Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van GHOTEL hotel & living Essen

GHOTEL hotel & living Essen  

Algemeen - Omgeving Essen

Hotel - Essen

Het 3-sterren GHOTEL hotel & Living Essen is gelegen dichtbij het stadscentrum van Essen en 500 meter van het centraal treinstation. Essen is een van de oudste steden van Duitsland en biedt veel bezienswaardigheden zoals museum Folkwang en Villa hügel. Daarnaast behoren een aantal gebouwen tot de hoogste van het land! En dat niet alleen, het is ook de place to be voor shopaholics,... meer info
vanaf 29 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

76 beoordelingen 8.7

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 2 dagen Essen

1 nacht v.a. € 29,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Essen

2 nachten v.a. € 53,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 4 dagen Essen

3 nachten v.a. € 76,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2019 (Individueel)

Alles klopte in dit hotel. Vriendelijke ontvangst. Fijne rustige en schone kamer met goede climate control. Okay de ramen kunnen niet open, maar dat stoorde niet. Goed en zeer compleet ontbijt. Centrale locatie. Ook het diner was erg goed en verzorgd. Kortom we hebben genoten!

Tip! Het Folkwang museum was geweldig wat een collectie en....gratis, zeker de moeite waard.

9,7

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2019 (Gezin)

Goed bereikbaar en dichtbij het centrum.

8,8

Beoordeling door C R van Heusden uit Hellouw, op 13 april 2019 (Gezin)

Prima hotel met heel goed ontbijt.

Tip! Mooie stad mooi centrum op loop afstand.

9

Beoordeling door RMJ Augustijn uit Borne, op 17 mei 2019 (Gezin)

Goed hotel lekker dicht bij het centrum.

Lactose en gluten vrij kan beter, erg beperkte keuze. Denk aan pakjes alpro in smaken of iets dergelijks.

7

Beoordeling door R Van Kempen uit Zwijndrecht, op 16 mei 2019 (Gezin)

Klantvriendelijk personeel.

Tip! Goede locatie om naar de Messe te gaan en te winkelen.

7,8

Beoordeling door I.A. van den Born uit Landsmeer, op 6 mei 2019 (Stelletje)

Bezoek Zollverein.

Ongezellige stad.

Tip! Zollverein.

7,8

Beoordeling door A Den boer uit Krimpen aan den IJssel, op 26 april 2019 (Stelletje)

Een nette kamer en doucheruimte. Lekker dicht bij het centrum en een prima ontbijt.

Helaas geen Nederlandse tv zenders.

Tip! Je staat binnen 10 minuten in het centrum, met genoeg winkels en restaurantjes. Goed eten bij Cafe Extrablatt op het grote plein en niet duur. Betaald parkeren bij het hotel, maar je kan je auto in de straat parkeren met een parkeerkaart.

8,4

Beoordeling door CEES van Vliet Zanen uit Rotterdam, op 23 april 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant.

Op de kamer slechts 1 stoel, dat is echt een beetje weinig. Geen Nederlandse zender op de tv.

Tip! Prima binnenstad en winkels.

7,8

Beoordeling door A W van Berlo uit Gemert, op 22 april 2019 (Gezin)

Midden in de stad.

Tip! Oude Synagoge, Ruhr Museum en de winkels.

8,2

Beoordeling door A. Van den Bergen uit Vleuten, op 11 april 2019 (Groep)

Alles zo schoon. Ontbijt geweldig. Dicht bij het centrum.

Tip! Vapiano restaurant. Geweldige formule.

10

Beoordeling door M Lawalatta uit Arnhem, op 7 april 2019 (Gezin)

8,8

Beoordeling door F. de Vette uit Utrecht, op 5 april 2019 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2019 (Stelletje)

Een perfect hotel en vlakbij het centrum.

Tip! Essen is een leuke stad, met veel bezienswaardigheden. Het heeft een gezellig centrum. Op 5,7 km van de stad ligt het gigantische terrein van Zollverein. Deze kolenmijn, die in 1986 is gesloten, staat op de lijst van de Unesco als wereld erfgoed. Het was eens 1 van de grootste mijnen. Beslist de moeite waard. Alles is goed bewaard gebleven en het wordt goed onderhouden. Door het terrein lopen uitstekende wandelpaden.

9,2

Beoordeling door THCM te Dorsthorst uit Arnhem, op 8 maart 2019 (Gezin)

Een fijn, nieuw en schoon hotel, met service gerichte medewerkers.

Er was geen mogelijkheid de airco uit te zetten in de nacht.

Tip! Essen heeft prachtig cultureel erfgoed, waar op een eigentijdse manier invulling aan wordt gegeven.

8,4

Beoordeling door G. van Ekris uit Leusden, op 28 februari 2019 (Stelletje)

Mijn man gebruikt afwisselend een rollator of een rolstoel. We hadden geen speciale kamer gevraagd, dat is in dit hotel geen probleem. Alle kamers zijn met de lift goed te bereiken en de kamers zijn goed genoeg om beide vervoersmiddelen te herbergen. Bovendien zijn er ruime inloopdouches. Ik heb ze al gecomplimenteerd. Zelfs een komende nacht met een groep geboekt.

Tip! Op loopafstand van het centrum en het centraal station van Essen. Museum Folkwang is mijn favoriet.

9,6

Beoordeling door I. Beijer uit Almere, op 7 februari 2019 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 februari 2019 (Gezin)

Prachtige hotel, goede locatie en vriendelijk personeel.

Tip! Binnen een halfuur ben je in Duisburg of Düsseldorf.

10

Beoordeling door W.J.M. Klerx uit Kaatsheuvel, op 5 februari 2019 (Gezin)

9

Beoordeling door JW Boensma uit Gorinchem, op 4 februari 2019 (Stelletje)

Dichtbij het centrum gelegen. Essen is een leuke stad, vooral met de kerstmarkt.

Het was erg warm in de ontbijtzaal.

Tip! Ruhr Museum Essen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 februari 2019 (Gezin)

10

Beoordeling door H Huysmans uit Heemstede, op 1 februari 2019 (Gezin)

Mooi gelegen hotel t.o.v. het centrum, vriendelijke bediening en schoon.

9

Beoordeling door Anoniem, op 16 januari 2019 (Stelletje)

Het was dicht bij het centrum en de kamers waren prima. Het is niet zo zeer minder leuk maar als het hotel vol is, dan kan het gebeuren dat je de auto niet kunt parkeren bij het hotel.

Tip! Wij waren er voor de kerstmarkt, die was prachtig. Het hotel ligt mooi centraal, vlakbij het centrum en je bent ook zo op de snelweg. Voor de mensen die niet met de auto zijn, het hotel is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

9,4

Beoordeling door R. Bruinooge uit Huizen, op 15 januari 2019 (Gezin)

Heerlijk dicht bij het centrum.

Tip! Kerstmarkt.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 januari 2019 (Stelletje)

Lekker dicht bij het centrum (op loopafstand) en het station!

Tip! Tijdens de kerstmarkt is het heel gezellig en niet massaal qua drukte.

7,8

Beoordeling door JGWM Dolmans uit Maastricht, op 10 januari 2019 (Stelletje)

Kort bij het centrum en dus kerstmarkt.

Tip! Wij zijn gekomen voor de kerstmarkt welke leuk was met dien verstande dat we meer hadden verwacht van de verlichting waar Essen om bekend zouw staan.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 10 januari 2019 (Stelletje)

Ligt gunstig t.o.v. het centrum.

8,2

Beoordeling door J.C.T.M. van Es uit Geffen, op 3 januari 2019 (Stelletje)

De vriendelijkheid van het personeel. De fijne en zeer schone kamer! Het super heerlijke en zeer uitgebreide ontbijt! De prijzen op de kaart in de bar en in het restaurant.

Tip! We zijn bijna het hotel niet uit geweest. We hebben wel bij LOUIS op het terras gezeten, erg lekker en zeer vriendelijk personeel.

9,4

Beoordeling door B van Van capelleveen uit Rhenen, op 25 december 2018 (Gezin)

Mooie kamer, vriendelijk personeel en schone kamers. Lekker eten in het restaurant, tegen zeer schappelijke prijzen. Het ontbijt is heerlijk en uitgebreid. Dus in één woord fantastisch!

Parkeergeld was veel.

Tip! Essen is een mooie stad, met veel bezienswaardigheden. De Kerstmarkt was erg mooi,vooral de verlichting overal.

9,2

Beoordeling door A.H. Brouwers uit Deurne, op 24 december 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door FCP van Dijk uit Eindhoven, op 24 december 2018 (Groep)

Fijn hotel, met vriendelijk personeel en een goed ontbijt.

Tip! Dichtbij het centrum gelegen.

9,2

Beoordeling door S Bons uit Sliedrecht, op 21 december 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, nette kamers, lekker en uitgebreid ontbijt, op loopafstand van het centrum/kerstmarkt, de mogelijkheid om de auto bij het hotel te parkeren.

Wij hadden een kamer waarbij het ventilatie systeem onwijs veel herrie maakte. Hierdoor stonden we midden in de nacht bij de receptie om te zoeken naar een oplossing. Eerst werd gezegd dat dit geluid normaal was, omdat er geen ramen zijn die open kunnen. Diverse dingen geprobeerd, maar het geluid werd niet minder. Uiteindelijk kregen we een andere kamer aangeboden. Het geluid was een stuk minder en hebben nog een aantal uurtjes kunnen slapen. Er zijn te weinig parkeerplekken om alle hotelgasten te kunnen laten parkeren bij het hotel.

Tip! Op loopafstand van het centrum en de kerstmarkten. Ook het treinstation is in de buurt. Dicht bij andere steden als Oberhausen en Dortmund.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 oktober 2018 (Gezin)

Mooie kamers, super ontbijt en vriendelijk personeel.

Betalen voor parkeren bij het hotel.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 oktober 2018 (Stelletje)

Het hotel is zo centraal gelegen, dat het voor mijn partner met COPD ook een relaxed verblijf was.

10

Beoordeling door F.A. Vlot uit Barendrecht, op 19 oktober 2018 (Gezin)

Mooie kamers, een lekker ontbijt en vriendelijk personeel.

De eenpersoonstoeslag.

Tip! Essen is een leuke stad, mooie omgeving met een meer en een leuk park.

9

Beoordeling door ALIE Tjarks uit Hardenberg, op 19 oktober 2018 (Stelletje)

Fijn hotel op een goede locatie. Je bent zo in het centrum.

Geen afgesloten fietsenstalling.

Tip! We hebben gefietst en vonden het Ruhrgebied zeer verrassend.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 oktober 2018 (Gezin)

9

Beoordeling door HA de Klein uit Noordwolde, op 12 oktober 2018 (Stelletje)

Prima hotel voor weinig geld, super ontbijt. Het hotel ligt middenin het centrum, maar daar merk je niets van.

Tip! Je kunt vanuit het hotel prachtige fietstochten maken, goede restaurants in de buurt.

9

Beoordeling door Anoniem, op 12 oktober 2018 (Gezin)

Dicht bij het centrum en musea. Wij vonden alles leuk.

Tip! Fietsen om de Baldeneysee (Baldeneymeer), het Grugapark en we hebben een bezoek gebracht aan de oude mijnen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 25 september 2018 (Stelletje)

Het was heel netjes en schoon.

Tip! We zijn in een heel groot warenhuis geweest en er was dat weekend een culinaire feest in het centrum.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 september 2018 (Stelletje)

Fijn hotel, op loopafstand van het centrum. Mooie kamers en een super ontbijt.

Tip! Essen is een grote en gezellige stad.

9

Beoordeling door G J Ankersmit uit Steenderen, op 10 september 2018 (Stelletje)

Mooi hotel, dichtbij het centrum. Een net hotel, het ontbijt was uitgebreid en goed.

7,8

Beoordeling door U. Ute Nijenhuis uit Hoogvliet, op 5 september 2018 (Gezin)

In dit geval de goedwerkende airco. We waren met 38 graden in Essen.

Tip! Vlakbij de Hauptbahnhof. En de rest van het openbaar vervoer.

9,2

Beoordeling door A Steijn uit Rotterdam, op 2 september 2018 (Gezin)

Geweldig hotel op 5 minuten lopen van het centrum. De aangepaste kamer was geweldig en ik kon met mijn scootmobiel in de kamer komen. Heel groot. Wij hebben genoten.

Tip! Als je wil shoppen in Essen, dan zit je in dit hotel prima.

9,6

Beoordeling door JAN Hutten uit Dalen, op 15 juli 2018 (Gezin)

Vriendelijke mensen die altijd voor je klaar staan. De auto achter het hotel en je kon alle kanten op. Op de fiets genoten van de omgeving en is voor herhaling vatbaar.

Wij hebben elke dag gefietst door Essen en hebben alles geprobeerd, we zijn een beetje te vroeg in het seizoen gegaan dus het koelde nog wel snel af.

Tip! Door het park gefietst en gelopen was de omgeving fantastisch om te zien. Goede plekken voor de fietsen om neer te zetten en dan onbezorgd genieten. Rond het meer en de campings was het uitzicht grandioos en hebben veel stukken beklommen om een prachtige foto te schieten.

8,4

Beoordeling door FCP van Dijk uit Eindhoven, op 10 juli 2018 (Groep)

Fijne kamer met een fijne inloopdouche, goed ontbijt, gezellige bar en prima prijs.

Tip! Fijn dicht bij het centrum.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2018 (Stelletje)

Dicht bij het centrum.

Tip! Winkelcentrum en oude centrum.

7,8

Beoordeling door S E Sciaroni uit Arnhem, op 6 juli 2018 (Stelletje)

Een goed hotel met een zeer uitgebreid ontbijt, ligt op loopafstand van het centrum.

Tip! Ligt op loopafstand van het centrum.

9,8

Beoordeling door J.D.A. Gideonse uit Amersfoort, op 3 juli 2018 (Stelletje)

Aantrekkelijk, nieuw hotel. Stille en energiezuinige kamer. Uitstekend ontbijt met grote keus aan ingredienten. Vriendelijk personeel. Goede locatie van het hotel aan rand van stadscentrum. Goede gelegenheid om auto tegen redelijk tarief te parkeren.

Tip! Op loopafstand van werkelijk fantastisch Folkwang Museum, 19e en 20e eeuw schilderkunst. Schitterend museumgebouw ook. Beslist aanbevolen !

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 juli 2018 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 juli 2018 (Stelletje)

Wij wilden er eventjes uit en Essen is weer eventjes iets anders. GHOTEL uitgekozen vanwege locatie en prijs. Kamer was prima en dame bij receptie en ook ander personeel vriendelijk. Ook parkeerplaats aanwezig, niet duur. Centrum op 10 minuten lopen. Hebben ook gegeten in Hotel en het eten was gewoon prima. Mochten wij weer Essen bezoeken dan zou ik weer dit hotel kiezen.

Het is jammer dat je niet overal koffie en thee faciliteiten hebt op de kamer, maar ja men wil natuurlijk dat je aan de bar wat bestelt, maar toch. Een minpuntje vonden wij de airco in het restaurant. Deze was nogal koud afgesteld zodat, terwijl het buiten 30 C was binnen mensen met truien en zelfs jacks aan zaten te eten. Hebben dit wel gemeld maar konden er niets aan doen. Gek dat dat op dag 2 het wel aangenaam was en op dag 3 weer niet.

Tip! Bezienswaardigheden! Wij gingen om te kijken, een beetje shoppen en wat cultuur in korte tijd. Zijn wel naar Folkwang Museum geweest (op 15 minuten van hotel lopend) en was verrassend van oude schilderijen van Monet, Van Gogh tot moderne beeldende kunst.

8,2

Beoordeling door R Tang uit Almere, op 24 juni 2018 (Stelletje)

Lekker dicht bij het centrum.

Tip! We waren maar 2 dagen, gezellig centrum, genoeg restaurants.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2018 (Stelletje)

Alles eigenlijk wel.

Tip! Heel maar dan ook heel veel winkels.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 juni 2018 (Stelletje)

Het verblijf was prima. De omgeving was prettig.

Tip! Het hotel was op loopafstand van het centrum in Essen. Voldoende te doen. Het centrum een is prima locatie voor een lang weekend zoals Pinksteren.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 juni 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door A. Telussa uit Arnhem, op 19 juni 2018 (Stelletje)

Prima hotel, gunstige ligging tov stadscentrum, personeel zeer vriendelijk, kom zeker weer eens terug!

Tip! Als je van shoppen houdt dan kan je hier heel goed terecht! Essen ligt gunstig t.o.v. andere steden in de regio.

8

Beoordeling door RMJ Augustijn uit Borne Ov, op 19 juni 2018 (Gezin)

Goede kamer, schoon en ruim.

We wilden eten in het hotel en was erg druk. Eigenlijk konden we er niet bij maar toch aangenomen. Had nog gezegd dat als het niet kon we de stad in gingen. Moesten heel erg lang wachten. Kleine porties.

7,5

Beoordeling door AJ van Dam uit Gouda, op 19 april 2018 (Stelletje)

Mooi hotel. Nette kamer. Eigen parkeergarage. Prima ontbijt. Ligging nabij het centrum van Essen

Betaald parkeren.

Tip! Bezoek aan Zeche Zollverein (oude kolenmijn, nu Unesco werelderfgoed). Winkelen in Essen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 april 2018 (Stelletje)

De nieuwe kamer.

Tip! Stadskern met terrassen, heerlijk om mensen te spotten. Met mooi weer is het leuk om het grote park te aanschouwen. Grugapark. Winkelen kan voldoende voor de shopliefhebbers. Winkelcentrum bij Reaal is mooi. Zit een heerlijk Aziatische toko met noedels.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 maart 2018 (Stelletje)

Stad met leuke museums en heel mooi stadspark.

Tip! Stadspark Hunderwasserhaus, Red Dot Design museum en museum Folkwang.

7,8

Beoordeling door RINETTE Richmond uit Lelystad, op 28 februari 2018 (Gezin)

Vriendelijke personeel en een mooie locatie.

Geen waterkoker of koffiezetapparaat op de kamer.

Tip! De leuke winkelstraat alles bij de hand.

7

Beoordeling door M. Schweitzer uit Diemen, op 19 februari 2018 (Stelletje)

Op loopafstand van het centrum.

9