ontbijt, en daarna nog heerlijk gewandeld in de omgeving.

8,2

Beoordeling door AC Lenten uit Barendrecht, op 12 april 2016 (Gezin)

De ligging tussen de bossen. Vriendelijk personeel en een mooie badkamer.

De zachte douche, geen verse jus d'orange.

Tip! Sauna de Veluwse Bron.

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 april 2016 (Stelletje)

Rustige sfeer in het hotel. Prima ontbijtbuffet en ook het avondmaal was qua prijs-kwaliteit in orde.

Tip! De mooie natuur van de Veluwe.

8,2

Beoordeling door J.M. Van Unen-Hofstee uit Sint Willebrord, op 10 april 2016 (Gezin)

De gastvrijheid van het hotel.

De menukaart mag iets uitgebreider.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 april 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door C.W van Dongen uit Voorhout, op 31 maart 2016 (Stelletje)

De versierde stoel en gereserveerde plaats op mijn verjaardag bij het ontbijt.

Tip! Gezellig en knus.

10

Beoordeling door Anoniem, op 31 maart 2016 (Gezin)

Mooie omgeving.

Tip! Leuke omgeving om de fietsen en om te wandelen,bezoek steden,muller museum en de Veluwe.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2016 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 maart 2016 (Stelletje)

Alles was goed, heel vriendelijk en servicegericht personeel.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 maart 2016 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door JCM de Man uit Vught, op 19 maart 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door MLC Driessen uit Geleen, op 17 maart 2016 (Gezin)

Locatie.

Badkamer

Tip! Sauna Drôme. Wandeling door het bos.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 maart 2016 (Individueel)

De kamer was prima en de locatie midden in het bos ook.

Als je gedoucht hebt loopt het water de rest van de badkamer in, een trekker zou handig zijn.

Tip! We zijn een dag naar de Veluwse Bron geweest wat heel goed is bevallen. Een wandeling in de bossen is ook zeker aan te raden.

7,8

Beoordeling door H Boekelaar uit Limmen, op 11 maart 2016 (Gezin)

In het bos.

Vlekken op tapijt in de kamer en urine lucht rondom het toilet.

Tip! Sauna Drôme was heerlijk.

9,2

Beoordeling door B. Beljaars uit Sliedrecht, op 10 maart 2016 (Stelletje)

Het hotel ligt heerlijk in de bossen, waar je ook heerlijk kunt wandelen. Het hotelpersoneel heeft gastvrijheid hoog in 't vaandel staan. We komen er vrij regelmatig, gewoon voor de rust en bij bezoek aan Sauna Drõme. Ik had bij een vorige recensie geschreven dat er weinig stopcontacten waren, in verband met opladen van onder andere mobiele telefoons. Daar heeft men naar geluisterd en een haspel onder bed aangebracht. Ik kan dit hotel zeker aanbevelen bij anderen.

Het enige is bij grote drukte 's morgens tijdens het ontbijt de enorme rij bij de koffiemachine. Jammer dat er geen 2e aanwezig is, maar dit is eerder een luxe opmerking/oplossing.

Tip! Het centrum is gezellig, leuke eetgelegenheden. Wandelingen in de bossen is ook een aanrader, zo ook op de fiets. Op vrij korte afstanden liggen diverse sauna's in de buurt.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 maart 2016 (Stelletje)

Aan de buitenkant vond ik het geen mooi hotel, maar van binnen zag alles er schoon en gezellig uit. Vriendelijk personeel en heerlijk eten. Een dag naar Thermen Bussloo in Voorst geweest, is goed aan te rijden via de snelweg. Een groot saunacomplex met veel sauna's en heerlijk eten.

Tip! Mooie bosrijke omgeving en Putten is een leuk dorp met veel winkels en een goed visrestaurant, waar wij heerlijk hebben gegeten 's middags. Met de auto een ronde over de Veluwe gereden, erg mooi.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 maart 2016 (Gezin)

Het gebruik van de privé sauna van het hotel was erg prettig.

Het ontbijt was wat aan de simpele kant. In de badkamer bij de douchewand was het niet helemaal schoon.

Tip! Prima gegeten bij Fat Alice in Putten. Reden bezoek hotel was bezoek aan Sauna Drôme. Deze sauna vonden wij tegenvallen. Rommelig geheel, werd er niet relaxed van.

7

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2016 (Stelletje)

Mooie ruime kamer, schoon en netjes.

Iritant gebrom op de kamer, zodat ik met oordoppen moest slapen

Tip! Heerlijk verwerwendagje in de Veluwse Bron gehad. Prachtige omgeving, wellicht in het voorjaar/zomer nog mooier.

8,2

Beoordeling door P.J.C. de Boeff uit Dordrecht, op 4 maart 2016 (Stelletje)

De hartelijkheid van het personeel.

Tip! Leuke uitvalsbasis voor allerlei activiteiten.

8,4

Beoordeling door M Jansen uit Wijk bij Duurstede, op 3 maart 2016 (Stelletje)

Happy our, ontbijt, verder niet veel gezien, waren er om te relaxen.

Toen we de kamer in kwamen rook het erg muf, maar beetje spray doet wonderen.

Tip! Volgende dag naar Sauna Drôme dat was heerlijk. En in Putten zelf winkelen en lunchen ook erg leuk!

8

Beoordeling door I. van Vloten uit Zaandam, op 3 maart 2016 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 maart 2016 (Stelletje)

Ligging, kamergrootte, rust.

Bed was aan de zachte kant.

Tip! Prima uitvalsbasis om de Veluwe te verkennen te voet of met de fiets. Ook andere mogelijkheden voor excursies in de buurt, musea, verschillende sauna's.

7,8

Beoordeling door A.G. Bakker uit Nieuwe-Tonge, op 25 februari 2016 (Stelletje)

Tip! Sauna Drôme, heerlijk!!!!

8

Beoordeling door B.S. Bakhuyzen-Qualm uit Boskoop, op 24 februari 2016 (Stelletje)

Fijn dat wij een kamer van de weg af (zoals gevraagd) hadden gekregen! Was heerlijk rustig. Ook konden wij lekker bij de haard zitten, fijne zithoek. Prettige ongedwongen vakantie-sfeer in het hotel. Vanuit het hotel loop je zo het bos in. Goed ontbijt en ook een goede diner-kaart, uitgebreid maar ook plate-service is mogelijk.

Tip! Putten is een leuk middel-groot plaatsje waar je eventueel kan winkelen wat kan winkelen én heel uitgebreid kan high-tea-en bij EMjoy (wij hebben al heel wat tea's uitgeprobeerd, maar nog niet eerder zoveel lekkers aangeboden gekregen). Ook de Sauna Drôme net buiten Putten heeft een heel gemoedelijke sfeer, niet strak/modern, maar gezellig kneuterig met veel houtgestookte sauna's.

8

Beoordeling door AJ Lieftink uit Vragender, op 23 februari 2016 (Stelletje)

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 februari 2016 (Stelletje)

Kamer rustige inrichting, geen overbodige accesoires. Fijne ligging, prima bedden en verlichting.

Kamer rook ietwat muf, hele nacht de schuifdeur op kier gelaten.

Tip! Heerlijk gedineerd en gebruik gemaakt van het Sauna Drôme arrangement.

9,2

Beoordeling door RNJ Vanistendael uit Apeldoorn, op 18 februari 2016 (Stelletje)

Leuk grand café.

De bedden in superior kamer zijn matig qua matras en vering.

7,2

Beoordeling door J.T.S.M Tijdink uit Helden, op 11 februari 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 februari 2016 (Stelletje)

Mooi hotel op een prima locatie.

De badkamer is erg klein. Geen plankjes voor toilettasje e.d. ook geen shampoo rekje, jammer.

Tip! Heerlijk gegeten bij een plaatselijke Chinees (Paradijs).

9

Beoordeling door Anoniem, op 10 februari 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, goed ontbijtbuffet en schone hotelkamer.

Tip! Paleis het Loo op korte afstand van het hotel te bezichtigen.

7,2

Beoordeling door B. Beljaars uit Sliedrecht, op 27 januari 2016 (Groep)

m.b.t. Kindvriendelijk kan ik geen oordeel geven. Gastvrijheid staat hoog in vaandel, personeel denkt mee mbt omgevings vragen Brasserie niks op aan te merken, uitgebreid ontbijt super geregeld. WiFi ontvangst is super en gratis! Kan dit hotel zekers adviseren bij anderen.

eigenlijk n.v.t. misschien extra stopcontact op kamer, daar er tegenwoordig meer gebruik wordt gemaakt van mobiele telefoon e.d.

Tip! Wie van sauna houdt, sauna Drõme zit op redelijke afstand en is aan te bevelen.

8,2

Beoordeling door L.E.O. Boersma uit Winsum, op 25 januari 2016 (Stelletje)

Door de upgrade van de kamer, € 45,-, mochten we gratis gebruik maken van de sauna.

Door de verbouwing van de andere kant van de gang, was het nogal koud in het hele gebouw. De klimaatcontrole aan laten 's-nachts was geen optie omdat dat ding veel te veel lawaai maakte. Er zijn daar geen radiatoren! Niet erg prettig was dat je voor het ontbijt naar een ander gebouw moet. Ook daar was het koud.

Tip! Sauna Drôme Putten, de moeite waard.

7,2

Beoordeling door N.W. van Gent uit Barendrecht, op 6 januari 2016 (Stelletje)

Het is een mooi hotel, vriendelijk personeel en een prachtige omgeving.

Tip! Wij zijn fietsliefhebbers, het is heerlijk fietsen in de omgeving, elk wat wils. Bossen en landschap en leuke dorpjes in de buurt.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 januari 2016 (Stelletje)

Een grote kamer. Een gezellig restaurant.

De verwarming stond uit. Het was ijskoud op de kamer. Tegen de morgen was het maar juist warm genoeg.

Tip! Wij zijn naar de Veluwse Bron geweest. Dit blijft voor ons een zeer mooi en groot saunacomplex.

7

Beoordeling door Anoniem, op 2 januari 2016 (Gezin)

Het was allemaal aangenaam!

Er waren een paar opmerkingen over de kamer maar die hebben we in het hotel zelf reeds meegedeeld. Verder heel erg aangenaam verblijf.

Tip! Prachtige natuur en fietspaden!

9,2

Beoordeling door JGC Hendriks uit Einighausen, op 24 december 2015 (Stelletje)

Met een woord prima!

8,4

Beoordeling door R.G. van den Brink uit Lelystad, op 22 december 2015 (Gezin)

Hotel ligt mooi gelegen in de bossen, maar dicht bij de uitvalsweg naar o.a. Apeldoorn, Putten en Barneveld. Goed ontbijt met een redelijke keuze. Daar 2x gedineerd, was prima verzorgd en lekker.

Was behoorlijk warm in de ontbijtruimte.

Tip! We zijn o.a. naar 't Loo in Apeldoorn geweest. Echt een aanrader.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 15 december 2015 (Stelletje)

De persoonlijke noot.

Tip! Mooie omgeving, hotel is prima verzorgd en goed. Een aanrader vooral in combinatie met Sauna Drôme.

8

Beoordeling door EJM van den Munckhof uit Eindhoven, op 2 december 2015 (Stelletje)

arrangement was incl. sauna bezoek. Dat was heerlijk. Het hotel ligt mooi in een schitterende omgeving. Personeel aan de receptie was erg aardig en behulpzaam.

de badkamer was erg klein en de badkamervloer zeer koud.

Tip! bezoek aan Sauna Drome Putten. Mooie sauna, heerlijk eten en super service/bediening.

8,4

Beoordeling door P Pieters uit Goirle, op 27 november 2015 (Gezin)

Aardige omgeving.

Geen mogelijkheid voor het zetten van een kop koffie en thee, om mee te nemen bij de wandeling.

7,6

Beoordeling door M Van Mens uit Veldhoven, op 27 november 2015 (Individueel)

Mooie ontbijtruimte en restaurant.

Slechte verlichting in kamer, verder goed,zeer kleine badkamer slechte indeling, slechte verlichting en weinig waterdruk uit douche. Het diner inbegrepen, had ik liever niet gehad, zeer weinig smaak.

Tip! De bosrijke omgeving en de mooie fietsroutes.

7,2

Beoordeling door J van Reeden uit Amsterdam, op 26 november 2015 (Gezin)

Het bosrijke gebied. Het ontbijt en Cafe Royal.

De badkamer is basic.

Tip! Sauna Drôme is vanuit hier perfect bereikbaar.

8,8

Beoordeling door J Vader uit Alkmaar, op 19 november 2015 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2015 (Groep)

Heerlijk rustig. Het gastvrije ontvangst en perfecte ontbijt.

9,2

Beoordeling door J.M. Van Unen-Hofstee uit St. Willebrord, op 8 november 2015 (Gezin)

Prettige bediening, lekker eten.

8

Beoordeling door H De Wilde uit Hasselt, op 1 november 2015 (Stelletje)

Heerlijke warme maaltijden gegeten.

Tip! Je fietst zo de bossen in. Prachtige natuur en mooie omgeving.

7,8

Beoordeling door EHM Beemsterboer uit Wormer, op 29 oktober 2015 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 oktober 2015 (Stelletje)

Ontspannen, mooie omgeving, luxe gevoel.

Miste wat stopcontacten voor opladers. 1 bij de tv en 1 in de badkamer.

Tip! Kröller-Müller museum was zeer de moeite waard.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 oktober 2015 (Stelletje)

De mooie omgeving waarin het hotel ligt.

Geen minpunten eigenlijk.

8

Beoordeling door A de Waal uit IJmuiden, op 26 oktober 2015 (Stelletje)

Mooie ligging, hele fijne bediening.

Douchegordijn kan niet meer in deze tijd. Vloerbedekking mag gereinigd worden.

Tip! Sauna echte aanrader. Tip voor hotel maak een afscheiding voor de deur met klein zitje zodat je buiten privé kunt afkoelen. Wij hebben sauna Saunadrome in Putten bezocht ook aanrader.

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 oktober 2015 (Stelletje)

Prima hotel, gezellige bar en goed eten.

Kamer sober maar wel schoon. Er stonden zitjes op de gang, hierdoor wat geluidsoverlast.

8

Beoordeling door O Cleij uit Beuningen, op 20 oktober 2015 (Gezin)

Rustig zitje met 'open haard'. Terrasje bij de kamer (hoewel niet gebruikt vanwege de regen). Prettig dat de deuren automatisch opengaan.

8,2

Beoordeling door S Everd uit Uitgeest, op 20 oktober 2015 (Gezin)

Goede bedden, geschakelde kamers apart van het hotel.

Erg gehorig.

Tip! Mooie omgeving midden in de bossen. Dagje sauna in Putten, we hebben het heerlijk gehad, mooie sauna.

7,3

Beoordeling door M Damstram uit Wijhe, op 14 oktober 2015 (Groep)

De bosrijke omgeving.

De accommodatie en kamer kwam bij mij als een bejaardenhuis over. Wij zaten buiten het hoofdgebouw.

Tip! Wellnesscentra Sauna Drôme in Putten. Zeer sfeervol , vriendelijke en mooie sauna.

7,4

Beoordeling door A.H. Postma uit Nij Beets, op 14 oktober 2015 (Stelletje)

8,3

Beoordeling door WJKM van Tuel uit weert, op 9 oktober 2015 (Stelletje)

Rustig hotel en omgeving.

Overvolle ontbijtzaal.

Tip! Prachtig gelegen tussen een van de oudste bossen van Nederland, mooi wandelgebied.

8

Beoordeling door B van der Heijden uit Gouda, op 5 oktober 2015 (Gezin)

De omgeving om fietstochten te maken.

Niets bijzonders.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 oktober 2015 (Stelletje)

De combinatie Saunadrôme/hotel.

Geen.

Tip! Heerlijke dagen gehad.

7,8

Beoordeling door E S Bloks uit hellevoetsluis, op 21 september 2015 (Stelletje)

De omgeving en de vriendelijke mensen.

Tip! Ik miste goede wandel info en bewegwijzering in het bos en op de heide.

8,2

Beoordeling door A Visser uit Gorredijk, op 9 september 2015 (Gezin)

Leuke sfeer, mooie omgeving, schone kamers, mindervalide vriendelijk.

Dat zondagmorgen de stroom uitviel en je niet kon föhnen en het was lastig met ontbijt, geen koffie enz. maar werd snel verholpen.

9

Beoordeling door W Joosten uit STADSKANAAL, op 8 september 2015 (Gezin)

Een goed hotel goed ontbijt.

Tip! Omgeving is mooi alleen het weer was niet ze best.

8,3

Beoordeling door J Stigt Timmer uit Castricum, op 5 september 2015 (Stelletje)

De ontbijttafel vonden wij erg goed, het plateservice diner dat bij ons arrangement zat, erg lekker.

Dat er geen koelkasten of koffiezet mogelijkheid was op de kamer. Ook dat bepaald groepen gewoon koffie mochten pakken en wij niet, dat komt raar over. Ons arrangement was met een diner, plateservice. We waren niet duidelijk geïnformeerd waar we daarvoor plaats moesten nemen, met als gevolg dat we uit de dinerpauze weggestuurd werden; akward. Vooral omdat wij toen met z'n 2en in een verder stille zaal zaten! Niet echt gezellig.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 augustus 2015 (Stelletje)

Slechte bedden veren steken in je rug, (jammer)

7,4

Beoordeling door T. van der Salm uit Voorschoten, op 27 augustus 2015 (Stelletje)

Het buiten terras bij je kamer.

7,8

Beoordeling door E. van der Linde uit Kampen, op 27 augustus 2015 (Gezin)

Ligging van het hotel, prima bereikbaar en mooi in de natuur.

Geen koelkast op de kamer.

Tip! Zandsculpturen in Garderen en fantastische fietstochten over de hei.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 augustus 2015 (Stelletje)

Tijdens het ontbijtbuffet, met ongeveer 150 man, was er weinig personeel om vlot af te ruimen. Al liep de ober het vuur uit z'n sloffen.

7,4

Beoordeling door L.E.M van Bijsterveldt - Hoogmoet uit Valkenswaard, op 23 augustus 2015 (Stelletje)

Fijne kamer, heerlijke prive sauna, mooie omgeving. Heerlijk verblijf gehad!

Het hotel zat zo vol dat de ontbijtzaal helema vol zat en het personeel het onmogelijk bij kon houden met afruimen en bijvullen. Hierdoor was het een rommeltje, jammer. Bij zo'n drukte had er wat extra personeel ingepland mogen zijn.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 augustus 2015 (Individueel)

7,8

Beoordeling door A.PH.H. Rogaar uit Slochteren, op 18 augustus 2015 (Stelletje)

De kamers zijn ruim en liggen alle beneden met eigen terras! Het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. Parkeerplaats ligt mooi verscholen. Prima ontbijt + restaurant.

De badkamer (douche + toilet) is wat klein en een beetje gedateerd. Op het terras bij de kamer ontbreekt verlichting om 's avonds nog wat te kunnen lezen.

Tip! Prachtige fietsmogelijkheden. Putten is een mooi dorp. Mooie natuur en leuke dorpjes in omgeving. De beelden van zand bij Gasteren waren erg mooi.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 augustus 2015 (Stelletje)

Fijne kamer met zitterras om lekker buiten te zitten. Met hond direct de bossen instappen.

Op parkeerplaats lag allemaal glas van ingeslagen autoruiten (inbraak). Dat geeft je geen prettig gevoel.

Tip! Super het Speulderbos, de Veluwe.

9

Beoordeling door A Van Solingen uit Spijkenisse, op 12 augustus 2015 (Groep)

Mooie omgeving.

Geen airco en vreselijke huur fietsen. Wij kwamen om 22.45 uur erachter dat de 2 fietsen geen licht hadden. Heel vervelend fietsen in het donkere bos.

Tip! Geweldige omgeving, leuke fietstochten. En redelijk dicht bij de Veluwse Bron.

9,6

Beoordeling door T.C. Grinwis uit Goedereede, op 10 augustus 2015 (Gezin)

Dat onze hond toch mee mocht in Grand Cafe, ook voor het fantastische ontbijt en dat personeel erg vriendelijk was.

Dat de kamer ietwat donker was.

8,2

Beoordeling door F.B. Suyker uit Geleen, op 9 augustus 2015 (Gezin)

Prettig personeel, geweldige ligging. Kamers schoon, met fijn eigen terrasje.

Kamer 82 was erg donker. Wandelroute in het bos aan de overkant is niet te volgen! Bordjes zijn verdwenen door de storm?

Tip! Geweldig om 's morgens in het bos te rennen! Mooie omgeving.

7,7

Beoordeling door J.PH.M.H.J Walraven-Ghijsen uit Maastricht, op 7 augustus 2015 (Stelletje)

Was allemaal schoon en rustig. Middenin de natuur!

Gehorig. Storend geluid van de douche van de buren. Je kon geen raam open zetten.

Tip! Paleis het Loo! Mooie omgeving met een geweldige natuur. Fijn om te wandelen en te fietsen. Garderen en Putten leuke plaatsjes.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2015 (Stelletje)

Mooie fietslocatie en fietsstalling. Dat ieder kamer een terras had

Het was niet super de luxe.

Tip! Heerlijk gefietst mooie bosrijke omgeving.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2015 (Stelletje)

Heel leuke omgeving , eten was heel lekker.

Lange wachttijd aan de koffie. Extra stopcontacten in de kamer, b.v. naast het bed.

8,4

Beoordeling door I Gerritse uit zwanenburg, op 28 juli 2015 (Stelletje)

Goede kamer en badkamer. Alleen het doucheputje liep niet goed leeg en dat hebben we aan de receptie gemeld.

Tip! 's Avonds wandelen was eigenlijk geen optie. Alleen maar bos en geen bewoonde wereld eromheen, heeft zijn voor en nadelen.

7

Beoordeling door Anoniem, op 27 juli 2015 (Stelletje)

Fijne kamer met eigen terras en goed bed. Lekker buiten kunnen zitten met mooi weer. Goed ontbijt Vriendelijkheid en behulpzaamheid personeel. Mooie ligging hotel.

Aantal stopcontacten in de kamer was aan de krappe kant.

Tip! Nationaal park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller museum op fietsafstand. Was een prachtige fietstocht door een afwisselend lanfdschap. Fietsroute door het Speulderbos en heide is fantastisch. Paleis Soestdijk. Centrum Amersfoort. Centrum Putten is klein maar gezellig. Goed eten voor een leuke prijs bij restaurant de Driesprong in Garderen. Heerlijk ijs en koffie bij ijssalon de Ijstijd.

8,3

Beoordeling door H Dunnink uit zwijndecht, op 26 juli 2015 (Stelletje)

Het vriendelijke personeel en de mooie ligging.

Tip! Prachtige omgeving voor fietsen en wandelen.

8,4

Beoordeling door P.G. Mossel uit Gorinchem, op 26 juli 2015 (Gezin)

De omgeving, tuintje bij de kamer.

Rioollucht bij toilet in de douche.

Tip! Museun tien malen.

7,5

Beoordeling door K.B.H Popken uit Alkmaar, op 23 juli 2015 (Gezin)

Mooie omgeving, zeer bosrijk.

De kamer was aan de kleine kant.

Tip! Prachtig mooie bosrijke omgeving. met de fiets zijn een heleboel plaatsen makkelijk bereikbaar.

7

Beoordeling door HE van Hemert uit Hedel, op 23 juli 2015 (Stelletje)

Alles! Het was gewoon super gezellig en we hebben genoten.

Tip! Wij fietsen graag. En van de bossen krijg je niet snel genoeg.

8,3

Beoordeling door P. de Swart uit Spijkenisse, op 23 juli 2015 (Stelletje)

Mooi hotel in een prachtige omgeving en een gunstige prijs.

Tip! Zandsculpturen in Garderen.

8,3

Beoordeling door HJC Brinksma uit Zevenaar, op 22 juli 2015 (Gezin)

Mooie omgeving en goede ligging van het hotel midden in de natuur.

Twee fietsen gehuurd en de versnelling van beide fietsen werkte niet. Voor zo'n hotel waren de fietsen waardeloos en oud. Er waren meerdere personen die daar klachten over hadden. Dus zoek een andere leverancier.

Tip! We zijn naar Putten en Harderwijk wezen fietsen door de bossen ondanks de problemen met de fietsen. Dolfinarium bezocht en de omgeving verkend.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2015 (Gezin)

Net zoals voorgaande keren hebben we het goed gehad. De terrasjes bij de kamer zijn heerlijk. Alles gelijkvloers is een verademing. En de fiets-vriendelijkheid is uitstekend.

Provinciale weg langs het hotel, soms hinderlijk.

8

Beoordeling door JAP Verriet uit Beuningen, op 15 juli 2015 (Stelletje)

Ligging, rust, sfeer en vriendelijke medewerkers. We hebben meteen 7 kamers geboekt voor onze familie voor het volgend jaar. Dat is toch een goed teken, nietwaar.

Niets op aan te merken.

Tip! We hebben 3 dagen gefietst, geweldig mooie omgeving.

8,6

Beoordeling door J.M. van Maren uit Ridderkerk, op 14 juli 2015 (Stelletje)

De gemoedelijke sfeer.

De eerste twee dagen regen, verder zou ik het niet weten!

Tip! Heerlijke bossen fijne ijszaak goede restaurantjes en gemoedelijke plaatsen zoals Ermelo, en Putten. Als het regent zijn er diverse mooie kringloop winkels in de buurt waar het dan goed toeven is. Zoals in Nunspeet, Ermelo en Putten.

8,4

Beoordeling door W Minderhout uit goes, op 9 juli 2015 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2015 (Stelletje)

De omgeving van het hotel en de terrasjes bij de kamers

Zeer warm in de kamer, geen borstel voor de wc.

8,6

Beoordeling door M W Rijken uit Alkmaar, op 7 juli 2015 (Stelletje)

Locatie.

Het diner.

Tip! Lekker gefietst.

8,2

Beoordeling door WHJ Noijen uit Horst aan de maas, op 5 juli 2015 (Stelletje)

Vriendelijk personeel goed ontbijt.

Gehorige kamers.

Tip! Prachtige bossen

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 juli 2015 (Stelletje)

Goed hotel, gelegen in een heel mooi stuk Veluwe. Meer dan genoeg fiets mogelijkheden. Ook heel fijn dat er een fietsenstalling aanwezig is voor het veilig stellen van de fietsen 's nachts.

Helaas waren wij niet zo tevreden over de kwaliteit van de bedden. Laag om in te stappen en we zakten steeds naar de buitenkant van het bed. Daar is zeker verbetering mogelijk!

Tip! Zoals boven al geschreven, prachtige omgeving. Leuke plaatsen in de omgeving zoals Putten, Garderen, Ermelo en Apeldoorn. Paleis Het Loo was heel mooi en goed te doen om er op de fiets naartoe te gaan vanuit het hotel.

7,6

Beoordeling door TG Kropff uit Maassluis, op 2 juli 2015 (Stelletje)

De ligging. Tafeltje en 2 stoeltjes voor de hotelkamer. Mooi restaurant en bar. We hadden een leuke aanbieding dus prijs kwaliteit erg goed.

Tip! Fantastische omgeving om te fietsen.

8,4

Beoordeling door A.J. vt Oever uit KAMPEN, op 27 juni 2015 (Stelletje)

Ontspannen sfeer.

Gehorige kamers, lawaaioverlast van de buren.

Tip! Heerlijke wandelingen gemaakt.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2015 (Gezin)

Ontspannen sfeer en de gezellige ligging van het hotel.

Kamers zijn wel gehorig.

Tip! Prachtig bos waar je heel goed kunt wandelen. Uitkijtoren in de buurt (wel wat rpijzig).

8,8

Beoordeling door M.L.C Van Diepen uit Den Hoorn, op 17 juni 2015 (Stelletje)

Prima, wij waren onze telefoonoplader vergeten, na een mailtje de volgende dag in de brievenbus. Helemaal top!!

Tip! Prima fietsomgeving.

7,8

Beoordeling door F Berkhout uit rotterdam, op 17 juni 2015 (Stelletje)

6

Beoordeling door I Poot uit Hellevoetsluis, op 15 juni 2015 (Stelletje)

Heerlijk rustig en een eigen tuintje met konijntjes en eekhoorntjes. We komen zeker terug wat een Eldorado

Tip! Mooie fietsroutes leuke musea prima eetgelegenheden ijssalon in Garderen jammie jammie.

8,3

Beoordeling door NC van der Wal uit Bedum, op 10 juni 2015 (Stelletje)

Goede service/ gezellige mensen achter de receptie en bediening

8

Beoordeling door Anoniem, op 10 juni 2015 (Stelletje)

Omgeving.

Geluid van wc buren kamers erg gehorig

Tip! Goede fietsroutes. Stilte. Mooie heiden en bossen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 juni 2015 (Stelletje)

7

Beoordeling door S Tuenter uit Beerta, op 10 juni 2015 (Groep)

De terrasjes bij de kamer, de ligging en de hele sfeer.

De blaffende honden in een andere kamer. Gelukkig niet pal naast ons, maar je hoorde in de gang continu honden blaffen. Kamers zijn ook behoorlijk gehorig.

Tip! Het is een heerlijke uitvalsbasis om lekker te fietsen en wij zijn met een huurfiets naar de saunadrome geweest.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2015 (Stelletje)

Goed ontbijt. Mooie omgeving.

Lang wachten diner vanwege te weinig personeel.

Tip! Mooi bosrijke omgeving.Putten leuk dorpje.

5,4

Beoordeling door HP van den Burg uit Purmerend, op 8 juni 2015 (Stelletje)

Dat het een mooie lokatie is in een mooie natuur midden in de bissen.

De kamer was klein en erg donker. Jammer dat we in de kamer geen raampje open konden zetten s'nachts

Tip! Gezellig fietsen naar Putten fietsen en dan s'avonds lekker eten bij Smakelijck een restaurant waar men geen E nummers gebruikt. Geweldig, we hebben hier weer heerlijk gegeten.

7,4

Beoordeling door J.M. Brand uit Leimuiden, op 7 juni 2015 (Groep)

Goed eten en gezelligheid Gezellig zitje en terras voor de kamer

Kamer was een beetje klein maar ook donker

Tip! Prachtige wandelroutes

7,8

Beoordeling door M van Wifferen uit veldhoven, op 5 juni 2015 (Stelletje)

Mooie actie met de Veluwse Bron.

Tip! Mooie omgeving. Zandsculptuur bij de beeldentuin was erg indrukwekkend mooi.

8,4

Beoordeling door A.J. Rikkers uit Den Haag, op 2 juni 2015 (Stelletje)

Mooie schone kamers Geweldig personeel Mooie locatie

Tip! Bosrijkleuke restaurants in de omgevingLeuke winkels in de buurt (Apeldoorn of Zwolle)Bij mooi weer een mooi fietsgebiedVeel voor kinderen te doen in de buurt

10

Beoordeling door WJ Koopman uit zaandam, op 1 juni 2015 (Gezin)

alles was goed

7,4

Beoordeling door E. Bakker uit Zoeterwoude, op 1 juni 2015 (Groep)

Prachtige omgeving, heerlijk gefietst op E bikes van het hotel. Prima fietsen. Ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel!

We hebben de eerste nacht erg slecht geslapen, vanwege getik van de verwarmingsbuizen. Dit werd heel goed opgelost, want voor de tweede nacht kregen we een andere kamer.

Tip! Ons favoriete stekkie is het boshuis in het plaatsje Drie. Ontzettend gezellig ! De huis gemaakte appeltaart is een aanrader!

9

Beoordeling door F.J.A Smits uit Eindhoven, op 26 mei 2015 (Gezin)

Wij komen al voor de derde keer in dit hotel, ligt mooi in de bossen. Fijn dat er gratis WiFi was.

Het enige was dat ze in de drie dagen dat we er waren niet een keer de kamer hadden gezogen

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Met auto goed bereikbaar, sauna was fijn als los liggende faciliteit. Stoeltjes op een terrasje grenzend aan gras en bomen

De kamer was wat krakkemikkig

Tip! Saunadrome

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Gezin)

Fijne omgeving en lekker gegeten en rond het haardvuur gezeten

De kamer wel goed, maar aan de kleine kant. De badkamer gedateerd met een verwassen gordijn.

Tip! Wij hadden een arrangement met sauna.de Veluwse Bron. Erg van genoten. Reis er naar toe was ook plezierig. Verder niet veel ondernomen. Omgeving is wel erg mooi.

7,4

Beoordeling door J de Ruyter uit Assendelft, op 26 mei 2015 (Groep)

Het was geweldig vertoeven in Mooi Veluwe,prima kamers op de begane grond met een terrasje voor de deur,heerlijk gelegen in de bossen uniek uitgangspunt voor heerlijke boswandelingen

Tip! Een grote aanrader is boshuis Drie,waar vandaan je topwandelingen kunt maken!

10

Beoordeling door JOKE M W SELEN uit Hoevenen, op 26 mei 2015 (Groep)

Kamer gelijkvloers, rechtstreeks zicht op het bos en rustig gelegen. Heerlijk en goed verzorgd ontbijt.

Donkere kamer en verouderd interieur.

Tip! Hotel dicht bij de grotere saunacomplexen. Ligt in mooie, natuuromgeving. Zeer goed voor start wandel- en/of fietstochten.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Lekker rustig en de kamers schoon. Personeel erg aardig

Sauna was erg beknopt

Tip! De bossen en de sauna daar gingen we voor. Relax dus.

7,2

Beoordeling door TJM Lansbergen uit Spijkenisse, op 21 mei 2015 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door B Stomphorst uit Velserbroek, op 21 mei 2015 (Stelletje)

Het hotel lag heerlijk rustig midden in de natuur

Ik miste echt een bad. Wij konden onze kamer upgraden, naar meer ruimte en onbeperkt koffie en thee. Wij hebben dat niet gedaan omdat de prijs/ meerwaarde in onze ogen te duur was.

6,4

Beoordeling door L. Smit uit Broek in Waterland, op 19 mei 2015 (Stelletje)

Het meeste

De gehorigheid van de kamer, zachte waterstraal douche en krappe wc

Tip! Mooie omgeving om te fietsen en wandelen.Leuke en gezellige dorpjes/plaatsen in de nabije omgeving hotel

6,6

Beoordeling door JN Poiesz uit haren, op 19 mei 2015 (Stelletje)

mooie omgeving... gezellig bij de haard mooie sauna dichtbij

over het algemeen wel ok

Tip! de sauna

7

Beoordeling door E Post uit Nieuw-amsterdam, op 19 mei 2015 (Stelletje)

Vond de plek mooi, het hotel was goed, zeker voor herhaling vatbaar

Tip! Goede sauna in putten, je kan er mooi fietsen en wandelen

8,4

Beoordeling door J.F. Noijen uit Schoonhoven, op 19 mei 2015 (Stelletje)

rustige sfeer

geen water koker op kamer

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Stelletje)

Rust

Tip! mooie wandel en fiets mogelijkheden

8

Beoordeling door A M J Slangen uit Ophemert, op 18 mei 2015 (Groep)

Nette kamer wij zaten helemaal achterin mooi uitzicht op bostuin. En heerlijk rustig.

Heb aangegeven dat 1 van de matrassen was doorgelegen. T ontbijt liet wel wat wensen over zoals meer vers fruit en hartig beleg roerbakken ei zag er vies uit en werdt doorgeroerd zodat t niet werd gezien .

Tip! Mooie natuur en heerlijke dag in de sauna gehad

7

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

De kamer met de schuifdeuren naar het terras en uitzicht op de konijntjes.

Het slecht voorlichten welk restaurant je mag zitten.

Tip! Prachtige zandsculpturen gezien in een plaatsje naast Putten en natuurlijk heerlijk gefietst

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

De kamer met de schuifdeuren naar het terras en uitzicht op de konijntjes.

Het slecht voorlichten welk restaurant je mag zitten.

Tip! Prachtige zandsculpturen gezien in een plaatsje naast Putten en natuurlijk heerlijk gefietst

7,4

Beoordeling door M van den Berg uit Rotterdam, op 18 mei 2015 (Stelletje)

goed betaalbaar, super omgeving en heel relaxed

beetje gehorige kamers

Tip! s' nachts wildzwijnen kijken en verdwalen in het bos!

7,8

Beoordeling door M.A.W. Peusens-Ruijters uit Venlo, op 18 mei 2015 (Gezin)

7,8

Beoordeling door L.M. de Bruijn uit Maasdam, op 18 mei 2015 (Individueel)

Gewoon heel relaxed hotel. Ik kon in mijn eentje kiezen om het diner of in het restaurant of t grand cafe te mogen nuttigen. Dat laatste gedaan. Bij een open haard aan de gluhwein. Daarna heerlijk gegeten. De opzet vd kamers vind ik handig en je loopt alkes makkelijk aan. mocht je zin in wellness hebben kan dat zelfs prive.

Tip! Ja de omgeving......midden in de Veluwe. Mooie wandelroutes, schitterend. Kleine plaatsjes in omgeving zijn leuk.paleis t Loo in de buurt en de Veluwse Bron. Daarvoor zat ik in dit fijne hotel.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Gezin)

alles

Tip! prachtige omgeving, beeldentuin in Garderen, erg leuk. Saunabezoek prima!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Mooie omgeving, mooi hotel en kamer! Het eten was ook erg lekker, lekker ontbijt goed voor elkaar echt een aanrader!

Tip! In de omgeving van de zwaluwhoeve en de veluwse bron

10

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Fijne omgeving.

8

Beoordeling door E.S Smeman uit Drachten, op 18 mei 2015 (Stelletje)

goede voorzieningen. Prima bed. Maar het was maar voor één nacht, puur ter overnachting hadden wij niet veel nodig. Het restaurant/lounche was gezellig en we konden er nog prima vertoeven na het verlaten van de kamer.

was lekker geweest als je ook vers geperst sinaasappelsap krijgt bij het ontbijt.

Tip! Wij zijn naar de sauna (Saunadrome) geweest incl. deze overnachting. Prima verzorgd!

7,8