Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Zuidlaren > Brinkhotel > Beoordelingen

Beoordeling van Brinkhotel

Brinkhotel  

Brinkhotel

Hotel - Zuidlaren

Gelegen in Drenthe tussen Assen en Groningen treft u het gastvrije Brinkhotel, in het charmante dorp Zuidlaren. Het dorp van Berend Botje én het groenste dorp van Europa. Het 3-sterren hotel beschikt over gratis wifi, parkeren, oplaadpunt voor elektrische fietsen, restaurant, bar en een zonnig terras. Een uitstekende locatie voor een weekje weg nabij de mooie natuur De Drentsche Aa of... meer info
vanaf 30 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

260 beoordelingen 8.2

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Drenthe incl. diner

2 nachten v.a. € 59,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,20 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Zuidlaren incl. wellness

1 nacht v.a. € 49,75 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,20 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

4 dagen Zuidlaren incl. 2x diner

3 nachten v.a. € 137,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,20 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Zuidlaren incl. diner

2 nachten v.a. € 90,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,20 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Zuidlaren

1 nacht v.a. € 30,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,20 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Zuidlaren

2 nachten v.a. € 75,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,20 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Zuidlaren incl. diner

1 nacht v.a. € 44,75 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,20 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Zuidlaren Comfortkamer

1 nacht v.a. € 35,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,20 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Zuidlaren Comfortkamer

2 nachten v.a. € 100,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,20 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door C.H.M. Worp uit Driebergen, op 5 september 2016 (Stelletje)

Heel vriendelijk personeel.

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 januari 2019 (Gezin)

Ruime parkeermogelijkheden. Veel mooie fietsroutes. De ligging in het centrum, maar toch een rustige locatie. Assen en Groningen op fietsafstand.

9

Beoordeling door C.W. Westhoven uit Doesburg, op 8 januari 2019 (Stelletje)

Ligging prima, met een bushalte voor de deur. Grote parkeerplaat. Een fraai hotel, met goede bedden.

Tip! Aangename omgeving. We hebben Museum Veendam en de stad Groningen bezocht.

8,2

Beoordeling door TJ Keuning uit Diemen, op 13 december 2018 (Gezin)

Leuk oud familiehotel. Gaf je een heerlijk gevoel van vroeger toen alles nog klopte.

Tip! Leuke winkels. Goed openbaar vervoer. Lekker provinciaals.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 december 2018 (Stelletje)

Goede kamer, goede verzorging en vriendelijk personeel.

8

Beoordeling door G. Hoeksa uit Leersum, op 21 november 2018 (Stelletje)

Relaxt! Mooie locatie. Mooie ambiance.

Tip! Stad Groningen op mooie afstand. Prima musea. Veel restaurant-mogelijkheden. Goed openbaar vervoer. Mooie wandelingen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 december 2018 (Stelletje)

De mindervalide kamer is perfect. Gezellig zitje bij de open haard. Lekker eten. We komen zeker nog een keer terug.

Lawaai van de buren die buiten aan het praten waren en vroeg weggingen.

7,6

Beoordeling door J.A.J.J. Moraal uit Dronten, op 26 oktober 2018 (Stelletje)

Ruime kamer, goed ontbijt en lekkere maaltijden.

Tip! Mooie omgeving, we hebben meerdere tochten gemaakt door het Drentse landschap.

8,2

Beoordeling door K van Dijk uit Breda, op 22 oktober 2018 (Gezin)

Vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid van het personeel. Je kunt voor de deur op de bus naar de stad Groningen stappen. Een weerzien met een wandeling op de Drenthse hei en de Drenthse Aa-vallei. Forel met een stevige portie knoflook is toch niet zo'n goed idee.

Tip! Gasterense Duinen, Balloër Veld om te lopen, fiets meenemen om de "Stroomroute" te fietsen. Aanbevolen in het voorjaar. Bezoek aan de stad Groningen en het Groninger museum.

7,8

Beoordeling door D.A. Bader uit Den Bosch, op 26 oktober 2018 (Stelletje)

De locatie, het personeel, eten en drinken, de omgeving.

Tip! Groningen was goed bereikbaar, mooie stad.

8,4

Beoordeling door CH Deumers uit ZAANDAM, op 25 oktober 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door I.M.A Klinker uit Hellevoetsluis, op 4 oktober 2018 (Stelletje)

Een schone en ruime kamer met balkon. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Er werd goed rekening gehouden met dieetwensen.

Het ontbijt werd niet tijdig aangevuld.

Tip! Het bezoek aan Molenmuseum De Wachter Zuidlaren was top.

7,8

Beoordeling door J.F.M. Adrianow-Schrauwen uit ETTEN-LEUR, op 12 september 2018 (Groep)

Alles was tot in de puntjes verzorgd. het personeel doet er alles aan om je een heerlijke tijd te bezorgen. De E-bike die je binnen mocht zetten en waarvan je de accu kon opladen. Goed ontbijt met veel keus en een pluim voor het echte sinaasappelsap. Het diner bestond uit verse ingrediënten en was goed klaargemaakt. Mijn vriendin en ik hebben een heerlijke tijd gehad en als het mogelijk is, komen we vast nog een keer terug.

Tip! We hebben heerlijk met de E-bikes de omgeving bekeken. De omgeving van Zuidlaren op de fiets is grandioos. We hebben het mooie Assen bezocht en hebben een stadstour gelopen. Daarna op een van de vele terrassen geluncht. Aanrader voor mensen die van de natuur houden. Zuidlaren is een mooie en gezellige plaats.

8

Beoordeling door L. de Haas uit Lelystad, op 24 november 2018 (Gezin)

De omgeving, met het openbaar vervoer naar Groningen.

Tip! Gezellig slenteren in de stad Groningen en terrasjes pakken.

8

Beoordeling door Anoniem, op 14 juli 2018 (Gezin)

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 juli 2018 (Gezin)

8,4

Beoordeling door GH Wolfkamp uit Nijverdal, op 7 juni 2018 (Groep)

Hotel ligt in het centrum van Zuidlaren. We hadden 5 kamers geboekt en kregen deze ook naast elkaar. De kamers hadden allemaal een buiten terras. Mogelijkheid om onze fietsen binnen te zetten. Erg vriendelijk personeel. Heerlijk diner en ontbijt. Fietsroutes bij de receptie verkrijgbaar.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen. Helaas kloppen de knooppunt routebeschrijving niet helemaal.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 mei 2018 (Groep)

7,4

Beoordeling door L.J.P Dufais uit Zoetermeer, op 21 november 2018 (Stelletje)

Gunstige ligging van het hotel.

Sombere sfeer op de kamer.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen. Favoriete bezienswaardigheid Bourtange.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 april 2018 (Groep)

Prima plek voor een weekendje weg.

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 november 2018 (Stelletje)

Centrale ligging i.v.m. Pieterpad, en zeer vriendelijk behulpzaam personeel.

Kamer was wel erg klein.

Tip! Pieterpad de natuur.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 april 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 april 2018 (Individueel)

Vriendelijk personeel. Hotel centraal gelegen in gezellig plaatsje Zuidlaren. Prima verbinding met de bus naar Groningen.

Tip! Jammer dat de museummolen "de Wachter"" nog niet open was (Vanaf eind april) zag in de folder boeiend uit. Stad Groningen is erg gezellig. m.b.v stadswandeling van de VVV kom je ook op andere plekjes in de stad. Rondje Zuidlaren erg gemoedelijk, leuke winkels en veel eetgelegenheden.

8

Beoordeling door M.M. Jonker uit Naarden, op 26 oktober 2018 (Gezin)

De centrale ligging van het hotel.

Als tip voor het hotel: maak het gerecht kwalitatief wat beter, dan blijven gasten misschien de tweede avond ook in het hotel eten.

7,8

Beoordeling door R.W. Vrieze uit Harderwijk, op 14 april 2018 (Stelletje)

De locatie, in het centrum en bereikbaar met het openbaar vervoer (bushalte dichtbij het hotel). Een gezellig en sfeervol hotel, vriendelijk personeel en schone kamers. Tevens een uitstekend restaurant, waar ook het ontbijt geserveerd werd met verse sinaasappelsap.

Tip! Prachtige omgeving en de historie van Berend Botje. Fietstochten o.a. rond het Zuidlaardermeer enz. en wandelen van het Pieterpad.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 maart 2018 (Stelletje)

8,3

Beoordeling door A Rozeveld uit Alphen aan den Rijn, op 22 maart 2018 (Gezin)

9

Beoordeling door Anoniem, op 1 maart 2018 (Stelletje)

Centraal gelegen uitvalsbasis. Bushalte voor de deur. Schone kamer.

Tip! Omgeving is bekend. Groningermuseum de moeite waard. Prachtige natuur.

8,2

Beoordeling door AWM Starink uit Silvolde, op 20 juni 2018 (Stelletje)

Gezellig mooie omgeving. We hebben het fijn gehad.

Kamer was wel erg warm.

Tip! Zondags een leuke markt in Anne. En leuk om te wandelen.

8,2

Beoordeling door A.G. van Agteren uit Velden, op 16 maart 2018 (Stelletje)

Prijs kwaliteit via de aanbieding prima. Gewoon gezellig familie dorpshotel, niets mis mee.

Tip! Bushalte voor de deur, dorpsstraat gezellige winkels, rustige ligging volop gratis parkeerruimte. De omgeving is interessant, Assen, Groningen etc.

8,4

Beoordeling door A A Jorg uit Lochem, op 25 februari 2018 (Gezin)

8,8

Beoordeling door G. BULTMAN uit HATTEM, op 26 maart 2018 (Gezin)

Het was leuk om er en paar dagen uit te zijn.

Tip! De omgeving was mooi.

8

Beoordeling door J.G van Rouwendaal uit soest, op 3 april 2018 (Stelletje)

De enorme gastvrijheid. Het mocht je aan niets ontbreken. Vriendelijkheid van het personeel. Hotel was qua inrichting enorm verzorgd. Er lagen foldertjes voor activiteiten. Bovendien wij waren met zijn tweeën en een tafeltje voor twee. Met een glasscherm ertussen waardoor je niet bij de ander op tafel keek.

Vond het sanitair dan bedoel ik de wastafel enorm verouderd. Bovendien stond er in de advertentie dat wij een welkomstdrankje zouden krijgen. Dat hebben wij niet gekregen.

Tip! De oliemolen wilden wij bezoeken, was niet geopend, dat stond wel op het internet. Met de bijbehorende expositie hadden wij graag willen zien. Rest ons om nog een keer terug te komen. Wij hebben de hele dag in Zuidlaren gelopen. Het dorp is een bezienswaardigheid, met de mooie dorpskerk, Beren Botje prachtige beeld van de onderhandelaren van de paardenmarkt.. De brinken. De mooie huizen. Heerlijk cafeetje met lekkere koffie met gebak. Zondags hebben wij de omgeving bekeken met de vele leuke kleine dorpjes en heide velden.

8,7

Beoordeling door P.H. Zuidema uit Amsterdam, op 13 april 2018 (Stelletje)

Midden in Zuidlaren, met een prachtig balkon.

Dat bij binnenkomst s'ochtends om 8.45 uur in het zelfbedieningsrestaurant allerlei schalen leeg waren (want er is een half uur geleden een bus vertrokken) en niet bijgevuld werden. Van de yoghurt werd gezegd dat die binnen tien minuten zou komen maar na vijf minuten werd zelfs het onderstel van de yoghurtschaal definitief weggehaald.

9

Beoordeling door Anoniem, op 11 april 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Heerlijk ontbijt.

Kamers gehorig.

8,2

Beoordeling door I van Holst uit Almere, op 29 maart 2018 (Stelletje)

Het vriendelijke personeel. De kwaliteit van het eten. De locatie van het hotel.

De zweterige matrashoezen. Het uitzicht van onze kamer op een kale patio.

Tip! Wandelen door het natuurgebied van de Drentse Aa is prachtig!

8,6

Beoordeling door JOHAN Johan dongen uit scheveningen, op 22 februari 2018 (Stelletje)

Rust en lekker eten.

9

Beoordeling door B. Luijken uit Halfweg, op 29 maart 2018 (Gezin)

Heel geschikt gelegen tussen Assen en Groningen. Keurig en gezellig hotel. Zuidlaren is een leuke plaats, ook als uitvalsbasis om te fietsen en te wandelen.

Tip! Wij hebben nu in maart het hotel gebruikt om snel in Groningen voor het Groninger Museum en in Assen (voor Drents Museum met The American Dream) te zijn. In een warmer seizoen komen we graag terug om het fraaie gebed van de Drentse AA en de Hondsrug te ontdekken per fiets.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 januari 2018 (Stelletje)

Goede sfeer. Heerlijk bij de openhaard een borreltje nemen met een krantje erbij. Perfecte ambiance.

Tip! Museum Assen is dichtbij. Groningen met de bus is goed bereikbaar. Halte voor de deur.

8

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2018 (Stelletje)

Mooi weer en omgeving.

Niet echt vriendelijk personeel.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 maart 2018 (Gezin)

Centraal in Zuidlaren, goede uitvalsbasis.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2018 (Stelletje)

De omgeving.

Tip! De Hunebedden.

7,4

Beoordeling door G. Zandbergen uit Hoofddorp, op 7 februari 2018 (Stelletje)

Mooie, rustige locatie in het centrum van het dorp. Vriendelijk personeel, mooie kamer. Bushalte richting Grote Markt in Groningen voor de deur.

Tip! Café De Amer in Amen.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 april 2018 (Groep)

Prima locatie.

Eten in restaurant ver beneden de maat slechte prijs kwaliteitsverhouding. Aangebrand en niet gaar. Personeel was met ontbijt veel te laat met borden aanvullen maar ook met brood en beleg. Erg jammer.

Tip! Mooie omgeving Assen, Groningen, wandelen, musea, alles is aanwezig.

6,6

Beoordeling door A.M. van Westbroek uit Voorburg, op 26 februari 2018 (Stelletje)

De locatie en de kamer waren goed.

Het avondeten vonden wij niet geweldig, was voor ons een vijfje.

Tip! Stad Groningen, Ter Apel en Bourtange waren het bezoek dik waard.

8

Beoordeling door A Koolmoes uit Leiden, op 28 februari 2018 (Stelletje)

Leuk dorp, gezellig hotel en heel vriendelijk personeel. Goed restaurant met goede prijs kwaliteit verhouding. Ruim voldoende gratis parkeerplaatsen, voor en achter het hotel.

Tip! Centraal gelegen tussen Assen en Groningen, Leuk rustig dorp.

8,2

Beoordeling door J Van de Wiel uit Hengelo, op 28 februari 2018 (Gezin)

Kan niet beter.

Tip! Super aanbieding van jullie. Wat een gaaf hotel.

9

Beoordeling door T Van der Steen uit Pernis, op 14 maart 2018 (Gezin)

Gezellig.

Te warm en zwaar dekbed.

Tip! Mooi en rustig.

8

Beoordeling door M. Terpstra uit Harlingen, op 29 januari 2018 (Gezin)

Erg gezellig en vriendelijk personeel.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 januari 2018 (Stelletje)

Prima hotel. We hebben gebruik gemaakt van een aanbieding in de krant. Leuke aanbieding.

Tip! Het was voor ons de uitvalsbasis voor lange wandelingen.

9,2

Beoordeling door B.A.E.T. van Otterdijk uit Deurne, op 18 februari 2018 (Gezin)

Prima verzorgd.

Tip! Goede pizzeria in de buurt.

7,6

Beoordeling door A M Hogerland uit Sneek, op 24 mei 2018 (Stelletje)

Midden in het centrum gelegen, een gezellige uitstraling. Vriendelijk personeel.

Het ontbijt was wat gewoontjes. Er waren op een zeker moment geen gekookte eieren meer. Bij de vraag of er nog nieuwe kwamen was het antwoord: nee, maar ik zal zien of er iets te regelen valt. Even later toch nog een ei, maar helaas dat was koud. Aanvulling van broodjes niet adequaat.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 januari 2018 (Gezin)

8,5

Beoordeling door HMP Coppelmans uit Veldhoven, op 18 februari 2018 (Stelletje)

Een hele leuke aanbieding.

7,6

Beoordeling door HJG Ruijters uit Klimmen, op 19 januari 2018 (Stelletje)

Getoonde gastvrijheid door personeel.

De kwaliteit van het (buiten de aanbieding bestelde) driegangendiner was naar onze mening (3 personen) amper voldoende. Daarentegen was de drankverzorging oké.

Tip! Familiebezoek aan Groningen was reisdoel.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 februari 2018 (Gezin)

Alles. Wij hebben genoten. Goede kamer, aardige mensen.

Tip! Stad Groningen. Groninger museum. Zuidlaren is een leuke plaats. Fietsen rondom is heel leuk, maar daar was het nu te koud voor. Volgende keer weer!

8

Beoordeling door BM Adriaans uit Oirschot, op 15 februari 2018 (Groep)

Tip! Veenhuizen is een bezoek waard.

8

Beoordeling door MAC van van Hasselt uit Nijmegen, op 6 januari 2018 (Groep)

Vooral de vriendelijkheid van het personeel.

Tip! Zuid Laren ligt tussen Groningen en Assen. In beide plaaten Musea die zeker de moeite waard zijn!

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 januari 2018 (Gezin)

Goede bedden, vriendelijk personeel en een uitstekend ontbijt.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 januari 2018 (Stelletje)

Vriendelijkheid medewerkers!

Tip! We zijn naar Groninger museum geweest. Was zeer de moeite waard.

8,4

Beoordeling door R Bos uit Harmelen, op 30 januari 2018 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door M.C. van de Plasse uit Boxmeer, op 9 januari 2018 (Stelletje)

Prettige kamer. Rustig. Mooi uitgangspunt voor steden zoals Assen en Groningen. En 's zomers: wandelen (of fietsen) langs Pieterpad.

Tip! Stad Groningen en de musea van Groningen en Assen zijn erg boeiend. Ook Zuidlaren is een sfeervolle plaats, een mooi lint-dorp. Voor liefhebbers: ook het Noord-Groninger land met zijn prachtige wierden(terpen) en Waddezee is niet heel ver weg.

8,2

Beoordeling door RS Nobbe uit Poortugaal, op 4 januari 2018 (Stelletje)

Kamer met slecht zittende stoelen, geen scheerspiegel in de badkamer.

6,8

Beoordeling door H.A. Molenkamp uit Haaksbergen, op 17 januari 2018 (Stelletje)

Mooie kamer en netjes schoon.

Het restaurant is een beetje sfeerloos.

Tip! Bushalte naast het hotel. Hup naar Groningen!

7,4

Beoordeling door MHM Vogten uit Den Ilp, op 5 januari 2018 (Stelletje)

Gezellig familiehotel. Kamer prima (tip: kapstok in ruime hal). Personeel hartelijk, gevoel voor humor. Restaurant: De jus d'orange was super vers, diner 2x heel goed, 1x teleurstellend (vis niet gaar en saus smakeloos, bloedworst gerecht in het geheel geen prijs-kwaliteit verhouding).

Tip! Het provincie-museum in Assen, bijna altijd de moeite waard.

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 januari 2018 (Gezin)

Zuidlaren is een leuk dorpje en dit hotel ligt er middenin. Het eigen restaurant (waar ook het ontbijt geserveerd wordt) heeft iets van een knusse woonkamer, inclusief leestafel en luie stoelen bij de haard.

De kamers zijn niet lang geleden gerenoveerd, maar de inrichting voelt soms wat goedkoop aan. Met name de badkamer.

Tip! Er is genoeg mooie natuur in de buurt: de Drentse Aa om te wandelen en het Zuidlaardermeer om te recreëren. Maar ook Zuidlaren zelf is behoorlijk groen met aardig wat restaurants, lunchrooms en terrasjes.

7,5

Beoordeling door M.G. Venhuis uit Lelystad, op 24 december 2017 (Stelletje)

Heel fijn personeel. Ruime keuze bij het diner. Alles keurig verzorgd.

Tip! Heel veel wandelmogelijkheden, bos, heide en fraaie akkers. Een prachtig landschap.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 december 2017 (Stelletje)

Het is een fijne plek en je voelt je echt op vakantie. Heerlijk hebben we het gehad.

Het t.v scherm is wat klein.

Tip! Wij vinden de omgeving erg mooi, en Groningen dichtbij. En om een drankje te doen in het hotel is ook erg gezellig. Prima, de duim omhoog!

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 december 2017 (Stelletje)

Voor een paar nachten, goed hotel en in het centrum.

Tip! Gingen bij een kennis op bezoek en zijn naar Groningen geweest.

7,6

Beoordeling door D.R. Groeneveld uit Brielle, op 30 december 2017 (Gezin)

Zeer prettige ontvangst, personeel kundig en vriendelijk (vooral de sommelier). Bushalte binnen bereik (0.5 min lopen). Rechtstreekse verbinding naar o.a. stad Groningen.

Het enige is dat de kamer iets te warm was.

Tip! Met de bus naar Groningen, een stadswandeling gemaakt (aan te bevelen). Wandeling door Zuidlaren.

9,6

Beoordeling door M.A. Itter uit Rotterdam, op 18 december 2017 (Stelletje)

Gezellige en ongedwongen sfeer in het restaurant van het hotel.

Tip! Prachtige omgeving om te fietsen, mooie brinkdorpen, wolboerderij.

8,6

Beoordeling door F.O. Wilken uit Hoofddorp, op 14 december 2017 (Stelletje)

Uitstekend en gezellig hotel, waarbij het bij slecht weer ook goed is toeven bij de open haard en/of de leestafel. Daarnaast een uitstekende keuken en vriendelijk personeel.

Tip! Voor de eerste keer in Zuidlaren om bezoeken af te leggen bij vrienden in Groningen en ook in Beilen op de terugweg naar het Wilde Westen. Zuidlaren heeft een gezellig en gevarieerd winkelaanbod van middenstanders. Verder hebben wij door het slechte weer niet de verdere omgeving verkend.

8,8

Beoordeling door K van Dijk uit breda, op 8 december 2017 (Stelletje)

Ontspannen sfeer en de gastvrijheid, uitzicht op de Brink.

Tip! Stad Groningen natuurlijk, gewoon voor de deur met de bus te doen, we hebben gewandeld in en bij de Gasterse duinen, fantastisch in elk jaargetijde.

8

Beoordeling door J.G. Timmermans uit Dordrecht, op 10 december 2017 (Stelletje)

vriendelijk personeel, gezelligheid.

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 december 2017 (Stelletje)

Prima hotel, in de mooie plaats Zuidlaren. Goed ontbijt en ook het diner in het restaurant was goed!

Tip! Wij hebben vanuit dit hotel de musea in Assen en Emmen bezocht i.v.m. de tentoonstelling The American Dream.

9

Beoordeling door Anoniem, op 15 december 2017 (Gezin)

We waren er voor de derde keer.

Er was weinig ruimte naast het bed om spullen op te bergen.

Tip! De goede busverbinding van het hotel naar de stad Groningen.

7,8

Beoordeling door JC Koolmees uit Schiedam, op 7 december 2017 (Stelletje)

Vriendelijkheid personeel. Comfortabele kamer. Privacy.

Algemene parkeerruimte.

8,4

Beoordeling door M. Bruins uit Babberich, op 7 december 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door CMM de Graaf uit Berg en Dal, op 3 december 2017 (Stelletje)

Heerlijk rustig en een prachtige omgeving. Zuidlaren is ook een leuk plaatsje. Lekker dicht bij Leeuwarden en Groningen.

8

Beoordeling door R R mulder uit Apeldoorn, op 15 december 2017 (Stelletje)

Leuk dorp met eenvoudig maar heel goed hotel niet zo massaal.

Soms wat lawaaiig op de kamer, niet erg storend toch, vroeg wakker.

Tip! Omgeving is mooi om te fietsen met als uitval basis de stad Groningen.

8,6

Beoordeling door A C Streefland uit stolwijk, op 30 november 2017 (Stelletje)

Super fijn hotel. Uitstekende keuken. Vriendelijk personeel. Helemaal top!

Tip! Super centraal gelegen voor uitstapjes. Museum en steden en natuur.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 november 2017 (Gezin)

Centraal gelegen met goede busverbinding.

1e dag was het diner minder.

Tip! Was erg kort maar wel Groningen en aldaar museum kunnen bezichtigen.

9

Beoordeling door D Van den Berg uit Twello, op 19 november 2017 (Stelletje)

Fijn dat wij zonder problemen een andere kamer kregen i.v.m. geluidsoverlast. Waarschijnlijk de ventilatie op het terras dat vanuit onze kamer bereikbaar was.

Tip! Supermooie omgeving qua fietsen en natuur.

8

Beoordeling door K Pruim uit Almelo, op 14 november 2017 (Groep)

Goede locatie, midden in het centrum, naast winkels.

Tip! Personeel is deskundig, vlot, en vriendelijk.

8,6

Beoordeling door A.E. op de Weegh uit Son en Breugel, op 13 november 2017 (Stelletje)

Alles. Vooral vriendelijk en behulpzaam personeel.

Tip! De wachter is een molen die de moeite waard is om te bezoeken. Er werken 160 vrijwilligers Er is een bakkerij, een smederij, een klompenmakerij, stoommachines, een houtdraaierij en nog heel veel meer. Mensen zijn heel bereidwillig om alles uitvoerig uit te leggen. Je kunt er brood en hele lekkere koekjes kopen.

9,6

Beoordeling door L. de Haas uit Lelystad, op 13 november 2017 (Stelletje)

Goed hotel, mooie kamer met balkon en uitzicht op de zaterdag markt prima ontbijt en diner, openbaar vervoer naast de deur met de bus naar het gezellige centrum van Groningen.

Tip! Dorpje Zuid Laren en het centrum van Groningen bezoeken.

8

Beoordeling door Anoniem, op 9 november 2017 (Stelletje)

Mooie kamers. Niet erg groot. Wel heel schoon. Prima bedden.

Als je een arrangement hebt is de menukaart ontzettend klein. Je bent haast genoodzaakt om 2 keer hetzelfde te eten. Ik vroeg of we ook van de grote kaart konden bestellen, maar dat werd afgewezen. Dus als we ooit nog eens gaan geen arrangementen meer. Het eten was overigens goed. Zo zit er niet veel variatie in.

Tip! Zuidlaren is een leuke plaats om te vertoeven. Mooie omgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 november 2017 (Gezin)

Heel vriendelijk personeel. Het was zoals we verwacht hadden.

Tip! Mooie Drentse landschap.

7,8

Beoordeling door F.A.M. van Dillen uit Winterswijk, op 7 november 2017 (Stelletje)

Gastvrij. Open. Je welkom voelen en toch de ruimte biedend.

Tip! Wij wilden graag de stad Groningen bezoeken. Relaxt de bus genomen en de auto voor de deur van het hotel gelaten.

8,8

Beoordeling door HARRY Groot uit HOORN NH, op 1 november 2017 (Gezin)

Midden in de het centrum van Zuidlaren.

7,5

Beoordeling door J.J. Bouwhuis uit Gorinchem, op 31 oktober 2017 (Stelletje)

Gezelligheid en vriendelijkheid.

Er was geen internet verbinding.

Tip! Prachtige fiets omgeving.

8

Beoordeling door R.J. de Bruijn uit Dordrecht, op 31 oktober 2017 (Stelletje)

De omgeving was aantrekkelijk. Het hote was gezellig en het personeel perfect

Tip! Schitterende omgeving om doorheen te toeren op een (leen)fiets.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 oktober 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door H.M Schoemaker uit Almelo, op 11 oktober 2017 (Gezin)

Dat het hotel midden in het centrum van Zuidlaren ligt en zo met openbaar vervoer in het centrum van Groningen bent.

Tip! Mooie fietsroutes met hunebedden vanuit het hotel.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 oktober 2017 (Stelletje)

Leuke plek, fijn verwarmd terras, mooi gelegen om te gaan fietsen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 30 september 2017 (Gezin)

7,8

Beoordeling door PETER H J Burger uit Amsterdam, op 22 september 2017 (Stelletje)

Gezellig hotel. Lekker ontbijt. Nette kamers. Heel vriendelijk personeel. Heel schoon hotel en heerlijk eten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 september 2017 (Stelletje)

Leuke fietsomgeving.

Tip! Kasteel Slochteren de moeite waard

8,6

Beoordeling door F DIJKSTRA uit Enschede, op 19 september 2017 (Stelletje)

Vriendelijk en behulpzaam en gastvriendelijk personeel.Goed eten.

Erg gehorig. Mensen schuiven met stoelen en bedden. Kastdeuren waar geen dempers op zitten. Jammer, maar verder fijn hotel.

Tip! Leuk dorp. Mooie terrasjes bij Zuidlaren meer.

8,2

Beoordeling door P.C. Heijnen uit Oudkarspel, op 13 september 2017 (Groep)

Alles.

Tip! Groningen is een erg leuke stad, waar veel te doen is. Assen heeft niet veel bijzonders.

9

Beoordeling door CCL Schriemer - de Bie uit Roermond, op 17 september 2017 (Groep)

Prima hotel, gezellige sfeer! Goede ligging!

Tip! Zuidlaardermeer, Hunnebedden, kamp Westerbork, stad Groningen! Genoeg interessante bezienswaardigheden!

8,8

Beoordeling door J.H.C. Schouw uit Oudenbosch, op 12 september 2017 (Stelletje)

Het was er heel leuk.

Tip! Leuke omgeving, heerlijk gefietst en gewandeld.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 oktober 2017 (Stelletje)

Wij vonden het verbrijf heel goed . Het is voor herhaling vatbaar, heerlijk eten en gezellig in de zaal om te eten, personeel is zeer vriendelijk.

Alleen de stoelen op de kamer waren niet om op te zitten. En we hadden herrie van de airco. Parkeren was wat lastig.

Tip! Prachtig dorp en genoeg te zien en heerlijk kunnen wandelen.

8,4

Beoordeling door I Dekker uit Eindhoven, op 10 september 2017 (Stelletje)

Zeer vriendelijk, persoonlijk en behulpzaam personeel. Heerlijk gegeten in E.V.A.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 september 2017 (Stelletje)

Het was prima!

Tip! Erg gezellige plaats.

8,2

Beoordeling door J. Kerkenaar uit Bergen op Zoom, op 6 september 2017 (Stelletje)

Goede ligging van het hotel, prima ontbijt, diner prima.

Tip! Goede bus verbinding.

9,2

Beoordeling door H Van Muijden uit Nieuwegein, op 1 september 2017 (Stelletje)

Gezellig terras.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 augustus 2017 (Stelletje)

Mooi gelegen, prachtig in de natuur, goed hotel.

Kleine tip: blaas het terras eens schoon met bladblazer. Zitje bij kamer buiten was erg vies.

8

Beoordeling door H.J. Keuken uit Waddinxveen, op 29 augustus 2017 (Stelletje)

Een fantastisch hotel, waarin service hoog in het vaandel staat. Bekwaam en zeer vriendelijk personeel dat echt een team vormde. Het ontbijt maar ook het diner was erg goed verzorgt en smaakvol, de kamer die wij hadden zag er schoon en goed verzorgt uit. Kortom een warm bad, wij voelde ons daar thuis! boven verwachting!

Op ons verblijf hebben we eigenlijk niets aan te merken. En als we dan iets zouden moeten noemen is het, het afgezette braak liggende terrein achter het hotel. Maar dat nemen we voor lief. Want aan de voorzijde waar ook onze kamer aan lag keek je vanaf je balkon uit op de Brink waar van alle gezellige activiteiten plaats vonden.

Tip! De omgeving is geweldig om te fietsen we hebben dan ook diversen tochten gemaakt, vooral de fietstocht om het Zuidlaardermeer is geweldig, met het pontje en natuur gebied. Maar ook het Zeegse en zo kan ik wel even doorgaan. Zuidlaren is een prachtige vriendelijke plaats, waar je heerlijk kan wandelen en winkelen en genieten van alle mooie huizen en villa's.

8,4

Beoordeling door G.J Domerchie uit Zwolle, op 25 augustus 2017 (Stelletje)

Prima hotel! Nette kamers en zeer vriendelijk personeel.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 augustus 2017 (Stelletje)

Prima locatie als uitvalsbasis voor Groningen en Drenthe

Tip! Zuidlaren is een vriendelijk dorp, veel mogelijkheden om te dineren, beperkt winkelaanbod.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2017 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 augustus 2017 (Stelletje)

Zuidlaren leuk dorp met verrassend veel winkels en prachtige huizen. Zelfs een synagoge.

Kamer was erg klein, maar wel van alles voorzien.

Tip! Prachtig fietsgebied. Hebben tochten naar het noorden, zuiden en oosten gemaakt.

8,2

Beoordeling door I Oosterling uit Weert, op 14 augustus 2017 (Individueel)

Goed uitgangspunt voor fietstochten.

Het terras ligt aan een drukke straat, waar veel verkeerslawaai is.

8

Beoordeling door NMWJ van Doleweerd uit Oisterwijk, op 7 augustus 2017 (Stelletje)

Goede en zeer vriendelijke bediening. Het goede eten en een goede en zuivere kamer.

Tip! Wij zijn zeer tevreden gasten.

9,6

Beoordeling door A. Tielman uit Den Haag, op 10 augustus 2017 (Stelletje)

De omgeving.

Geen uitzicht naar buiten.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 augustus 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en erg behulpzaam.

We hebben de eerste dag in het restaurant gegeten maar vonden dit erg tegenvallen.

Tip! Prachtige omgeving om te fietsen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2017 (Stelletje)

De sfeer, gezelligheid, netheid en locatie.

Geen uitzicht op kamer, blijvend geluid van de afzuiginstalatie. Plastic onderlaken.

Tip! Vriendelijke omgeving, spikes te huur bij Bike totaal.vaak markt voor de deur.

7

Beoordeling door Anoniem, op 13 augustus 2017 (Gezin)

7,6

Beoordeling door MHH de Haas uit Bergeijk, op 5 augustus 2017 (Gezin)

Prima gelegen.

Tip! We hebben de stad Groningen bezocht. Wat een mooie stad. Verder naar Pieterburen geweest en naar het hunebeddenmuseum in Borger. Alle twee de moeite waard. Mooie omgeving.

8

Beoordeling door R.C.H. van Veen uit Reeuwijk, op 3 augustus 2017 (Gezin)

Ja veel natuur maar helaas heel slecht weer gehad.

Tip! Gezellig druk alleen heel erg slecht weer het hele weekend.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 augustus 2017 (Stelletje)

Hotel ligt midden in het centrum nabij winkels en restaurantjes. Goede fietsroutes vanuit hotel.

7,6

Beoordeling door A.J.C. Swaans uit Knegsel, op 31 juli 2017 (Gezin)

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

8,4

Beoordeling door M.J. van Uden uit Rosmalen, op 31 juli 2017 (Gezin)

Goede kamers en midden in centrum.

Dat we twee maal ons biertje moesten betalen wij hebben aan de serveerster contant betaalt, toen wij naar huis gingen stond nogmaals twee biertjes op kamer nummer het ging maar over 6,50 euro, maar toch de receptioniste wou dat uit de fooien pot terug betalen maar dat wilden wij niet. Ze zou er werk van maken zij ze tegen ons dan zouden we er nog wel wat van horen tot op heden hebben we niets meer van hotel brink gehoord. Verder was alles in orde hoor, geen negatief oordeel over het hotel.

Tip! Wij zijn vanaf Zuidlaren naar Slagharen en Giethoorn geweest, was zeer interessant.

8

Beoordeling door J Van Westen uit Hoogkarspel, op 11 oktober 2017 (Stelletje)

Omgeving, heerlijk gefietst, fijn hotel, diner prima.

1 avond luidruchtig 's nachts.

Tip! Dichtbij bushalte, naar Groningen geweest, heel mooi museum, mooie fietsomgeving.

8

Beoordeling door T. van den Eijnde uit Gemert, op 30 juli 2017 (Gezin)

Prima, met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Tip! Een fietstocht om het zuid-Laardermeer.

9,2

Beoordeling door HJW van Bakel uit riethoven, op 30 juli 2017 (Gezin)

De rustige omgeving.

Tip! Leuke fietsroutes.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2017 (Stelletje)

De gemoedelijke sfeer.

Tip! Fietsen over de Drentse heide en Zuidlaarder Meyer.

8

Beoordeling door F.J.G. Hilhorst-Koetse uit Woerden, op 30 juli 2017 (Groep)

Prima gegeten, een fijne keuken! Kamer en badkamer goed schoon! Voor herhaling vatbaar! Was een leuke aanbieding!

Tip! Prachtige omgeving!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 juli 2017 (Stelletje)

Ligging van het Hotel is prima, mooie kamers, goed ontbijt en aardig personeel. Voldoende parkeerplaatsen en meer dan genoeg fietsroutes.

Kamers werden niet of slecht schoongemaakt. Bed was niet strak opgemaakt en volgens mij alleen de handdoeken waren gewisseld. Ook deed de airco het niet, was erg warm.

Tip! Prachtige omgeving en fietsroutes. Het meer van Zuidlaren was heel leuk, mooie fietsroute. Leuke terrasjes in Zuidlaren.

7,6

Beoordeling door W. BEIJER uit ZWIJNDRECHT, op 24 juli 2017 (Stelletje)

Mooie en schone kamer met balkon, heel goed diner, hotelpersoneel zeer vriendelijk en behulpzaam.

Tip! Mooie omgeving met landelijk karakter, geschikt voor wandel en fietstochten. Rondvaart mogelijk, of stadsbezoek aan Groningen of Assen.

10

Beoordeling door Anoniem, op 21 juli 2017 (Gezin)

De medewerkers van het hotel.

8,2

Beoordeling door G Nieman uit Tiel, op 21 juli 2017 (Stelletje)

Plaats.

Ontbijt minimaal.

7,3

Beoordeling door A. Wiemer uit Brummen, op 27 juli 2017 (Gezin)

Even een paar dagen lekker weg, mooi weer dus lekker gefietst.

Tip! Wij vonden het beeld van Berend Botje erg leuk. En we hebben om het Zuidlaardermeer gefietst.

9

Beoordeling door Anoniem, op 21 juli 2017 (Stelletje)

Het verblijf voldeed aan onze verwachtingen.

De airco deed het niet en dat was niet gemeld.

Tip! Mooie omgeving en wij hadden een privé reden, wat wij niet met anderen kunnen delen. Locatie aan te raden voor iedereen.

7,4

Beoordeling door H Eykelkamp uit Vorden, op 21 juli 2017 (Gezin)

Het lekkere ontbijt en diner. Zuidlaren is een heel leuk plaatsje, veel te zien. Gunstig gelegen om te winkelen in Groningen of Assen.

Wij hadden een 3- persoonskamer aan de voorkant waar je via de trap op de slaapkamer en badkamer komt. Wij hadden de pech dat we zeer veel lawaai makende buren hadden, ik persoonlijk raakte helemaal gestresst ervan.Ik ben naar de balie gegaan en de mevrouw achter de balie heeft geregeld dat mijn man en ik een rustige kamer kregen. De buren gingen gelukkig de volgende dag weg, dus toen hebben we rustig kunnen slapen. Alle lof voor de fijne medewerking om een andere kamer te krijgen.

8,5

Beoordeling door EJM Hendriksen uit DOETINCHEM, op 23 juli 2017 (Stelletje)

Goed hotel. Mooie ligging vooral voor fietsers. Heel gast vriendelijk. Goed ontbijt alles voldoende.

8,2

Beoordeling door W.J. Toetenel uit Poeldijk, op 22 juli 2017 (Stelletje)

Fijne kamer, prettige ontvangst. Prima service.

Tip! Heerlijk fietsen door de prachtige natuur, Hunnebedden.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 juli 2017 (Stelletje)

Een prachtige uitvalbasis om te wandelen en te fietsen.

Erg druk met verkeer met veel lawaai ! Wij vragen ons af waarom geen 30 KM zone rond De Brink.

Tip! Mooie natuur om te fietsen zowel bos hei en langs de Drentse Aa. Bezoek aan Groningen en in Haren de Hortus Botanicus.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2017 (Stelletje)

In centrum van Zuidlaren, leuke, historische plaats. Uitstekend diner in het hotel.

8,7

Beoordeling door A. Hoendervangers uit Roosendaal, op 25 juli 2017 (Stelletje)

Alles was prima.

Tip! Mooie omgeving goed kunnen fietsen. Centraal tussen Assen en Groningen.

8,3

Beoordeling door B.J.A. Kaspers uit Haaksbergen, op 26 juli 2017 (Gezin)

De omgeving is prachtig.

Het uitzicht vanuit de kamer.

Tip! De omgeving van Zuidlaren. Je kunt er prachtig fietsen.

8,6

Beoordeling door M T Bloemen uit Blaricum, op 22 juli 2017 (Stelletje)

9,3

Beoordeling door Anoniem, op 17 juli 2017 (Stelletje)

Een goed hotel, maar niet erg fietsvriendelijk. De fietsenstalling was primitief buiten langs het hotel zichtbaar vanaf de weg. Geen overdekte fietsenstalling, die des nachts kon worden afgesloten.

8

Beoordeling door P.M. van Steenveldt uit Malden, op 8 juli 2017 (Gezin)

Prachtige omgeving, goed hotel, schone kamer, zeer gastvrij en vriendelijk personeel.

Te zwaar dekbed.

Tip! 3 dagen heerlijk gefietst in de prachtige natuur (voor herhaling vatbaar).

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 juli 2017 (Stelletje)

Goede accommodatie, mooie omgeving, goede fietsmogelijkheid.

8,2

Beoordeling door L Ebert uit Drunen, op 10 juli 2017 (Stelletje)

Het ontbijt en Zuidlaren.

Hele kleine kamer, we hebben een upgrade gedaan. De ligging, aan een hele drukke weg.

Tip! Zuidlaren is een leuke plaats. Erg leuk fietsen in de omgeving.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 juni 2017 (Gezin)

Het Brinkhotel is een prima hotel, met vriendelijk behulpzaam personeel. De kamer was ruim en schoon. Het ontbijt was dik voor elkaar. Voor ons was alles oké.

Tip! Zuidlaren is een leuke gezellige levendige plaats. De vele fietsroutes in de directe omgeving vonden wij erg belangrijk.

8,2

Beoordeling door H, Van der Starre uit Voorburg, op 26 juni 2017 (Gezin)

Goed hotel.

9

Beoordeling door H.G Perik uit Albergen, op 22 juni 2017 (Stelletje)

Het Hotel, ziet er mooi uit. Mooie eetzaal en 'n fijne slaapkamer. Het is 'n mooie locatie. Je hebt mooie fiets- en wandelpaden. Het is 'n mooie omgeving.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 22 juni 2017 (Stelletje)

De gemoedelijkheid en de mooie omgeving.

Tip! Je kunt er heerlijk fietsen. vooral rondje Zuidlaardermeer is aan te raden. Mooie afwisselende natuur.

8

Beoordeling door A.L.L. Cooijmans uit Uden, op 20 juni 2017 (Gezin)

Prima hotel, schitterende omgeving, mooie fietsroutes door personeel uitgeprint.

Tip! Mooi dorp, prachtige fietsroutes, we komen beslist terug.

8,4

Beoordeling door A Mijer uit Schiedam, op 10 juni 2017 (Stelletje)

Zoals bovenstaand aangegeven de ligging van het hotel, nl. in het gezellige centrum.

Tip! In de 2 dagen hebben wij voornamelijk het dorp bezocht in alle facetten, zoals de synagoge, die je juist door anderen geadviseerd moet worden, omdat er weinig in het hotel aan bezienswaardigheden wordt vermeld.

7,6

Beoordeling door H van Staveren uit Eindhoven, op 11 juni 2017 (Stelletje)

Dat het hotel in het hartje van Zuidlaren lag, waardoor je midden in de activiteiten zat.

Tip! Verbazend dat Groningen ook een "groene" omgeving heeft. Zuidlaardermeer is geweldig alsook de stad Groningen. Ga eens thee drinken in de tuin van het Prinsessenhof; een perfect onderhouden tuin met geurende rozen. Op de weg terug hebben we Boertange bezocht. Mag niet ontbreken aan een bezoekje aan de provincie Groningen. Vooral kinderen zullen hun ogen uitkijken.

8

Beoordeling door A.H. Pelkman uit Huissen, op 3 juni 2017 (Stelletje)

Dde lift.

Benauwd.

Tip! Geweldige omgeving om te fietsen.

6,6

Beoordeling door J Wolters uit Bronckhorst, op 5 juni 2017 (Stelletje)

Was keurig in orde.

Tip! Mooie fiets routes.

8

Beoordeling door K C M van Soest uit Arnhem, op 7 juni 2017 (Stelletje)

Alles was oké.

8,2

Beoordeling door KF Wessel uit Bodegraven, op 7 juni 2017 (Gezin)

Alles goed genoeg te beleven in de omgeving en prettig verblijf.

Het was niet zo prettig dat het balkon gedeeld was met de andere kamers voor de rest prima.

Tip! Mooie omgeving zou wat meer folders neer kunnen leggen wat er allemaal te beleven is.

7

Beoordeling door E De Ruijter uit Heemskerk, op 7 juni 2017 (Gezin)

Dat voor op het terras altijd wat te zien en te beleven was, en dat er bij het ontbijt verse jus was!

Tip! Botanische tuinen in Haren!

10

Beoordeling door C Vlieland uit Noordwijk, op 2 juni 2017 (Stelletje)

De ontspannen sfeer en de vriendelijkheid van het personeel. Het hotel ligt in het centrum van het dorp.

Tip! In Drente is heel veel te doen voor zowel wandelaars alsook fietsers en ook met de auto was de omgeving goed te verkennen.

8,4

Beoordeling door F. Lodewijks uit beringen, op 26 mei 2017 (Gezin)

7,8

Beoordeling door C. Rommers uit st willebrord, op 25 mei 2017 (Stelletje)

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2017 (Groep)

10

Beoordeling door J Louwrink uit ALMERE, op 14 mei 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving, vriendelijk personeel, rustige sfeer in het hotel.

Tip! Bosrijke omgeving, Westerbork is interessant, Orvelte leuk museumdorp, stad Groningen dichtbij en zeer goed bereikbaar. Bus naar de stad Groningen stopt naast het hotel.

7,8

Beoordeling door M. Buijsman uit Zwaag, op 27 april 2017 (Gezin)

Het hotel, Zuidlaren, de omgeving alles voelde prima.

Tip! Na een rit van tegen de 50 kilometer op jullie fietsen met regen wind en kou was het heerlijk 'thuiskomen'.

8,8

Beoordeling door J. Jongeneel uit Hoogwoud, op 23 april 2017 (Stelletje)

De sfeer was heel leuk. Ik was jarig tweede paasdag, kwamen ze met 3 man zingen tijdens het diner. Ik schrok erg maar vond het erg attent. Gr. Ina Jongeneel

Tip! We hebben niet zoveel gedaan het was erg koud.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 april 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door Y.B.M. ter Woerds uit Hengelo, op 11 februari 2017 (Individueel)

De rust, er waren weinig gasten, dus heerlijk rustig ontbijten en de rust in het rondom het hotel.

Tip! Zuidlaren is een mooi dorp met mooie winkels en fijne horeca. We konden naast het hotel op de bus stappen naar Groningen, dat is echt super. Kleine plaatsen in de omgeving doe je met de auto. Ben Drenthe-fan, de sfeer en het rustige gemoedelijke. Ook Assen dichtbij met zijn prachtige museum. Wat wil een mens nog meer?

9

Beoordeling door M. Hebben uit Hengelo, op 29 maart 2017 (Groep)

Heel gastvrij en erg vriendelijk personeel. Nette en schone kamer met een lekkere warme douche. Heerlijk diner en lekker ontbijt. Prachtige fietstocht gemaakt en gewandeld. De bushalte bij het hotel.

Tip! Zuidlaren heeft een leuke winkelstraat en diverse eetgelegenheden. Prima omgeving om te fietsen en te wandelen door bos en over hei. Schaapkuddes en hunebedden. Puur natuur.

9

Beoordeling door M. Duyvelaar uit ZuidLaren, op 8 maart 2017 (Stelletje)

Iedereen was zo klantvriendelijk en aardig, we werden geholpen met humor en verve.

Tip! Zuid-Laren is een van de leukste Brinkdorpjes in Drenthe

10

Beoordeling door Anoniem, op 10 maart 2017 (Groep)

Het was en heerlijk hotel met vriendelijk personeel. Mooie omgeving en de stad was ook dichtbij. Dit verblijf is prima voor een lang weekend weg!

Tip! Groningen en het Nationaal Park Drentsche Aa.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 februari 2017 (Gezin)

8,2

Beoordeling door A.L Oost buntjer uit harderwijk, op 6 februari 2017 (Stelletje)

De gemoedelijke sfeer.

8,6

Beoordeling door A. Sluijter-Glaudemans uit ZANDVOORT, op 31 januari 2017 (Stelletje)

Alles. Heel leuk en gastvriendelijk hotel en personeel. Ontbijt en avondeten van de kaart heerlijk. Mooie omgeving en leuk levendig plaatsje.

Tip! Vanuit het dorp wandel je zo de mooie natuur in, heel fijn voor fervente wandelaars zoals wij zijn! Om daarna lekker aan de koffie te gaan in een van de vele restaurantjes. Uiteraard met iets lekkers van de banketbakker!

8,6

Beoordeling door I. van Garling uit Zoetermeer, op 25 januari 2017 (Stelletje)

Centrale ligging. Vanuit het hotel kun je fietstochten maken, maar je kan ook op loopafstand ergens gaan lunchen of dineren. Winkeltjes ook op loopafstand. Het hotel biedt uiteraard ook de laatst genoemde faciliteiten in het inmiddels gerenoveerde ruime restaurant, met gezellige grote leestafel. Over onze ruime Comfort kamer met koelkastje, waterkoker en balkon zijn wij zeer tevreden. Het ontbijt is zeer uitgebreid, waar ook verse sinaasappelsap tot het buffet behoort. Een aanrader!

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 januari 2017 (Stelletje)

De locatie is super. Het ontbijt en het diner zijn goed. Het personeel is zeer vriendelijk, echt allemaal. Wij hebben een paar heerlijke dagen gehad.

10

Beoordeling door Anoniem, op 3 juni 2017 (Stelletje)

Rustig dorpje en mooie omgeving.

De slaapkamer was aan de kleine kant, de temperatuur in de slaapkamer was hoog zelfs met de deur van het balkon open, de bedden waren dan wel weer goed. De badkamer was veel te klein en de thermostatische kraan van de douche werkte zeer slecht.

7,4

Beoordeling door J.W. Boeren-van Laar uit VOORSCHOTEN, op 6 februari 2017 (Gezin)

Tip! Van alles te bekijken in de omgeving: musea, wandelen, fietsen

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 januari 2017 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 december 2016 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel, behulpzaam.

Tip! Prima fietsomgeving, n het hotel diverse fietsroutes gratis verkrijgbaar.

8,2

Beoordeling door A.P.H. Grootens uit Bavel, op 2 december 2016 (Gezin)

8,8

Beoordeling door J. Pinkster uit Enschede, op 27 november 2016 (Gezin)

7,5

Beoordeling door H.J. van Zon uit Amsterdam, op 25 november 2016 (Stelletje)

Goede locatie. Veel te doen in de omgeving. Gezellige sfeer in het hotel. Fijn restaurant. Zitje buiten bij de kamer!

Tip! Het Drents museum in Assen. In Groningen zijn er bij de VVV leuke rondwandelingen te koop, bijvoorbeeld de hofjeswandeling.

8

Beoordeling door C C.Dijkhuizen uit VELSEN ZUID, op 22 november 2016 (Gezin)

Vriendelijk personeel.

Tip! We hebben heerlijk gewandeld in de omgeving.

8,8

Beoordeling door R.M. Gerritsen uit Hilversum, op 16 november 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 november 2016 (Groep)

9

Beoordeling door G.B. Mandjes uit Werkhoven, op 29 mei 2017 (Gezin)

Prettig verblijf.

Tip! Mooie fiets omgeving, maar de routes die we kregen in het hotel klopten vaak niet. Ik heb dit gemeld en ze zeiden; "Die routes krijgen wij ook maar van de gemeente.", maar het had de aandacht.

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 november 2016 (Stelletje)

Alles, leuk dorp!

Tip! Leuk dorp, mooie bossen in de omgeving, bus voor de deur.

8,8

Beoordeling door J.G.L. Portman uit Nijmegen, op 31 oktober 2016 (Stelletje)

Bij aankomst meteen bij de voordeur van het hotel verwelkomd door een medewerkster. Gastvrijheid ten top!

Tip! Het klompenmuseum in Eelde bezocht. Een aanrader!

9

Beoordeling door J.M. Baars uit Giesbeek, op 21 oktober 2016 (Gezin)

Prima kamer. Prima ontbijt. Vriendelijk personeel. Ligging van het hotel midden in het centrum.

Tip! Mooie fietsomgeving. Rondom het Zuidlaardermeer (ong. 25 km). Wel oppassen of het voet/fietsveer nog dienst doet. Meestal van april t/m oktober. In zuidelijke richting waarbij je o.a Rolde aan kunt doen en op de terugweg door het Balloerveld. Erg mooi. (ong. 35 km)

9,2

Beoordeling door MGC Benjaminsen uit Hulst, op 6 januari 2017 (Stelletje)

Dat wij met de jaarwisseling een rustige kamer (upgrade bijbetaling) bij ons arrangement hadden. De kamer was redelijk ruim. De badkamer was netjes en niet al te klein. De inbegrepen 'daghap' hebben wij op de 2e dag van ons verblijf mogen inruilen voor een maaltijd van de kaart (met bijbetaling). De bus naar Groningen en Assen stopt voor de deur.

De tv was wat klein, wat met het volgen van de oudejaarsconference iets minder was.

Tip! Zuidlaren heeft een leuke dorpskern en is gunstig gelegen ten opzichte van Groningen en Assen.

8

Beoordeling door E. Lokhorst uit Emmeloord, op 8 februari 2017 (Gezin)

Gezellige sfeer en uiterst vriendelijk personeel.

Toch ietwat kleine kamer.

Tip! Zuidlaren is een leuke plaats met veel leuke fietsgelegenheden in de directe omgeving.

8

Beoordeling door G. G. veldhuizen uit Bunschoten-Spakenburg, op 22 oktober 2016 (Stelletje)

De kamer was prachtig. Alles is heel schoon. Personeel behulpzaam en zeer vriendelijk.

Tip! De jaarlijkse Zuidlaarder markt was ons trekpunt op deze datums. Wij hebben hier heerlijk van genoten. De mogelijkheid om tussendoor in het Eethuis te kunnen eten, het was in 1 woord geweldig.

9,6

Beoordeling door H van Gessel uit Gouda, op 28 mei 2017 (Stelletje)

Alles was uitstekend. Vriendelijk personeel, en correcte behandeling.

Het uitzicht op de voormalige expo-hal aan de achterzijde. een betonnen veld. Wij hadden kamer 219. Maar na een paar uur ben je er wel aan gewend, ook aan het kraaien-gekrijs. Wel was het minder prettig dat er 's nachts spek gebakken werd. Vanwege de warme kamer hadden wij de balkon deur op een kier gezet en kwam de baklucht de kamer in. Niet fijn!

Tip! Wij hebben een ontmoeting gehad met een schaapherder in Zuidlaren. Een zeer onderhoudend man, die veel kon vertellen over (uiteraard) de schapen en zijn werk. Zeer vriendelijk, zoals wij het verblijf in Denthe hebben ervaren.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 oktober 2016 (Gezin)

9

Beoordeling door C.A. Hofman uit Borne, op 30 januari 2017 (Stelletje)

Het dorp met eigen winkels, geen ketens. Het dorp heeft mede hierdoor een eigen karakter. De Drentse omgeving is altijd fraai.

Geen historische hoogtepunten in het dorp, maar dat was me bekend. Lelijke open vlakte waar Pr. Bernhardhoeve ooit stond!

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 oktober 2016 (Gezin)

Leuke omgeving, gemoedelijke sfeer, gerenoveerde kamer met gladde vloer. Goed schoon te houden en fris. Uitstekend restaurant en een wel erg voordelige aanbieding.

De laminaat vloeren kunnen wel iets meer geluidsoverlast geven.

Tip! Uitstekende ligging voor fietsroutes in het Drentse Aa gebied.

8,6

Beoordeling door J. Brouwers uit Roosendaal, op 10 januari 2017 (Gezin)

Hotel is een goede uitvalsbasis, wij hebben Groningen aangedaan en daar was het leuk shoppen. Het hotel heeft een leuke bar zodat je niet s'avonds op je kamer hoeft te blijven. Personeel ook zeer behulpzaam. Een goede Wifi ontvangst ook op de kamer.

Het was erg koud in de badkamer er was daar geen verwarming.

Tip! In de omgeving van het hotel zijn diverse restaurantjes en leuke winkeltjes. De bushalte is ook naast het hotel erg makkelijk.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 oktober 2016 (Stelletje)

Alles!

Tip! Prachtig!

8,6

Beoordeling door LOT Van der Vegt uit Vaassen, op 28 september 2016 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 september 2016 (Gezin)

Prettige service.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 januari 2017 (Stelletje)

Het hotel en de omgeving van Zuidlaren waren leuk.

Het vlees van het kerst diner van mijn vrouw was niet goed, dat was heel jammer.

Tip! De plaats zelf was leuk en gezellig met de bossen.

8

Beoordeling door M.F. Spakman uit Dieren, op 23 februari 2017 (Gezin)

Een vriendelijk personeel in het hotel en een heerlijke omgeving.

De kamer was niet schoon. We hoorden het lawaai van de afzuiging op de badkamer.

Tip! Het centrum is heel leuk en genoeg eet- en drinkgelegenheden. Wij doen geocaching (schat zoeken) en daar liggen er niet genoeg van.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 5 januari 2017 (Gezin)

Mooie kamer, leuk hotel.

De dagschotel beetje gewoontjes, kip, patat en appelmoes.

Tip! Leuk plaatsje, mooie wandel- en fietsomgeving.

8

Beoordeling door H.E Lubbers uit voorschoten, op 7 juni 2017 (Stelletje)

Ligging.

Moesten lang wachten op avondeten.

8,8

Beoordeling door W. E. Smit uit Heemskerk, op 24 november 2016 (Groep)

Alles was prima, we vonden het jammer om weer naar huis te gaan.

Tip! Luxe omgeving, bosrijk en een winkelstraat met veel restaurants.

8,4

Beoordeling door E van Oijen uit Vlijmen, op 3 maart 2017 (Groep)

Het was een gezellige sfeer en heel vriendelijk personeel. Ook het diner was goed verzorgd en prijs/kwaliteit goed.

De lange rij voor de enige koffieautomaat waar ook het hete water voor de thee uit moest komen. Dat is echt een aandachtspunt in dit hotel.

Tip! Mooie omgeving, dichtbij Assen en Groningen en Zuidlaren is een leuk dorp.

8

Beoordeling door H.J. Otten uit Clooendoorn, op 9 september 2016 (Groep)

Lekker op het terras zitten zo midden in het centrum.

Tip! Heerlijk gefietst langs het Zuidlaarder meer en door de mooie natuurgebieden van Drenthe, zeker voor herhaling vatbaar.

8

Beoordeling door A. van der Kaaij uit Rheden, op 21 september 2016 (Gezin)

Mooie ligging van het hotel. Zeer vriendelijke medewerkers.

Tip! Mooie fiets omgeving. Zeer afwisselend. Gezellig dorp.

9

Beoordeling door A.F.M. van de Donk uit Eindhoven, op 24 november 2016 (Stelletje)

De gastvrijheid, de vriendelijkheid van het personeel en de omgeving.

Weinig zitcomfort op de kamer.

Tip! Ondanks het mindere weer, was de natuur prachtig. Heerlijk gewandeld en gefietst.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2016 (Stelletje)

Midden in Zuidlaren en prachtige omgeving.

Tip! De Natuur.

8,8

Beoordeling door TJP Tuijtelaars uit Veldhoven, op 27 november 2016 (Stelletje)

De fijne ligging van het hotel (centrum).

Wij hadden, bij reservering, gevraagd om een kamer voor mindervaliden, maar kregen een "gewone" kamer bij aankomst. Hier was ons niets van gemeld. Het hotel beschikt niet over invalidenparkeerplaatsen. Jammer ! Onze ervaring is, dat uw hotel voor mindervaliden niet geschikt is.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 20 september 2016 (Gezin)

Vriendelijke bediening, nette kamers.

Tip! Mooie omgeving voor fietstochten.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 september 2016 (Gezin)

Tip! Mooie fietsomgeving.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2017 (Stelletje)

De centrale ligging.

3 Gangen menu bijgeboekt, niet geweldig keuze uit 3 gerechten.

Tip! Mooie fietsroutes te krijgen bij de receptie.

6,8

Beoordeling door E.M.J. Sterk uit Amsterdam, op 19 september 2016 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door A.C Verduyn-Keller uit Nieuwkoop, op 4 september 2016 (Stelletje)

Keurige kamer, lekker ontbijtbuffet en vriendelijk personeel.

Tip! We hadden daar geboekt i.v.m. familiebezoek.

8

Beoordeling door PGA Pga pronk uit naarden, op 5 september 2016 (Stelletje)

Dat het midden in het centrum was met een rommelmarkt voor de deur.

Tip! Prachtige omgeving om te fietsen, in ons geval naar Eelde via de "Into Nature "route. Fantastische omgeving en heel rustig.

7,5

Beoordeling door H.G de Boer uit Rotterdam, op 5 september 2016 (Stelletje)

Alles, hotel, omgeving en subliem ontbijt.

Tip! Rondrijden door alle kleine dorpen in Gron, Drente en Friesland.

9,6

Beoordeling door B.W. Okma uit Woudsend, op 29 augustus 2016 (Gezin)

Zie mijn cijfers het was allemaal prima.

Tip! We hebben tussen de buien door prachtig kunnen wandelen en fietsen. Ook was er een gezellige markt.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 augustus 2016 (Gezin)

7,6

Beoordeling door H de Henricus de leeuw uit Wijchen, op 6 juni 2017 (Gezin)

Ligging hotel en vriendelijke bediening.

Parkeergelegenheid.

Tip! Prachtige locatiie voor wandelaars en fietsers.

8

Beoordeling door P. van Wageningen uit Moordrecht, op 3 juli 2016 (Stelletje)

Centraal gelegen hotel. Netjes en sfeervol. Zowel hotel als restaurant vriendelijk personeel. Echte aanrader!

Tip! Bosrijke omgeving. Wandelen of fietsen!

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2016 (Gezin)

Midden in het dorp.

Tip! Prachtige fietsomgeving.

8

Beoordeling door C Hermans uit Haaren, op 3 september 2016 (Gezin)

Omgeving. Personeel. Service.

Tip! Drentse Aa fietsroute.

10

Beoordeling door R Bos uit Harmelen, op 27 juli 2016 (Stelletje)

7

Beoordeling door L Eeckhout uit Merelbeke, op 22 juni 2016 (Stelletje)

Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Onze kamer had een aangename ligging met een prettig zicht. De omgeving was mooi om te fietsen.

7,8

Beoordeling door G.C. Schalkwijk uit Woerden, op 8 juni 2016 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 mei 2016 (Stelletje)

Prima hotel, prachtig gelegen aan de Brink.

Geen goede fietsenstalling met oplaadpunt voor E-bikes.

Tip! Prachtige fietspaden.

8,4

Beoordeling door H.A. Oosterbaan uit STRIJEN, op 22 november 2016 (Stelletje)

Terug naar een plek, waar ik vroeger (door de bouwvakbeurs) regelmatig kwam.

Er was een klein verschil over de daghap, prima opgelost.

Tip! Leuk gewinkeld in Assen, waar we niet dikwijls komen als je in de Hoekschewaard woont.

8

Beoordeling door BG Vollaard uit Arnhem, op 13 september 2016 (Gezin)

Locatie en omgeving.

Lawaai in de avonduren.

7,8

Beoordeling door DIRK Verdoold uit Moordrecht, op 13 augustus 2016 (Gezin)

Een goede sfeer in het hotel. Een mooie ligging in het centrum. Zeer vriendelijk personeel.

Het slechte weer, maar daar kunnen jullie niets aan doen.

Tip! Noordkant van het Zuidlaardermeer, richting Groningen zeer saaie omgeving. Zuid en ooskant van Zuidlaren mooie omgeving. Fietsroutes soms wel eens onduidelijk aangegeven. Het knooppunt of routenummer wordt wel eens overgenomen door een andere route. Dit is soms onduidelijk. We hopen nog eens terug te komen.

8,2

Beoordeling door D.L.A. Rozestraten uit AMSTERDAM, op 15 september 2016 (Stelletje)

De locatie.

Het uitzicht van de kamer of eigenlijk het gebrek daaraan.

Tip! De Drentsche Aa is een prachtig natuurgebied en de kunstroute van Into Nature was meer dan de moeite waard.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 september 2016 (Groep)

De inrichting van het hotel op de begane grond en de omgeving.

Mensen gingen al vroeg naar hun kamers.

Tip! De plaats Zuid Laren was werkelijk een groene oase met daarin de bebouwing.

8

Beoordeling door H Tenge uit Bilthoven, op 16 september 2016 (Stelletje)

Het dorp Zuidlaren en omgeving is bijzonder mooi en gezellig.

De kamer die we toegewezen kregen, we hebben zelf een upgraden geregeld tegen meerkosten.

Tip! Fantastische omgeving om te fietsen, mooie fietsroutes. Zuidlaren is helemaal leuk, leuke winkels restaurantjes.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 september 2016 (Stelletje)

Gezelligheid in het centrum van Zuid Laren.

Zonde dat de huurfietsen altijd buiten staan. De afstellingen voor zadel en stuur waren verroest en konden amper gebruikt worden.

7,8

Beoordeling door J. de Vries uit Veenendaal, op 11 september 2016 (Stelletje)

De locatie is goed. De kamer is o.k.

Het gebouw en met name de douche en wastafel is te klein en erg gedateerd.

7,8

Beoordeling door N.A. Rensen uit Alphen aan den Rijn, op 12 september 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, uitgebreid en zeer goed verzorgd ontbijtbuffet, prima bedden.

2e dag problemen met mengkraan van de douche.

Tip! De omgeving is prachtig, mooie bossen, landgoederen: heerlijk om door te fietsen.

8,2

Beoordeling door E. E. Planting uit Helmond, op 6 september 2016 (Stelletje)

Erg vriendelijk personeel. Centrale liggen in het dorp, maar ook t.o.v. Groningen en Drenthe. Prima ontbijt buffet. Goede bedden.

Het was 's nachts wel warm op de kamer. Maar verder alles prima.

Tip! Mooie fietsomgeving. Stad Groningen is ook een bezoek waard.

8,8

Beoordeling door WF Sleijster uit Baak, op 30 oktober 2016 (Stelletje)

Mooie omgeving in een vriendelijk hotel met een mooie aangename ruimte in het restaurant met leestafel en open haard. Het eten was zeer smakelijk en goed verzorgd.

De kamer was vrij klein en dat gold ook voor de wc/doucheruimte.

Tip! Vanuit dit hotel heb je een goede uitvalsbasis voor het bezoeken van de wijde omgeving, waarbij m.n. Bourtange ons erg goed beviel. Drenthe behoort tot de drie mooiste provincies.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 30 mei 2017 (Stelletje)

Mooie locatie.

Geen balkon en erge warme kamer.

Tip! Ga lekker op de fiets naar Groningen, mooie route.

6,8

Beoordeling door D van Beveren uit Dieren, op 1 augustus 2016 (Stelletje)

Het dorp en de markten de brink.

Het weer. En bij het ontbijt waren broodjes niet knapperig, maar zacht.

7,6

Beoordeling door D.F.Q. de Lange uit Bilthoven, op 27 juni 2016 (Stelletje)

Gastvrij personeel, prima hotel, leuk dorpje, parkeren bij het hotel en het kunnen huren van een E-bike.

Geboekt arrangement was inclusief Diner voor € 10 extra p.p. Wij verwachtten een hoofdgerecht (à la carte) op de dag van aankomst echter kregen wij de zogenaamde "Daghap" dus geen keuze van de kaart maar een "hap van de dag".

Tip! Bezoek stad Assen, fietstocht langs een tiental hunebedden (c.a. 50 km) en een leuke fietstocht rond het Zuid-Laardermeer (c.a. 20 km).

8,6

Beoordeling door FJOM de Bont uit Boxtel, op 2 juni 2016 (Stelletje)

Mooie ruime kamer. Goed bed. TV en bad/douche niets op aan te merken. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Keuken van het hotel is prima. Wij hebben in ieder geval heerlijk gegeten.

Warme kamer op de 2e verdieping (plat dak). Klacht is bekend bij de directie van het hotel. Men gaat er een isolatie dak op monteren. Klachten moeten dan zijn verholpen. Voorzijde van het hotel wat rumoerig van het uitgaanspubliek en doorgaand verkeer.

Tip! Paterswoldse Meer een bezoek gebracht. Ook de historische tuin bij het museum in Eelde is een bezoek waard. En het museum zelf ook. Drents Museum in Assen is ook een aanrader.

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 september 2016 (Stelletje)

Leuke locatie, vriendelijk personeel. Prima diner de eerste avond. Het ontbijt was heerlijk.

2de avond in het hotel de dagschotel genomen met kibbeling. De kibbeling was niet goed klaargemaakt. Helemaal volgezogen met frituurvet.

Tip! Leuke fietstocht gemaakt rond het Zuidlaardermeer.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 oktober 2016 (Gezin)

Het bed en het restaurant. Het laatste was bijzonder ouderwets.

Tip! Dierentuin te Emmen.

8,2

Beoordeling door W W Zwamborn uit ROTTERDAM, op 7 september 2016 (Gezin)

Relaxed.

De vislucht van de viskar tegenover het hotel.

Tip! Leuke winkels; mooie omgeving.

8,6

Beoordeling door R Scheper uit Dieren, op 2 september 2016 (Stelletje)

Alles eigenlijk wel. Zie echter ook hieronder.

Het terras is vrij rumoerig als gevolg van het verkeer.

Tip! Prachtige omgeving. Rond het Zuidlaardermeer gefietst. Prachtige route.

8,6

Beoordeling door P - Kloek uit leidschendam, op 21 september 2016 (Stelletje)

Leuk gelegen tegenover de Brink, veel horeca in het centrum.

Uitzicht op afgebrokenn fabrieksterrein van 2 voetbalvelden beton, daardoor te nauwe doorgang naar achtergelegen parkeerterrein, en de minste bad kamer (220) zoals bij onze klacht werd medegedeeld.

Tip! Groningen leuk, zoals verwacht gaat er niets boven Groningen, omgeving is wel vlak met Zuid-Laardermeer als middelpunt, en het Duitse Emden was het leukste als Hafentstadt.

6,8

Beoordeling door W.J. Leuverink uit Gaanderen, op 24 september 2016 (Stelletje)

Goede locatie in prachtige omgeving.

Te weinig fietsstalling.

Tip! Prachtige landschap-afwisseling van water, bos en heide.

8

Beoordeling door G Gerritsen uit Driebergen, op 8 september 2016 (Stelletje)

Gezellig en gemoedelijk hotel, goede ligging in het centrum.

Monotoon bromgeluid van buiten, hoorbaar in onze kamer (23). Geen uitzicht.

Tip! Prima fietsomgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 september 2016 (Stelletje)

Heerlijk ontspannend. Vriendelijk personeel. Mooi plekje en prachtige omgeving.

We hadden er fietsen bij maar die waren erg oud. De herenfiets trapte alleen maar in de eerste versnelling.

Tip! Wij hebben een rondje Zuidlaardermeer en Paterwoldsemeer gefietst wat erg mooi was.

7,8

Beoordeling door E.C.C. van Gastele uit IJsselstein, op 19 september 2016 (Gezin)

We willen er regelmatig even tussen uit en dit leek ons een leuke plaats met een hotel met een nieuwe eigenaar groep.

Sigaretten lucht op de slaapkamer. Hier melding van gemaakt maar er is veder niets aan gedaan. Kamer personeel had dit ook kunnen ruiken, er stond een asbak met peuk op balkon .Melding van gemaakt bij receptie en 's-morgens bij kamer personeel.

Tip! Wij waren hier gewoon omdat we omgeving niet zo goed kennen, dus een bezoek aan Haren en Groningen was leuk.

8,4

Beoordeling door FW la Croix uit Zoetermeer, op 9 september 2016 (Gezin)

De locatie, dichtbij de steden zoals Groningen, Assen, en je kunt in de omgeving prima fietsen. Uw personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam.

De schoonmaak van de kamer liet iets te wensen over. Namelijk er zat twee dagen lang in de hoek tegen de schemerlamp aan spinrag en wat papiersnippers. M.a.w. Ze hebben daar vergeten te stofzuigen.

Tip! Goede fietsgelegenheid, zeker langs het Zuidlaardermeer.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 oktober 2016 (Gezin)

Prima kamer, keurig verzorgd. Badkamer was boven wat het voor mindervaliden wel lastig maakt.

Vriendelijk personeel, maar in het restaurant was de gang van zaken enigszins chaotisch.

Tip! Er is enorm veel te zien en doen in en rondom Zuidlaren. Een leuk dorp met leuke winkels. Binnen een half uur bij Wildlands (Emmen) en Westerbork. Twee dagen waren te kort om alle andere activiteiten te doen/zien.

7,5