Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Veghel > Teugel Resort Veghel > Beoordelingen

Beoordeling van Teugel Resort Veghel

Teugel Resort Veghel  

Algemeen omgeving

Hotel - Veghel

Teugel Resort Veghel ligt tussen de grote steden Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Het hotel ligt op korte afstand van het centrum van Veghel en geeft uitzicht op rivier de Aa en het Julianapark. Wandel en fietsliefhebbers zullen zich hier dan ook prima vermaken. Veghel wordt omgeven door pittoreske dorpjes als Zijtaart, Mariaheide, Boerdonk en Erp. Uitstekend voor een tussenstop met een... meer info
vanaf 39 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

62 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

3 dgn Brabant incl. diner en fietsroute (2 hotels)

2 nachten v.a. € 108,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Vriendin! 3 dagen Brabant incl. diner

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Brabant incl. diner en Wellnessboot

1 nacht v.a. € 72,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Brabant excl. ontbijt

1 nacht v.a. € 39,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Brabant incl. Wellnessboot

1 nacht v.a. € 55,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Brabant incl. diner

1 nacht v.a. € 64,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Brabant incl. Wellnessboot

2 nachten v.a. € 87,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Y.C. Van Zanten uit Naaldwijk, op 29 maart 2019 (Stelletje)

Prima locatie, fijn hotel en een leuk restaurant. Kleinschalig, daardoor zeer klantvriendelijk.

Ramen konden niet open blijven, vanwege het verkeer.

Tip! Dichtbij 2 leuke steden, Den Bosch en Eindhoven. Mooie groene omgeving zoals bij Uden. Wandelen en fietsen kan heel goed in deze omgeving.

8,6

Beoordeling door G.B.L. Fano uit Amsterdam, op 7 mei 2019 (Stelletje)

Bij aankomst een verrassingsdiner is heel prettig.

Er waren nauwelijks goede fietsroutes in het hotel beschikbaar.

Tip! Kasteel Heeswijk is de moeite waard. Het land van Maas en Waal is prachtig. Voor de fiets was het eigenlijk iets te ver, want je moet ook nog terug. Dus beter om fietsen mee te nemen achterop de auto als dat kan.

7,8

Beoordeling door J.J.M Zitvast uit Amstelveen, op 7 mei 2019 (Gezin)

De rust en ligging van het hotel was perfect. Voldoende parkeer gelegenheid, en prachtige omgeving.

Wat jammer was dat het groen om het hotel, en de bloembakken slecht verzorgd waren. Dit is wel een aandachtspunt. Als je komt aanrijden is dat je eerste indruk, en die kan beter.

Tip! Veel gewandeld, en leuke dorpjes in de omgeving bezocht. Asperges gekocht, en die waren top.

10

Beoordeling door H Opscholtens uit Lekkerkerk, op 7 mei 2019 (Gezin)

Uitstapjes in de buurt.

Herrie van het verkeer dat je hoort op de kamer.

Tip! Eerst naar Venlo, tentoonstelling Evert Thielen. En de volgende dag naar kamp Vught.

6,8

Beoordeling door W.G. Trapman Ellie Suijker uit Ossenisse, op 6 mei 2019 (Stelletje)

Mooi om te fietsen.

Tip! Den Bosch is een prachtige stad en Uden is ook leuk .

7,6

Beoordeling door H Lensen-Baas uit Enschede, op 30 april 2019 (Gezin)

De kamer was goed en we hebben er lekker gegeten.

We zijn fietsers, wij vonden de stalling voor de fiets niet prettig. We konden de fietsen niet opladen. Wel op de kamer, maar dat is lastiger.

Tip! We hebben wel leuk gefietst, de weg naar Uden was mooi.

8,2

Beoordeling door JW van Wilgen uit Gouda, op 27 april 2019 (Stelletje)

Dicht bij centrum en een heerlijk terras.

Was oubollig, achterstallig onderhoud. Kamer was niet schoon.

6,4

Beoordeling door H.G. Tomeij uit Groot-Ammers, op 25 april 2019 (Stelletje)

Alles.

7,6

Beoordeling door G.J. van Blanken uit Eerbeek, op 19 april 2019 (Gezin)

Het personeel was super aardig en hulpvaardig. Het ontbijt was zeer uitgebreid en prima voor elkaar. Wij vonden het ook zeer prettig dat er een koelkastje aanwezig was.

Tip! Wij zijn van Veghel naar Uden gefietst en we hebben een fietstocht gedaan in de Maashorst, wat een erg mooi natuurpark is. Ook het hotel in Uden is prima.

8

Beoordeling door N.J.M.UIJT Uijtendaal uit Santpoort-Noord, op 22 maart 2019 (Stelletje)

Vriendelijk en behulpzaam personeel, fantastisch uitgebreid ontbijt.

Het was 's nachts bloedheet ondanks dat de radiatoren dicht stonden, we hebben de airco aan moeten doen om niet uit bed te drijven! Misschien de installatie eens laten inregelen?

Tip! Geen tip, zelf ontdekken is veel leuker, het is een aanrader!

9,2

Beoordeling door E.T. Barendregt uit Spijkenisse, op 12 maart 2019 (Groep)

Goede bedden. In het centrum maar toch niet te druk qua verkeer.

Er stond een derde bed bij ons op de kamer. Daar hadden wij niet om gevraagd. Ik had aangegeven dat we twee aparte bedden wilden. Verkeerd begrepen waarschijnlijk.

Tip! Dichtbij Den Bosch.

7,6

Beoordeling door J van Duijn uit Katwijk, op 5 maart 2019 (Stelletje)

Bereikbaarheid hotel is goed met een ruime parkeerplaats en redelijk rustige omgeving. Het ontbijt was van goede kwaliteit.

De bedden waren voor ons wat aan de zachte kant, maar dat is persoonlijk. De kamer was netjes en verzorgd.

Tip! Wij zijn met de auto naar het transferium in Den Bosch geweest en vandaaruit met openbaar vervoer.

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 maart 2019 (Individueel)

Centraal gelegen voor uitstapjes, genoeg parkeergelegenheid, vriendelijk personeel.

Fietsen waren iets minder, had prettig geweest als ze iets comfortabeler waren. BV met handrem en iets meer versnellingen. Beter op hoogte afstelbaar, beter afstelbaar zadel, met name i.v.m. langere fietstochten.

Tip! Den Bosch, Veghel, leuke fietstocht de molenroute.

7,4

Beoordeling door M Seuren uit Hilversum, op 19 februari 2019 (Stelletje)

De beoordeling van ons verassing keuzediner in dit hotel: een 7. ( tegen betaling was dit op te waarderen/ niet gedaan). Verder was alles aanwezig om het naar de zin te maken.

Verbouwing, sloopwerkzaamheden buiten, direct naast het hotel/ onze kamer. Maar goed dit kon niet anders. Het verwarmen binnen dit gebouw mocht wel wat minder. De verzorging van de kamer, na het nachtje slapen/ gereed voor dag twee, kon zeker beter.

Tip! Veghel is een leuk plaatsje met een doolhof aan straatjes in en rond het winkelcentrum. Even wennen geblazen. Voor je het weet ben je de juiste richting kwijt. De horeca in het centrum heeft zo te zien te lijden( overdreven rustig): onder het nieuw ontwikkelde uitgaansgebied aan de rand van deze plaats. Dit (t.h.v. kantoor/ winkel Jumbo), uitgaansgebied biedt vele mogelijkheden. Muziek/dans/horeca/film. Het restaurant de Koffieleut ( in het centrum) is voor de lunch een aanrader! Het VVV is zeer behulpzaam.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 februari 2019 (Stelletje)

De vriendelijke gastvrijheid van het personeel. We hebben er twee keer gedineerd omdat het eten zo lekker was. Een perfect stukje vlees of vis en een heerlijke groenten (meer dan in de meeste restaurants en heerlijk knapperig).

We misten de mogelijkheid om een kopje koffie of thee in de kamer te zetten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 januari 2019 (Gezin)

Ligging centraal.

8,4

Beoordeling door ACW Selbach uit Deventer, op 11 januari 2019 (Stelletje)

Bevond zich dicht bij centrum en snelweg. Niet ver van de steden Eindhoven en Den Bosch. De entree en restaurant zijn gerenoveerd. Goed restaurant en uitgebreid ontbijt.

Tip! Bavaria brouwerij. DAF museum. Dinosaurus park (de oertijd).

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 januari 2019 (Stelletje)

Paar dagen er even tussenuit.

Bij het diner was het vrij donker. Er brandden geen kaarsjes op de tafels. De morgen, bij het ontbijt, waren ze wel aan en dat was veel gezelliger.

Tip! Familie bezocht en Eindhoven bekeken.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 januari 2019 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 januari 2019 (Gezin)

De ligging, schone kamers en de vriendelijkheid.

Tip! Alles makkelijk te bereiken.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 7 januari 2019 (Stelletje)

Centraal gelegen in Veghel, makkelijk om den Bosch en Eindhoven te bezoeken. Ons uitzicht over de Riviera, met op zondagmorgen een ijsvogel.

8

Beoordeling door I.T.M. Galama uit Groningen, op 23 november 2018 (Groep)

Probleem met fietsen huren is goed opgelost. Er waren heel weinig fietsen voor verhuur aanwezig, terwijl in de aanbieding 5% korting op fietshuur was geboden.

Tip! Prachtige wandeling gemaakt.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 november 2018 (Groep)

Vlakbij het centrum, aardig personeel. Prima verblijf.

Tip! Leuk centrum. Heerlijke welness in de buurt. Een park van centerparcs in de buurt waar je heerlijk kunt zwemmen.

8,6

Beoordeling door P.H. Geel uit oudendijk, op 12 september 2018 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel en leuk hotel voor diverse fietsroutes in omgeving Veghel.

Ontbijtbuffet werd om 09.00 uur niet aangevuld en de tafels stonden nog vol van de eerdere gasten. Op kamer 12 werd je om 07.00 uur gewekt door airco's op het platte dak.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 augustus 2018 (Individueel)

Erg vriendelijk personeel.

De kamer was niet zo schoon. Een dweil over de vloer was echt nodig.

7,8

Beoordeling door AFM Kuistermans uit Middelburg, op 1 augustus 2018 (Stelletje)

Ruime kamer met goede bedden en kussens. Badkamer was wat gedateerd maar ruim en schoon. Goed ontbijt en vriendelijk personeel.

8

Beoordeling door Anoniem, op 29 juli 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel.

Fietsen waren niet de beste en schoonmaak mag wel wat beter, weinig info over de omgeving.

7,4

Beoordeling door M.G.C. Staals-Vermeulen uit Valkenswaard, op 29 juli 2018 (Gezin)

Heel divers.

Raamkozijn was stuk, waardoor raam niet open kon staan en er was geen airco. Gelukkig kregen we meteen een hoekkamer mét airco. Buitentemperatuur was 30°.

Tip! Fietsafstand van gezellig Uden en mooi kasteel Heeswijk Dinther.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 juli 2018 (Stelletje)

We konden hier fijn fietsen.

Het was meer een 3 sterren hotel dan een 4 sterren. Met het diner erg lang moeten wachten.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 juli 2018 (Gezin)

Tip! Natuur.

9

Beoordeling door J. Jan Kranenburg uit NIEUWKOOP, op 18 juli 2018 (Stelletje)

De locatie en het zeer vriendelijke personeel.

9,6

Beoordeling door H H Koppert uit 'S-GRAVENZANDE, op 10 juli 2018 (Stelletje)

Ruime schone kamer, veel kastruimte en ijskastje. Aardig personeel.

Fietsenstalling is klein en men moest steeds de hulp van het personeel vragen om mee te lopen om de deur te openen of dicht te doen.

Tip! De kerk in Veghel is de moeite waard. Het feest Fabriek Magnifiek, dat om de twee jaar wordt gegeven, was geweldig.

7,8

Beoordeling door R Tanahatoe uit Leeuwarden, op 6 juli 2018 (Stelletje)

Omdat we voor een familie feest naar Geldrop en Maarheeze moesten, was dit een mooi uitgangspunt.

Op zondag was het ontbijt een 10, maar op maandag een klein zesje. Veel dingen op en er leek minder te liggen dan de dag ervoor. Het meisje die aan het werk was,kan je dat dan niet aanrekenen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 juli 2018 (Stelletje)

Stadshotel.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 1 juli 2018 (Stelletje)

Het personeel was aardig en de kamer prima.

De verzorging van het ontbijt. De tweede dag stonden de tafels vol vuile afwas. En het buffet was zeer slecht gevuld en niet goed verzorgd.

Tip! Mooi plaatsje Veghel.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 juni 2018 (Groep)

De prijs en locatie.

Ontbijt niet goed verzorgd. Geen brood, eieren enz. meer terwijl men nog 1 uur open was.

6,5

Beoordeling door H Buijsman uit Eerbeek, op 27 juni 2018 (Gezin)

Prima verblijf. Jammer dat een aantal gasten heel luidruchtig zijn geweest van 1 tot 3 uur in de nacht.

7,8

Beoordeling door JAN de Jager uit Broek op Langedijk, op 24 juni 2018 (Stelletje)

Net hotel met vriendelijk personeel. Dicht bij het centrum.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 19 juni 2018 (Stelletje)

Veghel is een leuk dorp.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2018 (Stelletje)

Nette kamers, schoon. In het restaurant een heerlijk verassingsdiner gehad en het ontbijt in de ochtend is goed. Veel keuze bij het buffet.

8,2

Beoordeling door FM Brouwer uit Noordwijk, op 29 oktober 2017 (Gezin)

De goede ligging van het hotel, bij het centrum en uitvalbasis om te fietsen. Goede parkeergelegenheid.

Tip! Noordkade Jumbo en andere winkels gevestigd in een oude fabriek, leuk!!!

7,2

Beoordeling door W.A.J. Van den Goorbergh uit Roosendaal, op 18 oktober 2017 (Groep)

Geweldig vriendelijke ontvangst aan de receptie. Ook in het restaurant was men heel vriendelijk en behulpzaam, ook bij lastigere vragen van een familielid.

De wijziging van de naam naar Even Resort Hotel is nog nergens te zien. De oude naam staat nog overal op, zelfs op de computer waarop de bestellingen worden aangegeven. De overname zal waarschijnlijk wel tot een update van het hotel leiden.

Tip! Wij waren er voor een fietsweekend met een vijftiental familieleden. Vooraf aan het hotel gevraagd of men fietsroutes had. Deze werden vooraf toegezonden zodat de planning van de tochten en de kleine aanpassingen daarop klaar waren toen we het weekend startten.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 juni 2017 (Stelletje)

Het dorp een gezellig uitgaanscentrum met leuke terrassen en restaurants.

Het ontbijt op zich was goed, alleen werd er matig tot slecht bijgevuld waardoor je regelmatig moest vragen of er nog dingen beschikbaar waren. En dit gebeurde op beide dagen tussen 9 en 10 uur terwijl het ontbijt nog even duurde.

Tip! Bioscoop en restaurant in een oude fabriekshal aan de rand van het dorp.

8

Beoordeling door E.L.E. Oirbons uit Born, op 27 april 2017 (Groep)

Uitgebreid ontbijt. Vriendelijke staf. Centraal gelegen in centrum / uitgaans gebied.

Kamer gedateerd stofvlokken 2 zilvervisjes gezien. Omelet niet echt lekker.

Tip! Leuke cafeetjes op loopafstand.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door E.D. van der Wel uit Almelo, op 24 maart 2017 (Stelletje)

Goede locatie, makkelijk bereikbaar. Prima parkeren en vlakbij leuke restaurants en bars. Kamer was verzorgd en schoon.

Tip! Wellnessboot en dagje Den Bosch is aan te raden.

9,6

Beoordeling door RTCM Verweij uit Noordwijkerhout, op 23 maart 2017 (Gezin)

Prima verblijf. Vriendelijk personeel.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 23 december 2016 (Stelletje)

Heel vriendelijk ontvangst en goede info wat er in de buurt gedaan kan worden door de receptie.

Tip! CHV Noordkade is zeker de moeite waard om te bezoeken. Ook Veghel is een leuk stadje om in rond te lopen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 oktober 2016 (Stelletje)

Prima hotel. Vriendelijk, behulpzaam personeel goed eten.

Geluid van het verkeer.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 oktober 2016 (Stelletje)

Heerlijk weekend samen, heel dichtbij het centrum en prachtig hotel, met goed ontbijt.

Tip! Leuk centrum. Wellness in Mill heerlijk ontspannen. Knutselhout voor creatieve workshops.

8,4

Beoordeling door B.M.J. Beljaars uit Sliedrecht, op 16 oktober 2016 (Groep)

De klantvriendelijkheid van personeel en het spontaan oplossen van 'n klein probleempje. Ruime kamer, met een prachtige inloopdouche. Super! Restaurant is ruim opgezet en onze verrassingsmenu was ook overheerlijk! Volgende ochtend een zeer uitgebreid ontbijt met keus vier ieder wat wils. Er was ook echt aan van alles gedacht.

Tip! Grote steden eromheen zijn goed bereikbaar. Den Bosch is een echte aanrader, met parkeergelegenheid op een transferium voor € 4,00 per auto en daarvandaan met de shuttlebus naar het centrum.

8,6

Beoordeling door MJW Leurs uit Gulpen, op 18 september 2016 (Stelletje)

Na een paar jaar konden we eindelijk eens weg, en dan is het heel fijn als je dan in een hotel terecht komt dat zo fijn is.

Tip! We zijn naar de welnessboot in Mill geweest en dat was een super dag. Heerlijk gerelaxed, heel mooi weer gehad.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 juli 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 juli 2016 (Gezin)

Heerlijke bedden.

Kamers aan drukke weg.

7,8

Beoordeling door NCP Tuerlings uit goirle, op 30 juni 2016 (Groep)

Mooie kamer, heerlijk gevarieerd ontbijt.

Tip! Saunaboot.

8,2

Beoordeling door H.J. Nieboer uit Schagen, op 11 mei 2016 (Stelletje)

Vriendelijke receptie.

Slechte verzorging ontbijt 1e dag. 2e dag veel beter verzorgd.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 maart 2016 (Stelletje)

Alleen maar geslapen + ontbijt. Was ok.

Tip! 1 dagje Wellnessboot. Verder niets van omgeving gezien.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 februari 2016 (Stelletje)

Alles, het personeel, de sfeer en de kwaliteit van het eten. Echt waar voor je geld!

Tip! Midden in het gezellige centrum van Veghel. Goed restaurant in huis. Mooie omgeving om te fietsen. Centraal gelegen, mooie steden in de buurt. Echt een aanrader.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 december 2015 (Stelletje)

Een mooi ingericht hotel, van alle gemakken voorzien. Leuk dat het op loopafstand van het centrum was. Een zeer geslaagd weekendje in combinatie met de welness.

Tip! De stad Nijmegen heeft vele leuke winkels, evenals den Bosch. Goed te doen in 1 weekend. Dit hotel is erg goed te combineren met de Wellnessboot in Mill.

8,8

Beoordeling door M.C. Vermeer uit De Lier, op 16 september 2015 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 augustus 2015 (Stelletje)

Tip! Dagje naar de Wellnessboot in Milla geweest, super !!

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Gezin)

Alles was naar ons zin, ook de mogelijkheid om buiten te zitten, het vriendelijke personeel, het heerlijke eten

Ik miste een balkon

Tip! Alles was gesloten (Hemelv,) in Veghel maar het was een gezellig stadje en Den Bosch raad ik iedereen aan vooral de boottocht in de Dieze

8,6