Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg

Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg  

Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg - Bar

Hotel - Valkenburg

Het Fletcher Hotel – Restaurant Valkenburg is in 2018 compleet gerenoveerd en ligt op loopafstand van het centrum van Valkenburg. Ook ligt het hotel vlakbij het Drielandenpunt en is het omringd door het prachtige Limburgse heuvellandschap. Steden als Maastricht, Luik en Aken liggen erg dichtbij en zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Het hotel is goed te bereiken met de auto en ook... meer info
vanaf 34 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

58 beoordelingen 7.7

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Valkenburg Comfort kamer met douche

1 nacht v.a. € 34,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Valkenburg Comfort kamer met balkon

1 nacht v.a. € 39,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Valkenburg Comfort kamer met douche

2 nachten v.a. € 67,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Valkenburg Comfort kamer met balkon

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door HWM Keekstra uit Enschede, op 30 april 2019 (Groep)

7,8

Beoordeling door H.A.M. van dan Bedem uit Amersfoort, op 18 april 2019 (Gezin)

We hebben genoten.

9

Beoordeling door Anoniem, op 11 april 2019 (Individueel)

Mooi weer, Valkenburg is erg gezellig.

Tip! Maastricht is super en rond Valkenburg mooi gewandeld.

7,4

Beoordeling door D,.A Fritschi uit Voorschoten, op 21 april 2019 (Gezin)

Comfortabel.

Beperkte parkeersituatie.

Tip! We vonden Zuid-Limburg verrassend.

7,8

Beoordeling door N.H. de Bruin uit Gouda, op 11 april 2019 (Individueel)

Wij moesten er zijn, i.v.m. bezoek en informatie verpleeghuis in Heerlen. Verder niets ondernomen.

Wat wij misten: Wat haken in de badkamer om wat spullen op te hangen.

Tip! Niet van toepassing.

8

Beoordeling door CD de Regt uit Rotterdam, op 11 april 2019 (Stelletje)

Alles.

Tip! Alles in Valkenburg is leuk en we hebben lekker gegeten.

8,2

Beoordeling door R Nieskens uit Amsterdam, op 10 april 2019 (Stelletje)

Wij hebben een goed weekend gehad, het hotel is keurig. De receptiedame vonden wij niet zo vriendelijk, we moesten om de casino kaarten vragen, verder was het goed.

Tip! Valkenburg is een heel gezellig stadje en Maastricht is ook top.

8

Beoordeling door M.A.W. Cox- van Kuijk uit Tilburg, op 2 april 2019 (Stelletje)

De mooie omgeving en lekker dichtbij centrum.

De blaffende hond aan de overkant van de weg. Het diner (de gildehoensate) ronduit vet en niet lekker van smaak.

Tip! De Cauberg gezien en leuk gewinkeld in Maasmechelen.

5,6

Beoordeling door CA Gabreels uit Breda, op 14 maart 2019 (Gezin)

Alles.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 maart 2019 (Gezin)

Het was super gezellig.

Tip! In het centrum en genoeg te doen.

8,2

Beoordeling door M Verheezen uit Hoogerheide, op 23 februari 2019 (Stelletje)

Ontspannen.

Invalideparkeerplaats werd bezet gehouden door personeel.

Tip! Er was bijna niks te doen buiten het weekend en buiten seizoen.

7,2

Beoordeling door S van den Bosch uit Hellevoetsluis, op 24 januari 2019 (Gezin)

Entourage en sfeer zou beter kunnen. Restaurant kan qua eten niet boeien.

Tip! Valkenburg geeft een leuke sfeer zeker met de feestdagen.

6,2

Beoordeling door JOKE Faas uit Heiloo, op 9 januari 2019 (Groep)

Gezellig.

Tip! Wij kwamen voor de kerstmarkt.

7

Beoordeling door S Brouwer uit WIRDUM FR, op 7 januari 2019 (Stelletje)

De stad en de omgeving. Goed bed.

Kamer te klein. Deur van badkamer en klerenkast konden niet helemaal open, ze sloegen tegen het bed. Op de tafel stond een schemerlamp, maar het snoer was te kort voor het dichts bijzijnde stopcontact. (dus de volgende keer zelf verlengsnoer(en) meebrengen ?

Tip! Mooie heuvelachtige omgeving. Een bezoek aan Maastricht is zeker de moeite waard.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 december 2018 (Stelletje)

Het diner was zeer goed.

Te ver buiten het centrum.

6,4

Beoordeling door D C VAN T VEER uit EERBEEK, op 15 december 2018 (Stelletje)

Goede sfeer en aardig personeel.

Een eind lopen van het centrum.

7,6

Beoordeling door ST Mast uit Zoetermeer, op 1 december 2018 (Stelletje)

Gezellig hotel. Bushalte naar centrum en Maastricht voor de deur.

Bediening bij het diner.

Tip! Centrum Valkenburg en Maastricht.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 november 2018 (Gezin)

Prima.

Badkamer.

7

Beoordeling door M. Vaanholt uit Hengelo, op 1 november 2018 (Stelletje)

In de badkamer ontbrak een scherm in de douche, waardoor tijdens het douchen de hele badkamer blank komt te staan, dat vond ik erg vervelend.

Tip! Vanuit hier ben je zo in Aken of op de rommelmarkt in Tongeren.

7,6

Beoordeling door J. van Golde uit Breda, op 31 oktober 2018 (Groep)

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Parkeren.

Tip! Als je langs de Geul blijft, dan kan je als ouderen ook goed fietsen.

7,6

Beoordeling door MG Damman uit Raalte, op 19 oktober 2018 (Gezin)

Gastvrij.

9,8

Beoordeling door L.H. Beaard uit Drunen, op 13 oktober 2018 (Gezin)

Goede kamer, een gastvrij ontvangst en leuke bediening.

Een iets te krappe doucheruimte.

Tip! Leuke terrasjes.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 oktober 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door JMG van Veggel uit lieshout, op 22 augustus 2018 (Stelletje)

In de ochtend het ontbijt.

Een erg kleine kamer, waarbij ik mijn hoofd een paar keer heb gestoten aan een balk. Voor 2 pers. maar 1 stoel. Het zou fijn zijn als je na een dag fietsen nog even makkelijk kunt zitten. Geen haakjes op de badkamer waar je een handdoek op kunt hangen terwijl er genoeg plaats voor is. 1x hoofdgerecht gehad waar weinig smaak aan was. Kabeljauw.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen.

7

Beoordeling door MGJ ten Brinke-Oteman uit Doetinchem, op 22 augustus 2018 (Gezin)

Valkenburg is echt fantastisch!

Dat er geen mogelijkheid was om de handdoeken op te hangen voor hergebruik en dat je zo in de kamer tegenover je kunt kijken.

Tip! Prima omgeving, grotten, kabel- en rodelbaan, uitzicht en kasteel, terassen allemaal super!

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 22 augustus 2018 (Gezin)

Over het algemeen een goed hotel.

Het douchen, geen goede afwerking betreft douchegordijn, veel wateroverlast.

Tip! Het centrum van Valkenburg, met gezellige horeca.

7,6

Beoordeling door HLL Heesakkers uit heesch, op 21 augustus 2018 (Gezin)

De ligging.

Kleine kamer en parkeren ging niet gemakkelijk alle plaatsen bezet.

7

Beoordeling door W van Woudenberg uit Utrecht, op 21 augustus 2018 (Stelletje)

Personeel wat er was, waren zeer gastvrij.

Kluis stond los in de kast. Spiegel badkamer te hoog. Geen haakjes voor de handdoeken. Achtergebleven zak met eten in de vensterbank. Fietsenverblijf uitbreiden.

Tip! Valkenburg reuze gezellig. Op de fiets is een helm wel nodig. Met een rot vaart ga je van de heuvels af.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 augustus 2018 (Gezin)

Vooral de nabijheid van Valkenburg en Maastricht.

Tip! Heerlen, Valkenburg en Maastricht zijn het bezoek zeer waard.

7,6

Beoordeling door H Verwoerd uit Zwolle, op 15 augustus 2018 (Gezin)

Prachtig gelegen! Heel rustig! Vele uitvalshoeken mogelijk. Valkenburg gezellig!

Geen beker om tanden te poetsen. Geen niet storen aanwezig. Geen stoelen om te zitten op kamer. Douche klein en onhandig.

Tip! Zuid-Limburg geweldig om te fietsen. Leuke dorpjes, Maastricht op fiets afstand. Kortom voor fietsliefhebbers ideale uitvalsbasis!

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 augustus 2018 (Gezin)

Het eten prefect en bediening een 10.

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 augustus 2018 (Stelletje)

Gezellig centrum.

Spoorweg.

Tip! Leuke terrasjes.

7,8

Beoordeling door A. Vollebregt uit Schiedam, op 2 augustus 2018 (Groep)

Een mooie omgeving, gezelligheid. Geen airco, maar dat werd opgelost met ventilatoren.

Tip! De grotten en de binnenstad met allemaal eettentjes.

9,4

Beoordeling door E. Pohlmann uit Ugchelen, op 2 augustus 2018 (Individueel)

Goed, maar klein onderkomen om het concert van André Rieu bij te wonen.

Lang moeten wachten op de gerechten, verkeerd door gegeven aan de keuken.

Tip! Genoten van Valkenburg. De Fluweelengrot en de Kasteelruïne waren de moeite waard. Veel terrasjes en gezellige sfeer. Cycle City zo dichtbij en zeer vriendelijk en goede uitleg over de fietsen.

6,8

Beoordeling door J.W. Wortelboer uit Hoofddorp, op 28 juli 2018 (Stelletje)

Gunstig en rustig gelegen hotel met parkeergelegenheid. Nieuwe smaakvolle inrichting in lobby en restaurant. Kleine kamers en doucheruimte. Minimaal ingericht. Wel alles nieuw en modern.

Tip! Drielandenpunt Vaals, waar je ook mooie wandelingen kunt maken. Een dagje Maastricht met een historische stadswandeling en een rondleiding in de Sint Servaas Basiliek.

7,2

Beoordeling door DM Ruseler de Bruin uit Hoogvliet, op 26 juli 2018 (Gezin)

Het personeel was erg aardig en behulpzaam. Geweldig de koffer werd naar beneden gedragen door het kamer meisje.

Er stond geen waterkoker, voor een kopje thee te maken.

Tip! Valkenburg is altijd vol leven en gezelligheid.

9,4

Beoordeling door HP Thang uit Alkmaar, op 4 juli 2018 (Stelletje)

Dicht bij het centrum, vriendelijke personeel, accommodatie prima en schoon.

Tip! Sauna Thermae 2000 is goed bevallen, AgoAgo geweldig, het centrum super gezellig in de avond.

8,6

Beoordeling door K K,westdijk uit rozenburg, op 28 juni 2018 (Gezin)

Valkenburg.

De keuze van het avond eten.

Tip! Schitterende omgeving, zeer de moeite waard.

7,7

Beoordeling door H Westerhout uit Werkendam, op 27 juni 2018 (Stelletje)

Wij hebben leuke fietstochten gemaakt in de omgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 juni 2018 (Groep)

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 27 juni 2018 (Stelletje)

De omgeving en de bereikbaarheid naar het centrum van Valkenburg.

Er wordt gevraagd om je handdoek op te hangen als je hem nogmaals wil gebruiken. Omdat er een douchegordijn hangt en de vloer doorweekt is na een douche moet je hem wel op de grond leggen. Misschien een glazen douche wand plaatsen? Op de dag van aankomst erg vriendelijk personeel, maar op de tweede dag (zaterdag) wilden wij fietsen huren. Die waren niet meer beschikbaar en de elektrische fietsen waren volgens de dame aan de receptie niet opgeladen. Toen wij vroegen waar we wel fietsen konden huren gaf ze ons een briefje met een adres en een telefoonnummer die we zelf moesten bellen. Toen we vroegen waar de aangegeven straat was zei ze dat het 20 minuten lopen was in Valkenburg zelf. Toen we belden naar de fietsverhuurder bleek hij op nog geen 5 minuten loopafstand van het hotel te zitten en totaal de andere kant op. Toen ik het bij het uitchecken doorgaf aan de dame bij de receptie gaf ze aan dat het meisje van zaterdag niet uit Valkenburg komt en de weg niet weet. Niet erg handig lijkt mij en ook de elektrische fietsen staan gewoon opgeladen klaar voor verhuur.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2018 (Stelletje)

Bezoeken van Valkenburg.

Weinig personeel, waardoor met name het ontbijt de tweede ochtend niet goed was. Veel op, geen schone tafels.

6

Beoordeling door JWC Nieuwenhuizen uit papendrecht, op 22 juni 2018 (Stelletje)

De behandeling door personeel, heel goed. Alles was prima alleen zijn de kamers heel gehorig en de deuren maken lawaai met dicht doen. Voor herhaling vatbaar!

8,6

Beoordeling door L Portegies uit Den Haag, op 20 juni 2018 (Stelletje)

Prettig personeel, schone kamer, prima ontbijt. Locatie is ook goed, op loopafstand van zowel het treinstation als het centrum van Valkenburg.

De douche had slechts aan één kant een wand waardoor de vloer van de badkamer steeds volledig nat was na het douchen.

8,2

Beoordeling door PPJ de Nijs uit Tilburg, op 18 juni 2018 (Stelletje)

Leuke locatie, overal niet zover vanaf, prijsverhouding was oké. Kamer niet groot, wel gerenoveerd was mooi.

Vlakbij trein overgang, voor sommige kan dit storend zijn.

Tip! Wij zijn naar Thermae 2000 geweest, was mooier al dat wij dachten, ook naar het casino geweest zat bij het arrangement. Mooie omgeving voor wandelaars, terrasjes en natuurlijk grotten als je die wilt bezichtigen.

7,6

Beoordeling door M.A. Linsen uit culemborg, op 10 juni 2018 (Gezin)

Valkenburg centrum. Kamer 114 de kleinste kamer was keurig schoon maar het toilet zat bijna onder de wastafel dus toch een klein minpuntje de rest was heel goed houden zo.

Tip! Gezellig wezen barbecue in de stad maar wel hele dure parkeerplaatsen.

7,4

Beoordeling door P J Blomme uit evergem, op 2 juni 2018 (Stelletje)

Onze uitstappen.

Kamer te klein, geen stoel voor kleren op te leggen en geen kleerhanger. Lawaai pratende mensen, personeel en lawaai bel spoorweg.

Tip! Mondo Verde, Landgraaf en Valkenburg.

6,8

Beoordeling door RGF Scholten uit Didam, op 31 mei 2018 (Stelletje)

We moesten lang wachten op ons eten.

7,2

Beoordeling door S E Sciaroni uit Arnhem, op 30 mei 2018 (Stelletje)

Het hotel ligt vlakbij het centrum en het station, alles op loopafstand.

Wij hadden een arrangement geboekt met wat extra erbij waaronder een welkomstdrankje en een entree voor het casino maar dit hebben we niet gekregen. Wij hadden een comfort kamer geboekt maar we kregen een zeer kleine kamer, na het ruilen van de sleutel kregen we de kamer die wij geboekt hadden en was het een mooie kamer.

8

Beoordeling door J Port uit Oldebroek, op 23 mei 2018 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2018 (Groep)

Propere kamer, goede bedden, heel lekker ontbijt met veel keuze en vers fruit, goede locatie voor een dagje shoppen in Maastricht, veel eetgelegenheden in de buurt (Valkenburg).

Personeel werkt hard, ze lijken regelmatig alleen te staan, waardoor je soms even geduld moet hebben aan het onthaal. Ook zij hebben immers maar twee handen. Persoonlijk hebben wij ons daar niet aan gestoord, maar het viel ons wel op.

Tip! Leuke uitvalsbasis voor Maastricht of thermae 2000! In Valkenburg zelf vind je ok altijd wel iets lekkers om te eten!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2018 (Stelletje)

Het mooie weer. Hotel op loopafstand van het centrum. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Nieuwe, opgefriste kamer.

Gehorigheid. Alle douchegeluiden en een tussendeur waren zeer irritant.

Tip! Loopafstand van het station. Leuk voor een dagje Maastricht.

8,2

Beoordeling door A. van Sleen uit Diever, op 2 mei 2018 (Stelletje)

Zeer gast vriendelijk echt super!

Tip! Mooie en landelijke omgeving erg mooi om te fietsen en wandelen. Ere begraafplaats waar de Amerikanen liggen was zeer indrukwekkend. Valkenburg is echt een aanrader.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 mei 2018 (Gezin)

Zaterdagavond om 20:00 uur was het tapbier op en het personeel onderbezet.

8

Beoordeling door Anoniem, op 25 april 2018 (Groep)

Vriendelijk personeel, het was mooi weer, waardoor het niet erg was om even naar de stad te lopen.

Het personeel deed echt hun best, maar doordat er veel nieuwe personeelsleden waren, waren er veel fouten gemaakt. Dit zorgde er bij ons voor dat we lang moesten wachten. Er was 's ochtends geen warm water in de douche, dit was een probleem in het hele hotel, en gelukkig werd er al aan gewerkt.

7,6

Beoordeling door C. Maerten uit langemark, op 18 december 2017 (Groep)

Toegankelijkheid hotel, gratis parking, vlotte bediening, onthaal en ontbijt.

Tip! Heel leuke kerstmarkt en alles was er gewoon in kerststemming.

8,3

Beoordeling door E.H. Tamminga uit Doetinchem, op 9 mei 2016 (Gezin)

De omgeving.

7,8

Beoordeling door C van Limbeek uit Huissen, op 18 november 2015 (Stelletje)

Het vriendelijke ontvangst. Schone kamer/badkamer. Gunstige ligging van het hotel voor openbaar vervoer en centrum.

Tip! Gezellig centrum, verwarmde terrassen. Met trein ben je binnen 15 minuten in Maastricht.

8,2