Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan

Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan  

Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan

Hotel - Vierhouten

Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan is gevestigd op een 19de eeuws landgoed in Vierhouten, midden op de Veluwe. Het landhuis dateert uit 1862 en wordt omringd door prachtige tuinen en natuur, inclusief paardenstallen en een koetshuis. Je kunt bij het hotel gratis parkeren en in het gehele hotel gratis gebruik maken van het wifi netwerk. De ideale uitvalsbasis voor een heerlijk rustgevend... meer info
vanaf 34 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

25 beoordelingen 7.8

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Veluwe

1 nacht v.a. € 34,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Veluwe

2 nachten v.a. € 74,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door MA Reuneker uit Benthuizen, op 28 mei 2019 (Groep)

Prachtige omgeving en mooi weer, dus we hebben het getroffen. Goed hotel en vriendelijk personeel. Het hotel was wat gedateerd, op zich niets mis mee, maar de deur van de badkamer moet echt vervangen worden.

Tip! Prachtige omgeving, vanuit het hotel fiets je zo de hei op. De plaatsen eromheen zijn erg gezellig om te winkelen en wat te drinken.

8,8

Beoordeling door MGA van Zutphen uit Uden, op 4 april 2019 (Groep)

Mooie ligging, vlakbij de heide. Goed ontbijt, vriendelijke personeel en goede bedden.

De kamers zijn zoals door veel mensen al benoemd echt verouderd. Kleine aanpassingen zoals andere gordijnen of lampen zou al heel veel doen. Douchegordijn is ook niet meer van deze tijd. Het was verder wel schoon.

Tip! De wandeling op de heide is erg leuk (groene pijltjes, ca 6 km).

7

Beoordeling door Anoniem, op 20 april 2019 (Stelletje)

De ligging is mooi.

Geen koelkast op de kamer en geen lekkere zeep/shampoo.

Tip! Garderen, de zandsculpturen.

7,4

Beoordeling door A.M. van Heerwaarden uit Den Helder, op 20 maart 2019 (Stelletje)

De kamers zijn vreselijk verouderd en muf door de vieze vloerbedekking, douchen moet in bad en uit de wasbak waren hele stukken kapot. Echt niet meer van deze tijd!

5,6

Beoordeling door S Verkade uit 's-Gravenhage, op 18 maart 2019 (Groep)

Kom uit deze omgeving en vroeger was dit het hotel. Nu vergane glorie. Het is dringend aan een opknapbeurt toe. Ramen die verrot zijn, gordijnen met watervlekken, spinnenwebben en ga maar door. Kamer op zich netjes maar oud en uit de tijd. Maar vriendelijk personeel.

6,4

Beoordeling door D.P Fortes Diva Patricia Fortes Monteiro uit Rotterdam, op 17 maart 2019 (Individueel)

De omgeving en klantvriendelijk.

Tip! De omgeving is prachtig om te Wandelen en te fietsen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 maart 2019 (Gezin)

De combinatie van hotelverblijf en saunabezoek.

Was prima verblijf, maar 4 sterren? Prijs kwaliteit diner!

Tip! Geweldige sauna De Veluwse Bron.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 februari 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, mooie lounge, fiets- en wandelmogelijkheden, fietsverhuur. Ontbijt: versgebakken brood.

Het interieur is wat sleets en kan een opfrisbeurt gebruiken. Povere badkamer voor een **** hotel. Ik verwachtte een ontbijt met meer keus en variatie.

Tip! Opm. prijs/kwaliteit niet te beoordelen want het was een arrangement met de Veluwse Bron.

7,5

Beoordeling door DANNY Valkiers uit Herselt, op 16 februari 2019 (Stelletje)

Klantvriendelijkheid van alle personeel en kraaknette kamer.

Tip! De omgeving nodigt uit voor gezellige en gezonde wandelingen of fietstochten. Wij waren zeer tevreden over het arrangement met wellnessresort "de Veluwse bron", waar wij een fantastische dag beleeft hebben.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 10 februari 2019 (Stelletje)

Vierhouten, landelijk.

Gordijnen hangen schots en scheef! Scheur in deksel van het toilet. Deze is de tweede dag helemaal stuk gegaan en vervangen. De receptie wist van de scheur en reageerde meteen.

Tip! Leuke wandeling gemaakt in de bossen en langs de campings.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 mei 2018 (Stelletje)

De ligging van het hotel. We waren met onze kleinzoon.

Kamer misschien iets gedateerd.

Tip! Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2018 (Gezin)

Mooie omgeving, rustgevend.

Verouderde kamers, moet echt opgeknapt worden.

8

Beoordeling door Anoniem, op 31 januari 2018 (Stelletje)

Het ontbijt was voortreffelijk. De kamer was heel schoon.

7,6

Beoordeling door GL Custers uit Prinsenbeek, op 18 januari 2018 (Gezin)

7

Beoordeling door J. Noordink uit Haaksbergen, op 19 december 2017 (Stelletje)

Het personeel is zeer attent en klantvriendelijk.

Tip! Minpuntje, geen douche, alleen in bad. Instap moeilijk indien lichamelijke klachten. Dit is een algemeen probleem bij diverse hotels.

8,6

Beoordeling door JPJ van Beek uit Uden, op 25 november 2017 (Stelletje)

Mooie locatie, met alle mogelijkheden voor wandelen en fietsen. En het mooie weer deed de rest.

Er zaten ontzettend veel lieveheersbeestjes, waar we best last van hadden. Niet wetende dat we daar eerder op hadden moeten reageren, we hebben het pas verteld bij ons vertrek. Toen kregen we te horen dat er niets meer aan te doen was.

Tip! De Veluwe is een prachtig wandel- en fietsgebied.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 november 2017 (Stelletje)

Rust en ontspanning.

9,6

Beoordeling door H.J.M. Cieraad uit Drachten, op 28 oktober 2017 (Stelletje)

De voortreffelijke ligging.

De slechte kwaliteit en service van de gehuurde elektrische fietsen.

Tip! Het hotel is ideaal gelegen voor geïnteresseerden in de Tweede Wereldoorlog, Het verscholen dorp, Afwerpterrein "36 Bunder" tussen Vierhouten en Elspeet, De Woeste Hoeve en natuurlijk de prachtige natuur.

8,2

Beoordeling door J.J. Versluis uit Oud-Alblas, op 15 oktober 2017 (Gezin)

Een goed hotel alleen jammer dat er een lig bad in zit en geen losse douche vooral om dat er veel oudere mensen komen.

Gevallen in het lig bad met douche daar, bij mijn heup gekneusd 2 weken niet kunnen lopen.

Tip! Zeer mooi om te fietsen en lopen veel herten en zwijnen gezien.

7,6

Beoordeling door BL Kleijn-van Doorn uit Alphen a/d Rijn, op 13 oktober 2017 (Stelletje)

De ontvangst was zeer vriendelijk, het eten en ontbijt fantastisch, het personeel heel erg vriendelijk en behulpzaam alleen de kamer was ietwat gedateerd en de bedden lagen goed!

Tip! Mooie omgeving, zeer leuke fietstochten gemaakt richting Elburg en Epe. De tuinen van Dr. Vogel bezocht op weg naar Elburg (een zeer leuk stadje aan het meer) en ons bijzonder vermaakt op de Veluwe.

8

Beoordeling door BA van Strien uit dordrecht, op 9 oktober 2017 (Stelletje)

Mooie natuur en gastvrij.

Jammer dat er geen aperte douche inzit. Bad is ongemakkelijk op onze leeftijd, misschien iets om over na te denken.

Tip! Apenheul geweest, erg leuk en Spakenburg, echt de moeite waard.

8,4

Beoordeling door F Huitema uit Groningen, op 26 september 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel en een prima locatie, vlakbij Apeldoorn en omstreken.

Zeer gehorig.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 september 2017 (Stelletje)

We hadden een hele fijne kamer. Heerlijk rustig, dus we hebben heerlijk geslapen. Het ontbijt was ook heerlijk. Dat we de fietsen konden opladen was ook heel prettig.

Het enige minpuntje was dat we 's avonds lang op ons eten moesten wachten.

Tip! Het is een prachtige omgeving. Wij hebben 2 dagen gefietst. We komen zeker nog een keer terug om nog meer te fietsen.

7,8

Beoordeling door JTM Haerkens uit Vinkel, op 20 juni 2017 (Gezin)

Alles!

Tip! Prachtig!

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 3 april 2017 (Stelletje)

De geweldig centrale ligging, je kan hier mooie fietstochten te maken.

8,2