Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Witteveen > Hotel Het Witte Veen > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel Het Witte Veen

Hotel Het Witte Veen  

Algemeen - Omgeving

Hotel - Witteveen

Hotel Het Witte Veen is een gezellig familiehotel, gevestigd in een oude boerderij, welke middenin de Drentse natuur staat. Gelegen tussen bekende steden als Assen, Emmen en Hoogeveen. Drenthe is een populaire bestemming onder natuurliefhebbers, maar ook het Drents Museum is zeker een bezoekje waard! In het hotel is ook voldoende te beleven. Zin om een potje te darten of te biljarten? Het kan... meer info
vanaf 32 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

126 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Drenthe Halfpension

2 nachten v.a. € 69,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 5 dagen Drenthe Halfpension

4 nachten v.a. € 139,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 2 dgn incl. Wildlands Zoo

1 nacht v.a. € 59,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dgn incl. Wildlands Zoo

2 nachten v.a. € 89,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Drenthe

1 nacht v.a. € 32,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 11 mei 2019 (Gezin)

Onze ervaring bij u in het hotel was heel prettig. Vriendelijke bediening en nette kamers. Het ontbijt en diner waren ook prima.

9

Beoordeling door Anoniem, op 11 mei 2019 (Stelletje)

Geweldige plek en zeer vriendelijk personeel

Tip! Gewoon fantastisch om te fietsen

9,8

Beoordeling door JA van Dijken uit Oostzaan, op 11 april 2019 (Gezin)

Zeer goed ontbijt en diner wij komen er voor de 4e keer en een goeie uitvalswegen.

Bedden wat te zacht.

Tip! Veel natuur.

8,8

Beoordeling door J de Nooij uit Hooglanderveen, op 13 mei 2019 (Stelletje)

Prima avondeten met kommetjes warme groenten apart. Aardige gastvrouw die weet hoe je met gasten om moet gaan. Leuke gezellige bar met 5 soorten bier op de tap. Net nieuw aangelegd terras met landbouwgrond om je heen. Echt een aanrader, ook voor een vriendengroep om door te zakken in de kroeg waarna je gelijk je bed kan inrollen.

Kamers iets verouderd.

Tip! Naar Gevangenismuseum in Veenhuizen, leuk interactief uitje. Ook herdenkingsmuseum Westerbork maakt indruk. Rondje Orvelte wandelen is ook prima voor uurtje.

7

Beoordeling door TON Ton Bennemeer uit Almere, op 4 mei 2019 (Stelletje)

De gezellige sfeer in het hotel. Vriendelijke medewerkers en gezellige muziek uit de jaren 70. In de bar waren veel spelletjes voorhanden, welke je onder het genot van een drankje (en een heerlijk bierplankje) kon spelen. Het ontbijt was goed verzorgd en het diner smaakte goed.

Het is wat gehorig.

Tip! In de omgeving kun je heerlijk fietsen of een uitstapje maken naar Assen en/of Emmen.

7,6

Beoordeling door C.J.W. Bomhof uit Apeldoorn, op 29 april 2019 (Stelletje)

Gezellig Restaurant en Bar.

Naar boven met de trap en dan een schuine helling op met de Koffer.

Tip! Bezoek Kamp Westerbork. Goede informatie en de rit per bus naar 't voormalige Kamp. Begeleiding van een gids was heel goed opgezet.

8,6

Beoordeling door J.E. Wittenberg uit Delft, op 11 april 2019 (Stelletje)

Landelijke ligging.

Matrassen waren te zacht.

Tip! Mooie bossen en vennen op een kwartiertje afstand.

7,4

Beoordeling door AAD Baks uit Deventer, op 10 april 2019 (Stelletje)

Mooi en gezellig familiehotel.

Tip! De dorpjes in de buurt waren erg leuk. Heel Drenthe is gewoon een prachtige provincie.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 april 2019 (Stelletje)

De gezelligheid.

Tip! Kamp Westerbork en Galerie Wildevuur in Hooghalen! Orvelte en de natuur in de omgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 april 2019 (Stelletje)

Rustige en landelijke omgeving.

Tip! Dichtbij Orvelte. Mooie fiets omgeving.

8,6

Beoordeling door W Weber uit Limmen, op 7 april 2019 (Stelletje)

Goed ontbijt en diner. Zeer vriendelijke mensen en een mooie rustige omgeving.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 april 2019 (Groep)

Mooie omgeving voor wandelingen.

Tip! Dicht bij Assen. Drents Museum Assen.

8

Beoordeling door BMR Vermeulen uit Vlijmen, op 6 april 2019 (Stelletje)

Het personeel was heel vriendelijk en er hing een prettige en ontspannen sfeer. Het eten was prima, maar wel veel.

Wel wat gehorig op de kamer 's avonds.

Tip! Mooi landelijk gebied, helaas waren er geen wandelroutes in het hotel. Orvelte is zeker de moeite waard om te bezoeken.

7,4

Beoordeling door J Rijpma uit IJlst, op 6 april 2019 (Stelletje)

Prima locatie, plaats voor de fietsen binnen.

Vloerbedekking op kamer. Opstap naar toilet, als het donker is.

Tip! Mooie fietsomgeving.

8,2

Beoordeling door J. Maijen uit Ede, op 2 april 2019 (Gezin)

Weids uitzicht.

Tip! We hebben veel kringloopwinkels bezocht omdat ellert bramert nog gesloten was.

8,5

Beoordeling door A. Mengels uit Enschede, op 2 april 2019 (Gezin)

8,4

Beoordeling door H Lensen-Baas uit Enschede, op 1 april 2019 (Groep)

We hadden een fijne kamer en het eten was lekker.

De directe omgeving vonden we niet mooi, om even een klein eindje te wandelen, is niet aantrekkelijk.

Tip! We hebben we een leuk rondje gefietst vanuit het hotel.

8,8

Beoordeling door W.P. Verbeeth uit Giessenburg, op 30 maart 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

De koffie bij het ontbijt was Nescafé, persoonlijk houd ik daar niet van.

Tip! We zijn naar het Hunebed Centrum geweest.

7

Beoordeling door A.A.J. Vrielink uit Wesepe, op 30 maart 2019 (Stelletje)

De persoonlijke aandacht en het voortreffelijke diner!

De kleine kamer; een beetje benauwd. Vanwege de wind kon het raam niet open, omdat er materiaal van het rieten dak naar binnen kwam waaien.

Tip! Prima uitgangspunt voor mooie fietsroutes. Hunebedcentrum in Borger is de moeite waard om te bezoeken. Emmen is een leuke winkelstad.

8

Beoordeling door F.A.M. Keser uit Zaltbommel, op 29 maart 2019 (Stelletje)

Eenvoudig, maar sfeervol ingericht hotel, met restaurant en bar. Buitengewoon aardig en behulpzaam personeel. De kamer was keurig en schoon, maar een beetje saai. Het eten was voortreffelijk, de bediening idem, zou het zo weer boeken.

Tip! Drents museum in Assen is een aanrader. Stad Coevorden en stad Meppel eveneens.

9

Beoordeling door G. Van Brakel uit Wageningen, op 29 maart 2019 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 26 maart 2019 (Stelletje)

We werden hartelijk ontvangen en gedurende ons verblijf vriendelijk behandeld. De kamer was niet groot, maar wel netjes en schoon. Het ontbijt en diner waren prima verzorgd.

Tip! Er is genoeg te beleven in de nabije omgeving. We hebben een bezoek gebracht aan Orvelte en Hoogeveen.

8,4

Beoordeling door L.P.C. Verhoeven uit Noordwijk, op 26 maart 2019 (Gezin)

Gezellig en een heerlijk rustig en landelijk uitzicht.

Tip! We hebben heel veel ooievaars gezien en rustige landweggetjes, met prachtige boerderijen.

8

Beoordeling door M.H. van der Velde uit Purmerend, op 25 maart 2019 (Stelletje)

8

Beoordeling door J.L.A.N.P. van Noije uit Waspik, op 24 maart 2019 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door E Sprenger uit Capelle aan den IJssel, op 22 maart 2019 (Stelletje)

Gezellig, rustig, schoon, lekker eten.

Slecht weer.

Tip! Prachtig wandelgebied.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 maart 2019 (Stelletje)

Eenvoudig familie hotel.

De inrichting is gedateerd mocht hier en daar al wat netter.

Tip! De omgeving is mooi.

7,2

Beoordeling door D.R. Groeneveld uit Brielle, op 18 maart 2019 (Gezin)

Alleen de manier al waarop je welkom wordt geheten.

Tip! Vlakbij Westerbork en Orvelte.

8,4

Beoordeling door J T Schaap uit Loppersum, op 16 maart 2019 (Stelletje)

Het zag er gezellig uit, ontspannen sfeer. Vriendelijk personeel, dat alles voor je wil doen.

Tip! Er was voldoende aanbod om iets te ondernemen. Wij zijn naar het Drents Museum in Assen geweest.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2019 (Stelletje)

Het geriefelijke, gezellige familiehotel.

Tip! Leuke omgeving, maar door het slechte weer er te weinig van gezien.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 maart 2019 (Gezin)

7,8

Beoordeling door BHA Veenhuis uit Kampen, op 11 maart 2019 (Stelletje)

Het restaurant en de bar.

De zoemende ventilator buiten.

Tip! Er is voor ieder wat wils.

8,2

Beoordeling door DJ Hazelaar uit Veldhoven, op 11 maart 2019 (Stelletje)

Leuk en rustig.

Dat er geen lift was, maar was goed te doen.

Tip! Rustige omgeving, Orvelte maar was gesloten. Was ook vroeg in het seizoen dus niks te klagen. Was een mooie omgeving om te fietsen naar onze mening.

8

Beoordeling door G.J. Stensen uit Nijmegen, op 10 maart 2019 (Stelletje)

Sfeer in het hotel.

Vloeren liepen niet overal gelijk.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 10 maart 2019 (Gezin)

Goed personeel. fijne kamer. Lekker gegeten.

Het weer, maar daar kunnen ze niets aan doen.

Tip! Kamp Westerbork.

8,8

Beoordeling door TM Remmits uit Dreumel, op 10 maart 2019 (Gezin)

Lekker rustig als het mooi weer is kun je er mooi fietsen.

De kamer was retro, spinnenwebben weg halen plafond is nodig.

Tip! Emmen bij slecht weer groot overdekt centrum, Orvelte leuke musea ook voor kinderen.

7,3

Beoordeling door L.J.M Pouwels uit Cuijk, op 8 maart 2019 (Groep)

8,6

Beoordeling door D A Breedveld uit 's-Gravenhage, op 4 maart 2019 (Stelletje)

Gezellig hotel, mooie prijs-kwaliteit.

Tip! Rustige omgeving, genoeg mogelijkheden om te fietsen, te wandelen of autoroute te rijden. Orvelte is een leuk dorp in de omgeving en ook Kamp Westerborg is een must.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 maart 2019 (Stelletje)

Gezellige sfeer en leuk personeel.

Het matras was voor mij te zacht.

Tip! Mooie fiets route en bezienswaardigheden.

7,2

Beoordeling door M E van Meerkerk uit Krimpen aan den IJssel, op 3 maart 2019 (Stelletje)

Het hotel ligt in een mooie omgeving en het was leuk verbouwd vooral het personeel was heel aardig en behulpzaam.

Geen aanmerkingen voor zo'n bedrag was het zeer geslaagd.

Tip! Lekker gefietst door bos en mooie plaatsen met vooral in Westerbork goede terrassen.

9,4

Beoordeling door J de Koning uit Leusden, op 1 maart 2019 (Gezin)

Ongedwongen sfeer,mooie omgeving, prijs/kwaliteit perfect.

8,4

Beoordeling door JJ Boogaard uit Veen, op 28 februari 2019 (Gezin)

De gastvrijheid, de gezellige bar met houtkachel. Spelletjes, krant lezen wat drinken.of zomaar niksen. luister vooral ook naar de stilte buiten en met volle man is het landschap mooi.

Tip! Wandelen, fietsen, Meppel met een mooi centrum. Orvelte monumentendorp. er is nog meer te doen maar niet in twee dagen.

8,2

Beoordeling door A.H. Oliveira de Souza uit Nieuw-Vennep, op 27 februari 2019 (Stelletje)

Heerlijk eenvoudig en toch bijzonder gezellig, prima verwarming en hele goede matrassen.

Heerlijk rustig doch zeer afgelegen het is niet zeker maar wij vermoedde erg gehorig gelukkig waren er geen klachten over ons bekend bij de receptie.

Tip! Het museum - dorpje was leuk verder niet veel ondernomen wij zijn lang op onze kamer gebleven het was leuk dat wij gratis koffie kregen omdat op ons verzoek wij niet wilde gestort worden om de kamer te verzorgen.

8,5

Beoordeling door J.J.M. Everts uit Amsterdam, op 26 februari 2019 (Gezin)

Algehele uitstraling. De betrokkenheid van het personeel.

Slechte afzuiging badkamer.

Tip! De rust die er van uit gaat. Musea in de buurt.

8,6

Beoordeling door J Van de Beek uit Hoogvliet Rotterdam, op 26 februari 2019 (Stelletje)

Hotel en kamer waren prima, warm eten was niet goed, allemaal uit zakjes en vlees was waardeloos! Ontbijt was heerlijk!

Diner.

Tip! Omgeving fantastisch.

6,3

Beoordeling door H.I. Strijd uit Weesp, op 24 februari 2019 (Stelletje)

Alles goed.

Tip! Weinig interessant.

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 februari 2019 (Gezin)

Gewoon leuk.

Geen uitleg over rekening met betalen en er kwam nog toeristen belasting bij.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 februari 2019 (Stelletje)

7

Beoordeling door P. Van Hecke uit LOKEREN, op 30 januari 2019 (Stelletje)

Lekker eten, vriendelijke mensen en propere kamers.

Dat het avondeten redelijk vroeg was, dit moest voor 19:00 uur.

9

Beoordeling door Anoniem, op 22 januari 2019 (Gezin)

De kleinschaligheid.

Kleine kamer en geen lekker zitje daarop.

Tip! Mooie omgeving, een mooie omgeving om erop uit te gaan met de fiets. Ook genoeg activiteiten op wat grotere afstand.

8,4

Beoordeling door A.M.J. Coehorst uit Goirle, op 21 januari 2019 (Stelletje)

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 januari 2019 (Gezin)

Gezellig hotel, prima verzorgd. Een gezellige kamer met een kast vol spelletjes om ‘s avonds lekker vakantie te vieren! Wij waren in het verkeerde seizoen, erg koud! We willen best nog eens terugkomen als het warmer is.

Tip! We zijn in Orvelte geweest. Daar was alles gesloten op één restaurant na, en daar was het heel gastvrij en gezellig! Verder liggen Assen en Emmen dichtbij, dus genoeg te beleven. In Emmen is er een Brownies en Donnies-restaurant, heel bijzonder!

9

Beoordeling door W de Wilde uit Epe, op 29 december 2018 (Stelletje)

Super gastvrij en familiair hotel. Gezellige bar, avondeten top en een zeer gezellige sfeer.

Kamer wat klein, geen nachtkastjes of tafel bij het zitje. Matrassen te zacht.

Tip! Leuke omgeving, uitstapjes naar Emmen, Westerbork en Orvelte.

7,6

Beoordeling door S.P. S.P. Gordijn uit Lichtenvoorde, op 23 december 2018 (Stelletje)

Vriendelijke mensen. Lekker eten.

Tip! Prachtige fietstochten gemaakt.

8

Beoordeling door FW Fred.Kapper uit HILLEGOM, op 10 december 2018 (Stelletje)

Rustig.

Tip! Lekker naar Duitsland.

8,2

Beoordeling door J Ferwerda uit Nieuwe tonge, op 22 november 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving, gezellig barretje, fantastisch personeel.

Kamer was erg klein, weinig faciliteiten op kamer, smal bed.

Tip! Emmen is een fantastische en gezellige stag, mooie hunebedden.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 november 2018 (Groep)

Leuk contact met andere gasten.

Tip! Ik heb genoten van Orvelte en het Knipselmuseum in Westerbork is ook een aanrader. Wij hadden heel mooi weer en dat hielp enorm mee. Fijn om in een rustige omgeving te zijn.

7,4

Beoordeling door H.N.I. Dortmans uit Veghel, op 17 november 2018 (Groep)

We werden vriendelijk ontvangen hebben goed geslapen, ontbeten en gegeten. 's Avonds mochten we kaarten en hebben we gezellig geklets met de andere hotel gasten in de hotelbar, vriendelijk personeel!

Tip! We waren met 5 personen, hebben twee dagen met de fiets de prachtige omgeving gaan verkennen (90 tot 100 km /dag) en een dag (regen) naar het winkelcentrum Emmen geweest, was ook mooi.

7,2

Beoordeling door M.E. Craje uit Elst overbetuwe, op 7 november 2018 (Gezin)

Een heerlijke en rustige omgeving, een pluspunt.

Een beetje moeite met het traplopen.

Tip! Er is van alles te zien, mooi landschap, het dorpje Orvelte, musea Ellert en Brammert. Vergeet ook Kamp Westerbork niet, met een overzichtelijk verhaal in het museum.

7,8

Beoordeling door P van Vliet uit almere, op 3 november 2018 (Gezin)

Zeer tevreden. Prima prijs/kwaliteit.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 11 oktober 2018 (Stelletje)

Heel fijn en netjes.

7,6

Beoordeling door AW Need uit Leerdam, op 6 september 2018 (Gezin)

Leuk familiehotel. Gezellig. Het personeel is heel vriendelijk. Eenvoudige, maar complete kamers. We hadden 1 grote kamer, waar de kleinkinderen bij de ouders konden slapen. We hebben een heel leuk weekend gehad.

Tip! Landelijke omgeving. 20 minuten van het gezellige Assen, we hebben leuk gewinkeld op zaterdag. 20 minuten van Wildlands Adventure Zoo in Emmen, ook heel mooi.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 augustus 2018 (Gezin)

Gezellig en rustig.

Kamer wat verouderd, maar dit was geen probleem.

Tip! Dagje Wildlands en leuke natuurparken in de buurt om te wandelen en te fietsen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2018 (Stelletje)

Vriendelijke sfeer en de rust.

Tip! Kamp Westerborck moet bezocht worden. Orvelte is de moeite waard.

7,6

Beoordeling door F.J. van Zandbergen uit Stiens, op 12 augustus 2018 (Gezin)

De rust.

De muggen bij het eten.

Tip! Veel te zien o.a. het museumdorp en prachtig om te fietsen.

7,2

Beoordeling door MYB Koetze-van Kleeff uit Maarssen, op 11 augustus 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel, schone kamer. Prima lunch en diner, kindvriendelijk.

Hotel lag erg afgelegen. Als je 200 km hebt gereden, heb je geen zin om weer 30 km te rijden voor een zwembad, supermarkt o.i.d. Wel handig voor Wildlands de volgende dag.

Tip! Orvelte lag er ong. 4 km vandaan en was een soort museumdorp. In elke boerderij was een soort attractie. O.a. alles over pannenkoeken, apple, bier,zoo bizar (reptielen en andere kleine, aparte diersoorten). Alles werd kundig uitgelegd. Aanrader voor kinderen.

7

Beoordeling door AJ SMIT uit Naaldwijk, op 10 augustus 2018 (Gezin)

Knus hotel, lekker eten en drinken. Liefhebbers van speciaal-bieren hebben het goed hier.

Dat we af en toe op het terras last hadden van vallende vogelpoep vanuit de bomen. Op sommige plekken boden de parasols geen bescherming.

Tip! Fraai gelegen tussen de akkers. Rustig hotel, mooi terras en goede uitvalsbasis voor fietstochten.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 31 juli 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel en nette bediening

N.v.t.

Tip! We hebben meegedaan aan een fietsvierdaagse, dit hoorden we van het personeel van het hotel, was erg leuk en heel goed verzorgd.

7,8

Beoordeling door M. Scheer uit Oostvoorne, op 19 juli 2018 (Gezin)

Fijne accommodatie met prima restaurant. Ochtend buffet prima, diner oké.

Kamers zijn wat achterhaald met een mindere sanitair. Vooral te hoge instap douche.

Tip! Drenthe is zondermeer een prettige provincie om te zijn. Vooral natuur Westerbork (voormalig doorvoerkamp), Wildlands in Emmen en natuurlijk de Hunnebedden.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2018 (Gezin)

Er is wat geluidsoverlast door de koelinstallatie van de keuken. Deze zal vervangen worden. Je kunt precies door het zichtbare sleutelbord zien wie er niet op zijn kamer is en gemakkelijk een sleutel pakken om een kamer te doorzoeken.

7

Beoordeling door JF van Overveld uit Hoogerheide, op 15 juni 2018 (Gezin)

Lekker rustige omgeving mooi voor de fietsers mooie omgeving.

Fietsenstalling aan de krappe kant.

Tip! Orvelte Westerbork het boomkroonpad mooie omgeving mooie boerderijen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving. Leuke gastvrouw.

Personeel op het terras te opdringerig.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2018 (Gezin)

Tip! In Drenthe is het heerlijk om te fietsen. We zijn naar Openluchtmuseum Ellert en Brammert geweest, dit is echt een aanrader om eens heen te gaan.

7

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2018 (Gezin)

Locatie tussen de weilanden, super aardig en spontaan personeel, heel eenvoudig fietsen huren, slapen in een megagrote familiekamer met balkon, mooi terras, groene agrarische omgeving, rust, genoeg te doen in de buurt, heerlijk diner.

Tip! Op fiets naar herinneringskamp Westerbork geweest. Wildlands Emmen bezocht. Gevangenismuseum Veenhuizen bezocht. Borger hunnebed gezien. Orvelte bekeken, inclusief miniatuurvrachtwagensmuseumpje. Alles zeer de moeite waard.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2018 (Gezin)

Gezellig, rustig, mooie omgeving, standaard maar lekker eten en gevarieerd Leuk personeel. Je voelt je er thuis.

Kamers iets te gehorig (boven).

Tip! Kamp Westerbork, prima fietsomgeving.

7,8

Beoordeling door A Volkers uit Almere, op 20 april 2018 (Stelletje)

Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Het eten was erg lekker. De kamer was eenvoudig maar wel schoon.

Tip! Wij hadden onze fietsen meegenomen en hebben prachtige tochten gemaakt.

7,2

Beoordeling door W.J.J.M. Jansen uit Sint-Oedenrode, op 11 april 2018 (Groep)

De ligging en aard van het hotel, gemoedelijk en vriendelijk personeel. Mijn vrouw heeft een glutenvrij menu en ook daar werd voor gezorgd.

Wij hadden een fietsarrangement, maar enkele fietsen waren wel toe aan een onderhoudsbeurt. Het diner is sober, maar wel goed klaargemaakt en lekker.

Tip! Orvelte. Dit is een dorp dat geheel tot rijksmonumenten is verkozen. Prachtige boerderijen en kleine werkplaatsen, winkels en horeca. Westerbork en het herinneringskamp aldaar. Het museum is indrukwekkend evenals het kampterrein. Orvelte, in de Schenkerij omdat 't in de Schenkerij goed toeven is. We hebben heel veel plezier gehad en een fijne tijd.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 april 2018 (Stelletje)

De Hunebedden in Diever en Havelte.

Tip! Hunebedden en de vlindertuin in Havelte.

7,8

Beoordeling door T van den Velden uit Waalwijk, op 23 maart 2018 (Gezin)

7,4

Beoordeling door T.C. Borger uit Renkum, op 22 maart 2018 (Gezin)

Gemoedelijk.

Onze kamer was boven. Wij vonden de trap ernaartoe behoorlijk stijl.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 maart 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door P. de Water uit Oegstgeest, op 3 maart 2018 (Stelletje)

De rust

De douche, temperatuur niet stabiel, verbrandingsgevaar.

Tip! Speelgoedmuseum in Roden, winkels in Assen prima beide.

7,6

Beoordeling door G Beikes uit Gouda, op 28 februari 2018 (Gezin)

Alles.

Tip! Het was dit weekeinde te koud ❄ om gewoon lekker buiten te lopen. Dus heerlijk lui geweest, ook wel eens fijn.

8,2

Beoordeling door J.H. Odijk uit Arnhem, op 17 februari 2018 (Gezin)

Fijne kamer, mooie ligging. Goed schoon.

Tip! In de winter een wat saai landschap. Hunebedden genoeg, maar misten een aangegeven autoroute.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 januari 2018 (Stelletje)

Aardige mensen, schoon, leuke bar, lekkere bedden, eten was prima, prijs-kwaliteit top.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 26 december 2017 (Stelletje)

De rust en vriendelijkheid.

Tip! Wij waren er om te fietsen, hebben dat hier dus ook gedaan! Prachtige omgeving!

7,6

Beoordeling door K.N. Paparella - van Delft uit Papendrecht, op 6 december 2017 (Gezin)

De huiselijke sfeer van het hotel.

Dat de bar om 22.00 uur al dicht ging.

Tip! Een mooie locatie voor diverse uitstapjes.

8

Beoordeling door S. de Lil uit Utrecht, op 21 november 2017 (Gezin)

Het was slecht weer dus dat motiveerde niet echt.

Nogal rumoerig op de kamer.

7

Beoordeling door Anoniem, op 20 november 2017 (Stelletje)

Gemoedelijke omgeving en personeel. Hotel ligt wel erg in landelijke omgeving.

Tip! Witteveen ligt niet ver van Duitsland met grote steden. Net weer even anders dan in Nederland.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2017 (Stelletje)

Gastvrij, mooie fietsomgeving.

Tip! Mooie dorpje, bijvoorbeeld Orvelte. prachtige fietsomgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel.

Niets te doen voor kinderen.

Tip! Dichtbij Slagharen en Wildlands in Emmen.

8

Beoordeling door M.M.H.A. van den Bosch uit Den bosch, op 4 augustus 2017 (Gezin)

7

Beoordeling door Anoniem, op 25 juli 2017 (Stelletje)

Er was nergens een prijslijst voor dranken. Personeel iets te veel bezig met te vragen of je nog iets wilde drinken.

9

Beoordeling door K.W. Wijnands uit Oude-Tonge, op 13 juli 2017 (Gezin)

Kalmte en rust, zowel in het hotel als de omgeving.

Tip! Vooral rommel- en vlooienmarkten bezocht.

8,2

Beoordeling door W Bezoen uit Ommen, op 5 juli 2017 (Groep)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 juni 2017 (Stelletje)

Rustig gelegen en kleinschalig hotel met behulpzaam en vriendelijk personeel.

Het hotel is wat veraf gelegen van de mooiere fietstochten.

Tip! Het is een leuke omgeving om te fietsen.

7

Beoordeling door Anoniem, op 3 juni 2017 (Stelletje)

Omgeving.

Tip! Drenthe is dé fiets provincie bij uitstek!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2017 (Stelletje)

Ik vond het ontbijt en het diner erg goed. Ik vond het avond eten zeker 4 sterren waard. Verder vond ik de fietsenstalling keurig en werd ook afgesloten 's nachts. Fijne warme douchen. En verwarming deed het heel goed.

De kamers zijn wat gehorig. De bedden iets te zacht.

Tip! Er was een mooi overdekt winkelcentrum in Emmen. Het Boomkroonpad was erg mooi en de Vennenroute van 4 km was erg mooi om te wandelen, begint ook daar.

7,6

Beoordeling door N.J.M. van der Van der have uit gouda, op 2 april 2017 (Groep)

De locatie en het eten.

Wat beperkte kamer.

Tip! Leuke dorpjes ,mooie fietsroutes.

7

Beoordeling door Anoniem, op 10 maart 2017 (Stelletje)

Het hotel heeft een gemoedelijke sfeer, een vriendelijk personeel en prima eten.

Jammer dat je 's avonds niet een wandelingetje/ommetje kunt maken.

Tip! Het bezoek aan gevangenismuseum Veenhuizen is een aanrader.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 maart 2017 (Gezin)

Gezellig familie hotel, met alles wat je nodig hebt.

Tip! Zeer goede uitvalsbasis voor bv. Assen; Orvelte ;Westerbork. Verschillende natuur gebieden. Mantingerveld Dwingeloseheide friese wold e.t.c

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2017 (Stelletje)

In het hotel was er behulpzaam en aardig personeel. Prima ontbijt en eenvoudig, ook nog een lekker diner. Verder was het rustig.

Tip! Een aanrader: Wildlands adventure in Emmen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 maart 2017 (Stelletje)

Wij werden vriendelijk ontvangen en kregen een rustig gelegen kamer (waar wij om gevraagd hadden). Het eten was ook in orde! Alleen om voor een glas melk € 2,75 te betalen, vond ik wel aan de hoge kant!

De prijzen van de drankjes waren hoog!

8

Beoordeling door Anoniem, op 2 maart 2017 (Groep)

De moeite die gedaan is om lekkere vegetarische gerechten op tafel te zetten. De vriendelijkheid van het personeel. De gezelligheid 's avonds: volle tafels met gasten die gezelschapsspelletjes speelden.

Iets te kleine badkamer. Iets te weinig assortiment bij het ontbijt.

Tip! Veenhuizen is zeer de moeite waard, vooral bij slecht weer is dit een prima uitstapje. Drents museum in Assen is leuk.

7,4

Beoordeling door W.J. de Lorijn uit Bergharen, op 2 maart 2017 (Gezin)

Leuk, schoon en gezellig klein hotel in een rustige omgeving. Van ons krijgt het hotel 4-sterren.

Tip! We komen zeker terug om te wandelen en fietsen!

8,8

Beoordeling door A Aly Rietschoten uit epe, op 24 februari 2017 (Stelletje)

We hebben heerlijk gegeten, vriendelijk personeel en gemoedelijke sfeer. Prijs/kwaliteit verhouding prima.

Kamer erg gehorig.

Tip! We zijn in Orvelte geweest, dit is vlakbij. Ook Westerbork is prima te doen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 februari 2017 (Stelletje)

Knus familiehotel met alle service.

Tip! Gevangenismuseum, museum Assen en hunebedden museum.

8

Beoordeling door L.W. van Batenburg uit Eindhoven, op 8 februari 2017 (Stelletje)

Sfeer en bejegening door personeel. "Kleinschaligheid" geeft bijna vriendschappelijk groepsgevoel. Gezellige bar en lekkere port.

Tip! Voor ons onbekend. Directe omgeving weids en vlak. Daarmee wel apart. We bezochten Wildlands in Emmen, voormalig kamp Westerbork en Drents museum in Assen (prachtige expositie van "peredvizhniki").

7,8

Beoordeling door H Scheffer uit Olst, op 2 januari 2017 (Stelletje)

De rustige omgeving van het hotel en de klantvriendelijkheid van het personeel waren goed.

Het ontbijt vonden wij een beetje summier, het had iets gevarieerder mogen zijn met o.a. verschillende soorten broodjes.

Tip! Orvelte is zeker aan te bevelen om per fiets te bezoeken.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 december 2016 (Stelletje)

Dat we het boekten tijdens de kerstperiode, dat maakte de steden en dorpen als Hoogeveen, Assen en Zuidlaren erg aantrekkelijk.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 december 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door M.A. Afink uit Amsterdam, op 12 december 2016 (Stelletje)

Lieve mensen. Heerlijk eten.

Gehorig. Afgelegen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 december 2016 (Gezin)

Landschap.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 december 2016 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel, kamer en badkamer is eenvoudig en wordt goed schoon gehouden.

8,2

Beoordeling door G. Dekker uit Veenendaal, op 2 december 2016 (Gezin)

Een leuk, gezellig, knus en nette hotel.

Wifi verbinding was slecht. Er waren geen gekookte en gebakken spiegeleieren.

Tip! Lekker rustige landelijke omgeving. Steden zoals: Meppel, Hoogeveen en Emmen liggen in de buurt. Hier kun je gezellig winkelen.

9,6

Beoordeling door P Troost uit Papendrecht, op 29 november 2016 (Gezin)

De omgeving.

Tip! Wintersfeer in Gees.

8

Beoordeling door M.B.L. Goorden uit Oudenbosch, op 22 november 2016 (Stelletje)

Gewoon eens ergens anders verblijven. Het lag wat afgelegen, maar zomers lijkt dit ideaal.

Tip! Prachtige landelijke omgeving. We zijn naar Coevorden, Orvelte en Westerbork geweest., een aanrader.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2016 (Stelletje)

Eten, netheid, vriendelijkheid.

Tip! Wijdse blik dichtbij Emmen toch de rust van buiten.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 november 2016 (Stelletje)

Het is een leuk en gezellig hotel met huiskamer sfeer café-restaurant. Het is er schoon en het personeel erg vriendelijk. De kamers zijn ruim met grote bedden en gedateerd grote douche.

Het ligt een beetje afgelegen.

Tip! Het is er geweldige omgeving om te fietsen o.a. Westerbork en Orvelte. En met de auto naar Emmens dierentuin te gaan.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 november 2016 (Groep)

Goede locatie dichtbij Wildlands Adventure Zoo. Heel laagdrempelig en toegankelijk personeel.

Het hotel is wat gedateerd, maar daarom een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

7,6

Beoordeling door Y. Rings uit Rotterdam, op 28 oktober 2016 (Stelletje)

Erg leuk personeel, alles is er mogelijk, ook met de hond.

Gladde douche.

9

Beoordeling door P. de Bruyn uit Almere, op 22 oktober 2016 (Stelletje)

Heerlijk rustig gelegen verbouwde boerderij. uitstekend ontbijt. en prima diner. Goede keuken en gezellige eigenaresse. Aanrader voor een volgend bezoek aan Drenthe.

Tip! Omdat we 12 jaar in Drenthe hebben gewoond was ons verblijf hier gericht op het bezoeken van kennissen uit die periode. Ook het Drents museum bezocht. En uiteraard Emmen wat geheel gerenoveerd is.

8

Beoordeling door A Beije uit Tilburg, op 17 oktober 2016 (Gezin)

Het hotel heeft een gezellige bar waar je na het avondeten gezellig kunt zitten om de krant te lezen of een spelletje te spelen, jammer dat de kachel nog niet brandde, het was er koud genoeg voor! Ook erg fijn dat je je fiets kunt stallen in de schuur waar je zelfs de e-bikes op kunt laden!

Onze ontvangst was ronduit slecht. Zeker 5 minuten staan te draaien voor een receptie die bemand was met 2 medewerkers die het erg druk hadden met elkaar en ons nog geen goede dag konden wensen. Nadat mijn man een beetje cynisch aan mij vroeg of dit toch wel de receptie van het hotel was werden we geholpen! Gelukkig was het een incident; daarna was al het personeel erg vriendelijk.

Tip! Drenthe is sowieso een heerlijke provincie waar je prachtige fietstochten kunt maken en daar kwamen wij voor. Wij hebben erg genoten van Orvelte (museum stadje), Westerbork en Sleen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 oktober 2016 (Gezin)

9

Beoordeling door Anoniem, op 13 oktober 2016 (Groep)

Zeer gezellige locatie en bar.

7,4

Beoordeling door TH. van den Oetelaar uit ;s-Hertogenbosch, op 9 augustus 2016 (Gezin)

Rustige omgeving.

De bereikbaarheid over de kleine wegen.

Tip! Wildlands is leuk voor een dagje uit. Goede vertrekplaats om vanaf daar fietstochten te maken.

7,8