Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen  

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

Hotel - Zeegse

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen ligt vlakbij het altijd gezellige Zuidlaren in de provincie Drenthe. In de buurt van het hotel vind je tal van fiets- en wandelroutes die dit prachtige gebied doorkruizen. Hier is de rustzoeker op zijn plek! Als je van een wat drukkere omgeving houdt vind je op korte auto-afstand de plaatsen Groningen en Assen. Met een eigen wellness, restaurant en... meer info
vanaf 37 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

169 beoordelingen 8.3

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Drenthe incl. diner

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Drenthe

1 nacht v.a. € 37,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Drenthe

2 nachten v.a. € 75,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door M Hilkemeijer uit Bussum, op 18 mei 2019 (Stelletje)

9

Beoordeling door H Steen uit Wierden, op 13 mei 2019 (Stelletje)

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 mei 2019 (Stelletje)

De locatie, middenin de duinen. Het ontbijt- en avondeten was erg goed.

Tip! Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Prachtige natuur, leuke dorpjes.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 mei 2019 (Stelletje)

Mooi gelegen hotel. Alles was prima.

Tip! Mooie fietsroutes.

9

Beoordeling door CFJ Jorna uit Doetinchem, op 30 april 2019 (Stelletje)

Prima. Een ruim en mooi hotel, met een mooie ligging.

Tip! De Drentse AA is een heel mooi fietsgebied.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2019 (Stelletje)

Het eten was erg goed. Een mooie en rustige omgeving, met oude natuur. Je kan er heerlijk fietsen.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 6 mei 2019 (Stelletje)

Het live-cooking dinerbuffet. De mooie kamer met uitzicht (183) en het goede ontbijt.

Tip! Prima fietsomgeving, vooral de Drentsche Aa.

8

Beoordeling door MARGARET Ollefers uit Capelle aan den IJssel, op 4 mei 2019 (Stelletje)

Een ruime, schone en mooie kamer. Voldoende ontbijt en een ruime keuze bij het Live Cooking dinerbuffet. Vriendelijk en zeer hard werkend personeel.

Omslachtig om bij iedere consumptie af te moeten rekenen. Weinig ruimte om gebruikte handdoeken op te hangen in badkamer.

Tip! De prachtig en rustgevende omgeving.

7,6

Beoordeling door K Cloo uit Lelystad, op 30 april 2019 (Stelletje)

De omgeving en rust.

Dat we de drank bij de bar niet op het kamernummer konden zetten.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2019 (Groep)

8,2

Beoordeling door A.C Verduyn-Keller uit Nieuwkoop, op 26 april 2019 (Stelletje)

Fijne en nette kamer. Heerlijk ontbijtbuffet en vriendelijk personeel.

Douchen in bad, er was gelukkig wel een antislip mat.

Tip! We verbleven hier voor familiebezoek.

8

Beoordeling door Anoniem, op 25 april 2019 (Stelletje)

Een balkonnetje.

Tip! Geweldige omgeving.

8

Beoordeling door R Peters uit Apeldoorn, op 25 april 2019 (Stelletje)

Rustige omgeving, de stad Groningen om de hoek. Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Hoogeveen is ook zeker de moeite van een bezoek waard.

Honden in het hotel.

9

Beoordeling door Anoniem, op 15 april 2019 (Stelletje)

Mooie locatie.

Niet zulke prettige stoelen in de kamer.

Tip! Perfect om het Groninger en het Drents museum te bezoeken en de brinkdorpen in de omgeving.

7,8

Beoordeling door MCW Lammers-Gubbels uit Mierlo, op 14 april 2019 (Groep)

Ideale ligging. Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Een zeer goed ontbijt en een gezellige bar. Fijne E-bikes en het weer was heerlijk zonnig.

Tip! We hebben heerlijk gewandeld, met een wandeling vanuit het hotel. Op dag 2 hebben met gehuurde fietsen door de Drentsche Aa gefietst. De fietspaden zijn mooi breed en het is een prachtige route.

8,6

Beoordeling door I. Holtkamp uit Driehuizen, op 3 april 2019 (Groep)

Middenin een natuurgebied. Heerlijk stil!

Tip! De omgeving is zeer afwisselend en de mensen bijzonder vriendelijk. Evengoed dichtbij een grote stad gelegen.

8,8

Beoordeling door W.M Leker-de Jong uit Koog aan de Zaan, op 3 april 2019 (Gezin)

Vooral de mooie omgeving je rijdt op de fiets zo naar de bossen en heide. Ook rondje om het Zuidlaardermeer is erg leuk.

Het feit dat er geen fietskaarten, knooppunten routebeschrijving verkrijgbaar of te koop zijn. Weinig suggesties voor een mooie fietstocht in de omgeving. Alleen een kaartje van Drenthe voor 8,- euro was te koop. Beetje duur voor 2 dagen verblijf.

Tip! Fietsen naar Assen is erg leuk.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 3 april 2019 (Stelletje)

Live cooking diner. De omgeving, het dal van de Drentsche Aa.

De zakelijkheid. Direct betalen na binnenkomst. Net als de drankjes.

Tip! Prachtige omgeving. Fietsen en wandelen in het Dal van de Drentsche A. Mooie dorpen. Nabijheid van Assen (Drents museum), Eelde (De Buitenplaats), Zuidlaren en Groningen.

7,6

Beoordeling door CAM Beemsterboer-van Kleef uit Zuid-Scharwoude, op 31 maart 2019 (Gezin)

We werden vriendelijk ontvangen. Mooie omgeving.

We hadden het makkelijker gevonden om de consumpties die we gebruikten op het nummer van de hotelkamer te zetten en bij inleveren van de sleutel de eindafrekening te krijgen. Het was niet duidelijk bij ieder personeelslid dat het gelijk afgerekend moest worden.

Tip! De wandeling die we kregen vanuit het hotel is zeker de moeite waard.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2019 (Stelletje)

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een fijn hotel, met nette kamers, in een prachtige omgeving.

8,4

Beoordeling door H de Hont uit Almere, op 28 maart 2019 (Stelletje)

Locatie en het hotel was ruim.

Het lopend buffet voor €33,- p.p vinden wij, voor wart het biedt, aan de dure kant. Bestelling drankjes, bij lopend buffet 3x moeten vragen waar het bleef. Bij het ontbijt 2 heel vervelende keffende honden. Kost gegarandeerd klanten. Bij de balie wist niemand iets van betaald of onbetaald parkeren in Assen. De TV op kamer 216 was ver beneden de verwachting.

Tip! Mooie omgeving veel rust! De locatie is niets mis mee!

6,2

Beoordeling door JELLE Groeneveld uit Alkmaar, op 27 maart 2019 (Stelletje)

Ligging in natuur gebied, goed eten, plezierig personeel.

Kamer zou opgeknapt kunnen worden, beetje gedateerd met kleine beschadigingen.

Tip! Groningen en Assen zijn dichtbij.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 maart 2019 (Stelletje)

Prima.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 maart 2019 (Stelletje)

klantvriendelijkheid.

De kamers zijn gedateerd.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 maart 2019 (Gezin)

Prima hotel.

Tip! Mooi wandelgebied.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 maart 2019 (Gezin)

Relaxte omgeving en een goed verblijf. De kamers/inrichting is sterk gedateerd, maar wel goed schoon.

Tip! Prima omgeving om te wandelen en te fietsen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 22 maart 2019 (Gezin)

7

Beoordeling door J.H. Groesbeek uit Zwijndrecht, op 22 maart 2019 (Stelletje)

Een prachtige omgeving.

De korte duur.

Tip! We hebben een flinke wandeling in de omgeving gemaakt. Een voorgaande keer hebben we hier veel gefietst, maar deze keer werkte het weer niet mee.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 maart 2019 (Stelletje)

De omgeving en het live-cooking diner was super.

Tip! Groninger Museum.

8

Beoordeling door J van J v.Leeuwen uit Spijkenisse, op 17 maart 2019 (Stelletje)

Prima hotel, alles naar wens. De kamer was koud, maar dit werd meteen verholpen.

Tip! Bezoek aan de Bonte Wever in Assen.

9

Beoordeling door J.L Welsing uit Zaltbommel, op 14 maart 2019 (Stelletje)

Zwembad en live cooking.

7,6

Beoordeling door JJ van Gils uit Valkenburg, op 12 maart 2019 (Stelletje)

De vriendelijkheid van het personeel. Het rustig de tijd nemen om een en ander te vertellen naar aanleiding van onze vragen.

Tip! Zeegser duinen en vennen. Het rustige en nog ongerepte.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 maart 2019 (Stelletje)

Uitstekende horeca, vriendelijk personeel en een fantastisch Live Cooking buffet. Gezellige ruimte bij de open haard, met uitzicht over de hei. Vanuit het hotel loop je zo de natuur in.

Ze gaan er schuin tegenover een vakantiepark bouwen, dat is erg jammer want het hotel ligt nu zo heerlijk midden in de natuur.

Tip! Mooie wandeling vanuit het hotel, door het stroomdal van de Drentse Aa. Ik wist niet dat Drenthe zo mooi is.

8,8

Beoordeling door JJW JJW Vink uit Born, op 10 maart 2019 (Stelletje)

De eten was voortreffelijk. Zelfs de warme groente was heerlijk en goed gaar. Het ontbijt was ook goed.

Het water op de badkamer had weinig druk waardoor maar een klein straaltje uit de kraan kwam. De hoofdkussens vonden wij erg klein.

9,2

Beoordeling door A Cramer uit Bennekom, op 7 maart 2019 (Gezin)

Zeer vriendelijk personeel, ruime comfortabele kamer en een heerlijk dinerbuffet.

Enkele keren vals (brand)alarm, waarvan het laatste nog om 23:30 uur, toen ik net in slaap was gevallen.

Tip! Mooie wandeling van 6,5 km gemaakt, door een route die door het hotel werd verstrekt.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 maart 2019 (Stelletje)

Veel last van blaffende honden en een aantal keren brandalarm.

6,2

Beoordeling door J Raak uit Almere, op 1 maart 2019 (Gezin)

Midden in de natuur.

Tip! Mooie natuur omgeving en je kan vanuit hotel leuke uitstapjes maken en niet te ver.

9

Beoordeling door W.E.P. Kocken uit Heerhugowaard, op 26 februari 2019 (Stelletje)

Even lekker eruit en laten verwennen. Prima eten en een fantastische omgeving.

Sommige zaken een beetje gedateerd in het hotel. In het zwembad was de vloer niet schoon.

Tip! Heerlijke fietsroutes. Westerbork heel indrukwekkend. Heerlijk shoppen in Groningen. Sauna in de buurt.

8,4

Beoordeling door JWM van Hees uit Nijmegen, op 26 februari 2019 (Stelletje)

Sauna, zwembad, rustig gelegen, heel goed verzorgd buffet, vriendelijke bediening en de omgeving is heel mooi.

Tip! Mooi museum in Asen en prachtige orchideeën kwekerij in de buurt. Veel wandelmogelijkheden.

7,8

Beoordeling door G.J. Koppenaal uit Gouda, op 26 februari 2019 (Stelletje)

Uitstekende en schone kamer, met een mooie badkamer. Plezierig en behulpzaam personeel. Lift, schoon zwembad en een grote parkeerplaats. Uitstekend restaurant, met open keuken. Een geweldig ontbijtbuffet en een nog geweldiger dinerbuffet! Snel en gemakkelijk aan te rijden vanaf de snelweg.

Tip! De steden Groningen en Assen. Het vestingstadje Bourtange, Museum Klooster Ter Apel, Veenkoloniaal Museum Veendam, De Fraeylemaborg en park. De directe omgeving van het hotel staat borg voor prachtige fiets- en wandeltochten.

9,8

Beoordeling door M.G.C. Rooda uit Alphen aan den Rijn, op 26 februari 2019 (Gezin)

De perfecte locatie om Groningen en Assen te bezoeken.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 februari 2019 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door H Tel uit Bad Bentheim, op 26 februari 2019 (Stelletje)

Alles was prima, vooral ook de fietsen konden goed opgeladen en gestald worden. Een mooi ontvangstgedeelte met zithoeken.

Douchen in het bad is niet zo praktisch.

Tip! Je kunt er prachtige fietstochten en wandelingen maken.

8,2

Beoordeling door J Visser uit Bleiswijk, op 23 februari 2019 (Stelletje)

De mooie en rustige omgeving.

8,6

Beoordeling door C.W. Droogers uit Oostvoorne, op 23 februari 2019 (Stelletje)

Prima bedden en een uitstekend diner.

De kraan bij de wastafel gaf een miezerig straaltje water, vooral warm water was minimaal.

Tip! Prachtige omgeving, uitstekend voor een mooie wandeling.

8

Beoordeling door J. Mossel uit Heiloo, op 22 februari 2019 (Stelletje)

De ligging, de omgeving.

De kamer heeft duidelijk een opknapbeurt nodig.

Tip! Prachtig gebied om te fietsen en te wandelen. Leuke restaurantjes in de directe omgeving.

8,2

Beoordeling door J.A.W van der Wansem uit Hazerswoude-Dorp, op 22 februari 2019 (Stelletje)

Omgeving.

Iets teveel chloor in het zwembad.

Tip! Assen en het Drents museum.

7,6

Beoordeling door G.J. Boks uit Zwolle, op 17 oktober 2018 (Groep)

Prima hotel. Keurig ingericht.

Tip! Mooie omgeving en ligging van het hotel.

8,5

Beoordeling door L Bijker uit Ruinerwold, op 17 september 2018 (Gezin)

Mooie locatie en mooi weer en een leuke aanbieding.

Tip! Mooie fiets routes.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2018 (Stelletje)

Prima maaltijden en mooie omgeving.

Hete kamer geen airco.

Tip! Mooie natuur en prachtige fietsroutes.

6,4

Beoordeling door H Ketelaars uit Veghel, op 27 juli 2018 (Stelletje)

Vriendelijkheid, netjes allemaal.

Met dit warme weer was het bijzonder warm op de kamer.

Tip! Prachtige omgeving, zeker voor fietsers.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 24 juli 2018 (Groep)

Ruime eetzaal en kamer.

Op het terras was de bediening echt te langzaam.

Tip! Prachtig mooi en rustig gefietst. Fietspaden kunnen beter. Naar de stad Groningen geweest voor ons heel leuk.

8,4

Beoordeling door J.M. Piek uit Utrecht, op 20 juli 2018 (Gezin)

Zeer deskundig en goed personeel.

Tip! Fietstochten o.a. Drentsche AA.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 juli 2018 (Gezin)

Schitterende omgeving en leuke dingen om te doen met (klein)kinderen, o.a Het doe museum in Veendam en de nieuwe dierentuin/pretpark in Emmen.

8,8

Beoordeling door G.J. van Sprang Staals uit Eindhoven, op 6 juli 2018 (Stelletje)

Tip! Geweldig, wij zijn daar wezen fietsen, het is er echt landelijk met mooie bossen. Het hotel had maar 1 fietsroute en zonder kaart. Je kan hele mooie routes maken op de genummerde bordjes langs de fietspaden, dat is een stuk makkelijker. Dit was het enige negatieve van het hotel, misschien kunnen ze wat met dit advies.

8

Beoordeling door M.Y. Postma uit Dronten, op 28 juni 2018 (Individueel)

Super verblijf gehad. Het live cooking buffet was echt top! Erg vriendelijk personeel en een mooie ruime kamer. Fijn dat de wc apart van de douche is!

Jammer dat je moet douchen in bad. Mijn moeder is al wat ouder en dan is dat toch wel wat lastig. Bij een volgende renovatie misschien overgaan op inloopdouches?

Tip! Zuidlaren is erg gezellig om even te bekijken. Ook Assen was super leuk. Verder heerlijk gegeten bij het Steakhouse op de hoek!

8,8

Beoordeling door O de Ruiter uit Benthuizen, op 28 juni 2018 (Stelletje)

Live cooking. Geweldig.

Tip! Vanwege het weer hebben we het Asser museum en in Eelde buitenplaats bezocht. Bij minder weer dus ook heel wat mogelijkheden. Het hotel ligt in een geweldige omgeving.

9,6

Beoordeling door J.M. Buurman uit Bovenkarspel, op 25 juni 2018 (Gezin)

Uitstekend hotel, prima ontbijt en heel vriendelijk personeel. Het weer, ook de invalidenkamer was top.

Tip! wij kwamen om te fietsen. Prachtige omgeving maar door het matige weer maar 2x gefietst.

10

Beoordeling door HENK Jolink uit Diepenveen, op 23 juni 2018 (Gezin)

Het hotel was zeer goed, personeel bekwaam en het eten was ook geweldig.

Tip! We hebben ook erg genoten van de omgeving, heerlijke wandelingen gemaakt en met de auto mooie tochten gemaakt in de omgeving.

9,8

Beoordeling door C. Neutenboom uit Driebruggen, op 21 juni 2018 (Groep)

Alles.

Tip! Prachtige omgeving heerlijk gefietst en heerlijk rustig.

9,6

Beoordeling door G.J Koelewijn uit Bunschoten, op 21 juni 2018 (Stelletje)

Tip! Alles is prima en mooie omgeving, fietsen en wandelen!

8

Beoordeling door H.A. van Bennekom uit Utrecht, op 18 juni 2018 (Stelletje)

De Zeegser Duinen is een walhalla voor fietsers en wandelaars. Wij zijn nu voor de derde keer in dit hotel en het bevalt prima. Personeel is ook erg vriendelijk en servicegericht. Het ontbijt is ook goed. Wij hadden (2 echtparen) gebruik gemaakt van een aanbieding van 3 dagen incl. 1 keer live cooking. Was ook uitstekend bevallen. Zal zeker dit hotel aanbevelen bij vrienden en familie. De bedden zijn overigens prima. Er is wel een ruime badkamer en een apart toilet in de gang vinden wij ook een plus.

Wat wel erg aan ons hart gaat is dat het hotel niet goed onderhouden wordt. De buitenkant kan wel een opknapbeurt gebruiken. Dit geldt ook voor de kamers. . Het bad zou vervangen kunnen worden voor een inloop douche. Dat zou een hele verbetering kunnen zijn. Wij vinden de consumpties ook behoorlijk aan de prijs. Koffie € 2,70 vinden wij duur. Geldt ook voor een glas wijn. Eten is ook niet goedkoop te noemen.

Tip! Drenthe is een heerlijke provincie met legio mogelijkheden voor fietsen en wandelen. Wij vinden de mensen ook erg vriendelijk.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 juni 2018 (Gezin)

De omgeving, de sfeer, de hond- en klantvriendelijkheid.

Tip! Een prachtig wandelgebied.

10

Beoordeling door A.T. Scholtens uit Apeldoorn, op 15 juni 2018 (Individueel)

Locatie en personeel.

Badkamer, gedeeltelijk opgeknapt. Jammer genoeg niet een bad met daarin douche. Voorkeur voor alleen douche. Bedden niet optimaal. Zakken in.

Tip! Veel gasten maar erg weinig van te horen op de kamer. Uitzicht ook weids.

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 juni 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving en dat verkennen op de fiets.

s' Avonds is (was) er live cooking. Als senioren eten wij niet zoveel en dan is de prijs wel te hoog. Tip: stel een 65+ prijs in. Want wij en ook andere hotelgasten zagen wij elders ook heerlijk dineren voor een veel schappelijker prijs.

Tip! Rondje Zuidlaarder meer, en vers gerookte paling eten bij Vos en dan met het pontje over. Geweldig. In Annen was een leuke zondagse braderij/rommelmarkt. Maak een mooie fietstocht over de Balooer heide. Uniek natuurgebied. We hebben weer volop genoten en komen er vaker en het is steeds weer een heerlijk hotel.

8,8

Beoordeling door A.D. Middelkoop uit culemborg, op 11 juni 2018 (Stelletje)

Alles. Vriendelijk personeel.

Tip! Mooi om te fietsen.

9

Beoordeling door J.F. Groten uit Zwolle, op 11 juni 2018 (Individueel)

Geweldige mooie omgeving. Heerlijk live-cooking en goed ontbijtbuffet.

Stoelen kamer waren lomp en doorgezakt, kon je niet in zitten. Kamer 213. T.V. boven en onder met dikke zwarte streep, daardoor weinig en vertekend beeld. Onprettig om naar te kijken.

Tip! Verder prachtige omgeving om te fietsen. Gezellige horeca en Zuidlaren een gezellig plaatsje.

8

Beoordeling door A. Huizing-Jager uit Emmen, op 10 juni 2018 (Groep)

alles

n.v.t.

Tip! Een schitterende, rustgevende omgeving, schitterende vogelgeluiden, niet in woorden uit te drukken, moet je zelf beleven!!

9,5

Beoordeling door T Sioen uit Etten-Leur, op 9 juni 2018 (Stelletje)

Mooi hotel, mooi omgeving,goed wandel plek.

Airco in de kamer is wenselijk en een heel kleine t.v. die niet kan kiezen in de programmering naar je eigen voorkeur.

Tip! Korte afstand van Groningen, bezoek moeite waard is een hele mooie stad.

8,6

Beoordeling door B.W.M. Zweekhorst uit Voorschoten, op 7 juni 2018 (Gezin)

Mogelijkheden om te fietsen. Helaas had de balie maar één fietsroute en dan nog zonder knooppunten.

Matige kwaliteit van de kamer: gedateerd toilet en douche (in het bad!) en kennelijk in lange tijd niet schoon gemaakt balkon.

Tip! De natuur is in deze periode prachtig en bij een beetje redelijk weer is het fietsen een genot.

7,6

Beoordeling door H Aijtink uit Enter, op 6 juni 2018 (Stelletje)

Schitterende locatie, goed eten, vriendelijk personeel, alles keurig verzorgd.

Tip! Prachtige fietstochten gemaakt, zo'n mooie omgeving, geweldig!

9

Beoordeling door Anoniem, op 5 juni 2018 (Stelletje)

Hartelijk en behulpzaam personeel, prachtige omgeving.

We bezoeken al enkele jaren dit hotel, maar intussen begint het ons op te vallen dat het pand en de inrichting een beetje sleets begint te worden.

Tip! Beekdal, Drentse Aa.

8,2

Beoordeling door EWJ Wals-akkermans uit Berg en Dal, op 4 juni 2018 (Stelletje)

Aardig personeel!

Gedateerde kamers, erg warm zonder airco. Te weinig personeel tijdens ontbijt. Tafeltjes buiten zal men niet even drogen en tafels worden nadat gasten klaar zijn met ontbijt niet snel opgeruimd/schoongemaakt.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 juni 2018 (Stelletje)

Heel rustig gelegen geen geluidsoverlast van wat dan ook. Goede stalling voor de fietsen. Lekker en goed eten en vooral vriendelijk personeel en goede fietsmogelijkheden in de buurt. Wij hebben een top weekend gehad.

De kamer is erg warm een airco is echt aan te bevelen.

Tip! Wij konden door het prachtige weer veel fietsen wat heerlijk. Vooral via knooppunten kun je hele mooie tochten fietsen met veel mogelijkheden voor een drankje of een hapje. Er is super veel te doen in de omgeving voor ieder wel wat wils shoppen, zwemmen, of een huifkartocht of iets anders met paarden. Genoeg te doen wij komen zeker nog eens terug.

9,4

Beoordeling door J.B Bakker uit Bunnik, op 4 juni 2018 (Gezin)

7,8

Beoordeling door J Booij uit coevorden, op 2 juni 2018 (Stelletje)

Vrijheid rondom het hotel.

Wij misten airco of een waaier.

Tip! Heel centraal. Legio mooie dorpen en natuur gebieden per fiets te bereiken op relatief korte afstand.

7,8

Beoordeling door W.T. Ceulen uit Ede, op 28 mei 2018 (Gezin)

Mooie omgeving, een gezellige sfeer.

Een handdoeken rek, zou wel handig zijn. Live cooking; het vlees lag al klaar, het wordt niet gebakken waar je bij staat.

Tip! Goede en mooie fiets omgeving, gezellige terrasjes.

8

Beoordeling door E ter Burg uit de Bilt, op 26 mei 2018 (Gezin)

De ligging van het hotel, in de natuur.

Tip! Centrale, zeer rustige en mooie omgeving. Dichtbij het Zuidlaardermeer, Drents museum en veel fiets mogelijkheden.

8,3

Beoordeling door J.T. Wolters uit Bronkhorst, op 23 mei 2018 (Gezin)

Keurig verzorgd, alleen de dranken heel duur.

Tip! Het was allemaal keurig verzorgd en er is een heel mooie fiets- en wandelgebied.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 mei 2018 (Groep)

7,6

Beoordeling door K Hessels uit Haarlem, op 20 mei 2018 (Groep)

Leuke zitjes en geweldig life cooking diner.

Het personeel mag iets vriendelijker zijn.

Tip! Gevangenismuseum, Veenhuizen en Groningen.

7,3

Beoordeling door H.Z. Veldman uit Asten, op 18 mei 2018 (Gezin)

De sfeer in het hotel, vriendelijk personeel, mooie ruime kamer.

Erg warm op de kamer.

Tip! Schitterende omgeving met heide, afwisselende landerijen. Vriendelijke bevolking.

9,4

Beoordeling door W Fastl uit Maassluis, op 18 mei 2018 (Stelletje)

Omgeving en kort bij Groningen en Assen.

Dat je geen mogelijk heeft om een kopje koffie of thee kunt maken in de kamer! Een waterkoker in de kamer zou makkelijk zijn!

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door B. Oude B. Oude Middendorp uit HENGELO OV, op 17 mei 2018 (Stelletje)

Zwembad de omgeving en het goede eten vriendelijke personeel.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.

8

Beoordeling door JMM van Gerwen uit Someren, op 17 mei 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving voor fietsliefhebbers. Vriendelijk personeel. Gezellig hotel.

Met het fietsen was er een rupsenplaag.

Tip! Giethoorn is zeker de moeite waard. Westerborg.

8,2

Beoordeling door H Vega uit Heemskerk, op 17 mei 2018 (Stelletje)

Sauna, zwembad.

Tip! Prachtige omgeving.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 mei 2018 (Stelletje)

Heerlijke plek meteen op de fiets de natuur in.

Trappen lopen met de koffer.

Tip! Heerlijk op de fiets of de wandelschoenen aan zo de natuur in uit het hotel. Super.

8

Beoordeling door I.V. Silvius uit Spijkenisse, op 11 mei 2018 (Stelletje)

Ontbijt, diner, omgeving om te fietsen.

Tip! Gedurende verblijf twee heerlijke fietsroutes uitgezet. Genoten van de omgeving en de natuur.

7,8

Beoordeling door J.M. Nijkamp-Berenpas uit Warnsveld, op 11 mei 2018 (Stelletje)

Alles! Was allemaal keurig en goed geregeld. Prettig en behulpzaam personeel.

Weinig gasten, zodat we 's avonds bijna alleen in de bar zaten.

Tip! Fietstocht Drentse Aa, prachtig natuur gebied.

8,6

Beoordeling door L Bolhuis uit Aalsmeer, op 9 mei 2018 (Gezin)

De ontspannen sfeer, diner prima en een fijn terras.

Zwembad wat klein.

Tip! Jullie elektrische fietsen, geweldig, fietsroute (A4) vanuit hotel niet echt duidelijk.

9,4

Beoordeling door PJ Hurkmans uit Deurne, op 8 mei 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Helaas hadden wij twee dagen regen maar hebben ons toch goed vermaakt.

Tip! Het gevangenismuseum in Veenhuizen is zeker een bezoek waard.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 mei 2018 (Stelletje)

De prachtige omgeving kenden we al maar dit keer was het voor ons vooral de ideale uitvalsbasis naar Groningen. Het restaurant was met "live-cooking" weer van grote klasse!

Tip! Voor ons was het dit keer de ideale uitvalsbasis voor bezoeken aan Groningen. Met de auto naar P&R Haren en vandaar met de bus naar Groningen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 mei 2018 (Stelletje)

De rustige omgeving en het vriendelijke personeel!

Tip! We hadden een heel heftig en verdrietig jaar achter ons liggen en we wilden graag een paar dagen er tussen uit, voordat mijn man weer geopereerd moet worden! De ligging van het hotel was geweldig en we zijn uitgerust en gesterkt weer naar huis gegaan. We zullen zeker weer naar jullie hotel komen, want het is ons héél goed bevallen!

9

Beoordeling door P Schmit uit Hengelo, op 1 mei 2018 (Stelletje)

Locatie, diner en ontbijt.

Tip! Uitval locatie voor diverse museumbezoek.

7,8

Beoordeling door JHPG van Goch uit Asten, op 1 mei 2018 (Gezin)

Het was goed wij hebben genoten van de omgeving en van alles.

8,8

Beoordeling door E Kluin uit Wenum-Wiesel, op 29 april 2018 (Stelletje)

Leuk hotel met gezellige lobby, bar en eetzaal.

Vreemde constructie in kamer met naar elkaar toedraaiende deuren. Deur tussen halletje en kamer is naar ons idee overbodig. TV is te klein en jammer dat er in het zwembad/de sauna geen handdoeken zijn. Verder alles prima! Misschien is het verhuren van scooters ook een idee.

Tip! Leuke wandelroutes in mooie omgeving. We hebben het gevangenis museum in Veenhuizen bezocht. Dit vinden we echt een aanrader!

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 april 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door H. Leistra uit Nijkerk, op 18 april 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door E.G. Van der E.G. van der Starre uit Haarlem, op 14 april 2018 (Stelletje)

Mooie ruime kamer. Prima ontbijt en een LIFE cooking diner.

De ontvangst was wat kil. De badkamer en het toilet waren niet echt schoon.

Tip! Prachtige omgeving. Je kunt direct vanuit het hotel wandelen en fietsen, dat is erg prettig.

8,3

Beoordeling door J Van der Reijden uit Steenderen, op 14 april 2018 (Stelletje)

Een mooie omgeving, diner en ontbijt.

Erg groot, beetje massaal. Hotel heeft wel een update nodig, ziet er van buiten en in de gangen niet uit.

7,6

Beoordeling door J Wever uit OUDENDIJK NH, op 13 april 2018 (Stelletje)

Prima kamer, rustige ligging, veel fietsmogelijkheden in de omgeving. Uitstekende maaltijden!

Tip! Veel mooie fietspaden, en waarschijnlijk ook wandelmogelijkheden (zelf niet geprobeerd).

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 april 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving.

7,8

Beoordeling door JTM Zandvliet uit Hoofddorp, op 11 april 2018 (Stelletje)

Personeel heel vriendelijk. Hotel is schoon, overzichtelijk en ruim.

Het ontbreken van glazen, er staan kartonnen bekertjes. Er is geen waterkoker met thee/ oploskoffie.

Tip! Fietsen in de omgeving. De stad Groningen bezoeken.

9,8

Beoordeling door C. Kuijf uit Schoonhoven, op 10 april 2018 (Gezin)

Wij vonden het hotel heel sfeervol.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 10 april 2018 (Gezin)

Prachtige ligging. Goede uitvalsbasis voor fietstochten. Zeer vriendelijk personeel.

Douchen in bad. Kamer op 2e verdieping en een lift die tot de 1e verdieping ging. Niet fijn om met je koffer een trap op te moeten.

7,8

Beoordeling door T. Geerdink uit Hengelo, op 9 april 2018 (Stelletje)

Wij vonden de ligging van Uw hotel helemaal top. De rust die er heerst dat heb je niet zo vaak bij een hotelovernachting. Je pakt de fiets en je staat minden in de natuur, korte afstand van Groningen. De bedden waren goed, dat is een van de belangrijkste onderdelen. Hartelijk Dank voor de gastvrijheid.

Het warme eten was niet goed van temperatuur, te lauw. Verder was alles naar wens.

Tip! We hebben genoten van de stad Leeuwarden, we hadden geen idee van de stad. Het Drents museum vertelt alles over het Noorden van ons land, een pre. En met de fiets door de prachtige Drentse AA via Haren naar Groningen. Groningen zelf vind ik prachtig, ga er graag naar toe.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 april 2018 (Stelletje)

Fantastisch ontbijt en diner.

Het hotel is oud. In de badkamer waren vlekken op de vloer en wastafel, die niet te verwijderen zijn.

Tip! Prachtige natuur. Mooie, gezellige steden zijn in de buurt.

8,2

Beoordeling door A G van Westerhuis uit gelselaar, op 30 maart 2018 (Gezin)

's Avonds live-cooking was heel goed, het was bij en prijs inbegrepen en dan is de prijs-kwaliteit uitstekend!

Wij dachten dat het in de plaats Zuidlaren zelf was maar het lag een heel eind er vanaf.

Tip! Wij gingen voor de kunstvoorstelling The American Dream in Assen en Emnden. Verder niet veel gezien van de omgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2018 (Stelletje)

We waren even een weekendje weg. Voor het geld, veel gekregen. Ontbijt + incl. 1x avond eten. Eenvoudig en schone kamers. Voor wat we betaald hebben, kun je niet luxer verwachten. Zeker een aanrader!

Tafeltjes bij het ontbijt en avond eten, staan dicht bij elkaar, niet zoveel privacy. Dat was het enige min puntje.

Tip! We zijn naar de stad Groningen geweest, erg leuk. Verder een prachtige omgeving.

7,8

Beoordeling door H.L. Bakker uit GORINCHEM, op 30 maart 2018 (Stelletje)

Erg leuk arrangement, op deze manier extra leuk om te genieten in dit hotel!

De bedden waren niet zo comfortabel gezien mijn lichamelijke beperking, douchen moest in bad wat niet praktisch is en niet lukte.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 maart 2018 (Stelletje)

Een geweldig ontbijtbuffet en live cooking buffet, vriendelijk personeel.

Tip! Rustige omgeving, wandelingen en fietstochten vanuit het hotel te maken.

8,6

Beoordeling door J van Gils uit Terheijden, op 25 maart 2018 (Groep)

De locatie en de verschillende ruimtes.

8

Beoordeling door F.H. Houx uit Budel, op 20 maart 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 maart 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en de sauna.

Tip! Musea in Assen en Emden.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 maart 2018 (Gezin)

De gastvrijheid, de prachtige omgeving, de rust.

De vloerbedekking en stoffering van de kamers zijn wel aan vervanging toe, maar dat nemen we graag op de koop toe.

Tip! Het meest aangename is de rustige omgeving met veel mogelijkheden om te wandelen of te fietsen. Een prachtig stiltegebied in de ruime omgeving. Een gezellige plaats in de buurt is Zuidlaren, maar in Groningen en Assen zijn ook interessante musea.

9,2

Beoordeling door A.W.M. Stofmeel uit Roosendaal, op 12 maart 2018 (Individueel)

Een mooie omgeving. Vriendelijk personeel. Ruime kamer.

Gedateerd hotel. Het diner was zeer matig.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 maart 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door HAG Boskma uit Kampen, op 6 maart 2018 (Stelletje)

De gezelligheid en het eten was voortreffelijk is.

Jammer dat je niet op je kamer koffie of thee kunt drinken.

8

Beoordeling door N.W.M. van Bilderbeek uit Zaltbommel, op 5 maart 2018 (Stelletje)

Slow cooking en de locatie.

Tapijt op kamer.

Tip! Zeegse duinen blijven altijd mooi ondanks de heftige koude. Mooie locatie om de omgeving verder te exploreren.

8,2

Beoordeling door NIKO maree uit Vierlingsbeek, op 5 maart 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door R.M Van R.M. van Rijk uit Schoonhoven, op 4 maart 2018 (Stelletje)

Schone kamer, vriendelijk personeel.

Het bed was te zacht.

Tip! Drents museum is echt een aanrader.

7,4

Beoordeling door A.H.I. Goering uit Haaksbergen, op 1 maart 2018 (Gezin)

Een mooie omgeving.

Tip! Mooi wandelgebied.

7,8

Beoordeling door T.J. Wells uit 's-Gravenzande, op 27 februari 2018 (Gezin)

Mooie kamer, goed eten, mooie rustige ligging van het hotel.

Tip! Natuurlijke omgeving, mooie fietsroutes en nabij Assen en Groningen.

9,4

Beoordeling door HAJ van Weert uit Sint Michielsgestel, op 25 februari 2018 (Gezin)

Gezellig hotel, goed eten en vriendelijk personeel. Prima hotel voor een weekend weg!

7,8

Beoordeling door J.H. Alders uit Maarheeze, op 20 februari 2018 (Stelletje)

Goed verzorgd. Mooie omgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 februari 2018 (Gezin)

De locatie.

De kamer

Tip! Heerlijke omgeving voor fietstochten.

6,6

Beoordeling door S Sieuwnanand Jairam uit DELFT, op 19 februari 2018 (Gezin)

De flexibiliteit en gastvrijheid van het personeel. Daarnaast ook het diner (live cooking).

Misschien kan de temperatuur van het water in het zwembad een graden hoger.

Tip! Centrum van Assen en Groningen geweest, heel mooi. Verder een wandeling gemaakt in de zandduinen. Heel relax!!

9

Beoordeling door Anoniem, op 19 februari 2018 (Stelletje)

De rust en de prachtige omgeving. Het heerlijke buffet.

Het bad, dit was moeilijk in- en uitstappen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 23 juli 2017 (Stelletje)

De ligging in een heel mooie omgeving. Goed verzorgd restaurant. Goede fietsenstalling. Gratis parkeren en WiFi. Goede fietsroutes bij de receptie te verkrijgen.

Op het bakon kan je zitten, maar is niet echt aangenaam. Dichte borstwering waar je zittend niet overheen kan kijken.

Tip! De beekdalen in het natuurgebied De Aa en ook de verstilde dorpen zijn op de fiets over goede fietspaden zeer de moeite waard om te bezoeken. In dorpjes soms een aardig restaurant voor koffie of de lunch. Bezienswaardigheden in overvloed.

8,6

Beoordeling door G.J Schutten uit Rijsenhout, op 23 juni 2017 (Gezin)

Dat het een prima locatie was.

Dat je geen potje thee of koffie kon zetten op de kamer. Als oudere gaan we geen kroegentocht houden en dan ben je tamelijk vroeg op de kamer. De volgende keer neem ik zelf een water kokertje mee!

Tip! We hebben veel gewandeld in de mooie omgeving.

8

Beoordeling door W.M. Polder uit Heerhugowaard, op 10 juni 2017 (Gezin)

Hotel wel wat gedateerd, maar alles is schoon, goede bedden. Live Cooking is uitstekend.

Tip! Mooie bosrijke omgeving.

8,8

Beoordeling door R van der Stelt uit doetinchem, op 6 mei 2017 (Stelletje)

Omgeving, schoon hotel, faciliteiten genoeg zoals zwembad, sauna, leuke bar, huurfietsen.

Helaas geen koelkast(je) op de kamer.

Tip! Het wandelen in natuur en de daarbij aangeleverde looproutes van het hotel.

8

Beoordeling door J.A. de Hoon uit Dongen, op 26 april 2017 (Stelletje)

Mooie ruime kamer met balkon, prettige sfeer in hotel, vriendelijke medewerkers, voldoende parkeergelegenheid, goede internetverbinding.

Zacht matras, miste koffie/theefaciliteit op de kamer.

Tip! Mooie natuur, veel bezienswaardigheden in de nabijheid zoals gevangenismuseum Veenhuizen, hunebedcentrum Borger.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 april 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving, vriendelijk personeel. Zeker het life cooking buffet was een aanrader.

Tip! Schitterende omgeving om te fietsen en te wandelen. Met leuke plaatsjes in de nabije omgeving.

8,6

Beoordeling door J.M.A. Bruins uit Burgh-Haamstede, op 6 april 2017 (Stelletje)

Prachtige ligging, geen auto nodig, je loopt zo de hei op en zo het Drentsche Aa stroomgebied in.

De lange afstand tussen Zeeland en Zeegse.

Tip! Wandelen door het Drentsche Aa stroomgebied. Leuke uitspanning op loopafstand van het hotel.

8,7

Beoordeling door CWM Fokke - Olijhoek uit Leidschendam, op 1 april 2017 (Groep)

Het diner Live Cooking was perfect. Ruime keuze en goede bediening. Top!!

Tip! Wij zijn vrijdag aangekomen en hebben na inchecken een wandeling (4 km) gemaakt. De route vanuit het hotel meegenomen. Daarna zaterdagochtend weer een wandeling (6 km) gemaakt. En lekker op het terras buiten koffie gedronken. Zondag na uitchecken nog de laatste wandeling gemaakt. Heerlijk om van het hotel direct de natuur in te lopen. Na deze wandeling bij Herberg De Fazant koffie gedronken waarna we huiswaarts zijn gereden. Top weekend gehad. Voor herhaling vatbaar en zeker aan te bevelen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 april 2017 (Stelletje)

Het live cooking diner.

Tip! Een prachtige omgeving, gratis wandel- en fietsroutes vanuit het hotel en een zeer goede fietsenstalling.

10

Beoordeling door K.S. Blaauw uit Lochem, op 31 maart 2017 (Gezin)

Prachtige ligging, met super fietsmogelijkheden!

Tip! Fijne fietsroutes. De mogelijkheid om eventueel uit te wijken naar Assen of Groningen.

7,8

Beoordeling door C J Nibbelink uit Breukelen, op 31 maart 2017 (Gezin)

Prima locatie om te wandelen en te fietsen.

Tip! Afwisselend gebied om te fietsen.

8,2

Beoordeling door E. van der Linde uit Kampen, op 30 maart 2017 (Gezin)

De ontvangst bij de receptie was erg hartelijk. Het personeel is/was heel vriendelijk en gedroeg zich erg gastvrij.

Door mijn mobiliteitsprobleem! Toiletten zijn erg laag en er is, bij navraag bij de receptie, geen toilet-verhoger aanwezig. Ook ontbreekt een wandbeugel om het opstaan eenvoudiger te maken bij het opstaan. In de badkamer zijn de mogelijkheden voor een mobiliteitsbeperkte slecht. Er ontbreekt een kruk om te zitten aan de wastafel en het betreden van het bad is een probleem. Naast een toiletverhoger kan een badplank dit probleem oplossen.

Tip! Ideale omgeving voor het maken van fiets- en wandeltochten. Wij hebben het Gevangenismuseum en Veenhuizen bezocht. Erg interessant.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2017 (Gezin)

Het is een gezellig hotel op een unieke plaats en veel extra's zoals tennisbaan, sauna en zwembad. Zodra je deur uitloopt ben je in bos en op de heide. Het ontbijt en de live cooking zijn uitstekend en het is zeker een volgend bezoek waard.

Tip! Zodra je de deur uit bent bevindt je in bos en op de heide. We hebben niet direct een favoriete bezienswaardigheid maar tijdens een vorig bezoek hebben we het Drents Museum in Assen bezocht.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 maart 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving, live & cooking was perfect, vriendelijk personeel.

Kamers geen 4 sterren, erg gehorig, weinig waterdruk.

7

Beoordeling door Anoniem, op 21 maart 2017 (Stelletje)

Goed.

Tip! Mooi gelegen om te fietsen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 maart 2017 (Gezin)

De omgeving van het hotel is mooi.

De kamer is oubollig.

Tip! De fietstocht is een aanrader.

7,4

Beoordeling door H. van Nunen uit Oirschot, op 15 maart 2017 (Stelletje)

Heerlijk hotel met zeer goed ontbijt en dinerbuffet.

Tip! Een fijne omgeving met veel fietsroutes en wandelroutes. Zeer aanbevelenswaardig.

8,8

Beoordeling door MWH van Huijgevoort-Sauvé uit Eindhoven, op 23 februari 2017 (Stelletje)

De locatie is geweldig met prachtige natuur. Je voelt je echt welkom met de honden. Prima opgelost waar je wel/niet met honden mag komen in het restaurant. Hondenliefhebbers voelen zich hierdoor welkom én mensen die niet van honden houden hebben er geen last van. Het personeel was erg vriendelijk. Je wordt verwend met eten en drinken. Goede locatie om Groningen en Assen te bezoeken. We zouden graag een keer terugkomen.

8,7

Beoordeling door R.J. Schierbeek uit Kapelle, op 23 februari 2017 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 februari 2017 (Groep)

Fijn hotel, ruime kamer. Het dinerbuffet was prima! Veel keuze.

Staande in het bad douchen is niet zo handig, zeker wanneer je wat ouder bent en moeilijker ter been. Een aparte douche zou op een aantal kamers zeker aangeboden moeten worden.

Tip! Prachtige omgeving, mooi om te wandelen. We wilden naar de Hortus in Haren, maar het was zo koud en guur dat we daarvan af zagen. Naar Zuidlaren geweest; is ook leuk!

9,2

Beoordeling door J.F.H. Trel uit Hazerswoude dorp, op 3 februari 2017 (Stelletje)

Aardig personeel en goede service.

7,8

Beoordeling door A.C Verduyn-Keller uit Nieuwkoop, op 27 januari 2017 (Stelletje)

Even ontspannen weg zijn en het live cooking buffet.

Tip! Mooie omgeving om te wandelen of te fietsen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 14 januari 2017 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 januari 2017 (Gezin)

9

Beoordeling door HJ Koning uit enschede, op 10 januari 2017 (Stelletje)

Heerlijk en rustig omgeving.

Gehorig.

Tip! Lekker rustig.

8,2

Beoordeling door G Koning uit Zwartsluis, op 8 januari 2017 (Stelletje)

Vrolijk personeel.

Tip! Heerlijk om te wandelen.

8

Beoordeling door L Raven uit Amsterdam, op 7 januari 2017 (Gezin)

7,8

Beoordeling door H.J.A. Hesselink uit Goor, op 6 januari 2017 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door GEES Meppelink uit Dalen, op 4 januari 2017 (Stelletje)

Leuke kamer, goede bedden, lekker buffet en goed ontbijt! Echt er lekker even tussenuit en natuurgebied de Drentse Aa is geweldig. Rustige omgeving, voor herhaling vatbaar!!!

Als ik lag te lezen rolde het bed steeds van de kant, omdat het bed op wieltjes is!

Tip! Omdat wij er maar 3 dagen waren, hebben we alleen gewandeld door de Drentse Aa, heerlijk!!!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 januari 2017 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door G.A. Dijkman uit Alphen aan den Rijn., op 10 december 2016 (Stelletje)

Het gastvrije ontvangst en de bijzondere vriendelijkheid van al het personeel.

Tip! Bijzonder mooie wandel- en fiets omgeving.

8,4

Beoordeling door R C M van Wissen uit Wassenaar, op 8 december 2016 (Gezin)

8

Beoordeling door H.M. Wever uit Heemstede, op 8 december 2016 (Stelletje)

Alles, zijn heerlijk tot rust gekomen, bijzonder aardig personeel, schone kamer, live cooking was geweldig, kortom: hebben een geweldige tijd gehad.

Eigenlijk niets. Miste alleen een wekkertje naast het hoogeind.

Tip! Zijn op familie bezoek in Odoorn geweest, daarna gewinkeld in Zuidlaren. Leuke plaats. Dag er na door de dichte mist naar Winterswijk gereden, ook familiebezoek. Eenmaal weer in de buurt van het hotel in De Witte Zeegse kopje soep gegeten. Ook leuke locatie. Mooie natuur ook om door te rijden.

9,2