Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Hampshire Hotel - ‘s Gravenhof Zutphen

Hampshire Hotel - ‘s Gravenhof Zutphen  

Hampshire Hotel - ‘s Gravenhof Zutphen - Aanzicht

Hotel - Zutphen

Het Hampshire Hotel – ‘s Gravenhof Zutphen ligt in het hartje van de Hanzestad Zutphen. Het Hampshire Hotel – ‘s Gravenhof Zutphen is gevestigd in een prachtig 17e eeuws pand dat ook wel bekend staat als 'Huize van de Kasteele'. Vanuit het hotel bereik je eenvoudig het eeuwenoude centrum van Zutphen. Het Hampshire Hotel – ‘s Gravenhof Zutphen beschikt... meer info
vanaf 57 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

51 beoordelingen 7.7

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Zutphen standaard kamer

1 nacht v.a. € 57,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen incl. Thermen Bussloo

1 nacht v.a. € 67,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

4=3 dagen Zutphen

3 nachten v.a. € 137,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen incl. NLG de Bronsbergen

2 nachten v.a. € 107,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Zutphen incl. diner en museum

2 nachten v.a. € 137,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 13 mei 2019 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 april 2019 (Gezin)

Was maar 1 nachtje, maar prima. We hebben goed geslapen, in een fijn bed. Rustig. Lekker ontbijtje.

Tip! Heerlijke dag in Thermen Bussloo. Zutphen is een leuk stadje. Leuke rondleiding.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 april 2019 (Gezin)

Alles was goed.

De kamer was wat minder, maar alles was aanwezig.

Tip! Zutphen is een leuke oud Hollandse stad.

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 februari 2019 (Stelletje)

Mooie locatie en gebouw.

Ontbijt. Veel op, vies. Gevraagd om tafeltje schoon te maken kwam niet eens terug.

Tip! Leuke stad aanrader locatie.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 februari 2019 (Gezin)

Prachtig hotel met schitterende ligging in het centrum Van het mooie Zutphen!

Mooi hotel in oud, authentiek pand! Verzorgde kamers en ontbijt! Alleen jammer dat de medewerkster aan de receptie niet echt vriendelijk was!

Tip! Zutphen en Deventer zijn prachtige stadjes! Wij hadden een wellness arrangement in Thermen Bussloo, maar daar was echt veel teveel volk!

7,8

Beoordeling door C Kortekaas uit Schijndel, op 27 januari 2019 (Stelletje)

Midden in centrum gelegen en vriendelijk personeel.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 oktober 2018 (Groep)

Gezellig hotel, midden in Zutphen. Vriendelijk personeel. Ontbijt en diner uitstekend. Veel mooie kunst in het hotel.

De kamer staat te vol. Oud hotel dus veel trapjes.

Tip! De rondvaart door Zutphen is echt de moeite waard en uiteraard winkelen in de oude binnenstad. Museum Lalique en het Mosterd Museum in Doesburg zij ook aan te bevelen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 13 oktober 2018 (Groep)

Een fantastisch hotel midden in de stad. Geweldige accomodatie.

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 juli 2018 (Stelletje)

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 5 juni 2018 (Stelletje)

Mooie kamer. Klein maar netjes. Was een gezellig verblijf.

8

Beoordeling door CP CP Wilsing uit Tholen, op 4 maart 2018 (Stelletje)

Goed ontvangst en lekker ontbijt. Goede doch kleine kamer.

Badkamer vonden we klein.

Tip! We bezochten sauna Bussloo, en de musea in Ruurloo en Gorssel.

8

Beoordeling door J.E Hopkin uit heemstede, op 5 december 2017 (Stelletje)

Het ontbijt: grote keus, lekker, vriendelijk hulpvaardig personeel.

Het diner: Ziet goed uit maar gastronomisch teleurstellend, kroketten van fazant zonder smaak van fazant, wild zwijn en ree vlees taai, dessert beter.

Tip! Perfect locatie voor centrum Zutphen, lekker ontbijt.

7,4

Beoordeling door HM Kraakman uit Zeijen, op 11 september 2017 (Stelletje)

Mooie locatie in het centrum van een stad met veel historische en authentieke bezienswaardigheden.

De kamer bood onvoldoende temperatuur controle waardoor het drukkend warm aanvoelde.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 april 2017 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door N Van Es uit Gouda, op 22 februari 2017 (Stelletje)

Prima locatie.

Wij hadden een kleine kamer, erg bekrompen.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 november 2016 (Stelletje)

In het hotel alleen het ontbijt.

Ten eerste moesten wij eerst naar het hotel in Zutphen om entreekaarten op te halen voor de sauna in Voorst. In het hotel gaf men aan dat er 's-avonds bij terugkomst een parkeerkaart beschikbaar zou zijn. Dit bleek niet het geval en werd ons zéér onvriendelijk medegedeeld. Ook voor de zaterdag was er geen parkeerkaart beschikbaar. De kamer zelf: keiharde matrassen, douchen in het bad, waarbij het hoofd het plafond raakt, erg gehorige kamers, constant hoorden wij naaldhakken tikken op de gangen. De radiator maakte zoveel geluid dat slapen bijna onmogelijk was. Tevens een gemis dat er geen minibar en geen koffie/thee op de kamer was. Rommelige aanblik op de binnentuin, zowel vanuit de kamer als vanuit het restaurant. Kortom, jammer van ons verblijf.

5,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 november 2016 (Stelletje)

Mooi historisch pand, nabij het centrum. Parkeergelegenheid voor de deur. Goede bedden. Lekker ontbijt.

Het was even zoeken naar de ingang voor mindervaliden (deze bleek naast de fietsenstalling te zijn). Wij hadden een kleine kamer in het oude deel van het hotel. Wij kregen bij aankomst een 'grotere' kamer vanwege de rolstoel, maar ik weet niet waar de extra ruimte in de kamer was. Voor de rolstoel was in ieder geval geen plaats. Dit was voor 1 nachtje slapen echter geen probleem. Gelet op het aantal vierkante meters van de kamer voldeed de badkamer aan de verwachtingen. Compact dus.

Tip! Zutphen is een leuke stad om te verblijven. Genoeg winkels en oude panden. Grand café Stadsbrouwerij Cambrinus (Houtmarkt 56 B) is een aanrader.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 november 2016 (Gezin)

Ligging is mooi.

Moderne douche maar toch krap. Voucher wellness moest eerst opgehaald, restaurant aan de prijs.

Tip! Wellness Bussloo was prettig , pitch en golf was leuk . Hotel mooi gelegen in oude deel van Zutphen.

7

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2016 (Stelletje)

Op een tweepersoons kamer horen 2 stoelen. Nu moest er 1 persoon op het bed zitten. Is niet prettig.

7

Beoordeling door N Van Es uit Gouda, op 18 mei 2016 (Stelletje)

De locatie.

Kamer was te vergelijken met een budget kamer had meer verwacht. Bij ontbijt geen uitleg en we zaten erg krap aan tafel.

6,4

Beoordeling door RCM Brekelmans uit Haaren, op 26 april 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 maart 2016 (Gezin)

Prachtig hotel.

In de badkamer rook je het riool.

8,6

Beoordeling door J van Hoof uit NUENEN, op 25 maart 2016 (Stelletje)

Mooie plek.

Kamer was heel krap en badkamer erg koud op de vloer. Douchen in bad lijdt tot zwembad in badkamer.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 februari 2016 (Groep)

Vriendelijk personeel. Prettige service en een heerlijk ontbijt.

Tip! Prachtige ligging in de stad.

8,8

Beoordeling door JCM Floris uit Wormer, op 7 december 2015 (Stelletje)

Prachtig pand midden in centrum. Mooie gerenoveerde kamer. Heerlijke bedden. Vriendelijk personeel. Arrangement met Thermen Bussloo prima geregeld.

We werden om 8.00 uur gewekt door allerlei bouwwerkzaamheden. Konden elkaar haast niet verstaan. Drilboren enz. enz. Kamer had uitzicht op blinde muur.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 november 2015 (Stelletje)

Het ontbijt was heerlijk en de ligging van het hotel is fantastisch.

8,6

Beoordeling door M Bolk uit Leiderdorp, op 27 oktober 2015 (Stelletje)

Prachtig pand. Goede locatie. Leuke combinatie aanbieding met sauna Thermen Bussloo.

Onhandige douche, altijd water op de vloer. Redelijk standaard kamer, niet bijzonder.

7,8

Beoordeling door J.A. Vermeulen uit Langbroek, op 22 oktober 2015 (Gezin)

Mooie kamer, goed ontbijt.

Tip! Leuk centrum in Zutphen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 oktober 2015 (Gezin)

Locatie in centrum.

Badkamer veel te klein, nauwelijks ruimte om je af te drogen. Kamer heel eenvoudig, donker en geen 4 sterren waard.

Tip! Zutphen en omgeving mooi en zeer rustig.

4,2

Beoordeling door EPD Wolberink uit Enschede, op 29 september 2015 (Groep)

Het was een leuk hotel in de binnenstad van Zutphen. Wij sliepen in het oude deel met uitzicht op het terras/parkeerplaats. Prima kamer met nog wat oude elementen: luiken en schuifraam. Leuke bar in de kelder. Na ons bezoek aan Thermen Bussloo was het een ideale overnachtingsplek om de volgende dag het gezellige centrum van Zutphen te verkennen. Kom er zeker nog een keer terug.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 augustus 2015 (Gezin)

Mooi gebouw, lekker bed, bad.

Kleine kamer, 1 raampje kon een klein stukje open. Gelukkig stond er een ventilator, anders snikheet.

Tip! Zutphen is prachtig en gezellig stadje.

8

Beoordeling door C Jonker uit bergen nh, op 28 juli 2015 (Gezin)

Hotel ligt midden in de stad in een sfeervol pand.

Weinig licht in de kamer.

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 juni 2015 (Stelletje)

fijne locatie, kort bij centrum.

weinig parkeermogelijkheid

Tip! prachtige oude gebouwen, leuke markt, gezellige eetgelegenheden.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2015 (Stelletje)

De ligging van het hotel, in het centrum.

Tip! Mooie oude binnenstad. Aanrader is de fluisterboot en rondleiding door het centrum. Minpuntje was dat op 2e Pinksterdag het VVV kantoor dicht was.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2015 (Groep)

Fijne ligging t.o.v. het centrum

Soberheid van ontbijtzaal

Tip! Mooie omgeving en sauna de Bronsbergen een aanrader

7,6

Beoordeling door J de Ruyter uit assendelft, op 26 mei 2015 (Gezin)

Mooi pand in de schitterende stad Zutphen!Vanuit je hotelkamer zo het centrum in was ideaal!

Het enige dat iets minder was was de temperatuur in de ontbijtzaal,behaaglijkheid doet wonderen voor een ruimte vind ik,ontbijten vinden wij een gezellige onderneming om even de tijd voor te nemen ,maar het was helaas erg koud zodoende waren we zo vertrokken

Tip! Fietsen van Zutphen naar Deventer is geweldig ,niet voor niets kiezen wij vaak voor deze mooie regio,en thermen bussloo is ook geweldig om te bezoeken

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Groep)

Dicht bij het centrum

7,4

Beoordeling door E.M.L. Bringmann-Rosenboom uit Heerlen, op 19 mei 2015 (Gezin)

Het was gewoon hele fijne en leuke dagen, het verblijf was prima, niets geen klachten, voor herhaling vatbaar.

Tip! Wij hebben een leuke wandeling gemaakt, de stad was prima, alles op loopafstand, leuke terrasjes en eetgelegenheden. De sauna was ontspannend.

10

Beoordeling door F.C. Sitvast uit Amstelveen, op 19 mei 2015 (Stelletje)

Mooi gelegen hotel met een fraaie uitstraling.

Tip! centrum Zutphen, nabijheid sauna even buiten Zutphen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Groep)

we hebben daar een super weekend gehad. via de organisatie was er iets niet goed gegaan met de kamers. maar is perfect opgelost. eerst even gezellig iets te drinken in de bar en nadat alle spullen op de kamer waren kregen we een bon om in de stad heerlijk koffie te gaan drinken me iets lekkers op kosten van het hotel omdat de kamers niet gelijk goed gingen.

9

Beoordeling door J.C Willemse uit Zuid-Beijerland, op 19 mei 2015 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door J.J.G. Bosman uit Baarn, op 18 mei 2015 (Gezin)

Kamer was wat gewoontjes. Gevel beloofde wat meer.

7,6

Beoordeling door J Lamberink uit Meppel, op 18 mei 2015 (Groep)

Prachtig pand op geweldige locatie.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Hofjeswandeling

Tip! Stadje zelf de hofjeswndeling en hetsaunabezoek volgende dag

7,4

Beoordeling door W.A.J. Klootwijk uit Reuver, op 18 mei 2015 (Stelletje)

De ligging in het centrum.

Tip! We hadden geboekt i.v.m. een verjaardag bij vrienden in de buurt, maar hebben er gelijk een leuk weekend Zutphen van gemaakt

8,6

Beoordeling door AJ Steffanie uit Heythuysen, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Mooie locatie en schoon

Tip! Hele goede Italiaan om uit te eten en een mooi stadscentrum

7,8

Beoordeling door J.L. J.l.qualm uit hoek van holland, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Wij heben het heel fijn gehad bij Hotel 's Gravenhof. Hotel is mooi gelegen, vlak bij centrum Zutphen. Mooie kamer en heel vriendelijk personeel. Echt een aanrader!

8

Beoordeling door A van Gink uit Breda, op 18 mei 2015 (Groep)

6,4

Beoordeling door M. Schipper uit Brielle, op 18 mei 2015 (Groep)

Dichtbij het uitgaans leven

7,6

Beoordeling door JFJ Van Mensvoort uit Veldhoven, op 18 mei 2015 (Stelletje)

7,2