Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Wellness-Hotel Sittard

Fletcher Wellness-Hotel Sittard  

City Resort Hotel Sittard - Wellnesscomplex

Hotel - Sittard

Fletcher Wellness-Hotel Sittard (voorheen City Resort Hotel Sittard), ligt op loopafstand van het centrum. Dit luxe 4 sterren hotel is een uitstekende uitvalbasis voor een bezoek aan de Limburgse steden Valkenburg en Maastricht. Ook een bezoek aan Designer Outlet Roermond of aan Kasteel Hoensbroek behoort tot de mogelijkheden. Dit moderne hotel beschikt o.a. over Wellness resort, bowling... meer info
vanaf 50 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

12 beoordelingen 8.3

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Sittard Luxe kamer

1 nacht v.a. € 50,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Sittard Luxe kamer

2 nachten v.a. € 98,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door V Nordgaard uit Enkhuizen, op 7 april 2016 (Stelletje)

Alles!! Echt genoten.

De ventilatie op de kamer is 's nachts wat luidruchtig.

Tip! Roermond outlet erg leuk om heen te gaan.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2018 (Stelletje)

Sport mogelijkheden.

Tip! Centrum Sittard gezellig.

7,6

Beoordeling door HJ van Arkel uit Culemborg, op 7 januari 2018 (Stelletje)

Het hotel bied veel mogelijk heden met name veel sport en sauna al hebben we hier weinig gebruik van gemaakt.

Bij het ontbijt ontstond een rij voor de koffie en thee plus het hotel bestaat uit 2 gebouwen, er was een overloop van het ene gebouw naar het andere gebouw.

Tip! Je zit goed gelegen, men kan naar Duitsland, Belgie en Maastricht. We gingen voor het kerstcircus in Sittard.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2016 (Individueel)

Dat alles onder 1 dak was en dus vanuit je kamer makkelijk bereikbaar. Het eindeloos genieten menu was geweldig!! Het personeel in het hotel en in het restaurant was geweldig! Zeer behulpzaam, vriendelijk en open.

Ik heb een wellnessweekend geboekt samen met een vriendin. De omgeving was wat afstandelijk, een voetbalstadion trekt me ook niet en er was een man in de wellness die kaarten uitdeelde voor een opgieting. Het leek bijna alsof we ons moesten verantwoorden waarom we dat niet wilde. Geen grote punten, maar als je vraagt wat ik het minste vond, dan is dat het.

Tip! Een heerlijk hotel, perfect ontbijt en avondeten. Daarnaast goede communicatie en altijd een aanspreekpunt! Zeker een aanrader!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 februari 2016 (Stelletje)

Vriendelijke mensen en goede prijs/kwaliteit.

bedden te zacht/kussen niet goed.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 december 2015 (Groep)

Alles onder 1 dak. De hotelkamer, was schoon en modern. Alleen de schuifbare toilet/douchewand (van glas) vonden wij mooi maar was minder praktisch en geeft weinig privacy.

De directe omgeving van het hotel zou voor mensen een punt zou kunnen zijn als je meer in de omgeving van het hotel zou willen verblijven. Anders een centraal hotel voor herhaling vatbaar.

Tip! Ligt vrij centraal maar geen mooie omgeving. Voor ons geen probleem want wij trokken er toch op uit. Sittard zelf is een gezellig stadje, 25 km van Maastricht.

8

Beoordeling door P. Caudron uit Torhout, op 10 november 2015 (Stelletje)

Gewoonweg alles. Het eten is er zalig, personeel heel erg vriendelijk en behulpzaam. De wellness heel lekker en niet druk, dus je kunt er lekker van genieten.

9,6

Beoordeling door B C Holzel vd Wateringen uit Purmerend, op 22 oktober 2015 (Individueel)

Prima service.

7,6

Beoordeling door AJE van den Heuvel uit Veen, op 7 juli 2015 (Groep)

Mooie kamers met een mooie wellness. Goed vermaakt!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 juni 2015 (Stelletje)

Mooie rustige omgeving en het hotel was super netjes en het was die dag heel erg stil Al met al hebben wij genoten !

Tijdens het ontbijt waren twee grote groepen al aan het vergaderen op een manier dat het hele restaurant in de ban was van deze meeting! Uitgebreid met de laptop op tafel discussiëren over zakelijke dingen. Als je een paar dagen op vakantie bent zit je daar bij het ontbijt niet op te wachten

Tip! De markt in Sittard was gezellig en de terrasjes vol. Sittard heeft een verrassend leuke binnenstad!

7,8

Beoordeling door SANDRA Hannes uit hasselt, op 21 mei 2015 (Gezin)

Welness

Tip! Welness, lekker gegeten en ontspannen

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Stelletje)

We zijn heerlijk verzorgd . We hebben van de Wellness gebruik gemaakt . Zijn er lekker uitgerust vandaan gekomen .

Tip! We hebben alleen Sittard bezocht , wat een heel leuk winkelcentrum heeft in een prachtig dorpje .

8,2