Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel Apeldoorn

Fletcher Hotel Apeldoorn  

Fletcher Hotel Apeldoorn

Hotel - Apeldoorn

Het 4* Fletcher Hotel Apeldoorn ligt aan het Sprengenbos, midden op de Veluwe en vlakbij de sfeervolle binnenstad van Apeldoorn. De ideale uitvalsbasis voor zowel de natuurliefhebbers, als de cultuur snuivers en shopaholics! Er zijn diverse uitstapjes te maken, waarna je de dag kunt afsluiten met een ontspannend sauna bezoek in het hotel. Ook de Hanzesteden Deventer en Zutphen liggen dichtbij!... meer info
vanaf 42 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

59 beoordelingen 7.7

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 5 dagen Veluwe

4 nachten v.a. € 99,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Apeldoorn

1 nacht v.a. € 42,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Apeldoorn

2 nachten v.a. € 83,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 25 augustus 2019 (Gezin)

7,5

Beoordeling door H Hallensleben -woldhuis uit De Kiel, op 22 augustus 2019 (Stelletje)

We hebben het heel fijn gehad. Het hotel staat op een prima plek. Je kunt alle kanten op; prachtige omgeving.

Tip! We hebben heel veel gewandeld. Schitterende omgeving. Apeldoorn de stad, markt, dierentuin de Apenheul.

9

Beoordeling door Anoniem, op 21 augustus 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving en een goed hotel.

8

Beoordeling door E REVET uit 's-Hertogenbosch, op 21 augustus 2019 (Gezin)

Prima!

Tip! Dichtbij het centrum en 1500 meter van Van Paleis het Loo. De Veluwe.

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 augustus 2019 (Stelletje)

8

Beoordeling door B van Eijk uit Amsterdam, op 3 juni 2019 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 september 2019 (Gezin)

De klantvriendelijkheid, de prijs en de ligging in de natuur.

De drukte van het verkeer.

8,8

Beoordeling door B Treffers uit Wijk en Aalburg, op 2 september 2019 (Gezin)

De omgeving.

Erg warm op de kamer.

Tip! Mooie huizen enz.

7,2

Beoordeling door PIETER Veenstra uit Bolsward, op 31 augustus 2019 (Stelletje)

Het hotel heeft leuke ruimtes om te loungen of te eten.

De kamers waren vrij warm ondanks de airco. De gangen en traphuizen waren ook zeer warm. In de bar zaten we dikwijls in de rook van de mensen op het terras die de deuren open zetten en daar gingen zitten te roken.

Tip! Je kunt vanuit hotel mooie fietstochten doen of de stad ingaan.

7,2

Beoordeling door F. van Andel uit Maassluis, op 31 augustus 2019 (Stelletje)

De ligging ten opzichte van het ondernemen van fietstochten. Het was een net hotel met prima ontbijt.

De inrichting van de kamer. Met name het feit dat er 1 halfhoge kast op de kamer stond waar alleen maar een roede voor hangkleding in aanwezig was. Ook waren er geen kapstokjes aanwezig. De badkamer was vanuit de kamer bereikbaar via een trapje van vier treden.

Tip! Prachtige omgeving, directe nabijheid van bossen. Ideaal voor wandelingen of fietstochten. Prima voor bezoeken aan Apeldoorn, de Hoge Veluwe en Paleis 't Loo.

8,4

Beoordeling door L.H Eggen uit Heerlen, op 29 augustus 2019 (Gezin)

Goede ligging en service.

De fietshuur; mannen kunnen alleen fietsen huren die voor vrouwen gebouwd zijn. Ook de staat van onderhoud was niet best. Mini menukaart was veel te duur. Weinig andere restaurants op loopafstand.

Tip! Uitstapje naar Giethoorn en Stavoren, vanzelfsprekend de Veluwe.

7,2

Beoordeling door J.E. Ooms uit Ammerstol, op 27 augustus 2019 (Stelletje)

De gastvrijheid en de ligging.

Gedateerde verouderde kamer.

Tip! het hotel ligt aan de rand van Apeldoorn met veel mogelijkheden voor een uitje. Musea en natuur.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 augustus 2019 (Stelletje)

Het eten en drinken. Het Loo en de Apenheul.

De kamer is goed, maar voor zo een grote kamer wel een heel klein tv-scherm. Weinig ventilatie mogelijkheid via het raam.

8

Beoordeling door P.G.N Lamphen uit Helmond, op 23 augustus 2019 (Stelletje)

Super vriendelijk, mooie locatie.

De kamer was prima, zuiver alleen vonden we de matrassen van het bed te zacht maar dat is naar ieder smaak.

Tip! Wij vonden de stoomtrein leuk, mooi centrum en natuurlijk de omgeving met de fiets, geweldig!

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 augustus 2019 (Stelletje)

We hebben een prima verblijf gehad. Voortreffelijk personeel; erg vriendelijk! We hebben erg goed gegeten.

De kamer had wat groter mogen zijn.

Tip! Omgeving is prachtig: mooie parken.

8,8

Beoordeling door A Alie klok uit Nieuw-Buinen, op 21 augustus 2019 (Stelletje)

Mooie plek overal dichtbij: centrum en bos. Het was heel warm, maar de airco op kamer was een verademing. Helemaal geweldig.

De tv was een beetje klein.

Tip! Wij hebben heerlijk gefietst, elektrische fiets gehuurd. Heel fijn.

7,8

Beoordeling door H Oost uit Emmen, op 21 augustus 2019 (Stelletje)

Mooie locatie. Vriendelijk personeel.

Gehorige kamers. Nodig aan een opknapbeurt toe.

Tip! Prima plek voor fiets en wandeltochten. Nabij gezellige restaurants in het centrum.

7,4

Beoordeling door JB Damman uit Rotterdam, op 21 augustus 2019 (Stelletje)

Centrum van Apeldoorn op loopafstand.

Kamer gedateerd.

Tip! Park de Hoge Veluwe en Kröller-Müller museum is de moeite waard.

7,8

Beoordeling door MJ Kruijf uit Oirschot, op 21 augustus 2019 (Stelletje)

Goed!

Het diner was te laat.

Tip! Mooie omgeving.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 augustus 2019 (Gezin)

Het hotel ligt centraal.

De kamer is erg klein.

7,6

Beoordeling door AMJ Vennix uit BLADEL, op 25 mei 2019 (Gezin)

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 28 maart 2019 (Stelletje)

Tip! We hadden de overnachting geboekt i.v.m. een theaterbezoek. Het leuke aan het uitje was het bezoek aan de Veluwse Bron dat bij het arrangement was inbegrepen.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 25 maart 2019 (Stelletje)

We hadden vriendelijk personeel bij het ontbijt en bij de receptie.

Ik vond ons verblijf in het hotel kamer niet goed. Wij zaten in een kamer waar een trappetje was naar de badkamer. Dat vonden wij helemaal niet fijn.

Tip! Wij waren naar de sauna in Emst geweest. Lekker dat het zo dicht bij was.

5,4

Beoordeling door Anoniem, op 10 februari 2019 (Gezin)

Prachtige locatie, mooie omgeving, leuke uitjes op korte afstand!

Verouderd, maar wel een net hotel.

Tip! Sauna Veluwse Bron is dichtbij.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 juli 2018 (Groep)

Het was allemaal prima, heerlijk ontbijt.

7,6

Beoordeling door H Bakker uit Den Helder, op 24 april 2018 (Groep)

Perfecte locatie, overal vlakbij (centrum diverse fietsroutes).

Tip! De omgeving was gigantisch, we hebben ruim 60 kilometer gefietst, door de bossen en de Veluwe en hebben van elke minuut genoten.

8,5

Beoordeling door MVJ Venus - van Gurp uit Piershil, op 13 april 2018 (Stelletje)

Rustig hotel. Behulpzame medewerkers. Voucher bij geen schoonmaak kamer en schone handdoeken. Lekker bed. Bij vragen: kregen we waterkoker mee naar de kamer.

Kamer klein en vloerbedekking vlekken. Gefrituurde schnitzel Jammer! (krokant korstje liet los van vlees) gebakken aardappel helft nog hard en niet gaar. Betrekkelijk eenvoudig eten. Is aan serveerster/medewerkster doorgegeven. Ontbijtbuffet kleine broodjes, had iets meer broodkeuze verwacht.

Tip! Hotel heeft centrale ligging. Ten opzichte van centrum - paleis het Loo - voor uitstapjes in de natuur.

7

Beoordeling door R Meinema uit Oosternijkerk, op 9 december 2017 (Groep)

Prima.

7,6

Beoordeling door T Kleijnen uit Valkenburg aan de geul, op 2 maart 2017 (Stelletje)

Kort bij de stad, mooie omgeving.

Het ontbijt is sober.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 maart 2017 (Stelletje)

Alles

7,8

Beoordeling door B Slot uit Vriezenveen, op 2 februari 2017 (Stelletje)

Het ontvangst en verblijf was keurig.

De televisie was een vervelend ding.

Tip! Paleis Het Loo.

7,4

Beoordeling door V Hooijmans uit Den Haag, op 19 januari 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel. Het hotel heeft een verzorgde uitstraling.

Erg warme kamer, blijkbaar vloerverwarming die niet uit kon? Heel slecht geslapen hierdoor.

7,2

Beoordeling door MJH Jonker uit Sittard, op 13 januari 2017 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 12 januari 2017 (Stelletje)

Nette kamer, gezellig barretje, leuke barman die zijn best deed om het gezellig te maken en een heerlijk ontbijt.

Ontvangst was niet echt klantvriendelijk.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 januari 2017 (Stelletje)

Was prima voor een nachtje.

dat ik zelf moest vragen om een waterkoker, er was wel koffie op de kamer maar geen thee en de waterkoker kwam toen ik er om vroeg.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 januari 2017 (Stelletje)

Gebruik wellness alleen op afspraak en tegen betaling.

4,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 december 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 november 2016 (Stelletje)

Locatie. Dicht bij bos. En op 15 min lopen centrum.

8,4

Beoordeling door L.A. Idsinga uit Oud Beijerland, op 25 november 2016 (Stelletje)

Dagjes uit.

Veel hoge bomen in de omgeving, waardoor er te weinig licht in de kamer was. De tv was te klein voor oude ogen (te ver van het bed). Geur van bedorven water op de badkamer.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 november 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door C.N.G. Schepens uit Esbeek, op 9 november 2016 (Gezin)

Kamer en ontbijt.

Nog vrij ver van sauna Bussloo af qua reistijd, en eerst een voucher ophalen in hotel voordat we naar de sauna konden gaan. Kon niet opgestuurd/ gemaild worden naar de sauna, twee keer reistijd dus.

Tip! Van alles te zien in de buurt.

9,4

Beoordeling door M Geraets uit Susteren, op 8 november 2016 (Stelletje)

Knus hotel.

Tip! Thermen Bussloo.

7,4

Beoordeling door P.K. van de Graef uit Beek en Donk, op 4 november 2016 (Stelletje)

De fijne bedden en de mooie kamer en badkamer. Verder ligt het hotel dicht bij de natuur.

Hinderlijke brom van de ventilator van de keuken denk ik. Onze kamer lag aan de achterkant.

Tip! Mooie stad met zijn gezellig centrum en de prachtige parken.

7

Beoordeling door HW van Ingen uit Rotterdam, op 20 mei 2016 (Stelletje)

Centraal gelegen, met veel mogelijkheden in de directe omgeving.

Een beetje oubollig hotel. Kamer boven de binnenplaats, met ook 's nachts aanslaande koelmachines. We hebben dit gemeld en er zou naar gekeken worden.

Tip! Paleis het Loo bezocht en in de omgeving diverse leuke pinkstermarkten bezocht.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 januari 2016 (Gezin)

Alles was enorm goed verzorgd!

Daar moet ik echt naar zoeken. Er werden alleen kaarten verkocht voor Paleis het Loo als je daar een arrangement voor had geboekt.

Tip! Het was in een woord top! Apeldoorn heeft allerlei mogelijkheden, de ligging van het hotel is ideaal.

9,2

Beoordeling door M.P.H Gerrits uit Arnhem, op 3 januari 2016 (Stelletje)

Wij hebben een arrangement geboekt i.c.m een dagje Thermen Bussloo. Toen we na dat heerlijke spa dagje laat terugkwamen in het hotel, wilden we nog graag een drankje drinken aan de bar. Deze was eigenlijk al gesloten, maar de receptionist her-opende spontaan de bar zodat we nog even gezellig konden na kletsen onder het genot van een drankje.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 november 2015 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door JPM van Thienen uit Oirschot, op 30 oktober 2015 (Gezin)

Centraal gelegen.

Tip! De Veluwse Bron en de Veluwe is kei mooi.

8,6

Beoordeling door J Draaisma uit Franeker, op 25 oktober 2015 (Stelletje)

Goede parkeergelegenheid.

Vond de badkamer erg klein, de kamer zelf ook alles behalve groot.

7,2

Beoordeling door MJE Van Der Gugten uit Voorhout, op 21 oktober 2015 (Stelletje)

Personeel heel vriendelijk en het ontbijt prima. Prima locatie voor combinatie met Veluwse bron. Gewoon prima.

Kamer ietwat klein maar voor 1 overnachting niet heel erg.

Tip! Vlakbij de Veluwse Bron. In de stad Apeldoorn kan je leuk winkelen.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 15 oktober 2015 (Stelletje)

Het welness arangement in combinatie met De Veluwse Bron.

De gasten zeer luidruchtig op de gang, 's avonds. Kleine tv.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 oktober 2015 (Stelletje)

Mooie lokatie, vriendelijk personeel.

Doorspoelen toilet van bovenburen duidelijk hoorbaar omdat leiding in de kast zat.

Tip! Naar De Veluwse Bron geweest, echte aanrader!

7,4

Beoordeling door W Keizer uit schipluiden, op 4 oktober 2015 (Stelletje)

De ligging en bereikbaarheid, kleinschalig.

Douchen in een bad, met een plastic gordijntje.

Tip! Op goede afstand van wellness en andere bezienswaardigheden.

8,4

Beoordeling door ELVIRA van Doorn uit Julianadorp, op 23 september 2015 (Stelletje)

Prima gelegen hotel met oprecht gastvrije medewerkers. Ligging aan de ene kant aan de rand van het bos, andere kant op loopafstand van het centrum van Apeldoorn. Een zeer uitgebreid ontbijt, een nette en ruime kamer met een prima bed!

We werden vroeg gewekt door een brandalarm, loos alarm gelukkig, maar dan heb je wel een lekkere lange dag!

Tip! Combinatie met de Veluwse Bron was fantastisch! In 20 minuten ben je daar voor een heerlijk relaxte dag. Heerlijk eten bij Spicebrush in Apeldoorn, dit maakte ons verwen weekend compleet en geslaagd!

9,4

Beoordeling door RWM Loomans uit Hazerswoude-dorp, op 10 augustus 2015 (Stelletje)

De goeie bedden en de gastvrijheid in het hotel. En ontbijt wat niet grotendeels uit eieren gerechten bestaat.

Warmte in de hotel kamers niet echt een klacht was ook behoorlijk heet maar misschien airco op de kamer voor de bloedhete dagen. Met behulp van de ventilator ging het allemaal ook goed

Tip! De combinatie met de Veluwse Bron is echt een aanrader. Korte reistijd tussen sauna en hotel.

7

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2015 (Gezin)

Goede kamers en een geweldig ontbijt.

Tip! Het Loo was erg mooi en ondanks de regen hebben we genoten van de Apenheul. Diner bij Eten&Drinken in Apeldoorn centrum was geweldig goed!

8,8

Beoordeling door MC Keng uit Nieuwlekkerland, op 6 augustus 2015 (Stelletje)

Enorm vriendelijk en correct ontvangen.

Kamer was aan de donkere kant slechts 1 klein raampje. Er mochten honden in hotel. Tegenover onze kamer was een hond aan het jammeren.

Tip! Leuke binnenstad. Paleistuinen van Paleis het Loo zijn echt een aanrader en ontspannen bij de Veluwse Bron.

7

Beoordeling door JJCR Brok uit Drunen, op 31 juli 2015 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door P. Schilders uit Tilburg, op 29 juli 2015 (Stelletje)

Veel te doen is in omgeving.

Weinig terras mogelijkheden bij goed weer.

Tip! Het Nationaal Park de Hoge Veluwe is zeer de moeite waard.

7,4