Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Wellness & Hotel Thermen Bussloo

Wellness & Hotel Thermen Bussloo  

Wellness & Hotel Thermen Bussloo - Aanzicht

Hotel - Voorst

Wellness & Hotel Thermen Bussloo ligt aan het schitterende meer van Bussloo vlakbij Apeldoorn. Omgeven door de prachtige groene natuur kom je hier volledig tot rust. Thermen Bussloo biedt door de verschillende unieke beautycontinenten een complete wellnessbeleving. De kamers van Wellness & Hotel Thermen Bussloo bieden een prachtig uitzicht over het meer van Bussloo of de... meer info
vanaf 79 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

180 beoordelingen 8.6

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Exclusief! 2 dagen Thermen Bussloo Badkledingdag

1 nacht v.a. € 79,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,86 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dgn Thermen Bussloo + 2 dgn entree, Rasul, diner

1 nacht v.a. € 109,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,86 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Thermen Bussloo Luxe kamer

1 nacht v.a. € 99,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,86 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 18 maart 2019 (Stelletje)

Heerlijk geheten bij Intens, en genoten van de sauna's en baden.

Het ontbijt werd slecht bijgevuld, en de tafels niet ingedekt toen ik naar de zout vroeg kreeg ik een onvriendelijke reactie.

Tip! Heerlijke wellness.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 maart 2019 (Groep)

De totale ambiance en het feit dat je even uit de dagelijkse sleur komt.

Soms de drukte.

7,8

Beoordeling door S. van den Brand - Koolaard uit Amersfoort, op 5 maart 2019 (Stelletje)

Prachtig hotel, prachtig saunacomplex met veel mogelijkheden, alles keurig netjes, heel vriendelijk personeel.

Tip! We zijn alleen in het Wellnesscentrum geweest.

8,8

Beoordeling door R. Bakkers uit Schijndel, op 5 maart 2019 (Stelletje)

In een woord geweldig.

Tip! Heerlijk naar de sauna geweest, 's avonds heerlijk in Deventer gegeten.

10

Beoordeling door I Schoneveld uit NIEUWEGEIN, op 2 maart 2019 (Individueel)

Mooie locatie, veel keuzemogelijkheden, goed eten vriendelijk personeel. Hotel was prima. Mooie kamer goed bed en schoon. Veel keuze in behandelingen. Zal zeker nog een keer terug komen.

De tweede dag was badkleding dag. Daar komt toch niet de echte sauna liefhebber op af. Veel jongelui die ook veel herrie maakte. Moeders met kleinere kinderen die zich ook niet rustig houden. Merkte dat de toiletten viezer waren als de eerste dag. Er werd door heg personeel ook veel meer gedweild. Ik zal niet meer op zo'n dag komen. Met gesprekken die ik had met sommige personeelsleden merkte ik ook dat ze liever de mensen hebben die voor de naakt dagen komen. Ook zag ik dat er een paar jongeren de telefoon mee naar binnen hadden en foto's aan het maken waren. Tweede dag was dus een tegen valler.

Tip! Mooie omgeving. Gaf veel rust.

9

Beoordeling door J.H. Bos uit Pijnacker, op 28 februari 2019 (Stelletje)

Het personeel. Informeren of je het naar je zin had. Vragen of je wensen had. Je voelde je verwend.

8,6

Beoordeling door A.M. Algera uit Amsterdam, op 3 maart 2019 (Groep)

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 februari 2019 (Gezin)

Heerlijk ontspannen en de bedden waren fantastisch!

Tip! Super om te verblijven na een dagje wellness.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 februari 2019 (Gezin)

Fijne sfeer en vriendelijk personeel. Mooie omgeving.

8,6

Beoordeling door M Nijhof uit Almelo, op 25 februari 2019 (Stelletje)

Keurige wellness en hotel.

9,4

Beoordeling door R Wessels uit Hendrik-Ido-Ambacht, op 28 januari 2019 (Stelletje)

Behoorlijk veel faciliteiten, heel vriendelijk personeel en het restaurant is uitstekend.

Tip! De omgeving hebben we niet gezien, we zijn alleen in de sauna en het hotel geweest.

8,4

Beoordeling door G Hazeleger uit Lunteren, op 6 februari 2019 (Stelletje)

Prachtig gelegen en super sauna’s. Speciaal eten, met heel veel zorg bereidt.

Drankjes erg kostbaar.

Tip! Het meer is prachtig.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 januari 2019 (Groep)

Ik heb een super verblijf gehad. Fijn om tot rust te kunnen komen. Een warm en sfeervol hotel, met vriendelijk personeel. Ik kom zeker nog een keer terug!

8,8

Beoordeling door CMRI Mullie uit Tongeren, op 25 januari 2019 (Groep)

De prachtige ligging, mooie ruime kamers, de sauna's.

Op ons aangeven (3x) wilden we het diner op tijd gebruiken daar één iemand van ons nog moest werken om 22u in Venlo. Wij hebben het eten pas gekregen 15 minuten voor onze voorziene vertrekuur! Wel goedgemaakt door het managementsteam na mail.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 januari 2019 (Groep)

Mooie schone kamers en erg vriendelijk personeel. De sauna is mooi, met veel faciliteiten. De rasulbehandeling was leuk om een keer te doen.

Wij waren er niet van op de hoogte dat het diner in kleding was en hadden makkelijke kleding bij ons. Omdat het diner erg chique was, waren we underdressed. Wij hadden het prettig gevonden als we dat van te voren hadden geweten.

8,2

Beoordeling door MARIANNE Dumon uit KAPRIJKE, op 29 januari 2019 (Stelletje)

De mogelijkheid om in je badjas van je kamer naar de sauna te wandelen. Een heel mooi saunacomplex.

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 januari 2019 (Individueel)

Leuke accommodatie.

8,8

Beoordeling door A.M. Ekelschot uit Heemstede, op 29 december 2018 (Groep)

Heerlijk relaxed.

Dat wij in de avond uit de sauna aangekleed moesten eten. Wij hadden verwacht in de badjas te kunnen eten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 november 2018 (Gezin)

Was een heerlijk ontspannen weekend. Prachtig sauna gedeelte, vriendelijk personeel, heerlijk eten en super kamers met zalige bedden. Kom zeker terug.

9

Beoordeling door I. Roggen uit Houthalen helchteren, op 19 juli 2018 (Gezin)

Perfect.

10

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2018 (Stelletje)

Mooi hotel.

Bereik wifi.

8,2

Beoordeling door M.P. Borst uit Mijnsheerenland, op 6 juni 2018 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel. Ze maken de ervaring compleet. Verder netjes en schoon.

Uitzicht over het parkeerterrein vanaf de hotelkamer.

Tip! We zijn niet uit het saunacomplex geweest.

7,3

Beoordeling door ELLEN Bontje uit Boskoop, op 28 mei 2018 (Stelletje)

De rust en ligging.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 september 2018 (Stelletje)

Alle mogelijkheden om te kunnen ontspannen.

De drukte.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 mei 2018 (Gezin)

De ontspannen sfeer en het heerlijke eten.

Tip! we zijn 2 dagen in het Wellness geweest en hebben genoten.

8,4

Beoordeling door N. Van Dijk uit Drunen, op 8 november 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel luxe kamer heerlijke bedden dichtbij sauna heerlijk luxe en zeer uitgebreid ontbijt.

Het avondeten wat bij het arrangement zat moest in het hotel en kon niet bij de sauna, je moest je dus eerst helemaal omkleden is minder handig. Het was fijner als we het diner bij de sauna hadden kunnen doen.

Tip! Mooi bosrijk gebied al hebben we daar geen gebruik van gemaakt.

8,8

Beoordeling door KATRIEN Casier uit Torhout, op 15 mei 2018 (Stelletje)

Heel mooi hotel met heel vriendelijk personeel. De Thermen waren meer dan de moeite waard. Restaurant Intens was een echte aanrader. We hebben er superlekker gegeten. We gaan zeker terug!

niks

Tip! Naast het mooie hotel, de uitgebreide mogelijkheden in de thermen, mooie natuur. Rustig en relax !

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2018 (Stelletje)

We hebben genoten van ons verblijf.

7,2

Beoordeling door J.C.K. Peters uit Zevenbergen, op 15 november 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, groot aanbod sauna's, combinatie hotel/sauna.

Grote drukte: het gevaar bestaat dat de rust waar je toch eigenlijk voor komt er niet meer is. Maximaal aantal bezoekers toelaten, en indien dit maximum al bestaat graag terugbrengen naar een lager aantal.

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2018 (Groep)

Gebruik kunnen maken van alle faciliteiten gedurende 2 dagen.

7,4

Beoordeling door S.J.J. Swart uit Dirkshorn, op 15 april 2018 (Stelletje)

We hebben 's avonds heerlijk gegeten. Echt een aanrader en attente bediening!

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 14 april 2018 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door W. Vaarting uit Bleiswijk, op 29 juni 2018 (Gezin)

Wellnes is top. Hotelkamer mooi en schoon. Prima bed.

Prijzen drankjes en restaurant erg hoog. Arrangement incl. hoofdgerecht bij diner blijkt niet inclusief. Je moet alsnog bijbetalen voor sommige gerechten. Zelfs friet en salade moet apart bijbetaald worden. Kopje cappuccino wordt ongevraagd omgezet naar luxe versie die veel duurder is.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 maart 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door H.L. Klijn uit Amsterdam, op 25 februari 2018 (Gezin)

7,8

Beoordeling door N van der Spek uit Rijswijk, op 22 januari 2018 (Stelletje)

Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld! We waren er al eerder dan 14:00 maar er was al een kamer klaar dus mochten we daar al gebruik van maken echt super! Alles was top.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 januari 2018 (Groep)

Wij hebben een heel prettig verblijf gehad.

Tip! Wij hadden een sauna arrangement en dat was tip top voor elkaar.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 april 2018 (Stelletje)

Alles.

Tip! Fijn van uit hotel zo naar de wellness.

8,2

Beoordeling door TIM Janssens uit Antwerpen, op 1 januari 2018 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door A.D.F. Dupuis uit Nigtevecht, op 2 mei 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel, heerlijk eten en wat een super bed!

Een bepaald ‘type’ gasten. Het soort dat luidruchtig en zeer kenbaar laat merken dat een sauna vol zit en je ongeveer probeert weg te staren.

8,8

Beoordeling door M Starke uit Wilhelminaoord, op 27 maart 2018 (Stelletje)

Heerlijk.

8,8

Beoordeling door P Lamens uit PIJNACKER, op 25 maart 2018 (Stelletje)

Hotel kamer ziet er erg netjes en mooi uit.

De Thermen is een beetje aan de kleine kant.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 april 2018 (Individueel)

Hotel was heel goed. Personeel vriendelijk, mooie kamer.

Tip! Mooie omgeving. Rustig.

9

Beoordeling door J van Haastrecht uit Leidschendam, op 20 februari 2018 (Stelletje)

Alles. Het was geweldig.

9

Beoordeling door Anoniem, op 10 maart 2018 (Individueel)

Aardig en behulpzaam personeel. Alles was schoon en fris.

Tip! Mooie omgeving. We hebben 2 fijne dagen gehad.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 maart 2018 (Individueel)

Mooi hotel, vriendelijk personeel en een ondergrondse verbinding met het wellnessgedeelte, ideaal.

8,6

Beoordeling door JAM Van Os uit Neerpelt, op 26 maart 2018 (Stelletje)

Overnachting heel fijn om in badjas naar de kamer te gaan.

Slecht en duur eten.

6,7

Beoordeling door MHE de Heer uit Papendrecht, op 22 december 2017 (Stelletje)

De kamer was supermooi en groot. Het bed lag heerlijk en alles was schoon. Daarnaast waren er in de thermen veel sauna’s, waar we echt van hebben genoten. De omgeving was ook echt rustgevend.

Tip! Wij zijn de dag erna in Apeldoorn gaan shoppen, echt een aanrader.

10

Beoordeling door FR J. v.d. Cranenbroek uit Asten Heusden, op 18 februari 2018 (Gezin)

Het was in een woord geweldig en zeker voor herhaling vatbaar.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 februari 2018 (Gezin)

Goede kamer, goed ontbijt en vriendelijk personeel.

7,2

Beoordeling door K Meeuwissen uit Weert, op 28 november 2017 (Stelletje)

Mooi grote kamer, fijne rustige sfeer, goed ontbijt, heerlijk diner.

Ontbijt was vrij druk.

Tip! Super ontspannend om in je badjas naar de sauna te kunnen wandelen!

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 4 april 2018 (Stelletje)

Het is zo heerlijk om zo van je hotelkamer naar het welness gedeelte te kunnen lopen. Heerlijke sauna's en opgietingen. Erg genoten van ons bezoek.

De kamervloer was niet zo schoon.

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 november 2017 (Gezin)

Ontbijtkeuze was fantastisch.

Tip! Omgeving is leuk; veel weidegebieden en bv. Zutphen in de buurt. Een leuke stad om te winkelen en te eten e.d.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 31 juli 2017 (Stelletje)

Was goed verzorgd, alles zag er tip top uit. Alles was schoon en goed afgewerkt zowel in het hotel als de sauna.

Wij hadden een kamer aan de parkeerplaats zijde. We hadden er geen last van omdat we maar 1 nacht waren maar als je langer gaat zou ik. Voor een ander uitzicht gaan. En bij ons arrangement zat een diner in restaurant wat bij het hotel hoorde en niet bij de sauna dus we moesten ons tussentijds omkleden.

Tip! Zijn alleen in de sauna geweest.

8,3

Beoordeling door P Feenstra uit Krimpen aan de lek, op 18 juli 2017 (Gezin)

Alles.

9,2

Beoordeling door L Smedts uit Venlo, op 6 februari 2018 (Gezin)

Helemaal top. Hotel ligt naast de thermen zodat je in je badjas van je kamer naar de thermen kunt lopen. Zelden zo'n mooie hotelkamer gehad. Alles was goed verzorgd, erg schoon. Thermen behoren tot de top 3 van thermen in Nederland. Het dinerbuffet in de thermen viel een beetje tegen, met name het warme gedeelte.

10

Beoordeling door S. Grundlinger uit Castricum, op 20 juni 2017 (Individueel)

8,8

Beoordeling door INEKE van de Kooij uit SOEST, op 9 juni 2017 (Individueel)

Na de eerste saunadag direct naar de heerlijke hotelkamer.

Tip! Heerlijke bosrijke omgeving. Met een heerlijke ontspanning. Alle saunas zijn super!

7

Beoordeling door W.A.M Pol uit Deventer, op 4 april 2017 (Stelletje)

Het was heerlijk prachtig saunacomplex, mooie kamer, alles was van zeer goede kwaliteit, goed eten.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 maart 2017 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door J Van der Schans uit Hoogvliet, op 12 maart 2017 (Stelletje)

Het waren voor ons twee heerlijke dagen om even te relaxen.

9,6

Beoordeling door JAW Noij uit Milsbeek, op 1 december 2016 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 november 2016 (Stelletje)

Sauna

7,8

Beoordeling door NAM Bosch-Wauben uit Urmond, op 5 augustus 2016 (Groep)

Sauna en hotel zijn prachtig. Alles is netjes onderhouden. Personeel is zeer vriendelijk. Dit was niet ons eerste bezoek en zeker ook niet ons laatste bezoek.

9,2

Beoordeling door P. Theochari uit Swalmen, op 30 maart 2017 (Gezin)

8,3

Beoordeling door ME Vredevoort uit Amsterdam, op 4 augustus 2016 (Stelletje)

Niet naar huis hoeven om te slapen, twee heerlijke dagen gehad.

Tip! Sauna Bussloo, onze favoriete plek voor ontspanning.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 juli 2016 (Groep)

7,4

Beoordeling door CMR Mullie uit Tongeren, op 11 mei 2016 (Groep)

Prachtige omgeving, zeer mooie sauna's, geweldige opgietingen, heerlijk eten, vriendelijk personeel, mooie tuin, prachtige vijver. The max!

Tip! Voor diegenen die eens heerlijk willen ontspannen en genieten van prachtige sauna's, ligweides, rustruimten in combinatie met overheerlijk eten en geweldige bedden. Een absolute aanrader!

10

Beoordeling door K van Rijswijk uit Vught, op 15 juni 2016 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 april 2016 (Individueel)

Alles brandschoon, luxe uitstraling, heerlijk diner in restaurant Intens.

Tip! Speciale opgietingen en rituelen.

8,8

Beoordeling door JESSICA Kirkels uit VALKENSWAARD, op 19 april 2016 (Stelletje)

Wellnessweekend was zeker moeite waard echt een aanrader ! Wij komen zeker terug.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 31 maart 2016 (Gezin)

Dit is gewoon een top sauna. Van alle gemakken voorzien. Ziet er allemaal goed uit, goed onderhouden. Eten is erg goed, alles super lekker! Genoeg sauna's om je twee dagen te vermaken. Behandelingen zijn makkelijk per email te boeken (snelle reactive) en goed van kwaliteit. Overal ruikt het lekker. Paraplu's voor de regen. Een vieze veeg op dekbedovertrek werd gauw opgelost. Het personeel is overal vriendelijk, groet de mensen. Geen wachttijd bij receptie. Hele goede Aufguss sessies, er worden hier zelfs kampioenschappen gehouden!

De verlichting bij de behandelingen is mij iets te fel en ik miste ontspannende muziek. Wij waren met Pasen en toen was het best druk, zeker binnen omdat het buiten nog geen goed weer was. Het voelt dan toch een beetje massaal en moet je even wachten als je wat wilt bestellen. Helaas krijg je bij de kamer niet standaard een badjas of grote saunahanddoek (dus zelf meenemen of bijbetalen). 1 van de 3 restaurants mag je 's avonds alleen eten met gewone kleding aan (moet je net weten als je inpakt).

7,4

Beoordeling door JWP Van der Venne uit Oss, op 3 maart 2017 (Stelletje)

De ontspannen sfeer.

De prijzen in het restaurant. 3 euro voor flesje water is echt te gek.

9,2

Beoordeling door A van de Bor uit zaandam, op 21 maart 2016 (Stelletje)

Het was onze huwelijksreis, zogezegd, de dag ervoor waren we getrouwd. We hebben heerlijk van alles genoten en waren super relaxed. Ook het eten was geweldig met erg vriendelijk personeel.Het weer werkte ook mee.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 maart 2016 (Gezin)

Vanuit hotel direct naar sauna. De vele opgietingen.

De wachttijden in de horecagelegeheden zelfs door de week.

7,8

Beoordeling door LINDA Van Zanten uit Capelle Aan Den Ijssel, op 25 februari 2016 (Stelletje)

De heerlijke ongedwongen en ontspannen sfeer.

10

Beoordeling door Anoniem, op 16 februari 2016 (Stelletje)

De sfeer en de accommodatie is geweldig.

Tip! Deventer en Zutphen zijn zeer de moeite waard om te bezoeken.

9

Beoordeling door JOHAN Naenen uit Borsbeek, op 16 februari 2016 (Stelletje)

Hotel: zeer goede kamer op 1ste etage, eind van de gang, deels zicht op meer, deels op parking; uitstekend ontbijtbuffet met dit jaar zelfs een machine waarmee je zelf sinaasappelen perst! Sauna: Wij komen voor de opgietsessies die we zo veel mogelijk meedoen. Zo veel sessies per dag vind je in Vlaanderen nergens voor zover wij weten. Het nieuwe koude dompelbad met neveldouches is ook een prima investering en veel beter dan het kleine dompelbadje van voorheen.

Tijdens het ontbijt vonden wij het vrij fris in het restaurant/ontbijtruimte. Misschien OK voor de mensen die gewoon gekleed komen ontbijten, maar als je daarna zoals wij door gaat naar de wellness en in je badjas komt ontbijten, was het toch iets te koeltjes. Dit was zowat het enige 'minpuntje', het was onze 3de keer in Thermen Bussloo, maar wellicht niet de laatste keer.....

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 februari 2016 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 februari 2016 (Groep)

Het is een waanzinnig mooi complex. We hebben heerlijk gegeten. Mooie wandeling gemaakt in mooie omgeving.

-

8,6

Beoordeling door A Veltman uit Hengelo, op 17 februari 2016 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 januari 2016 (Groep)

Goede sfeer, mooi aangelegd, schoon, fijn publiek, mooie sauna's, de opgietingen kwaliteit van het eten prima.

De rustruimte boven was bezet. Geen plaats.

9

Beoordeling door D.A.M Beentjes uit Alkmaar, op 19 januari 2016 (Gezin)

Het is een heel mooi hotel, via een belevenis tunnel loop je zo in je badjas naar de sauna. Echt fantastisch.

Tip! Mooie omgeving, vriendelijk personeel. Ontbijt heel veel keuze.

10

Beoordeling door L.A. de Gruijter uit Den Haag, op 17 april 2017 (Stelletje)

Een heerlijke lokatie om tot rust te komen. Mooie hotelkamer met alles erop en eraan en het ontbijt op de kamer via roomservice was helemaal top ter ere van de verjaardag van mijn vrouw. Het restaurant Intens is echt een topper! Wat een klasse. De wellness was ook top, even zoeken als vreemde, maar we vonden al snel onze weg. Heerlijke kruiden/olie baden en volop keuze aan sauna's etc. Ook de horeca buiten was top! De waterbedden zijn daarenboven een heerlijkheid.

Het enige is de rustruimte boven de lounge, die. Wordt bereikt via een krakerige houten trap! Dat verstoort echt de rust.

9

Beoordeling door M.C. Van der Vis uit Oudeschild, op 15 januari 2016 (Groep)

Alles was even mooi en netjes. Vriendelijk personeel en het diner was ook fantastisch, echt met zorg bereid.

8,6

Beoordeling door HJ Noordman uit Erichem, op 9 januari 2016 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door M. De Vries uit Hilversum, op 5 maart 2016 (Stelletje)

Dat we er twee nachten hebben kunnen verblijven.

Tip! Gewoon zelf gaan ervaren, voor ons was het echt er even uit zijn en samen zijn.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 november 2016 (Gezin)

Lekker relaxen tussendoor op eigen kamer.

De 2e dag gaan we volgende keer of halve dag sauna of helemaal niet.

Tip! Aanbieding dag sauna hotel overnachting na ontbijt nog ronde sauna en uiterlijk 14.00 uitchecken.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 januari 2016 (Stelletje)

Prima hotel. Mooie sauna. Lekker ook in je badjas vanuit je kamer naar de sauna. Het eten in het hotel was prima.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 januari 2016 (Stelletje)

Heerlijk verwend, vriendelijk personeel en alles super schoon.

9,8

Beoordeling door L Akkerhuis uit Rotterdam, op 5 januari 2016 (Gezin)

Fijne kamer en een heerlijk bed! Mooie sauna.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 januari 2016 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 december 2015 (Gezin)

8,4

Beoordeling door E. Verschuur uit Meppel, op 10 december 2015 (Stelletje)

De service. Wij mochten op 5 december onze "schoen" zetten en de volgende ochtend zat daar een leuk tasje in met chocoladeletters, handcrème en lippenbalsem. Ook was er een ontspannen Banyan sessie. Alles ook gewoon netjes voor elkaar. Prima vertoeven!

8,8

Beoordeling door JT Katz uit Assen, op 6 december 2015 (Stelletje)

We hadden een sauna-arrangement met overnachting. Bij aankomst konden we gelijk inchecken in het hotel en ons omkleden op onze hotelkamer. Misschien een mazzeltje maar wel erg prettig. Je loopt dan in je badjas door de tunnel van het hotel naar de sauna. Verder is het eten top, weer een super lunchbuffet In N-joy en ook het dinner in Intens was erg goed. Ook prettig is een uitgebreid ontbijt tot 10.30. Verder doe je de rasul in een klein groepje van max. 6 personen en zijn ze niet zuinig met de klei.

Deze keer (op een woensdag in december) was het erg druk. Hierdoor vaak geen plek bij de belevenissen of plekken vrij in de rustruimtes. Dit werd aan het einde van de middag wel wat beter.

9

Beoordeling door F.M. F.M. Vervoort uit America, op 13 oktober 2016 (Stelletje)

Geweldig hotel schoon mooi goede bedden alles was tot in de puntjes verzorgd echt een aanrader.

Eigenlijk was alles naar wens alleen vonden wij het jammer dat je bij het eten de frietjes er apart bij moet betalen, als een frietje dat ook nog eens voor 2 personen is er niet meer af kan, vind ik dit jammer.

Tip! Prachtige schone en mooie sauna's.

9

Beoordeling door JAF Van Beuningen uit Nijkerk, op 27 november 2016 (Stelletje)

Heerlijk ontspannende dagen.

Het diner viel ons tegen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 december 2015 (Stelletje)

Het makkelijk kunnen schakelen tussen Hotel en Wellnes centre.

9,8

Beoordeling door C.L. Hayes uit KAATSHEUVEL, op 26 november 2015 (Stelletje)

Lekker dicht bij de sauna

Veel te culinaire kaart bij Intens, tevens veel te duur. Alles is extra op de rekening, salade , friet etc etc . De auping bedden slapen niet zo superieur als ze willen doen voorkomen. Jammer dat het diner voor de sauna gasten in normale kledij is, sauna mensen willen snel een hapje eten en dan direct terug naar de sauna ipv steeds weer omkleden.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 november 2016 (Stelletje)

Hotel, kwaliteit van het eten en service van het personeel.

Prijzen van drankjes.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 november 2015 (Groep)

Heerlijk hotel, fijne sauna faciliteiten.

De extra behandeling die je krijgt in het herfstarrangement is leuk maar wordt gecombineerd met andere gasten. Hoewel je de hele dag tussen de naakte mensen loopt, voelt dit toch net te intiem en daardoor minder comfortabel. Mijn tip zou zijn dit niet te combineren met vreemden.

8,2

Beoordeling door HF Ter Hoeven uit Lelystad, op 8 april 2017 (Gezin)

Hotel en omgeving zijn schitterend.

Lunch en diner waren wat minder en prijzen van consumpties aan de hoge kant. Ook moeten ze misschien eens denken aan gekartelde messen. De messen die ze nu hebben zijn niet mee te snijden.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2016 (Gezin)

Heerlijk relaxen, en in de avond niet meer naar huis rijden, maar zo je bed in.

Wij waren er maandag en dinsdag, kwamen er ter plekke achter dat het dinsdag badkleding dag was. Staat wel in de algemene info, had het graag nog apart bij de reservering gehoord.

8,7

Beoordeling door C Regterschot uit Zevenaar, op 1 december 2015 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 november 2015 (Gezin)

8,2

Beoordeling door C.A. Geerlings uit De Kwakel, op 9 mei 2016 (Stelletje)

Prettige omgeving, vriendelijk personeel, alles was goed op elkaar afgestemd.

Degene in het restaurant die ons bediende had geen gevoel voor klanten en geen gevoel voor humor. Restaurant nogal prijzig. Dat iedereen de ligplaatsen met handdoeken bezet houdt en soms uren weggaat. Het management zou moeten aangeven dat het niet de bedoeling is, bordjes plaatsen of zoiets. De kassabon die je krijgt is een zoekplaatje, werkelijk niet van deze tijd. Zelfs de medewerkers zelf werden er soms geen wijs uit. Ronduit slecht en niet klantgericht.

7,8

Beoordeling door H van der Wal uit Sneek, op 18 mei 2016 (Gezin)

Super verblijf, heerlijke dagen gehad.

Het diner was een aanfluiting. Voor dat geld kun je duizend keer beter in een ander restaurant. Aan groente kun je weinig fout doen, maar dit restaurant weet daar een waardeloze combinatie en ook smaakloze toestand van te maken.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2016 (Stelletje)

Heerlijk ontspannen sfeer overal en lekker uitgerust.

Behoorlijke prijzen voor een hapje of drankje.

7,6

Beoordeling door SCH Buscher uit Avenhorn, op 19 november 2015 (Stelletje)

De uitgebreide en luxe uitstraling.

8

Beoordeling door PCM Weijers uit Bodegraven, op 19 november 2015 (Stelletje)

9,4

Beoordeling door S.F. Goslinga uit Oude Wetering, op 9 oktober 2016 (Gezin)

Heerlijk genoten van het eten, fijn personeel overal. De afgebakende tuintjes echt een pluspunt in vergelijking met bijv de Veluwse Bron.

Zondag het rumoer in de sauna, wij gaan regelmatig naar de sauna, maar hadden deze herrie nog nooit meegemaakt.

10

Beoordeling door S Brié uit WELLEN, op 20 januari 2016 (Stelletje)

Alles was heel proper, zowel het saunacomplex als onze kamer. Supervriendelijk personeel.

Het was wat frisjes op het saunaplein. Zeker als je er even stilzit in een van de voetenbadjes.

9,6

Beoordeling door M Dam uit Heemskerk, op 7 januari 2016 (Stelletje)

Ontspanning.

8,4

Beoordeling door JGM Van Haaren uit Oss, op 8 december 2015 (Stelletje)

Zeer luxe kamer. De combinatie van sauna en hotel onder 1 dak.

Dat je in het hotel niet in badjas kan dineren.

7,6

Beoordeling door NJ Wierdsma uit Utrecht, op 17 november 2015 (Stelletje)

Heerlijke hotel- en badkamer.

Dat er geen sauna handdoeken en badjassen op kamer aanwezig zijn, vind ik niet passen bij 4-sterren en sauna arrangement.

7,6

Beoordeling door M Van de Bilt uit Spijkenisse, op 1 december 2015 (Groep)

Relaxte sfeer, prachtig complex en heerlijk eten.

9,4

Beoordeling door WJC Elfring uit Arnhem, op 17 november 2015 (Stelletje)

Heerlijk ontspannend.

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 november 2015 (Gezin)

De combinatie van Wellness en hotel.

Eigenlijk geen aanmerkingen. We hadden de pech dat het nogal mistig was, maar daar kan niemand iets aan doen.

8

Beoordeling door PP Lippinkhof uit Voorschoten, op 5 november 2015 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door M Boerma uit Nieuw weerdinge, op 27 oktober 2015 (Groep)

Luxe kamer!

We hadden een overboeking van het diner in het restaurant naar diner in de sauna. Moesten € 12,50 p.p. extra betalen (wat we niet veel vonden hoor), maar wat we daar kregen aangeboden was gewoon slecht! Hebben dit ook gemeld in het hotel

Tip! Gewoon heerlijk dat je na een dagje sauna zo in badjas lekker naar je kamer kan. Zo relaxen is dat!

9

Beoordeling door A.C.M van Bavel uit Ulvenhout, op 3 november 2015 (Stelletje)

Ideaal om vanuit je hotelkamer zo in je badjas naar het saunacomplex te kunnen lopen. uitzicht vanuit de kamer prachtig. Geweldig mooie kamer en super vriendelijk personeel. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Ontbijt mag wat uitgebreider. Vleeswaren niet echt vers. Jammer.

Tip! Sauna is zeer uitgebreid. Alles heel netjes.

9

Beoordeling door H.N Logtens uit Uden, op 22 oktober 2015 (Stelletje)

Het was echt een verwenweekend, hele mooie en fijne sauna! Er wordt goed voor je gezorgd, alles is heel netjes en schoon. Je hebt ongelooflijk veel keus aan sauna's en baden. Het was op zich best druk, maar door de ruimte heb je daar geen last van. De consumpties zijn wel aan de prijs, maar we hebben er wel enorm van genoten! We komen graag een keer terug!

8,6

Beoordeling door H. Reijnierse uit Middelburg, op 20 oktober 2015 (Gezin)

Erg mooie en schone kamer. Hotel met fijne uitstraling en mooie omgeving.

Tip! Mooie omgeving.

7,7

Beoordeling door PETRA van Bruggen uit Lopik, op 1 juli 2016 (Individueel)

Het waren 2 heerlijke dagen, alles netjes en schoon, goed verzorgt. We komen zeker terug. De volgende boeking zal wel alleen niet meer op badkleding dagen zijn. Het leukste waren de opgietingen door Vincent. De Meditatie op warme banken, verder alle sauna's en behandelingen top! Super dagen gehad. Het Hotel is ook super. Heerlijk gegeten in het restaurant, het verrassingsmenu, en erg leuke, fijne bediening. Zijn naam Vincent. Complimenten voor hem!

Dat er op de badkleding dagen een ander publiek komt. Veel te rumoerig in ruimtes waar het stil moest zijn. Er was te veel geklets waardoor je bij het bad waar je muziek onder water kan beluisteren, er niets van kon horen door het gegalm van kletsende mensen, dat is jammer. Zal niet meer boeken op kleding dagen.

Tip! Zijn niet buiten de wellness geweest.

7,4

Beoordeling door H.J Prins uit 's Gravenzande, op 9 oktober 2015 (Stelletje)

Het flexibel zijn.

Geen punt kunnen vinden.

Tip! Wij hebben een combinatie gemaakt met fietsen. Leuk is het plaatsje Bronkhorst. Gezellig en leuk om met het pontje over te varen.

8,4

Beoordeling door KG ten Kate uit Lochem, op 5 oktober 2015 (Groep)

Leuk combi arrangement. Goede prijs kwaliteit verhouding met entree sauna en overnachting.

Kosten bijgerecht en met name de drankjes wel aan de hoge kant. Wijn 6.50 euro per glas is wel heel veel.

Tip! Lekker relaxen in prachtig sauna. Goed bereikbaar vanaf snelweg.

8,8

Beoordeling door SJOKE Leijstra uit St. Annaparochie, op 30 september 2015 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 september 2015 (Groep)

Waren heel verrast over de kamers. Verzorgd en netjes.Vriendelijk personeel. Heerlijk ontbijt We hebben 2 heerlijke dagen gehad.

Drankjes vrij prijzig. Dat je patat en groenten bij moet betalen. Vloerkleed onder het bed niet nodig.

Tip! Leuk gewinkeld in Deventer.

9,8

Beoordeling door I Hensgens uit Landgraaf, op 22 september 2015 (Groep)

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 september 2015 (Stelletje)

Alles!

9,8

Beoordeling door S Frusch-Koobs uit Tilburg, op 28 oktober 2016 (Groep)

Fijne sauna. Leuke belevingen. Zeer schoon. Vriendelijk personeel.

De tweede sauna dag was met badkleding.

8,2

Beoordeling door SA Vermeulen uit Santpoort-Noord, op 9 september 2015 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door MJA De Jong uit Grave, op 7 september 2015 (Stelletje)

Prachtig uitzicht vanaf de kamer. Het veelzijdige aanbod aan sauna's. Geweldige inrichting erg rustgevend.

De bedden waren voor ons aan de zachte kant.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 januari 2016 (Stelletje)

De variatie aan sauna's, de super zalige bedden van het hotel, de rust, de vele mogelijkheden om je te ontspannen en het restaurant.

De eindfactuur viel wat tegen, tja, door niet direct te moeten betalen, laat je je gemakkelijker verleiden tot consumptie. Een drukke zondag, maar al bij al niet veel aan gestoord.

Tip! Het stadje Apeldoorn viel wat tegen, er valt niet zoveel te zien buiten commerciële winkels. Amersfoort vonden we gezelliger, daar is nog een oude stadskern.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 juli 2015 (Gezin)

Het is een mooie sauna, maar veel te druk voor ons. Als ik naar de sauna ga dan ga ik om tot rust te komen.

7,8

Beoordeling door N Adriaanssen uit Zaandijk, op 27 juli 2015 (Stelletje)

Heerlijk genoten van alle verwennerijen.

Tip! Heel erg prettig personeel.

8,6

Beoordeling door P Box uit Valkenswaard, op 14 augustus 2015 (Gezin)

Dat je vriendelijk geholpen werd.

Tweede dag dat wij er waren was badkleding verplicht. Niets mis mee, maar dan heeft de sfeer meer van een zwembad weg omdat de gasten niet de rust nemen van de sauna. Als wij dat wisten, hadden we een andere datum geprikt.

Tip! Mooie omgeving om 's avonds nog lekker te wandelen of fietsen.

8,8

Beoordeling door G.E. van der Gugten uit Haarlem, op 27 oktober 2015 (Groep)

De hotelkamer was prachtig, lekkere bedden! Eten en drinken was goed. Leuk de droomreis en de opgietingen. Mooie omgeving.

Ik vond het te druk in het restaurant. Wij moesten verschillende keren heel erg zoeken naar een plekje. Ook de leesbladen waren allen in gebruik. Wat we bijzonder jammer vonden was dat we het diner niet mochten gebruiken in de sauna. We moesten ons nu aankleden voor het diner in het hotel, terwijl we in de sauna hadden willen blijven.

Tip! Wij zijn de volgende dag naar Apeldoorn en paleis 't Loo geweest. Erg leuk!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2015 (Stelletje)

De korte afstand tussen Hotel en de thermen. Je kunt makkelijk heen en weer lopen...

Tip! Top locatie voor een paar onbezorgde dagen relaxen!

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 juli 2015 (Stelletje)

Heerlijk ontspannen, prima bedden en personeel dat het u graag naar de zin maakt.

De prijzen slaan nergens op, € 16,- voor een salade, € 7,- voor een glas wijn. Op deze manier is de lol direct voorbij.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 juli 2015 (Gezin)

Alles was perfect in orde!

9

Beoordeling door H Hurenkamp uit Ridderkerk, op 25 juli 2015 (Stelletje)

Dat we zo vanuit de sauna in onze badjas naar omze kamer konden lopen. Personeel was vriendelijk.

We hadden ook de sauna erbij geboekt. Alleen het avondeten was in het hotel en daar moesten we in onze kleding verschijnen. Dus aankleden en daarna weer uitkleden om naar de sauna te gaan. Bij het hele pakket zat ook avondeten (hoofdgerecht). Helaas bestond dit alleen uit vlees, groente. Als je patat en mayonaise bij wilde dan betaalde je er, wat mij betreft, een flink bedrag voor.

Tip! Van de omgeving hebben we niet veel gezien. Het uitzicht vanuit het hotel en de sauna op Bussloo is bijzonder.

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 juli 2015 (Stelletje)

Lekker ontspannend.

Zondag was het erg druk.

Tip! Wij hebben in de omgeving Heerlijk gewandeld. Mooi bosrijk en de IJssel was dichtbij om even op een bankje aan de waterkant te zitten.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 30 juli 2015 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door EHM Leliveld uit zwijndrecht, op 20 juli 2015 (Stelletje)

Een geweldig hotel. Prachtig aangekleed. Fijne bedden en vriendelijk personeel.

Tip! We hadden een weekend arrangement incl. sauna. Heel relaxt om in je badjas via een onderdoorgang naar je kamer te lopen.

9,6

Beoordeling door JJM van Rijt -van der Kant uit Deurne, op 1 juli 2015 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2015 (Stelletje)

Een prima verblijf, een prachtig hotel, vriendelijk personeel en een fantastisch Wellness gebeuren! Echt een aanrader!

Alles was perfect dus "minder leuk" is niet van toepassing

Tip! Het Hotel is gelegen in een prachtige omgeving met uitzicht over een meer, wij hebben een Upgrade genomen en hadden een kamer met uitzicht over dat meer. In een woord fantastisch! Wij waren alleen gekomen voor een Wellness weekend en hadden de volgende dag een familie bezoek in de omgeving.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 22 juni 2015 (Stelletje)

Alles was goed vooral het eten was uitstekend!

De receptionist was erg kortaf.

8,8

Beoordeling door CINDY Vanderiet uit steenokkerzeel, op 15 juni 2015 (Gezin)

Superwellness met veel faciliteiten, mooie en onderhouden ligweide, kortom een zeeeer leuke en ontspannen sfeer en zeker om terug te komen!

Alles tiptop! Misschien een tip: cava bij ontbijt

Tip! SUPER locatie om te zonnen, in het meer te zwemmen en goed te relaxen in de sauna's.

9,7

Beoordeling door MH van Dinther uit uden, op 11 juni 2015 (Gezin)

8

Beoordeling door B Osephius uit Hellevoetsluis, op 10 juni 2015 (Groep)

9,4

Beoordeling door a versluis uit Haarlem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Zo gerieflijk dat je vanuit de sauna even naar je kamer kunt in je badjas!! Het avondeten was mooi verzorgd en erg lekker. Dat was een zeer positieve verrassing!

Wij hadden helaas geen uitzicht op het meer, maar op de parkeerplaats. Dit wisten we en viel nog mee.

Tip! Sauna best vol. Veel geluid binnen. Wel goede opgieting, maar ook daar heel druk.

8,4

Beoordeling door J Versnel uit Strijen, op 3 juni 2015 (Groep)

Geweldig !! Alles schoon mooi en klantvriendelijk

De ontvangst was minder we moesten een rookbeleid tekenen en vertelden dat we niet rokers zijn. Toch morsten we tekenen een baliemedewerker die vooral geen humor had vind dit nodig. Het personeel van het restaurant was wel super aardig

Tip! Gewoon lekker relaxen en fietsen in de prachtige omgeving

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 31 mei 2015 (Groep)

De kamers zijn prachtig. Het bed geweldig en de doucheruimte heerlijk.

Tip! Het is zo lekker om vanuit de sauna door de ondergrondse tunnel te lopen naar het prachtige hotel. Sauna Bussloo staat bij mij op nummer 1.

9

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Gezin)

Het gevoel 'de klant is koning' te zijn.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2015 (Groep)

10

Beoordeling door M Ongena uit Hofstade, op 27 mei 2015 (Individueel)

Lekker verwend worden in een prachtige omgeving. Vriendelijk personeel, lekker eten... wat kan je nog meer wensen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2015 (Stelletje)

10

Beoordeling door A De Jong uit Zuidland, op 26 mei 2015 (Stelletje)

Heerlijke luxe, lekker eten ze doen er alles aan om het naar je zin te maken

Het is er veel te druk, niet in het hotel maar wel in de sauna

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2015 (Stelletje)

Bijzonder vriendelijk personeel. Mooie sauna, goed hotel.

8,6

Beoordeling door M.C. van Boxtel uit 's-Hertogenbosch, op 21 mei 2015 (Groep)

De combinatie van sauna en lekker dichtbij slapen.

Tip! Heerlijk rustig. Het is er echt ONTSPANNEN!

8,8

Beoordeling door J.E.M. LEEMANS uit Baarle-Hertog, op 22 mei 2015 (Gezin)

Miooi-Netjes -vriendelijk en attent personeel

9

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Gezin)

Het hotel bij de sauna

Verkleden voor het avondeten

Tip! Leuk winkelen in Arnhem

8,7

Beoordeling door I Kors-Uiterwijk uit Haaksbergen, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Combi hotel en welness centre Kamer met terrasje

8,6

Beoordeling door A.C.J.M. van der Steen uit Chaam, op 21 mei 2015 (Stelletje)

9

Beoordeling door M.R. van Doorn uit Zaandam, op 21 mei 2015 (Stelletje)

ontspannen, afwisselend, goede service

prijzig diner, dure drankjes

9,6

Beoordeling door EJM Leenen uit Asten, op 4 juni 2015 (Stelletje)

Diner was goed, vriendelijk personeel in restaurant. Kamer was mooi.

Ontbijtbuffet was karig, veel was op en er werd nauwelijks aangevuld. Te weinig personeel? Tuin werd onder handen genomen, was ons niet bekend.

7,4

Beoordeling door I.A Van der Zee uit Purmerend, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Was erg relaxed. Mooie aanbieding met Valentijn.

Was niet geheel duidelijk van tevoren dat je voor een paar euro de zondag ook nog kon blijven

Tip! Zijn alleen bij de sauna en in het hotel geweest

8,2

Beoordeling door MMG De Korte uit Bleiswijk, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Het waren twee topdagen, we hadden prachtig weer en we hebben volop genoten.

Tip! Van de omgeving hebben we niets gezien twee dagen Bussloo plus een overnachting.

8,8

Beoordeling door JW Smit uit De kwakel, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Alles

10

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Het was heerlijk om met je badjas en slippers vanuit de hotelkamer naar de sauna te kunnen lopen en weer terug.

9

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Kamer

Te druk in de sauna en geen klantvriendelijke benadering bij boeking massage

7,8

Beoordeling door M de Haan uit Schagen, op 19 mei 2015 (Groep)

Leuk arrangement, vriendelijk personeel, alles super schoon en netjes

Drukte bij sommige rituelen

9

Beoordeling door Anoniem, op 2 november 2015 (Stelletje)

Het ontbijt, de hotelkamer.

De sauna was naar onze mening te druk.

Tip! Heerlijk gejogd langs het meer.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 december 2015 (Stelletje)

Mooi en luxe.

Redelijk duur.

8

Beoordeling door J.S. Gibcus uit Rotterdam, op 18 mei 2015 (Individueel)

Geweldig, voor mij en mijn zus het ultieme uitje. Zeer vriendelijk personeel,geweldige kamer( we hebben een upgrade genomen) de hele antourage straalde ontspanning uit. Een echte aanrader en dit hebben wij ook aan vele laten weten. Ik ga zeker weer hierheen

Tip! Als je opzoek bent naar ontspanning en een prettige omgeving is dit een aanrader.

9

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Individueel)

De kamers waren prachtig! En de bedden sliepen super lekker!

Eigenlijk weinig. Ik miste alleen even een klein welkom bij het ontbijt buffet. Als het eerste kopje koffer of thee voor je ingeschonken wordt voelt het iets persoonlijker

8

Beoordeling door Anoniem, op 24 mei 2015 (Stelletje)

Alles was perfect, prachtige sauna, mooi hotel en goed restaurant

De prijzen van de dingen die er nog bij kwamen. Drankjes, lunch etc. Die waren belachelijk hoog. E 12,95 voor een broodje kroket en 5 euro voor een glas huiswijn is buiten proportie. Het blijft een sauna

8

Beoordeling door L.J.M. van de Klundert uit Tilburg, op 18 mei 2015 (Stelletje)

8,8