Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug  

Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

Hotel - Rijssen

Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug is een mooi 4* hotel, midden in de natuur. Bovenop De Rijsserberg gelegen en gevestigd in een luxe villa! De naam zegt het eigenlijk al, dit hotel is uiterst geschikt voor een verblijf met als thema fietsen en wandelen over de Sallandse Heuvelrug! Naast een bezoek aan dit prachtige natuurgebied kun je ook een bezoek brengen aan de steden Hengelo en... meer info
vanaf 35 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

25 beoordelingen 8.3

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 4 dagen Sallandse Heuvelrug

3 nachten v.a. € 78,99 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Salland

1 nacht v.a. € 35,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Salland

2 nachten v.a. € 70,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 29 augustus 2019 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door H Coenraads uit Voorburg, op 21 augustus 2019 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 augustus 2019 (Stelletje)

Alles.

Tip! Twente is fantastisch!

8,8

Beoordeling door J Schuurmans de Vries uit Wijchen, op 14 augustus 2019 (Stelletje)

Mooie ligging vriendelijk personeel

Tip! Het was een heerlijke omgeving om in te fietsen en eventueel te wandelen.

8,4

Beoordeling door G.J. Ulrich uit Ochten, op 11 augustus 2019 (Stelletje)

Hartelijkheid van het personeel. De correcte afhandeling na het brandalarm. Het zwembad en het restaurant waren goed.

Tip! Holterberg in Holten. Mooie wandelroutes.

8,4

Beoordeling door A Van Harten uit Veenendaal, op 11 mei 2018 (Gezin)

De omgeving. Veel fietsen. Alles goed bereikbaar.

Dat de afzuiger in de badkamer niet werkte. Een matras was te zacht.

Tip! Afwisseling tussen bos en platteland. Dorpen goed bereikbaar en omliggende steden. Vlot in Duitsland.

8

Beoordeling door P.M.W. Reijers uit Cuijk, op 30 augustus 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Het eten. De kaart schept verwachtingen, die de keuken niet kan waarmaken. Vis over done, groente te rauw i.p.v. beetgaar, toetje amper herkenbare smaak. En dan is de kaart te duur voor wat je krijgt. Veel gasten zagen we dan ook in restaurants in de omgeving eten.

Tip! Prima fietsgebied, mooie natuur.

7,8

Beoordeling door P Reenders uit Grootebroek, op 21 augustus 2019 (Stelletje)

De omgeving is mooi om te fietsen.

Rumoerig.

7,2

Beoordeling door MCG van Lanen uit Uden, op 18 augustus 2019 (Stelletje)

We hebben ons prima vermaakt!

Tip! Lekker gefietst!

7,2

Beoordeling door H Metz uit Est, op 15 augustus 2019 (Stelletje)

De vriendelijkheid van het personeel, snelheid om probleempjes op te lossen. Goed idee van de fietsverhuur met op en afhalen van accu's iedere dag bij de receptie. En natuurlijk het zwembad heerlijk om na een dagje fietsen nog even te ontspannen in het water.

Kamers ietwat gedateerd en hier en daar is wel wat onderhoud nodig. Jammer dat voor het diner gereserveerd moest worden, als je de hele dag met de fiets op stap gaat weet je niet precies hoe laat je gaat lunchen of dineren dus neem je een restaurant wat je onderweg tegenkomt voor een lunch (maar dat kan wel om 15.00 zijn) dan heb je nog geen zin in een diner om 19.00 uur. Als dineren zonder reserveren mogelijk was geweest hadden wij er waarschijnlijk wel gebruik van gemaakt.

Tip! Heerlijke omgeving ook met veel dorpen in de omgeving ideaal voor wandelaars en fietsers. Fietsroutes liggen klaar voor de mensen die er gebruik van willen maken. Een fietsroute doen stadje bekijken - onderweg lunchen - kasteeltje bekijken of door bos en over de heide fietsen. Prima

8,4

Beoordeling door JM Van Pelt uit Zwijndrecht, op 12 augustus 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving om te fietsen en het dorp.

Het bed, heel oud slecht voor je rug.

Tip! De molen en het leuke dorp.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 april 2018 (Gezin)

Prachtige lokatie en top personeel, zeer vriendelijk en behulpzaam.

Het rook het wat stoffig in onze kamer.

Tip! Prachtige fietsroutes, de Borkeld en Sallandse Heuvelrug.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 april 2017 (Groep)

We waren met 6 personen, 3 kamers en hebben ook genoten van het zwembad. Ontbijt was heerlijk, fantastisch vers brood.

Tip! Golfen bij De Koepel in Wierden.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 april 2017 (Stelletje)

Gastvrijheid. De heerlijke rust.

8

Beoordeling door JMM Arts uit Elst, op 20 maart 2017 (Stelletje)

Prima stek in een fietsroute-rijke omgeving. Extra service: direct na thuiskomst een telefoontje dat telefoonoplader was blijven liggen, die wordt nagestuurd.

Tip! Alle 3 de fietstochten waren mooi, mede ook door het fraaie weer, maar het meest hebben we genoten van de fietsroute langs de Regge (inclusief het pontje met handbediening).

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 januari 2017 (Stelletje)

Leuk hotel, vriendelijk personeel. Lekker eten. Mooie ligging. Fijn zwembad. Voor herhaling vatbaar.

Tip! Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 december 2016 (Stelletje)

Prachtige locatie en vriendelijk personeel.

Tip! Je kunt makkelijk de grens over Munster, Nordhorn, Ootmarsum is ook een aanrader voor de kunstliefhebber.

8,8