Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Zwartsluis > Hotel Zwartewater > Beoordelingen

Hotel Zwartewater

Hotel Zwartewater is gelegen aan de rivier het Zwarte Water wat uitmond in het Zwarte Meer. Het terras en restaurant van het hotel is gelegen aan het water, hier geniet u van het uitgestrekte polderlandschap en de voorbij varende bootjes. Het dorpje Zwartsluis waar het hotel is gelegen bevindt zich dichtbij de plaatsen Zwolle, Steenwijk, Giethoorn en Emmeloord in de provincie Overijssel. Hotel Zwartewater beschikt over 51 ruime stijlvolle hotelkamers. Deze kamers zijn allen voorzien van dagelijkse gemakken zoals badkamer met toiletartikelen, föhn, extra lange bedden, kabeltelevisie, telefoon, radio, dvd-speler, bureau en gratis WiFi. Dagelijks serveert Hotel Zwartewater een uitgebreid ontbijtbuffet, in de avond kunt u genieten van heerlijke gerechten in Restaurant Combuijs. Het hotel zelf beschikt over vele faciliteiten u hoeft zich hier echt niet te vervelen! Zo kunt u gratis gebruik maken van het binnenzwembad of kunt u tegen vergoeding gebruik maken van de sauna, solarium, tennisbaan, squashbaan of bowlingbaan. Vanuit het Hotel Zwartewater kunt u uitstekend wandelen of fietsen, bezoek de kleine historische dorpjes Giethoorn, Vollenhove of Blokzijl. Wilt u nog een dagje winkelen bezoek dan de Hanzestad Zwolle. Dit hotel is bereikbaar met het  openbaar   vervoer , de loopafstand vanaf de bushalte is 4 minuten.
Hotel rating: 7.9 based on 20 ratings

Beoordeling van Hotel Zwartewater

Hotel Zwartewater  

Hotel Zwartewater

Hotel - Zwartsluis

Hotel Zwartewater is gelegen aan de rivier het Zwarte Water wat uitmond in het Zwarte Meer. Het terras en restaurant van het hotel is gelegen aan het water, hier geniet u van het uitgestrekte polderlandschap en de voorbij varende bootjes. Het dorpje Zwartsluis waar het hotel is gelegen bevindt zich dichtbij de plaatsen Zwolle, Steenwijk, Giethoorn en Emmeloord in de provincie Overijssel.... meer info
vanaf 51 25 p.p.

Unieke deals ontvangen

20 beoordelingen 7.9

Aanbiedingen  Nachten Prijzen per persoon  

2 dagen Giethoorn

1 nacht v.a. € 51,25 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,20 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Giethoorn incl. diner en rondvaart

1 nacht v.a. € 61,25 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,20 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Giethoorn

2 nachten v.a. € 102,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,20 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Giethoorn incl. diner en rondvaart

2 nachten v.a. € 125,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,20 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door S N.v.t. Delil uit Utrecht, op 19 december 2017 (Gezin)

Je voelde je er echt thuis. Alles was goed.

Tip! We hebben weinig gezien, het was nogal slecht weer. We hebben wel lekker gegeten en bij de open haard gezeten.

7,6

Beoordeling door F. Dijkgraaf uit Winterswijk, op 18 oktober 2017 (Gezin)

Het lag aan het water en dat was overdag gunstig i.v.m. scheepvaart.

9

Beoordeling door R.E. Meijer uit Rijswijk, op 1 oktober 2017 (Groep)

Sfeervol gelegen. Mooi uitzicht op het water. Voortreffelijk diner ´s avonds. Mooie grote slaapkamer op de begane grond. Aanwezigheid van zwembad. Vlakbij Zwolle.

Tip! Vandaar naar Zwolle. leuke stad. Gelukkig werd het toen droog. Trip naar Giethoorn iets minder, van de boottocht aldaar meer voorgesteld.

7,6

Beoordeling door S.A. Rooza-de Way uit Arnhem, op 16 juli 2017 (Stelletje)

De omgeving en het verblijf in het hotel.

We aten bedorven zebra! We kregen wel een ander stukje vlees, maar het was toch een domper. De eerste dag was het ontbijt matig: niet gare broodjes en veel al op, terwijl het pas 9.15u was. De koffie uit de machine is niet smakelijk.

Tip! We hadden een erg leuke rondvaart in Giethoorn, mede dank zij de opgewekte schipper, die van alles vertelde.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 juni 2017 (Stelletje)

Open armen ontvangen. Lekker rustig om even bij te komen. Heerlijk eten.

Badkamer heeft geen slot.

Tip! In Giethoorn geweest, wat natuurlijk aan te bevelen is. En een rondje gefietst, natuur. Heerlijk.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2017 (Stelletje)

Mooie ligging aan het water. Concept eten in de kombuis.

Warm in de kamers.

Tip! Kampen, Zwolle en Giethoorn zijn leuk om te bezoeken.

8

Beoordeling door L Laagland uit Uithuizen, op 5 juni 2017 (Stelletje)

De invalidekamer was perfect voor iemand die slecht ter been is, etc. Dat er een zitje in de kamer is voor 2 personen met goed zittende stoelen. Dat ons hondje mee mocht en dat er voldoende ruimte was voor de hondenbench en ook genoeg ruimte voor de rollator. De kledingkast had voldoende kapstokjes, etc. Het eten in een ruimte, met een mooi uitzicht op het water. Vriendelijk personeel. Een echte aanrader!

Om je kamerdeur te sluiten, moest je er een zeer harde ruk aangeven om dicht te krijgen. Dit gold ook voor de andere kamers, zodat je wakker wordt als iemand dit 's nachts doet of al heel vroeg in de ochtend. Een ander klein minpuntje, vonden we met het buffet, dat er weinig warme groente was. 1 avond waren er wat verlepte snijbonen en verder eigenlijk niet. Maar voor de rest was het een prima buffet.

Tip! Tochtje Giethoorn en rondlopen, terrasjes in Giethoorn erg gezellig. Omgeving noord Overijssel regelmatig ooievaars gesignaleerd. De plassen in noord Overijssel erg mooi. Luttelgeest "Orchideeenhoeve" 20 minuten rijden, erg mooi.

8,2

Beoordeling door M.A. Bouwman uit Boskoop, op 12 augustus 2016 (Groep)

Huiskamergevoel bij nuttigen drankjes voor diner uit.

Tip! Zwartsluis is schattig om even doorheen te lopen.

8

Beoordeling door M Riggelink uit Purmerend, op 22 juni 2016 (Gezin)

Vriendelijke en flexibele medewerkers. Zeer ruime hotelkamer. Mooie locatie aan het water.

8

Beoordeling door F.J. Bernabé Pellicer uit Amsterdam, op 30 september 2015 (Stelletje)

De locatie, het zwembad, het uitzicht vanaf het restaurant en het personeel.

De kwaliteit van de kamer en het bed horen niet bij een 4-ster hotel, wel bij een 2 of 3-ster hotel.

Tip! Aub, de matrassen vaker checken, die waren te zacht en niet comfortabel.

7,7

Beoordeling door C.E.P. Bremmers uit Kerkrade, op 15 september 2015 (Stelletje)

Het diner in de kombuis.

De kamer rook niet fris bij aankomst.

7,7

Beoordeling door W Lissenberg uit maarssen, op 21 augustus 2015 (Stelletje)

De prachtige omgeving.

De regen.

Tip! Het mooie giethoorn bezocht. In Kampen de De Kamper Kogge Werf bezocht. Aan boord hebben wij een rondleiding gekregen van de aanwezige bemanningsleden, die het schip vaarklaar aan het maken waren voor SAIL 2015.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 augustus 2015 (Stelletje)

Dat er een overdekte fietsenstalling was en dat de locatie aan het water ligt. Het buffet was goed geregeld. Ook het zwembad was een fijne ervaring.

Geen opmerkingen.

Tip! Omdat het hotel zo centraal ligt, zijn er vele fietsroutes mogelijk.

8,2

Beoordeling door F.R. van der Zwan uit kerkrade, op 16 augustus 2015 (Gezin)

Omgeving, fietstochten, lekker ontspannen, lekker eten en drinken.

Nadat wij uitgecheckt hadden, veranderde een medewerkster qua gedrag. Ze liet ons wachten i.p.v. een bestelling op te nemen en zijn wij weggegaan.

Tip! Natuurgebieden Wieden en Weerribben en Giethoorn. Mooie bouwstijlen, dorpen en boerderijen.

7,8

Beoordeling door W.T.P. Mesman uit Amersfoort, op 28 juli 2015 (Stelletje)

Uitzicht op het water.

Smal balkon t.o.v. andere kamers terwijl wij een opgewaardeerde kamer geboekt hadden.

Tip! Giethoorn en Zwartsluis zijn echt een bezoek waard!!

8,2

Beoordeling door A.E.P. Poulussen uit Uden, op 11 augustus 2015 (Stelletje)

Fijn dat er een zwembad bij was. Dicht bij Giethoorn wat de bedoeling van ons was. Lekker vroeg en uitgerust de volgende morgen op naar Giethoorn.

Tip! In Zwartsluis is niet veel te zien. Giethoorn is mooi om te zien en leuke rondvaart gehad.

8,7

Beoordeling door EBM Feliu uit Hoofddorp, op 27 juli 2016 (Gezin)

Prima kamer, lekker ruim en met airco zoals verzocht. Goede service bij de receptie, we konden gelijk fietsen huren zonder dat we al konden inchecken. Wij hadden een arrangement geboekt met daarbij een live cooking diner. Dit was zeer geslaagd, wat een leuk concept en zeer smakelijk. Het buffet werd goed bijgehouden.

De zeer stuntelige bediening in het restaurant in de avonduren.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen naar bv. Giethoorn. Leuke plaats om is gezien te hebben. Doe een rondvaart of huur zelf een bootje.

7,8

Beoordeling door HILDE Michels uit deerlijk, op 24 juli 2015 (Groep)

Mooi terras en heel vriendelijk personeel.

Tip! Mooie fietsroutes meegekregen van het hotel. Vlak en mooi om te fietsen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2015 (Gezin)

De omgeving en het uitzicht.

De naaste gasten maakte te veel lawaai. Receptioniste mag iets vrolijker en vriendelijker mensen te woord staan!

Tip! Giethoorn was fantastisch.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Stelletje)

Hotel is prachtig aan het water gelegen, zeer goede keuken goede bediening

In de kamer waren geen koffie of thee faciliteiten en er was geen kluisje aanwezig. Dit vinden wij voor een 4 sterren hotel wat minder.

Tip! Prachtige omgeving , goed fietsbaar , Giethoorn is een must, Het is ons goed bevallen.

7,2