Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel  

Airport Hotel Rotterdam - Den Haag - Aanzicht

Hotel - Rotterdam

Het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel ligt op nog geen kilometer van de Luchthaven van Rotterdam. Maar ook voor gasten die geen gebruik willen maken van de luchthaven is dit een hotel vol met mogelijkheden. Door de bushalte voor de deur ben je binnen 10 minuten in de havenstad Rotterdam en in no time bij andere toeristische steden zoals Delft en Den Haag. De kamers van Best Western... meer info
vanaf 41 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

22 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Rotterdam Comfort kamer excl. ontbijt

1 nacht v.a. € 44,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: 6,50%
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Rotterdam

1 nacht v.a. € 54,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: 6,50%
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Rotterdam incl. Thermen Holiday

1 nacht v.a. € 41,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: 6,50%
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen incl. Diergaarde Blijdorp

1 nacht v.a. € 41,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: 6,50%
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Rotterdam

2 nachten v.a. € 112,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: 6,50%
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door D.R. van den Hurk uit Winterswijk, op 25 februari 2019 (Stelletje)

Gezellig hotel.

Tip! Heel centraal gelegen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 februari 2019 (Gezin)

Gemakkelijk. Dicht bij het vliegveld.

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 augustus 2018 (Stelletje)

De hele entourage en prijs/kwaliteit. De bedden waren ook dik in orde. Zoweg vriendelijk bedankt voor deze aanbieding incl. kaartjes voor Blijdorp en ontbijt. Geweldig.

We vonden het avondeten (diner) toch wel een beetje te duur p.p.

Tip! We vonden dat het best wel meeviel met overvliegende vliegtuigen, we hadden erger verwacht. Voor de rest hebben we heerlijk genoten.

8,8

Beoordeling door G Schroen uit Eijsden, op 13 december 2017 (Gezin)

Openbaar vervoer pal naast de deur.

7,2

Beoordeling door H. Derks uit Assen, op 1 september 2017 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 juni 2017 (Gezin)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 juni 2017 (Gezin)

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 september 2016 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door J.J.M. Reijnders uit Best, op 28 december 2015 (Stelletje)

Rustige locatie en vriendelijk personeel, ruime mooie nette kamer.

8,5

Beoordeling door J van Heertum uit Almere, op 10 december 2015 (Stelletje)

Een leuk en vriendelijk hotel. Behulpzaam personeel. Mooie kamers.

Ontbijt was niet slecht. Maar een gebakken eitje was niet mogelijk. Voor dit hotel zou live cooking best een optie zijn. Verder was de keuze niet ruim.

Tip! Sauna Elysium

7,6

Beoordeling door H Bakker uit Den Helder, op 16 september 2015 (Groep)

Goede uitstraling van de kamer.

Niks kunnen vinden.

Tip! Wij verbleven hier alleen omdat wij in Bleiswijk naar de wellness gingen en hebben dus niet veel van de omgeving gezien.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2015 (Gezin)

9

Beoordeling door Anoniem, op 11 augustus 2015 (Stelletje)

Mooie kamer, moderne inrichting. Prettige sfeer

Ontbijt matig. Niet voldoende aangevuld. Haperend koffie automaat

Tip! Goede busverbinding naar het centrum. De markthal bezocht.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 augustus 2015 (Gezin)

Hele lieve mensen en goede bediening!

Het terras was al jaren niet proper gemaakt denk ik, omdat het zo prachtig weer was wilden we een koffie drinken op het terras maar dit was heel vuil. Het lawaai van de vliegtuigen moet je er ook bij nemen.

Tip! Sauna Elysium was super!

8,3

Beoordeling door E.C. Namink uit Heerenveen, op 25 juni 2015 (Stelletje)

Prima locatie, prima kamers en lekkere bedden

Bij het ontbijt bleek spek op en duurde ook nog een tijdje, gewoon brood was droog en niet vers. Verder voldoende variatie en lekker.

7,3

Beoordeling door AJ Hoeflaken uit Houten, op 30 mei 2015 (Groep)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2015 (Stelletje)

Het vriendelijke personeel en de actie die we hadden (bon voor Elysium i.c.m. overnachting met ontbijt)

De zogenaamde regendouche viel erg tegen. Thuis hebben wij er ook een, maar die is van betere kwaliteit.

Tip! Tip: de bus naar Rotterdam centrum, 7,00 euro retour vanaf het hotel. Tip: Elysium, heerlijk ontspannen in dit mooie wellnesscentrum.

7,4

Beoordeling door Y.A.J. Engels uit Tegelen, op 26 mei 2015 (Stelletje)

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Gezin)

Was een kado voor mn man omdat hij jarig was en hadden een dagje elysium erbij genomen. Heerlijk genoten mooie kamer en badkamer TOP!

We vonden de tv best klein.

7,8

Beoordeling door F Sterk uit Goirle, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Goed hoor

Stil aan het ontbijt verder geen gasten

7,6

Beoordeling door HJMM Thijs uit MIERLO, op 18 mei 2015 (Gezin)

we waren verrast door de omgeving. en het hotel zag er prima uit. mooie ontbijtzaal, goede kamer prima.

Tip! wij zijn binnendoor naar de sauna en wellness gereden en waren verrast door de mooie omgeving.

7,4

Beoordeling door I.E van den Dolder uit Enschede, op 18 mei 2015 (Gezin)

Vriendelijk personeel en super lekkere bedden

8