Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Best Western Hotel Docklands

Best Western Hotel Docklands ligt in de Antwerpse wijk 'het Eilandje', in het Noorden van Antwerpen, tussen de haven en het centrum van de stad. In deze wijk is het beroemde museum MAS, inclusief panoramadak te vinden. Ook zit hier de mega bioscoop Metropolis genaamd, het winkelcentrum de Meir en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, met de hoogste kerktoren van de Benelux! Het openbaar vervoer stopt voor deur van het hotel en brengt je binnen 10 minuten naar het centrum. Best Western Hotel Docklands heeft 38 kamers. Je kunt uit verschillende kamertypes kiezen, deze zijn allen voorzien van een badkamer met douche en/of bad, Flatscreen TV, gratis WiFi en kluisje. Enkele kamers beschikken over een terras. Op elke verdieping zijn er gratis koffie- en thee faciliteiten aanwezig. Het hotel heeft een lounge/bar gedeelte, waar je rustig door een tijdschrift heen kunt bladeren, onder het genot van een drankje. Het hotel heeft geen restaurant, maar verzorgt wel dagelijks een uitgebreid ontbijt. Voor een heerlijk diner kun je terecht in de omgeving van het hotel. Of je kunt eten laten bezorgen, waarna je het op de hotelkamer of in de lounge van het hotel mag opeten.  Best Western Hotel Docklands ligt op 2,5 kilometer van het centrum. Hier ben je aan het juiste adres voor een dag heerlijk winkelen, maar je kunt hier ook goed cultuur snuiven. Bezoek het oudste gebouw van Antwerpen, welke de naam Het Steen draagt. Een oude Burcht, met uitzicht over de Schelde. Of bezoek het ModeMuseum. Vergeet niet om af en toe een tussenstop te maken voor een Belgische wafel of speciaal biertje. Dit hotel is bereikbaar met het openbaar vervoer, de loopafstand vanaf het busstation is 3 minuten.
Hotel rating: 8.0 out of 10 with 14 ratings

Beoordeling van Best Western Hotel Docklands

Best Western Hotel Docklands  

Omgeving - Algemeen

Hotel - Antwerpen

Best Western Hotel Docklands ligt in de Antwerpse wijk 'het Eilandje', in het Noorden van Antwerpen, tussen de haven en het centrum van de stad. In deze wijk is het beroemde museum MAS, inclusief panoramadak te vinden. Ook zit hier de mega bioscoop Metropolis genaamd, het winkelcentrum de Meir en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, met de hoogste kerktoren van de Benelux! Het openbaar... meer info
vanaf 39 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

14 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen per persoon  

2 dagen Antwerpen

1 nacht v.a. € 39,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Antwerpen kamer met terras

1 nacht v.a. € 39,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Antwerpen

2 nachten v.a. € 77,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Antwerpen kamer met terras

2 nachten v.a. € 77,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door T Pont de Joode uit Hoogvliet-rt, op 6 oktober 2017 (Gezin)

De stad Antwerpen.

De ontzettende herrie van het bouwen. Moeilijk bereikbaar. Jammer, geen gelegenheid om te eten in het hotel. Slechte verlichting in de kamer, 2 rode nachtlampjes.

Tip! Antwerpen mooie stad, veel te zien.

5,5

Beoordeling door Anoniem, op 28 september 2017 (Groep)

Leuk hotel, vriendelijke ontvangst en heerlijk ontbijt.

Omgeving van het hotel en heel Antwerpen door bouwwerkzaamheden minder leuk.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 september 2017 (Stelletje)

Dichtbij de havens en het MAS en kamer met balkon.

Zeer kleine badkamer en vrij hoge toeristenbelasting n.l.3 euro p.p. per nacht.

Tip! Erg sfeervolle binnenstad, bourgondisch Antwerpen, het Mas, het Red Starline museum en het nieuw ontwikkelde havengebied!

8,2

Beoordeling door R Mersmann uit Zwaag, Hoorn, op 11 september 2017 (Stelletje)

Dat het een bouwput was in de omgeving.

8,5

Beoordeling door BHM Velthuyzen uit leiden, op 3 juni 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Alles nog in aanbouw, bereikbaarheid lastig soms.

Tip! MAS en wandelroute langs Schelde, haven mooi gebied.

7,7

Beoordeling door J.M. Schalk uit Dongen, op 31 maart 2017 (Stelletje)

Een mooie upgrade naar een grote kamer, gewoon omdat het kon.

Er was een tussendeur naar een tweede kamer wat de kamer wat gehorig maakte.

Tip! Leuke stad Antwerpen, vanaf het Docklands is de binnenstad prima bereikbaar te voet.

8,2

Beoordeling door J.J. de Clercq uit Wanssum, op 8 maart 2017 (Stelletje)

Heb nergens klachten over.

Tip! Ik ben geboren en getogen in Antwerpen. Ken de omgeving als mijn broekzak. Ondanks de bouwput voor het hotel is de ligging ideaal als vertrekpunt voor uitstapjes. Eenmaal klaar zal het een leuke ervaring zijn om in het hotel te vertoeven. Dus, nog even geduld.

10

Beoordeling door CH Ch schijven uit LINNE, op 13 mei 2016 (Groep)

Antwerpen is een geweldige stad. Parkeren in de buurt van hotel. Ontbijt was echt geweldig.

Wij misten wel de airco in het hotel.

Tip! Wij zijn te voet door de tunnel geweest, en aan de overkant naar het st. Anna strand gelopen. Met de tram naar de wijk Zurenborg is echt een aanrader. In Antwerpen zelf moet je natuurlijk wel een pintje pakken bij het elfde gebod, erg leuk beelden café.

8,2

Beoordeling door BJ janus uit Amsterdam, op 11 mei 2016 (Stelletje)

Een prima hotel in een hele leuke wijk, die nog steeds groeit. Goede parkeergelegenheden, leuke kroegjes en restaurants. Wij waren hier al eens eerder geweest en gaan beslist volgend jaar weer.

Tip! Het eilandje is een hippe buurt in opkomst. Museum MAS. de Scheldekaaien. Binnen drie kwartier kun je naar het Centraal Station lopen. Dus je zit zo in de binnenstad. Deze buurt is echt een aanrader.

9

Beoordeling door Anoniem, op 24 april 2017 (Individueel)

Geweldig gastvrij en behulpzaam personeel.

Dat er geen gezamenlijke computer meer was.

Tip! Geweldig centraal gelegen, speciaal voor wandelaars bv., wandeling naar de Steen en dan ben je ook gelijk in het centrum.

9,6

Beoordeling door R.H.M. Glaser uit Rotterdam, op 2 oktober 2016 (Stelletje)

Prettig hotel, goede kamer en uitgebreid ontbijtbuffet.

Wegens wegwerkzaamheden was het hotel erg moeilijk bereikbaar. Omleiding na omleiding. Kamer had geen airconditioning.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 december 2016 (Stelletje)

Op loopafstand van het centrum. Het ontbijt was lekker. De kamer was schoon. Goedkoop parkeren rondom hotel.

De bedden waren erg doorgezakt. Deze moeten vervangen worden, dit ook doorgegeven bij receptie.

Tip! Bioscoop Kinepolis erg leuk. De Meir op loopafstand van hotel.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel; kregen voldoende informatie en werden netjes ontvangen. Kamer was netjes en schoon. Echter wel aan de kleine kant, net als de badkamer. Maar voldoende ruimte voor 2 personen voor enkele nachten. Fijn om een waterkoker op de kamer te hebben. Ontbijt was goed en uitgebreid, werd op tijd aangevuld.

Hotel was moeilijk te bereiken met navigatie i.v.m. alle werkzaamheden in de omgeving. Parkeren in weekeinde in de omgeving ging prima, denk alleen doordeweeks weinig plek. Dichtbij openbaar vervoer, centrum is te lopen. Ook MAS op loopafstand. Zou fijn zijn als men in het hotel een lijnkaart voor het OV kon kopen!

Tip! MAS echt de moeite waard om te bezoeken. Ook de omgeving is leuk, bij de haven. Allerlei kleine terrasjes en restaurantjes, vooral met zonnig weer gezellig!

8,4

Beoordeling door G.A. G.A. Trinidad-V.D.Heide uit Workum, op 19 juli 2017 (Stelletje)

Lekker bed en hele goeie douche.

Was verder van de stad dan verwacht, kamer is echt heel klein en alle wegen liggen open , dus moeilijk bereikbaar.

Tip! Het Maesmuseum is vlakbij er zijn tal van restaurantjes en veel leuke winkels.

5