Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Hotel 't Paviljoen Rhenen

Hotel 't Paviljoen Rhenen  

Hotel 't Paviljoen Rhenen

Hotel - Rhenen

Hotel 't Paviljoen Rhenen ligt in de gelijknamige plaats, welke ook wel bekend staat om het Ouwehands Dierenpark. Het park ligt bijna in de achtertuin van het hotel. Op korte afstand van het hotel vind je ook de Grebbeberg, aan het einde van de Utrechtse Heuvelrug gelegen. Daarnaast wordt het hotel omringd door gezellige steden. Breng een bezoek aan bijvoorbeeld Ede, Veenendaal, Wageningen of... meer info
vanaf 44 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

14 beoordelingen 7.8

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Rhenen

1 nacht v.a. € 44,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Rhenen

2 nachten v.a. € 80,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2019 (Gezin)

Vriendelijk personeel. Je wordt snel en goed geholpen. Goede fietsverhuur ook. Een net en schoon hotel. Lekker groot ligbad.

Tip! Klein en gezellig dorpje. Veel gefietst.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 juni 2018 (Stelletje)

Schone kamer, douche en toilet! Vriendelijk personeel. Koffie en thee op kamer!

Te kleine kamer, er was binnen maar 1 stoel aanwezig. Buiten op klein balkon stonden er 2. Was geen ruimte om 2e stoel neer te zetten. Jammer zeker als je wat ouder bent is wat ruimte fijn.

Tip! Mooie omgeving, dierentuin heerlijk dichtbij!

7,4

Beoordeling door H Kramer uit joure, op 10 oktober 2017 (Stelletje)

Mooi netjes hotel.

Het is wel gehorig, dacht dat ze naast ons de kamer gingen verbouwen van half negen tot half twaalf, erg vervelend.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen. Ideaal naast de dierentuin. Nabij Tiel waar we naar het fruitcorso zijn geweest.

7,8

Beoordeling door CJM Beekman-van der Wee uit Leiden, op 20 augustus 2017 (Stelletje)

Het was in ieder geval weer leuk om in Rhenen te zijn. Lekker gefietst.

Een beetje verouderd. Hier en daar een opknappertje nodig.

Tip! De dierentuin is een aanrader.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 maart 2017 (Stelletje)

Dat we vriendelijk ontvangen werden. Aardig personeel.

Dat het gehorig was op de kamer.

Tip! De dierentuin.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 februari 2017 (Gezin)

Prima ontbijt. Vriendelijk personeel. Uitstekend diner.

Bedden waren voor ons iets te zacht.

Tip! Door de ligging van het hotel is het een prima uitvalsbasis voor het maken van fietstochten in de prachtige omgeving.

8,2

Beoordeling door E Hasker uit Klundert, op 28 januari 2017 (Stelletje)

Ontvangst en vriendelijkheid personeel.

Tip! Omgeving is de moeite waard, zeker de er naast liggende dierentuin en het ere kerkhof voor gesneuvelde militaire met het informatie centrum. Ook plaatsen in de directe omgeving zijn de moeite waard om te bezoeken.

7,8

Beoordeling door R van der Meer uit Drachten, op 25 januari 2017 (Stelletje)

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 21 januari 2017 (Stelletje)

De sfeer, gastvrijheid en ligging.

De serre was gesloten met het diner. Douche in bad.

7,4

Beoordeling door FLG Hammink uit Bad Bentheim, op 2 januari 2017 (Stelletje)

De eerste nacht kregen we geen luxe kamer, waarvoor we wel betaald hadden. Na een klacht kregen we de andere 2 nachten wel de juiste kamer.

7,6

Beoordeling door AO Meijer van Putten uit alkmaar, op 25 december 2016 (Stelletje)

Wij hebben de combideal genomen met de tickets voor Ouwehands erbij, ideaal omdat het er praktisch naast ligt. De kamer was ook een prima formaat.

Wij hadden een kamer aan de voorzijde van het hotel, het hotel ligt aan een nogal drukke weg en de ramen van de kamers zijn niet heel geluidwerend. Daarnaast is het hotel zelf ook best gehorig, wanneer je in de kamer zit hoor je op verschillende etages en plekken deuren dichtvallen. Ook was de tv van de buren bevestigd aan de muur waar wij aan de andere kant probeerde te slapen. Niet handig.

Tip! Ouwehands zeker leuk om ermee te combineren!

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 december 2016 (Gezin)

Centraal gelegen voor fietstochten en een overdekte fietsenstalling.

Tip! De Amerongse Berg, De Grebbeberg en natuurgebied De Blauwe Kamer.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 december 2016 (Stelletje)

Een gezellige hotel met een goede ligging.

Kamers kunnen wat sfeervoller en frisser zijn.

Tip! Indrukwekkende omgeving, je loopt zo het bos in, wel op een drukke weg.

7,2

Beoordeling door MONIQUE Eerdekens uit Eksel, op 23 juli 2016 (Gezin)

Ligging langs het dierenpark. Groot terras bij het hotel.

Uitgebreid ontbijt maar kon iets meer verzorgd.

7,2