Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp  

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

Hotel - Wolfheze

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp (voorheen Bilderberg Hotel de Buunderkamp), ligt in Wolfheze, in de prachtige natuurlijke omgeving van de Veluwe. Maar ook de reuring van de stad Arnhem ligt op korte afstand. Met de vele faciliteiten die het hotel te bieden heeft, zoals een zwembad, sauna, terras en een golfbaan op korte afstand, is een verblijf hier voor iedereen een feestje!... meer info
vanaf 42 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

91 beoordelingen 8.2

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Veluwe incl. diner

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Veluwe Comfort kamer

1 nacht v.a. € 42,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Veluwe Comfort kamer

2 nachten v.a. € 90,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 10 augustus 2019 (Gezin)

Net hotel en personeel. Goede keuken.

Tip! Mooie fietsroutes in de omgeving

8,4

Beoordeling door R.C. Swarts uit Bergen op Zoom, op 9 augustus 2019 (Gezin)

Gewoon leuk.

Tip! We hebben Museum Arnhem bezocht.

8,6

Beoordeling door C.F. van der Graaf uit Waddinxveen, op 4 augustus 2019 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 juli 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving, met goede fiets- en wandelmogelijkheden.

8,4

Beoordeling door HENK Henk Maas uit Boxtel, op 22 juli 2019 (Stelletje)

Lekker relaxed.

Tip! Fantastische fietspaden.

9

Beoordeling door JWM den Ouden uit Roosendaal, op 19 juli 2019 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door J.G Vrolijk uit Wieringerwerf, op 20 augustus 2019 (Gezin)

Goede omgeving om te fietsen en te wandelen en goede faciliteiten Hotel.

Renovatie Turks bad.

Tip! Per fiets is het een mooie dag om Oosterbeek te bezoeken. Mooi park en Airborne begraafplaats en museum plus een mooie wandeling Hemelberg. Ook een wandeling bij het Hotel is een aanrader.

8,2

Beoordeling door H.M H.m schreijer uit Amstelveen, op 20 augustus 2019 (Stelletje)

Vooral de omgeving en de omringende plaatsen en dorpen.

De totale ligging van de kamers; veel trappen op en af. Kamers in de zomer op de 3e en 4e verdieping veel te heet en missen een balkon. Lift gaat maar tot de 2e verdieping.

7,6

Beoordeling door G.J van Oijen uit Barendrecht, op 19 augustus 2019 (Stelletje)

De mooie omgeving

8

Beoordeling door PW Fatels uit Akersloot, op 18 augustus 2019 (Stelletje)

De omgeving en vele fiets mogelijkheden.

Het lopend buffet vonden wij matig. Het eten was lauw tot koud.

Tip! Burgers Zoo. Open luchtmuseum. De stad Arnhem.

8,4

Beoordeling door A.J Nederlof uit Zuidermeer, op 18 augustus 2019 (Gezin)

Het diner.

8,2

Beoordeling door W.H. Ensing uit 's-Gravenhage, op 16 augustus 2019 (Gezin)

De geweldige omgeving. Smaakvol ingerichte kamers. Het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk. Het eten was geweldig, portie patat cadeau gekregen.

In de kamer helaas grote vlekken in het tapijt. Slechte timing in het opdienen en lang wachten.

Tip! We genoten van het bos, het uitzicht op de prachtige bomen en de zwaan in het watertje. 's Avonds vloog een grote uil over het terras. In het bos een ree en slang gezien. Magic! Met de familie de Lion King in Arnhem gezien. Heel mooi!

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2019 (Groep)

Fijne kamer, een goed ontbijt, vriendelijk personeel en een fijn zwembad.

Geen balkon of terras bij kamer.

Tip! Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Het Airborne museum, Oorlogskerkhof en het Nederlands Openluchtmuseum.

9,2

Beoordeling door J.M. De Grauw uit Rotterdam, op 30 juli 2019 (Stelletje)

Goede prijs/kwaliteitsverhouding, heerlijke bedden en badkamer. Goed gelegen en vriendelijk personeel. Prima wifi en ook fijn dat je gratis kunt parkeren.

Ik merkte aan het meubilair en de inrichting dat het wat sleets aan het worden is.

Tip! Cultuur en natuur in de buurt. Het Kröller-Müller Musuem en Jachthuis Sint-Hubertus. .

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 juli 2019 (Stelletje)

We hebben een heel fijn verblijf gehad.

Het 3-gangen diner vonden we de eerste keer wel goed, maar de tweede keer minder.

Tip! Het is een prachtige omgeving, om te fietsen in de bossen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2019 (Stelletje)

Heel mooie uitvalbasis in de omgeving Arnhem.

In eerste instantie kleine kamer zonder balkon en boven restaurant, gelukkig een andere kamer gekregen.

Tip! Mooi is de klompentocht vanaf kasteel Doorwerth.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 juli 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Heel leuk ontvangen. Kamer was prima.

Geen kleedruimte bij zwembad. En buitenboel kan wel likje verf gebruiken.

Tip! We zijn naar Airborne museum Hartenstein geweest, Een aanrader!

7,8

Beoordeling door B v.d. Kruk uit Hoek van Holland, op 16 juli 2019 (Gezin)

Zeer vriendelijk personeel.

Balkon was klein.

Tip! Het kerkje in Heelsum bij de beek.

8,8

Beoordeling door H Bouwman uit ameide, op 16 juli 2019 (Stelletje)

Vriendelijk en correct personeel. Mooie omgeving.

De vitrage waren oud en versleten. En niet schoon.

Tip! Openlucht museum bezoeken is zeker de moeite waard.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 juli 2019 (Stelletje)

Alles was goed.

Tip! Prachtige fietsroutes.

9

Beoordeling door M Driesen uit Sint Pancras, op 16 juli 2019 (Stelletje)

9

Beoordeling door Anoniem, op 13 juli 2019 (Stelletje)

Zeer gehorig naast ons boven ons alles was letterlijk te verstaan. In het restaurant leren bekleding van de stoelen die allemaal kapot was op de hoeken van de leuning. Dit zag er onfris uit en ook armoedig

Tip! Heerlijk gewandeld. En naar Arnhem geweest voor musea bezoek en heerlijk geluncht.

7,4

Beoordeling door Y Bottema uit Maasdam, op 13 juli 2019 (Gezin)

Smerige vloerbedekking uitgedrukte peuken aan de rand van het balkon. Balkon ook vuil. Haren in het bad. Slippers aanhouden.

5,7

Beoordeling door D.A. Otte uit Rotterdam, op 4 juli 2019 (Gezin)

Mooie omgeving.

Karig eten, moest 3,50 bij betalen voor patat.

Tip! Stad Arnhem.

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 juli 2019 (Groep)

De omgeving en locatie was mooi. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

De kamers waren mooi ruim, maar wel gedateerd!

Tip! Mooi en heerlijk rustig gebied om te relaxen. Geen overlast van verkeer enz. Heerlijk. Dus locatie en omgeving?

7,8

Beoordeling door R.J de Vries uit Bergen op Zoom, op 28 juni 2019 (Gezin)

De rust en de ruimte.

Tip! Boswandeling.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 juni 2019 (Stelletje)

Locatie zwembad en sauna en avondeten. Gezellig buiten vertoeven en prachtige achtertuin.

Kamer niet echt schoon toen we aankwamen! Ook aan receptie doorgegeven en aan balkon kan ook wel iets gedaan worden o.a. onkruid verwijderen en aangename kussens in stoelen, deze zijn te klein voor de maat stoelen.

Tip! Omgeving, prachtige b.b.q. locatie erg fraai. Jammer genoeg niet tijdens ons verblijf in gebruik.

7

Beoordeling door Anoniem, op 14 juni 2019 (Stelletje)

Alles, omgeving, ontbijt, 3-gangendiner.

Dat we tegen het hout van het balkon aankeken.

Tip! Prachtig bosrijk gebied om te fietsen.

8,4

Beoordeling door M.M. Martens uit Helmond, op 12 juni 2019 (Stelletje)

Het was een fijne omgeving, met veel natuurschoon, het was gewoon super.

Tip! We hebben een gezellig uitstapje gemaakt naar Zutphen. De tijd was te kort, maar we komen beslist nog een keer terug.

8,4

Beoordeling door A.A. Schoonderbeek uit Hoogland, op 10 juni 2019 (Stelletje)

Mooi hotel, mooie omgeving, prima hotel. ook fijne fietsenstalling in de garage.

Tip! Mooie natuur, prima fietsomgeving.

9

Beoordeling door Anoniem, op 5 juni 2019 (Stelletje)

Mooie locatie en vriendelijk personeel.

Tip! Mooie uitvalbasis voor fietstochten.

9

Beoordeling door R van Wijk uit Streefkerk, op 4 juni 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 3 juni 2019 (Stelletje)

Midden in bos met goede parkeergelegenheid in de buurt van fietsknooppunt.

Bediening was goed, maar te weinig personeel, waardoor wachttijd voor het diner in restaurant lang was. Niet voor herhaling vatbaar.

Tip! Fietsen over de Hoge Veluwe en Veluwezoom.

7,6

Beoordeling door PNM Elfering uit Aerdenhout, op 1 juni 2019 (Stelletje)

Goed hotel perfecte fiets locatie, zwembad, parkeer garage onder hotel ideaal. Rustige ligging. Goede en ruime bedden.

Badkamer zou gemoderniseerd mogen worden. Kamer was niet geheel goed gestofzuigd, ben zelf nooit zo van tapijt in de kamer. Mis vaak een thee of koffie zetter op de kamer.

Tip! Hele mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Ook met diverse pontjes kan je over varen. Leuke plaatsjes om te bezoeken.

8,4

Beoordeling door BEN Ben Kemp uit Capelle aan den IJssel, op 29 mei 2019 (Stelletje)

Omgeving en de uitstapjes naar Garderen, zandschulpturen, Zutphen. Hoenderloo, Deventer, Arnhem, Ede, de Ginkelse hei en de kastelen.

De prijzen in het hotel 3,75 voor drankjes, op deze manier wordt jullie voordelige arrangement toch weer duur.

7,8

Beoordeling door R C Bonin uit Almere, op 27 mei 2019 (Stelletje)

Fraaie locatie. Restaurant prima.

Prijzen van het restaurant.

8

Beoordeling door H. Ketting uit Zwolle, op 21 mei 2019 (Gezin)

De locatie.

Het balkon was aan de kleine kant.

Tip! Mooie omgeving om heerlijk te fietsen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 mei 2019 (Stelletje)

Prachtige locatie heerlijke bedden, ruime kamer en vriendelijk personeel. Rondom in het bos.

Er moet nodig het een en ander gerestaureerd worden.

Tip! Fantastische locatie waar Je direct daarvandaan op de fiets stapt om zo de natuur in te fietsen of lopen. Even op de fiets via een prachtige route naar Arnhem om te winkelen. Leuke routes via de pontjes over de Rijn.

8,4

Beoordeling door ICM V Baars uit Capelle aan den IJssel, op 20 mei 2019 (Gezin)

Een goede en grote kamer, in een mooie omgeving.

9

Beoordeling door Anoniem, op 20 mei 2019 (Stelletje)

Locatie midden in het groen. Goed uitgangspunt voor wandel-/fiets-/ autotochtjes Ontbijt was prima.

Kamer aan de zijkant. Véél te donker en te koud. CV kon pas 's-avonds laat aan. Douchegordijn in bad vind ik vies. Badkamer en toilet ge-antidateerd . Stoelen in restaurant aan vervanging toe. Volgende keer kamer aan de voorzijde.

Tip! Prachtige omgeving. Burgers Zoo. Airborne Museum en begraafplaats. Wageningen. Genoeg te bekijken in de omgeving. Arnhem zelf viel tegen. Kerk ingebouwd tussen nieuwbouw.

8,4

Beoordeling door R.M. Marges uit Ridderkerk, op 17 mei 2019 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel, zonder het idee te krijgen dat het "gespeeld" is.

Wij vonden dat bij het aanbieden van een 3-gangen menu deze ook compleet hoort te zijn. De frites werden apart berekend. Het stond weliswaar vermeld, maar toch.

Tip! Prachtige wandellocatie. Kasteel Doorwerth.

8

Beoordeling door R.J. Resoort uit Hoorn, op 14 mei 2019 (Stelletje)

Overspoeld door cursisten met auto's.

Tip! Ideaal vertrekpunt voor fiets- of wandeltochten. Bijzonder fraaie omgeving.

8,2

Beoordeling door J.H. Kastenberg-Grobben uit Wierden, op 13 mei 2019 (Groep)

Gastvrij ontvangst, mooie ligging en een uitstekend ontbijt.

Beperkte menukeuze en douchen in bad.

Tip! Mooie wandelroutes rondom het hotel. Openbaar vervoer vanuit Wolfheze op 2,7 km afstand.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 mei 2019 (Gezin)

7,2

Beoordeling door C. den Exter uit Beek, op 6 mei 2019 (Stelletje)

Gelukkig een beter Fletcher hotel! Ik had een hele slechte ervaring met Fletcher en had het liefst Myrna Goossen die daar was aangesproken over het ongenoegen van de vorige keer! Ik heb daar mailcontact over gehad maar dat contact liep dood aan Fletcher’s kant. Ik ben met m’n zus geweest en die wist dat het een Bilderberg hotel was geweest en die wilde er graag naartoe anders was ik er niet heengegaan. Ik vond het ontbijt erg goed en het driegangenmenu was ook heerlijk!

Het toch wel verouderde interieur en vooral de gangen en het balkon.

Tip! We hebben veel gefietst. De omgeving is prachtig en het hotel ligt daar ook heel mooi.

8,2

Beoordeling door H. Blom-Vroomans uit Rijswijk, op 6 mei 2019 (Individueel)

De omgeving, het hotel, dichtbij de stad.

De badkamer had geen inloopdouche, dat was voor mijn reisgenote minder prettig, daar zij moeilijk in het bad kon klimmen.

Tip! De omgeving is prachtig om te wandelen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 mei 2019 (Gezin)

Kleine bedden.

Tip! Mooie omgeving.

7

Beoordeling door H.S.L.G. Tan uit Groningen, op 4 mei 2019 (Gezin)

Gewoon fijn.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2019 (Stelletje)

Tip! Prachtige omgeving, vooral met de fiets.

8,2

Beoordeling door C.I. Oord uit Nijmegen, op 29 april 2019 (Stelletje)

Betaalbaarheid, gemoedelijk hotel.

Op het terras wordt niet snel bediend.

Tip! Prachtige wandel- en fiets omgeving.

8,2

Beoordeling door A.J. Kluin uit Wenum Wiesel, op 24 april 2019 (Stelletje)

De locatie en de vriendelijkheid van het personeel.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 april 2019 (Stelletje)

9

Beoordeling door J. van der Ploeg uit Mierlo, op 20 april 2019 (Gezin)

De goede sfeer in het hotel en de voortreffelijke maaltijden. Ik vond het gehele verblijf erg aangenaam.

Tip! Prachtig gelegen, alle mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Maar ook in de directe omgeving van Apeldoorn en Arnhem.

8,2

Beoordeling door C.F. Guds uit Alkmaar, op 15 april 2019 (Gezin)

De omgeving en het openbaar vervoer in de nabije omgeving.

Tip! Mooie en rustige omgeving. Arnhem en de historische kelders waren interessant.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 april 2019 (Stelletje)

Prachtige ligging. Een fijn zwembad en een sauna.

Hoge instap, omdat het een douche in bad was.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 februari 2019 (Gezin)

De omgeving en de klantvriendelijkheid.

Je moest in het restaurant doorvragen naar een kaart met kleinere gerechten die de hele dag gold (je kreeg hem wel hoor).

Tip! Er loopt een Klompenpad langs het hotel, een aan te bevelen wandeling. De Market Garden route met een mooi uitzichtpunt, met uitzicht op het stadswandelpark.

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 januari 2019 (Gezin)

Een mooi hotel, met een gezellige lounge met open haard.

Omdat er een groot congres was, was het lastig om een parkeerplaats te vinden.

Tip! Een mooie omgeving om te fietsen, we hebben goede elektrische fietsen gehuurd bij hotel.

8

Beoordeling door H Vermeulen uit Papendrecht, op 12 oktober 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving.

Een vrij duur restaurant.

8,2

Beoordeling door GL Van Mierlo uit Ospel, op 11 oktober 2018 (Stelletje)

Het was helemaal prima.

Tip! Omgeving verkend, mooie fietspaden .

9,2

Beoordeling door P.C. van der Heijden uit Etten Leur, op 22 augustus 2018 (Stelletje)

De ligging, midden in de bossen, fijn om vanuit het hotel te fietsen.

Tip! Een mooie omgeving, wij zijn regelmatig op de Veluwe geweest, helaas door de droogte waren de heidevelden (augustus staat normaal de hei in volle bloei) veelal verdort helaas. Iedere keer ontdekken we weer mooie routes, komen zeker weer terug.

8,2

Beoordeling door P.J.B. Diepenhorst uit Rosmalen, op 21 augustus 2018 (Stelletje)

Het waren fijne dagen, met prima bedden en een goed ontbijt. De kamer en het sanitair waren schoon en verzorgd.

We hadden een buitenzitje (balkon/terrasje) wat onverzorgd was. Deze lag vol blad en dennennaalden, dat was wel jammer. We hebben dat wel doorgegeven bij de receptie.

7,8

Beoordeling door L. K. Bierma uit Kollum, op 19 augustus 2018 (Stelletje)

Prachtige locatie. Vriendelijk personeel. Goede parkeergelegenheid.

Geen koelkast in de kamer. Bij het zwembad geen omkleed-faciliteiten.

Tip! Prachtige uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een fietsvakantie; zeker de moeite waard!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2018 (Gezin)

Mooie ruime kamer, zwembad, eten goed, ligging mooi.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 augustus 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 augustus 2018 (Gezin)

Ligging van hotel en leuke aanbieding! Heerlijke dagen gehad.

Hotel wel verouderd, door warm weer erg warm in het hotel en zwembad was niet schoon en toe aan opknapbeurt.

7,8

Beoordeling door M.G. Vlassak uit Budel, op 12 augustus 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door F.M. Moolenaar uit 's-Gravendeel, op 27 juli 2018 (Stelletje)

Veel te bezoeken/fietsen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 juli 2018 (Stelletje)

Hotel ligt op een prachtige locatie met zwembad en naast vele wandel- en fietsroutes. Ontbijt is fantastisch met veel keuze. Diner in Julia's Kitchen met genoeg keuze en heerlijk eten. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

De kamers zijn verouderd en hebben geen airco. Met dit warme weer is het niet uit te houden als de kamer op de zonzijde ligt. Bittergarnituur besteld en bakje vol gekregen maar helaas alleen nasi en bami hapjes met verdwaald kipstukje gekregen. Keurig gemeld dat we iets meer variatie hadden gehoopt maar verder wordt er niets mee gedaan.

Tip! Prachtige gebied om te wandelen en te fietsen. Om de hoek van het hotel begint al het natuurgebied. Arnhem op fietsafstand.

8

Beoordeling door J.A van der Logt uit dinteloord, op 27 juni 2018 (Stelletje)

Mooi hotel en mooie locatie.

Bed is te klein niet meer van deze tijd en te dik dekbed.

Tip! Hoge Veluwe was heel mooi en de plaatsjes daar zijn ook mooi om te bezichtigen.

7

Beoordeling door Anoniem, op 17 juni 2018 (Stelletje)

Mooi hotel en prachtige locatie met heel mooi zwembad.

Badkamer niet schoon, balkon niet schoon.

Tip! Mooie brede fietspaden, rustige omgeving.

9,2

Beoordeling door J.M van der Spank uit Vorstenbosch, op 7 juni 2018 (Stelletje)

De kamer was niet schoon.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2018 (Stelletje)

Fantastisch hotel met vriendelijk personeel. Ligging in prachtig natuurgebied. Heerlijk zwembad.

Tip! Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen.

8,8

Beoordeling door HJ Munneke uit nieuwe pekela, op 18 mei 2018 (Stelletje)

Mooie locatie, parkeergarage voor de motor, mooie brede bedden, vriendelijk personeel.

Restaurant vonden wij wat minder, keus en kwaliteit liet te wensen over en te duur. Kamer had wel een balkon waar wij om gevraagd hadden maar die was niet bereikbaar, beetje jammer.

Tip! Mooie omgeving om te wandelen of fietsen, goede uitvalbasis om motortochten te maken.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 april 2018 (Gezin)

Prachtige ligging, heerlijk zwembad.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 februari 2018 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door L.H. Smulders uit Hoeven, op 9 november 2017 (Stelletje)

Tip! Fietsen op Hoge Veluwe.

8,2

Beoordeling door L.B.F. Spijker uit Oldenzaal, op 7 november 2017 (Stelletje)

7,5

Beoordeling door F van der Windt uit Hoek van holland, op 30 juli 2017 (Stelletje)

De omgeving, het ontbijt en het zwembad.

Beetje gedateerd hotel.

Tip! Vanuit het hotel, wandel je direct het bos in!

8

Beoordeling door Anoniem, op 25 juli 2017 (Stelletje)

Het was er geweldig. De slaapkamer schoon en het ontbijt heerlijk. Prachtige omgeving, voor herhaling vatbaar.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2017 (Gezin)

De locatie was prima.

Het hotel is verouderd echt aan renovatie toe. Wanneer je goed kijkt hapert er van alles.

Tip! Leuke boswandeling te maken.

7

Beoordeling door AJM Hoogkamer uit Lisse, op 3 juli 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving, prima hotel, nette kamer en vriendelijk personeel.

Tip! Planken Wambuis, Otterlo, Bennekom en Renkum.

8,6

Beoordeling door C.N. Landman uit Elst, op 16 december 2016 (Stelletje)

De locatie is midden in de bossen, op nog geen 20 minuten van huis. Het was een alleszins geslaagd verblijf, we komen er graag nog eens terug.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 december 2016 (Stelletje)

De prachtige omgeving

7,8

Beoordeling door MAJ Agterberg uit Venray, op 29 november 2016 (Gezin)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 november 2016 (Stelletje)

Het personeel was erg vriendelijk. Het ontbijt was prima in orde, met voldoende keuze. Goede locatie om te wandelen.

Kleine hotelkamer, we dachten eerst dat er een eenpersoonsbed stond. Onze kamer was erg gehorig, doordat deze boven de keuken lag. Voor 4 sterren hadden we slippers en een badjas verwacht. De ramen en kozijnen zijn aan vervanging toe, veel tocht en schimmel op het slaapkamerraam.

7,6