Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Hampshire Hotel - Renesse

Hampshire Hotel - Renesse  

Algemeen omgeving - Kust

Hotel - Renesse

Vanuit Hampshire Hotel - Renesse ligt in het populaire Renesse op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Hier geniet je van brede stranden, fiets- en wandeltochten in een natuurrijke omgeving en welverdiende rust in de tuin of op het terras. Het hotel ligt op ongeveer 15 minuten lopen van het strand en 5 minuten lopen van het bruisende centrum van Renesse. De kamers van Hampshire Hotel... meer info
vanaf 49 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

59 beoordelingen 7.6

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Zeeland Standaard kamer

1 nacht v.a. € 49,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Zeeland Deluxe kamer

1 nacht v.a. € 54,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Zeeland Standaard kamer

2 nachten v.a. € 101,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Zeeland Deluxe kamer

2 nachten v.a. € 111,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Zeeland incl. diner

2 nachten v.a. € 85,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Zeeland incl. diner en fietshuur

2 nachten v.a. € 135,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Zeeland Halfpension

2 nachten v.a. € 170,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Zeeland Halfpension Luxe

2 nachten v.a. € 104,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 13 maart 2019 (Gezin)

Dichtbij centrum Renesse. Heerlijk gegeten in het restaurant en de service in het restaurant en het hotel zelf was ook goed.

De kamer was gedateerd.

Tip! Renesse is een heel gezellig dorp met veel restaurants en leuk winkeltjes. Het strand is ook dichtbij. Wij zijn ook in Zierikzee geweest met z'n mooie oude gebouwen en leuke winkels. Echt een bezoek waard!

7,6

Beoordeling door MJM Prinssen uit Amsterdam, op 14 augustus 2018 (Gezin)

Goed ontbijt, prima bedden.

Badkamer is stom ingericht. Goedkoop douchegordijn op gelijke vloer. Bij het douchen loopt de de vloer onder en kun je later niet meer met droge voeten bij toilet of wastafel. Bij ons liep het water de kamer in. Plaatsing wc-rol houder maakt dat je niet meer recht op het toilet kunt zitten. De wc-deur was aan de rand zwart.

7

Beoordeling door WJJ Spijkerman uit Oudorp, op 23 januari 2018 (Stelletje)

Zeeland bezoeken.

Kamer rook niet fris, een wat oude bedoening. Het restaurant was donker en ongezellig.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 januari 2018 (Stelletje)

Lekker een paar dagen genieten na een drukke periode. Lekker uitwaaien op het strand.

De kamers zijn gehorig en er mogen honden op de kamer.

Tip! Wij zijn ook naar het watersnoodmuseum geweest, erg indrukwekkend.

7,2

Beoordeling door FFM Alsemgeest uit Deventer, op 14 januari 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 2 januari 2018 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door R.J de Vries uit Bergen op Zoom, op 30 december 2017 (Stelletje)

De goede verzorging.

Tip! We kennen Zeeland al zo lang, we waren uitgenodigd voor het kerstdiner.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 december 2017 (Stelletje)

De kamer was schoon en netjes.

We misten een kleedje in de kamer. Je stond direct in de kamer en omdat het slecht weer was, zou een kleedje/matje handig geweest zijn.

Tip! Wij waren hier in november, slecht weer. Niet de meest ideale tijd van het jaar. Op het eiland Schouwen-Duiveland is dan weinig te doen. Zelfs het museum in Zierikzee was gesloten! Aanrader is het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk.

8

Beoordeling door AJ Verhoeven uit deurne, op 24 december 2017 (Stelletje)

Goed maar ook niet te.

Buiten om naar de kamer en een klapperende deur boven ons eerste nacht slecht geslapen.

Tip! Omgeving is prima dicht bij natuur gebied.

6,4

Beoordeling door W Lawerman uit Enschede, op 24 december 2017 (Stelletje)

Leuke dagen, heerlijk gegeten en een goed ontbijt. Het hotel is sterk verouderd, moet opgeknapt worden, maar we hebben een goed verblijf gehad.

7,8

Beoordeling door C van Veenendaal uit Houten, op 22 september 2017 (Gezin)

De locatie, het ontbijt en het diner.

De gehorigheid en slechte kamer, benauwd geen mogelijk om te ventileren.

Tip! Strand dichtbij, Renesse is een leuke plaats.

7

Beoordeling door J.C.P.M. Wouters uit Gilze, op 18 augustus 2017 (Gezin)

Leuk verblijf gehad. Goed geslapen. Eten was heel goed. Het glutenvrij eten was uitstekend. Goed over nagedacht. Personeel was heel vriendelijk.

Tip! Met mooi weer is het natuurlijk altijd goed vertoeven in Zeeland. Fietstochten gemaakt en die fietstocht over de kop van Schouwen Duivenland was zwaar maar zeer de moeite waard.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2017 (Stelletje)

Prima hotel op een prima locatie. Lekker rustig en eigen balkon is heel fijn. Heel vriendelijk personeel die het verblijf compleet maakten.

Tip! Renesse heeft mooi duingebieden vele brede stranden. Ook heel leuk op de fiets. Mooi stukje Nederland.

10

Beoordeling door CE Van de Minkelis uit Arkel, op 12 april 2017 (Gezin)

Personeel erg vriendelijk goede service. Ben super tevreden, ga zo door komen zeker een keer terug en raad het aan bij vrienden.

Tip! Heerlijk wandelen. Goede eettentjes, betaalbaar. Heel gezellig, super.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 april 2017 (Groep)

We hadden mooi weer dus alles was super.

Stank in de aankomsthal.

Tip! De zee natuurlijk en de fietstocht naar Burgh-Haamstede een aanrader.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 april 2017 (Gezin)

Gezellig restaurant, fijne kamers (niet groot, maar alles is aanwezig).

Tip! Bij de receptie liggen leuke fietsroutes! Zeker doen bij mooi weer en de stranden zijn geweldig!

7,2

Beoordeling door GITTI Vermeulen uit 's Gravenmoer, op 4 april 2017 (Stelletje)

Fijn terrasje met uitzicht op de mooie tuin. Vriendelijk personeel. Prima fietsen te huur. Uitstekende ligging voor fietstochtjes naar het strand en Burgh-Haamstede. 'Stille' slaapkamer (dus goed geslapen). Prachtig zomers weer en dat voor eind maart (mazzel gehad dus).

Tip! Fietsen (wandelen) door prachtig natuurgebied richting Burgh-Haamstede. Mooie fietsroute richting strand (duinovergang bij 'De Zwaluw'). Winkels, terrasjes op fiets- of loopafstand.

9

Beoordeling door Anoniem, op 9 maart 2017 (Gezin)

Dat we het gezellig hadden! en vooral de zeehond die mijn kleindochter en ik om 7 uur in de morgen zagen liggen op het strand wat een geluk.

8

Beoordeling door J. Koeman Koeman uit Hilversum, op 6 maart 2017 (Gezin)

De kamer was vreselijk gehorig alsof je bovenburen op je hoofd lopen. Het nadeel dat je naar buiten moet voor je kamer.

6,5

Beoordeling door LJ Kroon uit Moergestel, op 5 maart 2017 (Stelletje)

Tip! Heerlijk op loopafstand van Centrum Renesse.

7,4

Beoordeling door P. C. Grijsbach uit Uden, op 4 maart 2017 (Stelletje)

Verblijf aan zee en strand.

Bedleeslampjes.

Tip! Mooi strand, breed. Je kunt lange wandelingen maken.

8,4

Beoordeling door WWJ Bontrup uit landhorst, op 3 maart 2017 (Stelletje)

We konden direct van buiten in onze kamer het was een soort motel! Auto stond vlakbij op de parkeerplaats.

Tip! Natuurlijk de zee, de duinen, de rust, maar ook het onstuimige weer zorgde voor een fijne ervaring.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 februari 2017 (Stelletje)

De ligging t.o.v. zee en de andere eilanden.

7,6

Beoordeling door E Hengst uit Budel, op 7 februari 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door CCM Aalders uit Vught, op 26 januari 2017 (Stelletje)

Ruime kamer, goed bed, goed ontbijtbuffet, goed diner, heerlijke wijn. Kortom, de prijs/kwaliteitsverhouding is geweldig!

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 januari 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Strand op loopafstand.

Geen radio op de kamer.

7,2

Beoordeling door AMY Verreijen - Remmers uit Diessen, op 4 januari 2017 (Gezin)

Alles gewoon top!

Tip! Strand en dorpje op loopafstand. Middelburg, Veere, Goes en Zierikzee zeker een bezoek waard.

9

Beoordeling door J.W. van Saagsvelt uit Hoofddorp, op 27 december 2016 (Stelletje)

Een plezierige midweek. Renesse is tijdens de winter stil en veel winkels en restaurants gesloten. Dit werd goedgemaakt door heel goede keuken in het hotel en bezoek aan Zierikzee. Daar was het gezellig druk, muziek, restaurants. Nog een opmerking over het hotel, de douche is gevaarlijk voor oude mensen (dat zijn wij). Ik heb dat ook gemeld aan het hotel en zij deelden mij mede dat darr inderdaad iets aan moest worden gedaan. Er was wel een vasthoudbeugel, de natte vloer, zonder afscheiding was het pribleem. Zeer attent en vriendelijk personeel!

Zoals gezegd de douche, wastafel en douchekop en wc in een ruimte, douche was afgeschermd door een gordijn, waaronder het water wegloopt en de hele ruimte nat wordt. We hebben twee keer in het hotel gegeten, 1 keer binnen het arrangement en een keer voor eigen rekening. Beide keren goed. Geen culinaire hoogstandjes, maar vers en smakelijk eten dat representatief werd opgediend. Mijn man was jarig en kreeg op de dag van zijn verjaardag tijdens het diner een vuurhulde, heel leuk en attent!

Tip! Zierikzee, te druk in de zomer is leuk in de winter en dicht bij Renesse. Het streekmuseum is interessant omdat het de historie leuk weergeeft in de collectie.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 december 2016 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door H.J.G. Spanbroek uit SPYKENISSE, op 18 november 2016 (Stelletje)

We hebben heerlijk gegeten.

We hadden een zeer koude kamer. We hebben van kamer moeten veranderen, omdat het absoluut niet warm werd, zeer vervelend. Dit werd in de avond niet opgelost door de bedrijfsleider, pas de volgende ochtend was de receptioniste zo aardig om ons een andere kamer te geven. Zeer jammer!

Tip! We hebben heerlijk gefietst, Renesse is een zeer gezellig plaatsje.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2016 (Stelletje)

Vreselijke muziek tijdens het eten.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 november 2016 (Gezin)

Alles.

Tip! Prachtig om naar Zierikzee te gaan en een bezoek aan het strand.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 september 2016 (Individueel)

Vriendelijk, koffers werden boven gebracht.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen, fijne stranden.

10

Beoordeling door Anoniem, op 31 juli 2016 (Stelletje)

Centraal gelegen.

Beetje oubollig, slechte wifi.

6,6

Beoordeling door HW Commandeur uit dongen, op 25 juni 2016 (Stelletje)

Het ligt dicht bij het centrum. Verder alleen afschuwelijk.

De kamer is erg donker. De kamer rook afschuwelijk. Volgens ons was het een kamer waar een hond in gezeten had. De badkamer stelt helemaal niets voor. Geen plaats voor je spullen. Als je op de toilet zat zat je tegen de muur waar ook de closethouder zat, die dus in de weg zat. Een douchegordijn in plaats van een douchecabine. Geen douche mat, konden we ook niet krijgen. De knop van de verwarming zat vast zodat je hem niet open kon draaien. De tv is nog kleiner dan mijn computerscherm. De verwarming in de kamer deed het niet. Het regende de hele dag, dus de kamer was kil en koud. Heb er over geklaagd maar helaas geen aansluiting met personeel. 's Morgens wakker gemaakt door honden die blaften en voor onze deur liepen. Voor ons dus nooit meer een Hampshire hotel.

5,6

Beoordeling door H.M. van Galen uit Zutphen, op 22 juni 2016 (Groep)

Zeer gastvrij personeel.

8

Beoordeling door MCF Meijer uit Bodegraven, op 20 juni 2016 (Gezin)

6,8

Beoordeling door H Hartman uit Lekkerkerk, op 19 juni 2016 (Stelletje)

Goed uitgangspunt om geheel Schouwen met de fiets te beleven. Mooie achtertuin met veel groen

Matig hotel.

Tip! Mooie omgeving met goede fietspaden, rondje Oosterschelde met de fiets is een beleving gewoon. Lekker genoten van wat Schouwen biedt.

6,4

Beoordeling door H van Wijk uit Bleskensgraaf Ca, op 16 juni 2016 (Stelletje)

Het was een heel gezellig verblijf. Heel vriendelijk personeel.

8,4

Beoordeling door J Goossen uit Axel, op 13 juni 2016 (Stelletje)

De ligging van het hotel en we hadden heel mooi weer.

De aanwezigheid van honden.

Tip! De stranden zijn geweldig. Je hebt keus uit bos, strand en leuke plaatsjes. Heerlijk voor korte vakantie.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2016 (Stelletje)

De ligging is erg fijn, dichtbij het centrum, het strand en veel kleine plaatjes waar je met een fiets naartoe kunt. De kamer is prima, wat oubollig. Dit geldt ook voor het hele hotel. Een renovatie/nieuw jasje met moderne uitstraling is gewenst. Het lijkt alsof het personeel altijd bezig is, iets meer aandacht aan hotel gasten is niet verkeerd.

Tip! Het dorp Ouddorp is aanbevolen, vriendelijke mensen, pittoresk, leuke winkels en lekkere tentjes.

4,6

Beoordeling door Anoniem, op 20 mei 2016 (Stelletje)

De omgeving, dichtbij het strand en fietsgenot.

Tip! Schouwen-Duiveland met zijn Zeeuwse dorpen en Oosterschelde met zijn fietspaden en leuke havens.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 maart 2016 (Stelletje)

Omgeving, strand.

De kamer was klein en ongezellig.

7,5

Beoordeling door M.J. De Gier uit Krimpen aan de Lek, op 23 maart 2016 (Gezin)

Leuke accommodatie bestaande uit laagbouw, welke recent is gerestaureerd, kamer sober maar schoon. Alleen wel gehorig en geen airconditioner.

De akoestiek in het restaurant, doordat er een een groep aanwezig was konden wij elkaar slecht verstaan in het restaurant.

Tip! Ja, dat kan niet anders dan het strand: met de zeehonden maar ook Het plaatsje Veere is een aanrader. Jammer was dat er veel pas vanaf 1 april open gaat.

7,6

Beoordeling door I.W. van der Poort uit Rotterdam, op 16 maart 2016 (Stelletje)

Informeel, correcte benadering. Werd verder positief beïnvloed door het mooie (winter) weer!

Wij hadden gevraagd om een kamer met terras en zonzijde. Wij kregen een kamer met balkon aan de schaduwkant. Kamer was ook érg eenvoudig.

Tip! Renesse en omgeving is (zeker in deze periode)gewoon leuk om te doen, met goede fiets-én wandelpaden.

6,6

Beoordeling door M.A.B.M. Elshout uit Drunen, op 9 maart 2016 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door R.V. van den Berg uit Heino, op 31 januari 2016 (Stelletje)

7

Beoordeling door L BORSTLAP uit SPAARNDAM WEST, op 20 januari 2016 (Stelletje)

Heerlijk rustig, vlakbij het strand en de duinen. Zeer attent personeel.

7,4

Beoordeling door A A Smink uit Almere, op 10 januari 2016 (Stelletje)

Goed hotel, schoon, vriendelijk personeel en lekker gegeten.

Tip! Prachtige kust en leuke dorpjes.

9,6

Beoordeling door P. Fransen uit Almere, op 22 december 2015 (Gezin)

Dat de kamers eigen balkon of terrasje hebben, heel prettig!

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 december 2015 (Stelletje)

Mooie kerstsfeer gezelligheid.

De prijzen op de kaart.

Tip! Uitgaansgelegenheid en barretjes en speelhallen in overvloed weinig winkels dan moet je echt naar de grote stad op 20 minuten rij afstand.

7,4

Beoordeling door PA Kuijs uit s,Hertogenbosch, op 18 augustus 2015 (Stelletje)

Zeer gast vrij.

Tip! Heel mooie rustige omgeving en intresante bezienswaardigheden aanrader.

8,2

Beoordeling door G. Eestermans uit Spijkenisse, op 17 augustus 2015 (Stelletje)

Locatie en het eten.

Kleine badkamer.

Tip! Uitvalsbasis voor bezoek andere plaatsen zoals Zierikzee, Middelburg en Goes

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2015 (Gezin)

Mooie locatie op loopafstand van het centrum.

Enige minpunt was dat er geen föhn op de kamer aanwezig was.

Tip! Ideaal was de gratis bus bij het transferium die om het kwartier naar het strand ging.

8

Beoordeling door R Koetsenruyter uit Delft, op 23 juli 2015 (Gezin)

8,2

Beoordeling door G. van der Weijde uit Dordrecht, op 6 juli 2015 (Stelletje)

Opvallend was de vriendelijkheid van het personeel.

De mogelijkheid om onze dure fietsen 's nachts te stallen achter slot en grendel was wat beperkt.

8,2