Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Hotel Schaepkens van St Fijt

Hotel Schaepkens van St Fijt is aan de rand van Valkenburg gelegen op een rustige, groene locatie. Parkeren is gratis bij het Hotel Schaepkens van St Fijt, maar ook met het openbaar vervoer is dit hotel goed te bereiken. Op 150 meter loopafstand bevindt zicht het treinstation van Valkenburg. Het gezellige centrum van Valkenburg ligt op 500 meter loopafstand. Hotel Schaepkens van St Fijt is een gezellig familiehotel omringd door prachtige tuinen met zonnige terrassen. Je vindt er vele faciliteiten die het verblijf nog aangenamer maken. Het hotel Schaepkens van St Fijt beschikt over twee typen kamers, de 3- en 4-sterren kamers. Zo is er een bar en worden er regelmatig livemuziek-avonden georganiseerd. Alle hotelgasten kunnen gratis gebbruik maken van alle faciliteiten van het nabijgelegen binnenzwembad, de Polfermolen. Hier vind je onder ander sauna en fitnessfaciliteiten. Wanneer je in dit hotel verblijft kun je ook gratis gebruik maken van de tennisbaan, deze ligt op 800m loopafstand van het hotel. In het centrum van Valkenburg vind je vele restaurants, winkelstraatjes en kroegjes. In de directe omgeving kun je wandelen en fietsen in het prachtige Limburgse heuvelland. Of breng een bezoekje aan Bourgondisch Maastricht, wat op slechts 17 minuten rijden ligt. Wil je liever ontspannen? Dan is Thermae 2000 de ideale plek, een heerlijk centrum met sauna's, stoombaden en zwembaden. In de Kerst periode staat Valkenburg geheel in het teken van de Kerstmarkt. Zelfs in de bekende grotten van Valkenburg is een Kerstmarkt gevestigd. Dit hotel is bereikbaar met het openbaar vervoer, de loopafstand vanaf het treinstation is 3 minuten.
Hotel rating: 7.6 based on 51 ratings

Beoordeling van Hotel Schaepkens van St Fijt

Hotel Schaepkens van St Fijt  

Hotel Schaepkens van St Fijt

Hotel - Valkenburg

Hotel Schaepkens van St Fijt is aan de rand van Valkenburg gelegen op een rustige, groene locatie. Parkeren is gratis bij het Hotel Schaepkens van St Fijt, maar ook met het openbaar vervoer is dit hotel goed te bereiken. Op 150 meter loopafstand bevindt zicht het treinstation van Valkenburg. Het gezellige centrum van Valkenburg ligt op 500 meter loopafstand. Hotel Schaepkens... meer info
vanaf 27 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

51 beoordelingen 7.6

Aanbiedingen  Nachten Prijzen per persoon  

2 dagen Valkenburg Standaard kamer

1 nacht v.a. € 27,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Valkenburg Comfort kamer

1 nacht v.a. € 27,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Valkenburg incl. Thermae 2000

1 nacht v.a. € 59,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Valkenburg incl. Thermae 2000

2 nachten v.a. € 99,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door R Velker uit Ouderkerk aan de Amstel, op 12 april 2018 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 januari 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Ligging is perfect, gratis parkeren. En je loopt zo het centrum in.

Het ruikt muf in de kamers en gangen. Er zat schimmel onder aan de douchemuur, en haren aan de badkamermeubel en post. Ontbijt werd zaterdags niet voldoende bijgevuld, en roerei zat bijna koud in de warmhoudbak.

Tip! Leuke terrassen, Thermae 2000 was ook mooi.

6,8

Beoordeling door P.C. Rongen-Kersbergen uit Wellerlooi, op 26 december 2017 (Stelletje)

Hotel met oude grandeur mooi.

Getik van de verwarming.

Tip! Je loopt zo naar het centrum, de grotten en Thermae 2000.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 december 2017 (Gezin)

De ligging van het hotel, de grote en gratis parkeerplaats. Dichtbij het centrum. Het ontvangst en we zijn prima van eten en drinken voorzien.

Tip! Kerststad Valkenburg.

8

Beoordeling door Anoniem, op 24 augustus 2018 (Groep)

Centrale ligging, dichtbij station en de tuin met zitjes.

De witte wijn was echt niet te drinken.

Tip! Heerlijk hotel om van daaruit een dagje naar Thermae 2000 te gaan. Veel mogelijkheden om gezellig uit eten te gaan.

8,8

Beoordeling door A van Huet uit Giesbeek, op 16 december 2017 (Gezin)

Dicht bij centrum.

Veel tocht in kamer, badkamer vertoont zwarte vlekken o.a. in douchecabine.

Tip! Centrum gezellig in kerstsfeer, gemeentegrot mooi, veel verschillende restaurants, ontbijttafel uitgebreid en diner als buffet goed.

7,4

Beoordeling door A.J.C.A. Teeuwen uit Arkel, op 11 december 2017 (Stelletje)

Dicht bij de stad, mooi hotel met verzorgde tuin, gezellige bar, heerlijk ontbijt, prima dinerbuffet, mooie kamer, ontzettend vriendelijk personeel.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 augustus 2017 (Groep)

Buitenterras is groot en gezellig.

Jammer dat er geen föhn op de kamer was. Ontvangst was matig. We voelden ons niet echt welkom. Valkenburg is erg toeristisch.

Tip! Uit eten op het terras van Holland Casino. Fluweelengrot de moeite waard.

5,2

Beoordeling door AEM Dominicus/heijmeriks uit nieuwegein, op 6 april 2017 (Groep)

Het lag centraal op loopafstand van alles.

Tip! Leuke gezellige omgeving in het mooie en gezellige Valkenburg, heerlijk genoten van Thermae 2000. Ook zijn er heerlijke restaurantjes, voor ieder wat wils.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 2 januari 2017 (Gezin)

De locatie en bedden waren goed.

Helaas gedateerde kamers.

5

Beoordeling door Anoniem, op 19 november 2016 (Stelletje)

Prettige mensen. No nonsens. Mooie ligging van het hotel. Ontbijt uitgebreid en tot laatst wordt het keurig aangevuld. Geboekt met arrangement voor Thermae 2000. Is een aanrader.

Tip! Valkenburg is altijd wel gezellig, altijd indien gewenst e.e.a. te bezichtigen en met Thermae 2000 om de hoek.

8

Beoordeling door A Oosterveen uit Luttelgeest, op 7 november 2016 (Gezin)

8

Beoordeling door H.C Pelk uit Volendam, op 29 augustus 2016 (Gezin)

Hotelkamer was perfect voor ons 3-en en netjes schoon, miste alleen wel de douche artikelen zoals zeep en shampoo. Tijdens ons verblijf op het terras kregen alle kinderen een raket ijsje van het personeel, dit is wel bijzonder leuk. Super leuke en mooi onderhouden tuin ook.

Tip! Het hotel ligt lekker dicht bij het centrum, eerst door de leuke straatjes heen voordat we iets gingen eten. Tuin en parkeerterrein zijn helemaal perfect. Wij komen hier zeker vaker terug!

9

Beoordeling door D Romijn uit Den haag, op 10 februari 2016 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 januari 2016 (Stelletje)

Goede bedden, wel zacht maar goed voor iemand met rugklachten. Het ontbijt was erg lekker wordt goed bijgevuld. Vers afgebakte broodjes en er was zelfs een bord met allerlei verschillende kaasjes die je normaal bij een kaasplankje hebt.

Nadeel was dat het raampje van onze kamer niet open kon dus geen frisse lucht, ramen waren beslagen met condens. Hotel is met name gericht op oudere verhoogd toilet was even wennen alleen een nadeel dat je bijna met je knieën tegen de wasbak aanzit als je een beetje lang bent. Wij hebben geen verwarming gezien op onze kamer die aan of uit kon, dit was jammer bij aankomst was het warm en' s avonds laat weer bij aankomst koud. Koffie bij het ontbijt had een bijsmaak van chocomel, alles komt uit hetzelfde apparaat. Muntje systeem overal in het hotel betaal je met muntje vooraf kopen bij receptie en als je weggaat en nog over hebt verrekenen ze het verschil en krijg je je geld terug. Het hotel is een beetje verouderd vloerbedekking miste tussen de 2e en 3e etage op de trap, en de deurknop zat niet goed vast waardoor je met je vingers er een beetje tussen komt. We hadden het hotel voor een leuk prijsje dus prijs/kwaliteit verhouding is oké.

Tip! We zijn naar de kerstmarkt geweest en onder andere de gemeentegrot bezocht, deze was zeer de moeite waard. Heerlijk gegeten in de bekende restaurant straat. De volgende dag hebben we een dagje Thermen 2000 bezocht. En de Amerikaanse begraafplaats Margraten bezochten zeer indrukwekkend.

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 januari 2016 (Stelletje)

Ruimtelijk hotel. Aardig personeel, leuk ontvangst. Prima ontbijt.

Beetje oubollig. Nog best een stukje lopen vanaf de Thermen 2000.

Tip! Valkenburg is echt top! Genoeg te beleven. Magic Sand (met kerst) met kabelbaantje naar de Wilhelmina toren. Fluweelengrot rondleiding met bezoek aan de Kasteelruïne. Heerlijke straatjes vol cafeetjes en restaurants.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 december 2015 (Stelletje)

Zeer goed ontbijt. Personeel vriendelijk. Mooi hotel. Verder prijs/kwaliteit prima.

Kamer niet geheel schoon (haren op badkamer).

7,2

Beoordeling door SJ van den Berge uit De Lier, op 11 mei 2018 (Stelletje)

Ondanks dat het hotel aan een drukke weg ligt, is het super rustig, dat komt ook door het grote rustige terras.

Het is een gedateerd hotel, waardoor het muf rook. Ondanks dat was het wel schoon.

Tip! Het ligt op loop afstand van het winkelcentrum en de grote hoeveelheden restaurantjes, echt super. Daarnaast hebben we de steenkolenmijn een bezoek gebracht. Erg leuk en interessant.

6,6

Beoordeling door D Van Leeuwen uit Maarssenbroek, op 15 februari 2018 (Stelletje)

Lekker weg, leuke omgeving.

Kamer was verouderd en de wifi was slecht.

Tip! Leuke ervaring om er te zijn tijdens carnaval.

7,4

Beoordeling door SAJ Kuppen uit beneden leeuwen, op 4 november 2015 (Gezin)

Mooie omgeving. Dichtbij centrum en treinstation. Goed ontbijt.

Het is erg gehorig.

Tip! Eten bij La Casa.

7,8

Beoordeling door KATHLEEN Bogaert uit Knokke-Heist, op 5 november 2015 (Stelletje)

Gratis parking. Zeer goed ontbijt en avondbuffet. Prijs-kwaliteit kan niet beter.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2016 (Stelletje)

Nette, schone en rustige kamer. De goede parkeergelegenheid.

De muffe geur op de gang, badkamer iets gedateerd.

7,6

Beoordeling door E.S. Robbemond uit Vlaardingen, op 25 oktober 2015 (Gezin)

Leuk gezellig hotel met warme sfeer.

De televisie had veel zenders die niet goed doorkwamen met veel storing.

Tip! Wij zijn naar Thermae 2000 geweest een absolute aanrader evenals het Griekse restaurant Dyonisos en een dag later de kasteelruïne bezocht en op diverse terrasjes gezeten.

9,2

Beoordeling door LIEN Nijns uit Hasselt, op 21 augustus 2015 (Stelletje)

Het personeel aan het ontbijt was heel vriendelijk!

De kamer voldeed totaal niet aan de verwachtingen. Wij hadden recht op een comfort kamer, maar deze kamer leek niet op de comfort kamer op de website van het hotel. Na melding bij receptie kreeg botweg het antwoord dat dit wel degelijk een comfortkamer was. Verouderde badkamer waar verschillende mankementen waren. Kleine kamer met een slechte verluchting waardoor er een vies geurtje hing en het raam vol condens was.

Tip! Termae 2000 zat bij de aanbieding en is was zeker de moeite om een dagje te relaxen!

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2015 (Gezin)

Aangezien er niet een extra bed bij geboekt kon worden volgens hotel bij aankomst, ben ik netjes en vriendelijk toch geholpen en hebben ze een bed uit de kast getoverd.

Het muntjes systeem vind ik minder handig en ook verder de bediening van de bar vond ik iets minder.

Tip! We hebben hele leuke 2 dagen in Valkenburg en de mergel grot en ruinen waren erg leuk ook het toeristen treintje was leuk en je ziet heel de omgeving zo beetje we hebben erg genoten !!!!

8

Beoordeling door M. Idzenga uit Zwolle, op 2 augustus 2015 (Stelletje)

Ouder hotel.

Tip! Leuk dat je een Bin erbij kreeg voor Thermae 2000.

7

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2015 (Gezin)

Hotel was niet zoals wij hadden verwacht, maar de omgeving was mooi en dat was voor ons een leuk verblijf in Valkenburg. Kamermeisjes waren super aardig.

Het hotel zag er op de plaatjes mooier uit dan dat het in werkelijkheid is. Ontbijt was redelijk, er was niet genoeg brood en het duurde best lang voor er weer werd aangevuld!

Tip! Wij hadden 1 overnachting geboekt omdat wij voor Thermae 2000 kwamen. Een aanrader heerlijk! Wij hebben heerlijk gegeten bij het restaurant Bij Roos, een restaurant wat net 2 maanden geopend is. Een aanrader als je in Valkenburg bent en gezellig wilt tafelen!

5,8

Beoordeling door E Jonker uit broek op langedijk, op 2 april 2016 (Gezin)

De stilte. Mooie locatie.

Beetje gedateerd uiterlijk van het interieur. Kan wel een schilderbeurt gebruiken, in frisse moderne kleuren. Verder was het prima.

7

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2015 (Stelletje)

Gezellig hotel, met een mooie tuin en terras en vlakbij het centrum en een eigen parkeergelegenheid.

Tip! Wij waren op familie bezoek en vonden de overnachting fijn.

7,8

Beoordeling door R. Brink uit Voorst, op 15 augustus 2015 (Stelletje)

Het gezellige Valkenburg.

De live avonden onder onze kamer. Dinerbuffet was heel erg slecht en niet het geld waard wat we betaald hadden.

Tip! Kabelbaan. Gemeentegrot. Thermae 2000. Centrum. Casino

5,8

Beoordeling door TH.B.G. van Dillen uit Amersfoort, op 7 augustus 2015 (Stelletje)

Live muziek.

Kamerdeur slecht geïsoleerd, waardoor veel geluiden van de gang op de kamer komen.

Tip! Valkenburg is nog steeds een fijne uitvalbasis.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2015 (Groep)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 31 juli 2015 (Groep)

Mooi hotel, leuk gelegen in Valkenburg, top ontbijt.

Dat het vrij gehorig is op kamers en gangen.

Tip! In Valkenburg en Maastricht zijn leuke activiteiten te ondernemen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2015 (Stelletje)

Leuk hotel met voordeel van gratis parkeren.

Munten kopen voor een drankje.

Tip! Mooie wandelroutes.

7,6

Beoordeling door A Zandvliet uit Den Haag, op 30 maart 2018 (Stelletje)

De ligging omdat het zo dichtbij het centrum is, helaas was het spoor afgesloten vanwege onderhoud dus we moesten 20 minuten lopen in plaats van 5 maar daar kon het hotel niks aan doen. Was na het weekend al weer klaar.

Het matras, wij zijn er al twee keer eerder geweest maar kan mij niet herinneren dat het matras zo slecht was. Het leken wel hangmatten en onze nachtrust is belangrijk dus hoop op verbetering.

Tip! Omgeving is geweldig je kunt in het leuke plaatsje leuke cafeetjes aandoen ook Thermen 2000 is geweldig. Vanuit Valkenburg kun je ook makkelijk naar Heerlen en Maastricht om dingen te bezichtigen.

6,7

Beoordeling door R Kalf uit Zwolle, op 6 juli 2015 (Stelletje)

Leuke omgeving en lekker dichtbij het centrum.

8,3

Beoordeling door W Van der haeghen uit ninove, op 30 mei 2015 (Stelletje)

10

Beoordeling door t Van Den Borre uit Affligem, op 26 mei 2015 (Groep)

8,4

Beoordeling door MICHAëL Oosterlinck uit Evergem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Alles was aanwezig voor een aangenaam verblijf.

De tikkende verwarmingsinstallatie in de kamer, geen grote problemen.

Tip! Heel leuk dat het hotel dicht bij het centrum ligt. Erg leuk stadje!

7,8

Beoordeling door CF Geertruida- Padam-sing uit Rotterdam, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Wij vonden het een erg fijn verblijf. Vriendelijk personeel. Het was heerlijk genieten in de tuin in het zonnetje.

De keuze van het avondeten was meer gericht op 'ouderen'. De 'losse' deurknop gaf ons een minder veilig gevoel.

Tip! Fijn verblijf. Hotel in de buurt van vele bezienswaardigheden. Alles was op loopafstand van het hotel. Het was heerlijk genieten in de tuin in het zonnetje! Veel gelopen en genoten van de natuur, de rondleiding in de kolenmijn en lekker ijs gegeten op een terrasje.

8,2

Beoordeling door MWM van der Donk uit Eindhoven, op 27 april 2017 (Stelletje)

Bar.

Muntjes.

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 mei 2017 (Stelletje)

Goede ligging, mooie tuin, afgesloten parkeerplaats, vriendelijk personeel.

Moesten erg lang wachten op ons kopje koffie.

Tip! Gezellig dorpje, sfeervol, oude gebouwen, watertje door het dorp, heuvels, uitzicht, kabelbaan.

8

Beoordeling door CP Alewijnse uit Middelburg, op 18 mei 2015 (Gezin)

rustig en toch dicht bij het centrum

krappe zitplaats bij het ontbijt. Tafels stonden erg kort op elkaar neergezet.

Tip! prachtig startpunt voor een tocht op de racefiets door de geweldige natuur

8

Beoordeling door A Van der Meij uit Heemskerk, op 18 mei 2015 (Gezin)

7

Beoordeling door S Matton uit Baambrugge, op 19 mei 2015 (Groep)

8,6

Beoordeling door M.M. Hazeleger uit Ede, op 19 mei 2015 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door a Mali uit Uden, op 31 mei 2015 (Stelletje)

Entourage van het dorp, fijn hotel met leuk personeel

Het eten was niet altijd zelf gemaakt. Ook veel blikwerk Op de slaapkamer kon je moeilijk gemakkelijk zitten met twee personen aan een tafeltje om spelletjes te doen.

Tip! Grotten met kerstspullen, mooie omgeving, zeer toeristisch, maar oergezellig.

6,6

Beoordeling door S Van pellicom uit Baasrode, op 18 mei 2015 (Groep)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 april 2017 (Groep)

Mooie tuin, stijlvolle kamer, heerlijk ontbijt, goede ontvangst.

Jammer dat er geen gelegenheid is thee of koffie op de kamer te maken. Muntjessysteem om drankje te kunnen komen is achterhaald en zet niet aan tot het drinken van een drankje in het hotel.

Tip! Valkenburg is echt gezellig en je zit ook zo in Maastricht. Thermae 2000 ook erg de moeite waard.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Gezin)

Prima locatie, alles goed op loopafstand bereikbaar.

Muntensysteem, drank moet met munten betaald worden. Hierdoor ga je niet snel een drankje aan de bar/in de lounge bestellen.

Tip! Prachtige omgeving, centrum en toeristische trekpleisters op loopafstand bereikbaar. Maastricht prima met de trein bereikbaar, treinstation slechts enkele meters van hotel gelegen.

7,3

Beoordeling door V.M.A.G.M. Blommaert uit Dendermonde, op 18 mei 2015 (Stelletje)

bezoek aan de stad is gemakkelijk vanuit het hotel

ontbijtzaal is donker en somber

Tip! mooie natuur en bezienswaardigheden in de stadbezoek aan termen is leuk maar toegang loopt niet vlot.

7,8