Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Uden > Teugel Resort Uden > Beoordelingen

Beoordeling van Teugel Resort Uden

Teugel Resort Uden  

Teugel Resort Uden

Hotel - Uden

Teugel Resort Uden ligt gelegen het natuur- en recreatiegebied 'De Maashorst' in het Brabantse Uden. Het hotel is vlakbij de snelweg A50, hierdoor rij je gemakkelijk naar de steden Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Steden vol Bourgondische lekkernijen, shopmogelijkheden en cultuur. De bus stopt en vertrekt elk uur voor de ingang van het hotel. Het 4-sterren hotel heeft in 2012 haar... meer info
vanaf 64 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

90 beoordelingen 8.3

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dgn Brabant incl. Wellnessboot

2 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Brabant incl. diner

1 nacht v.a. € 64,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Brabant incl. diner en Wellnessboot

1 nacht v.a. € 72,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Brabant

2 nachten v.a. € 67,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Maashorst incl. diner en fietsroutes

2 nachten v.a. € 105,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Brabant incl. diner en bowlen

2 nachten v.a. € 86,25 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door C Bouwmeester uit Breda, op 5 februari 2019 (Gezin)

Mooie omgeving en nette kamers.

Ontbijt was de 2e dag niet goed, veel was op en werd niet aangevuld en er was te weinig personeel.

Tip! Mooie bosrijke omgeving nabij een wellness en een mooi groot hotel.

6,7

Beoordeling door C.H. Verdoorn uit De Meern, op 31 januari 2019 (Stelletje)

De heerlijke kamer, het lekkere ontbijt en het vriendelijke personeel. De ligging ten opzichte van Den Bosch en de sauna in Mill.

Tip! Een mooie omgeving, dichtbij Den Bosch en de heerlijke sauna in Mill is ook een aanrader.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 januari 2019 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door G Verkerk uit Hoogeveen, op 13 januari 2019 (Gezin)

8,3

Beoordeling door J.A. Ganzinga uit Wieringerwerf, op 10 januari 2019 (Stelletje)

Vriendelijk en behulpzaam personeel en het zag er allemaal keurig uit. Daarnaast hebben wij genoten van de rust. Uden hebben wij als een leuke plaats ervaren.

Tip! Sauna in Mill goed, wel veel op-/afstapjes. Uden met een prachtig centrum. Goed parkeren (info personeel). Prachtige cinema en een uitstekend Grieks restaurant. De winkels open op zondag, mag echter geen naam hebben.

8,2

Beoordeling door J.P. van Ipenburg uit Schoonhoven, op 19 augustus 2018 (Stelletje)

Modern, schoon, zeer vriendelijk personeel en een top ontbijt! Ook het diner was zeer goed. Mooie locatie, fijn terras met uitzicht op het klimparcour. Fietsen te huur op het terrein.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2018 (Stelletje)

De combinatie met de toegang tot de saunaboot.

8,8

Beoordeling door RUDY Segers uit Retie, op 2 juni 2018 (Stelletje)

Airco op de kamer. Netjes verzorgd. Zeer vriendelijk personeel.

Geen koelkast op de kamer. Weinig kastruimte.

10

Beoordeling door L. E.A. Flantua uit IJSSELSTEIN UT, op 18 april 2018 (Groep)

Omgeving is prachtig. Kamers goed schoon en mooi ingericht.

Onze kamer lag boven de bowlingbaan, tot 1 uur 's nachts hoor de ballen en kegels ketsen. Hotel loste het netjes op met een voucher.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 oktober 2018 (Stelletje)

Goede kamer, uitgebreid ontbijtbuffet en vriendelijk personeel.

In de wastafel bleef water achter, wat minder hygiënisch is.

Tip! Mooie, rustige en landelijke omgeving.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 maart 2018 (Gezin)

Een prachtig hotel. Zeer fris en modern ingericht. Voldoende faciliteiten, zoals bowlingbaan, mogelijkheid tot darten, een bar. Wij waren er in de maand maart, maar we kunnen ons voorstellen dat het met mooi weer helemaal een unieke locatie is met een heerlijk buitenterras en een prachtige gelegenheid voor kinderen om te spelen. Ook moet gezegd worden dat het personeel bijzonder vriendelijk en attent was. Ook waren we blij met koffie-/thee automaat op de gang. Ontbijt was prima; alleen vers, ongeschild, fruit ontbrak. Twee keer gedineerd in hotel en dat was ook heel goed verzorgd! Kort gezegd: een ware aanbeveling voor jong en oud!

Tip! Wij zijn Uden in geweest. Een gezellige, best grote, stad. Den Bosch ligt dichtbij, ook heel sfeervol. Vanuit het hotel hebben we langs de doorgaande weg hardgelopen op het fietspad, dat was ook goed te doen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2018 (Groep)

Vriendelijk personeel, mooie omgeving, rustige kamer.

De schuifdeur bij douche en toilet. Als je wilt douchen zit de ander zonder deur.

Tip! De wandeltocht en fietstocht die je vanuit hotel kunt doen, zijn zeker een aanrader.

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 maart 2018 (Stelletje)

We werden heel vriendelijk ontvangen. Gezellige ruimte bij de bowlingbaan. Mooie ligging nabij het bos en stuifduin.

Ligging t.o.v. het centrum wat minder. Er is ook geen busverbinding op zondag. De badkamer biedt weinig privacy.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 februari 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door W Noorlander uit Elst, op 5 januari 2018 (Stelletje)

Prijs kwaliteit moeilijk te zeggen Aanbieding uit de krant. Heerlijke kamer. Aardig personeel en ontbijt was heerlijk en alles was er. Maar het was wel net oud en nieuw. Mooi vuurwerk lekkere oliebollen met champagne. Alles was prima!

Tip! Niet ver van den Bosch Daar kan je erg leuk winkelen en naar de Verkade fabriek voor een film. Wellness is ook erg leuk en niet ver van het hotel.

8,8

Beoordeling door K.E. van Bemmelen uit zoetermeer, op 26 november 2017 (Stelletje)

Hele slechte wifi. Slechte OV verbinding waardoor je 's avonds niet meer weg kan (als je niet met de auto bent).

6,4

Beoordeling door JLW AARTS uit Etten-Leur, op 10 januari 2018 (Gezin)

Mooie kamer en prima ontbijt, goede prijs.

Het personeel bij het ontbijt was wel erg luidruchtig.

Tip! Mooie fietstocht gemaakt.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 maart 2018 (Groep)

Prima hotel en ligging, vriendelijk personeel.

De badkamer, er is 1 schuifdeur voor douche en toilet waardoor het toilet niet geheel afgesloten kan worden.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 juli 2018 (Stelletje)

Gemoedelijkheid, behulpzaam en vriendelijk personeel. Mooie ruime kamer.

Bij ontbijt waren snel zaken op, zoals bruin brood bijvoorbeeld.

8

Beoordeling door DIDIER Castelain uit Deerlijk, op 27 november 2017 (Gezin)

9

Beoordeling door J. Slingerland uit Oudewater, op 14 maart 2018 (Gezin)

Locatie, kamer en comfort. Goede verzorging.

8,2

Beoordeling door NICOLE Nicole Bloem uit Aalter, op 15 februari 2018 (Stelletje)

Comfortabel, vriendelijk, behulpzaam.

Tip! De wellnessboot is een aanrader.

8,4

Beoordeling door S.L. van Eijl-Commijs uit Spijkenisse, op 14 maart 2018 (Groep)

Dat er extra gezelligheid was door de bowling die aanwezig was. Dat geeft extra sfeer en even lekker actief zijn. Alleen prijs/kwaliteit/hoeveelheid tijdens diner viel wat tegen. Salade zat niet standaard bij het eten en friet was ook weinig. 3 zakjes op 5 man. Alles extra moest voor betalen worden.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 november 2017 (Groep)

8

Beoordeling door M.J.M. Van der Salm uit Leidschendam, op 29 juli 2017 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door C.M Lijkendijk uit Wormer, op 30 juni 2017 (Stelletje)

Vind het een heerlijke kamer. Mooie plek voor de e-bikes. Mooi terras in de tuin.

Mooie badkamer, maar wastafel niet zo praktisch wat de de kraan betreft.

Tip! Heerlijke fiets omgeving. Bijv. de Maashorst. En de mooie terrassen en eethuisjes in Uden.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 juni 2017 (Stelletje)

Vanuit het hotel vele wandel- en fietsmogelijkheden.

Met 2 mensen zitten in de kamer is lastig. Leuke fietsenstalling, jammer alleen dat er veel plaats ingenomen werd door fitnessapparatuur. Bewegwijzering fietsroutes komt niet overeen met wat er op internet te vinden is.

Tip! Maashorst is een mooi fietsgebied.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2017 (Groep)

8,4

Beoordeling door A Witberg uit Schiedam, op 24 mei 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door E.A.E Copier uit ZAANDAM, op 3 mei 2017 (Stelletje)

Personeel, ontbijt en de héérlijke bedden.

Tip! De ligging is heel centraal. Bossen in de buurt waar je lekker kan wandelen. Steden Den Bosch en Eindhoven binnen een half uur te bereiken. Uden is vlakbij, een stad met leuke terrassen en restaurants en een leuk winkelgebied.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2018 (Stelletje)

Mooi hotel in een bosrijke omgeving waar je echt even tot rust kan komen. Ontbijtzaal was t.o.v. laatste bezoek verbouwd en zag er mooi en gezellig uit. Ook het gedeelte rondom de bar was netjes opgeknapt.

Het ontbijt was kwalitatief goed, maar er waren wel punten van aandacht vonden wij zoals; Buffet werd niet altijd bijgevuld. Of men moest erom vragen of er nog producten beschikbaar waren. Ontbijt werd op zondag een half uur voor sluiten helemaal niet meer aangevuld en zelfs al spullen van opgeruimd. Nou zit je midden in het aardbei-gebied en op 2 km. afstand staan 2 verkooppunten, waarom staan er dan op moederdag ochtend geen verse aardbeien op het buffet. Was wat teleurstellend. Voor de rest was het ontbijt goed. Bij het uitchecken had de receptioniste meer aandacht voor haar computer dan voor ons. Maar nogmaals, we hebben een heerlijk weekend gehad.

Tip! Saunaboot Mill. Winkelen in Nijmegen. Horecagelegenheden in Uden.

8,4

Beoordeling door B.J. Naber uit Westerbork, op 9 maart 2017 (Stelletje)

Wij vonden de inrichting van de kamer bijzonder, waaronder de positie van het bed en de mooie badkamer.

Tip! De Bedafse Bergen liggen achter het hotel, het is een prachtig natuurgebied om te wandelen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 maart 2017 (Gezin)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 maart 2017 (Gezin)

Super leuk.

Tip! Wellnessboot Mill.

9

Beoordeling door Anoniem, op 24 februari 2017 (Gezin)

Ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel.

8,4

Beoordeling door M.J. Weijts uit Spijkenisse, op 16 februari 2017 (Stelletje)

Het was heerlijk.

Tip! We hadden een combinatie met de Wellnessboot. Goed geregeld en ook prima.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 februari 2017 (Stelletje)

Het was heerlijk.

8,4

Beoordeling door JOS van den Boomen uit Asten, op 8 februari 2017 (Stelletje)

Het eindeloos genieten diner met stralend personeel.

9,8

Beoordeling door GVL Celis uit Wijnegem, op 31 januari 2017 (Stelletje)

In de natuur, parkeerplaats vlakbij.

Tip! Na ontbijt vroeg medewerkster Mariska of we de omgeving al bezocht hadden. We vertelden dat we s'-Hertogenbosch wilden bezoeken. Ze overhandigde ons de gegevens van een Park & Ride in s'-Hertogenbosch. Zeer makkelijk, goedkoop (€4,- voor max 4 personen heen en weer met bus naar centrum en parking). Dit is de ideale manier om steden te bezoeken! Daar kunnen ze in Antwerpen een lesje van leren! Mariska vertelde ons ook dat we in s'-Hertogenbosch een Bosche Bol moesten eten. Zeer lekkere caloriebom! Trouwens al het personeel was zo vriendelijk. Proficiat met uw leuke ploeg!

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 januari 2017 (Groep)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 januari 2017 (Stelletje)

De mensen waren vriendelijk en hulpvaardig. De kamer was schoon, mede de douche ruimte. Het was schoon en gezellig ingericht.

Tip! Zondags zijn we naar de saunaboot in Mill geweest.

8

Beoordeling door ELE Oirbons uit Born, op 9 januari 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door H.W. van der Vlugt uit Witmarsum, op 12 december 2016 (Gezin)

Mooie omgeving, lekker eten en gezellig personeel.

Klein min punt was dat op de kamer de prullenbak niet was geleegd.

8,6

Beoordeling door H..P.W.M. Kerklaan uit Elewijt, op 6 november 2016 (Gezin)

Leuke kamer, modern ingericht. Gelegenheid om een mooie wandeling of fietstocht in de buurt te maken. Rustige ligging, maar toch vlakbij autosnelweg.

Eigenlijk niets. Alles was perfect in orde.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 november 2016 (Gezin)

Heel gezellig hotel met vriendelijk personeel.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 oktober 2016 (Gezin)

8,2

Beoordeling door NICOLIEN Beck uit Haarlem, op 12 september 2016 (Gezin)

De zeer goede behandeling van de receptioniste.

Tip! Gezellig in de wellnessboot en erg fijn gewinkeld in Uden.

9,4

Beoordeling door KATRIEN Gouwy uit Brugge, op 12 juli 2016 (Groep)

Een gezellig terras met zicht op het groen. Het hele vriendelijke personeel in het restaurant en de correcte bediening in het restaurant tijdens het "eindeloos genieten' diner. De uitleg door een van de obers van het systeem van het diner. Ook de bediening aan het ontbijt was heel vriendelijk. Het feit dat je als je buiten het hotel stapt,dat je onmiddellijk in de natuur zit.

Tip! Het arrangement met de Wellnessboot is ons super goed meegevallen. Zeker voor herhaling vatbaar!

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 februari 2017 (Stelletje)

Tip! Het plaatsje Uden is erg leuk. Leuk gezellig restaurant Humprey's in Uden. De saunaboot in Mill.

8,4

Beoordeling door C.R. Thomas uit rotterdam, op 28 januari 2017 (Individueel)

In het hotel hadden we een goede service. Het ontbijt was zeer uitgebreid van brood beleg en je kon rustig je gang gaan.

Jammer dat de verwarming niet werkte, in het begin was het erg koud. Daarna kregen we een kachel. Gelukkig was het probleem zo opgelost. Voor de rest was het een leuke kamer maar voor de rustig kan het altijd beter.

Tip! Jammer dat het weer niet zo geweldig was, daardoor kon je de omgeving niet voldoende bezichtigen. Verder vonden wij de trip naar Wellnessboot geen succes, we moesten twee uur wachten op een behandeling. Ik ben weggegaan. Het zou handig zijn als vanuit het hotel een afspraak gemaakt kan worden.

7,6

Beoordeling door N Mol uit Landsmeer, op 12 juli 2016 (Gezin)

8,2

Beoordeling door S.I Timmermans uit Nieuwkoop, op 31 mei 2016 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door I.M Schicht uit Den Haag, op 13 februari 2017 (Groep)

Het verrassingsdiner was echt heerlijk en had een goede samenstelling en variatie in spijzen in alle gangen.

Dat de tweede dag de bedden niet opgemaakt waren. Ook het feit dat twee aparte bedden niet tot de mogelijkheden behoorden vind ik erg jammer.

Tip! Het museum voor religieuze kunst is zeker de moeite waard. Ook de acht zaligheden zijn in deze tijd van het jaar de moeite van een bezzoek waard.

7

Beoordeling door Anoniem, op 21 februari 2017 (Gezin)

De sauna.

Sluiting van de bar op vrijdagavond om 12 uur, een beetje vroeg voor het weekend.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2016 (Individueel)

De kamer en verzorging waren naar wens. Prijs/kwaliteit was zeer goed.

Geen opmerking, alles was in orde.

Tip! De omgeving was lekker rustig.

8,2

Beoordeling door A.J. Scheffer uit Geleen, op 25 januari 2017 (Stelletje)

Lekker relaxed weekend geahd inclusief de Wellnessboot. Dit was de 2e keer en we hebben wederom genoten.

Het ontbijt viel een beetje tegen, er werd slecht opgelet i.v.m. bijvullen.

Tip! Een prachtige omgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 mei 2016 (Groep)

Zeer gunstig geprijsd arrangement. Leuk dat we van te voren de mogelijkheid kregen om met korting restaurant en bowlingbaan te boeken. Heerlijk verrassingsmenu.

Tip! Vanuit hotel mooie wandeling mogelijk.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 mei 2016 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2016 (Groep)

7

Beoordeling door IRENE van der Stoop uit Haarlem, op 20 april 2016 (Groep)

Geweldig leuk hotel, mooie kamers!

Ondanks hulpvaardige personeel geen wifi op mijn Ipad. Codes werkten niet.Toch jammer.

Tip! Dagje op de Wellnessboot in Mill ook zeer de moeite waard!

8

Beoordeling door GEERTRUI Gordyn uit aalst, op 8 april 2016 (Gezin)

Zeer rustig gelegen, vriendelijk ontvangst, vriendelijke bediening. Alles was top!

9

Beoordeling door J van der Geer uit wijk bij duurstede, op 2 april 2016 (Stelletje)

Het personeel van het ontbijt was super vriendelijk en hartelijk. Vooral Mariska die aan iedere tafel wel een praatje maakte en iedereen tips gaf over tripje of bezienswaardigheid, met bijbehorende routebeschrijving. En de volgende dag belangstelling hoe het was geweest.

8

Beoordeling door JOSé Koks uit Tilburg, op 31 maart 2016 (Groep)

10

Beoordeling door H Rekers uit Hoogeveen, op 26 juli 2016 (Stelletje)

De koffie op de gang. En de medewerksters 's morgens bij het ontbijt. Oprechte belangstelling. Ik zag namelijk de melk niet, medewerkster legde uit waar dat stond en ze kwam later even vragen of ik het gevonden had. Dat noem ik belangstelling en service.

Het welkomst praatje bij het inchecken. De medewerkster ging niet in op het antwoord. Het was te merken dat het echt alleen het beleefdsheidspraatje/vraag was en totaal geen belangstelling. Er werd geen woord teveel gezegd. Dit zelfde voor de volgende morgen toen ik ergens naar vroeg. Medewerkster vroeg niet even door. Jammer want dat geeft niet echt een welkomstgevoel.

Tip! De Wellness Boot is een echte aanrader.

7,6

Beoordeling door M Abels uit Lelystad, op 27 maart 2016 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 maart 2016 (Stelletje)

Mooie kamers. Heel aardig personeel.

Misschien het restaurant ook even upgraden t.o.v. de kamers en de rest van het hotel. Een beetje oudbollig en erg donker.

8

Beoordeling door J. van Kooten uit Bunnik, op 11 maart 2016 (Groep)

Zeer vriendelijk personeel, met name in het restaurant. Mooie omgeving. We hebben een mooie wandeling gemaakt in de omgeving rond het hotel.

Onze kamer lag schuin boven de ingang. 's avonds laat mensen die buiten rumoerig afscheid van elkaar namen.

8,6

Beoordeling door N.M. Pronk uit Venhuizen, op 4 maart 2016 (Stelletje)

9

Beoordeling door B Potuyt uit Bergambacht, op 23 februari 2016 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door C Scholten uit vlierden, op 15 februari 2016 (Gezin)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 februari 2016 (Stelletje)

Mooie kamer. Lekker ontbijt. Prettige sfeer. Vriendelijk personeel. We hebben een heerlijk ontspannen weekend gehad.

Tip! In de buurt is het heerlijk wandelen. Bijzonder natuurgebied. Duidelijke wandelroutes te krijgen bij het hotel. Neem wel goede schoenen mee, want het is drassig. Uden is een leuk plaatsje om te winkelen en gezellig borrelen en eten kan daar ook. Tip: Even naar Den Bosch voor een Bossche bol!

8

Beoordeling door MW van Arendonk uit Etten-Leur, op 5 januari 2016 (Stelletje)

Heerlijk rustig gelegen. Daardoor geen last van vuurwerk tijdens oud en nieuw.

Housekeeping was na de eerste nacht vergeten onze handdoeken te vervangen en het bed op te maken.

Tip! Uden ligt centraal ten opzichte van Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 april 2016 (Stelletje)

Mooi hotel, vriendelijk personeel, goed eten en een goede prijs.

Mooie design kamer, maar niet altijd even praktisch. Bij het naar de wc gaan, geven we bijvoorbeeld toch de voorkeur voor een volledig af te sluiten deur.

8,4

Beoordeling door IJE Welmans uit weert, op 6 januari 2016 (Stelletje)

De kamer met whirlpool, fijn bed. De bar met bowlingbaan. de locatie. Het uitgebreid ontbijt.

Tip! We zijn naar de Wellnessboot geweest, prima verzorgd arrangement i.c.m. het hotel.

8,5

Beoordeling door E Scheper uit Almelo, op 4 januari 2016 (Gezin)

Verzorgd complex, comfortabele kamers en vriendelijk personeel. Prima restaurant!

7,8

Beoordeling door W. Fredriks uit Rheden, op 21 december 2015 (Stelletje)

Lekker eten, ruime accommodatie, goed verzorgde kamer.

Tip! De prachtige bootsauna was echt een verrassing, groot en goed verzorgd.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 10 februari 2016 (Gezin)

Alles was top, ontvangst, ontbijt, super genoten!

Matras zakte enigszins door.

Tip! Echt een topdag gehad op de Wellnessboot!

9,2

Beoordeling door A Boonstra uit zevenaar, op 10 december 2015 (Gezin)

De wellness.

De maaltijd was matig.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 7 december 2015 (Gezin)

Alle.s

Tip! We zijn heerlijk naar de Wellnessboot in Mill geweest. Leuk gewinkeld in Den Bosh en Uden.

9,4

Beoordeling door RICK Rick Diekema uit Utrecht, op 4 december 2015 (Gezin)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 november 2015 (Gezin)

De omgeving, de kamer, het arrangement inclusief de Wellnessboot, echt een topprijs!

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 september 2015 (Groep)

7,6

Beoordeling door C.E.M. Pouw uit Oude Wetering, op 9 september 2015 (Gezin)

Aardige welkom van de receptioniste. Ontbijt kamer was gezellig ingericht. Het ontbijt was uitstekend.

Wij vinden de bedden wat zacht.

Tip! De Wellnessboot in Mill.

8

Beoordeling door AJ Ludwig uit Utrecht, op 28 juli 2015 (Gezin)

Mooie kamer.

Tekort geweest.

Tip! De Wellnessboot was heel leuk en vriendelijk mensen.

7,3

Beoordeling door BAH Hendriks uit Roosteren, op 6 augustus 2015 (Gezin)

7,8

Beoordeling door S Peters uit Waddinxveen, op 21 juni 2015 (Stelletje)

Dat je je echt ff weg voelden van de maatschappij.

Alles was gewoon goed.

Tip! De zandvlakte.

9,4

Beoordeling door M van den Brink uit Hoogland, op 18 mei 2015 (Stelletje)

De gastvrijheid van het personeel. Er was een probleem met de eerste kamer en dit was zo opgelost heel erg fijn.

Tip! Den bosch echt een gezellige winkelstad met leuke terrasjes. En de wellnes boot in Mill ook echt een aanrader

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Groep)

Mooie kamer , prettige sfeer

Tip! Saunaboot

8,8

Beoordeling door JAAP Oosterom uit Wernhout, op 19 mei 2015 (Stelletje)

Buitenterras bij het restaurant. Vriendelijk, leuk personeel.

Inrichting restaurant verouderd en niet passend bij kamers en zalen van het restaurant.

Tip! De omgeving leent zich uitstekend voor wandelen en fietsen. Het dagje Wellnessboot Mill was helemaal top!! Helaas hadden wij maar één overnachting. Hadden best langer willen blijven maar de plicht riep.

8

Beoordeling door H.J de Vries uit Delft, op 18 mei 2015 (Stelletje)

7,4