Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei

Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei  

Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei

Hotel - Valkenburg

Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei ligt in het bourgondische plaatsje Houthem St. Gerlach, vlakbij Valkenburg. Het heuvelachtige landschap, de mooie valleien en charmante omliggende dorpjes, maken dit de perfecte uitvalsbasis voor een paar heerlijk dagen vakantie. Ook de sfeervolle steden Maastricht en Luik liggen op korte afstand van het hotel. Of je kan ook een dag gaan ontspannen bij... meer info
vanaf 29 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

13 beoordelingen 6.9

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Valkenburg

1 nacht v.a. € 29,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Valkenburg

2 nachten v.a. € 59,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 23 januari 2019 (Stelletje)

Wij zijn naar de kerstmarkt in Valkenburg geweest, met een overnachting. Het was erg gezellig en super leuk.

Wij zaten iets te ver van het centrum af.

Tip! Prachtige omgeving en we hebben de steenkolenmijnen bezocht, we waren erg onder de indruk. Ook hebben we het Zandsculpturenfestijn bezocht, erg mooi om te zien. Het waren 2 mooie dagen!

7,3

Beoordeling door GOEDEE Hanny uit Utrecht, op 23 juni 2019 (Stelletje)

De accommodatie was prima, gastvrij en mooie omgeving, prima ontbijt.

Tip! Valkenburg erg leuk, diverse plaatsen in de buurt, Vaals, Aken etc.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 juni 2019 (Individueel)

Het gesprek met de dame van het ontbijt en het ontbijt zelf deed mij goed. Ondanks tegenslag deed het personeel erg zijn best. De omgeving is mooi om te wandelen, vlakbij Valkenburg, maar dan rustig.

Ik werd ontvangen met een melding dat er een probleem was: het systeem lag er uit. Inchecken kon niet, maar in plaats van mij gerust te stellen en koffie van de zaak aan te bieden, werd ik in onzekerheid gelaten, voelde mij daardoor aan het begin niet welkom. In het algemeen hebben Fletcher hotels weinig personeel rondlopen, zeker in vergelijking met van der Valk.

Tip! De wandeling van Valkenburg naar Gulpen via het Krijtlandpad (10 kilometer) is bijzonder mooi in mei en juni. Ook Valkenburg is dan leuk omdat het er dan rustiger is, het is net of de tijd er is blijven stilstaan. Eigenlijk wilde ik nog de grotten bezoeken maar ik ben er niet aan toe gekomen.

7,4

Beoordeling door AJHM van Lieshout uit Eindhoven, op 10 februari 2019 (Stelletje)

Locatie.

Kwaliteit kamer.

Tip! Mooi wandelgebied.

7

Beoordeling door Anoniem, op 21 januari 2019 (Gezin)

Veel te kleine kamer.

4,3

Beoordeling door Anoniem, op 11 januari 2019 (Groep)

Dat we konden slapen. Het was wel schoon.

Kamers zijn aan renovatie toe.

Tip! Locatie is goed. Dicht bij het treinstation. Maastricht en Valkenburg goed bereikbaar via de trein.

6,8

Beoordeling door A Janning uit Hellevoetsluis, op 11 januari 2019 (Stelletje)

Ontzettend kleine kamer en belachelijke badkamer (zo kan je het eigenlijk niet eens noemen).

6

Beoordeling door A Snippe uit Zuidhorn, op 4 januari 2019 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 mei 2018 (Groep)

In een rustige omgeving een hotel met goed verzorgde ontbijttafel.

Bevestigen van kamer kon alleen in de middag op de dag van aankomst als je de hele dag weg wilde moest je het via internet bevestigen jammer. De lift werkt 's avonds laat niet meer, lastig als je slecht ter been bent en pas laat incheckt.

Tip! Gaia Zoo te Kerkrade is absoluut een aanrader voor jong en oud bij droog weer!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 mei 2018 (Stelletje)

Mooie ligging.

De badkamer.

Tip! Wandelen langs de Geul naar Valkenburg.

6,8

Beoordeling door DANIEL Schurmans uit zoutleeuw, op 5 januari 2018 (Stelletje)

Piepende en lucht in de leidingen van de verwarming, overdag en 's nachts. Daardoor geen goede nachtrust en om 7 uur 's morgens al lopende kinderen op de gang waardoor de ganse kamer davert.

Tip! Kort bij Valkenburg en een mooie dag gehad alhoewel het regende.

7,2

Beoordeling door JLM de Gast uit barendrecht, op 8 december 2017 (Stelletje)

Mooie locatie.

De badkamer was niet schoon, zeep/tandpasta en schimmel, een wat gedateerde inrichting.

6,8

Beoordeling door MFC Groot-de Vries uit Westwoud, op 15 juli 2017 (Stelletje)

Omgeving.

Hotel moet nodig gerenoveerd worden. Badkamer en kamer kan echt niet meer!

5,4