Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Cocoon Hotel du Commerce

Cocoon Hotel du Commerce  

Cocoon Hotel du Commerce - Aanzicht

Hotel - Houffalize

Midden in de Belgische Ardennen ligt het Cocoon Hotel du Commerce in het knusse plaatsje Houffalize. Gelegen aan de rivier de Ourthe is dit hotel een ideaal startpunt voor een weekendje Belgische Ardennen. Op slechts een kleine 3 uur rijden van Utrecht ligt dit gezellige hotel op de grens met Luxemburg. Cocoon Hotel du Commerce beschikt over een goed restaurant en een eigen wellness met sauna,... meer info
vanaf 99 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

40 beoordelingen 8.4

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

3 dagen Belgische Ardennen

2 nachten v.a. € 99,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dgn Ardennen + diner en upgrade

2 nachten v.a. € 99,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 9 november 2018 (Stelletje)

Prachtige ruime kamer en hele mooie ruime badkamer, prima ruim bed zonder voelbare "richel" in het midden. Prima sauna en bubbelbad.

Tip! Gezellig gelegen in het centrum. Mooie omgeving om te fietsen (mountainbike).

8

Beoordeling door R.M. Westerink uit Driebergen-Rijsenburg, op 14 augustus 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door FAH Rijs uit Zoetermeer, op 5 juli 2018 (Gezin)

Erg luxe kamer in een keurig hotel.

Aan drukke straat in centrum geeft natuurlijk veel verkeerslawaai van vnl. landbouwvoertuigen. Kamer lag ook pal tegenover een wel erg gezellige/dus drukke/rumoerige eetgelegenheid met terras aan de straat.

Tip! Ardenne is 2de wereldoorlog, dus veel hierover te bezoeken. In Bastogne heb je de Bastogne Barracks waar je een gratis 2,5 uur durende rondleiding kunt krijgen. Zeer de moeite waard.

7,8

Beoordeling door RLAE Hamelinck uit Oss, op 21 juni 2018 (Stelletje)

Mooie modern gestileerde ruime kamer. Vriendelijk, net en behulpzaam personeel. Goede wifi, zelfs tot overkant van de straat, weide zitplaatsen behorende bij hotel. Heerlijk diner, goed ontbijt, wat te kort was werd aangevuld. Parkeerplaatsen in directe nabijheid.

Er waren gratis parkeerplaatsen, maar je moest er soms wel snel bij zijn. Onduidelijk is of ook niet-gasten gebruik maakten van de parkeergelegenheid.

Tip! Vooral wandelingen. In het dorpje is weinig te beleven vonden wij. Echter, het is een goede uitvalsbasis voor dagtochten, bv. naar Achouffe.

9,2

Beoordeling door DP Hendrikse uit oosterhout, op 17 mei 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door P van Gerwen uit Veldhoven, op 5 oktober 2017 (Stelletje)

Hele mooie en ruime kamer. Netjes en schoon. Fijn en vriendelijk personeel.

Tip! Prachtige omgeving. Wandelroutes starten in dezelfde plaats als het hotel en worden zeer duidelijk bewegwijzerd. Wij hebben hier van genoten.

9

Beoordeling door Anoniem, op 9 september 2017 (Gezin)

De meisjes die het ontbijt verzorgden, waren niet ingespeeld op het aantal bezoekers. Twee keer was er niet genoeg en de tweede dag zag ik dat er diverse mensen waren die b.v. geen ei meer konden krijgen was op.

7

Beoordeling door T Sioen uit Etten-Leur, op 8 september 2017 (Stelletje)

Bij de sauna werkte de koude douche niet, de whirlpool was koud en de stoomcabine was stuk, de sauna kwam pas om vijf uur op temp. ipv.vier uur.

Tip! Dagje La Roche is aan te bevelen het is een leuke omgeving

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 augustus 2017 (Stelletje)

Netjes, schoon, vriendelijk personeel en gezellig.

Het was wel een beetje oubollig.

Tip! Super mooi om te mountainbiken, maar niet met de E-bike. Leuke dorpjes en mooie omgeving

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 juli 2017 (Stelletje)

Bubbels bij ontbijt, terras aan de rivier, leuk stadje, mooie omgeving, vriendelijk personeel. 1e Kamer vonden wij niet prettig, uitzicht op binnenplaats, dak. Kregen snel een hele leuke kamer met uitzicht op bergen toegewezen.

Tip! Ideaal uitgangspunt om van alles te ondernem. Fietsen, wandelen, terrasjes bezoeken aan rivieren, kamperen, vissen, dorpjes bekijken. Bourgondische maaltijden nuttigen .

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 juli 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel bij de receptie.

Kamer was (na 1 nacht) niet schoongemaakt.

Tip! Houffalize en omgeving zijn mooi. Bierbrouwerij La Chouffe is te bezichtigen in Achouffe.

8

Beoordeling door R.S. Mo-Ajok uit Amsterdam, op 5 juni 2017 (Stelletje)

Het was erg gemoedelijk. Leuk stadje. Pas gerenoveerde hotelkamers. Nederlands sprekend personeel. Niet heel erg strikt qua uitchecktijden etc. Al met al een paar hele relaxte dagen gehad.

Het hotel ligt aan een doorgaande weg. Wel waren wij vergeten het raam te sluiten in de nacht.

Tip! Je kan gezellig wat drinken tot ze geen zin meer hebben bij het Oh Rock café verderop. Heerlijk wandelen in de buurt en de brouwerij van Achouffe was erg leuk! Let wel na 21:00 is praktisch alles behalve de Italiaan om de hoek gesloten. Die overigens best aangenaam is.

8,2

Beoordeling door CHM de Vocht uit Eindhoven, op 27 mei 2017 (Stelletje)

Ruime kamer, kingsize bed, prima badkamer, privé parkeerterrein.

Het eten in het restaurant was wel goed maar de bediening was slecht. Meerdere keren niet gekregen wat we besteld hadden of we moesten meerdere keren vragen om bijv. de frietjes terwijl het vlees etc. al lang geserveerd was.

Tip! De nabije omgeving is prachtig om te wandelen en/of te fietsen.

8,4

Beoordeling door N.H.A. Bindels uit Geleen, op 19 mei 2017 (Gezin)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2017 (Stelletje)

6,6

Beoordeling door P Dat uit Hoofddorp, op 29 april 2017 (Gezin)

Mooie ligging, heel vriendelijk personeel, gunstige prijs.

Sauna was niet optimaal, stoombad werkte niet en jacuzzi was niet warm.

Tip! Prachtige, duidelijke wandelroutes.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 28 april 2017 (Stelletje)

Leuk hotel, kleine maar mooie kamer, vriendelijk onthaal en bediening en zeer goed ontbijt.

Tip! Veel wandel en fiets mogelijkheid in een prachtige omgeving. Houffalize licht centraal om o.a. steden zoals Luik, Bastogne en stad Luxemburg te bezoeken.

8,6

Beoordeling door J.P. Albers uit Weurt, op 21 april 2017 (Stelletje)

Fijn hotel , prettig en behulpzaam personeel en goed ontbijt.

9,6

Beoordeling door M.M.L. Houx uit Achterveld, op 7 april 2017 (Groep)

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2017 (Stelletje)

9

Beoordeling door F.J. Koedoot uit Scjhiedam, op 23 maart 2017 (Gezin)

Vooral de plaats Houffalize en de omgeving was fantastisch.

Tip! Er is zoveel te zien in de Ardennen en Luxemburg maar het moet wel lekker weer zijn en we hadden helaas regen zodat we het beperkt hebben tot bezoeken van de stad Luxemburg. Maar wat we onderweg gezien hebben is zeker de moeite waard om eens terug te komen bij beter weer.

8,8

Beoordeling door G.J. Gerritsen uit Rijswijk, op 12 maart 2017 (Stelletje)

In het hotel hadden wij een goede bediening, prettige mensen. Alles was netjes en schoon. De keuken was ook goed en een goede parkeergelegenheid.

Het raam in de kamer sloot niet. Er mist een afscheiding in de badkamer met een gordijn.

Tip! Prachtige toeristische routes gereden naar Bastogne, Marche, Roche, Ardennes en dichtbij gelegen Luxemburg met Diekirch. In de buurt van Luxemburg is er een gigantische winkelcentrum met enorm veel bedrijven in Betrange" la belle Etoile".

9,8

Beoordeling door C. Van Genechten uit Mortsel, op 9 maart 2017 (Groep)

De gemoedelijke familiale sfeer, vriendelijke bediening, goed gelegen, gratis parking, de rust en een mooie grote kamer

Kamer boven saunacomplex dus steeds zeer warm op onze kamer, hamam niet in werking en geen verse lucht op de kamer, ramen aan binnenkant van de gang (kamer 115).

Tip! Mooie omgeving maar gezien het slechte weer, weinig buiten geweest, leuke verwarmde terrasjes in de buurt.

7

Beoordeling door MWC Caris-Frenken uit Weert, op 3 maart 2017 (Gezin)

We hadden een mooie kamer, prima bed, goede douche (hoewel ik een hangende douchekop in een bad zónder douchegordijn of douchescherm toch vreemd blijf vinden), prima WiFi op de kamer, supervriendelijk personeel en een geweldige ligging in de Belgische Ardennen. Het eten in het restaurant was heerlijk al had ik het idee dat het personeel een beetje gestresst raakte door de drukte in het restaurant. Met zijn tweetjes ongeveer 30-35 personen bedienen is misschien wel wat veel van het goede. Dat resulteerde onder andere in gerechten die via een omweg (verkeerde tafel) aan de juiste tafel werden uitgeserveerd. Desondanks bleef het personeel heel vriendelijk en vroeg soms om excuses als iets niet helemaal ging zoals verwacht.

Het enige minpunt aan ons verblijf was het ontbijt. Ontbijt was mogelijk tussen 08.00 uur en 10.30 uur maar rond 09.30 uur waren al diverse dingen in het buffet op. Ik moet vragen om nieuwe broodjes die dan ter plekke werden afgebakken. De tweede dag waren het zelfs geen verse afbakbroodjes. De warme gerechten (gebakken ei, worstjes, spek) waren op de eerste ochtend al op en werden niet bijgevuld, de tweede dag was het er nog wel toen we kwamen maar was het niet warm. Yoghurtjes werden niet bijgevuld, als iets op was moest je erom vragen. De tweede dag duurde het lang voordat we ons potje heet water voor de thee kregen. Het ontbijtpersoneelslid was het vergeten.... En omdat er geen dekseltje op het theepotje zal was het water voor de tweede kop (er konden net 3 kopjes in het potje, voor twee personen) al afgekoeld. Voor een 4**** hotel past dit niet bij de service. Ik ben van mening dat het personeel regelmatig langs het buffet moet gaan om de voorraad op peil te houden. Tegenvallend begin van de dagen in het hotel.

Tip! Centraal gelegen in het zuidoostelijke deel van de Belgische Ardennen, voldoende mogelijkheden voor uitstapjes naar Han-sur-Lesse (grotten), Bastogne (oorlogsmuseum), La Roche, Dinant, Durbuy en zelfs voor Luxemburg-Stad. Je bent er binnen een uurtje.

7

Beoordeling door Anoniem, op 27 februari 2017 (Gezin)

Uitstekend hotel, op leuke locatie.

Tip! In het centrum gesitueerd. De omgeving leent zich uitstekend om excursies te maken in de mooie omgeving.

8,4

Beoordeling door R.A. Mastenbroek uit Zoetermeer, op 3 februari 2017 (Gezin)

De vriendelijkheid van het personeel en het verrassend goede restaurant.

De welnessfaciliteiten bleken alleen naakt toegankelijk. Dat was een tegenvaller.

Tip! Geweldig mooie omgeving. Neufchateau, Bastogne en Bouillon en Durbuy zijn het bezoeken zeer waard.

7,8

Beoordeling door N.H.A. Bindels uit Geleen, op 9 september 2016 (Gezin)

9,4

Beoordeling door A Italiaander uit Beverwijk, op 16 juni 2016 (Gezin)

De sfeer.

9

Beoordeling door I van Lingen uit Oisterwijk, op 12 mei 2016 (Stelletje)

De luxe van het hotel, dat wil zeggen; de kamer, de luxe badkamer, het ontbijt, de sauna, het (oprecht) vriendelijke en behulpzame personeel, de gratis parkeergelegenheid in de buurt, fijn dat de kat - tegen een kleine vergoeding per nacht-, meekon. Goede keuken/kok, 2 keer gedineerd.

Tip! Mooie wandel- en fietsroutes, goed aangegeven, prettige, goed advies gevende dame bij de VVV/Touristinfo, waren er te kort om kennis te nemen van de musea en de kunstwandeling. (Wij kwamen voornamelijk voor fiets en wandeltraining).

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 april 2016 (Stelletje)

9

Beoordeling door Anoniem, op 21 april 2016 (Individueel)

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 maart 2016 (Stelletje)

Mooi, royale en comfortabele kamer. Prima ontbijt.

Tip! Fantastische wandelmogelijkheden.

8,4

Beoordeling door Y. te Woerd uit Dalfsen, op 24 oktober 2015 (Gezin)

Centraal gelegen, bij start mooie wandelroutes. Bijzonder vriendelijk personeel

Af en toe rooklucht.

Tip! Prachtig wandelgebied.

8,6

Beoordeling door F vd Berg uit Maassluis, op 12 september 2015 (Stelletje)

De goede service, een mooie kamer en een mooie omgeving.

Dat het water van de whirlpool koud was.

Tip! De omgeving is erg mooi.

8,2

Beoordeling door J. Danklof uit Tilburg, op 7 september 2015 (Stelletje)

Dat er ook Nederlands werd gesproken en het eten was ook goed.

' s avonds was er niks te doen in het hotel voor de gasten.

Tip! Het is een mooie omgeving ook leuke toeristische plekjes.

7

Beoordeling door M. Quist uit Bodegraven, op 5 juli 2015 (Stelletje)

Het gezellige hotel, de ruime kamer en het heerlijke eten in het restaurant.

Dat er anderhalve dag een kar met vieze handdoeken op de gang stond en dat onze handdoeken weggehaald waren zonder dat wij dat aangegeven hadden. Er waren ook geen nieuwe voor in de plaats gelegd. Daar hebben tot twee maal toe om moeten vragen.

Tip! Altijd weer prachtig, de Ardennen!! Lekker zitten langs de Ourthe.

7,8

Beoordeling door E. van Eck uit Wezep, op 29 juni 2015 (Stelletje)

De vriendelijke ontvangst en overige service, de kamer en het ontbijt

8,2

Beoordeling door A. van Dijsseldonk uit Eindhoven, op 22 juni 2015 (Groep)

Zeer fijn hotel, prettige sfeer, leuk personeel.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 juni 2015 (Gezin)

Mooi in het centrum.

Een beetje een formeel en duur restaurant.

7

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Groep)

het totale genieten.

Tip! fijn.

8