Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Valkenburg > Hotel 2000 > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel 2000

Hotel 2000  

Hotel 2000

Hotel - Valkenburg

Hotel 2000 is een gezellig familiehotel, rustig gelegen aan de rand van Valkenburg. Het hotel heeft een prachtige ligging in het Geuldal, en je bent binnen 5 minuten in het centrum van dit gezellige plaatsje. Het station van Valkenburg ligt op slechts 7 minuten loopafstand van Hotel 2000. Ook met de auto is dit hotel makkelijk te bereiken, de A79 ligt in de nabije omgeving. Het hotel is... meer info
vanaf 32 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

251 beoordelingen 7.5

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Valkenburg incl. diner

2 nachten v.a. € 59,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 5 dagen Valkenburg incl. 2x diner

4 nachten v.a. € 118,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Valkenburg

1 nacht v.a. € 32,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

4 dagen Valkenburg + 3-gangen diner

3 nachten v.a. € 117,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Valkenburg incl. Thermae 2000

1 nacht v.a. € 55,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Valkenburg Deluxe kamer incl. Thermae 2000

1 nacht v.a. € 65,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Valkenburg

2 nachten v.a. € 60,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Valkenburg incl. Thermae 2000

2 nachten v.a. € 80,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Valkenburg Deluxe kamer incl. Thermae 2000

2 nachten v.a. € 100,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Valkenburg incl. 3-gangen diner

2 nachten v.a. € 75,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 22 maart 2019 (Gezin)

Wandel mogelijkheden.

Tip! De heuvelroute wandeling van 15 km rond Valkenburg was erg mooi.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 maart 2019 (Stelletje)

Dichtbij Maastricht en er zijn vanuit het hotel leuke routes te rijden. Parkeren op eigen terrein.

Tip! Mooie omgeving, net buiten Valkenburg. Goede uitgangspositie om Zuid-Limburg te verkennen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 17 maart 2019 (Stelletje)

We hadden de pech dat er 's morgens geen warm water was en de andere nacht, brandalarm. Communicatie was slecht hierover. Personeel was weinig enthousiast. Stucwerk liet los van de muur in de kamer.

4,8

Beoordeling door G.J. Vormeer uit Losser, op 12 maart 2019 (Gezin)

Vriendelijke mensen.

Het onderhoud aan interieur daar zit achter stalling onderhoud, jammer het is een prima hotel.

Tip! Jammer, veel niet open in verband met carnaval.

8,2

Beoordeling door J.C Mohipp uit Epe, op 12 maart 2019 (Stelletje)

De plaats Valkenburg, erg vriendelijk personeel. De ruime hotelkamer.

We waren 2 nachten in het hotel. Na de eerste nacht werd de badkamer niet of nauwelijks schoongemaakt. Bed was opgemaakt en er lagen schone handdoeken, geen nieuw zakje met douchegel. Kamer was verder ook niets aan gedaan. Zag er heel smoezelig uit.

6,6

Beoordeling door W.J.E.A. Klausmeyer uit 's-Gravenhage, op 13 maart 2019 (Stelletje)

10

Beoordeling door PA de Kruijf uit Almere, op 11 maart 2019 (Gezin)

De omgeving.

Tip! Carnaval, de grotten in Valkenburg en de schitterende natuur.

8

Beoordeling door M.R.M. Nabbe uit Sambeek, op 8 maart 2019 (Stelletje)

Leuke omgeving.

Het ontbijt.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 maart 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, kamer op zich heel schoon.

Gebouw waar de kamer zich bevond echt oud en vies. Meubilair buiten kapot en vies. Kamer binnen: behang kapot, scheuren erin heel armoedig.

Tip! Kasteel ruïne bezoeken en eten in het restaurant Haselderhof. Eten: Bij Roos Voor heerlijke cocktails en hapjes: Bistro bar Pistache.

6

Beoordeling door Anoniem, op 4 maart 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel mooie. Kamers en avondvertier.

Tip! Omgeving is erg mooi en dicht bij het station en winkels.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 maart 2019 (Gezin)

Vooral het diner was goed, de rest ruim voldoende.

6,8

Beoordeling door PT Zondag uit Koog aan de Zaan, op 27 februari 2019 (Stelletje)

Het uitzicht!

De kamer was slordig en het eten zo-zo!

Tip! De omgeving is prachtig, het geuldal en de Mechelenroute was erg mooi. Valkenburg is ook erg mooi.

6,4

Beoordeling door A Banning uit Vijfhuizen, op 20 december 2018 (Groep)

Gastvrijheid en attentie.

7

Beoordeling door Anoniem, op 13 juli 2018 (Groep)

7

Beoordeling door WENDY Vandamme uit oostende, op 16 mei 2018 (Gezin)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 februari 2019 (Stelletje)

Prima verder voor een nacht.

Er kon wat beter gepoetst worden. De ramen aan de voorkant waren niet erg schoon. Het was niet van een paar weken. er stonden planten voor het raam die er niet meer fris uitzagen. niet echt een binnenkomer. op de badkamer die er wel netjes uitzag lag een badmat, niet schoon maar is ook niet nodig.

6,8

Beoordeling door J.P.M. van der Weegen uit Halsteren, op 12 mei 2018 (Stelletje)

Bij het arrangement was een dagschotel inbegrepen, nou deze overtrof ruimschoots onze verwachtingen. Dagschotel is ruim voldoende als avondmaaltijd. Ook de kamers in het nieuwe gedeelte zijn ruim en comfortabel.

Geen negatieve opmerkingen. Het enige wat wij miste was een koelkastje op de kamer, maar ja daar is de kamerprijs ook naar.

Tip! De locatie van Hotel 2000 is ideaal, op tien minuten wandelen van het centrum van Valkenburg. Ook het station is dichtbij. Valkenburg is altijd leuk om te bezoeken. In slechts een kwartiertje ben je met de auto in Maastricht. Ideale uitvalbasis voor enkele dagen Limburg.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2018 (Stelletje)

Hotel ligt vlak bij het centrum van Valkenburg. Ideaal om vanuit hotel alles te bezichtigen.

Tip! Valkenburg heeft een gezellig stadscentrum met veel restaurants om heerlijk te eten en veel bezienswaardigheden. En natuurlijk ook Thermae 2000 voor een heerlijk dagje sauna.

6,8

Beoordeling door CD Tjemkes uit Broek in waterland, op 1 mei 2018 (Stelletje)

Heerlijk ontspannende dagen gehad. Goed eten, vriendelijk te woord gestaan, mooie omgeving.

Wij hadden een kamer beneden en als het raam open stond werden we wakker door het geluid van parkerende auto’s op het grind. Verder echt aan te raden!

Tip! Mooie omgeving, genoeg te doen, voor ieder wat wils! Ligt eraan waar je van houdt!

8,8

Beoordeling door G.I. van der Plaats-Belgraver uit Vught, op 22 april 2018 (Stelletje)

Op wandelafstand van het centrum en vriendelijk personeel.

Tip! Op loopafstand van de bezienswaardigheden van Valkenburg. Met auto kan je ook gemakkelijk naar Vaals, Maastricht en de Duitse grens.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 april 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Ondanks dat het nog geen 3 uur was mochten wij al op de kamer. Prima ligging ten opzicht van centrum.

Grind toegangspad parkeerterrein maakt veel lawaai bij in- en uitrijden.

Tip! Drie-landen punt. Gulpen, Couberg en Dahlemerberg.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 31 oktober 2018 (Stelletje)

Fijne kamer, vriendelijk personeel, goede bedden.

Het was het allemaal net niet. Mooi eetzaal, maar verouderde inrichting in de bar, mooie binnenplaats maar niet opgeruimd, heel vriendelijk personeel, maar geen uniformiteit qua kleding. Ik wist niet wie gast of personeel was.

Tip! Heerlijk van Valkenburg genoten. Geweldige restaurants en heerlijk gewandeld en geshopt. Thermae 2000 viel tegen. Erg mooi en mooie grote baden, sauna gedeelte erg mooi, maar kleine sauna's die constant vol waren waardoor we er bijna geen gebruik van hebben kunnen maken. Dat was erg jammer.

7,2

Beoordeling door T. Vonk uit Barendrecht, op 18 april 2018 (Groep)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 februari 2018 (Stelletje)

Alles.

Tip! Centrum Valkenburg en Thermae 2000.

8,5

Beoordeling door PATRICIA Van wassenhove uit rillaar, op 15 oktober 2018 (Groep)

Dicht bij centrum.

Oud gebouw, beetje afgeleefd. Ontbijt niks speciaal.

5,6

Beoordeling door M L A M,L,A van der Pasch uit LIEMPDE, op 23 februari 2018 (Stelletje)

Het is een prima hotel, en ligt vlak bij Thermae 2000, en je kan er mooie wandeltochten lopen.

Tip! Een mooie locatie.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 februari 2018 (Stelletje)

Gunstig gelegen. Eigen parkeergelegenheid, deze zou wel gratis moeten zijn. Fijne bediening.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 februari 2018 (Stelletje)

6,4

Beoordeling door H A van Heijzen uit Rotterdam, op 1 maart 2018 (Stelletje)

7

Beoordeling door J.A. Lalkens-Boer uit Darp, op 15 april 2018 (Gezin)

Dichtbij het centrum. Vriendelijk personeel.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 april 2018 (Gezin)

Tip! De mooie omgeving.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2018 (Groep)

Prima ontbijt.

6,8

Beoordeling door P Brasse uit Amsterdam, op 7 januari 2018 (Gezin)

Mooie kamer, goede locatie. Prima

Het personeel leek erg ongeïnteresseerd en alle extra's die bij onze boeking hoorden moesten we extra vragen. Gaf een ongeorganiseerd gevoel en alsof ze het liever niet aanboden.

Tip! Thermae 2000 was fijn. Het stadje is leuk.

8,2

Beoordeling door J Verhoeven uit Drunen, op 28 december 2017 (Gezin)

Vriendelijke medewerkers en een ruime nette kamer.

Tip! We gingen om wat kerstsfeer te proeven en zijn in Valkenburg volop aan onze trekken gekomen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 februari 2018 (Stelletje)

Ze waren behulpzaam en zeer vriendelijk.

Te kleine badkamer.

7,8

Beoordeling door R Smit uit Ouderkerk aan de Amstel, op 6 november 2017 (Stelletje)

Goed hotel, goede matrassen, vriendelijk personeel.

Ontbijt zou beter bijgevuld kunnen worden. Veel leeg.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 januari 2018 (Stelletje)

De prijs/kwaliteit verhouding

Tip! Valkenburg in de winter was ontzettend leuk! Warm licht, plaids en verwarmde terrassen!

9

Beoordeling door N Zeldenthuis uit Hilversum, op 16 januari 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel. Goede sfeer. Mooie badkamer. Rustig gelegen en niet ver van het station.

Uitzicht is op de weg.

Tip! Goede gelegenheid voor startpunt van wandelingen. Buiten het centrum gelegen, dus rustig. Centrum van Valkenburg is zeker de moeite waard.

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 maart 2018 (Stelletje)

De ligging, het stadje en de wandelingen die ik kreeg van het hotel!

We misten een prullenbak in de kamer. Wel stond er 1 in de badkamer maar handig als er 2 staan. Een waterkoker misten we ook om een kop thee te zetten.

7

Beoordeling door Anoniem, op 31 januari 2018 (Gezin)

Gezellig.

Tip! Een leuke en mooie omgeving. Goede eetgelegenheden en leuke plaatsen in de buurt.

6,4

Beoordeling door BRUNO harley Wauters uit schelle, op 29 januari 2018 (Stelletje)

Goed. Een leuk hotel.

6,8

Beoordeling door G. Kreukniet uit Sliedrecht, op 17 december 2017 (Stelletje)

Het was best gezellig.

Soms vreemde geluiden op de kamer.

Tip! Genoten van de omgeving, de Kerstmarkt en grotten.

9

Beoordeling door R Houet uit Den Bosch, op 8 januari 2018 (Stelletje)

Ruime nette kamer op de begane grond waardoor we via een deur gelijk buiten stonden. We hadden een eigen tafeltje met stoelen.

Als eerste werd ons in het oude gedeelte een kamer toebedeeld. Deze was echt uitgeleefd, vale gordijnen en versleten tapijt. Ik had via Zoweg.nl geboekt voor een gerenoveerde kamer en het werd ook gelijk opgelost.

Tip! Mooi groot eigen parkeerterrein a €3,50 per dag. Van daaraf is het zo'n 800 meter lopen naar hartje centrum.

8

Beoordeling door Anoniem, op 23 oktober 2017 (Groep)

Dat de eerste kamer niet schoon was en dat de tweede schoner was maar dat de badkamer erg veel kalkaanslag had.

Tip! We zijn naar Thermen 2000 geweest.

6,8

Beoordeling door GUST Van looveren uit Wuustwezel, op 1 september 2017 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door J van Egmond uit Katwijk, op 31 juli 2017 (Gezin)

Wij hebben een goed verblijf gehad, nette kamer, goede bedden mooie badkamer.

Tip! Wij waren hier i.v.m. concert André Rieu.

8,2

Beoordeling door JAN Smeulders uit Beringen, op 29 december 2017 (Gezin)

Leuk, het wellnessarrangement met Thermae 2000 in combinatie met Kerstmarkt.

De bar was niet gezellig en sommige drankjes werden dubbel aangerekend.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 juni 2017 (Groep)

Het was een goed bed.

Tip! Wij hebben erg genoten van Limburg.

8

Beoordeling door Anoniem, op 9 april 2017 (Stelletje)

Vriendelijke mensen die er werken.

Het hotel ziet er van buiten behoorlijk verwaarloosd uit. Kapotte ruiten slecht onderhouden qua verf. Binnenterrein waar je op kijkt is een zootje net als achter het hotel.

7,6

Beoordeling door B Mollema uit Ede, op 10 maart 2017 (Gezin)

7,3

Beoordeling door TA de Goeij uit SNELREWAARD, op 8 maart 2017 (Stelletje)

Prima hotel, mooie kamer, heerlijk ontbijt. Het hotel beschikt over een restaurant, waar je lekker kunt eten als je even geen zin hebt om nog naar buiten te gaan. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Tip! Leuke uitstapjes te maken in Valkenburg zelf, wandelen in de prachtige omgeving, bezoek aan steden als Maastricht en Heerlen. Lekker bourgondisch! Ga ook eens eten in het Pannenkoeken Paradijs in Valkenburg: echt een aanrader, zoveel keus en lekker dat die pannenkoeken zijn!

8,2

Beoordeling door JAA Kraster uit groningen, op 2 januari 2017 (Stelletje)

Het hotel zit op 10 minuten loopafstand van het centrum.

De parkeerplaats van het hotel was nodig toe aan de onderhoud. Diepe gaten in het grind en daar moet je dan nog €3,50 voor betalen.

8,3

Beoordeling door CGH Beckers uit Ospel, op 22 december 2016 (Groep)

Het hotel heeft een zeer goede ligging, 10 minuutjes lopen naar het centrum. Wij hadden een gerenoveerde kamer en deze was prima!

Het personeel is echt onvriendelijk naar de gasten, we voelden ons niet erg welkom. Er was iets fout gegaan, kan gebeuren maar collega's kraakten elkaar af. Toen we gingen uitchecken waren we blijkbaar de laatste, dat werd ons duidelijk vermeld. Er zat een 3-gangendiner bij ons arrangement, binnen een half uur waren we terug op de kamer, lekker gegeten maar niet echt gezellig.

Tip! Valkenburg met kerst beleefd, super leuk, ook in de omgeving veel te doen, echt een aanrader! Als je niet teveel eisen aan het hotel hebt is dit een prima locatie!

6,2

Beoordeling door I vd Velde uit Terneuzen, op 18 december 2016 (Gezin)

Alles.

Tip! De Gemeentegrotten en de kerstsfeer in Valkenburg.

7,6

Beoordeling door R.J.D. Vermeer uit Harmelen, op 19 december 2016 (Stelletje)

De sfeer in Valkenburg. Hotel al meerdere keren geweest. Vriendelijk personeel, goed eten en goed ontbijt. Volgende keer zou ik wel een kamer willen in de aanbouw van het hotel.

Tip! Sfeervolle omgeving, veel te zien in Kerstsfeer. Gemeentegrot is zeker een aanrader en de zandsculpturen. Wij komen al jaren in Valkenburg en wij genieten volop van de sfeer

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 september 2017 (Stelletje)

Het hotel ligt op 10 minuten lopen van het centrum.

Beetje vergane glorie. Een oude inrichting en slechte bedden. Het ontbijt is oké, maar verwacht er niet te veel van. Het personeel is vriendelijk maar niet al te snel.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 december 2016 (Individueel)

Een simpel hotel maar met mooie, gerenoveerde kamers. Het hotel heeft een ruime parkeerplaats. Het eten (ontbijt en diner) was goed tegen zeer voordelige prijs (diner).

De radio stond te hard aan in het restaurant maar werd zachter gezet als ik er om vroeg.

Tip! Het hotel ligt op goede loopafstand van centrum in Valkenburg. Wij komen zeker in de zomer een keer terug als kinderpark (achter hotel aan meer) open is.

8,2

Beoordeling door PM Van Kekerix uit Assen, op 30 november 2016 (Gezin)

Net hotel, dicht bij het centrum.

Wat gedateerd, maar wel schoon.

Tip! De combinatie met Thermae 2000, dit is een erg goede deal en een dagje Thermae is heerlijk. In de avond lekker eten in Valkenburg. Tapas bij Buenos.

7,4

Beoordeling door A.J. C van de Pas uit tilburg, op 30 december 2016 (Stelletje)

De muziekavond na het diner op eerste Kerstdag.

Het schoonmaakpersoneel was heel vriendelijk, maar het bedienend personeel kan wel wat vriendelijker zijn.

Tip! Bij aankomst schrokken we een beetje van oude gebouwtjes aan de achterkant, maar binnen bleek alles in orde te zijn. Wij hebben genoten van het levendige Valkenburg!

7,3

Beoordeling door WILLEM Neijenhuis uit millingen aan de rijn, op 28 november 2016 (Stelletje)

Mooie kamer en vriendelijk personeel en parkeren bij het hotel.

Rumoerige eetzaal door geschuif van de stoelen.

Tip! Hebben de kerstmarkt bezocht.

8,2

Beoordeling door G. Kreukniet uit Sliedrecht, op 27 november 2016 (Gezin)

Heel goed naar ons zin gehad.

Tip! Wij vonden alles mooi.

9,8

Beoordeling door A.J.M. A.j.m. gijsman uit Dongen, op 25 november 2016 (Stelletje)

goede kamer, bediening etc

Tip! mergelgrotten, kerstmarkt en omgeving

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 december 2016 (Gezin)

Wij hadden een arrangement geboekt voor € 59,-p.p. met de Kerstdagen voor 2 nachten. Je weet dat je dan niet veel kan verwachten, maar wij vonden het goed. Ontbijt was eenvoudig (met diverse Aldi-producten) maar voldoende. Wij hadden eigenlijk een 3-gangen diner erbij geboekt, maar we kregen een gratis upgrade naar een 5-gangen diner. Ik vond het goed en afwisselend, maar mijn man had ossenhaas, die eigenlijk niet echt lekker was. De rest van het diner was goed. Op 1e Kerstdag live-muziek bij de bar. De ligging van het hotel is goed, 10 minuten lopen naar centrum.

Onze kamer was verouderd en erg klein voor 3 personen (het extra bed stond niet klaar, maar werd snel daarna gebracht), maar wel schoon. Broodjes bij ontbijt met je handen pakken (geen tang) en het was droog. In Valkenburg zelf zijn diverse veel betere 3-sterrenhotels.

Tip! Valkenburg is mooi, de stoomtrein uniek en genoeg te doen in het stadje zelf en de omgeving. Een mooi stukje Nederland!

6,8

Beoordeling door B. Vermeer uit Alpen aan de Rijn, op 25 november 2016 (Gezin)

7,2

Beoordeling door T. PETTEN uit HOOGLAND, op 17 november 2016 (Gezin)

Vriendelijk personeel, nette kamer, prima ontbijt. We komen beslist nog een keer terug.

Tip! Van hieruit dagje Aken, dagje Monschau en Vaals, shoppen in Maastricht. Allemaal goed te doen. Een paar dagen weg, maar helemaal uit.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 februari 2017 (Stelletje)

Het ontbijt was zeer uitgebreid. Behalve gewoon brood (verschillende soorten), verschillende broodjes ook crackers, roggebrood, peperkoek. Heel veel keuze voor zoet beleg.

Bedden in onze kamer waren erg smal (80 cm). Had liever een twee persoonsbed gehad ipv 3 eenpersoons.

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 november 2016 (Groep)

Dat je in het hotel kon eten en daarom konden we lekker blijven zitten en bij praten.

Een onvriendelijke ober.

Tip! We zijn naar Thermen 2000 geweest en hebben ons daar prima vermaakt.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 november 2016 (Groep)

Er werd heel klantvriendelijk meegedacht met een praktisch probleempje. Superservice!

De bediening tijdens het ontbijt was best in zichzelf gekeerd.

Tip! Stadswandeling Maastricht met een gids was heel interessant. Wil je sushi eten in Valkenburg bij Kodoo, reserveer tevoren!

7,2

Beoordeling door C Kolk uit Bergen op Zoom, op 14 november 2016 (Stelletje)

Keurig hotel, mooie kamer, uitstekend ontbijt.

TV analoog (slechte ontvangst) en slechts 3 a 4 zenders.

Tip! Valkenburg gezellig stadje en bushalte voor bus naar Maastricht vlakbij hotel.

8

Beoordeling door N van Hamersveld uit eemnes, op 23 november 2016 (Stelletje)

Het hotel ligt op 10 minuten lopen van het centrum. We hadden een luxe kamer, rustig gelegen aan de achterzijde. Heerlijk geslapen door zeer goede matrassen.

De kamers zijn niet schoon. De badkamer is nieuw, maar een beetje vies. Schoonmaak kan zeker beter. Inrichting verouderd.

Tip! Het hotel ligt aan redelijk drukke weg, maar we hebben hier geen last van gehad. Als je binnendoor loopt, dan ben je binnen 10 minuten in het centrum.

6,5

Beoordeling door R.C. Kuiper uit Vierhuizen, op 8 november 2016 (Individueel)

Dat het dichtbij het centrum is waar veel leuke verwarmde terassen zijn.

Tip! In 10 minuten ben je met de trein in Maastricht, dit is een mooie winkel stad.

8,3

Beoordeling door MF Rijken uit almelo, op 2 november 2016 (Gezin)

Prima hotel, leuke bar en op loopafstand van het centrum.

8

Beoordeling door AH van Gelder uit heerde, op 11 november 2016 (Gezin)

Prima verzorging en vriendelijk behulpzaam personeel.

Tip! Gezellig en levendig stadje met leuke restaurantjes en winkeltjes.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2016 (Stelletje)

Prima loopafstand naar centrum en het station Valkenburg.

8

Beoordeling door J van Tilborg uit Den Haag, op 8 november 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 25 oktober 2016 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Eerst een piepkleine kamer aangeboden. We hebben gevraagd naar een grotere kamer en dit was geen probleem. Het hotel is wel erg gedateerd. Maar wel schoon.

Tip! De omgeving is erg mooi. Een aanrader om in de buurt te gaan fietsen. Ook Maastricht is een gezellige stad.

6,6

Beoordeling door MJJ Roelofs uit Nijmegen, op 14 oktober 2016 (Gezin)

Hartelijk ontvangen, goede uitleg betreffende de gang van zaken.

Heb geen nadelig puntje kunnen ontdekken alleen zou ik het bad in de badkamer vervangen voor een inloopdouche.

Tip! Je weet Valkenburg is gewoon een toeristisch plaatsje en heeft van alles binnen de grenzen.

8,3

Beoordeling door FHC Beerens uit DEN HAAG, op 16 oktober 2016 (Stelletje)

Bij het betreden van de kamer stelden wij vast dat er nog een schilder aan het werk was. De receptie gaf ons een ugrade naar een de-luxe kamer, erg mooi met tuindeuren en een zitje op het terras. 5 minuten lopen naar het station en 8 minuten naar het centrum van Valkenburg, erg handig. Ontbijt was goed met echte eieren en geen poederomelet.

Tip! Maastricht 12 minuten per trein dus geen auto nodig en ook geen BOB. Valkenburg een beetje toeristisch en kitsch maar best aardige restaurants.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 oktober 2016 (Stelletje)

Mooie kamer met balkon, ligging bijna in het centrum, kon er parkeren en het eten was uitstekend!

Tip! Met de fiets veel mooie plekken tegen gekomen! Casino dichtbij. Centrum was gezellig.

8,6

Beoordeling door A Bonneveld uit amsterdam, op 24 september 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door S Bannink uit Hummelo, op 15 september 2016 (Stelletje)

Op loop afstand van het centrum.

6

Beoordeling door Anoniem, op 19 september 2016 (Stelletje)

Alles!

Tip! Pracht omgeving, leuk stadje, veel te zien en te doen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 september 2016 (Stelletje)

We zaten in het nieuwe gedeelte van het hotel wat er allemaal mooi en schoon uitzag.

Tip! Mooie omgeving.

7

Beoordeling door L.G. Gramberg uit Ede Gld, op 4 september 2016 (Stelletje)

De kamer was comfortabel en de erbij horende badkamer was erg prettig, met bad én een aparte ruimte om te douchen! Dat is erg prettig, want dan je kiezen of je gebruik wil maken van het bad of de douche. Ik prefereer de douche, omdat ik als oudere een bad wat 'griezelig' vind. Het personeel vonden wij erg service-vriendelijk.

Tip! De locatie van het hotel is gunstig, want binnen tien minuten wandel je naar het centrum. Wij hebben veel gewandeld in Valkenburg alsook daarbuiten. Valkenburg heeft voor toeristen erg veel te bieden: er zijn erg veel etablissementen waar je terecht kunt voor eten en drinken en ook enkele bezienswaardigheden. Valkenburg is voor niet autobezitters goed met het openbaar vervoer te bereiken (trein en bus).

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 maart 2017 (Stelletje)

Prima hotel, op loopafstand van het centrum. goede parkeergelegenheid. Prima gegeten, eenvoudig maar goed!

We sliepen op de bovenste verdieping. Erg gehorige kamer, zeker als je jonge mensen ernaast hebt die op stap zijn geweest. Ontbijt was prima maar de aanvulling van bijv. broodjes liet lang op zich wachten. Hotel was flink bezet maar er was maar een mevrouw die alles moest doen, aanvullen, afruimen en dekken. Die deed ontzettend haar best!

Tip! Wandelroutes hallen bij de VVV en de heuvels in, prachtig!

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 mei 2017 (Stelletje)

op loopafstand van het gezellige centrum van Valkenburg met veel eetgelegenheden, terrasjes e.d. Het ontbijt was goed.

De kamer die we kregen zat in een heel oud bijgebouw met heel armoedige kamers. klein, scheef, openhangend meubilair: een oud kot, te armoedig voor woorden. Ons beklag gedaan. De volgende 2 nachten kregen we een standaard kamer met badkamer met ligbad. Dat was een hele verbetering. Echter ook hier gebreken: erg gehorig, tv scherm kapot met ster in het scherm (gemeld, werd niets mee gedaan), kapotte schemerlamp. Niet voor herhaling vatbaar.

6,4

Beoordeling door J.J. Andela uit ZWOLLE, op 4 september 2016 (Stelletje)

Gezellig hotel.

Tip! Gezellige winkels, heel veel café's en eetgelegenheden. Door het mooie weer was het gezellig druk in Valkenburg. Vaals is ook leuk.

8,8

Beoordeling door E.A.M van Maris uit Hillegom, op 6 september 2016 (Groep)

Het personeel van het bedrijf was heel vriendelijk en gastvrij. Goede service en lekker ontbijt.

Tip! Het hotel zit dichtbij het centrum. Het is leuk om de grotten te bezoeken, te rodelen of te fietsen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 juli 2016 (Gezin)

De behulpzaamheid van het personeel.

Tip! Wij hebben er gefietst en dan zie je hoe mooi de omgeving is, met mooie vergezichten en gebouwen. De natuur is ook heel mooi.

8,2

Beoordeling door PME van Eupen uit Arnhem, op 1 mei 2017 (Stelletje)

De combinatie van verblijf met toegang tot Thermae 2000.

Dat de kamer duidelijk oud was. Het bed zakte erg door en we konden niet lekker naast elkaar liggen omdat de bedden steeds uit elkaar schoven. De douchedeur was moeilijk af te sluiten en was afgebladderd. Dit vond ik er wat armoedig uitzien.

Tip! Prachtige omgeving, op rij afstand van Thermae 2000.

7,2

Beoordeling door A.T.M Schalkwijk uit BUNNIK, op 18 juli 2016 (Stelletje)

Goed hotel, met vriendelijk personeel, niet ver van het centrum en dicht bij het station. We hebben er ook gegeten en dat was buitengewoon goed van kwaliteit.

Tip! We hadden drie dagen die volledig aan onze verwachtingen voldeden.

8,2

Beoordeling door C Kempe uit stadskanaal, op 7 mei 2017 (Stelletje)

Centrum Valkenburg is makkelijk lopend te bereiken, ontbijt was goed en het personeel vriendelijk.

Wwij zate in het oude gedeelte aan de straatkant, dat hoorde je dan ook goed! Het leek alsof er nog een raam openstond! Het oude gedeelte met houten vloeren was gehorig, je hoorde mensen lopen in de gang en boven ons! Nee dat was niks voor ons.

Tip! Valkenburg is mooi om te zien en de heuvelachtige omgeving is prachtig!

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 maart 2017 (Gezin)

Gratis warme maaltijd was goed.

Geboekte kamer met douche die overstroomde en uit de houder schoot . Andere kamer gekregen. Echter rook vochtig. Wel goede douche. Totaal geen klerenhangers. Wel kast. Slechts 1 stoel. Receptie ingang ziet er simpel uit.

Tip! Leuke omgeving. Casino, Valkenburg, restaurantjes etc. Wandelen.

5,8

Beoordeling door K Potuijt uit Bodegraven, op 24 juni 2016 (Stelletje)

Mensen waren erg vriendelijk, prettige kamer met balkon.

Tip! Valkenburg is heel gezellig. Op aanraden van de ober een dagkaart voor de bus gekocht en daarmee naar Maastricht en omstreken gegaan. Fantastisch.

8

Beoordeling door G Buitenhuis uit Klarenbeek, op 1 juli 2016 (Stelletje)

Voor de prijs die wij betaalden was alles prima en hadden we ook niet meer verwacht. Bedankt voor jullie aanbod.

Tip! Prachtige stad om mooie wandelingen te maken en de grotten te bekijken. Voor wielrenners geweldige omgeving om te fietsen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 mei 2016 (Stelletje)

Valkenburg heeft veel sfeer, met veel karakteristieke gebouwen, leuke terrasjes en veel restaurants in een prachtige omgeving.

Tip! Haal bij de VVV een stadswandeling.

7

Beoordeling door M.E. Cornet uit denhaag, op 19 mei 2016 (Groep)

Goed hotel voor zijn klasse! In het oude gedeelte zijn de kamers een beetje gedateerd, maar zeker te doen en zeer schoon. Uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel. Het ontbijt en diner is heerlijk. Voor de prijs/kwaliteit zeker een aanrader.

Tip! Genoeg te doen, op loopafstand van het centrum, casino leuk, genoeg restaurantjes, heerlijk wandelen, leuke winkeltjes.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 juni 2016 (Gezin)

Mooie kamer en geweldige omgeving.

Tip! Met het treintje naar Maastricht of Aachen, geweldig .

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2016 (Stelletje)

Vriendelijke bediening en behulpzaam. Mooie parkeerplaats met fietsenstalling. Op loopafstand van het centrum.

We hadden kamers in het oude gedeelte en die zijn wel wat minder. Het was een aanbieding van Zoweg.nl en in verhouding tot de prijs is de kamer zeker goed.

Tip! We zijn fietsers en vanaf het hotel kun je in de omgeving prachtige fietstochten (diverse knooppuntenroutes) maken. Valkenburg heeft een gezellig centrum en je kunt er 's avonds tegen een redelijke prijs heerlijk een hapje en drankje nuttigen.

7,6

Beoordeling door I.C Molenkamp uit Voorhout, op 9 juni 2016 (Stelletje)

7

Beoordeling door WJM WJM Zomer uit IJsselstein, op 18 mei 2016 (Stelletje)

Prijs was doorslaggevend en al met al is het ons zeker niet tegengevallen. Ontbijt was uitstekend verzorgd en zeer uitgebreid. Kamer lag aan de straat kant als het raam open stond gaf dat stank en herrie. Als we een andere kamer wilden moesten bijna net zoveel bijbetalen als het hele weekend ons kostte.

De toegewezen kamer lag precies boven de bar. Houten vloeren geven alle geluiden door. Muziek dreunde tot 01:00 uur door. De bedden waren heel erg zacht, zo niet doorgezakt. Kamer zag er schoon uit behalve de plafonds waar de spinnen raag naar beneden hing. Precies boven het bed hing een sliert van 30 cm. De badkamer is via een trap van 2 treden te bereiken. W.C. blijft doorlopen en als je doucht in bad staat de vloer blank.

Tip! De omgeving is prachtig. Wij hebben veel kilometers gewandeld. Maar in Valkenburg is ook veel te beleven. Zeker een plaats om terug te komen. In dit hotel zou kunnen maar dan wel op een andere kamer.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2016 (Stelletje)

5,8

Beoordeling door G Hingstman uit Stadskanaal, op 22 mei 2016 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door JCM van der Burg uit Zoetermeer, op 14 september 2016 (Stelletje)

Ligging t.o.v. centrum. Rustig en maar 7 minuutjes lopen wanneer je de drukte en gezelligheid wil opzoeken. Centrale ligging t.o.v. Aken en Maastricht (beide ongeveer kwartiertje met de auto). Onverwacht lekker gegeten in hotel zelf.

Oubollig meubilair (ook in nieuwe gedeelte waar wij verbleven). Kiezels op parkeerterrein zorgden ervoor dat je 's nachts regelmatig wakker werd van op- en afrijdende auto's. Minder leuk ook dat er bijna niemand het diner in het hotel gebruikt, waardoor we bijna alleen in het restaurant zaten. Niet echt gezellig.

Tip! Maastricht, Aken op heel korte afstand. Gezellig winkelen en volop terrasjes en eetgelegenheden. Het bezoek en rondleiding aan de bierbrouwerij van Brand in Wylre! Hartelijke ontvangst, (met koffie en vlaai), enthousiaste gidsen en een heerlijk biertje na afloop. Wij zijn fan!

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 september 2016 (Stelletje)

Goede Prijs/Kwaliteits verhouding.

Wifi werkte helaas niet.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 oktober 2016 (Stelletje)

De prachtige natuur in Zuid Limburg.

Grote vochtplekken op de muur in de kamer en humeurig personeel. Zeer matig ontbijt.

5

Beoordeling door Anoniem, op 6 september 2016 (Gezin)

Slecht hotel ben erg teleurgesteld in jullie.

Tip! Prachtige omgeving vele bezienswaardigheden ook goede verbinding naar Duitsland

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 mei 2016 (Groep)

7,2

Beoordeling door P.C.H.G. van Halteren uit 's-Hertogenbosch, op 19 september 2016 (Stelletje)

Na de referentie hebben te gelezen, had ik schrik voor dit hotel. Maar is mij allemaal reuze meegevallen, kamers waren goed schoon, bedden waren goed (op de kussens na) personeel vriendelijk en behulpzaam. Ik kom zeker een keertje terug, 4 dagen heerlijk genoten.

Het ontbijt viel tegen heel veel zoet en weinig hartigs, en de ketel koffie was niet om te drinken. En als je vroeg gaat ontbijten heb je brood van een dag er voor.

Tip! Valkenburg op zich is al mooi en Maastricht is zeker een aanrader.

6,5

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2016 (Gezin)

6,8

Beoordeling door B.H. Nijman uit Dinxperlo, op 12 mei 2016 (Groep)

Ontbijt en diner was erg goed. Onze hotelkamers waren wat verouderd. Maar goed geslapen.

Hotelkamer was gedateerd.

Tip! Veel gewandeld mooi omgeving, 's avonds stappen geweest Valkenburg een leuk plaats.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 mei 2016 (Stelletje)

Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

De bedden (2 x 70 cm) erg smal.

Tip! Het station en het centrum zijn lopend goed te bereiken.

7,6

Beoordeling door C P Grootenboer uit sliedrecht, op 10 april 2016 (Gezin)

8

Beoordeling door D. de Winter uit Doesburg, op 9 oktober 2016 (Gezin)

Dicht bij centrum vriendelijke mensen alles was goed schoon.

Gedateerde kamer was geen gerenoveerde kamer zoals was afgesproken. Kozijnen waren zeer vuil.

Tip! Bereikbaarheid Thermea 2000 en Maastricht.

7

Beoordeling door J Glastra uit Emmeloord, op 4 april 2016 (Stelletje)

Vlakbij centrum, gemoedelijk, personeel vriendelijk.

Lang moeten wachten bij receptie, gewoon geen personeel genoeg.

Tip! Hotel vlak bij centrum top, na horen zeggen hotel kamers oude gedeelte kan echt niet meer. Als je voor weinig geld wilt overnachten moet je hier niet over zeuren, doch boek voor 10-20 euro meer een luxe kamer in het nieuwe gedeelte dan heb je niet te klagen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 april 2016 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 augustus 2016 (Individueel)

Prima ontbijt.

Kamer wordt binnen kort gerenoveerd. Daardoor onderhoud ook niet meer gepleegd? Te klein gordijn voor het raam, kapotte lamp. WIFI geen bereik in kamer.

Tip! Zuid-Limburg is mooi. Maastricht en Valkenburg zijn mooie plaatsen om te bezoeken. Steden in Duitsland (Aken en Keulen) zijn dichtbij.

7,4

Beoordeling door H.P Van Boven uit Yerseke, op 21 maart 2016 (Stelletje)

Personeel erg attent!

Ontbijttafels worden pas later afgeruimd, dus als je binnen komt staan er vuile tafels.

Tip! Thermae 2000.

7

Beoordeling door Anoniem, op 18 maart 2016 (Gezin)

7

Beoordeling door S Wijdenes uit hoorn, op 18 september 2016 (Stelletje)

Top personeel.

Net buiten het centrum.

9,5

Beoordeling door Anoniem, op 24 februari 2016 (Groep)

Vriendelijk personeel, goede ligging en mooie deluxe kamer.

Geen koelkast in de kamer.

Tip! Thermae 2000.

7,5

Beoordeling door DJ Wijgman uit Nijmegen, op 11 april 2016 (Stelletje)

Ontzettend gastvrij personeel. Na een dag wielrennen mochten we nog een kamer gebruiken om even te douchen voor onze terugreis. Ontbijt en diner zijn heerlijk!

Kamers zijn erg gehorig, de buren kan je bijna letterlijk verstaan.

8

Beoordeling door FEP Huygen uit Siebengewald, op 2 juni 2016 (Stelletje)

Voor de tweede keer nu in hotel 2000 gelogeerd, nu in het nieuwe gedeelte achter het hoofdgebouw. Comfortabele kamer met luxe badkamer (heerlijk warm water). Gunstige prijs

Gehorig, ramen en deuren klapperen als iemand gebruik maakt van de buitendeur. Veel kalk aanslag op sanitair. Maar 1 key card . Betalen voor parkeerplaats, terwijl je niet de zekerheid hebt dat je kan parkeren. Geen parkeervakken, dus iedereen parkeert maar (wat vaak erg ongunstig is).

Tip! 7 minuten lopen van Valkenburg centrum en station en 14 minuten met de auto naar Maastricht.

7,6

Beoordeling door P.L Kalfsvel uit purmerend, op 26 oktober 2016 (Stelletje)

Lekker er tussen uit, mooie kamer (wel in de nieuwbouw) goede bedden.

Nieuw keuken personeel (3x in het hotel geweest echter het eten was in het verleden beter).

Tip! Je kan er lekker fietsen, terrasje pikken, grotten bezoeken.

8,2

Beoordeling door J.H de Groot uit emmen, op 1 oktober 2016 (Stelletje)

Het ontbijt zeer slecht werd niet op tijd aangevuld.

Tip! Met een woord geweldig!

5,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 februari 2016 (Stelletje)

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 februari 2016 (Gezin)

Prima kamer in het nieuwe gedeelte.

Rommelige entree, ontbijtruimte werd 's nachts geschilderd en het ontbijt bestond uit goedkope kleffe afbakbroodjes. Wel lekkere yoghurt.

6

Beoordeling door Anoniem, op 10 maart 2016 (Gezin)

Zeer vriendelijk ontvangst, heel gastvrij. En behulpzaam. Ook was het een gezellige sfeer in het hotel. De locatie is ideaal. Station aan de overkant, het centrum op loopafstand. En mooie wandel routes. Prima verblijf in Valkenburg.

Kamers zijn verouderd, maar schoon.

Tip! Wij hebben 2 wandelroutes uitgeprint. En zij langs alle gebouwen gelopen die je echt gezien moet hebben, ene routes lopen Door de bossen en landerijen. Echt een geweldige omgeving. Ook in het centrum genoeg te doen. Heerlijk gegeten, en ook diverse cafés waarheid gezellig is.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 juni 2016 (Stelletje)

Dicht bij het centrum.

Het was een beetje rommelig allemaal.

Tip! Sauna thermea 2000. Centrum van Valkenburg. Cauberg.

6,5

Beoordeling door Anoniem, op 4 augustus 2016 (Gezin)

6,8

Beoordeling door C Snel uit Spijkenisse, op 26 juli 2016 (Stelletje)

Prima hotel, vriendelijke mensen.

Geen föhn in de douche.

Tip! Prima hotel aan de rand van het gezellige centrum.

7,4

Beoordeling door A.K. Bahamid-Kort uit Goes, op 10 augustus 2016 (Gezin)

De ligging van het hotel, dicht bij het centrum en station.

Krappe douche. Geen Wi-Fi op de kamer. Misleidende reclame, we kregen niet de kamer die op de site te zien was, maar in het oude gedeelte. Geen bad aanwezig.

7

Beoordeling door R van Hout uit Oisterwijk, op 9 september 2016 (Gezin)

De omgeving en gezelligheid.

Kamers zijn aan onderhoud toe.

Tip! Thermae 2000 was heel leuk, lekker ontspannen.

7

Beoordeling door FRIE Van den eeden uit zoersel, op 11 maart 2016 (Groep)

Het tapijt in de kamer.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2016 (Gezin)

Vriendelijke ontvangst, ruime kamer en prima ontbijt.

Bij aankomst op balkon van de kamer vuile afbak en leeg mayonaise zakje. Balkon mag er ook best netjes uitzien!

Tip! Prachtige omgeving en heerlijk ontspannen in Thermen 2000.

7

Beoordeling door Anoniem, op 4 september 2016 (Stelletje)

Locatie.

Bad prima, maar douchekop was kapot.

7,2

Beoordeling door M Vroege uit ALPHEN AAN DEN RIJN, op 21 augustus 2016 (Gezin)

Goede parkeerplaats, goede douche, goed matras en kussen, goede tv.

Donkere kamer, weinig ventilatie, raam kon niet echt goed open.

Tip! Goede locatie voor fietstochten, 10 minuten lopen naar centrum en de meeste activiteiten.

7,4

Beoordeling door F.A.J. Verheezen uit Bergen op zoom, op 1 maart 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 augustus 2016 (Stelletje)

Parkeren van de auto was kort bij en ruimte genoeg!

Super klein en ontzettend slecht onderhouden slaapverblijf laat staan douche hok, ontbijt slecht met slechte broodjes en vleeswaren! Koffie was goed te drinken.

Tip! Centrum van Valkenburg maakte alles goed.

1,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 februari 2016 (Stelletje)

Vriendelijke en behulpzaam personeel.

De binnenplaats heel erg rommelig en slordig. Begane grond is het uitzicht belabberd.

Tip! Valkenburg is een super gezellige plaats en er is genoeg te beleven.

9,6

Beoordeling door M Van Berkel uit Nieuwegein, op 19 februari 2016 (Stelletje)

Pas gerenoveerde kamer. Alles nieuw.

Vieze vlekken op het tapijt. Mijn oom en tante hadden een niet gerenoveerde kamer en dat was een stuk minder fraai.

7,2

Beoordeling door SJ Jacob uit Deurne, op 16 februari 2016 (Stelletje)

6,4

Beoordeling door W.C Slootjes uit Oudewater, op 31 augustus 2016 (Stelletje)

Wel vlak bij centrum Valkenburg.

Vreselijk oude kamer hadden wij. Vitrage hing half ernaast, smerige kachels waar de vitrage hing. Verder was het meubilair verschoten dat ziet er niet uit. Bedden gingen redelijk, wel netjes opgemaakt maar we hebben echt getwijfeld of we er wel zouden blijven. De kamer was op 2e verdieping waar we met de trap heen konden. Nou dat hebben we 1x gedaan. Levensgevaarlijk, alles kraakt leuning was gebroken geweest, wel weer even gerepareerd maar ziet er niet uit. Wij gaan er nooit meer heen en ik adviseer het ook niemand. Maak eerst de boel maar eens netjes en richt het weer eens goed in!

Tip! Omgeving erg leuk. Je loopt in paar minuten naar Valkenburg centrum. Heel gezellig daar!

5,4

Beoordeling door WJWM Kox uit riethoven, op 16 februari 2016 (Stelletje)

De omgeving.

Hotel zeer gedateerd, verouderd. Echt niet van deze tijd.

Tip! Fijn gewandeld, casino, centrum en Thermae 2000 zijn echte aanradertjes.

5,6

Beoordeling door MAHA Steeman uit Venlo, op 17 februari 2016 (Stelletje)

Mijn kinderen had het verblijf een upgrade gegeven, daardoor en luxere kamer gekregen.

Receptioniste wist niet zo goed waar ze mee bezig was en wat ze moest doen.

7,6

Beoordeling door RBN Pels uit Apeldoorn, op 11 februari 2016 (Gezin)

7,8

Beoordeling door P.L. Van Emmerloot uit Ridderkerk, op 10 februari 2016 (Stelletje)

Gastvrij en een huiselijke sfeer.

Tip! Wij kwamen voor Thermae 2000 en we zijn in het casino geweest . Zeer mooie omgeving en gezellige uitgaansmogelijkheden!!

8

Beoordeling door C Girard uit Almere, op 9 februari 2016 (Stelletje)

Bij het ontbijtbuffet mag je zelf je eten halen. Maar wanneer de manager langskwam, dan bracht hij een kopje koffie of thee mee. Klein gebaar, maar geeft wel de vriendelijkheid aan van het personeel.

Tip! Oude wieven nacht, vooraf aan de Carnaval in het centrum van Valkenburg. Gezellige sfeer.

8,6

Beoordeling door R.A.M Ferdinandus uit Zeist, op 1 februari 2016 (Groep)

De klantvriendelijkheid en de kwaliteit van de kamer en het eten. Alles was perfect!

Tip! Lourdesgrot en Thermae 2000.

10

Beoordeling door GR Weststrate uit middelburg, op 8 maart 2016 (Gezin)

Prima kamer, schoon en fris.

De douche mag wel een stang hebben en het bed schuift makkelijk uit elkaar. Verder zie je dat het net nieuw is en dat er nog wat kleine afwerkpuntjes zijn.

Tip! De sauna deal was top en ook de gratis entree tot Holland Casino.

7,2

Beoordeling door LWJJ De Vries uit Strijen, op 27 januari 2016 (Stelletje)

Dat het personeel bij het ontvangst je al gelijk een thuis gevoel geeft. Geweldig zoals ze met klanten omgaan een dikke 10.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 januari 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel aan de balie. Goed advies over wat er te doen is in de omgeving. Goed, lekker en uitgebreid ontbijt. Schone kamer.

Diner was niet zo lekker. Nagerecht met ijs zaten bijvoorbeeld ijskristallen in. Bij ons arrangement zat welkomstdrankje in, maar dit niet gehad.

7,5

Beoordeling door NIEK van den Berk uit helden, op 27 januari 2016 (Stelletje)

Thermae 2000

Het hotel is slecht onderhouden. Je keek overal tegen spinnen webben aan en tegen rommel. Ook buiten rondom het hotel niets opgeruimd. Ontbijt wat minder..afgebakken harde broodjes. Was minimaal allemaal.

6

Beoordeling door Anoniem, op 24 januari 2016 (Stelletje)

Voor ons een prima onderkomen en dicht bij de locatie die wij moeten bezoeken.

Wij hebben geen nadelen of minder leuke dingen ervaren. Of het moet de sneeuw zijn die ons wat hinderde bij de oprit naar de straat. Die was nog niet schoongemaakt.

Tip! Voor ons was dat de locatie t.o.v. ons bezoek adres.

7,2

Beoordeling door MH Rademaker uit Wervershoof, op 5 maart 2016 (Gezin)

Prima! Aardige mensen. In eerste instantie een minder prettige kamer maar op verzoek, direct overgeplaatst.

Verkeer 's morgens vroeg voor de kamer langs uit de inrit.

Tip! Heerlijke ligging, 15 min. loopafstand van het centrum en van het treinstation.

9

Beoordeling door Anoniem, op 19 januari 2016 (Stelletje)

Aardige mensen, goede prijs, ook voor het avondeten.

Tip! Maastricht, alsmede Thermae 2000.

8,4

Beoordeling door S.A.M. Duurland uit SNEEK, op 11 januari 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door D Bruins uit Krommenie, op 7 januari 2016 (Groep)

De mooie kamer waarin ik en een goede vriendin in verbleven.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 januari 2016 (Stelletje)

Buitengewoon vriendelijke ontvangst. Kamer was niet geschikt voor ons (rug en nekklachten en bed was erg zacht). Werd volgende morgen opgelost d.m.v. upgrade. Konden de eerste avond aanschuiven bij buffet (1x diner - dagschotel hoorde bij de deal) . Was prima.

8,4

Beoordeling door M.E Kreukniet uit bergambacht, op 25 december 2015 (Stelletje)

Personeel, eten.

Heel gehorige, gedateerde en kleine kamers.

Tip! Kerstmarkt en Valkenburg.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 december 2015 (Stelletje)

Ontbijt was prima.

Hotelkamer is nodig aan renovatie toe. Vloerbedekking was vies en er zaten allemaal brandgaten in. Verwarming hing los van de muur.

Tip! Valkenburg is gewoon een heel leuk plekje om een paar dagen te vertoeven.

5,4

Beoordeling door W.H. Stoppels uit Alphen aan den Rijn, op 28 december 2015 (Groep)

Prima ontvangst, vriendelijk personeel. Alles goed verzorgt.

Een blaffende hond midden in de nacht, wel op afstand maar wel hinderlijk.

8,2

Beoordeling door R. Minnes uit wijhe, op 24 december 2015 (Gezin)

Eigenlijk alles. Wij hebben het leuk en gezellig gehad.

Tip! Kerstmarkt.

8,7

Beoordeling door P.L Kalfsvel uit purmerend, op 23 december 2015 (Groep)

De sfeer die in hotel heerste was zeer gemoedelijk en ontspannen. De kamers (wij waren met 4 personen) in het nieuwe gedeelte waren schoon, ruim en de badkamer was netjes. De receptie en het personeel waren correct en behulpzaam. Wij hadden niet verwacht dat de dagschotels (voor deze prijs) zo uitgebreid en van uitstekende kwaliteit zou zijn. Hulde voor de keuken.

Tip! Wij kwamen voor de Kerstmarkten in Valkenburg en omgeving. Het hotel is een aanrader voor een ieder, ligging +/- 20 min lopen vanaf het centrum.

8,4

Beoordeling door J Hellendoorn uit Rotterdam, op 16 december 2015 (Gezin)

Fijne locatie, je loopt met 10 minuten naar het centrum van Valkenburg. Goed eten,gezellig/vriendelijk personeel al met al niets op aan te merken.

Wij hadden v.t.v. een upgrade geboekt naar een luxe kamer in het nieuwe gedeelte er daar waren wij zeer content mee, je moet dus duidelijk niet in het oude gedeelte zitten we hoorden daar veel klachten over i.v.m. sterk achterstallig onderhoud.

Tip! Veel bezienswaardigheden in de directe omgeving. Kerstgrotten, zandsculpturen,kabelbaan,casino en grote steden als Aken, Maastricht in de omgeving. Echt een aanrader.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 december 2015 (Gezin)

Prima hotel, vriendelijk personeel, op loopafstand van centrum.

Spiegel in de bad kamer was erg laag bevestigd. Om te scheren moest ik op de knieën.

Tip! Centrum Valkenburg erg gezellig met de terrassen met terrasverwarming. Maastricht op korte afstand.

8

Beoordeling door A. van Zanten uit Vlaardingen, op 11 december 2015 (Groep)

De aankomst was heel vriendelijk. Hoe je werd ontvangen, zo gemoedelijk en vriendelijk. Allemaal, overdag en in de avond. De kamer was heel goed schoon en goede bedden. Het ontbijt was heerlijk en het avondeten ook. Ik kom graag nog een keertje terug en zal het zeker bij anderen aanbevelen.

Tip! Ik kwam voor de Kerstmarkt in de grotten en de optocht, maar ben zeker van plan om met de zomer terug te komen. Omdat ik het heel gezellig vind in het centrum, dat wil ik dan ook zien.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 december 2015 (Stelletje)

De mogelijkheden voor recreatie die Valkenburg biedt.

Tip! Tijdens deze weken voor Kerst is Valkenburg geheel in kerststijl.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 juli 2016 (Gezin)

Dat het redelijk dicht bij het centrum ligt.

Sterk verouderde kamers, personeel wat bijna alleen bestaat uit mannen die vooral druk zijn met biertjes drinken op terras. Geen doekje over de tafels. Eten viel tegen qua prijs en kwaliteit. Er was brandalarm kortsluiting maar niemand die de moeite nam om mensen op de hoogte te stellen.

Tip! Maastricht is leuk en Valkenburg gezellig.

5,7

Beoordeling door H.L.W. Hubers uit Oploo, op 7 december 2015 (Stelletje)

Welkomstdrankje gratis en ijstoetje gratis. Bar was erg gezellig !

Parkeergeld betalen op eigen terrein.

Tip! Leuke Kerstmarkt in de Gemeentegrot. Thermae 2000 goed bij slecht weer programma. Mooi arrangement.

7,6

Beoordeling door M. Aarse uit Almere, op 4 februari 2016 (Gezin)

Goed.

Regen.

Tip! Grotten leuk.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 17 juli 2016 (Gezin)

Vriendelijk personeel, kwam zelf met tips en ideeën. Dichtbij het centrum.

Kamer was nogal benauwd, raam moest wijd open blijven staan voor frisse lucht. Bed was niet zo best en beide helften schoven steeds uit elkaar.

7,6

Beoordeling door M.W.A. van Houtum uit Oorschot, op 27 november 2015 (Groep)

Net buiten het centrum maar fijn gelegen.

Oude kamer wel schoon naar mag wel iets aan gedaan worden.

Tip! Heel gezellig de kerstmarkt.

7,5

Beoordeling door JJI van Lingen-Freijzer uit Soesterberg, op 30 november 2015 (Groep)

Vriendelijke ontvangst, gezellig restaurant, heerlijk eten, goede kamer (zie hieronder), prettige locatie. Centrum en station op loopafstand.

Tip! Valkenburg is een leuk stadje, gezellig centrum en leuke winkels. Op dit moment extra leuk door de versieringen en lichtjes en volle terrassen. Voor het eerst de grotten bezocht. Maastricht is niet zover, gemakkelijk per trein te bereiken. Er is genoeg te zien, mooie musea, gezellige restaurantjes.

8

Beoordeling door H R de Heus uit opijnen, op 23 november 2015 (Gezin)

Het eten dat was goed.

De kamer was erg klein (3x3). Kon met moeite in bed komen. Bijna geen plaats voor de kleren op te hangen. Badkamer/wc heel erg klein je kon je maar net aan en uit kleden. Als de boven buren naar de wc gingen was het net of ze naast het bed stonden. Wij moesten buiten langs naar onze kamer. Erg veel rommel om het hotel.

Tip! Valkenburg heel erg mooi en gezellig. Naar de kerstmarkt in de grotten geweest. Prachtig dagen gehad . 3 dagen zijn dan tekort.

4,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 november 2015 (Stelletje)

Mooie locatie, dicht bij het centrum. Hotel is om te slapen, dus geen hoge verwachtingen. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

We zaten in het oude gedeelte, terwijl nieuwe gedeelte was gevraagd. Overigens was de hotelkamer verder prima. Wel erg gehorig.

Tip! In Valkenburg is veel te doen. Aanraders zijn Kasteel ruïne en de Steenkolenmijn. Mergelrijk viel ons wat tegen. Verder is begraafplaats Margraten heel bijzonder om naar toe te rijden. Iets hoger in Limburg beviel dierenpark in Born ons goed als leuke afsluiter.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2016 (Stelletje)

Als uitvalsbasis naar Valkenburg.

Luidruchtige bovenburen.

Tip! Ruïne slot bezocht in Valkenburg (slechte historische tekst!).

7,6

Beoordeling door H van den Berg uit Wijk bij Duurstede, op 25 november 2015 (Stelletje)

Vriendelijk efficiënt personeel.

Afstand tot het centrum.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 november 2015 (Stelletje)

Valkenburg zelf.

Kamer was wel erg gedateerd.

Tip! Omgeving was mooi.

6,2

Beoordeling door G.A. van Alst uit Leersum, op 2 december 2015 (Stelletje)

Tip! Kerstmarkt.

7,5

Beoordeling door GP Beekman uit Groningen, op 2 december 2015 (Groep)

7,5

Beoordeling door H Kost uit Emmen, op 21 november 2015 (Gezin)

Alles was goed.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 19 november 2015 (Stelletje)

Het ontbijt.

de ligging.

Tip! Kerstmarkt.

6,3

Beoordeling door HL Turenhout uit Aalsmeer, op 11 november 2015 (Stelletje)

Eten was bijzonder goed en personeel erg vriendelijk en gastvrij.

Kamer mocht de naam kamer niet dragen.

5,8

Beoordeling door W Ponsen uit Papendrecht, op 28 oktober 2015 (Stelletje)

Heel vriendelijke en gastvrij.

N.v.t.

Tip! Valkenburg is prachtig, de groten en de natuur. Voor herhaling vatbaar, ook het fietsen kan ik aanraden.

9

Beoordeling door M.N Maas uit mijdrecht, op 28 oktober 2015 (Gezin)

8,8

Beoordeling door L Horemans uit Hulshout, op 17 juli 2016 (Stelletje)

Dat ze vriendelijk waren, behulpzaam.

De kamer die wij eerst kregen was erg verouderd, klein, niet fris, een oude draagbare tv (30cm), kleine oude douche, ik heb gevraagd om een andere kamer, €30,00 bijbetaald en die kamer was prima in orde, ik zou zeker in de eerste kamer geen drie nachten gebleven hebben, ik raad het hotel aan, die kamers niet meer te verhuren, voor €10,00 per nacht krijg je zoveel meer, ik raad mijn vrienden ook dit hotel niet aan, dan is €20,00 per persoon nog te veel!

Tip! Omgeving was o.k, mijn bezoek met gids best interessant!

5,8

Beoordeling door J Scheper uit Uffelte, op 24 oktober 2015 (Stelletje)

Combinatie Thermae 2000.

Kamer verwaarloosd/achterstallig onderhoud. Geen borrelhapjes in de bar.

Tip! Valkenburg grotten, verwarmde terrassen. Maastricht winkelen.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 oktober 2015 (Stelletje)

Centrale ligging.

Gedateerd hotel wel schoon.

Tip! Valkenburg, Maastricht en Aken altijd leuk om te bezoeken.

7,4

Beoordeling door JJMI Jaspers uit soerendonk, op 21 oktober 2015 (Gezin)

Kort bij het centrum, 2 dagen fantastisch wandelweer, een keer diner, was ook prima.

Geen wandelroute's in het hotel.

Tip! Vlakbij de stad Valkenburg, er is dus altijd iets open voor te eten of drinken. Op loopafstand van de valkenier, is voor gezinnen ideaal. Mooi wandelgebied, route's verkrijgbaar bij VVV.

7,8

Beoordeling door A van Hunen uit arnhem, op 17 oktober 2015 (Stelletje)

Ik vond het een heerlijk hotel. Kamer mooi schoon en redelijk ruim. Personeel super en lekker normaal. Ik voelde me heerlijk op me gemak. Dit is het eerste hotel dat ik meemaak, waarin er gewoon normaal wordt gedaan. Hier mogen alle hotels wel een voorbeeld aan nemen.

Het enige minpuntje waren de croissantjes. Die waren erg droog. Verder vrij standaard en prima.

Tip! Wij zijn naar het wellness centrum geweest, en 's avonds wat wezen drinken in het centrum. Eigenlijk 1 dag te kort. We hadden graag nog naar de mijnen gegaan. Kortom reden om nog een keer terug te komen en dan zou ik weer terug gaan naar dit hotel.

9,7

Beoordeling door WA Verbeek van Mourik uit Ridderkerk, op 16 oktober 2015 (Groep)

Nieuwe gedeelte aangegeven met boeken,hier heeft men zich ook aangehouden. Nette kamer, goede bedden, heerlijke inloop douche. Ontbijt uitgebreid en word goed aangevuld. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Parkeerplaats staat € 3,50 per dag, maar werd volgens mij niet berekend.

Tip! Een goede uitvalbasis voor de plek van dit hotel.

8,8

Beoordeling door K Millecam uit Hoogvliet-Rt., op 14 oktober 2015 (Stelletje)

Verblijf in Valkenburg en rondrit zuid Limburg.

Tip! Goede keuken en bar.

8

Beoordeling door KEES Westdijk uit ROZENBURG ZH, op 14 oktober 2015 (Stelletje)

Vriendelijk personeel lekker eten.

Tip! Veel gezellige restaurants een hoop bezienswaardig heden zeker een weekend waart.

8

Beoordeling door P Ravia uit Rhenen, op 9 oktober 2015 (Stelletje)

Mooie kamer, centraal gelegen, perfect ontbijt. Inclusief 1 keer diner, gezien de aanbieding erg goedkoop, een uitermate goed hotel. Alles was top. Inclusief de gezellige stad Valkenburg. Voor herhaling vatbaar.

Niks.

Tip! Het centrum van Valkenburg is erg leuk, inclusief de vele terrasjes en restaurants. De mergelroute met de motor gereden, is een aanrader. Mooie natuur.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 15 april 2016 (Groep)

Aardig personeel.

Kamer gehorig en aan een drukke weg. De vloerbedekking was in een slechte staat. De douche in een ligbad en geen goed ophangsysteem. Zachte matrassen.

Tip! Mooie wandelroutes.

7

Beoordeling door Anoniem, op 11 oktober 2015 (Gezin)

Mooi onderkomen, met bedden voor een goede nachtrust! Een goede centrale ligging!

Geen klachten over ons verblijf aldaar!

Tip! Leuke uitstapjes gemaakt naar Valkenburg en Maastricht

7,6

Beoordeling door I.M. Snijders-Amzand uit Maarssen, op 12 oktober 2015 (Groep)

Het personeel was super vriendelijk. De locatie, dichtbij het station prima! De eetzaal ziet er gezellig uit.

De inrichting van de kamers is zwaar gedateerd. De bedden zijn doorgezakt en bieden geen enkele stevigheid. Wanneer je op de rand van het bed zit of ligt val je er bijna af. Kreeg de indruk van de dekbedden zo oud waren dat de inhoud verpulverd was, waaruit vervolgens bij iedere beweging stof uit komt. De kamers worden ook niet echt goed schoon gemaakt. Er zijn nauwelijks kleerhangers aanwezig in de gammele kledingkast. In enkele kamers werkten toilet en/of douchekraan niet goed. Kortom: we zouden er niet graag een 2e keer willen logeren wanneer de situatie ongewijzigd is.

Tip! De omgeving is prachtig. Het centrum gezellig.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 oktober 2015 (Groep)

Goed ontvangst. De kamer was netjes, ook rekening gehouden met de wensen op het aanmeldingsformulier. Het diner was prima, heel lekker.

Tip! Leuke omgeving. Gezellig zo aan de weg en toch geen last van het verkeer.

7,6

Beoordeling door P van Duijvenvoorde uit Katwijk ZH, op 19 oktober 2015 (Gezin)

Was zeer gezellig aan de bar!

7,8

Beoordeling door M. Driessen uit Apeldoorn, op 7 oktober 2015 (Stelletje)

De hoteleigenaren zijn super vriendelijk en doen hun uiterste best om het verblijf zo leuk mogelijk te maken.

Tip! Zeker de moeite waard om nog eens terug te gaan.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 20 februari 2016 (Stelletje)

Goede uitvalsbasis.

Hotel was rommelig.

Tip! Thermae 2000, de steden Keulen en Aken en de natuur.

6,8

Beoordeling door W. Bosch uit Lisse, op 3 oktober 2015 (Stelletje)

Locatie en het ontbijt was prima.

Wij hadden zalm bij de hoofdmaltijd maar dat was niet smaalvol. Niet vers. Mijn vrouw liet het staan en at het niet op. Ook waren er drie lampen defect op onze kamer. Twee lees lampen bij het bed en een schemerlamp. Hebben dat de eerste dag meteen gemeld bij de Turkse eigenaar van het hotel maar er is helaas geen actie ondernomen.Verder was het verblijf prima.

Tip! Thermae 2000 op de Cauberg , de fietsroute in het Geuldal (gedaan via Happen en Trappen) en de ruïne van het oude Kasteel Valkenburg,

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 oktober 2015 (Stelletje)

We werden vriendelijk ontvangen, tegemoet gekomen n.a.v. vragen over de omgeving, kregen onverwacht een wat duurdere kamer. Hoe de andere kamer geweest zou zijn, weten we natuurlijk niet.

Tip! Zowel de natuur als de stad is erg mooi. We hebben veel gewandeld. Het weer werkte erg mee. Dus zijn voornamelijk buiten geweest om de stad en omgeving te leren kennen. Maar in korte tijd kun je niet alles willen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 30 september 2015 (Groep)

Zeer vriendelijk ontvangst, vrolijk en gastvrij personeel. Wij hadden een weekendje geboekt inclusief dagmenu, niets op aan te merken gewoon goed! Prijs kwaliteit, meer dan gewoon goed.

9

Beoordeling door M Nowee uit Eindhoven, op 30 september 2015 (Stelletje)

Snel in het centrum.

Gehorige kamers, slecht bed, beetje groezelig, geen 3 sterren in ieder geval, eerder 2.

Tip! Thermae 2000 was prima, en de omgeving om te wandelen was prachtig. Valkenburg is zo in het naseizoen erg leuk.

6,4

Beoordeling door MP Burnet uit Rotterdam, op 30 september 2015 (Gezin)

Dichtbij het centrum, en heerlijke bedden.

8,3

Beoordeling door P.J.M. Alaerds uit Venray, op 16 september 2015 (Stelletje)

We hebben kunnen doen, wat we voorgenomen hadden.

Als er een arrangement aangeboden wordt en je boekt dit, zou het wel fijn zijn als bij aankomst alle arrangementsonderdelen aangeboden wordt. Bijvoorbeeld het welkomstdrankje en de voucher voor het Casino.

Tip! Mooie omgeving. Thermae 2000, een mooie sauna en zwembad. Uitvalbasis voor bezoek aan Amerikaans kerkhof Margraten, bezoek Maastricht en centrum van Valkenburg.

7

Beoordeling door Anoniem, op 24 augustus 2015 (Groep)

Het hotel ligt dichtbij het centrum.

Tip! De omgeving is prachtig. Na 42 jaar Valkenburg voor het eerst in het sprookjesbos geweest. En natuurlijk zoals gebruikelijk 's avonds feestvieren in het Jachthoes.

7,8

Beoordeling door H van Barneveld uit Breukelen, op 19 oktober 2015 (Groep)

7,8

Beoordeling door RJ Roelofsen uit utrecht, op 10 oktober 2015 (Gezin)

Het eten was goed en een mooie omgeving.

Een uur later pas op de kamer. Matras was oud, je sliep in een kuil. Pissebedden op de grond. Sommige tegels van de badkamer waren los.

5,5

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2015 (Individueel)

Goede service en lekker ontbijt.

Kamer was niet echt schoon.

Tip! Thermae 2000 was heerlijk!

7,8

Beoordeling door C.M.L Dezutter uit terneuzen, op 29 juli 2015 (Stelletje)

Heel leuk heel vriendelijk personeel we hebben 2 heerlijke dagen gehad.

Tip! Zaten overal dicht bij.

8,5

Beoordeling door G Smeenk uit Delft, op 18 augustus 2015 (Stelletje)

Vriendelijke ontvangst, alles schoon, prima kamer, prima bed, heerlijke douche met veel water

Tip! Supergezellig centrum, relaxte bediening, mooie omgeving. We hebben genoten!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 februari 2016 (Groep)

De omgeving en de natuur.

Buiten het hotel was het rommelig (loslopende kippen). Het betalen voor het parkeren van de auto, als je al betalend gast bent.

Tip! Wandeling naar en om de Schaelsberg met Kluis en Kruisweg.

7,8

Beoordeling door MAM Schrauwen uit Schijf, op 27 juli 2015 (Groep)

Vriendelijk personeel

De bedden waren heel zacht.

Tip! Valkenburg is een hele leuke stad, waar voor iedereen iets te doen is. Het is niet goedkoop.

7,8

Beoordeling door J A Weijers uit haarlem, op 8 augustus 2015 (Stelletje)

Sfeer en gastvrijheid.

N.v.t.

Tip! Casino in de buurt.

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2015 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door C Fransman uit Lelystad, op 16 juli 2015 (Gezin)

Prima hotel met uitstekend ontbijt en dichtbij centrum.

7,6

Beoordeling door J.W. Stokkink uit Ede, op 12 juli 2015 (Stelletje)

Oude, gehorige kamer. Houten vloer waardoor je de mensen boven je nogal hoorde.

6,4

Beoordeling door AMJ Vissers uit Dongen, op 10 juli 2015 (Stelletje)

De kamer was nog nieuw en zag er verzorgd uit.

Hotel is verouderd en er word weinig aan de inrichting gedaan. Wij hadden een arrangement, maar moesten overal om vragen en kregen geen welkomstdrankje, geen entree kaarten voor Holland casino en geen kaarten voor de thermen. Bij navraag kregen we dit uiteindelijk wel.

Tip! De omgeving is prachtig centrum is goed te lopen in ongeveer 10 minuten.

7,4

Beoordeling door E.W Schmidt uit Veenhuizen, op 11 juli 2015 (Gezin)

6,4

Beoordeling door U Meijer uit diemen, op 17 juni 2015 (Stelletje)

Kunnen fietsen. Prima douche.

Het apart berekenen van parkeergeld. Het ontbreken van bed verlichting. Geen beveiligde fietsenstalling.

Tip! Prachtige fiets- en wandelomgeving.

7

Beoordeling door FZ Azgagh uit Schiedam, op 14 juni 2015 (Stelletje)

Ideale locatie, vriendelijk personeel.

De kamer was iets minder klein dan we hadden verwacht.

Tip! Mocht je een weekendje weg willen in Nederland maar toch het gevoel willen dat je in het buitenland bent dan is dit de ideale locatie. Omringd door bergen, lekker naar de sauna, wat wil je nog meer...

9

Beoordeling door U.J. Dijkstra uit Apeldoorn, op 1 juni 2015 (Stelletje)

Centrale ligging, ruime kamer met genoeg opbergmogelijkheden, goed ontbijt, genoeg parkeergelegenheid.

Tip! Valkenburg en omgeving mooi, maar bezoek aan Maastricht is zeker aan te bevelen, goede verbinding met zowel bus als trein.

8,6

Beoordeling door A Boon uit Staverden, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Wij verbleven er tijdens de kerstmarkten wat goed te belopen was van het hotel. Het gratis parkeren . Onze kamer bevond zich in het nieuwe gedeelte dit zag er prima uit . Ik ontdekte alleen bij het bed dat er een poot ontbrak dit werd overigens meteen verholpen.

Tip! De kerstmarkten waren leuk om eens gezien te hebben. Verder mooie omgeving. We zijn ook een dag naar de thermale 2000 geweest . Vonden wij beetje tegenvallen het was wat gedateerd verder waren ze in het sauna gedeelte aan het verbouwen was jammer en waren er tijdens badpakkendag in het zwemgedeelte ook jammer wij waren er op een verkeerde dag het was steeds omkleden. Het sauna gedeelte vonden wij niet bijzonder wel mooi uitzicht en de lunch was prima.

7

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Gezin)

centrale ligging

Tip! Bekeken: mijnmuseum Heerlen, Mijnwerkersmuseum Valkenburg, Tongeren en Valkenburg

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 september 2015 (Stelletje)

Mooie omgeving en vriendelijk personeel.

De kamer was teleurstellend en niet van deze tijd.

Tip! De omgeving is mooi en Thermae 2000 in de omgeving is prima.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Groep)

Dichtbij het centrum van Valkenburg

Hadden sttandaard kamers.....schijnen ook nieuwe kamers te zijn

Tip! Kerstmarkten

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2015 (Gezin)

wij verbleven in het hotel in verband met ziekenhuis bezoek AZM in maastricht

8,8

Beoordeling door E Hamers uit Schiedam, op 22 juli 2015 (Groep)

Bedden waren subliem! Superzacht!

Personeel kwam knorrig over- alsof ze niet konden wachten tot het weer maandag was en al die vervelende toeristen weer weg zouden gaan. Dit geldt natuurlijk niet voor ieder personeelslid, hè! Het ontbijt was nogal vreugdeloos, de wc bleef eindeloos doorlopen, geen balkonnetje, de badkamer stond na 5 minuutjes douchen volledig blank en het ding waar je 's nachts de deur mee open moet zien te krijgen is dronkelap-onvriendelijk ;). Wees gewaarschuwd :)

Tip! Er is in de buurt van Valkenburg zoveel te zien, je kan er gemakkelijk een week volmaken! Kortom, 2 nachtjes is best kort.

5,4

Beoordeling door HJ van Calker uit Teteringen, op 27 mei 2015 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Groep)

Prima kamer met ligbad en dicht bij het centrum. Ontbijt was ook prima.

Niet echt klantvriendelijk. Bij de mensen voor ons in de rij was iets mis gegaan met de boeking. De receptionist reageerde hier heel bot op en liet niet merken zijn best te doen om met een oplossing te komen. Zelf ben ik mijn oplader vergeten. Hier over gebeld maar ik moest het maar op de mail zetten. 2 mails later nog steeds geen reactie op ontvangen, terwijl ik ook heb aangegeven de verzendkosten te willen betalen als ze de oplader naar mij toe zouden sturen. Ik vind het erg onbeleefd om dan gewoon niks te laten horen. Zo zorg je er dus voor dat mensen niet nog een keer terugkomen!

6,6

Beoordeling door J Geelen uit Arnhem, op 25 mei 2015 (Gezin)

rustig

Tip! Grotten

8,2

Beoordeling door MG Harthoorn uit Barneveld, op 9 juni 2015 (Stelletje)

Nette, up to date kamer. Prima, standaard ontbijt. Op loopafstand van het centrum.

De kamer was netjes, up to date en ruim, en dan valt ineens op dat de kledinghangers wel erg armoedig zijn en dat de douchemengkraan scheef gemonteerd is... Verder vonden we het vervelend dat het brandalarm 's morgens om 7 uur af ging en dat er vervolgens totaal geen communicatie over kwam vanuit het personeel, ook niet later bij het ontbijt even een papier met uitleg en excuses bijvoorbeeld

7,6

Beoordeling door T.N. Clarisse uit Nieuwerkerk, op 20 mei 2015 (Stelletje)

prima locatie

7,2

Beoordeling door D. Jaspers uit DIEMEN, op 18 mei 2015 (Stelletje)

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Groep)

Mooie kamer. Gratis een upgrade gekregen naar een kamer met bad. En een vroege incheck. Goed schoon. We wilden savonds nog een dessert bestellen, maar de keuken was al gesloten. De man die aan het werk was had speciaal voor ons alsnog dessert geregeld. Ontbijt was prima. Niet heel speciaal.

Bij de receptie vroegen we wat er in de buurt te doen was. En de receptioniste gaf aan de we beter naar Maastricht konden gaan. Terwijl we erachter kwamen de laatste dag dat er rondom het hotel veel mooie grotten zijn om te bekijken. Jammer dat we die gemist hebben.

Tip! Er is een klein dorpje naast thermea 2000. Daar zijn veel mooie grotten én leuke restaurantjes. Leuk om een rondje te lopen over de beroemde wielrenners berg.

7

Beoordeling door AM Pannekeet uit Schagen, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Erg vriendelijk en gastvrij, gemoedelijk.

Tip! Maastricht

8,2

Beoordeling door WMJ Martin uit Weesp, op 18 mei 2015 (Groep)

Geweldige aanbieding, was genieten!

Tip! Valkenburg is een geweldig leuke stad.

8,4

Beoordeling door C.B. Visser uit Den Bosch, op 18 mei 2015 (Gezin)

Was goed verzorgd en erg gastvrij. Werd ook van alles aan gedaan om te helpen

De schoonmaak was teleurstellend

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Het ontbijt

lekkage in de badkamer, kleine TV .

Tip! Valkenburg erg leuk, wellness super, Cauwberg beklommen erg leuk , lekker gegeten.

7

Beoordeling door ecf moll uit Helmond, op 18 mei 2015 (Gezin)

Het personeel was er super vriendelijk. Het eten was heerlijk. Het ontbijt fantastisch.

Wij zaten in het oude gedeelte. Kamer rook muf oude gordijnen

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Stelletje)

Zaten in de nieuw aangebouwde vleugel, dus nieuwe mooie kamers. Personeel is vriendelijk

Hotel is verder wat gedateerd, wat verder weg uit het centrum maar goed te belopen

Tip! Wie kent Valkenburg niet, zijn naar thermea2000 geweest

7

Beoordeling door E.G.M. Van Kimmenade uit Eindhoven, op 21 mei 2015 (Stelletje)

Ontbijt was goed.

Een heel kleine kamer, met een douche waar je jezelf niet eens kon omkleden zo klein. Wc en wasbak pal op elkaar. Tv deed het niet. Raam kon niet open (mensen liepen er vlak langs). Hoe kun je in deze tijd zo'n kamer aanbieden! Wij komen nooit meer terug!

Tip! Natuur

5,8

Beoordeling door Paul Van den Broek uit Oss, op 18 mei 2015 (Gezin)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

de vriendelijkheid van het personeel

Het oude gedeelte is echt oud. dat is niet zo erg maar moet wel schoner worden gehouden. Stofraggen over de bar en overal is niet zo hygiënisch. Maar wat echt schandalig was is een toiletbril op de kamer(210) met de verfbladders er aan. Echt vies!!!!!!!!!!!

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Lekker ontspannen even weg

Oud en versleten kamer , zacht bed. Was een brandalarm, geen uitleg personeel

Tip! Valkenburg heeft heerlijke restaurants en natuurlijk thermae 2000

6,6

Beoordeling door FEP Huygen uit Siebengewald, op 20 mei 2015 (Stelletje)

Gratis parkeren 12 minuten lopen van het centrum badkamer ruim en schoon

het is een oud hotel. slechte bedden saai ontbijt, veel was er op van de broodjes. Je kon wel brood eten

Tip! goede uitval naar Maastricht of naar Belgie

5,8

Beoordeling door G.J.M. Bleijs uit Reusel, op 18 mei 2015 (Gezin)

Dat we ons die dagen verder prima hebben kunnen vermaken.

Als je aankomt en meteen al meer gaat betalen voor je kamer omdat ze oude en nieuwe kamers hebben en wij dus bij onze boeking in de oudere kamers vielen en daarna dus een andere kamer kozen omdat we die dan beter vonden maar hadden we dit vooraf geweten dan hadden we toch een andere boeking gemaakt.

Tip! Prima welness centrum in de buurt en een gezellig winkelcentrum waar je ook goed kunt eten.

5,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

kerstsfeer in Valkenburg. aardige en vriendelijke barman s'avonds

zeer gedateerde kamer met (aftandse) tv waar teletekst niet werkte.bij vertrek werd ons verteld om bij volgend verblijf naar de vernieuwde kamers te vragen.

7