Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Witteveen > Hotel Het Witte Veen > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel Het Witte Veen

Hotel Het Witte Veen  

Algemeen - omgeving

Hotel - Witteveen

Hotel Het Witte Veen is een gezellig familiehotel, gevestigd in een oude boerderij, welke middenin de Drentse natuur staat. Gelegen tussen bekende steden als Assen, Emmen en Hoogeveen. Drenthe is een populaire bestemming onder natuurliefhebbers, maar ook het Drents Museum is zeker een bezoekje waard! In het hotel is ook voldoende te beleven. Zin om een potje te darten of te biljarten? Het kan... meer info
vanaf 32 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

92 beoordelingen 7.7

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Drenthe Halfpension

2 nachten v.a. € 59,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Drenthe incl. diner

2 nachten v.a. € 59,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 2 dgn incl. Wildlands Zoo

1 nacht v.a. € 59,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dgn incl. Wildlands Zoo

2 nachten v.a. € 89,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Drenthe

1 nacht v.a. € 32,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 5 januari 2019 (Gezin)

Gezellig hotel, prima verzorgd. Een gezellige kamer met een kast vol spelletjes om ‘s avonds lekker vakantie te vieren! Wij waren in het verkeerde seizoen, erg koud! We willen best nog eens terugkomen als het warmer is.

Tip! We zijn in Orvelte geweest. Daar was alles gesloten op één restaurant na, en daar was het heel gastvrij en gezellig! Verder liggen Assen en Emmen dichtbij, dus genoeg te beleven. In Emmen is er een Brownies en Donnies-restaurant, heel bijzonder!

9

Beoordeling door W de Wilde uit Epe, op 29 december 2018 (Stelletje)

Super gastvrij en familiair hotel. Gezellige bar, avondeten top en een zeer gezellige sfeer.

Kamer wat klein, geen nachtkastjes of tafel bij het zitje. Matrassen te zacht.

Tip! Leuke omgeving, uitstapjes naar Emmen, Westerbork en Orvelte.

7,6

Beoordeling door S.P. S.P. Gordijn uit Lichtenvoorde, op 23 december 2018 (Stelletje)

Vriendelijke mensen. Lekker eten.

Tip! Prachtige fietstochten gemaakt.

8

Beoordeling door FW Fred.Kapper uit HILLEGOM, op 10 december 2018 (Stelletje)

Rustig.

Tip! Lekker naar Duitsland.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 november 2018 (Groep)

Leuk contact met andere gasten.

Tip! Ik heb genoten van Orvelte en het Knipselmuseum in Westerbork is ook een aanrader. Wij hadden heel mooi weer en dat hielp enorm mee. Fijn om in een rustige omgeving te zijn.

7,4

Beoordeling door H.N.I. Dortmans uit Veghel, op 17 november 2018 (Groep)

We werden vriendelijk ontvangen hebben goed geslapen, ontbeten en gegeten. 's Avonds mochten we kaarten en hebben we gezellig geklets met de andere hotel gasten in de hotelbar, vriendelijk personeel!

Tip! We waren met 5 personen, hebben twee dagen met de fiets de prachtige omgeving gaan verkennen (90 tot 100 km /dag) en een dag (regen) naar het winkelcentrum Emmen geweest, was ook mooi.

7,2

Beoordeling door P van Vliet uit almere, op 3 november 2018 (Gezin)

Zeer tevreden. Prima prijs/kwaliteit.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 11 oktober 2018 (Stelletje)

Heel fijn en netjes.

7,6

Beoordeling door AW Need uit Leerdam, op 6 september 2018 (Gezin)

Leuk familiehotel. Gezellig. Het personeel is heel vriendelijk. Eenvoudige, maar complete kamers. We hadden 1 grote kamer, waar de kleinkinderen bij de ouders konden slapen. We hebben een heel leuk weekend gehad.

Tip! Landelijke omgeving. 20 minuten van het gezellige Assen, we hebben leuk gewinkeld op zaterdag. 20 minuten van Wildlands Adventure Zoo in Emmen, ook heel mooi.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2018 (Stelletje)

Vriendelijke sfeer en de rust.

Tip! Kamp Westerborck moet bezocht worden. Orvelte is de moeite waard.

7,6

Beoordeling door F.J. van Zandbergen uit Stiens, op 12 augustus 2018 (Gezin)

De rust.

De muggen bij het eten.

Tip! Veel te zien o.a. het museumdorp en prachtig om te fietsen.

7,2

Beoordeling door AJ SMIT uit Naaldwijk, op 10 augustus 2018 (Gezin)

Knus hotel, lekker eten en drinken. Liefhebbers van speciaal-bieren hebben het goed hier.

Dat we af en toe op het terras last hadden van vallende vogelpoep vanuit de bomen. Op sommige plekken boden de parasols geen bescherming.

Tip! Fraai gelegen tussen de akkers. Rustig hotel, mooi terras en goede uitvalsbasis voor fietstochten.

7,6

Beoordeling door M.E. Craje uit Elst overbetuwe, op 7 november 2018 (Gezin)

Een heerlijke en rustige omgeving, een pluspunt.

Een beetje moeite met het traplopen.

Tip! Er is van alles te zien, mooi landschap, het dorpje Orvelte, musea Ellert en Brammert. Vergeet ook Kamp Westerbork niet, met een overzichtelijk verhaal in het museum.

7,8

Beoordeling door J Ferwerda uit Nieuwe tonge, op 22 november 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving, gezellig barretje, fantastisch personeel.

Kamer was erg klein, weinig faciliteiten op kamer, smal bed.

Tip! Emmen is een fantastische en gezellige stag, mooie hunebedden.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 31 juli 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel en nette bediening

N.v.t.

Tip! We hebben meegedaan aan een fietsvierdaagse, dit hoorden we van het personeel van het hotel, was erg leuk en heel goed verzorgd.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 augustus 2018 (Gezin)

Gezellig en rustig.

Kamer wat verouderd, maar dit was geen probleem.

Tip! Dagje Wildlands en leuke natuurparken in de buurt om te wandelen en te fietsen.

7,2

Beoordeling door M. Scheer uit Oostvoorne, op 19 juli 2018 (Gezin)

Fijne accommodatie met prima restaurant. Ochtend buffet prima, diner oké.

Kamers zijn wat achterhaald met een mindere sanitair. Vooral te hoge instap douche.

Tip! Drenthe is zondermeer een prettige provincie om te zijn. Vooral natuur Westerbork (voormalig doorvoerkamp), Wildlands in Emmen en natuurlijk de Hunnebedden.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving. Leuke gastvrouw.

Personeel op het terras te opdringerig.

7,4

Beoordeling door MYB Koetze-van Kleeff uit Maarssen, op 11 augustus 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel, schone kamer. Prima lunch en diner, kindvriendelijk.

Hotel lag erg afgelegen. Als je 200 km hebt gereden, heb je geen zin om weer 30 km te rijden voor een zwembad, supermarkt o.i.d. Wel handig voor Wildlands de volgende dag.

Tip! Orvelte lag er ong. 4 km vandaan en was een soort museumdorp. In elke boerderij was een soort attractie. O.a. alles over pannenkoeken, apple, bier,zoo bizar (reptielen en andere kleine, aparte diersoorten). Alles werd kundig uitgelegd. Aanrader voor kinderen.

6,7

Beoordeling door JF van Overveld uit Hoogerheide, op 15 juni 2018 (Gezin)

Lekker rustige omgeving mooi voor de fietsers mooie omgeving.

Fietsenstalling aan de krappe kant.

Tip! Orvelte Westerbork het boomkroonpad mooie omgeving mooie boerderijen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2018 (Gezin)

Tip! In Drenthe is het heerlijk om te fietsen. We zijn naar Openluchtmuseum Ellert en Brammert geweest, dit is echt een aanrader om eens heen te gaan.

7

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2018 (Gezin)

Locatie tussen de weilanden, super aardig en spontaan personeel, heel eenvoudig fietsen huren, slapen in een megagrote familiekamer met balkon, mooi terras, groene agrarische omgeving, rust, genoeg te doen in de buurt, heerlijk diner.

Tip! Op fiets naar herinneringskamp Westerbork geweest. Wildlands Emmen bezocht. Gevangenismuseum Veenhuizen bezocht. Borger hunnebed gezien. Orvelte bekeken, inclusief miniatuurvrachtwagensmuseumpje. Alles zeer de moeite waard.

8,6

Beoordeling door J.C. Nagtegaal uit Den haag, op 14 mei 2018 (Stelletje)

Heel gezellig personeel prima verblijf en mooie omgeving. Een zitje achter kamer 1-2-3 zou leuk zijn.

De kamer erg klein (2) volgende keer vraag ik kamer 3.

Tip! De weilanden om en nabij het hotel en de vogels om het hotel. Wij hadden een familiebezoek in Hoogeveen. Wij waren met 2 echtparen kamer 1-2 en komen terug voor wat meer daagjes.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2018 (Gezin)

Gezellig, rustig, mooie omgeving, standaard maar lekker eten en gevarieerd Leuk personeel. Je voelt je er thuis.

Kamers iets te gehorig (boven).

Tip! Kamp Westerbork, prima fietsomgeving.

7,8

Beoordeling door A Volkers uit Almere, op 20 april 2018 (Stelletje)

Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Het eten was erg lekker. De kamer was eenvoudig maar wel schoon.

Tip! Wij hadden onze fietsen meegenomen en hebben prachtige tochten gemaakt.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 april 2018 (Stelletje)

De Hunebedden in Diever en Havelte.

Tip! Hunebedden en de vlindertuin in Havelte.

7,8

Beoordeling door T van den Velden uit Waalwijk, op 23 maart 2018 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 maart 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 december 2017 (Stelletje)

De rust en vriendelijkheid.

Tip! Wij waren er om te fietsen, hebben dat hier dus ook gedaan! Prachtige omgeving!

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 22 december 2017 (Gezin)

6

Beoordeling door Anoniem, op 24 januari 2018 (Stelletje)

Aardige mensen, schoon, leuke bar, lekkere bedden, eten was prima, prijs-kwaliteit top.

7,7

Beoordeling door T.C. Borger uit Renkum, op 22 maart 2018 (Gezin)

Gemoedelijk.

Onze kamer was boven. Wij vonden de trap ernaartoe behoorlijk stijl.

7,2

Beoordeling door W.J.J.M. Jansen uit Sint-Oedenrode, op 11 april 2018 (Groep)

De ligging en aard van het hotel, gemoedelijk en vriendelijk personeel. Mijn vrouw heeft een glutenvrij menu en ook daar werd voor gezorgd.

Wij hadden een fietsarrangement, maar enkele fietsen waren wel toe aan een onderhoudsbeurt. Het diner is sober, maar wel goed klaargemaakt en lekker.

Tip! Orvelte. Dit is een dorp dat geheel tot rijksmonumenten is verkozen. Prachtige boerderijen en kleine werkplaatsen, winkels en horeca. Westerbork en het herinneringskamp aldaar. Het museum is indrukwekkend evenals het kampterrein. Orvelte, in de Schenkerij omdat 't in de Schenkerij goed toeven is. We hebben heel veel plezier gehad en een fijne tijd.

8,2

Beoordeling door J.H. Odijk uit Arnhem, op 17 februari 2018 (Gezin)

Fijne kamer, mooie ligging. Goed schoon.

Tip! In de winter een wat saai landschap. Hunebedden genoeg, maar misten een aangegeven autoroute.

7,8

Beoordeling door G Beikes uit Gouda, op 28 februari 2018 (Gezin)

Alles.

Tip! Het was dit weekeinde te koud ❄ om gewoon lekker buiten te lopen. Dus heerlijk lui geweest, ook wel eens fijn.

8,2

Beoordeling door K.N. Paparella - van Delft uit Papendrecht, op 6 december 2017 (Gezin)

De huiselijke sfeer van het hotel.

Dat de bar om 22.00 uur al dicht ging.

Tip! Een mooie locatie voor diverse uitstapjes.

8

Beoordeling door Anoniem, op 3 februari 2018 (Stelletje)

De rust.

Tip! Westerbork en de natuur. Emmen, daar heb je het dierenpark. Orvelte is ook de moeite waard alleen in deze tijd van het jaar nog gesloten.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2018 (Gezin)

Er is wat geluidsoverlast door de koelinstallatie van de keuken. Deze zal vervangen worden. Je kunt precies door het zichtbare sleutelbord zien wie er niet op zijn kamer is en gemakkelijk een sleutel pakken om een kamer te doorzoeken.

7

Beoordeling door Anoniem, op 20 november 2017 (Stelletje)

Gemoedelijke omgeving en personeel. Hotel ligt wel erg in landelijke omgeving.

Tip! Witteveen ligt niet ver van Duitsland met grote steden. Net weer even anders dan in Nederland.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2017 (Stelletje)

Gastvrij, mooie fietsomgeving.

Tip! Mooie dorpje, bijvoorbeeld Orvelte. prachtige fietsomgeving.

7,8

Beoordeling door FJM Copier uit Berlicum, op 14 augustus 2017 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door M.M.H.A. van den Bosch uit Den bosch, op 4 augustus 2017 (Gezin)

7

Beoordeling door K.W. Wijnands uit Oude-Tonge, op 13 juli 2017 (Gezin)

Kalmte en rust, zowel in het hotel als de omgeving.

Tip! Vooral rommel- en vlooienmarkten bezocht.

8,2

Beoordeling door W Bezoen uit Ommen, op 5 juli 2017 (Groep)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 juni 2017 (Stelletje)

Omgeving.

Tip! Drenthe is dé fiets provincie bij uitstek!

8,2

Beoordeling door S. de Lil uit Utrecht, op 21 november 2017 (Gezin)

Het was slecht weer dus dat motiveerde niet echt.

Nogal rumoerig op de kamer.

7

Beoordeling door J.Q. BOTH. uit UTRECHT, op 22 maart 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel en behulpzaam.

Tip! De omgeving is vlak. Wij zijn in Assen en Hoogeveen geweest, leuke plaatjes. En fijne winkels.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 maart 2017 (Stelletje)

Het hotel heeft een gemoedelijke sfeer, een vriendelijk personeel en prima eten.

Jammer dat je 's avonds niet een wandelingetje/ommetje kunt maken.

Tip! Het bezoek aan gevangenismuseum Veenhuizen is een aanrader.

7,6

Beoordeling door AJM van Kan uit Rhoon, op 11 maart 2017 (Stelletje)

Het hotel ligt in een heerlijke rustige omgeving.

Tip! In Assen, Westerbork en Orvelte is genoeg te doen!

7

Beoordeling door Anoniem, op 9 maart 2017 (Gezin)

Gezellig familie hotel, met alles wat je nodig hebt.

Tip! Zeer goede uitvalsbasis voor bv. Assen; Orvelte ;Westerbork. Verschillende natuur gebieden. Mantingerveld Dwingeloseheide friese wold e.t.c

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2017 (Stelletje)

In het hotel was er behulpzaam en aardig personeel. Prima ontbijt en eenvoudig, ook nog een lekker diner. Verder was het rustig.

Tip! Een aanrader: Wildlands adventure in Emmen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 maart 2017 (Stelletje)

Wij werden vriendelijk ontvangen en kregen een rustig gelegen kamer (waar wij om gevraagd hadden). Het eten was ook in orde! Alleen om voor een glas melk € 2,75 te betalen, vond ik wel aan de hoge kant!

De prijzen van de drankjes waren hoog!

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2017 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 juni 2017 (Stelletje)

Rustig gelegen en kleinschalig hotel met behulpzaam en vriendelijk personeel.

Het hotel is wat veraf gelegen van de mooiere fietstochten.

Tip! Het is een leuke omgeving om te fietsen.

7

Beoordeling door A Aly Rietschoten uit epe, op 24 februari 2017 (Stelletje)

We hebben heerlijk gegeten, vriendelijk personeel en gemoedelijke sfeer. Prijs/kwaliteit verhouding prima.

Kamer erg gehorig.

Tip! We zijn in Orvelte geweest, dit is vlakbij. Ook Westerbork is prima te doen.

7,8

Beoordeling door N.J.M. van der Van der have uit gouda, op 2 april 2017 (Groep)

De locatie en het eten.

Wat beperkte kamer.

Tip! Leuke dorpjes ,mooie fietsroutes.

7

Beoordeling door W.J. de Lorijn uit Bergharen, op 2 maart 2017 (Gezin)

Leuk, schoon en gezellig klein hotel in een rustige omgeving. Van ons krijgt het hotel 4-sterren.

Tip! We komen zeker terug om te wandelen en fietsen!

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 februari 2017 (Stelletje)

Knus familiehotel met alle service.

Tip! Gevangenismuseum, museum Assen en hunebedden museum.

8

Beoordeling door L.W. van Batenburg uit Eindhoven, op 8 februari 2017 (Stelletje)

Sfeer en bejegening door personeel. "Kleinschaligheid" geeft bijna vriendschappelijk groepsgevoel. Gezellige bar en lekkere port.

Tip! Voor ons onbekend. Directe omgeving weids en vlak. Daarmee wel apart. We bezochten Wildlands in Emmen, voormalig kamp Westerbork en Drents museum in Assen (prachtige expositie van "peredvizhniki").

7,8

Beoordeling door H Scheffer uit Olst, op 2 januari 2017 (Stelletje)

De rustige omgeving van het hotel en de klantvriendelijkheid van het personeel waren goed.

Het ontbijt vonden wij een beetje summier, het had iets gevarieerder mogen zijn met o.a. verschillende soorten broodjes.

Tip! Orvelte is zeker aan te bevelen om per fiets te bezoeken.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 december 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door M.A. Afink uit Amsterdam, op 12 december 2016 (Stelletje)

Lieve mensen. Heerlijk eten.

Gehorig. Afgelegen.

8,2

Beoordeling door W Jurg uit Grootebroek, op 29 november 2017 (Stelletje)

Grote kamer met goede fauteuils en t.v. Weinig kastruimte. Prima eten.

Kamer en badkamer gedateerd.

Tip! Mooi bezoek gebracht aan atelier Harwi in Eserveen. Prachtige beeldententoonstelling. Huis van Vincent (van Gogh) in Nieuw-Amsterdam was verrassend.

6,8

Beoordeling door ATN van Gerwen uit tilburg, op 26 december 2017 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel. Doordat het klein, gemoedelijk en warm is, voelt het als een thuis.

Locatie. Ligt echt achteraf.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 december 2016 (Gezin)

Landschap.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 december 2016 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel, kamer en badkamer is eenvoudig en wordt goed schoon gehouden.

8,2

Beoordeling door F Kunst uit Oud-Beijerland, op 6 december 2016 (Gezin)

Uitstekend eten ,vriendelijk personeel.

Prijzen drankjes duur.

7

Beoordeling door G. Dekker uit Veenendaal, op 2 december 2016 (Gezin)

Een leuk, gezellig, knus en nette hotel.

Wifi verbinding was slecht. Er waren geen gekookte en gebakken spiegeleieren.

Tip! Lekker rustige landelijke omgeving. Steden zoals: Meppel, Hoogeveen en Emmen liggen in de buurt. Hier kun je gezellig winkelen.

9,6

Beoordeling door P. de Water uit Oegstgeest, op 3 maart 2018 (Stelletje)

De rust

De douche, temperatuur niet stabiel, verbrandingsgevaar.

Tip! Speelgoedmuseum in Roden, winkels in Assen prima beide.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel.

Niets te doen voor kinderen.

Tip! Dichtbij Slagharen en Wildlands in Emmen.

8

Beoordeling door P Troost uit Papendrecht, op 29 november 2016 (Gezin)

De omgeving.

Tip! Wintersfeer in Gees.

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 november 2016 (Stelletje)

Het is een leuk en gezellig hotel met huiskamer sfeer café-restaurant. Het is er schoon en het personeel erg vriendelijk. De kamers zijn ruim met grote bedden en gedateerd grote douche.

Het ligt een beetje afgelegen.

Tip! Het is er geweldige omgeving om te fietsen o.a. Westerbork en Orvelte. En met de auto naar Emmens dierentuin te gaan.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 juli 2017 (Stelletje)

Er was nergens een prijslijst voor dranken. Personeel iets te veel bezig met te vragen of je nog iets wilde drinken.

9

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2016 (Stelletje)

Eten, netheid, vriendelijkheid.

Tip! Wijdse blik dichtbij Emmen toch de rust van buiten.

8,2

Beoordeling door P. de Bruyn uit Almere, op 22 oktober 2016 (Stelletje)

Heerlijk rustig gelegen verbouwde boerderij. uitstekend ontbijt. en prima diner. Goede keuken en gezellige eigenaresse. Aanrader voor een volgend bezoek aan Drenthe.

Tip! Omdat we 12 jaar in Drenthe hebben gewoond was ons verblijf hier gericht op het bezoeken van kennissen uit die periode. Ook het Drents museum bezocht. En uiteraard Emmen wat geheel gerenoveerd is.

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 oktober 2016 (Gezin)

9

Beoordeling door M.B.L. Goorden uit Oudenbosch, op 22 november 2016 (Stelletje)

Gewoon eens ergens anders verblijven. Het lag wat afgelegen, maar zomers lijkt dit ideaal.

Tip! Prachtige landelijke omgeving. We zijn naar Coevorden, Orvelte en Westerbork geweest., een aanrader.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 oktober 2016 (Groep)

Zeer gezellige locatie en bar.

7,4

Beoordeling door IM van Velzen uit Leiderdorp, op 17 september 2016 (Gezin)

7,2

Beoordeling door TH. van den Oetelaar uit ;s-Hertogenbosch, op 9 augustus 2016 (Gezin)

Rustige omgeving.

De bereikbaarheid over de kleine wegen.

Tip! Wildlands is leuk voor een dagje uit. Goede vertrekplaats om vanaf daar fietstochten te maken.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2016 (Stelletje)

Alles was prima.

Tip! Wildlands was geweldig. Het plaatsje Orvelte was super leuk.

7

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2016 (Gezin)

Eenvoudig hotel, voorzien van alle noodzakelijke dingen. Pluspunt, gladde vloer, dus geen vloerbedekking.

Tip! Wij verbleven een nacht i.v.m. bezoek dierentuin Emmen.

7

Beoordeling door Anoniem, op 23 december 2016 (Stelletje)

Dat we het boekten tijdens de kerstperiode, dat maakte de steden en dorpen als Hoogeveen, Assen en Zuidlaren erg aantrekkelijk.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 september 2016 (Gezin)

Het hotel ligt heerlijk landelijk.

Sommige dingen kunnen nog beter in de kamers. Achter bed zat een rand los aan de muur en als de dakramen open zijn, zie je dat dat vergeten wordt om schoon te maken. Bij 1 kamer waren tegeltjes van de douche kapot. Spiegels hangen erg hoog. Misschien ook een idee om buiten iets te spelen voor kinderen te hebben . Wij zijn kort geweest en hebben dat niet gemist, maar blijf je langer dan zou dat leuk zijn.

Tip! We zijn 1 nacht geweest en zijn naar Wildlands geweest met kinderen en kleinkinderen. Was erg leuk. Daarna nog naar Orvelte geweest. We vonden het een prima hotel, Prijs/kwaliteit was goed.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 oktober 2016 (Stelletje)

De plaats in de omgeving.

De vloerbedekking, er hing hier daar een duffe lucht en de bedden vond ik te zacht.

7

Beoordeling door A Koster uit den haag, op 19 november 2016 (Stelletje)

Het was lekker rustig en landelijk.

Het horecapersoneel vroeg veel te vaak of je nog iets wilde drinken of eten. Als je bijvoorbeeld rustig zat te lezen, dan kwam er weer iemand langs om je te vragen of je iets te drinken wilde. Als je toehapte, dan werd je direct bedolven met vragen om ook maar meteen wat snacks te bestellen. Dit gebeurde te vaak en te veelvuldig.

Tip! Het is heerlijk rustig om te fietsen in de wijde omgeving. Dichtbij Duitsland om bijvoorbeeld te shoppen of benzine te tanken. Flinke steden in de omgeving, zoals Assen, Emmen, Meppel en Hoogeveen.

5,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 november 2016 (Groep)

Goede locatie dichtbij Wildlands Adventure Zoo. Heel laagdrempelig en toegankelijk personeel.

Het hotel is wat gedateerd, maar daarom een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

7,6

Beoordeling door A Beije uit Tilburg, op 17 oktober 2016 (Gezin)

Het hotel heeft een gezellige bar waar je na het avondeten gezellig kunt zitten om de krant te lezen of een spelletje te spelen, jammer dat de kachel nog niet brandde, het was er koud genoeg voor! Ook erg fijn dat je je fiets kunt stallen in de schuur waar je zelfs de e-bikes op kunt laden!

Onze ontvangst was ronduit slecht. Zeker 5 minuten staan te draaien voor een receptie die bemand was met 2 medewerkers die het erg druk hadden met elkaar en ons nog geen goede dag konden wensen. Nadat mijn man een beetje cynisch aan mij vroeg of dit toch wel de receptie van het hotel was werden we geholpen! Gelukkig was het een incident; daarna was al het personeel erg vriendelijk.

Tip! Drenthe is sowieso een heerlijke provincie waar je prachtige fietstochten kunt maken en daar kwamen wij voor. Wij hebben erg genoten van Orvelte (museum stadje), Westerbork en Sleen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2017 (Stelletje)

Ik vond het ontbijt en het diner erg goed. Ik vond het avond eten zeker 4 sterren waard. Verder vond ik de fietsenstalling keurig en werd ook afgesloten 's nachts. Fijne warme douchen. En verwarming deed het heel goed.

De kamers zijn wat gehorig. De bedden iets te zacht.

Tip! Er was een mooi overdekt winkelcentrum in Emmen. Het Boomkroonpad was erg mooi en de Vennenroute van 4 km was erg mooi om te wandelen, begint ook daar.

7,6

Beoordeling door M.J. Almer-Roest uit Assendelft, op 15 februari 2017 (Groep)

Het personeel was heel vriendelijk en het diner was perfect.

Kamer aan de kleine kant en naast onze kamer stond een boiler te draaien. We hebben dit gemeld en er zou naar gekeken worden.

Tip! Dit hotel staat midden in de weilanden. Weinig gelegenheid om te wandelen. Wel heel erg rustig.

6,8

Beoordeling door Y. Rings uit Rotterdam, op 28 oktober 2016 (Stelletje)

Erg leuk personeel, alles is er mogelijk, ook met de hond.

Gladde douche.

9

Beoordeling door Anoniem, op 2 maart 2017 (Groep)

De moeite die gedaan is om lekkere vegetarische gerechten op tafel te zetten. De vriendelijkheid van het personeel. De gezelligheid 's avonds: volle tafels met gasten die gezelschapsspelletjes speelden.

Iets te kleine badkamer. Iets te weinig assortiment bij het ontbijt.

Tip! Veenhuizen is zeer de moeite waard, vooral bij slecht weer is dit een prima uitstapje. Drents museum in Assen is leuk.

7,4