Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Sevenum > Gr8 Hotel Sevenum > Beoordelingen

Beoordeling van Gr8 Hotel Sevenum

Gr8 Hotel Sevenum  

Gr8 Hotel Sevenum

Hotel - Sevenum

Gelegen in het groen van Noord-Limburg vind je GR8 Hotel Sevenum (voorheen Tulip Inn Sevenum). Het hotel bevindt zich op korte afstand 15km van Nationaal Park de Grote Peel en Venlo. Ook de steden Düsseldorf, Oberhausen en Maastricht zijn goed te bereiken. Het hotel beschikt over gratis parkeerfaciliteiten, gratis wifi en in de zomer een zonnig terras. GR8 Hotel Sevenum heeft 64 ruime,... meer info
vanaf 37 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

13 beoordelingen 8.3

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Maasduinen

2 nachten v.a. € 59,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,43 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Maasduinen

1 nacht v.a. € 37,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,43 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door E van Dalen uit 's-Gravenhage, op 9 augustus 2019 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2019 (Gezin)

Voor ons een prima locatie, om er met de fiets op uit te trekken.

Tip! Langs de Maas fietsen is prachtig. Mooie en leuke kleine dorpjes.

8,6

Beoordeling door J.M.A. Möllmann uit Helmond, op 4 augustus 2019 (Stelletje)

Prima verblijf gehad, prachtige kamer en goed ontbijt.

Tip! Leuke omgeving Arcen is een leuke plaats. Lekker aan de Maas gezeten. Thermaalbad Arcen is ook aan te bevelen. Lekker eten bij de Turf Hoeve; even de weg over steken. Kortom een leuk verblijf gehad!

9

Beoordeling door EKW Pots-buursink uit Delden, op 20 juli 2019 (Gezin)

Ontzettend mooi hotel. Al het personeel van het hotel waren super vriendelijk.

Tip! We hebben gefietst. De Peelroute was de moeite waard.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 maart 2019 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2019 (Gezin)

Mooi hotel, verzorgd en schoon!

Lawaai van de snelweg.

Tip! Kasteeltuinen van Arcen.

8,2

Beoordeling door F Ligtvoet uit Prinsenbeek, op 17 augustus 2019 (Stelletje)

De mogelijkheid tot verschillende fietstochtjes. Vooral de vriendelijkheid en het behulpzame personeel.

We hadden veel moeite om de kamerdeur open te krijgen met onze pas.

8,2

Beoordeling door J.D. de Goede uit Westervoort, op 9 augustus 2019 (Gezin)

Dat we zelf konden inchecken en dat de kamers boven verwachting waren. Zowel het licht als de airco konden worden aangestuurd met een tablet wat de sfeer ten goede kwam, en wat vrij uniek is.

Tip! Een goede uitvalsbasis om naar Duitsland te gaan, dat op een steenworp afstand ligt. Nederlandse plaatsjes die in de omgeving liggen. Panningen spande daarbij de kroon.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2019 (Gezin)

Het was een heerlijke locatie om van de omgeving te genieten.

Alles was prima alleen de bedden waren erg hoog. Als je klein bent heb je een opstapje nodig.

Tip! Mooi fietsgebied

8,2

Beoordeling door MP Zonruiter uit Hendrik-Ido-Ambacht, op 6 augustus 2019 (Stelletje)

Modern en snel.

Beter toiletpapier.

Tip! Mooi fiets gebied.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 augustus 2019 (Stelletje)

Geweldige bedden en heerlijke douche.

Ontbijt erg beperkt en ongezellig.

Tip! Heerlijk fietsen in de omgeving!

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 juli 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel! Heerlijke bedden en een fantastische douche. Ontbijten in La Place!

7,8

Beoordeling door C. Drenth uit Wassenaar, op 4 juli 2019 (Stelletje)

Mooi nieuw hotel, concept met La Place in samenwerking. Juist de vrijheid van het goede ontbijt (incl) en de avondmaaltijd bij La Place maakt dit verblijf extra prettig en vrijblijvend en betaalbaar! Top!

Tip! Regio bezoek vanuit Sevenum. Zeer prettig Venlo en Duitsland in de buurt, maar zelf goed kunnen verblijven in een goed bereikbaar hotel.

8