Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Tilburg > Hotel De Postelse Hoeve > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel De Postelse Hoeve

Hotel De Postelse Hoeve  

Hotel De Postelse Hoeve

Hotel - Tilburg

In de provincie Noord-Brabant aan de rand van het bruisende Tilburg vind je Hotel De Postelse Hoeve. Dit kleinschalige hotel is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Op het station van Tilburg kun je met de bus in 15 minuten bij het hotel komen. Je kunt hier een zee van rust vinden. Denk eens aan een fietstocht door de Loonse en Drunense duinen, of wat dacht je van... meer info
vanaf 75 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

103 beoordelingen 7.9

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Brabant incl. SpaPuur

1 nacht v.a. € 75,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Brabant incl. SpaPuur

2 nachten v.a. € 120,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Exclusief! 3 dagen Tilburg incl. 3-gangen diner

2 nachten v.a. € 99,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Brabant incl. 3-gangen diner en La Trappe

2 nachten v.a. € 112,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Exclusief! 2 dagen Tilburg incl. Efteling

1 nacht v.a. € 84,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Exclusief! 3 dagen Tilburg incl. Efteling

2 nachten v.a. € 129,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door J.H.M. Teunissen uit Zeist, op 25 januari 2019 (Gezin)

Dat het personeel zo aardig was en tijd had voor een praatje. We kregen goede informatie en later vroegen ze ook nog of het allemaal gelukt was.

Tip! We hebben een leuke escaperoom gedaan, echt een aanrader!

8

Beoordeling door Anoniem, op 13 december 2018 (Gezin)

Omgang personeel ligging locatie.

Tip! Kennis gemaakt met Tilburg. Goed bevallen.

9,3

Beoordeling door H.J. Huiskamp uit STEENWIJK, op 14 november 2018 (Stelletje)

Mooie uitvalsbasis voor fietstochten door en rond Tilburg.

Tip! Leuke omgeving om te fietsen. We zijn onder andere naar Kloosterbrouwerij La Trappe en Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen geweest.

8,6

Beoordeling door GERRIT Dinghs uit castenray, op 30 oktober 2018 (Gezin)

Heerlijk fietsweer en vriendelijk personeel, verder lekker eten en geen wachttijd.

Geen mooi uitzicht vanuit de kamer.

Tip! Heerlijk fietsen.

7,8

Beoordeling door H. ter Horst uit IJSSELSTEIN UT, op 28 oktober 2018 (Stelletje)

Diner en ontbijt: prima (o.a. vers fruit).

Kamer erg klein, wel schoon.

Tip! Textielmuseum de moeite van een bezoek waard.

7,6

Beoordeling door BENNY Goessens uit Ninove, op 22 oktober 2018 (Stelletje)

Goed ontvangst, vlotte bediening en lekker eten.

Drukke verkeersweg.

Tip! Mooie gelegenheid voor wandelaars.

8,8

Beoordeling door JANET Huijbregtse uit 's-Heerenhoek, op 5 oktober 2018 (Stelletje)

Het heerlijke ontbijt, zoveel keus.

De te kleine kamer.

Tip! De fietstochten naar Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen en België.

7,4

Beoordeling door A Hamstra uit Annen, op 23 november 2018 (Stelletje)

De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel op elk niveau.

Parkeerruimte iets aan de krappe kant.

Tip! Textielmuseum was erg interessant. Tilburg is een redelijk gezellige stad. Mooie sauna in Goirle.

8,6

Beoordeling door J.W.M van Vliet uit Wassenaar, op 26 september 2018 (Stelletje)

Prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

Tip! We komen hier ieder jaar vanwege familiebezoek.

8,8

Beoordeling door C.M. van Rooij uit Nuenen, op 2 augustus 2018 (Gezin)

8,4

Beoordeling door J Oort uit Groningen, op 9 november 2018 (Gezin)

Mogelijkheid tot uitstapje Beekse Bergen.

Een beetje verkeershinder.

Tip! Bezoek aan de Beekse Bergen, verkenning van binnenstad Tilburg.

8

Beoordeling door Anoniem, op 3 november 2018 (Stelletje)

De goede service. Fietshuur en routes.

Leeslampjes niet echt fel en konden niet onafhankelijk van elkaar aan of uit. Televisie was niet van superkwaliteit.

Tip! Mooie Groene Wisselwandeling gemaakt in de stad Tilburg. Misschien een idee om aan hotelgasten aan te bieden. Net zoals de fietsroutes worden aangeboden.

7,8

Beoordeling door ROB Spaargaren uit Purmerend, op 22 november 2018 (Stelletje)

De kamer en het eten was prima,netjes en schoon.

Wij vonden het personeel stug en soms niet klant vriendelijk.

Tip! Mooi winkelcentrum. Te kort geweest voor bezienswaardigheden.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 september 2018 (Stelletje)

Wij hadden reünie met oud collega’s geregeld en we daar heerlijk gegeten en een gezellige avond gehad. Er was een lekkage van het dak in onze kamer, dit is door personeel goed opgelost.

Tip! Ik ben zelf uit Tilburg afkomstig. Het betrof een reünie en familiebezoek.

9

Beoordeling door A.C. A.C. Idelenburg uit Woubrugge, op 30 oktober 2018 (Stelletje)

Leuke inrichting restaurant en een mooi terras.

Een donker ingerichte kamer (zwart/donkerrood). Karig ontbijt, geen klantvriendelijke baliemedewerkster, een menukaart die alleen samengesteld is voor mensen die luxe willen eten.

Tip! De Drunense duinen was de moeite waard om te bezoeken.

6

Beoordeling door M Mersel uit Spijkenisse, op 6 november 2018 (Stelletje)

Heerlijk wandelen.

Alles was leuk, alleen jammer dat er in het hotel geen informatie is over de omgeving.

Tip! Bos en de Campina hei.

7

Beoordeling door G Blaauw uit Hoogezand, op 7 oktober 2018 (Stelletje)

De centrale ligging.

Wij vonden de vriendelijkheid bij de receptie niet goed, dit kan stukken beter.

Tip! Wij zijn naar Safaripark Beekse Bergen geweest, mooi dicht bij.

8,4

Beoordeling door T.M. Hornberg uit HEEMSKERK, op 26 juli 2018 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 juli 2018 (Stelletje)

Leuk hotel, vriendelijke en een super bediening.

Tip! We hebben ons goed vermaakt in Tilburg en omgeving.

8,8

Beoordeling door S. Braaksma uit Stiens, op 4 juli 2018 (Gezin)

Locatie en ruime tijden ontbijt en diner. Met arrangement prima, maar voor à la carte eten is de prijs aan de hoge kant.

Tip! Fijn gefietst. Routes die we kregen hadden wel meer van knooppunten en uitgebreidere informatie kunnen worden voorzien.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 juni 2018 (Stelletje)

De prachtige omgeving van Tilburg om te verkennen op de fiets .en het prima 3 gangen diner wat geserveerd werd!

Tip! Natuurmonumenten Oisterwijk, omgeving en de Loonse en Drunense heide!

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 juni 2018 (Gezin)

Alles even netje. Prima ontbijtbuffet, heerlijk diner, vriendelijk personeel en nette en schone kamer. Al met al voor herhaling vatbaar.

Het tweepersoons bed. Voor grote mensen is dat te krap.

Tip! O.a. Textiel museum, gezellige terrasjes, veel meer moois gezien en mooie omgeving.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 juni 2018 (Stelletje)

Het mooie weer, het vriendelijke personeel, goed eten, lekker buiten zitten.

De airco werkte niet.

Tip! Mooie fietsroutes, bezichtiging Oliemeulen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 mei 2018 (Gezin)

Ons bezoek was goed en het eten was lekker.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 oktober 2018 (Groep)

Goede verzorging.

Slecht ontvangst.

Tip! Routes kunnen wel wat beter!

7,6

Beoordeling door J.W. Verriet uit Beuningen, op 23 mei 2018 (Gezin)

7,8

Beoordeling door H. de Gans uit Rotterdam, op 30 mei 2018 (Individueel)

Het was erg gezellig en schoon en de omgeving is prachtig. Het eten was goed en lekker. Het personeel erg vriendelijk.

Te kleine kamer en een beetje somber met zwart en donkerrood behang, zodat je overdag het licht aan moest doen. De bedden te laag bij de grond. Wel was alles schoon!

Tip! Breda een héél gezellige stad en het Mastbos heerlijk, vooral wanneer het heet is dan kan je lekker in de bossen wandelen voor de koelte.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2018 (Gezin)

7,4

Beoordeling door M. Roos uit Den Haag, op 15 mei 2018 (Gezin)

Het hotel heeft fijne terrassen waar je bij goed weer heerlijk in de zon kunt zitten. Er staan ook parasols, dus je kunt ook kiezen voor de schaduw. Het eten bij het arrangement was prima. Het ontbijt is goed verzorgd. De benedenverdieping van het hotel ziet er keurig en representatief uit. Personeel is vriendelijk.

Zoals genoemd is het ontbijt goed verzorgd. Er mag echter meer aandacht zijn voor het leeghalen en schoonmaken van de tafels ‘s ochtends als gasten klaar zijn met ontbijten. Dan de hotelkamers. Erg klein, niet van deze tijd en heel erg donker. Donkere muren, donkere vloerbedekking en donker meubilair in combinatie met een klein raam. Er komt onvoldoende daglicht binnen. Ook de natte ruimte kan een opknapbeurt gebruiken. De voegen van de tegels zijn niet schoon.

Tip! Textielmuseum Tilburg is leuk om te bezoeken. Safaripark Beekse Bergen ligt in de buurt. Oisterwijk is een mooi dorp met een gezellige kern met prachtige kledingwinkels en veel terrassen. La Trappe bierbrouwerij en klooster met z’n heerlijke tuin.

5,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 mei 2018 (Stelletje)

Prima hotel, eten perfect, goede fietsomgeving.

Tip! fietsen naar en in de Drunense duinen en Oisterwijk en omgeving.

9

Beoordeling door J. Stinkens uit BREE, op 3 juni 2018 (Groep)

Zeer vriendelijk onthaal, met een goede keuken. De kamers zijn aan opfrisbeurt toe.

8,4

Beoordeling door C Dubbeldam uit Schoonhoven, op 3 mei 2018 (Stelletje)

Leuk hotel. Goed verzorgd.

Tip! Goede plek om te gaan fietsen naar de Loonse en Drunense duinen. Ongeveer 8 km vanaf het hotel.

8,6

Beoordeling door A.A. De Graaf uit Nieuwendijk, op 1 januari 2018 (Stelletje)

Vriendelijke ontvangst. Heel gastvrij!

Tip! Hadden een combinatie met een dag sauna. Super combi!

9,6

Beoordeling door GN Meijssen uit monnickendam, op 14 december 2017 (Stelletje)

Kregen de grootste kamer met leuke eettafel goed voor spelletje in de avond want het was heel slecht weer. Diner was ook prima voor deze prijs.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 december 2017 (Stelletje)

Prachtige kamer, lekker eten, aardig personeel.

Verwarming deed het niet, een dag in een koude kamer gezeten, uiteindelijk opgelost door de airco op warmtestand te zetten. Bleek een pomp in de ketel kapot te zijn. Het hotel heeft last van muizen. Wordt wel aan gewerkt zeggen ze. Je kon ze zien lopen tijdens het eten.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 maart 2018 (Stelletje)

De hartelijkheid en vriendelijkheid.

Tip! Mooie binnenstad/omgeving met bezienswaardigheden/musea.

9

Beoordeling door Anoniem, op 24 november 2017 (Gezin)

7,4

Beoordeling door A Bartels uit Dordrecht, op 16 november 2017 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door S Stemerding uit Den haag, op 22 maart 2018 (Stelletje)

Ja.

Kamer.

Tip! Leuk.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 6 juli 2018 (Groep)

Heel goed eten.

Er was een feest met harde muziek.

Tip! Beekse Bergen. Abdij. Loonse en Drunense Duinen.

7,8

Beoordeling door W. Kramer uit Rotterdam, op 8 november 2017 (Groep)

Het diner was goed verzorgd en vriendelijke ober.

De kamers waren zeer sober en sommige kamers heel klein. Bovendien waren de kamers niet al te schoon en de douches waren smerig o.a. haren van de vorige bewoners en de douchevloer plakte. Het bed waar wij in sliepen was zeer smal.

Tip! De zondag met de groep naar Safari park Beekse Bergen geweest. Was leerzaam en hebben hiervan genoten.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 juli 2018 (Stelletje)

Ontbijt en eten was goed. Was heerlijk om op het terras te kunnen eten.

We hadden veel last van de ventilatie op het dak. Raam kon daardoor niet open. Het was hierdoor erg warm op de kamer. Kamer was erg donker.

7

Beoordeling door Anoniem, op 7 november 2017 (Stelletje)

Restaurant met mooi gedekte tafels en heerlijk 3gangen menu!

De ligging, naast een drukke weg, het idee dat al die vieze auto dampen over je heen komen.

Tip! Vanuit het hotel gefietst naar de Drunense duinen!prachtig natuur gebied!

7

Beoordeling door ELE Oirbons uit Born, op 10 mei 2018 (Stelletje)

Goed ontbijt lekker brood en broodjes. Vriendelijke en behulpzaam personeel

Gedateerde kamers maar wel schoon en netjes.

7,6

Beoordeling door M.J. Van Gehlen-Vos uit Roermond, op 31 mei 2018 (Stelletje)

Heerlijk diner dat echter een hele lange zit was voor de arrangementsgasten, restaurant ging voor. Twee terrassen een in de zon een in de schaduw.

Lift hele weekend defect. Slechte kamer eigenlijk eenpersoons, een nachtkastje, een nachtlampje dat door een persoon aangemaakt kon worden,'s nachts moest degene bij het lampje wakker gemaakt worden als de andere naar het toilet moest voor wat licht. Gemeld aan de balie, laatste nacht naar een andere betere kamer omgeboekt.

Tip! Mooi fietsgebied in de nabije omgeving, Loonse en Drunense Duinen.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2018 (Stelletje)

Ruime nette kamer en rustige omgeving. Prima receptie. De kleine broodjes zijn een goed idee. Zo kun je meer verschillende proberen. Jus was waterig en niet echt en de koffie was ook niet lekker. Verder prima verzorgd.

Tip! SpaPuur is een echte aanrader!

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 september 2017 (Gezin)

Klantvriendelijk verblijf.

Tip! Alles was goed te bereiken.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 september 2017 (Gezin)

Fijn personeel, goede keuken, ruime kamer.

De airco geeft zo nu en dan een zoemtoon gedurende enkele seconden, ook in de nacht.

Tip! Ideale fietsomgeving. Het plein achter het hotel is een historisch pareltje.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 augustus 2017 (Stelletje)

Wij vonden het leuk en hebben genoten. Eten was oké. Zeker voor de prijs die we hebben betaald.

Kamers zijn verouderd, donker. Hotel ligt aan drukke weg.

Tip! La Trappe is zeer de moeite waard. en de Loonse Drunense duinen.

7,4

Beoordeling door SF Ilcken uit Amsterdam, op 30 augustus 2017 (Gezin)

Tv weinig zenders veel storing.

7,8

Beoordeling door J.I.A. Van DAM uit Boskoop, op 6 augustus 2017 (Gezin)

Vlak bij Grote stad en Natuurgebied. Restaurant mooi.

Hotel langs erg drukke weg.

Tip! Tilburgse kermis en bosrijke omgeving.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 10 augustus 2017 (Stelletje)

Fijne mensen, een mooi hotel en heerlijk eten, wij hebben het heel fijn gehad.

Tip! Wij vonden Tiburg centrum heel leuk en fijn dat de bus aan de overkant van het hotel is.

8,6

Beoordeling door C.M. van der Ploeg uit Leidschendam, op 13 augustus 2017 (Stelletje)

Wij vonden alles wel leuk leuk personeel erg behulpzaam en het eten was voortreffelijk.

Wij hadden onze kamer aan de weg kant en zodoende moesten wij het raam sluiten omdat wij anders niet goed konden slapen door dat er altijd wel auto's voor bij raasde. En dat was voor ons erg irritant.

Tip! De omgeving was mooi hebben daar heerlijk gefietst en dankzij de medewerking van de receptionisten die voor ons twee fiets routes hebben uit geprint hadden wij een fijne en mooie dag. Verder is het centrum van Tilburg een aanrader om uit te gaan.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2017 (Stelletje)

Vriendelijke bediening door gans het personeel, goede info, gezellig terras en een heerlijk ontbijt.

We waren met 3 koppels, 1 kamer had een slechte ligging. Achterzijde koeling, dit was soms vervelend bij het slapen.

Tip! Tilburg is een aangename stad, het was er juist kermis, zou de grootste kermis van Europa zijn. Breda eveneens de moeite waard. 't Taphuys, hier kan je met een oplaadkaart zelf bier tappen, is iets speciaals. Eveneens de snacks waren fantastisch.

8,6

Beoordeling door J.C Linssen uit Nederweert, op 22 juli 2017 (Stelletje)

Vriendelijk, goeie ligging en prijs kwaliteit verhouding.

Tip! Loonse en Drunense Heide. Omgeving Oorschot prachtige routes door natuur. Centrum Tilburg.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 juli 2017 (Stelletje)

6,7

Beoordeling door A. van der Linde uit NEEDE, op 10 juli 2017 (Gezin)

Prettige medewerkers. Schoon en comfortabel hotel. Prima uitvalsbasis voor de omgeving om te fietsen of wandelen. Prima prijs/kwaliteitsverhouding

Sommige zaken enigszins gedateerd maar niet storend.

Tip! Omgeving Loonse en Drunense Duinen moet je gezien hebben. Ook de omgeving van Oisterwijk is de moeite van het fietsen of wandelen waard. In Oisterwijk natuurlijk ook even langs "Bij Robert" van Heel Holland Bakt!

9

Beoordeling door PH v d Braak uit boekel, op 10 juli 2017 (Stelletje)

Alles goed geregeld lekker eten. We zijn vol lof.

Tip! Een mooi uitgangspunt om te fietsen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 9 juli 2017 (Gezin)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 juni 2017 (Groep)

Prima en schoon hotel.

Geen kluis op de kamer en geen toiletborstel in badkamer.

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 juni 2017 (Stelletje)

Centraal gelegen en een prima uitgangspunt voor de fietsroutes.

Veel geluid van de doorgaande weg.

Tip! Tilburg is een leuke stad. Er was veel te doen in het weekend dat wij er waren.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 juni 2017 (Stelletje)

6,6

Beoordeling door J.T. van Rooijen uit Bodegraven, op 4 juni 2017 (Gezin)

De prijs kwaliteit. Goede grote kamer, uitstekend ontbijt en zeer smakelijk keuze diner. Niks geen haast bij het diner. Keurig vragen om volgende gang al mocht komen.

Ontbreken van echte fietsenstalling wel prima opgelost.

Tip! Geweldig fietsgebied rond in en om de Loonse en Drunense duinen.

8,2

Beoordeling door W.J. De Lorijn uit Bergharen, op 21 april 2017 (Gezin)

Rustig gelegen kamer, klasse.

Slechte fietsenstalling.

Tip! Drunenseduinen.

8

Beoordeling door R.A.M. van Delft uit Gouda, op 2 april 2017 (Stelletje)

De twee diners waren uitstekend evenals de bediening.

De badkamer is aan vernieuwing toe; het licht in de badkamer was niet toereikend voor een vrouw die zich op wil maken. De kamer had te weinig verlichting, zeker in combinatie met de donkere muren en lampenkappen. Bovendien had onze kamer slechts twee kleine ramen waardoor het ook overdag een vrij donkere kamer is (kamer 156).

7,6

Beoordeling door JK Baas uit alkmaar, op 3 april 2017 (Gezin)

De keuken en ruime kamer.

Wanneer het raam staat is er herrie van de ventilatoren op het dak.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 april 2017 (Gezin)

8

Beoordeling door J van Dam uit vianen, op 4 augustus 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, nergens moeilijk over doen. We hebben 2 fijne dagen gehad, voor herhaling vatbaar.

Alleen de kamer was minder.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 19 maart 2017 (Stelletje)

Super vriendelijk personeel, eten perfect.

Tip! Fietsen meegenomen, heerlijk gefietst door Loonse en Drunense Duinen, veel lunch en drink gelegenheden, prima!

9,3

Beoordeling door Anoniem, op 30 januari 2017 (Stelletje)

Een dagje Tilburg.

Het was koud in het hotel, bijna nergens stond de verwarming aan. Onze kamer was steenkoud en de verwarming maakte geluid en werd deels warm. Een andere kamer gekregen, hetzelfde probleem.

Tip! Het kapelletje achter het hotel was de moeite van bezichtigen waard.

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 november 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, behulpzaam. Ontbijt en diner van goede kwaliteit.

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 november 2016 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 november 2016 (Gezin)

Het hotel ligt vlakbij het centrum, de Drunense Duinen en de Ralf Donders bierbrouwerij, dat kun je allemaal met een fiets bereiken. Het was in een woord een geweldig weekend.

Tip! Een mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Wij hebben het aanbevolen aan vrienden en kennissen en gaan zeker nog een keer terug. De prijs is ook goed.

8

Beoordeling door M. Wagenaar uit Limmen, op 4 november 2016 (Stelletje)

Vooral het diner was verrassend en heerlijk. Prima kok in de keuken.

7,8

Beoordeling door J.C.M. Slot uit Waddinxveen, op 11 februari 2017 (Groep)

Prima arrangement, diner was erg goed.

Toilet op de kamer was niet schoon en de verwarming was vies.

Tip! We zijn naar de sauna en het textielmuseum geweest; erg leuk en leerzaam.

8

Beoordeling door B.J. Pagé uit Leusden, op 4 november 2016 (Gezin)

Kraak bedden. Waren erg laag met slechte metrassen.

Tip! Ons eerste bezoek aan Oirschot. Heel gezellige plaats.

7,8

Beoordeling door R Freeke uit Leiderdorp, op 5 november 2016 (Gezin)

Geweldig goed verzorgd, heel fijn personeel en een fantastische keuken, een aanrader.

9,2

Beoordeling door J van Tuyl uit Bruinisse, op 6 november 2016 (Gezin)

Goed hotel, goed ontbijt en diner.

Tip! Tilburg leuke winkelstad, bierbrouwerij La Trappe.

7,8

Beoordeling door A. van de Kamp uit Putten, op 7 november 2016 (Stelletje)

We hebben er van genoten erg vriendelijk.

Tip! Het was voor ons een uitrust weekend.

9

Beoordeling door AM Schram uit Uitgeest, op 8 november 2016 (Gezin)

Weer iets anders, even uit je omgeving.

Het bed te smal en te kort.

Tip! Leuke stad Tilburg, een bezoek aan de Oisterwijkse Vennen, leuk.

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 november 2016 (Stelletje)

De ligging bij een drukke verkeersweg. Dus lawaai en stank.

5,5

Beoordeling door J. Haselager uit Kortenhoef, op 13 november 2016 (Gezin)

Prettig.

7,6

Beoordeling door P.N.G. Kuiper uit Molenhoek, op 7 november 2016 (Gezin)

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2016 (Stelletje)

De omgeving o.a. de Drunense duinen.

Sommige niet de balie medewerksters onvriendelijk.

Tip! De Drunense duinen en de Oisterwijkse Bossen en Vennen.

7,6

Beoordeling door P.C Varwijk uit Nieuwegein, op 30 oktober 2016 (Individueel)

Mogelijkheden voor uitstapjes.

Ligging.

Tip! Waalwijk; leer en schoenen museum. Een aanrader.

7

Beoordeling door J.J.W. Van der Weijden uit Leimuiden, op 13 maart 2017 (Stelletje)

Mooie locatie aan de rand van de stad. Goed eten.

De kamers waren iets gedateerd.

7,2

Beoordeling door N.J. Smit uit Deventer, op 1 november 2016 (Stelletje)

De rust in het hotel zelf, het vriendelijke personeel, prima diner en ontbijfbuffet.

De kamers zijn wel aan een opknapbeurt toe, ze ademen nu nog echt jaren 80/90.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 januari 2017 (Gezin)

Heerlijk eten, erg goede sfeer.

De kamers waren erg oud en geen warm water.

Tip! Vlakbij het winkelcentrum, in de buurt van de Efteling, ziekenhuis in de buurt en het mooie stadion van Willem II.

7,2

Beoordeling door HM Visser uit Zaandam, op 5 april 2017 (Gezin)

Slechte bedden.

Tip! Mooi winkelcentrum en mooi modern museum.

6,8

Beoordeling door H Floor uit Ouderkerk aan de amstel, op 30 oktober 2016 (Stelletje)

Prima hotel.

Dat het hotel aan een drukke weg zit en erg donkere kamer.

Tip! Mooi fietsgebied.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 1 november 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en heellijk eten.

De koffie bij het ontbijt was niet lekker.

Tip! We hebben een stadswandeling en een boswandeling gemaakt. Tilburg vond ik niet zo bijzonder.

7,2

Beoordeling door A.H.C. Jacobs uit 'S-GRAVENHAGE, op 10 mei 2017 (Gezin)

Prijs- kwaliteitsverhouding bijzonder goed.

Vrouw, waarschijnlijk eigenaresse, komt zeer klant-onvriendelijk over. Vooral als ze achter de receptie zit. We wilden iets kopen vanuit de vitrine. Ze zei: nee nu weer niet. Het lijkt wel of ze er geen zin in heeft. Advies: haal haar achter de receptie weg en laat haar kamers schoonmaken. Op zaterdag hebben we meer dan een uur moeten wachten voordat het tweede gerecht werd uitgeserveerd. De reden was dat er een party was van 80 personen. Dit weet je ook maanden van te voren. We hadden wel een kind bij ons. Kortom planning kan veel beter. In de slaapkamer zat een behoorlijke stoflaag op de föhn. Rest van de slaapkamer was oké.

Tip! Binnenstad Tilburg en Breda. Route via Made en Drimmelen naar de Biesbosch. Centrum Etten-Leur. Outlet in Roosendaal.

7,8

Beoordeling door P de Winter uit melissant, op 31 oktober 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en heerlijk eten.

Tip! Mooie fiets omgeving fijne dagen gehad.

8