Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek

Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek  

Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek- Omgeving

Hotel - Zuidbroek

Onder de rook van Groningen vind je het Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek. Dit hotel is makkelijk bereikbaar, het ligt dichtbij bij de uitvalswegen A7 en N33. Met de vertrouwde Van der Valk kwaliteit, zoals je die kent. De omgeving staat bekend als "de graanschuur" van Nederland en het landschap is met zijn polders een lust om naar te kijken. Het centrum van Groningen is met de auto... meer info
vanaf 89 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

304 beoordelingen 8.3

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 4 dagen Groningen

3 nachten v.a. € 89,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 21 juni 2019 (Gezin)

7,8

Beoordeling door J van Dijk uit Leusden, op 20 juni 2019 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 juni 2019 (Stelletje)

Tip! Groningen: de stadswandeling. Bourtange: erg mooi en leuk om zo,n 5 uur te verblijven.

8,6

Beoordeling door P Bad uit Heerhugowaard, op 7 juni 2019 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door P.A. de Bree uit Maassluis, op 2 juni 2019 (Stelletje)

Alles keurig verzorgd. Het ontbijt- en diner waren prima. Goede mindervalide kamer en een prachtige ligging. De koffie- en theefaciliteiten op de kamer. Alles prima.

Tip! Zeehonden bezichtigen in Pieterburen en 5 stuks werden die dag weer vrijgelaten in zee. We hebben ook het vesting evenement in Bourtagne (slag om Bourtagne) bezocht, met bulderende kanonnen en het nabootsen van de slagvelden.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 oktober 2018 (Stelletje)

We konden familie bezoeken.

Tip! Het Trein en Tram Museum is de moeite waard!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 juni 2019 (Gezin)

Het geheel, de verzorging en het parkeren.

Het toilet was te laag in de kamer.

Tip! De Hortus botanicus in Haren is heel mooi. Hoogezand en Delfzijl zijn de moeite waard.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 juni 2019 (Stelletje)

Ruime kamer, goed ontbijt en diner. De bediening bij het diner (met name Fred) was perfect. Hij is super goed met kinderen en mensen met een beperking zagen wij. Grote klasse. Verder is al het personeel aardig en behulpzaam.

Toilet zou eigenlijk een verhoogd toilet moeten worden en airco op de kamer zou een pluspunt zijn.

Tip! De omgeving is prima. Veel stadjes om te bezoeken. De stad Groningen is natuurlijk heel leuk en de P+R's zijn heel handig.

8,6

Beoordeling door G.W Woltjer uit Haaksbergen, op 21 juni 2019 (Stelletje)

Als je inboekt als "slecht ter been" is het niet fijn als je naar kamer 44 gestuurd wordt!

8

Beoordeling door A,G,M. Huijsmans uit Cruquius, op 11 juni 2019 (Stelletje)

Gezellig restaurant. Heel erg gemotiveerd en vriendelijk personeel. Het ontbijt was prima en het restaurant was van een prima kwaliteit. Wij komen regelmatig in andere van der Valk restaurants, maar deze keuken was boven de kwaliteit die wij gewend zijn.

De kamer was aan een opfrisbeurt toe. Echter gezien de prijs was het prima. Wij hadden de telefoonoplader in de kamer laten liggen. Na telefonisch contact, de lader was gevonden, nu ruim een week later nog niet ontvangen. Was beloofd dit op te sturen.

Tip! Stad Assen en Groningen zijn een bezoek waardig. Het Drents Museum in Assen een aanrader. De kerk bij het hotel met een gerestaureerd orgel prachtig. De wegen met weinig verkeer is een verademing vergeleken met het westen. Ook de stilte was opvallend.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 juni 2019 (Gezin)

treinverbinding grotere steden

afstand naar grotere steden

Tip! afstand naar grotere steden te ver minimaal 20 minuten. centraler zou onze voorkeur hebben. Per auto naar centrum Groningen is haast niet te doen.

7

Beoordeling door LUCY Hummel uit Best, op 7 juni 2019 (Stelletje)

Ideale ligging voor ons.

De vloerbedekking vol met vlekken en de gordijnen ook vies. Door ons vergeten spullen in kastje onder de TV waren een dag na vertrek niet meer aanwezig na telefonische informatie.

Tip! Bezoek aan de Eemshaven en overtocht naar het Duitse waddeneiland Borkum. Bezoek aan de scheepswerf Meyer in Papenburg.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 juni 2019 (Stelletje)

De accommodatie van het hotel, de kamer was goed alleen jammer dat er honden in de kamer mogen i.v.m. allergie van mensen.

Je zag honden in het restaurant wat niet erg aantrekkelijk is en ook niet hygiënisch er waren zelfs een stel met twee grote herdershonden en ook nog blaffen. Zo ga je gauw buiten de deur eten.

Tip! Mooie fietstocht over de Drentse Aa.

7,6

Beoordeling door A.G.H. Janssen uit Ter Aar, op 2 juni 2019 (Gezin)

Omgeving.

Het slechte onderhoud rondom het hotel o.a. van tuin en bestrating.

10

Beoordeling door G. Kuijpers uit Assendelft, op 2 juni 2019 (Gezin)

Het vriendelijke personeel!

Dat er eigenlijk heel weinig tot niks te beleven viel. De omliggende plaatsen bieden geen behoorlijke horeca, althans ik heb het niet gevonden.

Tip! Het mooie Groningse land. Voor een echte belevenis ben je toch aangewezen op de stad Groningen.

8,4

Beoordeling door WAJ Bouwmeesters uit Hengelo, op 1 juni 2019 (Stelletje)

Centrale ligging en sport mogelijkheden.

Dat op vrijdagochtend bij het ontbijt op vrijwel alle tafels een verlept bloemetje stond. het zou standaard op vrijdag (na het ontbijt) vervangen worden. P.s. Zaterdagochtend stond er weer een mooi fris boeketje op tafel. Top!

Tip! Een mooie fietstocht gemaakt naar Blauwe stad en onderweg in Oostwold een hele mooie tuin bezichtigd. Fietsen gehuurd via van der Valk. Een gewone fiets omdat een Electrische fiets maar ong 28 km aan kon. Deze tocht was toch wel ong 55 km. Heb de route gemaild naar het hotel zodat een ander er ook gebruik van kan maken. Verder Groningen bezocht, het Groninger museum. Zeer de moeite waard. Auto in Haren geparkeerd, transferium, en daar op de bus naar Groningen. Ideaal!

8,2

Beoordeling door GBL Meijer uit Bussum, op 29 mei 2019 (Gezin)

Leuk, goed en verzorgd.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 mei 2019 (Stelletje)

Ruime kamer.

Kamer was wel wat gedateerd.

Tip! Hoofdstad Groningen.

7,8

Beoordeling door WA van Bijnen uit Nijmegen, op 3 oktober 2018 (Stelletje)

Een heel fijn hotel, we hebben mooie fietstochten gemaakt vanuit het hotel. Alleen als je de stad Groningen in wilt moet je perse de auto nemen.

Dat er geen bushalte is in de buurt van het hotel.

9

Beoordeling door G.J. Keizer uit Vleuten, op 22 september 2018 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door W.B.J.J. Gieling uit DIDAM, op 14 september 2018 (Stelletje)

Vanuit deze locatie kon je mooie fietstochten maken. Ook het eten was zeer goed.

Tip! We hebben de omgeving goed verkend en vonden het zeer afwisselend met bos, water, landbouw en weiland.

8,6

Beoordeling door G Bach uit Delft, op 13 september 2018 (Gezin)

Het fantastische hotel. We hebben genoten. Prima ontbijt en we hebben ook tweemaal heerlijk gedineerd. Prima dus.

Tip! Uiteraard zijn we in de stad Groningen geweest, we hebben ook Orvelte bezocht. Leuke bezienswaardigheid.

10

Beoordeling door W van Gijn uit ARNHEM, op 6 september 2018 (Gezin)

Het was een leuk uitje, op een plek in Nederland waar wij niet vaak zijn geweest. De stad Groningen is geweldig. Het ontvangst in het hotel was prima, het ontbijt en de schoonmaak van de kamers ook. De prijs/kwaliteitsverhouding van ons verblijf was geweldig!!

De locatie van het hotel, ietwat "in de middle of nowhere". Kamers zijn wat gedateerd en zijn aan renovatie toe.

Tip! Boeking via Zoweg.nl is ons prima bevallen. Goede service. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. We gaan zeker nog een keer boeken!

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 september 2018 (Stelletje)

De vrijheid, de grote kamer, auto dichtbij de kamer, een prima ontbijt, vriendelijk personeel en een zitje buiten.

De deuren klappen hard dicht. Lange gangen en luidruchtige mensen op de gang.

Tip! Wij bezochten Bourtange, dit is een leuk vestingstadje. De stad Groningen met heel veel winkels. De Eemshaven en het oude klooster Ter Apel.

7,8

Beoordeling door J.D Plomp uit Zaandam, op 3 september 2018 (Stelletje)

Centraal, goed gelegen. Vriendelijk personeel. Goed ontbijt. Hygiëne goed. Kamers uitstekend.

Tip! Eemshaven, Borkum, Slochteren en omgeving, plus de stad Groningen natuurlijk. Waren hier i.v.m. Gronings ontzet.

9,4

Beoordeling door ROUKEMA Roukema uit Apeldoorn, op 3 september 2018 (Stelletje)

Lawaai van andere hotelgasten.

7,6

Beoordeling door E de Boer-Groot uit Zaandam, op 2 september 2018 (Stelletje)

Klantgericht personeel, ze doen een stapje extra voor je.

Klimaatbeheersing kamer kan beter.

Tip! We zijn naar Oldenburg en Groningen geweest, in de buurt hebben we quiltwinkels bezocht.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 september 2018 (Stelletje)

Super ontbijt.

Locatie te ver van de stad Groningen, om er even naar toe te fietsen.

Tip! Assen: Drents Museum, de tentoonstelling over Iran.

8,4

Beoordeling door H.A.J. Van Delden uit Apeldoorn, op 1 september 2018 (Stelletje)

Alles.

Tip! Een mooie omgeving om te fietsen of te wandelen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 1 september 2018 (Groep)

Alles.

Tip! Museums.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 augustus 2018 (Stelletje)

Het was een mooi hotel, goed weer en konden onze elektrische fietsen in een fietsenstalling kwijt.

Hoop herrie van het dichtgooien van de kamerdeuren (drangers niet goed afgesteld).

Tip! Vier mooie fietsroutes gratis te krijgen.

8,4

Beoordeling door E.M.A. van Oss uit Groesbeek, op 21 augustus 2018 (Groep)

Wij konden met de auto alle plaatsen die wij wilden bezoeken vanaf deze plek goed bereiken. Personeel was erg betrokken en hielpen waar nodig was. Restaurant was goed `s avonds lekker gegeten. En ook fijne ruimte om na een dag wandelen,lopen en musea bezoek een glaasje te drinken en een kaartje te leggen. Restaurant was al aangepast aan laatste Trend en de kamers op begane grond ook, wij zaten nog in een oudere kamer maar hebben goed geslapen.De prijs was ook erg aantrekkelijk.

Tip! De stad Groningen biedt vele mogelijkheden en de omgeving ook, Nederland is een mooi land om te ontdekken,ga eens vaker naar een plaats in Nederland. Bourtange vesting ook interresant zit geschiedenis aan vast.

8,8

Beoordeling door G. Post uit Bergentheim, op 21 augustus 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door DRIKJOHANN Hazelaar uit VELDHOVEN, op 21 augustus 2018 (Gezin)

Goed verzorgd.

Tip! We hebben de stad Groningen bezocht via p+r en dan met de bus naar het centrum. We hebben een rondvaart gedaan en we zijn naar Windschoten geweest.

8

Beoordeling door J.S. Trueman uit Rotterdam, op 18 augustus 2018 (Gezin)

Tip! Het plaatsje Termunterzijl.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2018 (Groep)

Dicht bij een aantal stadjes, ruime kamer.

Kamer was erg gedateerd en moest nodig gerenoveerd worden. Maar daar wordt al aan gewerkt.

7,4

Beoordeling door H.C. Tielrooy uit Utrecht, op 17 augustus 2018 (Stelletje)

Rustige locatie en mooi uitgangspunt voor fietsroutes. Kamer achterzijde is heerlijk rustig.

Tip! Leuke dorpjes in de omgeving en de Burg Wedde bezocht. Een aanrader vanaf 12.00 uur. Kijk op de site. Ook Groningen is leuk om te bezoeken.

9,2

Beoordeling door CE Bostelaar uit Nieuwgein, op 17 augustus 2018 (Gezin)

Oubollig hotel, erg donker, personeel is vriendelijk.

De kamers erg donker. Toilet erg laag, volgens ons kinderhoogte.

Tip! Groningen geweest en Meijerwerf waar ze cruise schepen maken.

6,6

Beoordeling door F.J.M. La Rooy uit Nieuwegein, op 17 augustus 2018 (Stelletje)

De kamer en de vriendelijkheid van het personeel.

Lag een beetje geïsoleerd.

7,8

Beoordeling door H Dekker uit Vleuten, op 17 augustus 2018 (Gezin)

9

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 augustus 2018 (Stelletje)

Tijdens de warme dagen een kamer met terras dat vanaf een uur of zes in de schaduw lag, goed uit te houden!

Alles was goed, maar het hotel kan wel een opknapbeurtje gebruiken, dit schijnt ook in de nabije toekomst te gaan plaatsvinden. De luxe entree en het verzorgde restaurant steken wel een beetje af tegen de rest.

Tip! Fraeylemaborg in Slochteren met prachtig park. Theemuseum in Houwerzijl, klein maar leuk. Openluchtmuseum het hoge land in Warffum. Termunten en Termunterzijl, mooi uitkijken over het water.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 augustus 2018 (Stelletje)

De omgeving. Het ontbijt was goed. Het personeel heel vriendelijk.

Tip! Wij hebben rondje Lauwersmeer gefietst.Stad Groningen bezocht. En extra naar Termuntenzijl gereden voor de vis bij restaurant Landman. Dagje Schiermonnikoog.

9

Beoordeling door CEJ van Hoven uit WIJCHEN, op 9 augustus 2018 (Stelletje)

Vanuit het hotel kan je kilometers fietsen en genieten wat de provincie Groningen allemaal te bieden heeft!

Dat het toch wel een beetje gedateerd is.

8,4

Beoordeling door JG Mulder uit Nijmegen, op 7 augustus 2018 (Stelletje)

Luxe ontbijt. Voldoende mogelijkheden voor uitstapjes.

De koelkast koelde zeer slecht.

8,2

Beoordeling door B Russchen uit Drachten, op 5 augustus 2018 (Gezin)

De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, de schoonheid van de kamer, het was geweldig.

Weinig bezienswaardigheden in de omgeving.

9

Beoordeling door Anoniem, op 4 augustus 2018 (Stelletje)

Alles, het was super goed.

Tip! Heel veel gefietst en lekker gezwommen, mooie meren, lekker rustig, we hebben het heerlijk gehad.

8,8

Beoordeling door J.P.T. Rommen uit twello, op 3 augustus 2018 (Stelletje)

Paar dagen Groningen op de fiets verkennen. Als onderkomen dit hotel gekozen.

Hotel is wat gedateerd, zeker de badkamer. Slechte wifi dat steeds uitviel en je telkens weer opnieuw moest inloggen.

Tip! Vrij vlakke omgeving. Wel goede fietsknooppunten.

8

Beoordeling door H.C. van Gemert-Levendig uit St. Willebrord, op 1 augustus 2018 (Stelletje)

8,7

Beoordeling door H.G.A. van Welzenes uit barendrecht, op 30 juli 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door C Klinkenberg uit Harderwijk, op 29 juli 2018 (Stelletje)

We waren verleden jaar al een keer geweest, we hebben toen een hoop dorpjes bekeken, we zijn nu de andere kant gaan bekijken. Het is prima bevallen.

Tip! Een dagje naar Duitsland Leer was de moeite waard dat was een tip van de dame achter de receptie. We dachten leuk bij Eemshaven kijken dat was een tegenvaller, overal slagbomen je kan niet eens bij het water komen.

8,8

Beoordeling door JEANNETTE Pels uit Voorschoten, op 29 juli 2018 (Stelletje)

Restaurant wel wat gedateerd. Niet de inrichting maar de kaart. Weinig keuze en side dishes allemaal gelijk.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 juli 2018 (Stelletje)

Fijne kamer, heerlijk ontbijt.

Fietsafstand naar Groningen stad groter dan we dachten.

Tip! Mooie fietsroutes, vooral route om het Schildmeer.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving. Goede ligging. Prachtige buiten zitje, prima in orde. Alles was perfect geregeld.

Tip! Weinig gelegenheden of terrassen om iets te drinken onderweg.

9

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2018 (Gezin)

We werden zo vriendelijk geholpen.

Tip! Scheemda, Winschoten en Groningen.

9,6

Beoordeling door M. Visser uit WEESP, op 27 juli 2018 (Gezin)

's nachts is het er heel stil, typisch platteland. Zeer ruime kamer met koelkast, koffie- en theefaciliteiten, ruime douche. Technicus ging 's ochtends vroeg in de weer om te zorgen dat we een elektrische fiets konden huren.

Tip! Vlakbij de stad Groningen. Mooie fietsomgeving. Bezoek aan het Heiligerlee Museum was zeer educatief.

10

Beoordeling door Anoniem, op 27 juli 2018 (Stelletje)

Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Schone kamer.

Kamer gedateerd en airco ontbreekt.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 juli 2018 (Stelletje)

Vriendelijke bediening, goede locatie m.b.t. uitvalswegen.

WiFi verbinding niet optimaal.

Tip! Adje overvaren naar Schiermonnikoog is echt een aanrader!

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 juli 2018 (Groep)

Mooie hotel kamer, heel goed ontbijt, goed bereikbaar, fietsroutes vanaf het hotel.

Tip! Mooie fietsroutes vanaf het hotel.

7,8

Beoordeling door J.H. Hoekstra uit Hoofddorp, op 23 juli 2018 (Stelletje)

De vriendelijke ontvangst; de nette en ruime kamer. Het ontbijt was ook uitstekend.

Helaas geen airco.

9,2

Beoordeling door H.R. Pelgrim uit Enschede, op 23 juli 2018 (Gezin)

Leuke omgeving.

Geluid rijksweg, kamer geen airco.

9

Beoordeling door E.M. Ponsen Romijn uit Hoogvliet Rotterdam, op 22 juli 2018 (Stelletje)

Mooi hotel, fijne kamer badkamer met ligbad en douche, echt top. Vriendelijk personeel en een heerlijk ontbijt.

's Avonds driegangen menu, besteld. Het vlees was zo taai, dat wij het niet weg kregen. Zelf heb ik nog nooit over het eten in een hotel geklaagd. De serveerster zei, jullie hebben bijna alles van het vlees laten staan, wij zeiden dat het taai was. Het werd keurig behandeld, de cheffin bevestigde dat het zo was. Wij konden een nieuw hoofd diner krijgen of korting. Mijn man gaf aan dat hij graag koffie met grand manier wilde en ik zelf kreeg thee.

9

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2018 (Stelletje)

Prima verzorging, klantvriendelijk, heerlijk eten en een heerlijk ontbijt!

9,5

Beoordeling door G.W. Prins uit Oud-Beijerland, op 20 juli 2018 (Gezin)

Mooie kamers, goed ontbijt en mooie omgeving om te fietsen.

10

Beoordeling door A.C. Idelenburg uit Woubrugge, op 18 juli 2018 (Gezin)

Mooie kamer, heerlijk gevarieerd ontbijt, de receptie en het restaurant is stijlvol ingericht, het vriendelijke en behulpzame personeel.

Dat er geen lift aanwezig was.

Tip! De stadswandelingen in Veendam en de twee leuke kleine musea in Heiligerlee.

9

Beoordeling door HG van Doornik uit Noordwolde, op 18 juli 2018 (Gezin)

8,4

Beoordeling door A.M. Luijk uit Enschede, op 17 juli 2018 (Stelletje)

De vriendelijkheid en open communicatie.

Dat internet niet werkte.

9,8

Beoordeling door H Karst uit KLAZIENAVEEN, op 16 juli 2018 (Gezin)

Het Groninger land.

8,4

Beoordeling door W. Paauw uit Zoetermeer, op 13 juli 2018 (Individueel)

Gemoedelijke vriendelijke sfeer.

Het diner vonden wij karig. Niet echt wat bij andere Van der Valk gewend zijn. Groente: Summier hiermee werd bedoeld schaaltje peentjes. Schaaltje sla kon er niet af. Waterige soep. Vlees wel heer erg weinig.

Tip! Groningen wel een heel leuke stad.

9

Beoordeling door ANDRE Molemans uit Lommel, op 12 juli 2018 (Stelletje)

9

Beoordeling door H.J. de Graaf uit HOOFDDORP, op 11 juli 2018 (Stelletje)

Om iets anders te bezoeken, hebben we dit hotel uitgekozen!

Als het regent, koud is e.d., moet je buiten langs naar het restaurant. Nu speelde dit niet, we hadden goed weer.

Tip! Spoorwegstation Zuidbroek is tevens een museum, klein maar erg leuk om gezien te hebben. Het geheel is door vrijwilligers gerestaureerd en gedeeltelijk in de oude staat hersteld!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 juli 2018 (Stelletje)

Mooie kamer, zeer rustig gelegen, snel in Duitsland voor uitstapjes.

Tip! Net over de Duitse grens zijn verschillende leuke plaatsjes en steden te bezoeken. Wij zijn in Bad Zwischenahn geweest, vlakbij Oldenburg en daarna zijn we naar Oldenburg zelf geweest, maar ook Leer en Papenburg zijn leuke stadjes.

10

Beoordeling door A. Mathijssen uit Etten-Leur, op 10 juli 2018 (Stelletje)

Lekker de provincie Groningen verkennen.

Geen airco op de kamer.

Tip! De Eemshaven was erg interessant.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 juli 2018 (Gezin)

7,6

Beoordeling door G.L. Bakker uit Amsterdam, op 10 juli 2018 (Stelletje)

Een niet te drukke omgeving, leuk in Groningen en vooral musea Heiligerlee.

Tip! Klokkengieterij in Heiligerlee. De fabriek is wel dicht, maar de begeleiders leiden je enthousiast individueel rond'. In Groningen zelf veel te zien. Een rondvaart is ook leuk.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 9 juli 2018 (Stelletje)

Mooie locatie. Vriendelijk personeel.

Kamer wat gedateerd. In het restaurant duurde alles vreselijk lang, er liepen zelfs mensen weg.

Tip! Wij zijn natuurliefhebbers. De omgeving is erg landelijk en we hebben genoten van de natuur en de Wadden. Je kunt er ook heerlijk fietsen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 29 juni 2018 (Stelletje)

De zeer mooie omgeving van het hotel vraagt om prachtige fietstochten te maken door het mooie landschap.

Wifi werkte niet op de kamer, was zeer traag. Bij het uitchecken heeft men beloofd dat de technische dienst hier naar zal kijken.

Tip! Rondje Zuidlaarder meer gefietst, alleen knooppunt 88 was moeilijk te vinden bij het paviljoen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 juni 2018 (Stelletje)

Heerlijk rustig.

Tip! Wat opvalt. Je komt helemaal geen windmolens tegen als je richting Duitsland gaat. Winkelen in Groningen en bezoek Pieterburen.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 juni 2018 (Stelletje)

Fijne omgeving.

Door regen naar restaurant.

Tip! Behalve stad Groningen vele leuke kleinere plaatsen met eigen charme.

8

Beoordeling door Anoniem, op 14 juni 2018 (Gezin)

7,8

Beoordeling door JH H.Mues uit Buurse, op 13 juni 2018 (Gezin)

Vriendelijk ontvangst en heel behulpzaam. Leuke locatie.

Tip! Heel centraal gelegen. Met de fiets een hoop steden en dorpen goed bereikbaar. Groningen-Delfzijl en Winschoten een aanrader.

8,2

Beoordeling door HW Derksen uit Berg en Dal, op 13 juni 2018 (Stelletje)

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Tip! Groningen is een gezellige stad.

8,2

Beoordeling door R Olgers uit Den Haag, op 8 juni 2018 (Stelletje)

Een Van der Valk filiaal dat mijn inziens een ruimere update nodig heeft. Veel ziet er erg gedateerd uit, slijtage is hier en daar goed zichtbaar en als de buren 's nachts het bad vol laten lopen is dat te horen in veel omliggende kamers.

7

Beoordeling door JULES Goossens uit Bocholt, op 8 juni 2018 (Gezin)

Mooie omgeving, zeer vriendelijk.

Tip! Heerlijk om te fietsen.

9,7

Beoordeling door EJH Tobé uit Etten-Leur, op 7 juni 2018 (Gezin)

De fijne ontvangst en plezierige kamer op de begane grond. Het ontbijt was super.

Tip! Dicht bij Duitsland en leuk om een uitstapje naar Lauwersoog te maken.

8,8

Beoordeling door G.C. Rogaar uit Tiel, op 7 juni 2018 (Stelletje)

Prima.

Omgeving.

Tip! Groningen en Appingedam zijn top!

7,2

Beoordeling door RJM Van Ballekom uit Schijndel, op 7 juni 2018 (Stelletje)

De ruime kamer.

Geen airco op de kamer.

Tip! Waddenzee en een paar leuke fietsroutes gefietst.

8,2

Beoordeling door M De Roo uit Almelo, op 7 juni 2018 (Groep)

Fijne grote kamer met een mooie badkamer. Bijzonder vriendelijk personeel en bediening, erg gastvrij en hartelijk! Absolute aanrader!

Tip! Je bent zo in de stad Groningen die echt de moeite waard is. Omgeving met vele kleine dorpjes is ook erg leuk om een beetje te verkennen.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 juni 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door H Dullemond uit den Haag, op 1 juni 2018 (Gezin)

Goede omgeving.

Tip! Groningen en windschoten geweest, helemaal leuk.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 31 mei 2018 (Stelletje)

De rust.

Tip! Kale vlakte om te fietsen? Zijn met de puntenroute naar Delfzijl gefietst, weinig gelegenheid om ergens te gaan zitten?

8,2

Beoordeling door W Wilde uit Bosschenhoofd, op 31 mei 2018 (Gezin)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2018 (Stelletje)

Dat we heerlijk hebben genoten. Een fijne kamer en vriendelijk personeel.

Tip! Wij zijn een dagje naar Groningen gegaan, gezellig.

9,4

Beoordeling door G Van der Hee uit Groot-Ammers, op 25 mei 2018 (Stelletje)

Kamer was mooi en voorzien van alle gemakken/

Het hotel lag niet in de directe nabijheid van een natuurgebied of mooie plaats.

Tip! We zijn bij zeehondenopvang Pieterburen geweest, wat een mooi werk wordt hier verricht.

8,2

Beoordeling door A.B Oost van uit Gouda, op 23 mei 2018 (Stelletje)

De rust, een goede uitvalsbasis om o.a. met de fiets, de trein en de auto andere delen van de provincie te bezoeken.

Tip! Museum Veendam, Ter Munten, Zijl en de Borgen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2018 (Stelletje)

Tip! Het Duitse waddeneiland Borkum is een bezoekje waard. Ook de stad Groningen is de moeite waard.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2018 (Stelletje)

Mooie kamer, al is de inrichting wel wat donker.

De kamer was niet echt schoon. Spiegel op de badkamerdeur erg smoezelig, koffiezetapparaat met aangekoekte melk.

Tip! Bezoek Hortus in Haren is een aanrader evenals de stad Groningen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2018 (Stelletje)

Heerlijk ontbijt. Goed en vriendelijk personeel. Uiterlijk van de kamer is goed.

Kamer erg gehorig. Geluidsoverlast dus. Gedateerd hotel. Badkamer niet compleet.

Tip! Delfzijl, Bourtange, Hortus in Haren en stad Groningen zijn mooie plekken om te bezoeken. Het hotel ligt vrij centraal hiervan.

6,8

Beoordeling door N L J Dusink uit Zwolle, op 17 mei 2018 (Stelletje)

De vriendelijkheid van de baliemedewerkers en de verzorging.

Tip! Fietsen in de omgeving.

6,8

Beoordeling door J Hilberts uit Hasselt, op 17 mei 2018 (Gezin)

De rust ondanks vele bezoekers.

Dat we niet ieder een sleutelkaart hadden, was lastig!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 mei 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door AAJM Eleved uit Vianen, op 11 mei 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 10 mei 2018 (Stelletje)

De binnenkomst en vriendelijk personeel.

Tip! Hotel had mooie fietsroutes er werd ook uitleg gegeven daarover.

7,6

Beoordeling door A.H.M. Gardien uit Maassluis, op 10 mei 2018 (Stelletje)

Prijs kwaliteit is voldoende. Voor ons er even tussenuit met een voor onze begrippen een valk hotel wat normaal gesproken prima is.

De kamer was deze keer tegenvallend. De buitendeur was provisorisch bijgepleisterd na waarschijnlijk poging inbraak. Kastdeur was een scharnier totaal los waardoor de kast niet goed kon sluiten. Zo te zien was dat allang zo dat moet men gezien hebben.

Tip! Voor winkelen is het voor ons prima bv winschoten veendam en in duitsland leer.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 mei 2018 (Stelletje)

De omgeving en het weer.

8,8

Beoordeling door G.J. Lispet uit Rijswijk, op 9 mei 2018 (Gezin)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2018 (Gezin)

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 7 mei 2018 (Stelletje)

Mooie ruime kamer, prachtig ontbijt, goed diner. Vriendelijke ontvangst aan de receptie, vriendelijk personeel. Ruime, gratis parkeermogelijkheid en gratis wifi

Tip! Prima uitvalbasis voor de stad Groningen en de mooie omgeving van de provincie Groningen.

8,2

Beoordeling door MJM van Doorn uit Berlicum, op 7 mei 2018 (Stelletje)

Zo ontspannend!

Tip! Groningen, Blauwe stad, Winschoten,Veendan, Delfzijl, mooie omgeving voor wandeling, prachtige natuur in deze tijd van het jaar.

9

Beoordeling door F.A.A. De Kok uit Tilburg, op 5 mei 2018 (Gezin)

We zijn er content over ons verblijf afgelopen week. Zelfs met niet de beste weersomstandigheden.

Slechts een klein minpuntje; de vloerbedekking is duidelijk "over de top".

Tip! De stad Groningen en het Hunnenbeddendorp Borger.

9

Beoordeling door Anoniem, op 25 april 2018 (Gezin)

Prima hotel, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Uitstekende uitvalsbasis om de mooie provincie Groningen te verkennen. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.

Lokatie is nu niet echt 'romantisch' langs de snelweg en een grote Expohal aan de achterkant. Overigens geen last van lawaai.

Tip! Uiteraard de stad Groningen, maar vooral de prachtige provincie met al zijn weidsheid, dorpjes en historie.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 25 april 2018 (Stelletje)

Niet te ver van Lauwersoog. Wij zijn voor 1 dag naar Schiermonnikoog geweest.

De dekbedden waren oud en het dons zat op dikke klonten.

Tip! De omgeving is erg saai!

7,4

Beoordeling door K.J. Verweij uit Reeuwijk, op 20 april 2018 (Stelletje)

9

Beoordeling door J.W. Veugelink uit Doetinchem, op 29 maart 2018 (Gezin)

De ontvangst en het verblijf.

Dat je buitenom moet lopen naar het hoofdgebouw.

8,2

Beoordeling door JPM Verhoeven uit Mierlo, op 29 maart 2018 (Gezin)

Goed centraal punt voor diverse bezoekjes.

De ligging van kamer t.o.v. het hoofdgebouw met restaurant.

Tip! Van Zuidbroek met de trein (aan te bevelen) naar de stad Groningen. Hier eerst het prachtige station bekeken en verder al lopend naar het Groninger museum en de Martinitoren. Daarna naar het Noordelijk Scheepvaartmuseum. Stadswandeling zeer de moeite waard. Met de auto naar Appingedam met zijn oude kern en overhangende keukens echt een verrassing. Hierna de plaats Slochteren met museum landgoed Fraeylemaborg, geweldig mooi.

7,6

Beoordeling door J. van Santen uit Valkenswaard, op 5 maart 2018 (Gezin)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 februari 2018 (Gezin)

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 januari 2018 (Stelletje)

Wij gingen naar dit hotel vanwege de rustige ligging om het vuurwerk enigszins te ontlopen. Dit is goed gelukt. Alleen al vanwege dit is het een aanrader.

Minder leuk was Nieuwjaarsochtend het ontbijt, de broodjes en de fruitsalade waren niet vers. Geen gebakken eitje en geen verse sinaasappelsap. Wij zijn dit niet gewend bij een Van der Valk.

6,8

Beoordeling door C.J. Somberg uit Beekbergen, op 28 december 2017 (Gezin)

Lekker dicht bij Groningen, het vriendelijke ontvangst, de mooie entree in Kerstsfeer. Een zeer comfortabele en ruime kamer, badkamer met bad en douche. Staand solarium.

De gang bij de hotelkamers is wat gedateerd in vergelijking met de super kamers, entree en restaurant. Op kerstochtend was het ontbijtbuffet verplaatst naar 2 ongezellige zalen, dat voelde als een koude douche.

Tip! Evenementenhal gekoppeld aan hotel, Stad Groningen dichtbij.

8,2

Beoordeling door D.W. Siegersma uit Hendrik Ido Ambacht, op 20 december 2017 (Stelletje)

Alles!!

Tip! Ideale liggen voor uitstapjes naar Groningen, Duitsland en dergelijke.

10

Beoordeling door R.P.C Stuijt uit Tuitjenhorn, op 20 december 2017 (Stelletje)

Alles.

Als je twee 2 keer in het hotel dineert, dat je dan 2 keer dezelfde groente krijgt.

Tip! Groningen, maar ook Appingedam en Delftzijl zijn leuk.

8,6

Beoordeling door P.W.M. Wagemans uit Nieuwegein, op 16 december 2017 (Stelletje)

Alles.

9,3

Beoordeling door B van de Stroet uit Zeist, op 14 december 2017 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 december 2017 (Gezin)

De jarige job actie.

Tip! Appingedam, hofjes in de stad Groningen.

8,6

Beoordeling door D.C. Steures uit Leiden, op 13 december 2017 (Stelletje)

De vriendelijke verzorging, de zeer goede kamer, het heerlijke ontbijt, de heerlijke voor- en hoofdgerechten aan het diner, zalige frites.

Buitenom moeten lopen tussen hoofd- en slaapgebouw, gebakken aardappeltjes (naast frites!) in plaats van salade, uitzicht op de snelweg A7.

Tip! Dicht bij Groningen en Delfzijl, de twee steden waar we moesten zijn voor bezoek aan familie en vrienden.

9

Beoordeling door Anoniem, op 13 december 2017 (Gezin)

Mooie kamers, een heerlijk ontbijt en een lekker diner.

Er was 1 onvriendelijke ober en de bediening duurde erg lang.

8

Beoordeling door J.H. te Paske uit Apeldoorn, op 12 december 2017 (Stelletje)

Het diner was slecht. Het hoofdgerecht van vis was niet te eten. Een alternatief gerecht duurde zo lang, dat mijn partners gerecht inmiddels koud was. Ook het dessert liet nog eens zeer lang op zich wachten.

7,6

Beoordeling door M.B. van der Laan - Struijk uit Sliedrecht, op 12 december 2017 (Stelletje)

Leuk hotel en een mooie ruime hotelkamer.

Je moet buitenlangs van je kamer naar het restaurant.

Tip! Mooie fietstochten gemaakt, o.a. naar Groningen. Heen en terug 56 km.

9

Beoordeling door Anoniem, op 4 december 2017 (Stelletje)

De prijs/kwaliteitsverhouding.

Afstand van kamer tot eetzaal.

Tip! Winschoten, leuke stad.

7

Beoordeling door HJ Dijkman uit Ede, op 29 november 2017 (Stelletje)

Personeel was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Ideale uitvalsbasis om de provincie Groningen te verkennen.Hotelkamers zitten in een ander gebouw dan de receptie en het restaurant. Dat kan lastig zijn als het slecht weer is. Maar dat is ook het enige. Het was een top verblijf in Zuidbroek.

Tip! Aanraders om naar toe te gaan: Appingedam, Menkemaborg in Uithuizen, Eemshaven, Slochteren met de Fraeylemaborg, winkelcentrum de Hooge Maanen in Hoogezand, Oldenburg in Duitsland en Bourtange.

9,2

Beoordeling door N. Van elderen uit Leusden, op 29 november 2017 (Stelletje)

Fijne kamer, schoon, fris, ruim, goede bedden.

Naar het restaurant moet je buiten langs lopen.

Tip! Gemakkelijk reizen met de trein naar Groningen, rondrijden door noord oost Groningen, Menkemaborg is prachtig.

8,6

Beoordeling door G.W.A Termeer uit Eindhoven, op 27 november 2017 (Gezin)

De prijs.

Dat het overal ver vandaan ligt.

8,4

Beoordeling door A.J. van Onzenoort uit Doetinchem, op 24 november 2017 (Stelletje)

Een kamer op de begaande grond was voor ons een MUST. Door toedoen van Zoweg.nl is dat gerealiseerd, hiervoor dank!

Om in het hoofdgebouw te komen, moest je traplopen of een steile helling nemen. Dit was haast niet te doen met een rollator. Er was geen overkapte verbinding van de kamers naar het hoofdgebouw. Bij slecht weer vervelend.

Tip! Het Busmuseum in Hoogezand.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 november 2017 (Gezin)

Alles.

Tip! De mooie huizen en de landelijke omgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 november 2017 (Stelletje)

9

Beoordeling door Anoniem, op 23 november 2017 (Gezin)

Prima hotel. In verband met familie bezoek, alleen gebruikt om te overnachten.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 november 2017 (Stelletje)

De kamer was uitstekend, de omgeving uitstekend.

Tip! Prachtige fietsroutes, door mooie dorpen en langs schitterende boerderijen.

8,6

Beoordeling door D.B Musters uit Wouw, op 23 november 2017 (Stelletje)

Ruime, nette, schone en luxe kamer. Vriendelijk en servicegericht personeel. Een heerlijk ontbijtbuffet. Parkeren voor de deur, op rijafstand van de stad Groningen.

8,8

Beoordeling door V.A.J. Nieuwenhuyse uit Zeist, op 23 november 2017 (Gezin)

Bijna alles.

Dat de barkeeper 's avonds ook hielp in de aangrenzende afwaskeuken, waardoor de tussendeur steeds openstond, met als gevolg veel lawaai in de bar. De barkeeper stond achter de bar bestek af te drogen met enorm veel kabaal.

Tip! Bezienswaardig waren Appingedam, Bourtange en uiteraard de stad Groningen.

9

Beoordeling door CG Veldhuizen uit Katwijk, op 23 november 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door J de Jonge uit Dordrecht, op 21 november 2017 (Gezin)

Ruime kamer, goede voorzieningen, vriendelijk personeel. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 november 2017 (Stelletje)

Overal dichtbij zo in Groningen en Friesland.

Tip! Groningen, Leeuwarden en Sneek bezocht.

8

Beoordeling door LIANNE Vonk uit zutphen, op 19 november 2017 (Stelletje)

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 16 november 2017 (Stelletje)

Grote kamer en badkamer. Vlakbij Zuidbroek en de snelweg gelegen. Vriendelijk personeel.

Je moet buitenom naar de kamer, om je bagage weg te brengen en om te ontbijten.

Tip! Nabij de Duitse grens en het Groningse Hoogeland.

8,4

Beoordeling door R.H.M. van Berlo uit Beek en Donk, op 16 november 2017 (Stelletje)

Grote kamer.

Het lopen van de kamer naar het hotel, bij regen word je nat.

Tip! Je kan gemakkelijk met de trein naar de stad Groningen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 november 2017 (Gezin)

Prima verzorgd hotel. ruime kamer, geweldig ontbijt.

Het weer werkte niet mee.

Tip! We hebben diverse kringloopwinkels bezocht. Verder leuke dorpjes gezien.

9,6

Beoordeling door R.P. de Jong uit Hendrik Ido Ambacht, op 14 november 2017 (Stelletje)

Prima kamer, niet te ver van de stad Groningen en centraal betreffende andere plaatsen.

Tip! Wij vonden het Veenkoloniaal Museum in Veendam geweldig! Hotel Zuidbroek is ook een aanrader. Voor herhaling vatbaar!

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2017 (Stelletje)

Dichtbij stad Groningen.

Tip! Gemakkelijk om met de trein naar de stad Groningen en Delfzijl langs Harlingen te gaan.

7,6

Beoordeling door R. Vagevuur Vagevuur uit Enschede, op 13 november 2017 (Groep)

Goede service.

Geen openbaar vervoer in de directe nabijheid.

Tip! Gezellig gewinkeld en het Groningen museum bezocht.

8,5

Beoordeling door C.P. Walraven uit TER AAR, op 12 november 2017 (Stelletje)

Prima kamer, goede bedden, netjes en schone badkamer/toilet ruimte.

Jammer dat je niet via het kamergebouw door kan lopen naar restaurant/lounge en ontbijtruimte.

Tip! Dicht bij Groningen, prima te bereiken. Leuke stad om te winkelen, stadswandeling. Mooie omgeving om te fietsen/wandelen.

8,2

Beoordeling door J.M. van der Wielen uit NISTELRODE, op 11 november 2017 (Stelletje)

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 10 november 2017 (Gezin)

Rustige ligging.

Slechte wifi verbinding.

Tip! Groningen is een erg leuke en drukke stad. Winschoten is ook een aanrader!

8,2

Beoordeling door J.B. Winkels uit Deventer, op 9 november 2017 (Stelletje)

Ondanks dat wij in een kamer logeerden die nog gerenoveerd moest worden was het schoon, netjes en ruim. Vriendelijk personeel. Lekker eten.

Tip! Wij hebben vanuit het hotel Noord Groningen en de Wadden verkend. Een dagtocht naar het Duitse eiland Borkum is leuk en goed te doen. De veerboot vertrekt vanuit Eemshaven.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 november 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door J.C. Berris uit huissen, op 9 november 2017 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 november 2017 (Stelletje)

Goed ontbijt en diner.

Hotel ligt erg afgelegen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 november 2017 (Gezin)

8

Beoordeling door O.C.M. Landgraf uit ZOETERMEER, op 1 november 2017 (Stelletje)

Er werd een kleding beurs gehouden op vrijdag- en zaterdagavond. Het was er zo druk dat wij geen parkeerplaats hadden in de avond, op zaterdagavond was er nog weinig plaats. De beursbezoekers hadden zelfs de trappen dicht geparkeerd, zodat wij zeer moeilijk op onze kamer konden komen. Je zou toch denken dat je als gast een behoorlijke parkeerplaats zou hebben.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 november 2017 (Stelletje)

Heel veel gefietst.

Op grote afstand van Groningen.

Tip! Martini toren, in het hotel heel veel fietsroutes gekregen allemaal gefietst dus veel gezien.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 31 oktober 2017 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door E.M.J. Boog-Weldam uit Leusden, op 28 oktober 2017 (Groep)

Even er tussenuit te zijn met mijn zus, en de locatie is prima. De hotelkamer was groot en netjes. Restaurant ook prima en leuke zitjes.

Wij zijn wel gewend om in een hotel ook daar de kamer te hebben, maar in dit Hotel moesten wij buitenom lopen naar onze kamer en dat kan een belemmering zijn, t.a.z. van mijn zus en de weersomstandigheden!

Tip! Omgeving was niet zo bijzonder, je moest toch altijd met de auto om ergens heen te gaan. Dat hebben wij gedaan naar Groningen C. daar de Martinitoren bewonderd, het was die dag regen dus geen rondvaart kunnen doen. Ook naar Hoogezand geweest ook een leuk stadje. En een overdekt winkelcentrum, erg leuk. Zuidbroek zelf daar was niet veel te beleven.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 oktober 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door P.E. Vlaardingerbroek uit Duiven, op 26 oktober 2017 (Stelletje)

Rustige omgeving, ruime kamers, goede parkeergelegenheid, vriendelijk personeel, trein relatief dichtbij.

Hooguit het industrieterrein.

Tip! Goede verbinding met stad Groningen en Veendam, zowel auto als trein. Fietsverhuur.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 oktober 2017 (Gezin)

Het was prima bij van de valk mooi hotel en de service in ook goed wordt vriendelijk geholpen in het restaurant alleen er is weinig te doen in de buurt.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 oktober 2017 (Stelletje)

Het waren relaxe dagen, 's morgens aanschuiven en lekker ontbijten en niet aan de tijd hoeven denken. Vriendelijk personeel.

Een grote kamer en er alleen twee harde stoelen stonden, had nog makkelijk een bankstel op gekund, dat er geen lift aanwezig was en het erg lastig was met koffers de trap op.

Tip! Ons doel was hoofdzakelijk dat we in de buurt van Groningen konden zijn voor een familie aangelegenheid en dat ging prima op deze manier.

7,6

Beoordeling door N van der Pligt uit Brielle, op 8 oktober 2017 (Gezin)

Wat ongezellige omgeving rond het hotel.

7,7

Beoordeling door J.W.A.M. Reijers uit Afferden, op 5 oktober 2017 (Gezin)

Er was een gezellige barruimte waar we rustig/gezellig met ons gezin konden zitten.

Afstand van Groningen stad.

7,8

Beoordeling door C.J.J. C.J.J. Baars uit WOERDEN, op 5 oktober 2017 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 oktober 2017 (Stelletje)

Prettige sfeer. Mooie grote kamer. Vriendelijke receptionistes.

Dat van de kamer in de informatiemap gezegd wordt dat deze pas gerenoveerd is, terwijl daar niet zo veel van te zien is. Op enkele plaatsen was het fineer van het meubilair afgebroken. De 'bureaustoel' bleek, toen we deze de laatste avond van ons verblijf wilden gebruiken een gebroken poot te hebben. We zijn vaker in pas gerenoveerde kamers bij Vd Valk-hotels geweest, maar dan was dat goed te merken: bad vervangen door inloopdouche, airco, Swiss Sence bedden etc.

Tip! Er is best wel wat 'boven Groningen'. Bijv. nooit geweten dat het rond Slochteren zo mooi is. En wat kun je mooie fietstochten maken als je een paar km. bij het hotel vandaan bent.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 september 2017 (Stelletje)

Een mooi vertrekpunt voor dagtrips en schitterende fietsmogelijkheden.

Tip! Wij hebben heerlijk gefietst in de omgeving van Uithuizen en we hebben een bezoek gebracht aan de Menkemaborg. Ook in de omgeving van de Blauwe Stad was het de moeite van het fietsen waard.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 september 2017 (Stelletje)

Prima!

9

Beoordeling door Anoniem, op 29 september 2017 (Stelletje)

De vriendelijkheid van het personeel. De bedden waren prima en de badkamer was schoon.

De vloerbedekking en de gordijnen zaten vol met vlekken. De kamer deed een beetje smoezelig aan.

Tip! Wij hadden het weer mee en hebben elke dag onze fietsen gepakt en prachtige tochten gemaakt door de omgeving.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 september 2017 (Stelletje)

Tip! Geen mooie omgeving.

6,2

Beoordeling door J. van de Geest uit Amersfoort, op 27 september 2017 (Groep)

Bijzonder vriendelijk personeel!

Tip! Groningen, een prachtige stad, veel te beleven!

9,2

Beoordeling door W van den Hork-Centen uit Boxmeer, op 27 september 2017 (Stelletje)

9

Beoordeling door Anoniem, op 22 september 2017 (Gezin)

Eigenlijk was alles goed, niets op aan te merken.

Tip! De mooie fietsroutes en de stad Groningen.

7,8

Beoordeling door Y.E.R. Verbeek uit Goes, op 21 september 2017 (Groep)

Mooi gelegen, rustig, mooie kamers, heerlijk gegeten en uitgebreid ontbijt buffet. Een stalling voor je fietsen wat fijn is, dan hoeven ze niet op de auto te blijven. Dit is een afgesloten stuk waar ze staan.

Dat je bij het hotel je koffers via een trap naar boven moet dragen, geen lift, voor mensen die niet goed ter been zijn of niet echt zwaar kunnen tillen, niet echt lekker.

Tip! We hebben vanuit het Hotel het Pieterpad gelopen. Verder nog in de omgeving wat gereden en genoten. In Groningen is het wel zoeken als je daar met de auto naar toe gaat, wil je het station bereiken moet je toch wel even heel goed op de kaart kijken, we werden van hot naar her gestuurd, weinig borden met station of centrum te zien.

9

Beoordeling door H. van Bemmel uit Driebergen, op 16 september 2017 (Stelletje)

De hulpvaardigheid correcte en nette bediening van alle medewerkers mooie parkeerruimte en helderheid allemaal top.

Tip! Schitterende omgeving mooie fietsroutes en mooie woningbouw in de omgeving.

8

Beoordeling door J Baartman uit Millingen aan de Rijn, op 15 september 2017 (Gezin)

Wij vonden de kamer en ontbijt erg goed en een rustige omgeving echt iets voor ons fantastisch.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 september 2017 (Stelletje)

Kerkjes bezoek (open monumenten dag) op het Hoge Land en de boerderijen in het Oldambt. Wat het hotel betreft de ruime kamer en dito bedden.

8,4

Beoordeling door AHG Galjé uit Delft, op 8 september 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door J Huizer uit Ridderkerk, op 7 september 2017 (Stelletje)

Nette kamer prima ontbijt voor een prima prijs.

Slechte internet verbinding en jammer dat je niet na kunt gaan of je de upgrade hebt gekregen waarvoor je betaald hebt.

Tip! Groningen stad met tal van bezienswaardigheden.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 september 2017 (Stelletje)

Was goed verzorgd.

Toilet te laag, en dat er honden mee op de kamers mogen.

Tip! Mooie omgeving leuke fietsroutes en dagje eiland Borkum is een mooi eiland, leuke boottocht.

7,4

Beoordeling door M Hameeteman uit Rhoon, op 3 september 2017 (Stelletje)

Prima kamer.

Tip! Groningen heel leuk, de omgeving saai.

8

Beoordeling door Anoniem, op 3 september 2017 (Stelletje)

Leuk om oost Groningen eens te bekijken.

Beetje gedateerde kamer.

Tip! Mooie stad Groningen en Bourtange vonden we heel interessant en wilde altijd al bekijken. Verder naar Aduard geweest met een mooi kloostermuseum.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 september 2017 (Gezin)

Goede fiets routes en mooie omgeving.

Aan de snelweg.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 1 september 2017 (Stelletje)

Prima.

Tip! Stad Groningen erg leuk. Haven.

7,5

Beoordeling door R.P. Bos uit Maarssen, op 31 augustus 2017 (Stelletje)

Een hele mooie kamer.

Eerste keer eten voortreffelijk, tweede keer kreeg niet precies wat besteld was. Garnituur kwam pas toen we het vlees en vis al op hadden. Ook na een paar keer vragen.

Tip! Eiland Borkum is de moeite waard om te bezoeken.

8

Beoordeling door M.H.J.C. van Poppel uit Tilburg, op 30 augustus 2017 (Stelletje)

Goed hotel vriendelijk personeel. Dat voor iedereen klaarstond maar ook de sfeer. Er wordt daar hard gewerkt.

De bar met 2 grote TV schermen totaal de sfeer verpestend.

Tip! Met het busje naar de stad Groningen de Martini toren beklimmen, Stripmuseum bezoeken en wandelen en terrasjes pakken. Bourtange een mooi vestingstadje. We hadden wel het weer mee.

9

Beoordeling door Anoniem, op 29 augustus 2017 (Stelletje)

Prettige uitvalsbasis om provincie Groningen te verkennen.

Tip! Veenkoloniaalmuseum Veendam.

8

Beoordeling door D Kuhlman uit Eindhoven, op 29 augustus 2017 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door HAJ van Delden uit Apeldoorn, op 28 augustus 2017 (Stelletje)

Mooie standaard kamer.

Tip! Veel gefietst in mooie omgeving.

7,8

Beoordeling door C.F.J Rosendahl uit Nieuwegein, op 27 augustus 2017 (Stelletje)

Alles! Prima hotel, goeie locatie en vriendelijk personeel! Perfect dus!

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 augustus 2017 (Stelletje)

De ruimte rondom het hotel.

Geen verwarmd stuk van de spiegel in de badkamer.

Tip! Centraal t.o.v. vele bezienswaardigheden.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 25 augustus 2017 (Stelletje)

Een nette kamer en vriendelijk personeel.

Herrie van de A7.

Tip! Bezoekjes aan Groningen, het gemak om de trein er naar toe te nemen. Fietsroutes niet altijd mooi, weinig afwisseling in de omgeving.

9

Beoordeling door W. Klardie uit Zetten, op 25 augustus 2017 (Stelletje)

Een prima kamer, ruim, verzorgd, schoon, voorzien van koffie- en theefaciliteiten. Een ruime en volledige badkamer. Prima restaurant met straks nieuwe zitplaatsen. Al het personeel vriendelijk en voorkomend.

De stoelen in het restaurant.

Tip! Rustige omgeving. Wel leuke fietstochten beschikbaar. Kwartiertje vanaf Groningen, Winschoten, Veendam (met de auto).

8,8

Beoordeling door W den Os uit Gouda, op 24 augustus 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Honden geblaf op de gang in de nacht.

Tip! Wij zijn naar veel dorpen in de omgeving geweest.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 augustus 2017 (Stelletje)

Ruime kamer en schoon.

Het bed, de twee losse bedden schoven steeds uit elkaar.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 augustus 2017 (Stelletje)

Gunstig, alle kanten Groningen op en Duitsland.

Tip! Diverse galeries bezocht op platteland.

8

Beoordeling door C Smelter uit Hengelo Ov., op 23 augustus 2017 (Gezin)

Alles.

Hotel ligt wat afgelegen. Honden die je 's morgens om 7 uur wakker blaffen.

Tip! Bezoek aan Hoogezand, de stad Groningen en Delfzijl de moeite waard. Visrestaurant Landman in Termunter kun je heerlijk eten.

7,8

Beoordeling door HMG VD Bergh uit APELDOORN, op 22 augustus 2017 (Stelletje)

Prima locatie, prima hotel.

Tip! Leuke plaatsen in de beurt om e.e.a. te bekijken.

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 augustus 2017 (Stelletje)

Goede Locatie en klantvriendelijk personeel.

Stoelen in restaurant zijn aan restauratie toe, is geen visitekaartje. Dit kennen wij niet van Van Der Valk. Gangen naar hotelkamers zijn erg donker en somber.

Tip! Wij waren hier 4 dgn om te fietsen. We hebben gebruik gemaakt van de aangeboden routes via knooppunten en zijn o.a. naar Groningen gefietst. Gefietst door mooie natuurgebieden. Totaal in 4 dgn 240 km gefietst. Erg attent van Van Der Valk als je terug komt op je kamer kun je zelf koffie of thee maken middels koffie apparaat.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 augustus 2017 (Gezin)

Tip! Groningen stad en aangegeven fietsknooppunten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2017 (Gezin)

Alles.

De lage wc pot.

Tip! Weinig terrasjes of restaurants op de fietsroutes heel jammer.

8,8

Beoordeling door P Jairam uit Den Haag, op 18 augustus 2017 (Gezin)

8,7

Beoordeling door H Hulsman uit Heerjansdam, op 17 augustus 2017 (Stelletje)

Mooie locatie om de omgeving te verkennen.

Tip! Het Veenkoloniaal museum in Veendam bezocht. Zeer de moeite waard.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2017 (Stelletje)

Prima hotel, geweldig schone ruime comfortkamer, prima ontbijt maar iets te chaotisch, te kleine ruimte voor het buffet. Hierdoor was het er wat te druk en werd er niet op tijd aangevuld.

De krappe ontbijtruimte.

Tip! Directe omgeving van het hotel is niet zo spannend, het is echt een hotel om alleen te slapen en er daarna op uit te trekken. Wij hebben de prachtige stad Groningen, Delfzijl en de vesting Bourtange bezocht. Heerlijk gegeten in pizzeria Paradiso in Zuidbroek.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 augustus 2017 (Stelletje)

Ruime opgezette kamer.

Interieur van het restaurant was erg aan vernieuwing toe.

Tip! Bourtange was een leuke bezienswaardigheid.

7

Beoordeling door W.L Oppers uit Best, op 15 augustus 2017 (Stelletje)

We hebben ons heel goed vermaakt.

Tip! Naar Groningen, Delfzijl en Appingedam geweest.

8,8

Beoordeling door FJC Christ uit Tilburg, op 15 augustus 2017 (Stelletje)

Vriendelijke gastvrouwen.

Een beetje somber restaurant. De maaltijden zijn prima.

Tip! Laurensoog en Groningen.

8,2

Beoordeling door A Vianen uit De Bilt, op 15 augustus 2017 (Stelletje)

Mooie plek om het vriendelijke noorden van het land te bezoeken.

Tip! Museum in studentenstad Groningen altijd een bezoekje waard. Bijzonder leuk is de Borg in Slochteren, gerund door vriendelijke vrijwilligers met een schat aan informatie. Ook de kunst in de tuin in de follies is zeer de moeite waard. Struin de kleine plaatsjes af tot aan de Waddenzee.

8,6

Beoordeling door JWA van den Berg uit Herpen, op 15 augustus 2017 (Individueel)

Het landschap.Het weer werkte mee.Het hotel was prima.En een dagje Schiermonnekoog was heel leuk

Alles was prima, maar wij vinden Westerbroek van de Valk meer centraal liggen voor de uitstapjes.

Tip! Fietsen rond het Lauwersmeer was prachtig. Ook de Zuidlaren route was heel mooi. En zeker dus Schiermonnikoog.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2017 (Stelletje)

Mooie kamer, heerlijk ontbijt, goed diner.

Tip! Hortus Haren is heel mooi en interessant.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2017 (Groep)

Het mooie weer en de rustieke plaatsjes in de omgeving.

niets

8

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2017 (Gezin)

Er even een paar dagen er tussen uit.

Dat er honden in het restant waren vonden wij niet zo netjes.

Tip! Klokkenmuseum Groningen.

7,8

Beoordeling door J.A.C. de Bont uit Breda, op 14 augustus 2017 (Gezin)

Vriendelijke medewerkers, fijn hotel, goed ontbijt, kortom zeer tevreden.

Tip! Groningen en Friesland, mooie provincie. Met goed weer hebben wij genoten.

9,2

Beoordeling door H. van Scherpenzeel uit Veenendaal, op 13 augustus 2017 (Stelletje)

Heerlijk rustig en uitgebreide fiets mogelijkheden.

Restaurant en hotel gedeelte gesplitst.

Tip! Zoals gezegd goede fiets mogelijkheden. Met de auto naar Bourtange. Groningen of het thermaalbad van Nieuwe Schans.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 augustus 2017 (Gezin)

Lekker eten.

7,7

Beoordeling door W.A Maas uit Gilze, op 11 augustus 2017 (Stelletje)

Alles was super. Wij hadden bijbetaald voor een luxe kamer en die was geweldig!

Tip! We hebben natuurlijk de stad Groningen op en top bezocht. Daarnaast hebben we een mooie fietstocht vanuit het hotel gemaakt.

10

Beoordeling door Anoniem, op 11 augustus 2017 (Stelletje)

De ruime kamer met comfortabele bedden en bankstel.

Het buitenom moeten naar de eetzaal en wachten op het aanvullen van het buffet.

Tip! Groningenstad met het museum en mooie kerken.

7,7

Beoordeling door J.P.M. van der Weegen uit Halsteren, op 9 augustus 2017 (Stelletje)

Hotel Van der Valk Groningen - Zuidbroek heeft door aanbiedingen een zeer gunstige prijs en geeft voor die lage prijs een hele goede verzorging, hele nette kamers, goede verzorging van de kamer en een heel goed en uitgebreid ontbijtbuffet. Personeel van het hotel is heel aardig, attent en beleefd.

Tip! Hotel Van der Valk Groningen - Zuidbroek is ideaal gelegen, naast de snelweg en op korte afstanden van de meeste toeristische bezienswaardigheden en attracties van de provincie Groningen.

9,5

Beoordeling door Anoniem, op 4 augustus 2017 (Gezin)

De fietsmogelijkheden.

Het ontbijt was in een ander gebouw.

Tip! Mooie plaatsen in de omgeving.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2017 (Stelletje)

Ruime kamer/ goed verzorgd. Goede bedden.

Stoelen in de eetzaal waren erg beschadigd; slecht! Alle bloembakken op het balkon waren gevuld met onkruid. TIP: Doe deze weg of plant er vrolijke bloemen in. Dit is niet Van der Valk-waardig.

Tip! Aanrader; fietstocht naar Veendam. De receptie verstrekt prima knooppuntenroute programma's.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2017 (Gezin)

Mooi uitzicht vanaf de kamer na dat we van achter naar voren van het pand waren verhuist het wisselen gaf geen enkel probleem.

De bad kamer is beslist niet geschikt voor 65 plussers, toilet is 35 cm hoog en in een krap hoekje waar je haast onmogelijk kan zitten.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2017 (Gezin)

8

Beoordeling door R.E. van Kerkvoorden uit Alphen aan den Rijn, op 2 augustus 2017 (Stelletje)

De vloerbedekking.

8

Beoordeling door A van Erp-van der Does uit Rotterdam, op 2 augustus 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, goed eten, schone kamer.

Douche vloer is spekglad! Daardoor zwaar ten val gekomen. Ziekenhuisbezoek en röntgenfoto's moeten laten maken van heup en bovenbeen. Gelukkig niets gebroken, maar wel zwaar gekneusd. Hulp kon niet binnen komen, omdat de deur van de douche, de ingang van de badkamer blokkeerde.

Tip! In de directe omgeving is weinig te doen. Je hebt wel vervoer nodig. Maar dan zijn Groningen en Appingedam wel heel erg leuk om te bezoeken! Het Groninger museum is prachtig!

8,2

Beoordeling door N.J.P.M. van Giels uit Zundert, op 29 juli 2017 (Stelletje)

Mogelijkheid droog buiten te roken. Via kamerdeur achter. Meeste hotels zijn anti-roker en dreigen met boetes. Blijf dan liever thuis.

Vlekkerige vloerbedekking. Kapotte stoelen en tapijt in restaurant. Flikkerende plafondlamp. In gang naar kamer. Achterstallig onderhoud (verfje nodig, ruiten smoezelig, tegels op kamer en terras groen). In restaurant erg donker. ( camouflage gebreken ? ) Tapkraantjes verse jus d'orange kapot.

Tip! Bourtange was leuk. Parkeren in Groningen-stad enorm duur. Geen informatie aan balie hotel.

7,2

Beoordeling door W Schuring uit Heino, op 27 juli 2017 (Stelletje)

Goede comfortkamer, prettige ruimte voor ontbijt (geen last van anderen). Slaapkamer elke dag schoongemaakt.

Tip! Mooi landschap in de zomer. Prettige dorpen, met mooie kerken. Speciale cultuur, door de landbouw uit de vorige eeuw.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 juli 2017 (Gezin)

Prima hotel, 's nachts heerlijk stil. Heel ruime kamer. Koelkast werkte prima. Vriendelijk personeel. Uitstekend ontbijt en diner.

De afzuiging van de douche was nogal sterk. Toch wel een eindje van Groningen.

Tip! Zuidbroek is een leuke plaats. Als je naar Noordbroek gaat, dan kom je langs de schitterende herenboerderijen waar Groningen om bekend staat. Leuke oude kerkjes, in prima staat.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 juli 2017 (Stelletje)

Goede sfeer, een mooi startpunt voor bezoeken.

1 minder geslaagd diner.

Tip! We hebben de Wierdenroute gefietst. Zeer de moeite waard. Appingedam bezocht. Veel op de fiets.

8,8

Beoordeling door G T. Emmers uit Best, op 27 juli 2017 (Stelletje)

Vriendelijk en belangstellend personeel.

Schoonmaak, schimmel in de badkamer en het toilet.

Tip! Mooie provincie, aan te bevelen Bourtange, Eemshaven. En de schattige plaatsjes rondom Groningen. Het centrum van Groningen is gezellig, veel te zien en levensgevaarlijk als voetganger. Fietsers rijden je zo van de sokken.

8,8

Beoordeling door L. Jeurissen- van Laar uit Enschede, op 27 juli 2017 (Stelletje)

Service. Vriendelijk. Personeel, ligging. Comfortabele accommodatie

Te lage toilet op de badkamer.

8

Beoordeling door H.C.A. van Ganzewinkel uit Oosterhout, op 27 juli 2017 (Gezin)

De goede bereikbaarheid en het hotel was af!

Tip! We hebben in de omgeving wat dorpen bezocht. Ons hoofddoel was om vanuit het hotel naar Oldenburg te reizen en een bezoek te brengen aan het museum van de kunstenaar Horst Janssen.

10

Beoordeling door D. Basdew uit Alphen a/d Rijn, op 26 juli 2017 (Stelletje)

Lekker rustig. De kamer was ruim en heel schoon, verder was alles wat je nodig hebt aanwezig. Een goede uitvalsbasis om naar Groningen en Delfzijl te gaan.

Geen park of natuurschoon om te wandelen.

Tip! In de nabije omgeving valt er weinig te beleven. We hebben geen echte wandelpaden gezien. Daarentegen kan je gemakkelijk met de auto naar Delfzijl, dit is erg leuk.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 juli 2017 (Stelletje)

Mooie kamer met balkon en vrij uitzicht. Prima ontbijt en heerlijke douche en bad.

Slechte wifi in de kamer en de algemene ruimtes.

Tip! Mooie omgeving om met de fiets te ontdekken. Mooi museum in Veendam.

7,8

Beoordeling door TJ Wijnker uit 't Veld, op 26 juli 2017 (Stelletje)

Fijne kamer, zelfs uitstekend.

Tip! Mooie omgeving. We hebben in Veendam een museum bezocht en ook Delftzijl bezocht.

8,8

Beoordeling door H.C. Tielrooy uit Utrecht, op 26 juli 2017 (Gezin)

Mooi hotel, in een rustige omgeving en een uitstekend locatie voor een paar dagen fietsen in de omgeving. De lintdorpjes, het Schildmeer en de Borgermeren zijn mooi om te ontdekken.

Tip! Het is een heerlijke omgeving om te fietsen. Er zijn zoveel leuke dingen te doen, zo kan je musea en omliggende dorpjes bezoeken.

9

Beoordeling door Anoniem, op 26 juli 2017 (Individueel)

Alles.

Tip! Groningen is een mooie stad, met gezellige kleine omliggende dorpen, zoals Noordhorn. Je kan heerlijk eten op het terras van restaurant het Raadhuis.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 juli 2017 (Stelletje)

Goede bedden, uitstekend ontbijt en vriendelijke medewerkers.

Als de zon op de kamer scheen, dan werd het er bloedheet, er was geen airco.

8,4

Beoordeling door A. Tholen-Tamming uit Den Haag, op 24 juli 2017 (Stelletje)

Heerlijk rustig en prettig hotel, ruime kamers.

Wij vonden het toilet erg klein, oftewel heel laag. Ook vonden wij het jammer dat het hotel te ver van het centrum ligt.

Tip! We hebben nooit geweten dat de provincie Groningen zo'n mooie provincie is. We hebben verschillende musea bezocht, die prachtig waren. Ook kun je er heerlijk fietsen en wandelen. Het viel ons op dat de mensen heel vriendelijk en behulpzaam waren.

7,4

Beoordeling door E.M. Van der Weide uit Hollandscheveld, op 24 juli 2017 (Stelletje)

Mooie locatie om de omgeving per fiets te verkennen.

Tip! We hebben fietstochten gemaakt in het noordelijke gedeelte van Groningen, erg mooi.

7

Beoordeling door Anoniem, op 23 juli 2017 (Gezin)

Kamer was prima lekker groot.

De grote van het hotel de afstand naar de kamers vanuit het hoofd gebouw.

Tip! Leuk om een stukje Groningen te verkennen Jammer dat het zo buitenaf ligt. Zakelijk zeer geschikt maar voor toerisme minder.

7,6

Beoordeling door E Vernooij uit H veld - G dam, op 20 juli 2017 (Stelletje)

Zeer vriendelijk.

7,6

Beoordeling door C.P. Linnenbank uit Vlissingen, op 19 juli 2017 (Groep)

Prima arrangement

3 gangenmenu à € 23,50 kan wel wat meer aangekleed.

Tip! Stad Groningen topper.

8,2

Beoordeling door J Stuut uit Ritthem, op 19 juli 2017 (Stelletje)

Dicht bij de kinderen die in Groningen wonen.

8

Beoordeling door LH Mensinga uit DE KOOG, op 19 juli 2017 (Stelletje)

Mooie ruime kamer met koffievoorziening, koelkast, kluisje etc. Goed ontbijt en leuk restaurant.

Internetverbinding op de kamer viel vaak weg.

Tip! Winschoten heeft een leuk centrum met goede en leuke winkeltjes. Wedde en omgeving is een leuk natuurgebied en ook de blauwe stad is een bezoekje waard.

8,8

Beoordeling door S Kingma uit Nunspeet, op 17 juli 2017 (Groep)

Tijdens het eerste diner was het erg druk, waardoor ons voorgerecht lang op zich liet wachten. Hierop kwam de ober spontaan aanbieden dat ter genoegdoening het nagerecht gratis was. Uitermate vriendelijke bediening.

8,4

Beoordeling door A Haasnoot uit Harderwijk, op 13 juli 2017 (Gezin)

Een klacht over een elektrische fiets werd keurig opgelost. Kamer was wat oubollig maar wel lekker ruim.

Geeb mengkraan in de douche. De koelkast rook muf.

Tip! Prachtige fietsomgeving.

8

Beoordeling door P MEIJER uit apeldoorn, op 13 juli 2017 (Gezin)

De gezellige sfeer in het hotel en het restaurant.

Wachttijden voor het avondeten.

Tip! Voor een mooie omgeving moet je naar het noorden of zuiden van de stad Groningen.

7,8

Beoordeling door NPD van den Heuvel uit Rotterdam, op 12 juli 2017 (Gezin)

De upgrade van de kamer.

Tip! Per fiets naar het oude centrum van Appingedam of naar Haren (Hortus). Ook Groningen is leuk aan te fietsen, eventueel met de auto en even buiten de stad parkeren en dan verder met de fiets. Dan is het wat makkelijker om alles te bezoeken. Ook Bourtange is de moeite waard.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 juli 2017 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door H. van Tilburg uit Helmond, op 12 juli 2017 (Stelletje)

Rustig hotel, alles goed geregeld.

Tip! Bekende steden liggen op korte afstand van het hotel.

9,6

Beoordeling door J Kelder uit Nijverdal, op 12 juli 2017 (Stelletje)

De ruime opzet van het hotel en de ruime kamers met uitstekend sanitair. Het ontbijt was elke morgen genieten. Koffie voorziening op de kamer en het vriendelijke personeel. De afgesloten fietsberging.

Rokerslucht in onze kamer en wat vlekken in de vloerbedekking.

Tip! We hebben mooie fietstochten gemaakt zoals de Vlinderroute en de Blauwe stad met het personen pontje wat door draaien de overtocht op lichte wijze mogelijk maakt. De hennepvelden, korenvelden en de leuke authentieke dorpjes zoals Noordbroek. Het terras van Pitch en Putch locatie Huninga´s Heem met de zeer hartelijke en gastvrije eigenaresse.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 juli 2017 (Stelletje)

Alles. Een grote kamer, heerlijke douche, lekker ontbijt.

Tip! Vlakbij de stad Groningen, bij P+R Euroborg, kan je de hele dag parkeren voor maar € 6,-.

10

Beoordeling door H.G. Riksman uit Krimpen aan den IJssel, op 11 juli 2017 (Stelletje)

De mooie luxe kamer.

De lage toiletpot.

Tip! Mooie natuur, vriendelijke mensen.

7,8

Beoordeling door JP Verstraeten uit Breda, op 10 juli 2017 (Stelletje)

De omgang met het personeel.

De kamers liggen buiten het hoofdgebouw en moeten via het restaurant naar buiten. Mijn vrouw de derde dag van een betonnen trap gevallen en haar schouder gebroken. Dit alles wel gemeld bij v.d. Valk en ze zouden een andere oplossing te zoeken en dat is niet moeilijk, naast de trap een oploop gang maken met een kleine bocht net als bij de hotelkamers, dan loop je zo naar binnen of buiten.

Tip! Naar Groningen geweest, hele mooie stad en zeker op marktdagen. Gaan volgend jaar zeker nog een keer terug.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2017 (Stelletje)

Leuk is eigenlijk een verkeerde benaming, wij vonden het eerder een prettig verblijf. De prijs-kwaliteit verhouding is prima. Zoals het in een goed hotel hoort te zijn. We hadden een paar fiets routes uitgezet dus waren overdag niet in het hotel.

Tip! De stad Groningen blijft toch een aanrader.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2017 (Stelletje)

Heerlijk en goed ontbijtbuffet. Ook 's avonds lekker gegeten voor betaalbare prijs. Mooie ruime kamer en schitterende badkamer. Kregen gratis upgrade. Personeel is erg vriendelijk en hulpvaardig.

Erg warme kamer met alleen bovenlicht. Dievenklauw op terrasdeuren werkte niet goed waardoor we de deur ' s nachts niet open konden houden. We kregen overigens wel een aanbieding voor een andere kamer.

Tip! Klokkenmuseum in Heiligerlee leuk om te bezoeken. Daarnaast was er net het internationaal dansfestival in Warffum. Was erg leuk. Bovendien leuk dorpje. Zuidlaren leuke stad.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 juli 2017 (Stelletje)

Zonder je te hoeven haasten, lekker aan tutteren, met een heerlijk ontbijt in het vooruitzicht.

In de nacht hoor je de snelweg best goed. Het gebruik van oordoppen helpt daar wel bij.

Tip! Mooie en duidelijke fietsroutes d.m.v. knooppuntenroutes. Prachtige omgeving voor fietsliefhebbers. Ook de stad Groningen de moeite van het bezichtigen waard!

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 juli 2017 (Stelletje)

Vlak bij de stad Groningen. 4x per uur treinverbinding naar Groningen. Grote kamer. Perfecte douche. Balkon met stoelen en tafel.

Te zachte matrassen voor ons. Honden aan tafel op de banken voor de gasten. Telkens moeten herstellen van de Wifi verbinding.

Tip! Shoppen in Groningen. Leuke stad met veel Bezienswaardigheden, musea, galeries en horeca.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 juli 2017 (Stelletje)

Heel ruime kamer en vriendelijk personeel.

Slecht internet.

Tip! Weinig van gezien vanwege de regen.

7

Beoordeling door A.H.M. Gardien uit Maassluis, op 5 juli 2017 (Stelletje)

Keurig hotel. Voor ons een heel andere omgeving. Bij v.d.Valk kun je helemaal jezelf zijn je hebt eigenlijk met niemand wat te maken. Wil je een praatje dan doe je dat en dat doen wij ook wel en heb je daar geen zin in, nou dan blijf je lekker op jezelf.

8,2

Beoordeling door B.J. Harmsen uit Duivendrecht, op 5 juli 2017 (Gezin)

Makkelijke bereikbaarheid met de auto van interessante plaatsen in de omgeving.

Geen vertier in het hotel.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2017 (Stelletje)

Alle te bezoeken relaties en onderwerpen goed bereikbaar. Alle dagen mooi weer.

8,5

Beoordeling door P. Wernsen uit Santpoort-Zuid, op 23 juni 2017 (Gezin)

Het personeel waren allemaal zeer client gericht en vriendelijk.

Sommige stoelen zijn aan vervanging toe.

Tip! Leuke plaatsjes in de buurt.

8,2

Beoordeling door T PEEK uit APELDOORN, op 23 juni 2017 (Stelletje)

De rust, je kon lekker buiten zitten, fietsen in het fietsenhok en uitgebreid ontbijt.

Dat als je wat minder kunt lopen, de afstand ver is om naar het ontbijt te lopen.

Tip! Wij hebben heel veel gefietst, en genoten van de omgeving.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 22 juni 2017 (Stelletje)

Het gebruik van de kamer, met mooie badkamer, als je terug kwam van uitstapje kon je heerlijk relaxen.

Tip! Leuke familie bijeenkomst gehad in Uithuizen, Eemshaven bezocht, alwaar je een leuke boottocht kan maken naar het eiland Borkum.

9

Beoordeling door F. J. Edelbroek uit Nieuwegein, op 21 juni 2017 (Stelletje)

Alles. In de eerste plaats het mooie weer. Heerlijk gefietst. Mooie omgeving. Na zo'n fietstocht thuis komen in een fijn hotel met heerlijk eten en een gezellig terras.

Tip! Mooie natuurgebieden allemaal aangegeven op de fietsroute van de ANWB.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 juni 2017 (Gezin)

Goede uitvalswegen alle richtingen.

Tip! Bourtange is een leuk vestingstadje.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 juni 2017 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door M. J. Noordraven uit EINDHOVEN, op 16 juni 2017 (Stelletje)

Uitstekend om familie in Groningen te bezoeken.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 juni 2017 (Gezin)

We hebben het heerlijk gehad deze 4 dagen. Mooie, zeer ruime kamer met grote badkamer met bad en een aparte doucecabine. Ontbijt was heel erg goed, keuze te over. Van allerlei broodjes, diverse soorten vleeswaren en kaas, zelfs zalm was te krijgen. Allerlei zoetigheden, sapjes, cereals, melk, yoghurt, eieren hard of zacht gekookt, maar ook spek en roereieren en uiteraard vers fruit.

Hotel is toe aan vernieuwing, slijtage aan bijna alle stoelbedekkingen in het restaurant. Dit valt direct op als de stoel onder de tafel wegschuift. Jammer dat er geen scherm zat tussen de kamers op het balkon. Je deelt een tafeltje met je buren en dat Is niet leuk als daar aan gerookt wordt en je hebt dan weinig privacy. De buitenkant van het gebouw kan ook wat onderhoud hebben,.

Tip! Ideale plek om Groningen te ontdekken, je kunt ook gemakkelijk naar Duitsland toe rijden. Pieterburen, Bourtange, Lauwersmeer, de stad Groningen. Volop leuke plekjes te bezoeken.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 juni 2017 (Gezin)

Ruime kamers, gevarieerd ontbijt, vriendelijk personeel. Leuke plekjes om te ontdekken met de fiets. Een aanrader.

Ruimte ontbijtbuffet is krap.

Tip! Vestigingsplaatsje Bourtange. Stad Groningen. Leuke Fietsroutes.

9

Beoordeling door H Dekker uit Noordwolde (Fr.), op 15 juni 2017 (Gezin)

Grote kamer. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer goed ontbijt.

De ligging. Een auto is geen overbodige luxe.

Tip! Zuidbroek is een leuk plaatsje. Appingedam is een aanrader. Sappemeer is ook een leuke plaats. Verder dicht bij Duitsland.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 juni 2017 (Gezin)

Goede comfort kamer en fijn ontvangst.

Restaurant stoelen hebben een opknapbeurt nodig. Volgens personeel zijn ze in bestelling. Gang voor de kamers heeft ook een opknapbeurt nodig.

Tip! Groningen en Bourtange zeker een bezoek waard.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 14 juni 2017 (Stelletje)

Prima kamer! Goed ontbijt en erg vriendelijk personeel.

De locatie langs de snelweg.

8

Beoordeling door J Laman uit Waddinxveen, op 13 juni 2017 (Stelletje)

Heerlijke locatie.

De omgeving helemaal niks.

7,6

Beoordeling door H.J.M. van Geijn uit Barendrecht, op 9 juni 2017 (Stelletje)

Je bent met de trein binnen een half uur in de stad Groningen. Omgeving ook mooi om fietstochtjes te maken. We hadden een gerestaureerde kamer en was weer van deze tijd.Lekker ruim zoals bij van der Valk meestal het geval is.

Het restaurantgedeelte staat los van het hoteldeel met de kamers. Dus altijd buitenlangs van de een naar de ander, jammer als het dan regent.

Tip! De omgeving goed te bezoeken met auto of fiets. Vlakke en weidse omgeving, vooral in voorjaar alles fris en groen lekker om er door te fietsen. Ook de stad Groningen is zeer de moeite waard, lekker druk maar gezellig.

8,2

Beoordeling door A.H Govers uit Breda, op 9 juni 2017 (Stelletje)

Dat we gastvrij werden ontvangen, vriendelijk personeel. Verder was alles ok, niets op aan te merken.

8,2

Beoordeling door WJA Lapien uit Riel, op 9 juni 2017 (Stelletje)

Fijn een weekend weg was heerlijk.

6,6

Beoordeling door D Hartmann uit Zoetermeer, op 9 juni 2017 (Stelletje)

Verkeerd hotel geboekt, zouden dichtbij Groningen zijn, maar helaas. Ook de kamers ver van de receptie, ik ben slecht ter been.

Tip! Slochterenm, de Burcht, festiviteiten en Bourtange.

6,6

Beoordeling door A.M. Luijk uit Enschede, op 9 juni 2017 (Stelletje)

Dit Van der Valk hotel was voor ons nieuw na het verblijven van velen andere Van der Valk hotels zowel in Nederland als is het buitenland.De ligging van dit hotel is ons zeer goed bevallen. Het heeft een makkelijke aansluiting met de fietsknooppunten en er zijn veel fietsroutes mogelijk. Dus voor elk wat wils.

Dat wij 2e Pinksterdag omstreeks 18.30 uur op het terras zaten in het zonnetje voor een drankje en een hapje eten maar na een half uur nog niet bediend werden. Wij zijn weg gegaan en hebben elders in Zuidbroek ons drankje en hapje genuttigd. Hier was men wel blij met onze komst.

Tip! Deze omgeving was totaal nieuw voor ons en heeft een geweldig mooie indruk bij ons achtergelaten. De omgeving van het hotel is zeer mooi maar je moet er wel oog voor hebben. Wij komen beslist weer in dit hotel.

9

Beoordeling door Anoniem, op 7 juni 2017 (Gezin)

We hebben 4 fijne dagen gehad bij v. d. Valk Zuidbroek. Fijn dat je zelf nergens voor hoeft te zorgen, een v. d. Valk hotel is altijd goed.

De vloerbedekking van de kamer, erg vlekkerig.

Tip! Heerlijke fietstochten gemaakt, en een rondleiding in de kerk van Zuidbroek. Erg interessant.

9,2

Beoordeling door H.W.G. H. Kamps uit Waalwijk, op 7 juni 2017 (Gezin)

Tip! De eilanden bezoeken en de stad Groningen.

8,4

Beoordeling door R.J de Vries uit Bergen op Zoom, op 7 juni 2017 (Stelletje)

Het was een invaliden-kamer maar een ruimte fantastisch.

De lange gang het ging maar moeilijk.(Ik ben slecht te been).

Tip! Mijn vriendin houd van casino en shoppen, dus Groningen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 juni 2017 (Gezin)

Super vriendelijk personeel, en zeer mooie grote luxe kamer.

Tip! Groningen, spreekt voor zich zelf.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 juni 2017 (Groep)

Eigen terras, klantgericht personeel.

Heel oud meubilair in de kamer en het restaurant. Defecte stoel.

Tip! Weids cq wijds uitzicht. Rust. Mogelijkheid tot cultuur cq natuur: bv. stad Groningen, maar ook Appingedam; fietsen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2017 (Stelletje)

Royale kamer (comfort), uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel, uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

De lokatie, maar dat is met auto + fietsen geen probleem.

Tip! Afstand naar de stad Groningen via de A7 binnen een kwartier en ook Schiermonnikoog goed bereikbaar.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 juni 2017 (Stelletje)

Lekker er even tussen uit.

Het ontbijt vond ik niet zo, vergeleken bij andere Van Der Valk hotels. Niet zoveel brood en broodbeleg. Mijn man moest 15 minuten wachten op een broodje.

Tip! Mooie omgeving leuke stad Groningen en Veendam.

7,2

Beoordeling door L Coenraads uit Dordrecht, op 1 juni 2017 (Gezin)

Goed hotel vlakbij uitvalswegen, mooie omgeving.

Geen lift, slechte stoelen, geen koffie/thee faciliteiten op de kamer.

7,2

Beoordeling door WIM Koster uit waalwijk, op 26 mei 2017 (Stelletje)

Prachtige kamer. Heel aardig personeel.

Wij missen een handdoekenrek in de badkamer. Kan de baddoek nog een keer gebruiken.

Tip! Groningen museum, Martinietoren, boottocht, heenreis Giethoorn.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2017 (Stelletje)

De rust.

8,4

Beoordeling door S Aulman uit Krimpen aan de lek, op 24 mei 2017 (Stelletje)

Schone ruime kamer.

Personeel mag kleine foutjes kennelijk niet zelf afdoende afhandelen. Toen de wifi er mee ophield werd er vriendelijk gemeld dat dat bekend was, want er was een stroomstoring geweest. Bij het uitchecken werd gemeld dat er in de restaurant rekening een minimaal slordigheidje zat, aan de balie werd vriendelijk geglimlacht, een prettige dag gewenst, en dat was het. Geen inhoudelijke aandacht!

7,4

Beoordeling door HG De Boer uit Rotterdam, op 22 mei 2017 (Stelletje)

Ruime kamer, alle comfort en heerlijk ontbijt. Dichtbij centrum Zuidbroek, mooie omgeving met prachtige huizen, boerderijen enz. Centraal in noordelijke provincies Ook leuk, dagje Schiermonnikoog.

Geen 2p bed, alleen losse 1p bedden.

Tip! Schitterende rustige binnendoor-landweggetjes, met de rust en ruimte van oude villa Borgen, prachtige boerderijen, Appingedam met grachten, Eems, Dollart, Waddeneilanden, Dokkum. Volg rode fiets routes met auto en geniet van kleine dorpen, bruggen en verrassende grote huizen, landelijk gelegen. Zie het verschil met de randstad.

9,8

Beoordeling door R.J. Westerbrink uit Zaltbommel, op 20 mei 2017 (Stelletje)

Grote kamer met een zitje. Vriendelijk personeel. Goed maandmenu.

In kamer 30 (welke wij hadden) was een vieze grote vlek nabij de badkamer. De kamer zelf was schoon.

Tip! Vanuit het hotel zijn we naar Henk Helmantel in Westeremden gegaan. In eerste instantie wilden we dit vanuit Zaltbommel in één dag doen, maar vanwege de aanbieding hebben we er een weekendje weg van gemaakt en hebben we ook nog diverse andere plaatsen bezocht, zoals Groningen, Delfzijl, Appingedam en Haaren.

8,8

Beoordeling door C.P. Boerwinkel uit Apeldoorn, op 19 mei 2017 (Stelletje)

Wij waren blij verrast met de gerenoveerde comfort kamer. Netjes, schoon, aparte douche en bad. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam bij vragen. Het ontbijt is rijkelijk voorzien van diverse soorten brood en beleg.(dit zat bij het arrangement in). De shuttle service naar het station was een welkome bijkomstigheid.

De snelweg geeft veel lawaai als men een kamer heeft aan de voorzijde, bij een open raam.

Tip! Groningen is een geweldige gezellige stad met leuke musea zoals het stripmuseum en het noordelijk scheepvaart museum. Buiten Groningen is het Veenkoloniale museum in Veendam zeker een aanrader.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2017 (Stelletje)

Aangezien mijn vrouw mindervalide is kregen we spontaan een mindervalide-kamer op de beneden verdiepen aangeboden. Er was namelijk geen lift.

7,8

Beoordeling door K van Dijk uit breda, op 18 mei 2017 (Stelletje)

We waren in het midden van de regio Groningen die we niet zo goed kenden: Oldambt, Westerwolde. We genoten van de bloeiende koolzaadvelden en het uitzicht op de Eems en de Dollart. Kamer was ruim en de bedden sliepen prima. Personeel gastvrij en de schoonmaakploeg geen probleem.

Kamer: Koelkastje werkte niet. WC was van kinderformaat, 30 cm. hoog. Restaurant: 's morgens gereserveerd, bleek 's avonds een horror, je partner zat verder van je af dan de buren ernaast. Een besteld glas wijn was er na een kwartier nog niet, de gebakken aardappels bleken meer pommes glacées te zijn, de frietjes zagen er mooi bruin uit maar waren van binnen zacht en vochtig. Bij de nota werd een Dame Blanche gedeclareerd die deel uit maakte van het menu en 2 spa die we helemaal niet besteld hadden.

Tip! Het uitzicht over de Eems en Dollart is adembenemend, we zaten er boven op de dijk op een bankje en konden er bijna niet wegkomen. Bourtange is een bezoek waard. Ga eens fietsen in Westerwolde. Het Groninger Museum is altijd interessant. Fivelingo is met de wierden en de eeuwenoude kerkjes favoriet.

7

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2017 (Stelletje)

Prachtige grote kamer tegen goede prijs.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2017 (Gezin)

leuke en vriendelijke sfeer

Tip! let op natuurmonumenten en Staatsbosbeheer, deze hebben leuke evenementen, zoals een huifkartocht. Hortus in Haren en natuurlijk de gezellige stad Groningen!

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 13 mei 2017 (Gezin)

7,7