Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Zeist > Hotel Theater Figi > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel Theater Figi

Hotel Theater Figi  

Hotel Theater Figi

Hotel - Zeist

Hotel Theater Figi ligt in het gezellige centrum van Zeist, vlakbij de stad Utrecht, natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug en de Zeister Bossen. Het hotel beschikt over verschillende bioscoopzalen, waar de nieuwste films worden afgespeeld en er is ook een theater aanwezig! Daarnaast zijn er ook verschillende horecagelegenheden. Hotel Theater Figi heeft 97 luxe ingerichte... meer info
vanaf 67 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

74 beoordelingen 8.2

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Zeist + koffie met gebak

2 nachten v.a. € 67,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,19 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Zeist incl. diner en bioscoop

1 nacht v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,19 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Zeist incl. diner en bioscoop

2 nachten v.a. € 119,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,19 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 4 april 2019 (Stelletje)

De locatie is ideaal. Heerlijk dat je zo de stad in loopt en dat je vanaf deze plek geweldige fietstochten kunt maken.

Tip! Rondleiding Slot Zeist was de moeite waard.

8,6

Beoordeling door J De Ruiter Verschuuren uit Rotterdam, op 2 april 2019 (Groep)

Het is een heerlijk plekje Zeker om te winkelen en gezellig te doen met vriendinnen.

Het personeel is niet goed op de hoogte van het arrangement wat wij geboekt hadden. Vooral over het diner wat er bij inbegrepen is.

8,2

Beoordeling door L Smits uit 's-Gravenhage, op 14 maart 2019 (Gezin)

Dat alles gemoedelijk was.

Tip! Kasteel het park en dat het centrum dicht bij was en leuke restaurants.

9

Beoordeling door RH Moonen uit Haaren, op 7 maart 2019 (Stelletje)

Vriendelijke ontvangst en verblijf in een mooi hotel, op een mooie locatie.

8

Beoordeling door JEANNE Reelick uit Helmond, op 7 maart 2019 (Stelletje)

Perfect, we zijn zeer tevreden.

Niet contant betalen in het eetcafé.

9

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2019 (Gezin)

Zeer mooi hotel. Mooie locatie midden in het centrum van Zeist.

Het ontbijt was slecht. Oud brood. Of het brood was op. Beleg werd ook niet bij gevuld. 1 koffie apparaat, dus je staat elke keer in de rij voor de koffie.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 februari 2019 (Stelletje)

De locatie en de omgeving.

Tip! Wij zijn naar huize Doorn geweest en Slotzeist het was heel mooi. Wij komen vast nog een keer terug.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 januari 2019 (Stelletje)

De locatie en entourage.

Straatgeluiden en de klokken van het gemeentehuis.

7,8

Beoordeling door HJM van Bree uit Ommel, op 25 januari 2019 (Stelletje)

Mooie locatie, in een leuke omgeving.

Verbouwing in de gangen.

Tip! Een leuk en gezellig restaurant naast het hotel.

6,8

Beoordeling door A van der veen uit Surhuisterveen, op 1 januari 2019 (Stelletje)

Leuke omgeving.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 november 2018 (Stelletje)

Prima locatie, een heerlijk ontbijt en een ruime kamer met uitzicht op het stadhuis.

9

Beoordeling door Anoniem, op 31 oktober 2018 (Stelletje)

Centraal gelegen, bij het centrum en de mooie natuur. Je kunt alle kanten op.

Tip! Slot Zeist en de Utrechtse Heuvelrug.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 oktober 2018 (Stelletje)

Leuk, vriendelijk personeel. Heerlijke bedden. Ideaal parkeren. Fietsenstalling. Ruime kamer. Alles heel netjes en schoon. Rustig. Kamer aan achterzijde genomen.

Tip! Slot Zeist. Vooral het fietsen in de omgeving is schitterend. Ook Zeist is aangenaam. Heel veel leuke restaurantjes.

8,4

Beoordeling door C van den Boogaart uit ‘s-Gravendeel, op 27 oktober 2018 (Gezin)

Een bioscoop en theater in het hotel. Centrum op enkele minuten en er stopt een bus voor de deur. Wandeling maken vanuit hotel. Al vele malen geweest en dat blijven we ook doen.

Tip! Restaurant First is een aanrader, 2 minuten lopen van hotel, een restaurant met verrassingen. En dan slot Zeist, alleen al bijzonder om van het hotel naartoe te wandelen.

8,2

Beoordeling door M Swinkels uit Eindhoven, op 23 oktober 2018 (Stelletje)

Centraal gelegen. Mooie fietsroutes en de fietsenstalling. De omgeving is heel fijn om te wandelen en te fietsen. Jammer dat er geen balkon was bij de kamer.

Tip! Fijne wandel- en fietsroutes. Er liggen een paar grotere steden in de omtrek.

8

Beoordeling door E C Goedhart-Gordijn uit Voorschoten, op 21 oktober 2018 (Groep)

Goede ligging.

Tip! Slot Zeist en veel leuke winkels in de omgeving.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 oktober 2018 (Stelletje)

Het hotel ligt bijna in het centrum. Geen parkeerproblemen. Utrecht en Amersfoort eenvoudig te bereiken. Ontbijt en diner op een kale houten tafel zonder onderleggers/placemats etc. is niet acceptabel. Alsof je in een kantine zit te eten. Heb dat doorgegeven aan de receptie.

Tip! Middenin de bossen van Zeist/Amerongen/Bilthoven. Slot Zeist is interessant als het toegankelijk is, vaak bruiloften. Kunstgalerie naast Slot Zeist kan ook interessant zijn, afhankelijk van wat er geboden wordt. Wij fietsen en wandelen niet vanwege een handicap maar er zijn volop mogelijkheden om dat wel te doen. Het militaire museum in Soesterberg kan ook interessant zijn,als je van dat soort dingen houdt. Ik ben in Zeist geboren en getogen, woon nu in Friesland maar ga graag terug naar mijn "roots".

7,2

Beoordeling door PMM ten Cate uit Delden, op 7 oktober 2018 (Groep)

Mooie kamer en een prima ligging. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van zowel het personeel als de ondernemers in de stad zelf. Zeist is een mooie stad. Ik was er nog nooit geweest. Leuke winkels, mooie panden en een goede fietsomgeving.

Tip! Mooie groene omgeving, met prima fietsroutes. Op zondag was er rondom Kasteel Zeist van alles te beleven.

8,2

Beoordeling door W de Roon uit Barendrecht, op 5 oktober 2018 (Stelletje)

Gezellig hotel, in het centrum gelegen.

Tip! Slot Zeist en dicht bij het centrum, leuke fietsroutes.

9

Beoordeling door HJG Koster uit Noordwijkerhotut, op 5 oktober 2018 (Stelletje)

Een goed hotel, ruime kamer, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt was goed, maar in een wat chaotische ruimte.

Tip! Ideaal voor fietstochten.

8,4

Beoordeling door C.J.A. van der Veeken uit Marknesse, op 27 augustus 2018 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 augustus 2018 (Stelletje)

De ligging.

Tip! Een prachtige fietsomgeving en de winkels.

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 augustus 2018 (Gezin)

Heerlijke kamer met een lekker zitje. Ruime badkamer van alle gemakken voorzien. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Tip! Links het hotel uit loop je zo slot Zeist in. En als je het hotel rechts uitloopt kom je in de gezellige winkelstraat van Zeist uit. Op een regenachtige dag kan je er heerlijk naar de bioscoop zonder de deur uit te moeten.

9

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2018 (Gezin)

Gunstig gelegen in centrum en mooie locatie voor fietstochten. Hotel was goed en alles zag er keurig uit. Een aanrader voor een paar daagjes uit.

Tip! Slot Zeist was prachtig. We hebben fietstochten gemaakt in mooie bosrijke omgeving en mooie bezienswaardigheden.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2018 (Stelletje)

Goed en centraal gelegen.

8

Beoordeling door H Neering uit Hoorn, op 11 augustus 2018 (Gezin)

Geweldig hotel, op mooie locatie en zeer vriendelijk personeel.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 juli 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 april 2018 (Stelletje)

Prima restaurant, zeer behulpzaam en vriendelijk personeel op alle afdelingen.

Kamers wat gedateerd maar dat is geen probleem. Kamers met een tweepersoonsbed zijn welkom.

Tip! Pak de fiets, er is zoveel te zien in de omgeving!

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 april 2018 (Gezin)

9

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2018 (Stelletje)

Alles goed.

Tip! Leuk fietsen in de omgeving en vlak bij Utrecht.

9

Beoordeling door JC Hermsen uit Spijkenisse, op 7 februari 2018 (Gezin)

Alles was goed. Een bios en diner vlak bij het centrum.

Tip! De Utrechtse heuvelrug

8,6

Beoordeling door J.M. Hengsdijk uit KAPELLE, op 25 januari 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 december 2017 (Gezin)

Alles, mooie locatie met veel mogelijkheden.

9

Beoordeling door Anoniem, op 14 december 2017 (Stelletje)

Gezellig hotel op loopafstand van winkels e.d. heerlijk ontbijt en de mogelijkheid van het theater binnen het hotel. Kortom: alles onder 1 dak. Het diner was niet zo duur, maar erg luxe. Wij misten iets van aardappel of frites erbij. De gerechten waren super lekker, maar culinair en dus niet zoveel.

Tip! De aanbieding was incl. een kopje koffie met wat lekkers in de brasserie bij Slot Zeist. Het is dan leuker om meteen de rondleiding erbij te doen. Dit is op vaste tijden door vrijwilligers en kost maar 2,50 p.p zo zie en hoor je veel over het slot en de achtergrond ervan.

8,8

Beoordeling door H.G. Lampe uit Tilburg, op 24 november 2017 (Gezin)

8

Beoordeling door P. Taken uit Lichtenvoorde, op 4 oktober 2017 (Groep)

De goede bedden en service. Het ontbijt was oké.

Dat de koffie- en thee niet bijgevuld werd op de kamers en de wat kleine opstelling van de ontbijtruimte, met slechts 1 koffieautomaat.

Tip! Zeist en omgeving bieden tal van uitstapmogelijkheden. Wij zijn o.a. naar het Nationaal Militair Museum geweest, waar we nog veel meer tijd hadden kunnen doorbrengen! Aanrader! Maar ook de plaats Zeist is de moeite waard, met goede horecagelegenheden en wandel- en fietsroutes.

8

Beoordeling door Anoniem, op 2 oktober 2017 (Groep)

Dat het zo mooi dicht bij de stad is, en slot Zeist.

Dat er net een verbouwing was. En dat de kamers wel wat verouderd zijn.

Tip! Prachtige fiets omgeving. Prachtige winkels. Mooie restaurant.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 september 2017 (Gezin)

Weer terug in mijn geboorteplaats. Gratis koffie en gebak bij Slot Zeist, waar we ooit getrouwd zijn. Prima parkeergelegenheid!

Tip! Natuurlijk Slot Zeist en omgeving heel mooi. Lange fietstochten gemaakt in de ongeving, o.a. Amelisweerd cq. Kromme Rijn.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 september 2017 (Stelletje)

Parken en winkels op loopafstand van hotel.Theater in gebouw zelf. Muzikale activiteiten. Veel eetgelegenheden.

Bouwwerkzaamheden naast het hotel. Lawaai. Slot Zeist was niet open voor bezichtiging.

Tip! Veel groen, mooie wandelpaden. Niet té toeristisch.

7,6

Beoordeling door M.J.H. van der Heijden uit Valkenswaard, op 10 september 2017 (Gezin)

Het hotel was uitstekend een hele mooie omgeving en leuk winkelen.

Tip! Slot Zeist was heel mooi en het park er omheen.

8,3

Beoordeling door C van den Boogaart uit 's-Gravendeel, op 8 september 2017 (Stelletje)

Al vele malen in dit hotel geweest, blijft voor herhaling vatbaar. Bioscoop en theater inpandig.

De brasserie was gesloten, vonden wij jammer.

Tip! Centrum om de hoek. Bus naar Utrecht en andere bestemmingen op 50 meter, ideaal want auto staat gratis in de parkeergarage van Figi. Slot Zeist met prachtige tuinen naast hotel. Lekker en bijzonder gegeten bij Restaurant First op loopafstand 50 meter.

8

Beoordeling door S Altena uit Harlingen, op 24 augustus 2017 (Stelletje)

De ontvangst en de sfeer in het restaurant.

De badkamer, met de douche in het bad. Weinig comfortabel: spetters van het douchen op de badkamervloer, geen handgreep (bijv. aan de muur) als steun om in en uit bad te komen. Kortom: de badkamerinrichting is nog gebaseerd op een verouderd concept. Zeker voor wat oudere gasten niet meer passend.

Tip! Directe nabijheid van Slot Zeist met tuin.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 augustus 2017 (Gezin)

8,8

Beoordeling door C.C Alewijn uit Den haag, op 3 augustus 2017 (Gezin)

Een goed hotel, met uiterst vriendelijk personeel. Het eten is goed. De ligging is prima, vlakbij het centrum.

Tip! Veel winkels op loopafstand en Slot Zeist is een aanrader.

10

Beoordeling door F.W Heesbeen uit Drunen, op 2 augustus 2017 (Groep)

Mooie parkeerplaatsen bij het hotel en een afgesloten fietsenstalling, vriendelijke mensen. Koffie met gebak bij slot Zeist.

Tip! We hebben veel gefietst, maar het weer zat niet mee.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 juli 2017 (Groep)

Centraal gelegen. Dichtbij Slot Zeist. Winkels en bushalte op loopafstand.

Geluidsoverlast van de jeugd buiten. Discotheek bezoekers.

Tip! Mooie landelijke omgeving. Vlak bij de stad Utrecht. Slot Zeist in de buurt.

9,2

Beoordeling door SL de Wolff uit Den Haag, op 13 juli 2017 (Stelletje)

De sfeer en het gemak van de bioscoop bij het hotel.

Tip! Slot Zeist is een bezoek zeker waard.

9

Beoordeling door Anoniem, op 29 juni 2017 (Stelletje)

Gezellig hotel ideale parkeergarage.

S' nacht was de kamer erg warm met raam open veel lawaai wat lang doorging.

8

Beoordeling door BEPPIE de Beppie de roo uit EINDHOVEN, op 18 januari 2017 (Gezin)

Mooi uitzicht op het gemeentehuis.

De ijskast was smerig.

Tip! Mooi, we zijn naar Utrecht geweest.

8

Beoordeling door H Moor uit Oud-Beijerland, op 2 januari 2017 (Groep)

Het hotel had een vriendelijk personeel en een perfecte ligging. Je kan 's avonds naar de film zonder dat je de kou in moet.

Tip! Mooie tentoonstelling in Slot Zeist met leuke winkels. In de omgeving kun je goed fietsen en wandelen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 31 december 2016 (Stelletje)

Het enige jammere was dat het water bij het douchen tussen 'deur' en badrand doorliep. En ik zou de optie 'ik hoef geen schone handdoeken' bieden.

9

Beoordeling door EPJ van den Berg uit LEIDEN, op 13 november 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door A van Buuren uit Heemstede, op 13 november 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door T.J.G.M. Neuhaus-van Leek uit Heiloo, op 23 oktober 2016 (Groep)

De ligging, het uitzicht, de serre, de mogelijkheid om op twee plaatsen te dineren, de ruimte, de bioscoop, vrij [parkeren, de mogelijkheid van uitstapjes in de omgeving. En het heerlijke ontbijt, helaas geen ontbijtkoek.... Leuke bediening, gelukkig niet overdreven onderdanig. Kortom wij hadden drie heerlijke dagen, al werkte het weer niet mee.

De vloerbedekking in de slaapkamer en geen kastje naast het bed. Als je leest in bed graag een plaatsje voor je boek en bril.Ook je glas water, pillen, wekker, zaklampje enz. moet je kwijt kunnen. De vrienden die met ons mee waren, hadden moeite met uit de douche stappen, geen handgreep en de glazen wand beweegt mee.

Tip! Slot Zeist, piramide van Austerlitz en het kasteel van Kaiser Wilhelm. Bij mooi weer kan je heerlijk wandelen, te beginnen bij de piramide, waar wandelingen staan aangegeven.

8

Beoordeling door JMA Gordijn uit Utrecht, op 5 oktober 2016 (Stelletje)

Smaakvol, prachtig interieur; entree, eetruimten, gangen, kamer zelfs de lift. Pettige leeshoek met lekkere stoelen.Verzorgd, lekker eten, attente serveerster. We hadden invloed op de kamer die we kregen (voor/achter). VVV dichtbij.

Tip! We misten musea; slot Zeist wel bezocht maar op dat moment was er geen expositie. Wel is de natuur zeer dichtbij: we hebben uitgebreid in de omgeving gewandeld.

8,2

Beoordeling door R Konijn uit Purmerend, op 18 september 2016 (Stelletje)

De locatie.

Kamer aan een luidruchtige straat. Door uitgaans jongeren weinig geslapen die nacht. Volgende dag een andere kamer gekregen die beter was gelegen qua rust. Wij hadden ook 1 avond diner geboekt. Het menu was gewoon slecht voor en hoofd, alleen het toetje was lekker. Dit was het slechtste eten in een hotel waar wij ooit hebben gezeten. Ontbijt was wel goed.

Tip! Mooie omgeving. Centraal gelegen.

6,8

Beoordeling door A.M. de Reuver uit maassluis, op 3 augustus 2016 (Stelletje)

Hadden een kamer met uitzicht op het stadhuis gevraagd en dit was prachtig!

Tip! Het nabij gelegen winkelcentrum. Slot Zeist met zijn mooie tuin en foto tentoonstelling.

8

Beoordeling door N.W. van Gent uit Barendrecht, op 29 juli 2016 (Stelletje)

Mooi hotel in het midden van Zeist en bosrijke omgeving.

De regen, maar daar kan niemand iets aan doen. Verder prima.

Tip! Slot Zeist is vlakbij en mooie bosrijke omgeving.

8

Beoordeling door P. Houmes uit Rotterdam, op 27 juli 2016 (Gezin)

Leuk hotel met combi theater en bioscoop. Restaurant en terras prima.

1 minpunt: Het was warm maar met het raam open geen doen door herrie buiten. Airco zou mooie oplossing zijn.

7,8

Beoordeling door P. Bruinsma- de Jong uit Hardinxveld-Giessendam, op 13 juli 2016 (Stelletje)

Gratis parkeren in de parkeergarage. Vriendelijk personeel. Alles goed bereikbaar. Lekker ontbijt.

7,2

Beoordeling door M.B.J. Reijnders-Knubben uit Voerendaal, op 8 juli 2016 (Stelletje)

Ongedwongen, prettige sfeer, vriendelijke receptie, ruime kamer. We zijn hier al heel wat keren geweest en dit was zeker niet de laatste keer.

IJs op terras smaakte niet bijzonder.

Tip! Mooie ligging in centrum Zeist vlak bij slot Zeist met prachtig park. Dichtbij Utrecht, Amersfoort, Naarden, Muiden enzovoort.

9

Beoordeling door JGM Meijer uit Oldenzaal, op 29 juni 2016 (Stelletje)

Zeer relaxte sfeer, prima locatie.

9

Beoordeling door S. Peek uit DELFT, op 29 juni 2016 (Stelletje)

Centraal gelegen.

Tip! Slot Zeist en huur een e-bike.

7,8

Beoordeling door M. Beernink - van der Veen uit Zwolle, op 21 juni 2016 (Individueel)

Verrassingsmand op de kamer met lekkere dingen en koffie-thee mogelijkheid. Flesje wijn.

8,3

Beoordeling door S.J. Greveling uit Dreumel, op 20 juni 2016 (Gezin)

Centrale ligging. Medewerker theatercafé uitstekend. Housekeeping heel goed.

Receptioniste reageerde onaardig op het verzoek de kamer eerder schoon te maken in verband met ziekte (en behoefte aan rust). Andere receptionistes waren prima. Het ontbijt: om 09.30 uur koud roerei; spek bijna op, dobberend in een laag vet; worstjes ook koud en de broodjes leken weken oud te zijn.

6,6

Beoordeling door M.G. Doppenberg uit Groningen, op 10 juni 2016 (Stelletje)

In het centrum gelegen, dus alles dicht bij. Genoten van de film. Uitstekende service. Rustige kamer en ruim beddengoed.

De deur sluit erg hard.

Tip! Slot Zeist is de moeite waard. Mooie fietsroutes vanuit het hotel.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 juni 2016 (Stelletje)

Pracht locatie. Een goed en zeer net hotel.

Geluidshinder aan de voorzijde in de nacht.

Tip! Slot Zeist, lanen-parken en de groene omgeving.

9

Beoordeling door H.J. Bekker uit Heemstede, op 3 juni 2016 (Stelletje)

Het terras, ontbijt en het vriendelijke personeel.

De herrie van jongeren 's nachts.

7,8